Setari Cookie-uri

sufar prea mult :( ce sfat imi dati?

De la: DayC, la data 2010-06-13 17:34:11
De la: love_is_precious, la data 2010-06-13 14:13:49
Daca i`au impus parintii sa nu stea cu mine, il inteleg (sunt prea duri ca sa se poata discuta cu ei), insa trebuia sa imi zica adevaratul motiv...nu sa ma faca sa ma simt prost, sa fiu complexata... mi`e greu sa cred ca a realizat dupa atata timp ca sunt scunda si ca de fapt el are niste standarde legate de inaltime.

si daca iti spunea adevarul, de exemplu, "ai mei sunt impotriva relatiei noastre pentru ca tu nu ai bani si ei isi doresc pe cineva cu bani" te simteai mai bine? daca da, atunci poti sa consideri ca asta e motivul, si sa nu te mai framantzi....

Ma simteam mai bine caci asa as fi avut siguranta ca el m`a iubit si i`a fost la fel de greu....dar asa, nestiind nimic concret, ma gandesc daca a plecat de la el?
love_is_precious
Postat pe 13 Iunie 2010 17:54
De la: lonelysky, la data 2010-06-13 16:45:54
De la: love_is_precious, la data 2010-06-13 14:13:49
De la: lonelysky, la data 2010-06-13 14:00:51Mdea, imi inchipui ce simti. pare asa aiurea sa te esparti din cauza inaltimii, si intr-adevar nu e un pic prea tarziu pentru a realiza ca esti scunda? Si daca a fost decizia lui sa va despartiti de ce iti mai spune ca te iubeste si te suna?
si apoi eu cred ca.. NU EXISTA STANDARDE IN IUBIRE.
Despre ce fel de standarde vorbeste? A cutat si el un motiv, e de rasul gainilor asta, ai fost perfecta, iar el neavind cum sa-si motiveze plecarea a gasit si scuza de doi bani.
Probabil parintii il obliga, dar ar trebui si el sa aiba un cuvint de sus. POate ar trebui sa-i arati ca est gata sa lupti daca merge impotriva parintilor?

Daca i`au impus parintii sa nu stea cu mine, il inteleg (sunt prea duri ca sa se poata discuta cu ei), insa trebuia sa imi zica adevaratul motiv...nu sa ma faca sa ma simt prost, sa fiu complexata... mi`e greu sa cred ca a realizat dupa atata timp ca sunt scunda si ca de fapt el are niste standarde legate de inaltime.

Eeeeeei, cum poti sa zici asa?? Tu chiar complexezi ??? Nu trebuie, sunt sigura ca tu te simtsi bine in pielea ta, si nu ai ce sa corespunzi unor standarde.

Complexez caci uite...nu ma vrea...
love_is_precious
Postat pe 13 Iunie 2010 17:55
ei, daca tu chiar crezi ce itsi zice el...din cele povestite de tine pare ca te iubeste doar ca are vre-un motiv care il face sa stea depparte de tine, si asta la sigur nu e inaltimea ta :) Si daca ar fi acesta, gandeste-te ca tu nu te-ai fi indragostit niciodata de un tip care are niste standarde in a iubi, sau care peste 2 ani ar realiza ca cea de linga el e scunda, ce tu ai iubi asa un om??
Mi-e interesant chiar, ce inaltime ai, daca nu te superi.
lonelysky
Postat pe 13 Iunie 2010 19:07
De la: lonelysky, la data 2010-06-13 19:07:44ei, daca tu chiar crezi ce itsi zice el...din cele povestite de tine pare ca te iubeste doar ca are vre-un motiv care il face sa stea depparte de tine, si asta la sigur nu e inaltimea ta :) Si daca ar fi acesta, gandeste-te ca tu nu te-ai fi indragostit niciodata de un tip care are niste standarde in a iubi, sau care peste 2 ani ar realiza ca cea de linga el e scunda, ce tu ai iubi asa un om??

