Setari Cookie-uri

Cum sunt tratate amantele la turcii musulmani?

De la: Full_Metal_Jacket, la data 2010-05-07 12:18:17
De la: Dontyyy, la data 2010-05-07 12:13:12 este real ceea ce ai povestit?

Da. Si pot sa-ti dau exemple mai multe de genul asta.


cred ca cel de sus a fost destul de concludent si suficient iar "gustul amar " lasat pe masura
Dontyyy
Postat pe 7 Mai 2010 12:33
Imi pare rau ca ti-am stricat dispozitia sau te-am pus pe ganduri si ti-a ramas un gust amar.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 7 Mai 2010 12:56
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2010-05-07 12:56:25Imi pare rau ca ti-am stricat dispozitia sau te-am pus pe ganduri si ti-a ramas un gust amar.


tu nu ai nicio vina n-as putea fi suparata pe tine pentru ca nu vreau sa pierd acea iesire pe care mi-ai promis-o ,,,,,,,,,,,,,,iar in ceea ce priveste "acest mod de viatza" n-am sa-l intzeleg niciodata, va fi o permanenta enigma pentru mine
Dontyyy
Postat pe 7 Mai 2010 13:18

Pai ce te superi frate asa? Am zis si eu nu am dat cu parul,,,Am facut doar o constatare.Nu ma
pricep sa dau sfaturi, te-am lasat pe tine si uite ce fain a iesit......
Si cum sa nu ma doara ma cind ati sarit pe ea ca hunii......Poate chiar nu a invatat istorie si nu stie ce bataie au mancat turcii de la noi....ceea ce ma duce iar la :"Citi ani ai mai fato???????"[/quote]
De ce sa ma supar? Stai linistita ca nu m-am suparat si nu a sarit nimeni ca hunii pe ea, pe ea sar doar turci , cel putin unu odata pe saptamana

Cand auzi asa o povestioara scrisa cu atata naivitate si nonsalanta te indignezi si raspunzi aspru, frumos sau vulgar, asta au facut si restul care au citit si scris pe aici. Iar in cazul in care povestioara e reala (exista si sansa ca fatuca sa se plictiseasca si sa scrie prostii sa se afle in treaba;-) , nu cred ca un sfat o ajuta. Singurul lucru o va ajuta sa dea de atatea ori cu capul in gard pana se plictiseste sau nu mai poate si invata pentru viitor sa se fereasca de asemenea situatii. Fiecare dintre noi invata mai degraba din experienta persoanala si mai putin din sfaturile altora Asa si ea. Sau se incadreaza in randul femeilor care se lasa umilite, batute etc...si nu invata nimic;-)
[/quote]


