Mai multe
De la: kudika074064, la data 2010-06-20 16:52:47off poate fi asa ...dar vad ca tie f greu sa acc realitatea.daca vrei sa vb sa iti explik mai multe poate si vei intelege unele chesti da id tau :) iubi_vl |
||
|
love_is_precious Postat pe 20 Iunie 2010 16:54 |
||
|---|---|---|
| uite totusi ai mai avansta un picut....inainte spunei ca te iubeste erai sigura de asta. acum nu mai crezi cu aceeasi tarie. bv:* | ||
|
sofia_maria Postat pe 21 Iunie 2010 13:30 |
||
De la: sofia_maria, la data 2010-06-21 13:30:27uite totusi ai mai avansta un picut....inainte spunei ca te iubeste erai sigura de asta. acum nu mai crezi cu aceeasi tarie. bv:* Chiar nu mai cred asta. M`a iubit dar nu suficient de mult. Sau in niciun caz la fel de mult precum il iubesc eu. ...:* |
||
|
|
||
|
love_is_precious Postat pe 21 Iunie 2010 18:39 |
||
| Am vazut`o pe actuala lui prietena intr`o fotografie... e frumoasa foc, finuta, inalta... :( | ||
|
love_is_precious Postat pe 21 Iunie 2010 22:16 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-20 16:54:28De la: kudika074064, la data 2010-06-20 16:52:47off poate fi asa ...dar vad ca tie f greu sa acc realitatea.daca vrei sa vb sa iti explik mai multe poate si vei intelege unele chesti da id tau :) NU mai da id-ul tau asa pe forum,trmite mesaj privat. Cine stie ce tampiti o sa-ti adea add sa te streseze... Si referitor la fostul tau iubit.Trebuie sa intelegi ca a fost DOAR primul,o sa mai ai o groaja dupa el. Chill si iesi cat mai mult din casa. |
||
|
Karbon Postat pe 21 Iunie 2010 22:22 |
||
| nu dispera si mie mi-a spus prietenul, adica fostul dupa 1 an ca ar fi fost mai bn sa fiu mai apropiata de varsta lui(diferenta de 7 ani momentan) si mai scunda ca nu-i place sa fie condus de femei. doar nu mi-oi taia eu picioarele mele frumoase acum pt el si nici ani in buletin nu voi adauga.....asa ca LASA-LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL......zii pa si pussy | ||
|
kudika_bibi Postat pe 21 Iunie 2010 22:43 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-21 18:39:56De la: sofia_maria, la data 2010-06-21 13:30:27uite totusi ai mai avansta un picut....inainte spunei ca te iubeste erai sigura de asta. acum nu mai crezi cu aceeasi tarie. bv:* din pacate asta e clar...
|
||
|
ionelaela Postat pe 21 Iunie 2010 22:46 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-19 08:55:22De la: ionelaela, la data 2010-06-19 01:37:11De la: love_is_precious, la data 2010-06-18 09:12:02De la: kudika098645, la data 2010-06-18 09:00:34Incet, incet il vei uita.Cui conditia sa nu te mai gindesti la el.Fa-ti o alta relatie si totul va fi bine stii cand e pretios timpul..atunci cand nu observi ca trece peste tine..asa ca pretuieste timpul..nu putem defini cat vei mai suferi sau peste cate luni il vei uita ,depinde doar de tine ...primul pas e sa stii ca NU MAI MERITA!
