Setari Cookie-uri

sufar prea mult :( ce sfat imi dati?

De la: Melania33, la data 2010-06-09 20:42:46
De la: love_is_precious, la data 2010-05-22 19:48:57Ne`am despartit... motivul invocat?! cica sunt prea scunda pentru el!! Si asta a vazut tocmai acum, dupa 1 an si 7 luni... A trecut o luna de la despartire (ce a fost propusa de el bineinteles), insa continua sa ma sune zi de zi... Spune ca ma iubeste dar ca are niste standarde legate de inaltime si cu cat am sta mai mult timp impreuna, cu atat ne`ar fi mai greu sa ne despartim... De curand am auzit de la cumnata lui ca au fost niste discutii cu parintii si ca acestia i`au sugerat sa stea cu alta fata, una pe care o cunosc ei... Desi are 22 de ani, asculta foarte mult de parinti... Ce sa mai cred? Ma iubeste si i s`a impus sa renunte la mine? Sau a fost pur si simplu decizia lui? Tin sa mentionez faptul ca ne`am inteles foarte bine in timpul relatiei, nu ne`am certat niciodata. Mai este vreo sansa pentru noi? Nu ma criticati, vreau doar o parere... Multumesc!

Eu am 1,72 m in trecut am avut un prieten pe care l-am iubit si care are 1,78m , stii ce a zis? Ca sunt prea inalta .... nu ca el este cam scund pentru un barbat !!!! Evident si-a gasit una de 1,60 m cu care n-a stat prea mult....anii au trecut si in viata mea a aparut la un moment dat cineva care are 1,85 m , stii ce mi-a spus : ca sunt o persoana MINIONA!!!!!!!! binenteles ca o sa razi ....este foarte adevarat ca purtam incaltaminte cu tocuri de 10 cm ....imi distrugeam picioarele sa-i fac pe plac... imbecilului....acum cand privesc in urma imi vine sa-mi trag palme....deci.....prostii ieftine de persoane care nu stiu ce vor .....NU LE MAI BAGA IN SEAMA!!!! Nu-i mai cere explicatii pentru ca si daca ai avea 1,80 m ar spune ca esti prea inalta!!!!!!!!

corect
anastasia_m
Postat pe 9 Iunie 2010 20:44
De la: luluby, la data 2010-06-09 20:16:45
De la: love_is_precious, la data 2010-06-09 16:44:44
De la: luluby, la data 2010-06-08 22:57:16
De la: love_is_precious, la data 2010-06-08 20:40:28
De la: viogen26, la data 2010-06-08 17:55:14E las;motiveaza ca esti scunda ca si cum nu te-ar fi vazut pana acum,dar adevaratul motiv e altul.Nu te merita.

Poate i`au zis toti ,,Ce faci ma cu aia, nu vezi ce scunda e?!" si o fi inceput sa creada ca au dreptate ceilalti... nu stiu ce sa mai cred. De iubit stiu sigur ca m`a iubit, cert e ca nu mai simte si acum aceeasi iubire pentru mine. Life goes on! sau cel putin asa zic toti..

nu cred k "esti mik de inaltime" e adevaratul motiv..
poti fi cu oricine-de la gras si scund pa(m)na la 1.90 si 100 kg..nu asta conteaza..conteaza respectul si comunicarea...in fine..
si anturajul..mda..poate da influenta aia - pe care un tip fara cap o ia mai mult in considerare decat ceea ce simte..:(
in fine...nnu stiu..ai grija si smile a little bit:)

Nu prea mai pot zambi...si daca zambesc, e un zambet fortat... ma trezesc in fiecare dimineata si`mi zic: ,,Nu mai sunt cu Ady!", in speranta ca voi pricepe odata... Mintea stie dar inima...sufera in continuare!! Si cel mai trist e ca niciodata in viata nu mi`am dorit ceva atat de mult ca acum si tocmai acum...tocmai acum nu pot avea ceea ce vreau din tot sufletul... N`am vrut bani, n`am vrut frumusete, nici chiar sanatate...tot ce am vrut a fost baiatul asta...si totusi nu se intampla nicio minune... Life sucks!

poate ar trebui sa ignori cat poti starea asta...sa nu mai stai dupa telefon-k suna sau nu-..
cand o sa-l vezi..incearca o vb cu el