Am 1,53...destul de putin...insa tot atat aveam si acum 1 an si 7 luni cand a insistat cateva zile ca sa stea cu mine!....nu a vazut de atunci??
love_is_precious
Postat pe 13 Iunie 2010 21:12
Cred ca ii este rusine cu tine pe viitor!In tinerete a putut sa treaca cu vederea,acum insa este vorba de altceva.Cauta-ti altul!Nu il meriti si nici el pe tine!Mai are balta peste!Relatia voastra oricum nu avea sanse!El,inca baiatul mamei si al tatei,tu o copila care se plange de mama focului la straini pe forum.Si data viitoare cauta-ti unu mai adecvat inaltimii tale
kudika195964
Postat pe 13 Iunie 2010 21:55
De la: kudika195964, la data 2010-06-13 21:55:45Cred ca ii este rusine cu tine pe viitor!In tinerete a putut sa treaca cu vederea,acum insa este vorba de altceva.Cauta-ti altul!Nu il meriti si nici el pe tine!Mai are balta peste!Relatia voastra oricum nu avea sanse!El,inca baiatul mamei si al tatei,tu o copila care se plange de mama focului la straini pe forum.Si data viitoare cauta-ti unu mai adecvat inaltimii tale

Toti prietenii mei au fost inalti asa ca nu aveam de unde sa stiu ca asta va fii o problema. Si in plus...el a insistat foarte mult sa stam impreuna (eu nu vroiam caci nu eram atrasa de el). Atunci nu s`a gandit ca ii va fi rusine?
love_is_precious
Postat pe 13 Iunie 2010 22:35
Cand lucrurile devin serioase intr-o relatie,baietii cantaresc lucrurile de genu!Se pare ca asa a facut si el!Pana acum nu l-a deranjat,acum se pare ca da.Accepta odata adevarul!Nu este vina parintillor,sau mai stiu eu cine,cum te autosugestionezi!Este vina lui ca s-a lasat influentat de clevetirile lumii.Pur si simplu nu a mai rezistat!Se pare ca atat a putut el sa suporte comentariile lumii:1 an si 7 luni!Nu uita ca la baieti conteaza mult constitutia fizica,cateodata sunt in stare sa treaca peste unele defecte,dar la un moment dat cedeaza.Asta e adevarul din pacate!Cat despre inaltimea ta,1 53,este un defect atat timp cat tu crezi asta!Si pentru ca tu crezi asa,sunt de acord cu tine:e un defect!Fooooooarte mare!Sper ca maine sa-ti pot spune ca e o calitate!Depinde de tine,nu am intrat aici sa-i plang cuiva de mila,cred ca ai inteles!
kudika195964
Postat pe 13 Iunie 2010 22:46
Si inca ceva:nu te mai iubeste de ceva timp!Te suna din cauza obisnuintei si a faptului ca ii este greu sa faca o schimbare asa de brusca!Din punctul asta de vedere,este un barbat banal.Nu stiu la ce iti mai omori timpul cu el!Da,am inteles cu totii,il iubesti si iti este greu,dar mai preus de toate,motivul invocat ti-a zgandariat orgoliul si increderea de sine,in asa hal,incat nu mai stii de tine!Acum sa vedem cat de puternica esti:este stiut faptul ca numai oamenii puternici accepta o infrangere si stiu sa invete din ea.Cu ocazia asta iti dai seama si la ce nivel spiritual te afli!
kudika195964
Postat pe 13 Iunie 2010 23:01
e prea banal motivul despartiri...nu e asta ...e el prea josnic sa divulge adevaratul motiv..sau pur si simplu e prea petrecaret sa stea intr-un singur loc..
concluzia oricum e aceeasi:NU MERITA ,acum mai ramane sa vezi si tu asta
ionelaela
Postat pe 13 Iunie 2010 23:24
In concluzie:un papa-lapte,banal,imatur si atat de josnic,incat are nesimtirea sa aleaga ca motiv al despartirii "un asa zis" defect fizic.Asa ca termina cu intrebarile,nu mai conteaza cum si de ce te-a parasit!Cert este ca a facut-o Punct!Iar tu,esti inca prea copila,mai lasa naiba relatiile si vezi-ti de altele,pana te maturizezi.Ti-am urmarit postarile si alta concluzie nu pot sa trag din pacate!
kudika195964
Postat pe 13 Iunie 2010 23:44
da e un lash. Fata draga tu esti ok cu 1,53m, stai fara grija si nu complexa.
lonelysky
Postat pe 14 Iunie 2010 00:09
De la: kudika195964, la data 2010-06-13 23:44:40In concluzie:un papa-lapte,banal,imatur si atat de josnic,incat are nesimtirea sa aleaga ca motiv al despartirii "un asa zis" defect fizic.Asa ca termina cu intrebarile,nu mai conteaza cum si de ce te-a parasit!Cert este ca a facut-o Punct!Iar tu,esti inca prea copila,mai lasa naiba relatiile si vezi-ti de altele,pana te maturizezi.Ti-am urmarit postarile si alta concluzie nu pot sa trag din pacate!

