Setari Cookie-uri

sufar prea mult :( ce sfat imi dati?

De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 17:11:52
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 17:05:51
De la: sycorax, la data 2010-06-23 16:41:38
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 11:23:27Nu stiam ca e asa greu sa iubesti, nu stiam ce usor e sa suferi si ce usor poti plange pentru cel iubit. Nu stiam ca o sa doara asa de tare indiferenta. Cu toate astea...eu mi`am deschis sufletul. Mi`am aratat si partea frumoasa si cea intunecata..si realizez acum ca niciuna nu e suficient de buna, nu merita iubire. Acum imi dau seama ca pot fi foarte usor confundata, inlocuita, ignorata.
O sa simt iar lipsa unei persoane apropiate,o sa simt iar nevoia de a strange pe cineva in brate, o sa ma trezesc iar singura, in intuneric, dandu`mi seama ca ca mi`am ratat drumul. Si o sa strang iar cu putere perna in brate si o sa`mi imaginez iar si iar...
Dar, pana la urma, la ce`mi foloseste imaginatia daca totul ramane doar in mintea mea?
Cum e posibil ca un chip angelic sa te raneasca atat de mult incat sa simti ca pieri incet si in chinuri groaznice, fara vreo alinare? Intr`un fel sau altul trebuie sa ma rezemnez, dar... de ce?

tare melodramatica. am o prietena care a trecut peste in prima zi de despartire, s-a imbatat bine, si-a tras-o cu unu bun de la ea din clasa si ziua urmtoare era fresh, nici macar in limba dupa noua achizitie. dc unii oameni isi revin asa repede si altii sufera in tacere(public, pe kudika) atata timp?

Pentru ca unii iubesc si altii nu. Destul de logic nu?

Asta ca sa nu zic altceva de prietena ta

asta e iubire la tine? eu cred ca e feelingu ala de catelus

de prietena mea ce sa zic, nu se lamenteaza pe net
sycorax
Postat pe 23 Iunie 2010 21:31
De la: kudika120283, la data 2010-06-23 21:31:07Eu nu stiu daca aici se mai stie cine si cui raspunde, am doar cateva vorbe pentru "un inger ranit". Scumpa mea, eu cred ca dupa cum ai descris lucrurile intre voi se vede de la o posta o evolutie intr-o anumita directie. Fara dubii. Si directia nu e in avantajul tau. Stiu ca e greu, tu de fapt vei hotara singura ce sa faci, dar nu e bine sa mai continui. Daca a dat in tine si ti-ai pierdut cunostiinta nu va mai fi bine niciodata. Stiu ca exista speranta ca poate fi si bine si ca sunt momente in care chiar pare ca e asa, dar e o directie clara spre care se indreapta relatia voastra. Ce mai vreau sa spun este ca, cu cat astepti mai mult cu atat iti va fi mai greu. E mai usor sa te desparti inainte de 30 de ani, decat dupa. Si asta o stiu pe pielea mea. Plus ca dupa 30 de ani nici nu mai gasesti asa de usor un partener si singura e destul de nasol, chestie ce o sa te faca sa te intorci mereu la fostul. O alta mare prostie. Si sa accepti orice rahat. Ia o decizie cat mai repede.

"love is precious" draga mea, las-o balta. Nu mai analiza toate conversatiile alea stupide de pe mess ca pierzi cei mai frumosi ani ai tai cu un barbat care nu te vrea. Pur si simplu nu te vrea. Si gata, nu mai cauta explicatii. Plus, papusa nu o sa fii mult timp, ca de obicei fetisoarele dragalase la tinerete arata tare banale dupa o vreme. Mai bine erai mai uratica, fiindca pe cand o sa-ti dai tu seama ca ti-ai pierdut vremea cu conversatii fara rost pe mess, o sa fii doar o pitica fara sare si piper. Am fost rea, stiu, dar pe cat ai putea sa fii tu de frumusica, pe atat esti de prostuta. Poate de-aia te-a parasit. Din nou, nu-mi sta in caracter sa jignesc oamenii si imi cer scuze, dar...MAI OPRESTE-TE ODATA. OMUL ASTA NU TE VREA.