Adevarat grait-ai !
marinela_0001
Postat pe 7 Mai 2010 14:07
De la: Shhh, la data 2010-04-17 16:48:45hai ca am ras cu gura pana la urechi. esti proa_sta de bubui.
olgutaa
Postat pe 8 Mai 2010 04:26
**sclava la turci** ....am fost socata cand am vazut tiltlul asta....:-O deasta am si citit mai departe ....eu stau in germania ...de fapt langa elvetia...sunt foarte multi turci aici dupa cum se stie....am avut si colegi de clasa...stiu foarte multe despre ei...traditii...religie...etc ....intradevar sunt altfel decat noi....incerc sa imi spun punctul de vedere si sper sa nu se simta nimeni jignit ...nici turcii nici tu;)...dar pana la urma tu iti doresti o relatie cu cineva care are deja pe cineva?ti-ar placea sa astepti mereu pana cand are el timp sau chef de tine??sau....?ce sa iti inchipui ca iasa bun din toate astea??o relatie de lunga durata care implica si copii mai tarziu ce isi vad tatal o data pe luna???nu stiu de ce ma apuc sa scriu eu astea...dar ma duce mintea foarte departe......si pana la urma mai sunt barbati liberi...chiar si turci ce gandesc altfel....care sunt nascuti si crescuti in germania de exemplu cu parinti mai moderni sa zic asa...vorbesc si eu minuni...eu sunt curioasa de decizia ta...daca intradevar exista povestea asta...si sper ca o sa scri si continuarea;))sunt chiar curioasa.
tANDREtzEA
Postat pe 8 Mai 2010 05:23
vai! invatza sa vb mai intai in romaneste... se "poate" intampla multe.... daca ai atatea in cap.....probabil turcu o sa te faca poshta cu amicii lui.... "e mult mai multe" decat sa ai o aventura cu musulmani. am avut si eu una, si tipu s-a purtat ca un domn... daca tinea la tine cu adevarat, nu-ti dadea dubii. eventual te prezenta familiei... multi au amante si nu se rusineaza... se numesc cadane femeile in cauza. poate cauta doar amuzament cu o romanca fara minte...din pacate sunt multe in tara asta :)).
anda5
Postat pe 8 Mai 2010 05:24
ai
floryn33
Postat pe 8 Mai 2010 06:00
ai dreptate , ca amanta esti considerata o curva
floryn33
Postat pe 8 Mai 2010 06:01
Mai oameni buni,in Turcia nu poti avea mai multe neveste,amante insa...Nu speriati fata,ei nu-i este clar ce este cu ea,in sufletul ei.Si eu cred ca este micuta si iubeste pe cine nu trebuie.Daca mai sta o vreme sub acelas regim de o data pe saptamana,in final va alege singura sa se debaraseze de acest individ.Si prin Romania gasesti astfel de barbati,stiu din experienta(trista).

Lagat de islam sigur,e o lume necunoscuta noua,deci are putina magie,in prima faza,nu inspira frica,poate chiar atrage.Am locuit doi ani in Kosovo,in casa unor musulmani.Regulile pe care trebuie sa le respecte femeile,pot parea dure pentru o romanca dar pentru ele sunt perfect normale.Si cineva aici spunea ca pentru musulmani,mama este cea care conteaza iar nevasta e sclava,insa daca faci curat,mancare,mergi la cumparaturi,nu inseamna ca esti sclava.Lucrurile acestea le faci oriunde in aceasta lume.Altele sunt deranjante,nu este permis sa iesi fara barbat la cofetarie sau ca barbatul nu merge sa cumpere ceva daca tu ai uitat,banii stau la el,pana moare mama lui e responsabila cu deschisul si inchisul portii,nu primesti musafiri barbati in lipsa barbatului tau etc.Si soacrele,peste tot sunt rautacioase,intrigante si-ti vaneaza toate greselile.Ajungi sa te simti ca Cenusareasa uneori,dar numai uneori.Nu e dracul asa negru.