|
||
|
ionelaela Postat pe 21 Iunie 2010 22:49 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-06-21 22:49:03De la: love_is_precious, la data 2010-06-19 08:55:22De la: ionelaela, la data 2010-06-19 01:37:11De la: love_is_precious, la data 2010-06-18 09:12:02De la: kudika098645, la data 2010-06-18 09:00:34Incet, incet il vei uita.Cui conditia sa nu te mai gindesti la el.Fa-ti o alta relatie si totul va fi bine Mda...mai nou am devenit confidenta lui... imi povesteste ca e suparat ca se cearta mereu cu prietena (care e f geloasa).... cu mine nu s`a certat niciodata in 2 ani de relatie... Chiar asa nu face si el diferenta? |
||
|
love_is_precious Postat pe 21 Iunie 2010 23:00 |
||
De la: kudika_bibi, la data 2010-06-21 22:43:30nu dispera si mie mi-a spus prietenul, adica fostul dupa 1 an ca ar fi fost mai bn sa fiu mai apropiata de varsta lui(diferenta de 7 ani momentan) si mai scunda ca nu-i place sa fie condus de femei. doar nu mi-oi taia eu picioarele mele frumoase acum pt el si nici ani in buletin nu voi adauga.....asa ca LASA-LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL......zii pa si pussy Doamne....pai nu a vazut de la inceput? I`a trebuit un an ca sa`si dea seama? ce de tampiti pe lume :( dupa cine suferim noi :( tu ai trecut peste? |
||
|
love_is_precious Postat pe 21 Iunie 2010 23:02 |
||
| .. | ||
|
Karbon Postat pe 22 Iunie 2010 13:52 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-21 23:02:03De la: kudika_bibi, la data 2010-06-21 22:43:30nu dispera si mie mi-a spus prietenul, adica fostul dupa 1 an ca ar fi fost mai bn sa fiu mai apropiata de varsta lui(diferenta de 7 ani momentan) si mai scunda ca nu-i place sa fie condus de femei. doar nu mi-oi taia eu picioarele mele frumoase acum pt el si nici ani in buletin nu voi adauga.....asa ca LASA-LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL......zii pa si pussy Ok,femeie esti cu capu!!!pardon,fetito. NU te-ai despartit de el de 2 luni,ptr ca tu pana in momentu de fata inca vb cu el.Iti prelungesti agonia la nesfarsit. Ca sa treci "peste"el trebuie sa incetezi cu chestiile astea(vb la tel aproape zilnic,sperat la impacare,A FI CONFIDENTA LUI,etc). Uite ce trebuie sa faci. Vb cu el la tel,nu personal(ptr ca o sa-ti fie mai usor),si ii spui asa:"""MI-a parut bine ca te-am cunoscut,ca te-am iubit,o sa ramai intotdeauna in sufletul meu,etc.,DAR E TIMPUL SA TE UIT. O sa te sterg din telefon,de pe mess,nu o sa te mai caut deloc si te rog frumos SA UIITI DE MINE si sa nu ma mai cauti niciodata!Altfel o sa platesc 2 tigani sa-ti rupa picioarele.""""" Suferi in continuare ptr ca desi teoretic el s-a despartit de tine acum 2 luni,tu inca nu ai constientizat chestia asta si practic TU esti inca cu el. Ca sa nu mai suferi trebuie sa-l uiti.Ca sa il uiti TREBUIE: sa nu-l mai cauti,sa stergi nr de tel,id mess etc.Cand vezi ca te suna da respins,daca iti trimite mesaj,ignora-l,STERGE-L fara sa il citesti. Lumea nu e deloc asa frumoasa si blina de bunatate cum crezi tu.Ti-a dat papucii dupa aproape 2 ani ptr motivul ca esti prea scunda?Trebuie sa incepi sa-l urasti ca sa-l uiti mai repede,si-a batut joc de tine prin "MOTIVU" asta.NU merita nici sa-i mai dai buna ziua....Si tu vrei sa fii confidenta lui? INTRERUPE ORICE relatie cu el si convinge-te ca te-a facut sa suferi,si-a batut joc de tine,si NUMAI EL E DE VINA.Nu l-ai mintit,nu l-ai inselat etc.D-zeu ti-a dat inaltimea,cine e el sa te judece ptr asta? |
||
|
Karbon Postat pe 22 Iunie 2010 13:53 |
||
