Mai multe
|
Incet, incet il vei uita.Cui conditia sa nu te mai gindesti la el.Fa-ti o alta relatie si totul va fi bine |
||
|
kudika098645 Postat pe 18 Iunie 2010 09:00 |
||
|---|---|---|
De la: kudika098645, la data 2010-06-18 09:00:34Incet, incet il vei uita.Cui conditia sa nu te mai gindesti la el.Fa-ti o alta relatie si totul va fi bine Am incercat sa vorbesc si cu alti baieti, sa cunosc si alta lume. Dar niciunul nu e la fel de bun ca el, toti au defecte peste care efectiv nu pot trece. :( |
||
|
love_is_precious Postat pe 18 Iunie 2010 09:12 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-18 09:12:02De la: kudika098645, la data 2010-06-18 09:00:34Incet, incet il vei uita.Cui conditia sa nu te mai gindesti la el.Fa-ti o alta relatie si totul va fi bine timpul..
|
||
|
|
||
|
ionelaela Postat pe 19 Iunie 2010 01:37 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-06-19 01:37:11De la: love_is_precious, la data 2010-06-18 09:12:02De la: kudika098645, la data 2010-06-18 09:00:34Incet, incet il vei uita.Cui conditia sa nu te mai gindesti la el.Fa-ti o alta relatie si totul va fi bine Care timp? ca deja se fac 2 luni :( |
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 08:55 |
||
|
Cand a inceput relatia cu tine nu a mai avut principiul asta cu inaltimea???? 1 si 7 luni (parca) nu a avut problema asta si l-a ;lovit asa dintr-o data? Nu ai tu o problema cu inaltimea,sunt atatia barbati care prefera femeile scunde .....Partea proasta e ca el prin motivul asta te-a facut sa devii complexata de asta.Daca el asta a ales lasa-l si mergi mai departe!Stiu ca iti este greu dar trebuie sa mergi inainte si in mod sigur o sa gasesti barbatul care sa te aprecieze si sa te iubeasca.Bafta!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 19 Iunie 2010 09:01 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-06-19 09:01:45Cand a inceput relatia cu tine nu a mai avut principiul asta cu inaltimea???? Multumesc. Incerc sa merg mai departe dar e greu sa o iau pe un alt drum. Ne potriveam ne minune, cum a putut sa renunte la tot? Acum si`a facut o alta relatie, probabil este fericit :( |
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 09:10 |
||
Eu cred ca e cazul sa porti o discutie foarte serioasa cu el in care sa lamuriti totul...ori e alba, ori e neagra. Frate ma iubesti dar sunt prea scunda? doh...nu mi se pare ca asta ar fi o problema dupa ce atat timp ati fost impreuna...nu cumva motivul este altu? cel mai bine ar fi sa discutati fata in fata, sa luati problemele pe rand si poate o sa le lamuriti...cand exista iubire, se poate ajunge la compromisuri
|
||
|
AndM Postat pe 19 Iunie 2010 13:56 |
||
De la: AndM, la data 2010-06-19 13:56:37Eu cred ca e cazul sa porti o discutie foarte serioasa cu el in care sa lamuriti totul...ori e alba, ori e neagra. Frate ma iubesti dar sunt prea scunda? doh...nu mi se pare ca asta ar fi o problema dupa ce atat timp ati fost impreuna...nu cumva motivul este altu? cel mai bine ar fi sa discutati fata in fata, sa luati problemele pe rand si poate o sa le lamuriti...cand exista iubire, se poate ajunge la compromisuri Nu imi permit sa mai discut cu el despre noi, desi vorbim aproape zilnic pe mess. Si`a facut pe altcineva, o sa plece cu ea si cu niste prieteni de`ai lor la mare... probabil se simte bine. Desi mi`a spus acum vreo 3 zile ca se cam cearta cu ea din nimicuri (cu mine nu s`a certat niciodata). Nu stiu cum a putut sa uite totul intr`un timp atat de scurt... |