Daca eram atat de prostuta precum spui, nu ar fi stat atata timp cu mine si nu m`ar mai fi cautat absolut deloc dupa despartire :) Cand o persoana e proasta si nu se poate avea cu ea o discutie interesanta, eviti orice fel de legatura :) Mai mult decat atat, n`ar mai fi zis ca nu va mai gasi pe nimeni cu care sa se inteleaga atat de bine.
Cu un singur lucru sunt de acord din tot ce ai spus...cu faptul ca nu ma vrea. Iar cautatul explicatiilor e un lucru cat se poate de firesc, zic eu... poate ma insel, sau poate nu..
O seara placuta in continuare!
love_is_precious
Postat pe 23 Iunie 2010 21:46
De la: sycorax, la data 2010-06-23 21:31:52
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 17:11:52
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 17:05:51
De la: sycorax, la data 2010-06-23 16:41:38
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 11:23:27Nu stiam ca e asa greu sa iubesti, nu stiam ce usor e sa suferi si ce usor poti plange pentru cel iubit. Nu stiam ca o sa doara asa de tare indiferenta. Cu toate astea...eu mi`am deschis sufletul. Mi`am aratat si partea frumoasa si cea intunecata..si realizez acum ca niciuna nu e suficient de buna, nu merita iubire. Acum imi dau seama ca pot fi foarte usor confundata, inlocuita, ignorata.
O sa simt iar lipsa unei persoane apropiate,o sa simt iar nevoia de a strange pe cineva in brate, o sa ma trezesc iar singura, in intuneric, dandu`mi seama ca ca mi`am ratat drumul. Si o sa strang iar cu putere perna in brate si o sa`mi imaginez iar si iar...
Dar, pana la urma, la ce`mi foloseste imaginatia daca totul ramane doar in mintea mea?
Cum e posibil ca un chip angelic sa te raneasca atat de mult incat sa simti ca pieri incet si in chinuri groaznice, fara vreo alinare? Intr`un fel sau altul trebuie sa ma rezemnez, dar... de ce?

tare melodramatica. am o prietena care a trecut peste in prima zi de despartire, s-a imbatat bine, si-a tras-o cu unu bun de la ea din clasa si ziua urmtoare era fresh, nici macar in limba dupa noua achizitie. dc unii oameni isi revin asa repede si altii sufera in tacere(public, pe kudika) atata timp?

Pentru ca unii iubesc si altii nu. Destul de logic nu?

Asta ca sa nu zic altceva de prietena ta

asta e iubire la tine? eu cred ca e feelingu ala de catelus

de prietena mea ce sa zic, nu se lamenteaza pe net

N`are timp de lamentari, ca doar mai sunt destui colegi de clasa
love_is_precious
Postat pe 23 Iunie 2010 21:47
adica e rau sa depasesti momentu? e bine sa "iubesti" pana s-o casatori ala cu alta fata?

o fapta buna tot se face, te distrag de la gandu la el?
sycorax
Postat pe 23 Iunie 2010 21:53
De la: sycorax, la data 2010-06-23 21:53:11adica e rau sa depasesti momentu? e bine sa "iubesti" pana s-o casatori ala cu alta fata?

o fapta buna tot se face, te distrag de la gandu la el?

Si depasesti momentul culcandu`te cu cine`ti iese`n cale?! beata?
Eu mi`am format o parere
love_is_precious
Postat pe 23 Iunie 2010 22:03
ma gandeam si eu ca fac o fapta buna...am nevoie de 100 pana saptaman viitoare

pai iti citisem cateva mesaje si pareau atat de ....depry.

si ca raspuns, orice metoda e buna ca sa depasesti momentu

dar tu, avand pareri formate, nu. asa ceva nu face o domnisoara
sycorax
Postat pe 23 Iunie 2010 22:15
De la: sycorax, la data 2010-06-23 22:15:31ma gandeam si eu ca fac o fapta buna...am nevoie de 100 pana saptaman viitoare

O persoana educata nu face normal.
Dar fiecare traieste cum vrea. :)
love_is_precious
Postat pe 23 Iunie 2010 22:29
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 21:46:30
De la: kudika120283, la data 2010-06-23 21:31:07Eu nu stiu daca aici se mai stie cine si cui raspunde, am doar cateva vorbe pentru "un inger ranit". Scumpa mea, eu cred ca dupa cum ai descris lucrurile intre voi se vede de la o posta o evolutie intr-o anumita directie. Fara dubii. Si directia nu e in avantajul tau. Stiu ca e greu, tu de fapt vei hotara singura ce sa faci, dar nu e bine sa mai continui. Daca a dat in tine si ti-ai pierdut cunostiinta nu va mai fi bine niciodata. Stiu ca exista speranta ca poate fi si bine si ca sunt momente in care chiar pare ca e asa, dar e o directie clara spre care se indreapta relatia voastra. Ce mai vreau sa spun este ca, cu cat astepti mai mult cu atat iti va fi mai greu. E mai usor sa te desparti inainte de 30 de ani, decat dupa. Si asta o stiu pe pielea mea. Plus ca dupa 30 de ani nici nu mai gasesti asa de usor un partener si singura e destul de nasol, chestie ce o sa te faca sa te intorci mereu la fostul. O alta mare prostie. Si sa accepti orice rahat. Ia o decizie cat mai repede.