De la: Karbon, la data 2010-06-22 13:53:22De la: love_is_precious, la data 2010-06-21 23:02:03De la: kudika_bibi, la data 2010-06-21 22:43:30nu dispera si mie mi-a spus prietenul, adica fostul dupa 1 an ca ar fi fost mai bn sa fiu mai apropiata de varsta lui(diferenta de 7 ani momentan) si mai scunda ca nu-i place sa fie condus de femei. doar nu mi-oi taia eu picioarele mele frumoase acum pt el si nici ani in buletin nu voi adauga.....asa ca LASA-LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL......zii pa si pussy Exact asa este.... nici pana acum nu m`am putut obisnui cu gandul ca noi nu mai formam un cuplu, ca el nu ma mai vrea, ca faptul ca inca ma cauta pe mess nu inseamna ca o face din anumite sentimente fata de mine...o face din obisnuinta... Pe 5 iulie o sa plec din tara si nu o sa mai intru pe mess, la telefon nici atat nu o sa ne mai auzim (oricum nu m`a mai sunat deloc in ultimul timp)... Poate cat stau acolo reusesc sa ma adaptez, sa ma resemnez, sa nu mai sper la nimic... O zi cat se poate de buna`ti doresc! :) |
||
|
love_is_precious Postat pe 22 Iunie 2010 15:50 |
||
|
Buna ziua, Sunt noua pe acest site si am nevoie de niste sfaturi de la voi pentru ca singura mea prietena cea mai buna a plecat din oras si este cam departe de mine :-( As vrea sa va spun pe scurt povestea mea si astept cu nerabdare sfaturi de la voi,poate careva a trecut prin ce trec eu si ma poate ajuta. Am 27 ani si am o relatie cu un tip de 31 de ani, relatia noastra este de 3 ani jumate si de 3 ani stam impreuna.La inceput a fost totul frumos,era primul barbat cu care m-am mutat impreuna impotriva vointei parintilor mei,care nu ai fost de acord nici cu faptul ca sunt impreuna cu el si nici cu faptul ca m-am mutat impreuna cu el,tata nu l-a placut din prima...am trecut prin multe,tatal meu tot venea la mine la serviciu si imi facea scandal ca sa ma despart de el ca nu este de mine,ca o sa sufar daca stau cu el...tata tot timpul spunea"asculta-ma eu am o varsta si vad oamenii,nu e de tine,tu esti mult prea finuta si cuminte...apoi tata a starnit-o si pe mama impotriva noastra.Pe el il sunau si il jigneau intr-una si ii porunceau sa zic asa ca sa se desparta de mine,sa ma lase in pace si pe de alta parta tata venea aproape saptamanal daca nu o data la 2-3 zile la Buc.la mine la serviciu si ma termina psihic,cu tot felul de amenintari ca sa ma faca sa ma despart de el...el nu a mai suportat,a vrut sa ne despartim si pana la urma eu am rupt legatura cu parintii mei,imi tot schimbam nr de telefon si un an nu am mai vb deloc cu el,acel an a fost pe plan sentimental foarte frumos,nu ma interesa nimic decat serviciul meu si el,care era totul pt mine,il iubeam mult si eram sigura ca o sa am o viata frumoasa alaturi de el...dar din pacate nu a fost asa...cu timpul ai mei nu au mai zis nimic doar ca sa ma faca sa tin legatura cu ei.Noi doia in concedii mergeam ori la familia lui,am fost si in Grecia si in Bulgaria si la noi la mare etc...si oricunde mergeam trebuia sa faca el crize de nervi...si eu ajungeam tot timpul sa imi cer scuze cu totusi ca eu nu ziceam absolut nimic si nu eram vinovata de nimic.Parintii lui stiau cum ajunsese el sa se comporte cu mine pt ca eu aveam o legatura foarte stransa cu ei,dar pe el nu il interesa nimic,el tot timpul era cel destept si cel care avea intotdeauna dreptate...timpul trecea eu eram cea care isi dadea sufletul pt relatie si el cu fiecare cearta care se ivea din tot felul de lucruri marunte pt ca el despica firul in 10.000...acum un an si ceva m-a cerut de sotie asa pur si suplu,eu pe moment nu am vrut sa accept dar am zis ca dragostea mea pt el este mult prea mare si daca el m-a cerut de sotie ii pare rau de comportament si ca de fapt ma iubeste cu adevarat si am acceptat...dar din pacate certurile se tot agravau si subiectul era tot timpul tatal meu(ca de ce nu il suporta,ca ce i-a facut,cu ce sunt eu mai presus decat el,de pe mine toata lumea ma iubeste,ma respeta si imi face toate mofturile si ca el de ce sa nu fie tratat la fel....),ma jignea,ma injura,ma emeninta....si atunci mi-a venit in minte ce mi-a zis tata cand am avut ultima cearta cu el pe subiectul"prietenul meu",tata mi-a zis socat de vorbele mele : -bine,dar sa nu cumva sa vi la