Nu prea sunt sanse sa ne intalnim caci frecventam locuri diferite...iar in legatura cu sunatul...telefoanele lui s`au rarit considerabil...adica ce zic eu considerabil...de sambata n`a mai sunat deloc...ieri a intrat pe mine pe mess, am stat de vb ca intre amici dar nici macar nu mai glumea ca inainte...si cam atat...
Unii sunt mai puternici si trec usor peste astfel de situatii, iar altii sunt mai slabi...eu ma incadrez in cea de`a doua categorie se pare...nici prieteni nu prea mai am caci s`au plictisit de acelasi subiect (ei nu inteleg ca ma simt mai bine daca vorbesc despre asta), singura ,,alinare" mi`a mai ramas acest forum, unde de bine de rau, ma mai asculta cineva...
O seara placuta!
love_is_precious
Postat pe 9 Iunie 2010 20:45
De la: Melania33, la data 2010-06-09 20:42:46
De la: love_is_precious, la data 2010-05-22 19:48:57Ne`am despartit... motivul invocat?! cica sunt prea scunda pentru el!! Si asta a vazut tocmai acum, dupa 1 an si 7 luni... A trecut o luna de la despartire (ce a fost propusa de el bineinteles), insa continua sa ma sune zi de zi... Spune ca ma iubeste dar ca are niste standarde legate de inaltime si cu cat am sta mai mult timp impreuna, cu atat ne`ar fi mai greu sa ne despartim... De curand am auzit de la cumnata lui ca au fost niste discutii cu parintii si ca acestia i`au sugerat sa stea cu alta fata, una pe care o cunosc ei... Desi are 22 de ani, asculta foarte mult de parinti... Ce sa mai cred? Ma iubeste si i s`a impus sa renunte la mine? Sau a fost pur si simplu decizia lui? Tin sa mentionez faptul ca ne`am inteles foarte bine in timpul relatiei, nu ne`am certat niciodata. Mai este vreo sansa pentru noi? Nu ma criticati, vreau doar o parere... Multumesc!

Eu am 1,72 m in trecut am avut un prieten pe care l-am iubit si care are 1,78m , stii ce a zis? Ca sunt prea inalta .... nu ca el este cam scund pentru un barbat !!!! Evident si-a gasit una de 1,60 m cu care n-a stat prea mult....anii au trecut si in viata mea a aparut la un moment dat cineva care are 1,85 m , stii ce mi-a spus : ca sunt o persoana MINIONA!!!!!!!! binenteles ca o sa razi ....este foarte adevarat ca purtam incaltaminte cu tocuri de 10 cm ....imi distrugeam picioarele sa-i fac pe plac... imbecilului....acum cand privesc in urma imi vine sa-mi trag palme....deci.....prostii ieftine de persoane care nu stiu ce vor .....NU LE MAI BAGA IN SEAMA!!!! Nu-i mai cere explicatii pentru ca si daca ai avea 1,80 m ar spune ca esti prea inalta!!!!!!!!

Ei, inaltimea a fost probabil un pretext...ceva s`a intamplat (au intervenit parintii pt faptul ca ei au alta situatie materiala sau pur si simplu a decis el ca gata) si nu prea avea ce sa`mi zica...ca nu i`am facut nimic niciodata si nici alt defect nu am.
Multumesc din suflet pt incurajari!
love_is_precious
Postat pe 9 Iunie 2010 20:48
De la: love_is_precious, la data 2010-06-09 20:45:21
De la: viogen26, la data 2010-06-08 17:55:14E las;motiveaza ca esti scunda ca si cum nu te-ar fi vazut pana acum,dar adevaratul motiv e altul.Nu te merita.

Poate i`au zis toti ,,Ce faci ma cu aia, nu vezi ce scunda e?!" si o fi inceput sa creada ca au dreptate ceilalti... nu stiu ce sa mai cred. De iubit stiu sigur ca m`a iubit, cert e ca nu mai simte si acum aceeasi iubire pentru mine. Life goes on! sau cel putin asa zic toti..

poti fi cu oricine-de la gras si scund pa(m)na la 1.90 si 100 kg..nu asta conteaza..conteaza respectul si comunicarea...in fine..
si anturajul..mda..poate da influenta aia - pe care un tip fara cap o ia mai mult in considerare decat ceea ce simte..:(

