Mai multe
De la: kudika133347, la data 2010-05-29 07:45:43Nu fii naiva !!! Dragostea nu se masoara in centimetri !!! Am intalnit cupluri in care ea era mai inalta si int-adevar,rar mergeau impreuna pe strada....insa de cand lumea...barbatilor inalti le-au placut femeile mai mici !!! Probabil,familia lui are o problema ...cu " inaltimea "!!! Lasa-l in pace sa mai "creasca",caci emotional....mai are de crescut !!! Mama si cumnata lui sunt cu 5 cm mai inalte ca mine... un singur lucru nu pricep: de ce a mai stat cu mine daca nu i`am placut? de ce continua sa ma caute daca nu ii plac?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 15:46 |
||
|---|---|---|
De la: popadana, la data 2010-05-29 07:51:15Nu mai sta dupa el chiar daca ti se rupe sufletul.Si eu am fost super indragostita si am avut 2 copii cu el, dar fericirea mea este actualul sot.Am stat 4 ani ca sa-mi dau seama ca de fapt nu-l iubesc , iar daca mai este si mamos fugi cit te tin picioarele caci fericire nu vei avea in veci.Am trait-o pe pielea mea. Distreaza-te si il vei uita. La mine e diferita situatia, nu am cum sa imi dau seama dupa un timp ca de fapt nu il iubesc...parca nu mai imi place de nimeni, nu mai are nici unul sclipirea aia... il iubesc si il vreau inapoi din tot sufletul ! iar de uitat am incercat si degeaba... Multumesc frumos
|
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 15:49 |
||
De la: Micael, la data 2010-05-29 11:06:00De la: love_is_precious, la data 2010-05-22 19:48:57Ne`am despartit... motivul invocat?! cica sunt prea scunda pentru el!! Si asta a vazut tocmai acum, dupa 1 an si 7 luni... A trecut o luna de la despartire (ce a fost propusa de el bineinteles), insa continua sa ma sune zi de zi... Spune ca ma iubeste dar ca are niste standarde legate de inaltime si cu cat am sta mai mult timp impreuna, cu atat ne`ar fi mai greu sa ne despartim... De curand am auzit de la cumnata lui ca au fost niste discutii cu parintii si ca acestia i`au sugerat sa stea cu alta fata, una pe care o cunosc ei... Desi are 22 de ani, asculta foarte mult de parinti... Ce sa mai cred? Ma iubeste si i s`a impus sa renunte la mine? Sau a fost pur si simplu decizia lui? Tin sa mentionez faptul ca ne`am inteles foarte bine in timpul relatiei, nu ne`am certat niciodata. Mai este vreo sansa pentru noi? Nu ma criticati, vreau doar o parere... Multumesc! Si daca a vrut sa scape, de ce inca ma suna zi de zi?
|
||
|
|
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 15:51 |
||
De la: kudika038679, la data 2010-05-29 15:39:42totzi cei care sau dat cu parerea au mare dreptate ....... ca asta nu e un motiv p-u care sa se desparta de tine ..... la sigur ca e altul motivul incearca sa il afli defapt poate fi chiar asta care lai mentionat mai sus ca parintii lui iau zis sa nu mai stea cu tine Poate si`a dat seama abia acum ca sunt prea mica pt el... sau poate parintii i`au interzis categoric... dar de ce a mai stat cu mine? mie cand nu`mi place de cineva nu pot sa stau cu peroana respectiva sub nicio forma... |
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 15:54 |
||
Nu-ti mai face atatea probleme cu inaltimea ... e clar ca a fost o scuza penibila Nu-i mai raspunde la telefon, nu-i arata ca-ti pasa, el profita de faptul ca il iubesti ... " TAIE RAUL DIN RADACINA " ... o vei tine la nesfarsit asha... fi ambitioasa si gandeste-te la viitorul tau... Ce vei face cand isi va avea o noua prietena? Vei suferi de 2 ori mai mult Rupe orice legatura si iti va fi mai bine... Tine minte .. " Ce-i al tau e pus deoparte " Pupici
|
||
|