"love is precious" draga mea, las-o balta. Nu mai analiza toate conversatiile alea stupide de pe mess ca pierzi cei mai frumosi ani ai tai cu un barbat care nu te vrea. Pur si simplu nu te vrea. Si gata, nu mai cauta explicatii. Plus, papusa nu o sa fii mult timp, ca de obicei fetisoarele dragalase la tinerete arata tare banale dupa o vreme. Mai bine erai mai uratica, fiindca pe cand o sa-ti dai tu seama ca ti-ai pierdut vremea cu conversatii fara rost pe mess, o sa fii doar o pitica fara sare si piper. Am fost rea, stiu, dar pe cat ai putea sa fii tu de frumusica, pe atat esti de prostuta. Poate de-aia te-a parasit. Din nou, nu-mi sta in caracter sa jignesc oamenii si imi cer scuze, dar...MAI OPRESTE-TE ODATA. OMUL ASTA NU TE VREA.

Daca eram atat de prostuta precum spui, nu ar fi stat atata timp cu mine si nu m`ar mai fi cautat absolut deloc dupa despartire :) Cand o persoana e proasta si nu se poate avea cu ea o discutie interesanta, eviti orice fel de legatura :) Mai mult decat atat, n`ar mai fi zis ca nu va mai gasi pe nimeni cu care sa se inteleaga atat de bine.
Cu un singur lucru sunt de acord din tot ce ai spus...cu faptul ca nu ma vrea. Iar cautatul explicatiilor e un lucru cat se poate de firesc, zic eu... poate ma insel, sau poate nu..

@loveprecious ..nu cred ca kudikanr000 a vrut sa te jugneasca aici..doar a vrut sa puncteze prin faptul ca tu esti acolo cand vrea el ca te depreciezi,iar un tip care te lasa pt motivul ala stupid invocat nu merita nici atat..dar stiu noi din-afara putem spune multe rele despre el,iar tu nu-l poti uita,dar din faptele lui oricum nu iese ceva bun.
uite eu m-am despartit de fostul meu,caruia chiar nu am ce sa-i reprosez..doar destinului ca ne-am indepartat unul de altul si totusi nu-mi pierd timpul cu ce gandeste el...sau ce face in viata personala...trec peste si invat din experienta alaturi de el(fie ea buna sau nu) daca am suferit.bineinteles,dar sigur nu mi-ar fii mai bine daca as cauta un lucru bine incheiat.CE S-A RUPT ODATA SI LIPIT NU VA MAI ARATA LA FEL...
ai incredere si vointa de a trece peste si-ti va fii mult mai bine
ionelaela
Postat pe 24 Iunie 2010 00:31
De la: ionelaela, la data 2010-06-24 00:31:50
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 21:46:30

@loveprecious ..nu cred ca kudikanr000 a vrut sa te jugneasca aici..doar a vrut sa puncteze prin faptul ca tu esti acolo cand vrea el ca te depreciezi,iar un tip care te lasa pt motivul ala stupid invocat nu merita nici atat..dar stiu noi din-afara putem spune multe rele despre el,iar tu nu-l poti uita,dar din faptele lui oricum nu iese ceva bun.
uite eu m-am despartit de fostul meu,caruia chiar nu am ce sa-i reprosez..doar destinului ca ne-am indepartat unul de altul si totusi nu-mi pierd timpul cu ce gandeste el...sau ce face in viata personala...trec peste si invat din experienta alaturi de el(fie ea buna sau nu) daca am suferit.bineinteles,dar sigur nu mi-ar fii mai bine daca as cauta un lucru bine incheiat.CE S-A RUPT ODATA SI LIPIT NU VA MAI ARATA LA FEL...
ai incredere si vointa de a trece peste si-ti va fii mult mai bine