Mi se pare normal sa te intrebi ,,de ce" atunci cand cineva te paraseste... mai ales daca acel cineva este o persoana pe care o iubesti... De ce copila?! Ca sufar? De ce imatura? Ca am fost lasata fara nicio explicatie logica si ma intreb intruna ,,de ce"?
O zi placuta
love_is_precious
Postat pe 14 Iunie 2010 08:34
De la: ionelaela, la data 2010-06-13 23:24:58e prea banal motivul despartiri...nu e asta ...e el prea josnic sa divulge adevaratul motiv..sau pur si simplu e prea petrecaret sa stea intr-un singur loc..
concluzia oricum e aceeasi:NU MERITA ,acum mai ramane sa vezi si tu asta

Nu e genul care sa ,,umble din floare`n floare". Si de iubit stiu ca m`a iubit, orice ar zice toti. Insa nu o sa inteleg niciodata cum a putut renunta atat de repede la mine. Nu o sa inteleg niciodata cuvintele lui: ,,Te`am iubit si inca te iubesc, dar nu va mai fi nimic."
Pana si cei care inseala, care mint, sunt iertati si li se mai acorda o sansa... Eu n`am facut nimic si totusi nu mi se acorda niciuna..
Vad cum se scurge timpul si ne indepartam tot mai mult... Cum sa fim ca doi straini dupa tot ce a fost? ce tampenie...
love_is_precious
Postat pe 14 Iunie 2010 08:42
De la: lonelysky, la data 2010-06-14 00:09:07da e un lash. Fata draga tu esti ok cu 1,53m, stai fara grija si nu complexa.

Mi`ar fi greu sa mai am incredere in cineva...poate asa o sa zica toti... Si oricum se pare ca pana si cele mai frumoase relatii, bazate pe intelegere si potrivire de caracter, se pot destrama....
love_is_precious
Postat pe 14 Iunie 2010 08:45
SINCER EU CHIAR ADOR FETELE MAI MICUTE DE STATURA MI SE PAR MAI SIMPATICE DECI LASA PROBLEMA CU INALTIMEA NU TE MAI TOT COMPLEXA
cosmin120189
Postat pe 14 Iunie 2010 08:59
O explicatie ti-a dat!Tu doar speri sa nu fie ala adevaratul motiv!Ti-a ranit orgoliul in cel mai brutal mod cu putinta si acum cauti o cale de scapare De ce imatura?Pentru ca tu,de fapt,nu ai nevoie de sfaturi ci de cineva care sa "complexeze" cu tine(CE VA MAI PLACE VOUA SA TERFELITI LIMBA ROMANA)
kudika195964
Postat pe 14 Iunie 2010 10:04
De la: kudika195964, la data 2010-06-14 10:04:42O explicatie ti-a dat!Tu doar speri sa nu fie ala adevaratul motiv!Ti-a ranit orgoliul in cel mai brutal mod cu putinta si acum cauti o cale de scapare De ce imatura?Pentru ca tu,de fapt,nu ai nevoie de sfaturi ci de cineva care sa "complexeze" cu tine(CE VA MAI PLACE VOUA SA TERFELITI LIMBA ROMANA)