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 14:28 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-19 14:28:05De la: AndM, la data 2010-06-19 13:56:37Eu cred ca e cazul sa porti o discutie foarte serioasa cu el in care sa lamuriti totul...ori e alba, ori e neagra. Frate ma iubesti dar sunt prea scunda? doh...nu mi se pare ca asta ar fi o problema dupa ce atat timp ati fost impreuna...nu cumva motivul este altu? cel mai bine ar fi sa discutati fata in fata, sa luati problemele pe rand si poate o sa le lamuriti...cand exista iubire, se poate ajunge la compromisuri Si crezi ca se merita tu sa stai sa plangi dupa el, el sa plece la mare cu noua prietena? Gaseste-ti si tu pe alticineva...dar daca asta e o solutie pe care o crezi prea extrema, stai macar o perioada singura, dar renunta la el, scoateti-l din suflet...eu zic ca nu se merita...sfatul meu
|
||
|
AndM Postat pe 19 Iunie 2010 14:32 |
||
De la: AndM, la data 2010-06-19 14:32:51De la: love_is_precious, la data 2010-06-19 14:28:05De la: AndM, la data 2010-06-19 13:56:37Eu cred ca e cazul sa porti o discutie foarte serioasa cu el in care sa lamuriti totul...ori e alba, ori e neagra. Frate ma iubesti dar sunt prea scunda? doh...nu mi se pare ca asta ar fi o problema dupa ce atat timp ati fost impreuna...nu cumva motivul este altu? cel mai bine ar fi sa discutati fata in fata, sa luati problemele pe rand si poate o sa le lamuriti...cand exista iubire, se poate ajunge la compromisuri Clar nu se merita. Daca ma iubea cu adevarat, nu ar fi putut sa stea cu nimeni intr`un timp asa de scurt. Nu inteleg totusi de ce ma cauta zi de zi. Sa vada cat mai e de iubit? Cum sa`i vorbesc atunci cand intra pe mine?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 14:38 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-18 09:12:02De la: kudika098645, la data 2010-06-18 09:00:34Incet, incet il vei uita.Cui conditia sa nu te mai gindesti la el.Fa-ti o alta relatie si totul va fi bine ohooo cat de bine stiu senzatia....parca as fi scris eu nu tu de aceea, eu am decis sa raman deocamdata singura...am prieteni, am familie, am in jurul meu oameni care ma iubesc si ma sustin...am cu cine iesi, am cu cine vorbi...deci pot sta si fara iubit deocamdata...nu este el centrul universului, tu esti centrul universului tau...in perioada asta de dezechilibru, iubeste-TE! Iubeste-te asa cum nimeni nu a mai facut-o pana acum. Fa-te sa te simti bine, rasfata-te...ofera-ti ceea ce meriti. consideri ca meriti sa stai si sa plangi dupa el? eu nu cred...si lasa timpul sa treaca....doamne, numai timpul stie cum reuseste sa estompeze sentimentele...mama imi spunea aseara ca poate nu trebuia sa ma implic, ca acum n-as mai fi suferit, nu de la varsta asta... si i-am raspuns ca nu putem noi controla asta...ce sa fac sa imi programez: azi iubesc, maine nu?...asa cum vine iubirea fara sa iti dai seama, asa si pleaca...canalizeaza-ti energia pe tine si pe ce e in jurul tau(si care chiar merita iubit) si ai sa vezi ca te vei trezi intr-o zi ca nu mai suferi....erau niste versuri dintr-o melodie:Te-ncearca viata uneori Iti da prea mult si-ti ia inapoi Dar intr-o zi trezit in zori Veri rade iar uitand de noi... |
||
|
AndM Postat pe 19 Iunie 2010 14:48 |
||
|