Stiu ca ceea ce spui tu e perfect adevarat, din faptele lui nu reiese decat un lucru: nu ma mai vrea! probabil ma cauta ca sa`si omoare timpul sau asa, ca sa nu`mi schimb parerea despre el - parere ce deja mi`am schimbat`o mult. Oricum astazi pleaca la mare si sunt convinsa ca dupa ce se intoarce va fi prea entuziasmat si nu o sa ma mai caute.
Hai sa o luam logic...
Iti impun parintii sa stai cu o anumita fata...bun. Dar daca tu de fapt ma iubesti pe mine, nu ai cum sa incepi sa fii incantat de ea si sa`mi povestesti de ea la fiecare discutie. Ca si cand as fii un amic bun, ca si cand ai fi uitat absolut tot ce a fost...
Iar referitor la inaltimea mea.... daca nu m`ar fi placut asa, nu ar fi stat de la bun inceput
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 08:09
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 22:29:39
De la: sycorax, la data 2010-06-23 22:15:31ma gandeam si eu ca fac o fapta buna...am nevoie de 100 pana saptaman viitoare

da...educatia e o chestiune foarte relativa. una e cand te autoeduci sa nu te lasi umilit in dragoste si alta e cand te conformezi statutului de victima
sycorax
Postat pe 24 Iunie 2010 11:27
De la: sycorax, la data 2010-06-24 11:27:29
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 22:29:39

da...educatia e o chestiune foarte relativa. una e cand te autoeduci sa nu te lasi umilit in dragoste si alta e cand te conformezi statutului de victima

Si ce face colega ta tot umilinta e. Dar fiecare vede lucrurile in stil propriu
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 11:36
stiu si eu nu rade nimeni de ea, nu s-a simtit folosita. si-a facut de cap o perioada si acum e multumita de sine o nu judeca, pursi simplu stie sa se descure si pe cont propriu

sycorax
Postat pe 24 Iunie 2010 12:01
De la: sycorax, la data 2010-06-24 12:01:34stiu si eu nu rade nimeni de ea, nu s-a simtit folosita. si-a facut de cap o perioada si acum e multumita de sine o nu judeca, pursi simplu stie sa se descure si pe cont propriu

Nu o judec, tocmai de asta am zis ca fiecare vede lucrurile in stil propriu...
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 13:40
fiecare e construit in felul lui si sufera sau trece usor peste o despartire. asa esti tu, treci mai greu. oricum sunt de parere ca oricat de tare ai fii si ai trece chiar a doua zi peste o despartire, daca ai iubi cu adevarat ai trece mult mai greu. in fine, din tot ce s a pov pe aici sunt convinsa ca fostul tau e tipul " baiatul mamei" care isi asculta prea mult parintii cum ai zis ca e si fratele de s a insurat cu o fata dictata de parinti. deci nu te mai intreba cum de a stat 2 ani cu tine, putea sa stea si 5 daca parintii i au zis stop pai el s a conformat chiar daca te a iubi. sunt unii care nu au puterea necesara sau curajul sa isi ia lumea in cap cu iubita de mana, mai cu seama ca spui ca depinde de parinti financiar. cred sincer ca e un pampalau(nu te supara) dar sa iti bage mama pe gat o iubita pfff e de a dreptul jenant. in timp poate chiar ani oamenii care se complac in relatii doar pt bani sau doar ca sa nu se certe cu parintii, realizeaza greseala(cum spui ca ex ul tau deja se cearta cu tipa) deci nu e pe placul lui. hei dar acum sa nu vii cu intrebari de ganul " si atunci o sa ma mai caute, si peste cat timp, sau o sa ii mai pese de mine, sau o sa realizeze ca mi a facut rau". incearca sa gasesti pe altcineva...e greu mai ales ca mai e si obisnuinta la mijloc dar incaeca sa te obisnuiesti cu altcineva. bafta
sofia_maria
Postat pe 24 Iunie 2010 13:49
Pentru love is precious ca am apucat sa citesc doar inceputul . Asta , pardon fostul tau e cumva cretin ?? Cum dracu poti sa gasesti asa motiv ca vezi doamen dupa o gramada de timp esti prea scunda ???
Cred ca are nevoie de muulte vizite la psiholog si muulte altele , desi cred ca asta a fost doar un simplu nod in papura gasit doar pentru a indeparta , si cum adica parintii ii guverneaza viata ??
Asta e cea mai lamentabila metoda de spalare de creier care o folosesc unii oameni in momentul actual .

