Setari Cookie-uri

sufar prea mult :( ce sfat imi dati?

De la: kudika195964, la data 2010-06-14 15:34:38"Acum s`au rarit telefoanele lui ce`i drept, ma cauta doar pe mess... Oare nu mai simte nimic?"
Normal ca mai simte,dar usor usor se va indeparta de tot de tine!Este o desprindere treptata. Daca tu simti ca asta nu a fost adevaratul motiv,incearca sa afli.Nu faci nimic stand pe loc,sperand in sinea ta ca va regreta decizia luata!Nu se va intampla asta!Deci ai de ales:ori lupti,ori te resemnezi si incepi o alta viata!Cale de mijloc nu exista

As lupta, insa e prea radical... Iar varianta cu resemnarea, nu e ceea ce imi doresc, numai ca sunt legata de maini si de picioare..
love_is_precious
Postat pe 15 Iunie 2010 10:03
De la: sycorax, la data 2010-06-14 16:13:12n'ai trecut peste, nu?

Nu!!
love_is_precious
Postat pe 15 Iunie 2010 10:03
De la: alyceee, la data 2010-06-14 16:29:22eu cred ca inaltimea e un motiv!probabil parintii lui sau prietenii au vazut ca rel voastra evolueaza si au inceput sa-i bage numai tampenii in cap!te cauta pt ca te iubeste...dar e influentat...cand iubesti treci peste orice...o sa fie bine o sa vezi!!!

Multumesc pentru incurajari, insa e prea radical, zice ca atunci cand merge pe un drum, asa ramane. Si in plus, nici n`am mai discutat despre noi de vreo 2 saptamani. Cand ma cauta, discutam ca niste simpli amici...
love_is_precious
Postat pe 15 Iunie 2010 10:06
De la: doca, la data 2010-06-14 17:40:30Defineste-ti ce vrei sa spui cu “ne-am inteles bine tot timpul”. Apoi imagineaza-ti (alta lista) cu ce ti-ai fi dorit sa se intample, dar nu s-a intamplat, poate nici nu te-ai gandit la asa ceva.

Noi oamenii avem asteptari, foarte mari asteptari, uneori chiar de la persoanele cele mai apropiate, iar aceste asteptari creeaza frustari, asa ca intreaba-te ce asteptari o fi avut si el de la tine? s-ar putea sa gasesti un raspuns care sa nu-ti placa initial, dar desconsiderarea fata de persoana ta trebuie sa treaca, sa ajungi intr-un moment de liniste care apoi te va inalta, vei simti cum zbori... dar mai intai trebuie sa simti strasnic pamantul sub picioare. Asa ca nu mai sta pe ganduri, incearca sa lasi suferinta deoparte, impune-ti sa-l ignori o vreme si iti garantez ca in 30zile vei avea alt punct de vedere.

Legat de inaltimea care te complexeaza acum, poate te-a framantat ideea si mai demult, dar iti spun doar atat: incearca sa vezi partea plina a paharului: ai 2 maini? 2 picioare? vezi? auzi? ai miros? Ei bine, banuind ca ai raspuns afirmativ la aceste intrebari, iti pot spune ca sunt multi oameni care nu au acest noroc, si totusi se scoala dimineata, isi zambesc in oglinda si iau viata in piept asa cum noi nici nu ne gandim ca am fi in stare. Si trebuie sa-ti mai spun ca am cunoscut o fata faina tare, care are doar 1,48m dar are atata energie in ea si debordeaza de viata ca toata lumea o indrageste, are un iubit care tine la ea enorm si o incurajeaza sa faca toate nebuniile, asa ca scoate-ti din cap prostia cu inaltimea...

Parerea mea: fii fericita ca s-a intamplat acum si asa. Oricum, detaliile despre el tradeaza o persoana nu tocmai puternica, dependenta pana si material de parinti, ascunsa, si nicidecum un prieten de nadejde. Iti garantez eu ca iubiri de-o vara vei mai intalni, vei ajunge la un moment dat sa-ti doresti mai mult de la viata, de la partener si cel mai important vei ajunge sa fii multumita de tine insuti. Cand vei invata sa te iubesti pe tine, vei reusi sa oferi iubire si altora, asa ca te rog, incearca sa-ti contorizezi partile bune si sa ai incredere in tine. Respecta-ti corpul, ingrijeste-te, si in nici un caz nu te milogi de el sa revina! nu vei face altceva decat sa-l alungi mai tare... Eu cred ca daca reusesti sa-ti recapeti respectul fata de tine, o sa vina vremea cand el te va cauta iar tu s-ar putea sa nu mai simti pt el nimic altceva decat mila, compasiune... Dar asta e viata, si merita s-o traiesti din plin :)