Micuta indragostita,in cazul in care vrea sa afle mai multe,sa citeasca pe www.islamweb.com.In engleza,spaniola,franceza
gogoasa_bengoasa
Postat pe 8 Mai 2010 06:03
cauta pe cineva care nu este casatorit, nu cred ca este o relatie sanatoasa
floryn33
Postat pe 8 Mai 2010 06:06
Gandestete la ce iti este bine tie,deoarece timpul nu iarta si te vei trezi mai tarziu in viata
cand vei regreta.....dar e prea tarziu.
nicolae_ioana_ro2
Postat pe 8 Mai 2010 06:53
o fi asa bun la pat turcul?gasesti si un roman care poate sa-ti satisfaca pornirile sexuale.daca iti place sexul anal mai mult decat cel normal ,poti sa-l mai ti.
kudika110392COSTI
Postat pe 8 Mai 2010 07:11
Dar pe invers ai incercat ? turcii sunt renumiti in astfel de indeletniciri,si daca-ti place mai ramai de nu ,vino fata acasa si apuca-te de ceva serios.
ticuta2IV1940
Postat pe 8 Mai 2010 07:16
buna kim!
indiferent de ceea ce simti pt el, considera ca ti-ai satisfacut o fantezie, sa nu zic aproape obsesie!, si ....gata! viata merge mai departe
parerea mea este ca te foloseste! mai rau este ca tu desi sti de celelalte...te complaci in aceasta situatie! inseamna ca nu ai prea mult respect pt tine! si nici vointa! inteleg ca-l iubesti, dar ce viitor te asteapta langa el? esti tanara, ai o viata in fata! sa sti ca sunt si alti barbati care-ti pot oferi placeri nebanuite in pat! la un moment dat te va da la o parte din viata lui fara nici un regret, sau mai rau! poate te trezesti "permanent" (adica cu scandal si batuta) din partea vreunei iubite mai "focoase" si fara caracter!
asta vrei? daca da, atunci iti meriti soarta si nimeni nu poate face nimic! pacat de tine ca esti tanara, frumoasa si ai multe altele de facut!
vitalite
Postat pe 8 Mai 2010 07:19
Hai c asta e tare adica te vezi cu el petrece-ti 2 noptii impreuna nu face-ti nimic interesant asta ca tu erai virgina, el pleaca si dupa 2 aani cand dai de le iar te loveste iubirea asa dintr-o data si nici nu mai esti virgina, deci nu ai ce sa te mai retina dupa care afli ca are sotie s-au nevasta cum vrei tu dar crezi ca e singura nevasta ? s-au tu esti singura amanta ? o fi iubirea asta asa platonica s-au o fi de la altceva ? acum nu tebuie sa te superi pe mine dar eu cred ca daca iesi prin oras intr-o sambata s-au duminica prin parc o sa gasesti si barbati autohtoni care sa corespunda standardelor tale nu crezi ? oricum el deja s-a plictisit de tine si daca nu a marcat atunci a marcat dupa 2 ani asa ca nu prea mai reprezinti o atractie capisi asa ca draguta fata fate tu gigea si o sa vezi ca mai sunt si alte cuceriri si mai experimenteaza si altceva , bafta.
Cat despre parerea lu "mahy33" nu cred ca ar trebui sa o judeci asa sunt altele care au facut mai rau si nu le judeca nimeni, e viata ei si face ce vrea cu ea, sau poate tu te crezi fara defecte "mahy33" ??
safeway72
Postat pe 8 Mai 2010 07:23
Cita naivitate din partea ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Desteapta-te, femeie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alincami
Postat pe 8 Mai 2010 07:28
da altceva nu ai gasit decat TURC,un tatar,rus,sau albanez,cred ca erau mai buni!:)
kudika095562
Postat pe 8 Mai 2010 07:36
lipsa ta de maturizare afectiva isi spune cuvantul. nu inteleg ce iti poate oferi un barbat ca el? nu ne-ai povestit de situatia lui financiara............. cred ca peste detaliul asa ai sarit, iar partea asta este cea mai importanta la barbati de nationalitatea lui. niciuna dintre multele femei care se vad cu el, nu ies degeaba. cunosc genul asta de femei.......
nu te mai lamenta degeaba, pt ca nu tit doreste sa termini cu el. DACA ITI DORESTI CEVA, OBTII. deci trebuie doar sa vrei!!!!!!!!!!!
mentoss07
Postat pe 8 Mai 2010 07:43
un albanez iii trebuia!!!!!!!!!!!!!!! ca se satura apoi de straini de genul asta...... ajungea "marfa" pe vreo autostrada.....!!!!!
mentoss07
Postat pe 8 Mai 2010 07:45
Inteleg sa-ti inseli nevasta dar ....sa-ti inseli amanta , iar ea sa stie ...si sa se complaca in situatia asta , nu credeam ca voi ajunge sa aflu .Draga mea ...el nu are cum sa se plictiseasca de tine ...te cauta cand vrea el ...nu cand vrei tu , iar daca tu te multumesti cu situatia asta ....imi pare rau sa-ti spun dar , iti cam meriti soarta .
kudika123647
Postat pe 8 Mai 2010 08:04
Draga mea, in primul rand pune mana pe carte si invata gramatica, si nu numai. Iti va folosi in viata.
In al doilea rand scoate-ti din cap aceasta asa-zisa iubire pentru ca nu-ti va aduce nimic bun, ba din contra, poate avea niste urmari pe care sunt sigura ca nu ti le doresti. Si imi permit sa-ti mai dau un sfat prietenesc: indragosteste-te de oameni reali, nu pe internet.
Cu prietenie, Adriana
kudika0303
Postat pe 8 Mai 2010 08:08
De la: Gazelle, la data 2010-05-02 05:44:22 Stiu ca sunt pe langa subiect dar nu mai pot. Aveam un prof de mate care ne spunea:" arza-o-ar focu de matematica" din cauza ca, fiind la profil uman, nu invatam. Acum zic si eu la fel cu referire la limba romana: " arza-o-ar focu de romana"; pe orice topic intru trebuie sa dau numa de analfabete care habar n-au de regulile elementare ale limbii romane. Cea care a deschis acest topic este un dezastru. Fetito, ce dracu ti-a facut limba romana de o maltratezi asa? Scuza de genu, m-am grabit, tine atunci cand mananci o litera sau ai o greseala , doua. E valabil pentru toti cei care scriu cu greseli.
Lasa-i dracu de turci si pune mana pe o carte.