Sfat: lasa-l in pace ca a trait cu ocluzoarele pe ochii atata timp si nu a stiut sa te aprecieze si cand a gasit o muza poc ,te paraseste pe premiza " ce papucii mei ? sunt barbat imi gasesc alta > care nu e asa scunda " .

blue07scorpion
Postat pe 24 Iunie 2010 14:18
De la: sofia_maria, la data 2010-06-24 13:49:09fiecare e construit in felul lui si sufera sau trece usor peste o despartire. asa esti tu, treci mai greu. oricum sunt de parere ca oricat de tare ai fii si ai trece chiar a doua zi peste o despartire, daca ai iubi cu adevarat ai trece mult mai greu. in fine, din tot ce s a pov pe aici sunt convinsa ca fostul tau e tipul " baiatul mamei" care isi asculta prea mult parintii cum ai zis ca e si fratele de s a insurat cu o fata dictata de parinti. deci nu te mai intreba cum de a stat 2 ani cu tine, putea sa stea si 5 daca parintii i au zis stop pai el s a conformat chiar daca te a iubi. sunt unii care nu au puterea necesara sau curajul sa isi ia lumea in cap cu iubita de mana, mai cu seama ca spui ca depinde de parinti financiar. cred sincer ca e un pampalau(nu te supara) dar sa iti bage mama pe gat o iubita pfff e de a dreptul jenant. in timp poate chiar ani oamenii care se complac in relatii doar pt bani sau doar ca sa nu se certe cu parintii, realizeaza greseala(cum spui ca ex ul tau deja se cearta cu tipa) deci nu e pe placul lui. hei dar acum sa nu vii cu intrebari de ganul " si atunci o sa ma mai caute, si peste cat timp, sau o sa ii mai pese de mine, sau o sa realizeze ca mi a facut rau". incearca sa gasesti pe altcineva...e greu mai ales ca mai e si obisnuinta la mijloc dar incaeca sa te obisnuiesti cu altcineva. bafta

Multumesc pentru raspuns. El nu va realiza greseala, poate gelozia actualei e doar acum la inceput caci nu`l cunoaste indeajuns. Si cred ca e si pe placul lui, din moment ce imi tot povesteste de ea. Probabil e incantat.
Iar de cautat....sunt sigura ca dupa ce se intorc de la mare nu o sa ma mai caute. Va fii prea entuziasmat de perioada petrecuta cu ea, mai ales ca e prima data pentru el cand merge la mare.
Daca nu o sa`mi treaca niciodata? :(
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 14:22
De la: blue07scorpion, la data 2010-06-24 14:18:16Pentru love is precious ca am apucat sa citesc doar inceputul . Asta , pardon fostul tau e cumva cretin ?? Cum dracu poti sa gasesti asa motiv ca vezi doamen dupa o gramada de timp esti prea scunda ???
Cred ca are nevoie de muulte vizite la psiholog si muulte altele , desi cred ca asta a fost doar un simplu nod in papura gasit doar pentru a indeparta , si cum adica parintii ii guverneaza viata ??
Asta e cea mai lamentabila metoda de spalare de creier care o folosesc unii oameni in momentul actual .

Sfat: lasa-l in pace ca a trait cu ocluzoarele pe ochii atata timp si nu a stiut sa te aprecieze si cand a gasit o muza poc ,te paraseste pe premiza " ce papucii mei ? sunt barbat imi gasesc alta > care nu e asa scunda " .

Nici macar nu si`a gasit singur pe alta.... sta cu cea recomandata de parinti. Le`a placut lor si a ajuns sa o placa si el. ..
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 14:25
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 17:11:09
De la: Iovan_Thea, la data 2010-06-23 16:36:36

CE SPUI TU E PERFECT ADEVARAT!EU STIU CA TOT CE SPUI E REAL,TRAIESTI DRAMA ASTA!DAR TE ASIGUR CA VA TRECE...........................
DUMNEZEU A LASAT UITAREA....................CA SA UITAM CE NI S-A INTAMPLAT RAU................CACI ALTFEL INNEBUNEAM CU TOTII DE DURERE!ITI TREBUIE O PERIOADA SA SUFERI...............SUFERA
APOI VEI FI CA O PISICA CARE ISI LINGE RANILE.............................VINDECA-TE!
APOI VOR APAREA BARBATII.......................PE CARE ACUM NU-I VEZI SAU II PERCEPI SUI SI STRAMBI
PRIMA RELATIE VA FI PE POST DE PANSAMENT..................DUPA OPERATIA PE CORD DESCHIS CARE AI SUFERIT-O
SI DUPA TOATE ASTEA.....................CREDE-MA SI POATE SA-TI CONFIRME TOATE FEMEILE DE PE PLANETA...................IL VEI UITA.