Nu prea mai pot zambi...si daca zambesc, e un zambet fortat... ma trezesc in fiecare dimineata si`mi zic: ,,Nu mai sunt cu Ady!", in speranta ca voi pricepe odata... Mintea stie dar inima...sufera in continuare!! Si cel mai trist e ca niciodata in viata nu mi`am dorit ceva atat de mult ca acum si tocmai acum...tocmai acum nu pot avea ceea ce vreau din tot sufletul... N`am vrut bani, n`am vrut frumusete, nici chiar sanatate...tot ce am vrut a fost baiatul asta...si totusi nu se intampla nicio minune... Life sucks!

poate ar trebui sa ignori cat poti starea asta...sa nu mai stai dupa telefon-k suna sau nu-..

Nu prea sunt sanse sa ne intalnim caci frecventam locuri diferite...iar in legatura cu sunatul...telefoanele lui s`au rarit considerabil...adica ce zic eu considerabil...de sambata n`a mai sunat deloc...ieri a intrat pe mine pe mess, am stat de vb ca intre amici dar nici macar nu mai glumea ca inainte...si cam atat...
Unii sunt mai puternici si trec usor peste astfel de situatii, iar altii sunt mai slabi...eu ma incadrez in cea de`a doua categorie se pare...nici prieteni nu prea mai am caci s`au plictisit de acelasi subiect (ei nu inteleg ca ma simt mai bine daca vorbesc despre asta), singura ,,alinare" mi`a mai ramas acest forum, unde de bine de rau, ma mai asculta cineva...
O seara placuta!

o alegere buna faci....sa nu mai dai din ,,casa" la prieteni....in schimb nu exagera cu net-ul....iti dau un sfat ....chiar daca esti singura si suferi ....am trecut si eu prin asta cand iesi pe strada da impresia ca ai pe cineva....zambeste , arata ca ai pofta de viata....sa vezi ce interesanta vei deveni pentru altii!!!!!! Fii cat poti tu de misterioasa!!!!!! Bafta!!!!
Melania33
Postat pe 9 Iunie 2010 20:50
De la: Melania33, la data 2010-06-09 20:50:55

O seara placuta!

o alegere buna faci....sa nu mai dai din ,,casa" la prieteni....in schimb nu exagera cu net-ul....iti dau un sfat ....chiar daca esti singura si suferi ....am trecut si eu prin asta cand iesi pe strada da impresia ca ai pe cineva....zambeste , arata ca ai pofta de viata....sa vezi ce interesanta vei deveni pentru altii!!!!!! Fii cat poti tu de misterioasa!!!!!! Bafta!!!!

Multumesc inca o data! Am cam exagerat cu netul in ultimul timp, deocamdata astept sa termin sesiunea, dupa care m`am gandit sa plec 2-3 luni...poate o sa`mi prinda bine. Ori ma intorc vindecata si cu pofta de viata, ori ma intorc mai trista si mai dezamagita decat am plecat!
In orice caz, sunt convinsa ca nu voi mai iubi pe nimeni asa, cu nimeni nu va mai fii la fel de bine... Nici macar nu stiu daca o sa ma mai indragostesc vreodata...parca nu mai imi place de nimeni, nu mai am nici rabdare si parca toti au cate un defect..
love_is_precious
Postat pe 9 Iunie 2010 21:03

O seara placuta!

:)
of...nu mai stiu:( ma deprimi si pe mine:(...
hai...totusi...incearca cu usurelu'sa iti revii..
ati vb ca amici..
nu stiu..
:(
in fine..m-ai lasat cu gura cascata..de cate zile tot iti zic una alta?
poate se termina sc si la voi..am inteles k vei pleca 2-3 luni..
acum zici asa..dar cu timpul..o sa vezi ca mai e si soare si pt tine(ajunge peste tot:))
hai..nb:)
dragon_fly88
Postat pe 9 Iunie 2010 21:37
De la: luluby, la data 2010-06-09 21:37:04

O seara placuta!