uite cine vorbeste!!! "numa analfabete" daca cuvantul numa in fraza de sus este corect atunci pacat ca vii tu sa dai lectii de romana ...stil bucurestean de a vorbi ca si "ia ma mana da pe mine"!!!!! si "genu" !!!! astea deja nu se vad greseli in graba!!! Astia suntem noi romanii ne place sa aruncam vina la altii si sa credem ca noi suntem cei mai buni pana nu schimbam asta nimic nu se va schimba in tara asta.
kudika050613
Postat pe 8 Mai 2010 08:11
esti asa de prostuta!!!ce cauti sa fii amanta unui turc,ca o curva care e folosita cand are el nevoii..probabil ca te-a incantaat cu putin banii.....si sigur nu e tanar!!..trezeste-te lucrurile aste u aduc un viitor sanatos!!!
kudika045242
Postat pe 8 Mai 2010 08:16
De la: kudika099352, la data 2010-05-01 11:09:29aloooooooooooooooo,proastaaaaaaaaa...STEFAN CL MARE ,a luptat cu turcii si i-a alungat din tzara iar tu nemernico umblii ca scroafa dupa vier turc?animaloooooo



draga interesant k stii si tu partea asta de istorie.Ma mira faptul k ai auzit de Stefan cel Mare si batalia lui cu turcii.PUne mana si invata m-ai multa istorie pt a vb ori m-ai iesi si tu din Romania si vezi care m-ai e treaba asta cu turcii. Pt k vad eu ,tu ai ramas in cu mult in urma cu istoria.asa k m-ai bn nu deschide gura dak nu stii sa vb. kiss u
aylin91
Postat pe 8 Mai 2010 08:21
isi bate joc de tine,te foloseste numai kand are el kef si atat.macar la o singura chemare nui raspunde....sa vezi ce rpd te lasa,si te lasa pt k nu ii pasa de tine.De ce sa nu fii u fericita langa un om care iti e alaturi mereu si nu okazional..?
kudika074284
Postat pe 8 Mai 2010 08:29
De la: kimmy_kim, la data 2010-04-17 14:13:10M-am indragostit foarte tare de un turc musulman acum 2 ani de zile pe internet!!!apoi am hotarat sa ne vdm...am petrecut 2 nopti alaturi de el timp in care nu sa intamplat nimic deoarece eram virgina!!!el nu stia asta...dar daca a vazut ca numi doresc sa ma culc cu el nu ma mai cautat!!!!apoi dupa 2 ani de zile ma cautat din nou pe acelasi forum dar avea alt nume...acum eu nu mai eram virgina si gandul imi ramasese la el de acum 2 ani!!!si mi-am zis ca mai bine incerc si cu asta basta..nu mai vroiam sa pierd ocazia asta deoarece imi placea prea mult!!!!si a am inceput sa ma vad cu el si asa am devenit amanata lui pt ca mia marturisit ca are nevasta!!!!dar nu sunt singura lui amanta...mai are si alte relatii pe langa mine....foarte multe chiar....noi nu vb decat cand ma suna el si are nevoie de mine o data pe saptamana ATAT!!!mie frica sa nu se plictiseasca de mine si sa ma lase sau mie frica sa nu devin sclava la turcii...prietenii lui...se poate intampla multe...nu poti avea inceredere in turci...ce as putea sa fac sa tin relatia aprinsa ???sau sa ma despart de el ...???ce sa fac cine ma poate ajuta cu un sfat???tin sa precizez ca imi place de el foarte mult!!!prea mult chiar .....si el stie asta;)