Da, maine se fac exact 2 luni de cand traiesc drama asta... si sunt in acelasi stadiu ca si in prima zi....deci cum sa cred ca voi uita?
As vrea sa revin peste 1-2 luni, aici pe kudica, cu un nou topic in care sa spun cat sunt de fericita...dar din pacate nu va fii asa.
Si da, toti care ma plac, mi se par groaznici (atat caracterul, cat si fizicul)...

Au trecut 2 luni...................vor trece alte doua................Iar suferinta ta se va diminua..............nu dispare dar o sa treaca
si stii ce.?......................toate persoanele care ti-au scris(sau majoritatea)au incercat sa te faca sa intelegi 2 lucruri:
1.NU E SFARSITUL LUMII,FEMEIE.................CE NU TE OMOARA TE INTARESTE!(ti-am spus:sufera plangi ,descarca-te.............intr-o zi vei rade)
2.ESTI SANATOASA,ESTI FRUMOASA...................INALTIMEA NU E UN CRITERIU IN DRAGOSTE(intr-o zi vei intalni acel baiat care va iubi la tine tocmai faptul ca esti miniona)
Iovan_Thea
Postat pe 24 Iunie 2010 14:36
De la: Iovan_Thea, la data 2010-06-24 14:36:22
De la: love_is_precious, la data 2010-06-23 17:11:09
De la: Iovan_Thea, la data 2010-06-23 16:36:36

CE SPUI TU E PERFECT ADEVARAT!EU STIU CA TOT CE SPUI E REAL,TRAIESTI DRAMA ASTA!DAR TE ASIGUR CA VA TRECE...........................
DUMNEZEU A LASAT UITAREA....................CA SA UITAM CE NI S-A INTAMPLAT RAU................CACI ALTFEL INNEBUNEAM CU TOTII DE DURERE!ITI TREBUIE O PERIOADA SA SUFERI...............SUFERA
APOI VEI FI CA O PISICA CARE ISI LINGE RANILE.............................VINDECA-TE!
APOI VOR APAREA BARBATII.......................PE CARE ACUM NU-I VEZI SAU II PERCEPI SUI SI STRAMBI
PRIMA RELATIE VA FI PE POST DE PANSAMENT..................DUPA OPERATIA PE CORD DESCHIS CARE AI SUFERIT-O
SI DUPA TOATE ASTEA.....................CREDE-MA SI POATE SA-TI CONFIRME TOATE FEMEILE DE PE PLANETA...................IL VEI UITA.

Da, maine se fac exact 2 luni de cand traiesc drama asta... si sunt in acelasi stadiu ca si in prima zi....deci cum sa cred ca voi uita?
As vrea sa revin peste 1-2 luni, aici pe kudica, cu un nou topic in care sa spun cat sunt de fericita...dar din pacate nu va fii asa.
Si da, toti care ma plac, mi se par groaznici (atat caracterul, cat si fizicul)...

Au trecut 2 luni...................vor trece alte doua................Iar suferinta ta se va diminua..............nu dispare dar o sa treaca
si stii ce.?......................toate persoanele care ti-au scris(sau majoritatea)au incercat sa te faca sa intelegi 2 lucruri:
1.NU E SFARSITUL LUMII,FEMEIE.................CE NU TE OMOARA TE INTARESTE!(ti-am spus:sufera plangi ,descarca-te.............intr-o zi vei rade)
2.ESTI SANATOASA,ESTI FRUMOASA...................INALTIMEA NU E UN CRITERIU IN DRAGOSTE(intr-o zi vei intalni acel baiat care va iubi la tine tocmai faptul ca esti miniona)