Este foarte adevarat ceea ce ai spus, probabil peste un timp voi vedea altfel lucrurile... Dar crezi ca va sosi clipa in care el ma va cauta si nu o sa mai prezinte niciun interes pentru mine?
love_is_precious
Postat pe 15 Iunie 2010 10:09
De la: daniella_s, la data 2010-06-14 17:56:17
De la: love_is_precious, la data 2010-06-12 11:39:02
De la: sofia_maria, la data 2010-06-12 09:46:18mai dar eu nu inteleg ce tot mai vrea de la tine...cu ce motive te tot suna....de ce nu il intrebi de ce te tot suna...ce are de gand, el nu realizeaza ca iti face mai mult rau??? uite cum el subtil o aducea pe iubita lui in discutie adu-l si tu pe vreun baiat;). incearca si tu sa l faci un pic gelos sa vezi cum reactioneaza

Si incepem sa ne laudam care mai de care iubitii Nu merge, serios.
El zice ca suna ca sa ma ajute pe mine sa trec mai usor peste.

OH MY GOD!!! Ti-am urmarit topicul si am vrut la un moment dat sa iti scriu, la randul meu ceva, insa nu pe graba... apoi am vazut ca au postat altii lucruri similare cu cele pe care ti le-as fi spus eu, asa ca n-am mai scris nimic

Acum insa, vazand asta - "El zice ca suna ca sa ma ajute pe mine sa trec mai usor peste." - nu pa pot abtine sa nu rad citet!! Nu de suferinta ta, ci de felul in care gandesti. Si de felul in care gandeste ex-ul tau.
Te rog eu ceva: daca pana la urma nu te hotarasti sa tii jurnalul ala, printeaza macar astea si o sa vezi cum o sa razi si tu de ele peste ceva timp (nu mult, te asigur).

Am spus: ,,El zice ca ma suna ca sa ma ajute.."... ,,EL"...nu eu...
O zi buna!
love_is_precious
Postat pe 15 Iunie 2010 10:12
De la: fatsa, la data 2010-06-14 18:28:47
De la: love_is_precious, la data 2010-06-13 21:12:26
De la: lonelysky, la data 2010-06-13 19:07:44ei, daca tu chiar crezi ce itsi zice el...din cele povestite de tine pare ca te iubeste doar ca are vre-un motiv care il face sa stea depparte de tine, si asta la sigur nu e inaltimea ta :) Si daca ar fi acesta, gandeste-te ca tu nu te-ai fi indragostit niciodata de un tip care are niste standarde in a iubi, sau care peste 2 ani ar realiza ca cea de linga el e scunda, ce tu ai iubi asa un om??
Mi-e interesant chiar, ce inaltime ai, daca nu te superi.

Am 1,53...destul de putin...insa tot atat aveam si acum 1 an si 7 luni cand a insistat cateva zile ca sa stea cu mine!....nu a vazut de atunci??

draga mea....
ce a fost a fost...nu te mai uita inapoi...incearca sa iesi din starea asta...orice om sufera pe lumea asta, dar pana la un punct...acum pe bune ce ai sa faci ai sa stai sa-l astepti, poate poate se intoarce la tine....si faza cu statul pe mess online numai ca sa iti scrie 3 cuvinte, e cam aiurea...trezeste-te la realitate...si vezi de viata ta...la 22 de ani inca mai ai de trait...ok..ai avut relatie de 1 an si 7 luni...e normal sa pui sentimente...te-ai despartit, suferi o saptamana doua si porma gata...ce tot stai sa-l urmaresti...nu ai demnitate sau ce?...iti place sa fii calcata in picioare...sa te umilesti....
capul sus si mergi mai departe...viata este asa frumoasa....

bafta

Multumesc!
love_is_precious
Postat pe 15 Iunie 2010 10:14
De la: ionelaela, la data 2010-06-14 23:44:20dar cat a trecut de cand v-ati despartit?..ca daca e mai mult de 2 luni te cert ..ca nu ai trecut peste
si chiar crezi ca te vei simti mai bine daca s-ar intoarce? uite eu m-am impacta dupa ce ne-am despartit..ce-i drept nu din prostia care v-ati despartit voi..si tot acelasi a fost epilogul..so MOVE ON!!!