deuzza Postat pe 29 Mai 2010 16:57 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-05-24 14:02:34Dar credeti ca mai poate fi ceva intre noi vreodata? de exemplu in cazul in care va intalni numai fete fara caracter...isi va aminti de mine? se va intoarce la mine, chiar si dupa ceva timp bun? cunoasteti cazuri asemanatoare? s`au mai intamplat minuni? probabil se va intoarce...dar va pleca.eu asa cred.pentru 1. dak asta e adevaratul motiv....inltimea, inseamna k e o pers superficiala....nu e in stare sa isi infrunte familia iar eu stiu k atunci knd iubesti nici nu'ti pasa de restu....asa k nu merita 2.dak nu e asta adevaratul motiv inseamna k ascunde lucruri nasoale....si atunci iar spun....lasa'l e posibil sa faca pe ingrijoratu si sa se prefaca asta k s fie credibil cu faza cu inalimea
|
||
|
dark_eye Postat pe 29 Mai 2010 17:15 |
||
De la: dark_eye, la data 2010-05-29 17:15:58De la: love_is_precious, la data 2010-05-24 14:02:34Dar credeti ca mai poate fi ceva intre noi vreodata? de exemplu in cazul in care va intalni numai fete fara caracter...isi va aminti de mine? se va intoarce la mine, chiar si dupa ceva timp bun? cunoasteti cazuri asemanatoare? s`au mai intamplat minuni? ce interes mai are sa faca pe ingrijoratul...ca practic a scapat de mine si face pe ingrijoratul o luna de zile? oricum as da`o, nu reusesc sa il inteleg... adevaratul motiv il stie doar el... Undeva, in adancul sufletului simt ca o sa ne impacam...sau poate cred asta datorita dorintei mele prea mari sa se intample asa nu stiu..Multumesc
|
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 17:28 |
||
De la: deuzza, la data 2010-05-29 16:57:00Nu-ti mai face atatea probleme cu inaltimea ... e clar ca a fost o scuza penibila Stiu dar inima mea tot pe el il vrea, simteam ca e sufletul meu pereche... nici pana in ziua de azi nu m`am obisnuit cu ideea ca nu mai suntem impreuna... nu vreau sa il uit, vreau sa fie cu mine
|
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 17:31 |
||
Treci peste.Incearca sa iti faci alt prieten..vei trece mai usor peste despartirea asta a ta.Sincer...pui mult prea mult la suflet ce ti s-a intamplat..esti tanara si de acum inkolo prbabil k vei avea parte de experiente mult mai dureroase decat asta...trebuie t inveti s treci peste ele si sa nu te mai agati de orice detalui,gen m-a sunat timp de 1 luna deci automat si el regreta sau mai stiu eu ce..Incearca sa iti vezi de viata ta..sa fii tot timpul ocupata cu ceva sa nu mai ai timp sa te gandesti la el si usor usor va trece...Dak continui sa vb cu el sau sa mentii legatura cu el,nu ai sa reusesti sa il uiti..Dak te simti tu mai bine sa speri k va veti impaca..spera...da in acelasi timp mergi mai departe...traieste-ti viata...si dak va e dat s fiti impreuna cu siguranta ve-ti fi....La 20 de ani si studenta sigur iti poti gasi activitati care s te tina ocupata sau iti poti gasi cu usurinta pe altcineva..Toate cele bune
|
||
|
natalis Postat pe 29 Mai 2010 18:48 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-05-29 17:28:44De la: dark_eye, la data 2010-05-29 17:15:58De la: love_is_precious, la data 2010-05-24 14:02:34Dar credeti ca mai poate fi ceva intre noi vreodata? de exemplu in cazul in care va intalni numai fete fara caracter...isi va aminti de mine? se va intoarce la mine, chiar si dupa ceva timp bun? cunoasteti cazuri asemanatoare? s`au mai intamplat minuni? pai mai e si faza k ceva ceva mai simte pt tine...dar nu suficient.gandeste la rece.....dak te vroia te avea...dak isi dorea sa fie cu tine ...era cu tine.suna dur dar e realitatea.nu spun k am musai dreptate...dar din povestea ta, reiese k trebuie sa te ridici, sa te scuturi de praf, si sa mergi mai departe.asta e o parere obiectiva.nu e usor stiu...dar trebuie sa gasesti puterea in tine sa treci mai departe.si crede'ma ca esti mai puternica decat iti imaginezi.toate cele bune!!!