kudika074284
Postat pe 8 Mai 2010 08:30
...ce as putea sa fac sa tin relatia aprinsa ??? raspuns :sex oral , sex anal daca se poate cu toti prietenii lui ,sigur va aprecia toata viata ca de proasta sigur te va tine off ce iti este si cu toantele astea din atatia barbati neinsurati sau din atatia barbati care cauta o singura amanta tu deja intri intrun harem cred ca deja esti programata intro zii anume
gigibrbr
Postat pe 8 Mai 2010 08:34
Tu nu ai pic de mandrie in tine!!!!! Faci de rusine Romancele....si ti-ai gasit si cu cine....arabi!!!!
De la: kimmy_kim, la data 2010-04-17 14:13:10M-am indragostit foarte tare de un turc musulman acum 2 ani de zile pe internet!!!apoi am hotarat sa ne vdm...am petrecut 2 nopti alaturi de el timp in care nu sa intamplat nimic deoarece eram virgina!!!el nu stia asta...dar daca a vazut ca numi doresc sa ma culc cu el nu ma mai cautat!!!!apoi dupa 2 ani de zile ma cautat din nou pe acelasi forum dar avea alt nume...acum eu nu mai eram virgina si gandul imi ramasese la el de acum 2 ani!!!si mi-am zis ca mai bine incerc si cu asta basta..nu mai vroiam sa pierd ocazia asta deoarece imi placea prea mult!!!!si a am inceput sa ma vad cu el si asa am devenit amanata lui pt ca mia marturisit ca are nevasta!!!!dar nu sunt singura lui amanta...mai are si alte relatii pe langa mine....foarte multe chiar....noi nu vb decat cand ma suna el si are nevoie de mine o data pe saptamana ATAT!!!mie frica sa nu se plictiseasca de mine si sa ma lase sau mie frica sa nu devin sclava la turcii...prietenii lui...se poate intampla multe...nu poti avea inceredere in turci...ce as putea sa fac sa tin relatia aprinsa ???sau sa ma despart de el ...???ce sa fac cine ma poate ajuta cu un sfat???tin sa precizez ca imi place de el foarte mult!!!prea mult chiar .....si el stie asta;)
_aimee_
Postat pe 8 Mai 2010 08:45
eu sunt casatorita cu un turc de 4 ani si impreuna suntem de 9 ani,avem un baietel de 1 anisor,dar niciodata sa nu mai faci ce ai facut tu,este un lucru injositor,revinoti,cum sa stai in mileniul 3 ca femeie sa suporti atata umilinta,cum ti ar fi tie daca ai fi tui casatorita cu el si el ar face ce face cu tine sau cu altele?nu exista nu pot,sunt prea indragostita de el,si nu pot sa l lasa,ba poti dar nu vrei,pt ca te complaci in situatia asta,in ziua de azi nicio femeie care are 5 copii n ar suporta asa ceva,lasa toate aceste lucrurii ca l iubesti si bla,bla,bla si vezi ti de viata ta
marica12saca
Postat pe 8 Mai 2010 08:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
love 15 De la: yumalai 17 Februarie 2010 08:33
un vot ...va rog 1 De la: sisy15 25 Martie 2010 20:45
vot 2 De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 14:04
Ajutor! 3 De la: yumalai 22 Decembrie 2009 14:02
Lipton Ice Tea si in cautare de pantofi 4 De la: kudika_10344 6 Septembrie 2012 12:13