A trecut o luna jumatate de cand nu mai suntem... Si da, cred ca m`as simti mai bine...
love_is_precious
Postat pe 15 Iunie 2010 10:16
faptul ca nu te poti debarasa de imaginea lui, pentru ca traiesti in conceptia ca se va intoarce la tine si tu, ca o gospodina buna, ai sa-l primesti, sa-l servesti cu mancare calda cand vine de la bordeluri, sa-l mangai pe frunte rugandu'l sa te ierte ca esti rpea scunda (ca, nu? vrei sa ramana cu o amintire placuta despre tine ) te pune intr-o pozitie foarte umilitoare. cea de catel. traiesti o drama, aceea ca esti....cam prostuta, ca sa nu zic altfel.

nu m-as mira ca actuala llui sa te stie dupa porecla cutu-cutu

revino-ti, mujer, esti de'a dreptul tembela de acuma
sycorax
Postat pe 15 Iunie 2010 14:04
De la: love_is_precious, la data 2010-06-13 08:26:39
De la: ionelaela, la data 2010-06-13 01:28:25
De la: sofia_maria, la data 2010-06-12 09:46:18mai dar eu nu inteleg ce tot mai vrea de la tine...cu ce motive te tot suna....de ce nu il intrebi de ce te tot suna...ce are de gand, el nu realizeaza ca iti face mai mult rau??? uite cum el subtil o aducea pe iubita lui in discutie adu-l si tu pe vreun baiat;). incearca si tu sa l faci un pic gelos sa vezi cum reactioneaza

sau de fapt sa te tina pt planul B ,in caz ca...

Nu, nu e genul. A zis clar ca intre noi nu va mai fii nimic niciodata...

scuza'ma dar dai dovada de multa naivitate.SUNT SIGURA 100% k te suna numa' k sa isi demonstreze k ink mai are "efect" asupra ta.nu k sa te ajute pe tine.eu una knd m'am despartit de cineva nu am mai cautat persoana respectiva pt k in mod evident faceam mai mult rau decat bine....asta in cazul in care nu vroiam sa ma mai joc nitel .si din pacate asta face si el.lasa inima si sentimentele deoparte si GANDESTE LA RECE.ce rost mai au toate?....discutii la telefon pe mess etc etc?doar a fost clar cand ti'a spus k nu va mai fi niciodata cu tine.asa k la ce bun?k sa se simta el mare macho?....mare cuceritor?.....sa se simta puternic?....calca'ti pe inima si da'i pace.impune'i si lui asta.spune'i k nu vrei sa iti faca acest "bine" de a te cauta k sa iti treaca.iti trece singura mai usor.fi sigura de asta.dak tot nu duce la nimic....eu zic k mai bine o lasi balta...si lasa sperantele in ce'l privesc.....si apuca'te sa te gandesti si sa speri la cineva pe care sa ajungi sa il iubesti dar sa fie reciproc...la astea ar trebui u sa speri.nu la un retard ce nu stie ce vrea si se joaca cu tine...stiu k ai sa ma contrazici...dar din afara lucrurile se vad muuult mai clar.
dark_eye
Postat pe 15 Iunie 2010 14:11
De la: love_is_precious, la data 2010-06-15 10:16:09
De la: ionelaela, la data 2010-06-14 23:44:20dar cat a trecut de cand v-ati despartit?..ca daca e mai mult de 2 luni te cert ..ca nu ai trecut peste
si chiar crezi ca te vei simti mai bine daca s-ar intoarce? uite eu m-am impacta dupa ce ne-am despartit..ce-i drept nu din prostia care v-ati despartit voi..si tot acelasi a fost epilogul..so MOVE ON!!!