mine plansa sau batuta"...teama a inceput sa imi inunde sufletul si de atatea ori il rugam frumos sa nu ma mai jigneasca pt ca eu nu eram vinovata de nimic pt comportamentul care il are tata,dar el nu intelegea si cand ii auzeam amentarile de genul "te calc in picioare" inghetam pur si simplu si il intrebam"de ce se comporta asa urat cu mine pt ca eu nu i-am facut nimic....dar el imi tot raspundea"dar taicatu cum se comporta cu mine?...si ce sa va mai zic,ca a ajunsa sa ma si loveasca de mi-am pierdut cunostiinta pt cateza secunde si de atunci ma tot chinui sa plec de langa el,i-am spus de atatea ori ca vrea sa ne despartim ca asta nu mai este relatia si el imi raspunde ca nu ma tine nimeni dar sincer imi este foarte teama...va rog sa ma ajutati sa sa imi dati fraturi cum sa fac cel mai bine sa pot pleca de langa el si nici sa nu sufar .Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat |
||
|
Sina_UnIngerRanit Postat pe 22 Iunie 2010 17:50 |
||
|
[ stii cand e pretios timpul..atunci cand nu observi ca trece peste tine..asa ca pretuieste timpul..nu putem defini cat vei mai suferi sau peste cate luni il vei uita ,depinde doar de tine ...primul pas e sa stii ca NU MAI MERITA! [/quote]Mda...mai nou am devenit confidenta lui... imi povesteste ca e suparat ca se cearta mereu cu prietena (care e f geloasa).... cu mine nu s`a certat niciodata in 2 ani de relatie... Chiar asa nu face si el diferenta?[/quote] da..e masochist..ce sa faca diferenta ..el nu stie sa fac diferenta intre respect,prietenie si iubire...off nu mai suferi atat dupa un d-asta... |
||
|
ionelaela Postat pe 22 Iunie 2010 23:58 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-06-22 23:58:55[ Mda...mai nou am devenit confidenta lui... imi povesteste ca e suparat ca se cearta mereu cu prietena (care e f geloasa).... cu mine nu s`a certat niciodata in 2 ani de relatie... Chiar asa nu face si el diferenta?[/quote] da..e masochist..ce sa faca diferenta ..el nu stie sa fac diferenta intre respect,prietenie si iubire...off nu mai suferi atat dupa un d-asta...[/quote] Stiu ca nu mai merita.... nu stiu insa cum sa scap de ideea asta de speranta ca poate poate isi revine :( Aseara m`a cautat din nou si dupa ce am ras noi si am glumit acolo, vorbind despre plecarea lui la mare....ma trezesc ca`mi spune ca pana la urma o sa stea cate 2 in camera (initial era vorba sa stea cate 3) si ba chiar a zis chestia asta de 2 ori fara sa`l intreb eu cum vor sta sau cati... E chiar atat de entuziasmat ca pleaca la mare cu actuala incat nu mai tine cont ca totusi vorbeste cu mine? A uitat ce a fost si ma considera o amica oarecare? Sau asteapta sa vada daca am vreo reactie? ...
|
||
|
love_is_precious Postat pe 23 Iunie 2010 08:41 |
||
|
.:eu:.: in C`ta chiar e frumos .:eu:.: in anumite locuri Ady : vedem acum .:eu:.: si in Costinesti mergeti? Ady : ca trebuie sa ne hotaram toti .:eu:.: da, asa e Ady : stam 2 in camera pana la urma Ady : am gasit cu 365 Ady : toata Ady : miniexcursia .:eu:.: poi nu mai stati la hotelul ala? .:eu:.: sau tot acolo? Ady : ba da Ady : dar stam cate 2 .:eu:.: aaa Ady : nu mai stam 3 .:eu:.: poi oricum ai zis ca erati 7 .:eu:.: si decat o camera era sacrificata Ady : suntem 8 |
||
|
love_is_precious Postat pe 23 Iunie 2010 08:49 |
||
De la: motzko, la data 2010-05-23 19:29:01Iubito ma bucur ca ti se spune ca esti papusa si sunt convinsa ca asa si esti. Geniale replicile tale!Se vede experienta!Si nici macar nu e critica ceea ce incerci tu sa faci!Stii ce ma surprinde ca mai sunt fete naive care cred ca problema e la ele...........................In general barbatii se satura de companioana lui mai repede de cat femeili.................chestie testata...............Asta nu inseamna ca si noua ni se poate intampla sa nu ii mai vrem.Dar aici apare diferenta..........EI INVOCA MOTIVE PROSTESTI,NOI INCERCAM SA LE DAM CELA LOGIC.!