:)
of...nu mai stiu:( ma deprimi si pe mine:(...
hai...totusi...incearca cu usurelu'sa iti revii..
ati vb ca amici..
nu stiu..
:(
in fine..m-ai lasat cu gura cascata..de cate zile tot iti zic una alta?
poate se termina sc si la voi..am inteles k vei pleca 2-3 luni..
acum zici asa..dar cu timpul..o sa vezi ca mai e si soare si pt tine(ajunge peste tot:))
hai..nb:)

Ma intreb...oare o sa se inteleaga la fel de bine cu actuala? (hope not )...Oare isi va mai aminti de mine vreodata? Si daca da...cum? cu nepasare (asa cum ne amintim de vecina X care s`a mutat nu stiu unde) sau cu nostalgie si dor? Cum as putea sa ma fac regretata? Sa zica...,,ce prost am fost ca era fata buna".. Sunt rea, stiu...insa imi doresc prea mult sa fim impreuna, chiar si peste cateva luni...
Cea cu care sta acum, a avut o relatie de 4 ani si jumatate si l`a lasat pe acel baiat pe motivul ca s`a saturat sa il tot indrume, sa il tot schimbe ea...Si acum nici nu ii mai raspunde la tel, se poarta ca si cum ar fi un strain pentru ea...Ce fel de persoana ar putea face asta?
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 10:38
"Ma intreb...oare o sa se inteleaga la fel de bine cu actuala? (hope not )...Oare isi va mai aminti de mine vreodata? Si daca da...cum? cu nepasare (asa cum ne amintim de vecina X care s`a mutat nu stiu unde) sau cu nostalgie si dor? Cum as putea sa ma fac regretata? Sa zica...,,ce prost am fost ca era fata buna".. Sunt rea, stiu...insa imi doresc prea mult sa fim impreuna, chiar si peste cateva luni...
Cea cu care sta acum, a avut o relatie de 4 ani si jumatate si l`a lasat pe acel baiat pe motivul ca s`a saturat sa il tot indrume, sa il tot schimbe ea...Si acum nici nu ii mai raspunde la tel, se poarta ca si cum ar fi un strain pentru ea...Ce fel de persoana ar putea face asta? "

1.te intrebi cum se impaca cu ea...la inceput..bine-dak asta vrei sa stii..mai departe nu stiu,k nu-s profet ink
2.cum sa-si aminteasca de tine?u dak insisti."ca de o musca care bazzaie mereu o bucata de felie cu miere(poate nu e buna comparatia,dar intelegi u)
3.tipa nu vrea sa schimbe oameni...d-aia a si renuntat..intr-o relatie nu schimbi,amplifici...te dezvolti alaturi de cineva..nu cauti motive mereu-cum a cautat el ink de la inceput-sau dupa un timp " esti prea scunda" si eu am 1.53..si am fost cu tipi inalti..si?care-i poanta?poti fi cu cine vrei atat timp cat esti fericit si onest cu ea si tine(ea=persoana in genere)
4.cred k u regreti mai mult despartirea decat o face el...:)
5.lasa un timp sa treaca...si nu te intoarce unde nu esti vruta...pe bune..de ce tot insisti?
dragon_fly88
Postat pe 10 Iunie 2010 10:47
De la: luluby, la data 2010-06-10 10:47:17"Ma intreb...oare o sa se inteleaga la fel de bine cu actuala? (hope not )...Oare isi va mai aminti de mine vreodata? Si daca da...cum? cu nepasare (asa cum ne amintim de vecina X care s`a mutat nu stiu unde) sau cu nostalgie si dor? Cum as putea sa ma fac regretata? Sa zica...,,ce prost am fost ca era fata buna".. Sunt rea, stiu...insa imi doresc prea mult sa fim impreuna, chiar si peste cateva luni...
Cea cu care sta acum, a avut o relatie de 4 ani si jumatate si l`a lasat pe acel baiat pe motivul ca s`a saturat sa il tot indrume, sa il tot schimbe ea...Si acum nici nu ii mai raspunde la tel, se poarta ca si cum ar fi un strain pentru ea...Ce fel de persoana ar putea face asta? "

1.te intrebi cum se impaca cu ea...la inceput..bine-dak asta vrei sa stii..mai departe nu stiu,k nu-s profet ink
2.cum sa-si aminteasca de tine?u dak insisti."ca de o musca care bazzaie mereu o bucata de felie cu miere(poate nu e buna comparatia,dar intelegi u)
3.tipa nu vrea sa schimbe oameni...d-aia a si renuntat..intr-o relatie nu schimbi,amplifici...te dezvolti alaturi de cineva..nu cauti motive mereu-cum a cautat el ink de la inceput-sau dupa un timp " esti prea scunda" si eu am 1.53..si am fost cu tipi inalti..si?care-i poanta?poti fi cu cine vrei atat timp cat esti fericit si onest cu ea si tine(ea=persoana in genere)
5.lasa un timp sa treaca...si nu te intoarce unde nu esti vruta...pe bune..de ce tot insisti?