A trecut o luna jumatate de cand nu mai suntem... Si da, cred ca m`as simti mai bine...

uite nu cred ca te ajuta asta..dar o sa-ti povestesc cate ceva..desi relatiile nu se pot compara..dupa 4 luni impreuna cand ne-am despartit prima oara ne-am impacat dupa 2 luni jumate ,cand eu nu mai speram nimik si crede-ma eu chiar incercam sa trec peste..nu vbm de el,ieseam cu prietenii,ba chiar cunoscusem si pe un baiat dragut,dar din pacate nu simteam nimik pt el si cand totusi am vrut sa-i dau o sansa ..fostul m-a sunat fara nici-o explicatie clara doar ca vrea sa stea cu mine...am tinut-o asa cateva luni dupa care am "formalizat" mai mult sa zic asa intr-o relatie mult mai intensa si cu sentimente ..ca dupa alte 8 luni sa ne despartim acum 3 saptamani pentru totdeauna zic eu..pentru ca el pur si simplu iar nu se mai simte ok in relatia asta...eu am zis ca nu mai pot sa duc asa..si acum sunt mult mai ok....d-asta sustin eu ca "ciorba reincalzita " nu merge!
oricum stiu sigur ca asta nu-ti va schimba dorinta ..asa ca doar nu te uita pe tine in amalgamul de sperante de a fii iar cu el...exact ca inselatul..oricand se mai poate intampla ca a mai mers odata
ionelaela
Postat pe 15 Iunie 2010 23:05
De la: sycorax, la data 2010-06-15 14:04:23faptul ca nu te poti debarasa de imaginea lui, pentru ca traiesti in conceptia ca se va intoarce la tine si tu, ca o gospodina buna, ai sa-l primesti, sa-l servesti cu mancare calda cand vine de la bordeluri, sa-l mangai pe frunte rugandu'l sa te ierte ca esti rpea scunda (ca, nu? vrei sa ramana cu o amintire placuta despre tine ) te pune intr-o pozitie foarte umilitoare. cea de catel. traiesti o drama, aceea ca esti....cam prostuta, ca sa nu zic altfel.

nu m-as mira ca actuala llui sa te stie dupa porecla cutu-cutu

revino-ti, mujer, esti de'a dreptul tembela de acuma

Nu, caci nu am aratat ca sunt disperata in fata lui. Nici nu l`am cautat.
love_is_precious
Postat pe 16 Iunie 2010 15:20
De la: dark_eye, la data 2010-06-15 14:11:33
De la: love_is_precious, la data 2010-06-13 08:26:39
De la: ionelaela, la data 2010-06-13 01:28:25

sau de fapt sa te tina pt planul B ,in caz ca...

Nu, nu e genul. A zis clar ca intre noi nu va mai fii nimic niciodata...

scuza'ma dar dai dovada de multa naivitate.SUNT SIGURA 100% k te suna numa' k sa isi demonstreze k ink mai are "efect" asupra ta.nu k sa te ajute pe tine.eu una knd m'am despartit de cineva nu am mai cautat persoana respectiva pt k in mod evident faceam mai mult rau decat bine....asta in cazul in care nu vroiam sa ma mai joc nitel .si din pacate asta face si el.lasa inima si sentimentele deoparte si GANDESTE LA RECE.ce rost mai au toate?....discutii la telefon pe mess etc etc?doar a fost clar cand ti'a spus k nu va mai fi niciodata cu tine.asa k la ce bun?k sa se simta el mare macho?....mare cuceritor?.....sa se simta puternic?....calca'ti pe inima si da'i pace.impune'i si lui asta.spune'i k nu vrei sa iti faca acest "bine" de a te cauta k sa iti treaca.iti trece singura mai usor.fi sigura de asta.dak tot nu duce la nimic....eu zic k mai bine o lasi balta...si lasa sperantele in ce'l privesc.....si apuca'te sa te gandesti si sa speri la cineva pe care sa ajungi sa il iubesti dar sa fie reciproc...la astea ar trebui u sa speri.nu la un retard ce nu stie ce vrea si se joaca cu tine...stiu k ai sa ma contrazici...dar din afara lucrurile se vad muuult mai clar.

Posibil...oricum nu a mai sunat de mult, doar ce am mai discutat cate 5-10 minute pe mess....
love_is_precious
Postat pe 16 Iunie 2010 15:22
De la: ionelaela, la data 2010-06-15 23:05:56
De la: love_is_precious, la data 2010-06-15 10:16:09