1. Nu cred ca va veni ziua in care voi rade.... tot ce vreau e sa nu mai sufar... sa ma uit la el ca la un oricare altul... sa nu il mai iubesc, sa nu`mi mai pese daca e singur sau cu cineva, daca e bine sau nu...
2. sper... desi in momentul de fata chiar nu ma incanta nimeni...
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 15:18
Tocmai m`a sunat sa`mi povesteasca ca m`a visat aseara... Eu n`am sa`i mai raspund la tel, nu mai rezist, nu mai fac fatza... doar ce incercam sa ma invat cu ideea ca nu ma va mai cauta si ca e fericit fara mine.. si acum o iau de la capat...
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 15:41
nu o iei de la capat pui capat tu schimbati nr de telefon dai ignor pe mess sau schimba id,te va durea sa fc asta dar fao sa nu te mai doara sa sune pe masa sa se confeseze ei nu tie ce nu stii nu te omoara sczz daca am fost dura dar ma enervez ca suferi
mari58
Postat pe 24 Iunie 2010 16:58
aoloooooo ce cretin e, el nu stie ca ti face rau ca te tot suna. nu te mai agita atata, sigur o sa ti treaca, nu a murit nimeni asteptand sa treaca o iubire neimplinita, doar aia care si au luat viata singuri. viata e scurta nu are rost sa plangi atata.
sofia_maria
Postat pe 24 Iunie 2010 17:08
De la: mari58, la data 2010-06-24 16:58:54nu o iei de la capat pui capat tu schimbati nr de telefon dai ignor pe mess sau schimba id,te va durea sa fc asta dar fao sa nu te mai doara sa sune pe masa sa se confeseze ei nu tie ce nu stii nu te omoara sczz daca am fost dura dar ma enervez ca suferi

Poate m`a visat cu 1 metru mai mare Nu, deci chiar nu avea niciun rost ca sa`mi zica ca m`a visat etc. Tot ce vrea e sa ma dea peste cap. Insa e mai indicat sa nu`i mai rasp la tel pentru ca nu mai fac fata... nu mai pot... Sa`mi simta si el lipsa....daca mi`o va simti... eu chiar ii simt lipsa
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 17:25
De la: sofia_maria, la data 2010-06-24 17:08:01aoloooooo ce cretin e, el nu stie ca ti face rau ca te tot suna. nu te mai agita atata, sigur o sa ti treaca, nu a murit nimeni asteptand sa treaca o iubire neimplinita, doar aia care si au luat viata singuri. viata e scurta nu are rost sa plangi atata.

Isi face un bine lui probabil. Stie ca l`am ascultat intotdeauna, a gasit intelegere mereu din partea mea...
La cati oameni am vazut suferind (pe kudika de ex), n`a murit nimeni.
Cei ce s`au sinucis...sunt bolnavi, parerea mea. Orice problema s`ar ivi (nu ma refer doar la suferinta din dragoste), nu mertia un asa gest extrem.
Sper doar sa`mi treaca, sa nu raman cu obsesie pentru el si sa nu ma mai pot indragosti de nimeni... sa raman asa, intr`o continua suferinta...
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 17:33
ma da ce inaltime ai???
alina_constantin88
Postat pe 24 Iunie 2010 17:36
De la: alina_constantin88, la data 2010-06-24 17:36:30ma da ce inaltime ai???

1,53 :(
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 18:02
si el???
ti-as face cunostinta cu fratele meu,ca e inebunit dupa fetele scunde...nu cred ca a depasit una 1.60...iar el are 1.85...
alina_constantin88
Postat pe 24 Iunie 2010 18:10
De la: alina_constantin88, la data 2010-06-24 18:10:14si el???
ti-as face cunostinta cu fratele meu,ca e inebunit dupa fetele scunde...nu cred ca a depasit una 1.60...iar el are 1.85...

El 1,78 cam asa...
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 18:13
De la: love_is_precious, la data 2010-06-24 17:33:00
De la: sofia_maria, la data 2010-06-24 17:08:01aoloooooo ce cretin e, el nu stie ca ti face rau ca te tot suna. nu te mai agita atata, sigur o sa ti treaca, nu a murit nimeni asteptand sa treaca o iubire neimplinita, doar aia care si au luat viata singuri. viata e scurta nu are rost sa plangi atata.

Isi face un bine lui probabil. Stie ca l`am ascultat intotdeauna, a gasit intelegere mereu din partea mea...
Cei ce s`au sinucis...sunt bolnavi, parerea mea. Orice problema s`ar ivi (nu ma refer doar la suferinta din dragoste), nu mertia un asa gest extrem.
Sper doar sa`mi treaca, sa nu raman cu obsesie pentru el si sa nu ma mai pot indragosti de nimeni... sa raman asa, intr`o continua suferinta...