Nu`mi place singuratatea...si in plus, nu vreau pe oricine, il vreau pe el....caci ne`am inteles extraordinar de bine....a recunoscut si el ca sunt cuminte si ca e constient ca nu va mai gasi pe alta ca mine, cu care sa se inteleaga asa... Si e normal sa tin cont de parerea lumii din moment ce toti spun acelasi lucru... ca am cap de papusa dar ca sunt prea mica... Multumesc pentru sfaturi![/quote] 1.Nu il vrei decat pe el....pana cand....vei sta sa plangi de dor si jale pana la 30-40 de ani...hai sa fim seriosi 2.parerea lumii...n-ar trebui sa dai doi bani pe ea pt ca nimeni nu vine sa traiasca in locul tau...lumea asta reprezentata de asa zisi prieteni, vecini, colegi de facultate sau serviciu...gandeste-te cam cate pe ore din zi stai tu cu ei si cate ore cu tine...cu ei cam 1-8 ore, dar cu tine 24 din 24...deci trec la pct.3 3.esti mica de inaltime si suferi, ok am inteles, stii tu cati baieti sunt la fel de mititei si isi doresc cu ardoare o fata care sa le ajunga pana la umar si sa nu-i depaseasca cu un cap jumate?...iti spun ca destui! Deci nu mai face o tragedie din inaltime, recapata-ti increderea in tine si capul sus, pt ca va veni si pe cararea ta baiatul care sa te aprecieze din toate punctele de vedere! :sml-loMultumesc pentru incurajari... Nu ai idee cat imi esti de ajutor in momentele astea... Referitor la pct.2.... E firesc sa`mi pese de parerea lumii din moment ce trec pe strada si aud in urma mea ,,Ce frumoasa e fata asta, pacat ca e prea mica" sau.. ,,Chiar ai 20 de ani? Esti la facultate? Serios??" Iar referitor la prietenul meu...fostul de fapt (ce urat suna)...nu stiu cum o sa reusesc sa trec peste asta...caci urme vor ramane mereu.... imi lipseste, mi`e dor de el, simt un gol pe care nu il pot umple nicidecum...imi lipseste grija pe care mi`o purta, afectiunea manifestata fata de mine, conversatiile telefonice pana noaptea tarziu, micile glume ale lui.... era singurul care putea sa ma faca sa zambesc oricat de suparata as fi fost, singurul care imi insenina intreaga existenta... si doare asa tare ca nu ma mai pot bucura de toate astea, e inexplicabil de dureros... nu stiu in ce masura poate intelege cineva prin ce trec... cert e ca nu mai pot face nimic... Nu te lasa fraierita sunt destui barbati care sigur te-ar aprecia pt cea ce esti nu pt inaltime si eu sunt mica de inaltime dar mam casatorit si am doi copii frumosi si sunt destul de fericita cu sotul meu . nu te crede tu insusi ca esti urita din cauza inaltimi cine te va iubi cu adevarat nu se va uita la inaltimea ta , sincer eu nu il cred ca te iubeste cum zice daca tinea cit de cit la tine nu se uita la inaltime . barbati sunt asa de mincinosi si de rai citeodata nu merita sa suferi pt un prost ca el lasal sa mai suga la mamica . Viata merge inainte esti tinara traiesteti viata fa o pauza de relatie de lunga durata iesi din casa distreazate nu il mai plinge nu te merita si in primul rind incearca si nui mai raspunde la tel spunei ca tu ai trecut peste tot si incerci sa iti vezi de viata tiai gasit deja un prieten nui mai da satisfactie ca te doare aratate indiferenta spunei sa te lase in pace ca doar el a ales sa puna punct . sa vezi cel va durea si poate atunci se va gindi si nu ii va fi tot una ca tea pierdut . |
||
|
danaschuster Postat pe 19 Iunie 2010 14:51 |
||
Clar nu se merita. Daca ma iubea cu adevarat, nu ar fi putut sa stea cu nimeni intr`un timp asa de scurt. Nu inteleg totusi de ce ma cauta zi de zi. Sa vada cat mai e de iubit? Cum sa`i vorbesc atunci cand intra pe mine? [/quote]Poi nu-i arata ce ar vrea el sa vada...vorbeste-i ca unui bun amic: ce faci, ma friend? Tu bine, eu arata-i ca nu mai e o parte din viata ta, ca nu a fost usor, dar ca totusi viata merge inainte pentru tine, ca poti fi implinita si fara el...indiferenta e cea mai buna arma si e letala...eu chiar ma gandesc sa ii spun ex-iubitului meu ca vreau sa ma impac cu fostul meu prieten(cel dinainte de el, dupa care el stie ca am suferit) asa la misto, sau chiar poate intr-o zi o sa afle ca am un alt prieten, nou-nout achizitionat la promotie uite asa, mori fraiere, baga-ti unghia in gat da mai ma gandesc ...