Mi se pare absurd...la inceput nu a vazut? ca doar aveam aceeasi inaltime Plus ca s`a tinut mult timp dupa mine, caci eu nu`l vroiam. Si ma gandesc ca daca nu m`ar fi placut, nu ar mai fi stat 1 an si 7 luni
Si inca ceva ce ma deruteaza... Ok, nu ma mai place...dar de ce m`a sunat zilnic timp de o luna dupa despartire si a si plans de 2-3 ori? Nu cred ca o facea din obisnuinta.
Acum s`au rarit telefoanele lui ce`i drept, ma cauta doar pe mess... Oare nu mai simte nimic?
love_is_precious
Postat pe 14 Iunie 2010 10:23
domisoara, dragostea adevarata nu tine cont de statura,culoarea ochilor,a parului,etc.
daca prietenul tau te-ar fi iubit cu adevarat ,te-ar fi iubit pentru ceea ce reprezinti tu ca persoana
penru caracterul tau,penru tot ce este mai bun in tine.
kudika150826
Postat pe 14 Iunie 2010 11:21
Totul tine de tine , cat vei vrea tu sa suferi vei suferi . Sentimentele nu le poti controla , in sensul ca ratiunea , gandirea nu poate impune inimi ce sa simta , dar gandirea , poate face lucruri uimitoare , poate pacali inima , o poate face sa uite . Totul e in tine , daca suferi , suferi ca esti multumita cu conditia asta , daca vrei sa treci peste vei trece , daca vrei sa razi vei rade , daca vrei sa fi fericita vei fi fericita , noi insine suntem vinovati de tot ceea ce ni se intampla , si daca vrei sa detaliem poti sa dai un add la id`ul Gandeste_liber_1 , viata e simpla , viata e de nepretuit , hai sa lasam toate lucrurile negative de o parte si sa incepem sa traim viata asta atat de minunata si frumoasa....
kudika188476
Postat pe 14 Iunie 2010 12:53
Si inca ceva ca mi``am adus aminte motivul despartiri , ca esti scunda .... Sa stii ca aspectul fizic conteaza cel mai mult la inceput , dupa care dupa o anumita perioada de timp , pe aspectul fizic nu se mai pune pret deloc , si stii de ce ? Pentru ca de fizic ti se ia , te plictisesti , vrei altceva , deci nu conteaza fizicul , ci conteaza ce e in spatele acelui fizic , dupa parerea mea , ca baiat , un motiv mai imbecil nu putea sa gaseasca ...... Oamenii se plictisesc , ca sa nu te plictisesti de un lucrur , trebuie sa nu`l faci in exces , trebuie sa existe diversitate , sa faci atat de multe lucruri incat sa nu ai timp sa te plictisesti , aici e cheia succesului..... poate o sa`mi dai add si o sa vb mai multe....
Have a nice day.
kudika188476
Postat pe 14 Iunie 2010 12:58
De la: kudika188476, la data 2010-06-14 12:58:02Si inca ceva ca mi``am adus aminte motivul despartiri , ca esti scunda .... Sa stii ca aspectul fizic conteaza cel mai mult la inceput , dupa care dupa o anumita perioada de timp , pe aspectul fizic nu se mai pune pret deloc , si stii de ce ? Pentru ca de fizic ti se ia , te plictisesti , vrei altceva , deci nu conteaza fizicul , ci conteaza ce e in spatele acelui fizic , dupa parerea mea , ca baiat , un motiv mai imbecil nu putea sa gaseasca ...... Oamenii se plictisesc , ca sa nu te plictisesti de un lucrur , trebuie sa nu`l faci in exces , trebuie sa existe diversitate , sa faci atat de multe lucruri incat sa nu ai timp sa te plictisesti , aici e cheia succesului..... poate o sa`mi dai add si o sa vb mai multe....
Have a nice day.