|
||
|
Iovan_Thea Postat pe 23 Iunie 2010 10:37 |
||
Nu stiam ca e asa greu sa iubesti, nu stiam ce usor e sa suferi si ce usor poti plange pentru cel iubit. Nu stiam ca o sa doara asa de tare indiferenta. Cu toate astea...eu mi`am deschis sufletul. Mi`am aratat si partea frumoasa si cea intunecata..si realizez acum ca niciuna nu e suficient de buna, nu merita iubire. Acum imi dau seama ca pot fi foarte usor confundata, inlocuita, ignorata. O sa simt iar lipsa unei persoane apropiate,o sa simt iar nevoia de a strange pe cineva in brate, o sa ma trezesc iar singura, in intuneric, dandu`mi seama ca ca mi`am ratat drumul. Si o sa strang iar cu putere perna in brate si o sa`mi imaginez iar si iar... Dar, pana la urma, la ce`mi foloseste imaginatia daca totul ramane doar in mintea mea? Cum e posibil ca un chip angelic sa te raneasca atat de mult incat sa simti ca pieri incet si in chinuri groaznice, fara vreo alinare? Intr`un fel sau altul trebuie sa ma rezemnez, dar... de ce? |
||
|
love_is_precious Postat pe 23 Iunie 2010 11:23 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-05-23 14:23:30De la: motzko, la data 2010-05-23 14:21:01Sunt lucruri pe care nu le poti schimba in viata cum e in cazul tau - inaltimea, asa cum sunt idioti -pe care nu ii poti schimba-cum e prietenul tau. Ma lesi? Fii serioasa draga!!!! Iti lipseste vre-un ochi, vre-un picior sau altceva? Faptul ca esti mai mica de inaltime sa mor io ca n-are nici o legatura cu aspectul fizic. ESTI PERFECTA!! Si cine te iubeste, te iubeste asa cum esti. Cum sa te desconsideri pentru ca esti scunda? Iti tragi o pereche de pantofi cu super toc inalt si sa vezi ce nu mai ai nici o treaba. Ala-i un mare magar ca ti-a spus asa ceva, am mai auzit de barbati dina stia ce le zic prietenelor sau sotiilor ca sunt grase sau ca nu mai stiu eu ce defecte au. Ete na...toti avem cat un defect iar cine ne iubeste, ne iubeste pentru ceea ce suntem noi si pentru ceea ce oferim celor din jurul nostru, nu pt ca suntem scunde sau grase. Eu nici nu i-as mai raspunde in locul tau la telefon. Sa se duca la ma-sa si la ta-su si sa te lase pe tine in pace. Is atatia barbati faini in lumea asta incat chiar nu merita sa suferi tu pentru un amarat de 22 de ani care nu stie ce vrea de la viata. |
||
|
_Cryssa_ Postat pe 23 Iunie 2010 11:45 |
||
| mai fata dar nu inteleg ca ce chestie mai stai de vb cu el....chiar te incapatanezi sa suferi si el e un mare magar, nesimtit sa stea sa ti pov tie ce face cu aia ca or sa doarma cate 2...de ce naibii nu i zici vreo doua, te multumesti cu faramiteee???? e strigatoare la cer prostia lui | ||
|
sofia_maria Postat pe 23 Iunie 2010 12:59 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 11:23:27Nu stiam ca e asa greu sa iubesti, nu stiam ce usor e sa suferi si ce usor poti plange pentru cel iubit. Nu stiam ca o sa doara asa de tare indiferenta. Cu toate astea...eu mi`am deschis sufletul. Mi`am aratat si partea frumoasa si cea intunecata..si realizez acum ca niciuna nu e suficient de buna, nu merita iubire. Acum imi dau seama ca pot fi foarte usor confundata, inlocuita, ignorata. CE SPIU TU E PERFECT ADEVARAT!EU STIU CA TOT CE SPUI E REAL,TRAISTI DRAMA ASTA!DAR TE ASIGUR CA VA TRECE........................... DUMNEZEU A LASAT UIUTAREA....................CA SAUITAM CE NI S-A INTAMPLAT RAU................CACI ASTFEL INNEBUNEAM CU TOTII DE DURERE!ITI TREBUIE O PERIOADA SA SUFERI...............SUFERA APOI VEI FI CA O PISICA CARE ISI LINGE RANILE.............................VINDECA-TE! APOI VOR APAREA BARBATII.......................PE CARE ACUM NU-I VEZI SAU II PERCEPI SUI SI STRAMBI PRIMA RELATIE VA FI PE POST DE PANSAMENT..................DUPA OPERATIA PE CORD DESCHIS CARE AI SUFERIT-O SI DUPA TOATE ASTEA.....................CREDE-MA SI POATE SA-TI CONFIRME TOATE FEMEILE DE PE PLANETA...................IL VEI UITA. |
||
|
Iovan_Thea Postat pe 23 Iunie 2010 16:36 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 11:23:27Nu stiam ca e asa greu sa iubesti, nu stiam ce usor e sa suferi si ce usor poti plange pentru cel iubit. Nu stiam ca o sa doara asa de tare indiferenta. Cu toate astea...eu mi`am deschis sufletul. Mi`am aratat si partea frumoasa si cea intunecata..si realizez acum ca niciuna nu e suficient de buna, nu merita iubire. Acum imi dau seama ca pot fi foarte usor confundata, inlocuita, ignorata. tare melodramatica. am o prietena care a trecut peste in prima zi de despartire, s-a imbatat bine, si-a tras-o cu unu bun de la ea din clasa si ziua urmtoare era fresh, nici macar in limba dupa noua achizitie. dc unii oameni isi revin asa repede si altii sufera in tacere(public, pe kudika) atata timp?