|
||
|
AndM Postat pe 19 Iunie 2010 14:52 |
||
De la: AndM, la data 2010-06-19 14:52:39Clar nu se merita. Daca ma iubea cu adevarat, nu ar fi putut sa stea cu nimeni intr`un timp asa de scurt. Nu inteleg totusi de ce ma cauta zi de zi. Sa vada cat mai e de iubit? Cum sa`i vorbesc atunci cand intra pe mine? Poi nu-i arata ce ar vrea el sa vada...vorbeste-i ca unui bun amic: ce faci, ma friend? Tu bine, eu arata-i ca nu mai e o parte din viata ta, ca nu a fost usor, dar ca totusi viata merge inainte pentru tine, ca poti fi implinita si fara el...indiferenta e cea mai buna arma si e letala...eu chiar ma gandesc sa ii spun ex-iubitului meu ca vreau sa ma impac cu fostul meu prieten(cel dinainte de el, dupa care el stie ca am suferit) asa la misto, sau chiar poate intr-o zi o sa afle ca am un alt prieten, nou-nout achizitionat la promotie uite asa, mori fraiere, baga-ti unghia in gat da mai ma gandesc ... [/quote]Eu o sa stau singura un timp. Peste 2 saptamani plec la Roma si ma intorc abia in toamna. Din toamna poate se leaga vreun baiat bun si de viata mea :) Asta daca nu o sa fiu scunda si pt urmatorul Exact asa am procedat in ultimul timp, i`am vorbit ca unui bun amic, am glumit cu el mereu. Numai ca stiind ca pleaca acum la mare cu ea, ma doare si ma gandesc ca poate plecarea asta o sa`i apropie mult... :( |
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 15:06 |
||
De la: kudika079716, la data 2010-06-19 14:51:15 1.Nu il vrei decat pe el....pana cand....vei sta sa plangi de dor si jale pana la 30-40 de ani...hai sa fim seriosi 2.parerea lumii...n-ar trebui sa dai doi bani pe ea pt ca nimeni nu vine sa traiasca in locul tau...lumea asta reprezentata de asa zisi prieteni, vecini, colegi de facultate sau serviciu...gandeste-te cam cate pe ore din zi stai tu cu ei si cate ore cu tine...cu ei cam 1-8 ore, dar cu tine 24 din 24...deci trec la pct.3 3.esti mica de inaltime si suferi, ok am inteles, stii tu cati baieti sunt la fel de mititei si isi doresc cu ardoare o fata care sa le ajunga pana la umar si sa nu-i depaseasca cu un cap jumate?...iti spun ca destui! Deci nu mai face o tragedie din inaltime, recapata-ti increderea in tine si capul sus, pt ca va veni si pe cararea ta baiatul care sa te aprecieze din toate punctele de vedere! :sml-loMultumesc pentru incurajari... Nu ai idee cat imi esti de ajutor in momentele astea... Referitor la pct.2.... E firesc sa`mi pese de parerea lumii din moment ce trec pe strada si aud in urma mea ,,Ce frumoasa e fata asta, pacat ca e prea mica" sau.. ,,Chiar ai 20 de ani? Esti la facultate? Serios??" Iar referitor la prietenul meu...fostul de fapt (ce urat suna)...nu stiu cum o sa reusesc sa trec peste asta...caci urme vor ramane mereu.... imi lipseste, mi`e dor de el, simt un gol pe care nu il pot umple nicidecum...imi lipseste grija pe care mi`o purta, afectiunea manifestata fata de mine, conversatiile telefonice pana noaptea tarziu, micile glume ale lui.... era singurul care putea sa ma faca sa zambesc oricat de suparata as fi fost, singurul care imi insenina intreaga existenta... si doare asa tare ca nu ma mai pot bucura de toate astea, e inexplicabil de dureros... nu stiu in ce masura poate intelege cineva prin ce trec... cert e ca nu mai pot face nimic... Nu te lasa fraierita sunt destui barbati care sigur te-ar aprecia pt cea ce esti nu pt inaltime si eu sunt mica de inaltime dar mam casatorit si am doi copii frumosi si sunt destul de fericita cu sotul meu . nu te crede tu insusi ca esti urita din cauza inaltimi cine te va iubi cu adevarat nu se va uita la inaltimea ta , sincer eu nu il cred ca te iubeste cum zice daca tinea cit de cit la tine nu se uita la inaltime . barbati sunt asa de mincinosi si de rai citeodata nu merita sa suferi pt un prost ca el lasal sa mai suga la mamica . Viata merge inainte esti tinara traiesteti viata fa o pauza de relatie de lunga durata iesi din casa distreazate nu il mai plinge nu te merita si in primul rind incearca si nui mai raspunde la tel spunei ca tu ai trecut peste tot si incerci sa iti vezi de viata tiai gasit deja un prieten nui mai da satisfactie ca te doare aratate indiferenta spunei sa te lase in pace ca doar el a ales sa puna punct . sa vezi cel va durea si poate atunci se va gindi si nu ii va fi tot una ca tea pierdut . [/quote] Da, posibil. Daca ar mai tine vreun pic la mine, ar suferi sa nu`l mai bag in seama. Iar daca nu mai tine deloc, nu o sa`l afecteze cu nimic. Oricum va pleca cu noua ,,achizitie" la mare si nu stiu cat de mult va mai conta ce fac eu.. |