Da, si eu consider ca fiziul conteaza la inceput (practic aia e prima impresie), dupa care devine mai putin important, caci ajungi sa cunosti caracterul persoanei respective... cum a fost in cazul meu, de exemplu...la inceput nu mi`a placut cum arata de nicio culoare...apoi, dupa ce am vazut felul lui de a fi, m`am indragostit asa d mult incat acum il vad ca pe un print.
love_is_precious
Postat pe 14 Iunie 2010 13:23
"Acum s`au rarit telefoanele lui ce`i drept, ma cauta doar pe mess... Oare nu mai simte nimic?"
Normal ca mai simte,dar usor usor se va indeparta de tot de tine!Este o desprindere treptata. Daca tu simti ca asta nu a fost adevaratul motiv,incearca sa afli.Nu faci nimic stand pe loc,sperand in sinea ta ca va regreta decizia luata!Nu se va intampla asta!Deci ai de ales:ori lupti,ori te resemnezi si incepi o alta viata!Cale de mijloc nu exista
kudika195964
Postat pe 14 Iunie 2010 15:34
n'ai trecut peste, nu?
sycorax
Postat pe 14 Iunie 2010 16:13
eu cred ca inaltimea e un motiv!probabil parintii lui sau prietenii au vazut ca rel voastra evolueaza si au inceput sa-i bage numai tampenii in cap!te cauta pt ca te iubeste...dar e influentat...cand iubesti treci peste orice...o sa fie bine o sa vezi!!!
alyceee
Postat pe 14 Iunie 2010 16:29
Sycorax...ai tot respectul meu!Nu mai incerca sa ii deschizi ochii,nu ai nici'o sansa! E prea slaba,fara personalitate si,pe deasupra,tind sa cred ca ii place de minune situatia in care se afla!
kudika195964
Postat pe 14 Iunie 2010 16:37
Defineste-ti ce vrei sa spui cu “ne-am inteles bine tot timpul”. Apoi imagineaza-ti (alta lista) cu ce ti-ai fi dorit sa se intample, dar nu s-a intamplat, poate nici nu te-ai gandit la asa ceva.

Noi oamenii avem asteptari, foarte mari asteptari, uneori chiar de la persoanele cele mai apropiate, iar aceste asteptari creeaza frustari, asa ca intreaba-te ce asteptari o fi avut si el de la tine? s-ar putea sa gasesti un raspuns care sa nu-ti placa initial, dar desconsiderarea fata de persoana ta trebuie sa treaca, sa ajungi intr-un moment de liniste care apoi te va inalta, vei simti cum zbori... dar mai intai trebuie sa simti strasnic pamantul sub picioare. Asa ca nu mai sta pe ganduri, incearca sa lasi suferinta deoparte, impune-ti sa-l ignori o vreme si iti garantez ca in 30zile vei avea alt punct de vedere.

Legat de inaltimea care te complexeaza acum, poate te-a framantat ideea si mai demult, dar iti spun doar atat: incearca sa vezi partea plina a paharului: ai 2 maini? 2 picioare? vezi? auzi? ai miros? Ei bine, banuind ca ai raspuns afirmativ la aceste intrebari, iti pot spune ca sunt multi oameni care nu au acest noroc, si totusi se scoala dimineata, isi zambesc in oglinda si iau viata in piept asa cum noi nici nu ne gandim ca am fi in stare. Si trebuie sa-ti mai spun ca am cunoscut o fata faina tare, care are doar 1,48m dar are atata energie in ea si debordeaza de viata ca toata lumea o indrageste, are un iubit care tine la ea enorm si o incurajeaza sa faca toate nebuniile, asa ca scoate-ti din cap prostia cu inaltimea...

Parerea mea: fii fericita ca s-a intamplat acum si asa. Oricum, detaliile despre el tradeaza o persoana nu tocmai puternica, dependenta pana si material de parinti, ascunsa, si nicidecum un prieten de nadejde. Iti garantez eu ca iubiri de-o vara vei mai intalni, vei ajunge la un moment dat sa-ti doresti mai mult de la viata, de la partener si cel mai important vei ajunge sa fii multumita de tine insuti. Cand vei invata sa te iubesti pe tine, vei reusi sa oferi iubire si altora, asa ca te rog, incearca sa-ti contorizezi partile bune si sa ai incredere in tine. Respecta-ti corpul, ingrijeste-te, si in nici un caz nu te milogi de el sa revina! nu vei face altceva decat sa-l alungi mai tare... Eu cred ca daca reusesti sa-ti recapeti respectul fata de tine, o sa vina vremea cand el te va cauta iar tu s-ar putea sa nu mai simti pt el nimic altceva decat mila, compasiune... Dar asta e viata, si merita s-o traiesti din plin :)
doca
Postat pe 14 Iunie 2010 17:40
De la: love_is_precious, la data 2010-06-12 11:39:02
De la: sofia_maria, la data 2010-06-12 09:46:18mai dar eu nu inteleg ce tot mai vrea de la tine...cu ce motive te tot suna....de ce nu il intrebi de ce te tot suna...ce are de gand, el nu realizeaza ca iti face mai mult rau??? uite cum el subtil o aducea pe iubita lui in discutie adu-l si tu pe vreun baiat;). incearca si tu sa l faci un pic gelos sa vezi cum reactioneaza

Si incepem sa ne laudam care mai de care iubitii Nu merge, serios.
El zice ca suna ca sa ma ajute pe mine sa trec mai usor peste.