|
||
|
dark_eye Postat pe 29 Mai 2010 19:10 |
||
De la: natalis, la data 2010-05-29 18:48:57Treci peste.Incearca sa iti faci alt prieten..vei trece mai usor peste despartirea asta a ta.Sincer...pui mult prea mult la suflet ce ti s-a intamplat..esti tanara si de acum inkolo prbabil k vei avea parte de experiente mult mai dureroase decat asta...trebuie t inveti s treci peste ele si sa nu te mai agati de orice detalui,gen m-a sunat timp de 1 luna deci automat si el regreta sau mai stiu eu ce..Incearca sa iti vezi de viata ta..sa fii tot timpul ocupata cu ceva sa nu mai ai timp sa te gandesti la el si usor usor va trece...Dak continui sa vb cu el sau sa mentii legatura cu el,nu ai sa reusesti sa il uiti..Dak te simti tu mai bine sa speri k va veti impaca..spera...da in acelasi timp mergi mai departe...traieste-ti viata...si dak va e dat s fiti impreuna cu siguranta ve-ti fi....La 20 de ani si studenta sigur iti poti gasi activitati care s te tina ocupata sau iti poti gasi cu usurinta pe altcineva..Toate cele bune Am incercat sa ies, sa merg in cluburi, la sucuri, la cumparaturi, am citit, am invatat... dar tot la el imi era gandul, tot cu ochii pe telefon eram si ma rugam sa sune odata... iar de gasit pe altcineva...e mai greu...ca parca nu mai imi place de altii si nici altii nu ma plac...
|
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 19:55 |
||
De la: dark_eye, la data 2010-05-29 19:10:29De la: love_is_precious, la data 2010-05-29 17:28:44De la: dark_eye, la data 2010-05-29 17:15:58De la: love_is_precious, la data 2010-05-24 14:02:34Dar credeti ca mai poate fi ceva intre noi vreodata? de exemplu in cazul in care va intalni numai fete fara caracter...isi va aminti de mine? se va intoarce la mine, chiar si dupa ceva timp bun? cunoasteti cazuri asemanatoare? s`au mai intamplat minuni? Dar daca i`au interzis ai lui categoric? si atata timp cat depinde de ei din pct de vedere financiar... si la cum sunt ai lui de duri...
|
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 20:05 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-05-29 20:05:30De la: dark_eye, la data 2010-05-29 19:10:29De la: love_is_precious, la data 2010-05-29 17:28:44De la: dark_eye, la data 2010-05-29 17:15:58De la: love_is_precious, la data 2010-05-24 14:02:34Dar credeti ca mai poate fi ceva intre noi vreodata? de exemplu in cazul in care va intalni numai fete fara caracter...isi va aminti de mine? se va intoarce la mine, chiar si dupa ceva timp bun? cunoasteti cazuri asemanatoare? s`au mai intamplat minuni? esti sigura 100% k ai lui sunt problema?...si cum de numa' acum dupa 1 an si 7 luni s'or trezit si ei k nu esti suficient de buna pt fiul lor? |
||
|
dark_eye Postat pe 29 Mai 2010 20:09 |
||
In primul rand trebuie sa vrei....asta e cel mai important..crede-ma pe cuvant..daca iti impui sa nu te mai gandesti la el,sa te faci frumoasa sa iesi in club cu gandul sa te cuplezi cu cineva,in principiu sa iti concentrezi atentia asupra ta,atunci sigur vei reusi sa treci peste el.Numai k ,ti-am spus,ar trebui sa rupi orice legatura cu el.Acum,chiar dak tu nu realizezi,iti faci rau singura,vorbind cu ella telefon,intalnindu-te cu el etc.Trebuie sa nu te mai agati de trecut si sa mergi mai departe,nmai k din cate vad eu nu prea vrei tu asta...preferi sa iti plangi de mila,si asta vei face..o luna,2,3..pana vei inalni o alta persoana care sa te scoata din starea asta..pt k ti-am spus..tu nu vrei asta.poop
|
||
|
natalis Postat pe 29 Mai 2010 20:12 |
||
| Si ink ceva vroiam sa te intreb:dak intr-un final descoperi k a rupt relaia cu tine din cauza parintilor,te ajuta cu ceva? | ||
|
natalis Postat pe 29 Mai 2010 20:20 |
||
| Make up artist,realizez machiaje de zi,seara si mireasa cu produse profesionale.http://anamariamakeup.blogspot.com/ | ||
|
kudikamakeup Postat pe 29 Mai 2010 20:22 |
||