|
||
|
sycorax Postat pe 23 Iunie 2010 16:41 |
||
De la: sycorax, la data 2010-06-23 16:41:38De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 11:23:27Nu stiam ca e asa greu sa iubesti, nu stiam ce usor e sa suferi si ce usor poti plange pentru cel iubit. Nu stiam ca o sa doara asa de tare indiferenta. Cu toate astea...eu mi`am deschis sufletul. Mi`am aratat si partea frumoasa si cea intunecata..si realizez acum ca niciuna nu e suficient de buna, nu merita iubire. Acum imi dau seama ca pot fi foarte usor confundata, inlocuita, ignorata. Pentru ca unii iubesc si altii nu. Destul de logic nu?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 23 Iunie 2010 17:05 |
||
De la: Iovan_Thea, la data 2010-06-23 16:36:36De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 11:23:27Nu stiam ca e asa greu sa iubesti, nu stiam ce usor e sa suferi si ce usor poti plange pentru cel iubit. Nu stiam ca o sa doara asa de tare indiferenta. Cu toate astea...eu mi`am deschis sufletul. Mi`am aratat si partea frumoasa si cea intunecata..si realizez acum ca niciuna nu e suficient de buna, nu merita iubire. Acum imi dau seama ca pot fi foarte usor confundata, inlocuita, ignorata. Da, maine se fac exact 2 luni de cand traiesc drama asta... si sunt in acelasi stadiu ca si in prima zi....deci cum sa cred ca voi uita? As vrea sa revin peste 1-2 luni, aici pe kudica, cu un nou topic in care sa spun cat sunt de fericita...dar din pacate nu va fii asa. Si da, toti care ma plac, mi se par groaznici (atat caracterul, cat si fizicul)... |
||
|
love_is_precious Postat pe 23 Iunie 2010 17:11 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 17:05:51De la: sycorax, la data 2010-06-23 16:41:38De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 11:23:27Nu stiam ca e asa greu sa iubesti, nu stiam ce usor e sa suferi si ce usor poti plange pentru cel iubit. Nu stiam ca o sa doara asa de tare indiferenta. Cu toate astea...eu mi`am deschis sufletul. Mi`am aratat si partea frumoasa si cea intunecata..si realizez acum ca niciuna nu e suficient de buna, nu merita iubire. Acum imi dau seama ca pot fi foarte usor confundata, inlocuita, ignorata. Asta ca sa nu zic altceva de prietena ta
|
||
|
love_is_precious Postat pe 23 Iunie 2010 17:11 |
||
|
Orgolii !!! Orgolii !!! Orgolii !!! Cand apar astfel de situatii nu cred ca se va mai schimba in bine !!! Indiferent cat vei regreta,trebuie sa te hotarasti ce vei face cu viata ta pe viitor !!! Trebuie sa-ti iei inima in dinti si s-o rupi,daca nu te va "rupe "el intr-o zi !!! Accesele de ura nu pot duce la nimic bun !!! Ori te muti din nou acasa,ori iti schimbi locuinta,fara sa-i dai detalii "prietenului"caci nu se stie cum va reactiona !!! Post si rugaciune,un preot cu har,sunt medicamente pentru un suflet ranit !!! Dar sa nu uiti ca un sut in .f..d...este un pas inainte si trebuie sa gandesti pe termen lung !!! Multumeste bunului Dumnezeu ca nu esti maritata cu el si nu aveti copii,pe care sa-i chinuiti !!! In timp te vei consola,insa va trebui sa ai rabdare !!! " Unde iubire nu e nimic nu e " !!!! Astept vesti!!! Iti doresc sanatate si putere a de a lupta si a te regasi !!!! |
||
|
kudika133347 Postat pe 23 Iunie 2010 17:16 |
||
De la: kudika133347, la data 2010-06-23 17:16:26Orgolii !!! Orgolii !!! Orgolii !!! Cand apar astfel de situatii nu cred ca se va mai schimba in bine !!! Indiferent cat vei regreta,trebuie sa te hotarasti ce vei face cu viata ta pe viitor !!! Nu a zis nimeni nimic de accese de ura... si nici de stat impreuna...