OH MY GOD!!! Ti-am urmarit topicul si am vrut la un moment dat sa iti scriu, la randul meu ceva, insa nu pe graba... apoi am vazut ca au postat altii lucruri similare cu cele pe care ti le-as fi spus eu, asa ca n-am mai scris nimic

Acum insa, vazand asta - "El zice ca suna ca sa ma ajute pe mine sa trec mai usor peste." - nu pa pot abtine sa nu rad citet!! Nu de suferinta ta, ci de felul in care gandesti. Si de felul in care gandeste ex-ul tau.
Te rog eu ceva: daca pana la urma nu te hotarasti sa tii jurnalul ala, printeaza macar astea si o sa vezi cum o sa razi si tu de ele peste ceva timp (nu mult, te asigur).

daniella_s
Postat pe 14 Iunie 2010 17:56
De la: love_is_precious, la data 2010-06-13 21:12:26
De la: lonelysky, la data 2010-06-13 19:07:44ei, daca tu chiar crezi ce itsi zice el...din cele povestite de tine pare ca te iubeste doar ca are vre-un motiv care il face sa stea depparte de tine, si asta la sigur nu e inaltimea ta :) Si daca ar fi acesta, gandeste-te ca tu nu te-ai fi indragostit niciodata de un tip care are niste standarde in a iubi, sau care peste 2 ani ar realiza ca cea de linga el e scunda, ce tu ai iubi asa un om??

Am 1,53...destul de putin...insa tot atat aveam si acum 1 an si 7 luni cand a insistat cateva zile ca sa stea cu mine!....nu a vazut de atunci??

draga mea....
ce a fost a fost...nu te mai uita inapoi...incearca sa iesi din starea asta...orice om sufera pe lumea asta, dar pana la un punct...acum pe bune ce ai sa faci ai sa stai sa-l astepti, poate poate se intoarce la tine....si faza cu statul pe mess online numai ca sa iti scrie 3 cuvinte, e cam aiurea...trezeste-te la realitate...si vezi de viata ta...la 22 de ani inca mai ai de trait...ok..ai avut relatie de 1 an si 7 luni...e normal sa pui sentimente...te-ai despartit, suferi o saptamana doua si porma gata...ce tot stai sa-l urmaresti...nu ai demnitate sau ce?...iti place sa fii calcata in picioare...sa te umilesti....
capul sus si mergi mai departe...viata este asa frumoasa....

bafta
fatsa
Postat pe 14 Iunie 2010 18:28
De la: alyceee, la data 2010-06-14 16:29:22eu cred ca inaltimea e un motiv!probabil parintii lui sau prietenii au vazut ca rel voastra evolueaza si au inceput sa-i bage numai tampenii in cap!te cauta pt ca te iubeste...dar e influentat...cand iubesti treci peste orice...o sa fie bine o sa vezi!!!

eu sunt de parere ca daca o iubea nu mai tinea cont de parerea parintilor si a prietenilor...ca pana la urma el statea cu ea...nu parintii si nu prietenii...
fatsa
Postat pe 14 Iunie 2010 18:31
dar cat a trecut de cand v-ati despartit?..ca daca e mai mult de 2 luni te cert ..ca nu ai trecut peste
si chiar crezi ca te vei simti mai bine daca s-ar intoarce? uite eu m-am impacta dupa ce ne-am despartit..ce-i drept nu din prostia care v-ati despartit voi..si tot acelasi a fost epilogul..so MOVE ON!!!
ionelaela
Postat pe 14 Iunie 2010 23:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de un sfat urgent!!! 35 De la: m_user 13 Noiembrie 2009 09:40
cum sa reactionez? 49 De la: Muse__ 7 August 2013 20:25
vreau sfaturi 11 De la: the_O 2 Noiembrie 2010 16:08
nu mai stiu ce sa cred 11 De la: sadora 24 August 2009 20:56
Buna seara .. 32 De la: error20 18 Noiembrie 2010 09:06