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 15:09 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-19 15:06:50De la: AndM, la data 2010-06-19 14:52:39Clar nu se merita. Daca ma iubea cu adevarat, nu ar fi putut sa stea cu nimeni intr`un timp asa de scurt. Nu inteleg totusi de ce ma cauta zi de zi. Sa vada cat mai e de iubit? Cum sa`i vorbesc atunci cand intra pe mine? Eu o sa stau singura un timp. Peste 2 saptamani plec la Roma si ma intorc abia in toamna. Din toamna poate se leaga vreun baiat bun si de viata mea :) Asta daca nu o sa fiu scunda si pt urmatorul Exact asa am procedat in ultimul timp, i`am vorbit ca unui bun amic, am glumit cu el mereu. Numai ca stiind ca pleaca acum la mare cu ea, ma doare si ma gandesc ca poate plecarea asta o sa`i apropie mult... :([/quote] Te doare, stiu...dar nu te mai gandi...gandeste-te la plecarea ta, Roma e frumoasa, e departe, e mare, e in Italia pe mine intotdeauna calatoriile m-au entuziasmat...oameni noi, locuri noi, viata noua ...sunt sigura ca o sa iti faca bine sa stai departe ceva timp...si cine stie poate te intorci cu un italiano vero si ne dai de veste ca esti fericita
|
||
|
AndM Postat pe 19 Iunie 2010 15:10 |
||
De la: AndM, la data 2010-06-19 14:48:10De la: love_is_precious, la data 2010-06-18 09:12:02De la: kudika098645, la data 2010-06-18 09:00:34Incet, incet il vei uita.Cui conditia sa nu te mai gindesti la el.Fa-ti o alta relatie si totul va fi bine Asa`mi zicea si mie mama...ca mai bine nu`l iubeam mai ales ca la inceput nu l`am placut deloc, am zis ca mai bine singura decat cu el Cum se numeste melodia? |
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 15:11 |
||
Asa`mi zicea si mie mama...ca mai bine nu`l iubeam mai ales ca la inceput nu l`am placut deloc, am zis ca mai bine singura decat cu el Cum se numeste melodia?[/quote] Angela Similea si Stefan Iordache- Te-ncearca viata ...o gasesti pe youtube....sau daca vrei ti-o pot trimite eu pe mess
|
||
|
AndM Postat pe 19 Iunie 2010 15:13 |
||
De la: AndM, la data 2010-06-19 15:10:54De la: love_is_precious, la data 2010-06-19 15:06:50De la: AndM, la data 2010-06-19 14:52:39Clar nu se merita. Daca ma iubea cu adevarat, nu ar fi putut sa stea cu nimeni intr`un timp asa de scurt. Nu inteleg totusi de ce ma cauta zi de zi. Sa vada cat mai e de iubit? Cum sa`i vorbesc atunci cand intra pe mine? Te doare, stiu...dar nu te mai gandi...gandeste-te la plecarea ta, Roma e frumoasa, e departe, e mare, e in Italia pe mine intotdeauna calatoriile m-au entuziasmat...oameni noi, locuri noi, viata noua ...sunt sigura ca o sa iti faca bine sa stai departe ceva timp...si cine stie poate te intorci cu un italiano vero si ne dai de veste ca esti fericita [/quote]Nuu, ce sa fac cu un italian? nu`mi plac relatiile la distanta Nici nu stiu daca voi mai putea avea incredere in cineva, iar de iubit asa cum l`am iubit pe el, cu siguranta nu ( )Sunt 2 variante: ori ma intorc vindecata, ori ma intorc cu un dor nebun de a`l vedea ( )
|
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 15:14 |
||
De la: AndM, la data 2010-06-19 15:13:16Asa`mi zicea si mie mama...ca mai bine nu`l iubeam Angela Similea si Stefan Iordache- Te-ncearca viata ...o gasesti pe youtube....sau daca vrei ti-o pot trimite eu pe mess [/quote]Ti`as ramane recunoscatoare daca mi`ai trimite`o pe mess... iubi_vl@yahoo.com
|
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 15:15 |
||
Nuu, ce sa fac cu un italian? nu`mi plac relatiile la distanta Nici nu stiu daca voi mai putea avea incredere in cineva, iar de iubit asa cum l`am iubit pe el, cu siguranta nu ( )Sunt 2 variante: ori ma intorc vindecata, ori ma intorc cu un dor nebun de a`l vedea ( )[/quote]Gandeste pozitiv: ori te intorci vindecata, ori te intorci vindecata ( Hell Yeeeeees!)