uite nu cred ca te ajuta asta..dar o sa-ti povestesc cate ceva..desi relatiile nu se pot compara..dupa 4 luni impreuna cand ne-am despartit prima oara ne-am impacat dupa 2 luni jumate ,cand eu nu mai speram nimik si crede-ma eu chiar incercam sa trec peste..nu vbm de el,ieseam cu prietenii,ba chiar cunoscusem si pe un baiat dragut,dar din pacate nu simteam nimik pt el si cand totusi am vrut sa-i dau o sansa ..fostul m-a sunat fara nici-o explicatie clara doar ca vrea sa stea cu mine...am tinut-o asa cateva luni dupa care am "formalizat" mai mult sa zic asa intr-o relatie mult mai intensa si cu sentimente ..ca dupa alte 8 luni sa ne despartim acum 3 saptamani pentru totdeauna zic eu..pentru ca el pur si simplu iar nu se mai simte ok in relatia asta...eu am zis ca nu mai pot sa duc asa..si acum sunt mult mai ok....d-asta sustin eu ca "ciorba reincalzita " nu merge!
oricum stiu sigur ca asta nu-ti va schimba dorinta ..asa ca doar nu te uita pe tine in amalgamul de sperante de a fii iar cu el...exact ca inselatul..oricand se mai poate intampla ca a mai mers odata

Vreau sa ma conving daca intr`adevar ,,ciorba reincalzita nu mai e buna". Insa, nu voi avea ocazia, deja a trecut mult timp de cand ne`am despartit, plus ca nici nu a mai sunat absolut deloc. Doar ce am mai vorbit cate 5-10 minute pe mess si cam atat...
love_is_precious
Postat pe 16 Iunie 2010 15:24
Povestea o fata, aici pe kudika, ca s`a despartit de prieten dupa o relatie de 2 ani, au stat alti 2 ani despartiti si apoi s`au impacat si le e mai bine ca oricand. Vad ca se mai intampla si minuni
love_is_precious
Postat pe 16 Iunie 2010 20:18
De la: love_is_precious, la data 2010-06-16 20:18:28Povestea o fata, aici pe kudika, ca s`a despartit de prieten dupa o relatie de 2 ani, au stat alti 2 ani despartiti si apoi s`au impacat si le e mai bine ca oricand. Vad ca se mai intampla si minuni

pe bune? si ce vorbeam de comparatie? chiar poti sa tragi la indigo 2 relatii?
ionelaela
Postat pe 16 Iunie 2010 22:56
eu zic sa nu te mai chinui fata...il astepti..il suni...il cauti..faci tot ce se poate si peste 2 ani revii cu un topic..am stat ca proasta dupa el!iar el nesimtitu s-a incurcat cu alta si cu alta si alta!
degeaba se chinuie lumea sa iti dea sfaturi pe aici si sa te ia pe ocolite ca tu tot speri ca proasta!
atunci ce rost mai au atatea discutii?
imi pare rau daca te jignesc da asta-i adevarul1
size_back
Postat pe 16 Iunie 2010 23:01
asta a fost doar un pretext nu mai statea cu tine deloc dc nu ii placea
dc nu se lega de inaltime gasea altceva ;nasul sanii, picioarele
kudika184839
Postat pe 16 Iunie 2010 23:17
De la: ionelaela, la data 2010-06-16 22:56:19
De la: love_is_precious, la data 2010-06-16 20:18:28Povestea o fata, aici pe kudika, ca s`a despartit de prieten dupa o relatie de 2 ani, au stat alti 2 ani despartiti si apoi s`au impacat si le e mai bine ca oricand. Vad ca se mai intampla si minuni

pe bune? si ce vorbeam de comparatie? chiar poti sa tragi la indigo 2 relatii?

Din pacate nu poti :(
love_is_precious
Postat pe 17 Iunie 2010 06:29
De la: size_back, la data 2010-06-16 23:01:19eu zic sa nu te mai chinui fata...il astepti..il suni...il cauti..faci tot ce se poate si peste 2 ani revii cu un topic..am stat ca proasta dupa el!iar el nesimtitu s-a incurcat cu alta si cu alta si alta!
degeaba se chinuie lumea sa iti dea sfaturi pe aici si sa te ia pe ocolite ca tu tot speri ca proasta!
atunci ce rost mai au atatea discutii?
imi pare rau daca te jignesc da asta-i adevarul1

Mda...atunci cand nu esti in situatia celui ce posteaza, nu poti intelege suferinta lui. Si judeci cu asprime si cu usurinta, nestiind ca poate cea/cel ce scrie chiar gandeste (nu e proasta/prost - cum zici), numai ca inima are cu totul si cu totul alta ratiune... Cu alte cuvinte, mintea nu poate combate suferinta din suflet.
love_is_precious
Postat pe 17 Iunie 2010 06:35
De la: kudika184839, la data 2010-06-16 23:17:53asta a fost doar un pretext nu mai statea cu tine deloc dc nu ii placea
dc nu se lega de inaltime gasea altceva ;nasul sanii, picioarele