De la: dark_eye, la data 2010-05-29 20:09:15De la: love_is_precious, la data 2010-05-29 20:05:30De la: dark_eye, la data 2010-05-29 19:10:29De la: love_is_precious, la data 2010-05-29 17:28:44De la: dark_eye, la data 2010-05-29 17:15:58De la: love_is_precious, la data 2010-05-24 14:02:34Dar credeti ca mai poate fi ceva intre noi vreodata? de exemplu in cazul in care va intalni numai fete fara caracter...isi va aminti de mine? se va intoarce la mine, chiar si dupa ceva timp bun? cunoasteti cazuri asemanatoare? s`au mai intamplat minuni? Poi poate l`au batut la cap tot timpul....nu doar acum... off.. |
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 20:24 |
||
De la: natalis, la data 2010-05-29 20:12:27In primul rand trebuie sa vrei....asta e cel mai important..crede-ma pe cuvant..daca iti impui sa nu te mai gandesti la el,sa te faci frumoasa sa iesi in club cu gandul sa te cuplezi cu cineva,in principiu sa iti concentrezi atentia asupra ta,atunci sigur vei reusi sa treci peste el.Numai k ,ti-am spus,ar trebui sa rupi orice legatura cu el.Acum,chiar dak tu nu realizezi,iti faci rau singura,vorbind cu ella telefon,intalnindu-te cu el etc.Trebuie sa nu te mai agati de trecut si sa mergi mai departe,nmai k din cate vad eu nu prea vrei tu asta...preferi sa iti plangi de mila,si asta vei face..o luna,2,3..pana vei inalni o alta persoana care sa te scoata din starea asta..pt k ti-am spus..tu nu vrei asta.poop Da, ai dreptate...nu vreau sa il uit...inca il vreau pe el... nu pot accepta ideea ca el sa nu mai faca parte din viata mea, efectiv nu ma vad fara el... ma obisnuisem asa, stiam ca e alaturi de mine... pur si simplu mintea mea refuza sa accepte realitatea... ma simt de parca sunt inca cu el si trecem printr`o perioada mai proasta...
|
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 20:29 |
||
De la: natalis, la data 2010-05-29 20:20:30Si ink ceva vroiam sa te intreb:dak intr-un final descoperi k a rupt relaia cu tine din cauza parintilor,te ajuta cu ceva? Ma ajuta...ca as stii ca el m`a vrut si ca i`a fost si lui greu... as spera ca poate intr`o buna zi isi asculta inima si se mai poate face ceva.... Asa, daca a plecat totul de la el, nu de la parinti, daca pur si simplu nu ma mai iubeste, nu ar mai fi nimic d facut...
|
||
|
love_is_precious Postat pe 29 Mai 2010 20:32 |
||
|
cine te iubeste , te iubeste asa cum esti tu , ce inseamna standarde legate de inaltime ? prostii , cand iubesti pe cineva il iubesti cu totul , fiecare parte a corpului , noi daca iubim , de fapt trebuie sa iubim sufletul omului nu : picioarele , mainiile etc.El simte doar o prietenie fata de tine nu o iubire , lasa-l sa se duca , d-zeu iti va scoate si tie in viata un suflet drag. |
||
|
banalulanonim Postat pe 30 Mai 2010 08:33 |
||
| este atat de greu sa te trezesti dimineata si sa stii k nu ai pe cine sa mai suni...ca persoana care pretindea ca te iubeste te-a dezamagit...scumpa mea...nu merita sa stai sa suferi ptr nimeni...daca intr-adevar te iubea trecea peste prostia asta cu inaltimea....eu zic sa fii tare..eu sunt alaturi de tine si iti inteleg durerea:( :* | ||
|
cristina2302 Postat pe 30 Mai 2010 09:59 |
||
De la: cristina2302, la data 2010-05-30 09:59:01este atat de greu sa te trezesti dimineata si sa stii k nu ai pe cine sa mai suni...ca persoana care pretindea ca te iubeste te-a dezamagit...scumpa mea...nu merita sa stai sa suferi ptr nimeni...daca intr-adevar te iubea trecea peste prostia asta cu inaltimea....eu zic sa fii tare..eu sunt alaturi de tine si iti inteleg durerea:( :* Putini inteleg prin ce trec...si asa usor e de zis ,,uita`l"...mai greu e de facut... Am vorbit aseara cu el la tel si zicea ca el cand merge pe un drum asa ramane, poate sa fie jale, poate sa piarda de 3 ori mai mult, nu conteaza... Mi`e asa de greu, mai incep si sesiunea si nu ma pot concentra la nimic... Ce ma fac eu?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 30 Mai 2010 11:32 |