|
||
|
AndM Postat pe 19 Iunie 2010 15:16 |
||
De la: AndM, la data 2010-06-19 15:16:36Nuu, ce sa fac cu un italian? nu`mi plac relatiile la distanta Gandeste pozitiv: ori te intorci vindecata, ori te intorci vindecata ( Hell Yeeeeees!) [/quote] Eu pun mereu raul in fata...asa`s eu.
|
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 15:20 |
||
| Timpul nu vindeca... doar trece :( | ||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 21:54 |
||
Sa vedem.... El spune ca te iubeste dar ca nu poate sa treaca peste partea cu inaltimea.Bunnnn! La scurt timp apare o tipa in peisaj cu care el se combina. Unde era iubirea????? Iti dau un sfat prietenesc: uita-l ca nu te merita! "Dumnezeu ne-a dat 2 maini,2 picioare,2 urechi,2 ochi etc dar de ce ne-a dat decat o singura inima?Pentru ca pe cealalta trebuie sa o gasim noi!" Relatiile esuate sunt doar incercari de a ne gasii cealalta inima,din ele trebuie sa ramana doar amintirile frumoase de care sa ne aducem aminte din cand in cand si DOAR ATAT.Ai vazut ca nu ea era ,mergi mai departe pana o gasesti si in mod sigur o vei gasii.
|
||
|
Barbie30 Postat pe 19 Iunie 2010 22:16 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-06-19 22:16:44Sa vedem.... Sunt prea dezamagita, prea trista, prea neincrezatoare in fortele proprii momentan, incat sa merg mai departe. Imi pare atat de rau ca s`a ajuns aici.. Eram asa de fericita dar peste noapte m`am trezit singura... |
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Iunie 2010 23:07 |
||
nush ce sa mai intamplat intre vi de atunci pana acum dar poate imi vei da dreptate din conversatia voastra imi dau seama adik din ce ti a zis el cand ati vb ..k are pe alta doar k nu vrea sa te faca sa iti schimbi imaginea fatza de el ...cea pe care ti a creato de baiatu perfect.in fine poate spui ce sa i ntamplat intre voi de atunci
|
||
|
kudika074064 Postat pe 20 Iunie 2010 02:00 |
||
De la: kudika074064, la data 2010-06-20 02:00:59nush ce sa mai intamplat intre voi de atunci pana acum dar poate imi vei da dreptate din conversatia voastra imi dau seama adik din ce ti a zis el cand ati vb ..k are pe alta doar k nu vrea sa te faca sa iti schimbi imaginea fatza de el ...cea pe care ti a creato de baiatu perfect.in fine poate spui ce sa i ntamplat intre voi de atunci Am vorbit aproape zilnic de atunci si pana acum. La momentul conversatiei respective nu avea pe nimeni.... Acum insa, are... M`a inlocuit intr`o luna. Probabil e fericit si a uitat complet tot ce a fost intre noi... Probabil nu m`a iubit niciodata, a fost doar o senzatie de atasare....caci daca ma iubea, nu ar fi putut sa stea cu atlcineva intr`un timp atat de scurt....de fapt, daca ma iubea, nu ma parasea... Mi se rupe inima cand mi`l imaginez in bratele ei, sarutandu`se, alintandu`se... Dar ce pot face?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 20 Iunie 2010 10:27 |
||