Of mai copil, iti tot spune lumea sa nu mai despici firul in patru si sa te stradui sa iti gasesti alte activitati, si tu nimic. Fostul tau, pe langa ca e slab, e si un nesimtit si un egoist. Daca tot ati fost prieteni 1 an si 7 luni, teoretic a tinut la tine. Zic teoretic, daca chiar i-ar pasa de tine te-ar lasa in pace. Ce face el acuma e incalificabil. Tot invarte cutitul in rana si nu vrea sa te lase sa uiti. De ce??? De egoist ce e!!!! Deja pe mine ma enerveaza. Sau poate se gandeste ca daca noua relatie nu merge cum ar vrea, sa te aiba prin zona ca si consolare
Eu cand m-am despartit de fostul, am stiut ce mult m-a iubit. Si mie mi-a fost drag, dar stiam ca nu e "the one". Asa ca, la un moment dat, am pus punct. A fost foarte greu pentru amandoi, dar i-am acordat spatiu si timp, deoarece daca ma auzea sau vedea ii facea mai mult rau. M-am retras, nu l-am mai sunat. Vreun an de zile nici n-a mai aparut online pentru mine pe mess. Acum e bine, are un job bun, o relatie stabila si mai povestim din cand in cand, asa, ca doi prieteni vechi. Ma bucur pentru el ca ii merge bine.
Sa sti ca e valabila expresia: ochii care nu se vad se uita. Iti mai spun si eu, poate se prinde ceva si de tine: nu-i mai raspunde la telefon si da-i ignore pe mess. De ce-ti prelungesti suferinta?
O vara minunata iti doresc, nu neaparat cu o noua iubire, dar care sa-ti aduca uitarea.
Cammie80
Postat pe 24 Iunie 2010 18:13
De la: Cammie80, la data 2010-06-24 18:13:45
De la: love_is_precious, la data 2010-06-24 17:33:00

Of mai copil, iti tot spune lumea sa nu mai despici firul in patru si sa te stradui sa iti gasesti alte activitati, si tu nimic. Fostul tau, pe langa ca e slab, e si un nesimtit si un egoist. Daca tot ati fost prieteni 1 an si 7 luni, teoretic a tinut la tine. Zic teoretic, daca chiar i-ar pasa de tine te-ar lasa in pace. Ce face el acuma e incalificabil. Tot invarte cutitul in rana si nu vrea sa te lase sa uiti. De ce??? De egoist ce e!!!! Deja pe mine ma enerveaza. Sau poate se gandeste ca daca noua relatie nu merge cum ar vrea, sa te aiba prin zona ca si consolare
Eu cand m-am despartit de fostul, am stiut ce mult m-a iubit. Si mie mi-a fost drag, dar stiam ca nu e "the one". Asa ca, la un moment dat, am pus punct. A fost foarte greu pentru amandoi, dar i-am acordat spatiu si timp, deoarece daca ma auzea sau vedea ii facea mai mult rau. M-am retras, nu l-am mai sunat. Vreun an de zile nici n-a mai aparut online pentru mine pe mess. Acum e bine, are un job bun, o relatie stabila si mai povestim din cand in cand, asa, ca doi prieteni vechi. Ma bucur pentru el ca ii merge bine.
Sa sti ca e valabila expresia: ochii care nu se vad se uita. Iti mai spun si eu, poate se prinde ceva si de tine: nu-i mai raspunde la telefon si da-i ignore pe mess. De ce-ti prelungesti suferinta?
O vara minunata iti doresc, nu neaparat cu o noua iubire, dar care sa-ti aduca uitarea.

Nu vreau o alta iubire. Tot ce vreau e sa nu mai sufar. Sa ma simt bine in pielea mea, asa cum se intampla candva... sa am parte de progrese, nu de o traiectorie descendenta. Bat pasul pe loc de ceva timp si deja simt ca nu mai pot... am obosit de atata asteptat... am obosit de atata sperat... am obosit de atata plans... Il iubesc si nu`i pasa...ok. Dar fa Doamne ceva sa nu mai doara! :(
love_is_precious
Postat pe 24 Iunie 2010 18:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Friends with benefits?! 4 De la: kudika_8080 25 Octombrie 2012 21:30
nu vreau sa-mi pierd iubita din cauza parintilor 25 De la: kudika023770 12 Iulie 2009 20:34
Iubitul meu este gay?!:O 4 De la: _vio_ 16 August 2011 17:21
fostul iubit si a gasit jumatatea in 3 luni?ce parere aveti 66 De la: anastasia_m 13 Octombrie 2010 21:36
Credeti ca merita sa mai sufar? 104 De la: claudyuu 6 Octombrie 2009 10:13