||
De la: manumarius, la data 2010-05-30 08:33:53 Dar e asa de greu... el chiar nu vede cat de mult il pot iubi? De ce nici macar chestia asta nu il ,,misca"?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 30 Mai 2010 11:36 |
||
|
O,Doamne! Nu-mi vine sa cred!Asemenea mentalitate,idei preconcepute! Credeam ca fetele/femeile din zilele noastre sunt mai sigure pe ele si mult mai pragmatice si ca nu se lasa intimidate,umilite ori afectate de gadirea primitiva afisata de catre partener/fost partener... Nu pot sa inteleg cum de mai stai la discutii cu el,cum de mai accepti sa-ti repete mereu cum ca nu esti indeajuns de "inalta" pentru el,cum de-i mai accepti minciunile si falsitatea sentimentelor?!-spun falsitate pentru ca asta si este,de vreme ce te iubeste nu cred ca inaltimea ar putea fi un impediment in relatia voastra!...ma gandesc la faptul ca el poate ca te iubeste ca o sora,amica,dar nici decum ca iubita,ori o fi vreun prefacut nenorocit caruia ii aduce o satisfactie sublima sa vada fetele suferind dupa el. Stii vorba aia : Nimic nu e pentru totdeauna! Asta ca mergi pe drumul tau si indeparteaza orice anomalii care te-ar abate de la drum.Fii mandra de tine.Acum plangi,te simti descurajata,complexata, dar cu timpul o sa-ti recapeti increderea si siguranta de sine,ba chiar vei deveni mult mai matura si versata si o sa regreti momentele acestea de slabiciune dorindu-ti sa le fi evitat!... Fereste-te de orice regrete si dezamagiri! Iar pe final,ca exemplu,eu am 1.60 m,iar prietenul meu are 2,10m ( adora sportul-in special basketul,natatia si curlingul) . Eu,de asemenea, ador baietii inalti si iata ca am gasit unul care sa-mi fie mai mult decat de-ajuns...Lui ii place ca sunt mica de inaltime(mentionez faptul ca nu-mi place sa port tocuri,nu-mi place sa fiu prea inalta-1.60m mi se pare de-ajuns pentru mine) tocmai din instincul de mascul dominant si protector(acum sa nu se creada ca ma las dominata!). In concluzie,bucura-te de viata pana nu e prea tarziu!
|
||
|
kudika037711 Postat pe 30 Mai 2010 12:50 |
||
|
Am citit toata povestea ta... si imi pare foarte rau pentru tine pentru ca se pare ca treci prin acelasi lucru ca si mine acum ceva timp, aceleasi stari sufletesti, aceeasi durere care vine din dorinta de a avea ceva ce iubesti si stii in adancul sufletului ca nu mai poti avea... E foarte greu, te inteleg perfect, eu mi-am revenit abia dupa aproape 2 ani complet, dar si relatia a durat aproape 5 ani (app, citisem undeva ca suferinta de dupa despartire tine jumatate din durata relatiei...speram sa nu fie asa...). Vad ca ti se tot spune ca nu te-a iubit, ca nu e iubire...nu sunt de acord, el te-a iubit, mai ales dupa cum ai descris tu relatia si cum se comporta cu tine...dar probabil acum nu te mai iubeste si intr-adevar e greu de inteles de ce se intampla lucrul asta dupa o relatia frumoasa si lunga...ceea ce ti-a spus el e doar un motiv, pt ca trebuia sa-ti zica ceva, insa ceea ce conteaza si duce la despartire e ceea ce simte...deci e foarte clar ca nu mai simte acelasi lucru pentru tine...si in acelasi timp foarte probabil sa fi aparut cineva care sa-i trezeasca interesul, sa fie acea atractie,asa cum a mai sugerat cineva (f posibil, dar nu neaparat valabil si in cazul tau)... Si iti inteleg suferinta si greutatea de a trece peste, mai ales cand vine dupa o relatie in care totul a fost frumos, v-ati inteles bine, te-a respectat si te-a iubit si ti-a si aratat lucrul asta...insa tu trebuie sa iei lucrurile ca atare, sa incerci sa treci peste si sa lasi timpul sa-si faca datoria...pt ca numai timpul te poate vindeca... Timpul poate distruge relatii, dar tot el vindeca sufletul ranit... Eu am reusit sa trec peste incet incet, din momentul in care am reusit sa inteleg cum sta situatia si ca nu se mai poate face nimic, apoi sa ma obisnuiesc cu ideea si sa accept