nu te supara acum dar poate era cu fata aia inainte sa se desparta de tine sau a cunoscuto in timul acela ...nu uita k el a zis in conversatzia dintre voi 2 care ai postato k"cand voi fi cu alta vei crede k sunt un nesimtit k nu te am iubit niciodata iti vei schimba parerea"incearca sa citesti printre randuri chestia cu esti prea scunda sau ca parintii l au influentat sunt scuze asa puerile.uite si prietenul meu are 1.90 si a fst cu o fata de aceeasi inaltzime k si u pe langa asta si grasa si la fel k si la u parintii lui snt ffffffffff exigentzi are aproape 21 de ani te inteleg in unele chesti dar ....cum am mai spus incearca sa citesti printre randuri adevaru stiu k doare e probabil k el sa o fi cunoscut pe fata aia si nu a avut curaju de iti spune k se desparte de tine din cauz la alta pt k stia ce imagine buna are in fatza ta si n a vrut sa te raneasca,baietzii spun multe sa stii,spun ce vrem sa auzim dar adevaru cu ce cred si simt o stiu doar ei...e greu stiu dar treci peste numai vb cu el cel mai bn da i ignore pt k pana la urma tu iti faci rau singura sa vb cu el sa iti spuna desp actuala lui relatie sa vezi poze cu ei 2 rupe orice legatura.si nu neaparat gasesteti pe altu sau vb cu altii,si fa lucruri care le faceai inainte sau care te fac sa te simti bine.
|
||
|
kudika074064 Postat pe 20 Iunie 2010 16:26 |
||
De la: kudika074064, la data 2010-06-20 16:26:02nu te supara acum dar poate era cu fata aia inainte sa se desparta de tine sau a cunoscuto in timul acela ...nu uita k el a zis in conversatzia dintre voi 2 care ai postato k"cand voi fi cu alta vei crede k sunt un nesimtit k nu te am iubit niciodata iti vei schimba parerea"incearca sa citesti printre randuri chestia cu esti prea scunda sau ca parintii l au influentat sunt scuze asa puerile.uite si prietenul meu are 1.90 si a fst cu o fata de aceeasi inaltzime k si u pe langa asta si grasa si la fel k si la u parintii lui snt ffffffffff exigentzi are aproape 21 de ani te inteleg in unele chesti dar ....cum am mai spus incearca sa citesti printre randuri adevaru stiu k doare e probabil k el sa o fi cunoscut pe fata aia si nu a avut curaju de iti spune k se desparte de tine din cauz la alta pt k stia ce imagine buna are in fatza ta si n a vrut sa te raneasca,baietzii spun multe sa stii,spun ce vrem sa auzim dar adevaru cu ce cred si simt o stiu doar ei...e greu stiu dar treci peste numai vb cu el cel mai bn da i ignore pt k pana la urma tu iti faci rau singura sa vb cu el sa iti spuna desp actuala lui relatie sa vezi poze cu ei 2 rupe orice legatura.si nu neaparat gasesteti pe altu sau vb cu altii,si fa lucruri care le faceai inainte sau care te fac sa te simti bine. Nu, apropierea dintre ei si discutia despre o eventuala relatie a avut loc cu ocazia nuntii fratelui sau (adica dupa ce eram despartiti). Si nu m`ar mira sa aud peste 5-6 luni de inca o nunta, adica a lui...caci asa s`a intamplat si la fratele lui (care e mai mic decat el, are 21 de ani)...a cunoscut`o pe actuala sotie tot prin interventia parintilor. |
||
|
love_is_precious Postat pe 20 Iunie 2010 16:50 |
||
| off poate fi asa ...dar vad ca tie f greu sa acc realitatea.daca vrei sa vb sa iti explik mai multe poate si vei intelege unele chesti da id tau :) | ||
|
kudika074064 Postat pe 20 Iunie 2010 16:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ajutati-ma sa-l inteleg!!! | 24 | De la: kudika012952 10 Noiembrie 2009 13:52 |
| este cineva casatorit cu musulmani? | 7 | De la: steffy91 1 Februarie 2012 15:19 |
| Ancorata in prezent dar cu sufletul in trecut!!! | 21 | De la: Cassey 18 Mai 2009 09:21 |
|
|
||
| Nu imi cereti sfaturi. :) | 20 | De la: Valy90 10 Aprilie 2011 21:12 |
| ce sa fac?? | 4 | De la: coldwind 30 Aprilie 2010 19:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.