|
||
|
love_is_precious Postat pe 23 Iunie 2010 17:21 |
||
|
Descarcand muzica de pe un site...am dat peste o melodie ale carei versuri exprima exact ce simt eu acum ... I try to tell myself that it's really over That it's just to late for me to go back there Need to walk away, need to keep my pride, on with my life Gettin' sick and tired of this situation Somethin' deep inside just can't seem to face it I'm not goin' back but somehow I can't say goodbye.. Someone needs to tell my heart Get it to believe that it's over.. |
||
|
love_is_precious Postat pe 23 Iunie 2010 20:47 |
||
|
Eu nu stiu daca aici se mai stie cine si cui raspunde, am doar cateva vorbe pentru "un inger ranit". Scumpa mea, eu cred ca dupa cum ai descris lucrurile intre voi se vede de la o posta o evolutie intr-o anumita directie. Fara dubii. Si directia nu e in avantajul tau. Stiu ca e greu, tu de fapt vei hotara singura ce sa faci, dar nu e bine sa mai continui. Daca a dat in tine si ti-ai pierdut cunostiinta nu va mai fi bine niciodata. Stiu ca exista speranta ca poate fi si bine si ca sunt momente in care chiar pare ca e asa, dar e o directie clara spre care se indreapta relatia voastra. Ce mai vreau sa spun este ca, cu cat astepti mai mult cu atat iti va fi mai greu. E mai usor sa te desparti inainte de 30 de ani, decat dupa. Si asta o stiu pe pielea mea. Plus ca dupa 30 de ani nici nu mai gasesti asa de usor un partener si singura e destul de nasol, chestie ce o sa te faca sa te intorci mereu la fostul. O alta mare prostie. Si sa accepti orice rahat. Ia o decizie cat mai repede. "love is precious" draga mea, las-o balta. Nu mai analiza toate conversatiile alea stupide de pe mess ca pierzi cei mai frumosi ani ai tai cu un barbat care nu te vrea. Pur si simplu nu te vrea. Si gata, nu mai cauta explicatii. Plus, papusa nu o sa fii mult timp, ca de obicei fetisoarele dragalase la tinerete arata tare banale dupa o vreme. Mai bine erai mai uratica, fiindca pe cand o sa-ti dai tu seama ca ti-ai pierdut vremea cu conversatii fara rost pe mess, o sa fii doar o pitica fara sare si piper. Am fost rea, stiu, dar pe cat ai putea sa fii tu de frumusica, pe atat esti de prostuta. Poate de-aia te-a parasit. Din nou, nu-mi sta in caracter sa jignesc oamenii si imi cer scuze, dar...MAI OPRESTE-TE ODATA. OMUL ASTA NU TE VREA. |
||
|
kudika120283 Postat pe 23 Iunie 2010 21:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sunt confuza, in ce parte sa merg, unde sa privesc....?! | 5 | De la: Alexandra_Ella 3 Aprilie 2015 23:36 |
| Rea si minciunoasa | 29 | De la: size_back 23 Iunie 2010 10:00 |
| ce e de facut cand iubitul imi spune sa lucrez cu fosta lui iubita | 15 | De la: sorina1972 2 Martie 2010 10:19 |
|
|
||
| a doua sansa | 8 | De la: kind_er 6 Octombrie 2013 21:29 |
| CE ZICETI DE ASTIA? | 51 | De la: Indiana_Jones 11 Octombrie 2011 21:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.