si sa realizez ca ce a fost a fost, sa o iau ca pe o perioada foarte frumoasa din viata mea si mai ales, sa fiu constienta ca si pentru el a insemnat acelasi lucru ca si pentru mine, ca m-a iubit foarte mult, ca am fost prima lui iubire, ca sunt persoana care va ramane pentru totdeauna in memoria lui ca o persoana speciala...dar ca s-a terminat, pentru ca asa e viata, trebuie sa le primim toate cu simplitate si sa le luam ca atare...dar asta necesita timp, dupa cum am mai spus... Te intrebi de ce te cauta inca... pentru ca indiferenta bineinteles ca nu ai cum sa ii fii, inca ii pasa de tine, mai ales ca v-ati obisnuit unul cu altul, v-ati obisnuit sa discutati orice, sa fiti un sprijin unul pentru altul...de asta te cauta, pana isi gaseste pe altcineva, tu ii esti sprijin sufletesc...nu e prea corecta treaba asta fata de tine pentru ca lui ii face bine sa discute cu tine, dar tie nu, stiind ca nu mai e al tau, dar inca te cauta si ar trebui intr-adevar sa nu ii mai stai la dispozitie oricand...desi stiu cat de greu ti-ar fi sa nu-i mai raspunzi la telefon ...dar sa stii ca nu te mai iubeste, de vreme ce a luat decizia asta... e egoism faptul ca te cauta, isi satisface el nevoia de a vorbi cu cineva care il intelege foarte bine, dar pana cand? pana gaseste pe altcineva cu care sa te inlocuiasca... si apoi uita de tine si tu stai si suferi si iar nu e corect! Cauti si ceri sfaturi, o solutie...nu exista, din pacate, o solutie general valabila care sa iti ia cu mana durerea...as fi dat orice pentru ea... tu incearca sa redescoperi fericirea din lucrurile mici, sa reinvii prietenii uitate poate, sa cunosti oameni noi si poate sa castigi prieteni noi, sa te apropii de familie, sa faci lucruri care iti fac placere si nu le mai faceai, uitasei de ele, fiind intr-o relatie, sa descoperi noi pasiuni, hobbyuri...viata e frumoasa si ai atatea de descoperit, canalizeaza-ti atentia in alta parte si o sa fie bine! |
||
|
Silverzlight Postat pe 30 Mai 2010 14:05 |
||
| Doamne, cat am scris :O:O, acum vad!!! | ||
|
Silverzlight Postat pe 30 Mai 2010 14:06 |
||
De la: silverzlight, la data 2010-05-30 14:06:50Doamne, cat am scris :O:O, acum vad!!! si te astepti sa citeasca cineva?
|
||
|
one_size Postat pe 30 Mai 2010 14:15 |
||
De la: silverzlight, la data 2010-05-30 14:06:50Doamne, cat am scris :O:O, acum vad!!! vazusi...siiii?! |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 30 Mai 2010 14:21 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-05-29 17:31:12De la: deuzza, la data 2010-05-29 16:57:00Nu-ti mai face atatea probleme cu inaltimea ... e clar ca a fost o scuza penibila Stiu ca e greu, toate am trecut prin asta macar o data, stiu ce simti, imi pare rau ... Dar trebuie sa te hotaresti ce vrei sa faci pe viitor, pentru ca situatia asta nu iti aduce altceva dekt suferintza... Eu am fost in situatia ta aproape 3 ani de zile, si acum..cand ma gandesc ca am pierdut atatia ani...imi pare rau... Ai posibilitatea sa schimbi tot, trebuie doar sa ai curaj s-o faci :) Pupici
|
||
|
deuzza Postat pe 30 Mai 2010 16:16 |
||
De la: motzko, la data 2010-05-23 14:41:24Daca se va uita altul la tine? Ai innebunit cu totul. Asta e problema ta? dar nu trebuie sa fii complexata de lucrul asta....sincer nu ce e in exterior conteaza...desi multi asta vad... eu iti zic ca e doar un motiv banal de a te depsarti de pers iubita.... |
||
|
mirela_roxana Postat pe 30 Mai 2010 16:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce sa fac?? | 25 | De la: alexya_my 6 August 2012 15:37 |
| Cum sa il uit???? | 53 | De la: madda1915 18 Aprilie 2013 11:33 |
| am nevoie de cateva sfaturi ..help!! | 49 | De la: Ralukutzza 27 August 2009 15:58 |
|
|
||
| Vrea sa se desparta de mine :( | 21 | De la: Inobb 23 Noiembrie 2009 15:42 |
| buna | 89 | De la: kudika_29246 13 Mai 2013 14:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.