Si atunci care sa fie motivul?
love_is_precious
Postat pe 17 Iunie 2010 06:36
pai nu ai zis ca stii motivul???? parintii lui. te chimui prea mult cu sute de intrebari cu daca, parca...fa un efort sa l uiti
sofia_maria
Postat pe 17 Iunie 2010 11:13
daca continui asa o sa te imbolnavesti,amintirile sunt a tale si nu ti le poate lua nimeni am mai spus si ma repet bucurate ca sa intimplat a fost frumos cit a fost ,puneti amintirile asa ca la un cont in banca cind tie dor deschizi contul si il inchizi la loc ,respectai hotarirea si nu il mai urmari nu merita sa te chinui nu a inceput lumea cu el si nici nu se termina cu el stiu ca nu e usor dar daca vrei poti
mari58
Postat pe 17 Iunie 2010 11:51

de ce ti se pare ca asta e un lucru bun? faptu ca s-a dedicat lui ca o fufulitza fara viata? si el si-a dat seama ca ea e in limba dupa el? exact ce stie si fostu tau despre tine?

cat despre faptu ca nu i'ai aratat ca esti disperata...ne-ai aratat noua, aici pe forum. el stie deja
sycorax
Postat pe 17 Iunie 2010 13:36
De la: sycorax, la data 2010-06-17 13:36:57

de ce ti se pare ca asta e un lucru bun? faptu ca s-a dedicat lui ca o fufulitza fara viata? si el si-a dat seama ca ea e in limba dupa el? exact ce stie si fostu tau despre tine?

cat despre faptu ca nu i'ai aratat ca esti disperata...ne-ai aratat noua, aici pe forum. el stie deja

uneori facem greseli de care nu ne dam seama,daca sunt lucruri ce se pot schimba normal ca dupa fiecare despartire, relatia va fi mai implinita si nu stiu ce va tot complicati...toti avem defecte...ce vreti sa tot cautati defectele cuiva(sau altora) toata viata?
kudika195501
Postat pe 17 Iunie 2010 13:53
De la: kudika195501, la data 2010-06-17 13:53:09

uneori facem greseli de care nu ne dam seama,daca sunt lucruri ce se pot schimba normal ca dupa fiecare despartire, relatia va fi mai implinita si nu stiu ce va tot complicati...toti avem defecte...ce vreti sa tot cautati defectele cuiva(sau altora) toata viata?

pot sa-ti dau exemple de persoane care s-au reimpacat si s-a lasat cu capete sparte si certificate de la iml

cat despre defectele altora...nu cred ca da cineva 2 bani pe ele

sycorax
Postat pe 17 Iunie 2010 14:43

Nu mi se pare un lucru bun, mi se pare un lucru extraordinar! Iar fostul nu stie ca sunt disperata caci in ultimul timp am fost foarte degajata si vesela atunci cand am vorbit.
love_is_precious
Postat pe 17 Iunie 2010 20:10
De la: sofia_maria, la data 2010-06-17 11:13:43pai nu ai zis ca stii motivul???? parintii lui. te chimui prea mult cu sute de intrebari cu daca, parca...fa un efort sa l uiti

El spune ca nu`s parintii si ca totul e de la el. Am facut eforturi destule ca sa`l uit si degeaba. Nu se poate pur si simplu.
love_is_precious
Postat pe 17 Iunie 2010 20:12
De la: kudika195501, la data 2010-06-17 13:53:09

love_is_precious
Postat pe 17 Iunie 2010 20:13
crede-ma, stie. intreaba-l

sycorax
Postat pe 17 Iunie 2010 20:55
De la: sycorax, la data 2010-06-17 20:55:08crede-ma, stie. intreaba-l

Nu stie, nu. Din moment ce nu l`am mai cautat, iar atunci cand m`a cautat el, am ras si am glumit tot timpul.
love_is_precious
Postat pe 18 Iunie 2010 08:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
a doua sansa 8 De la: kind_er 6 Octombrie 2013 21:29
nu stiu ce sa mai fac:(( 36 De la: adina_oana 29 Septembrie 2009 10:46
nici macar eu nu stiu ce se intampla...:(( 14 De la: SunShadow 30 Iunie 2009 21:14
indiferenta sau... 15 De la: darksukkubus69 1 Iunie 2010 19:32
Oare ma mai iubeste? 73 De la: Gina1989 22 Noiembrie 2011 14:17