1. Probabil o sa se inteleaga bine tot timpul, din moment ce ea a avut o relatie atat de lunga, stie cum sa se comporte :(
2. Probabil ai dreptate, ar trebui sa nu ii mai acord atata atentie (sau cel putin sa nu ii mai arat)... cred ca ar trebui sa fiu mai degajata atunci cand suna, sa rad, sa glumesc, sa vada ca in mine poate gasi un sprijin oricand...
3. Nu as fi putut sa procedez ca ea, sunt 4 ani jumatate totusi! Plus ca in ultimele luni, cand a inceput sa simta ca o pierde, tipul se purta extraordinar de bine cu ea...
4. Cu siguranta regret mult mai mult decat el!
5. Insist caci stiu ca m`a iubit, am simtit ca ne potriveam perfect, ne completam unul pe altul...aveam aceleasi gusturi, aceleasi obiceiuri...Stiu ca am fost vruta, nu pricep insa de ce nu mai sunt acum...
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 10:59
De la: love_is_precious, la data 2010-06-10 10:59:35
De la: luluby, la data 2010-06-10 10:47:17"Ma intreb...oare o sa se inteleaga la fel de bine cu actuala? (hope not )...Oare isi va mai aminti de mine vreodata? Si daca da...cum? cu nepasare (asa cum ne amintim de vecina X care s`a mutat nu stiu unde) sau cu nostalgie si dor? Cum as putea sa ma fac regretata? Sa zica...,,ce prost am fost ca era fata buna".. Sunt rea, stiu...insa imi doresc prea mult sa fim impreuna, chiar si peste cateva luni...

1. Probabil o sa se inteleaga bine tot timpul, din moment ce ea a avut o relatie atat de lunga, stie cum sa se comporte :(
2. Probabil ai dreptate, ar trebui sa nu ii mai acord atata atentie (sau cel putin sa nu ii mai arat)... cred ca ar trebui sa fiu mai degajata atunci cand suna, sa rad, sa glumesc, sa vada ca in mine poate gasi un sprijin oricand...
3. Nu as fi putut sa procedez ca ea, sunt 4 ani jumatate totusi! Plus ca in ultimele luni, cand a inceput sa simta ca o pierde, tipul se purta extraordinar de bine cu ea...
5. Insist caci stiu ca m`a iubit, am simtit ca ne potriveam perfect, ne completam unul pe altul...aveam aceleasi gusturi, aceleasi obiceiuri...Stiu ca am fost vruta, nu pricep insa de ce nu mai sunt acum...

1.pbbl k da..pbbl k nu..nu-ti garantez nimik-ti-am mai zis
2.dak stii...incerca sa si practici:):P
3.u de unde stii? poate era un tip slab,iar in relatie ea purta pantalonii...de obicei,tipele se mai si satura sa fie asa..
4.se vede:)
5.pt ca pbbl s-o fi plictist?
poate era privit altfel?
poate nu-i place sa aiba grija de cineva?
crede-ma..pot sa-ti insirui o lista..dar nu face bine:P
dak nu incerci si altceva..uneori scade self-steem-ul:)-din pctul lui de vedere(sau al lor)...
nu mai zic nimk...
mai invata si u..
si vezi-ti de tb:)
dragon_fly88
Postat pe 10 Iunie 2010 11:10
tara arde si baba se piaptana!
tu altceva mai bun de facut nu ai decat sa analizezi cum se vor simti ei?daca isi va aminti de tine?
baba_cloanta
Postat pe 10 Iunie 2010 11:19
De la: luluby, la data 2010-06-10 11:10:16
De la: love_is_precious, la data 2010-06-10 10:59:35

1.pbbl k da..pbbl k nu..nu-ti garantez nimik-ti-am mai zis
2.dak stii...incerca sa si practici:):P
3.u de unde stii? poate era un tip slab,iar in relatie ea purta pantalonii...de obicei,tipele se mai si satura sa fie asa..
4.se vede:)
5.pt ca pbbl s-o fi plictist?
poate era privit altfel?
poate nu-i place sa aiba grija de cineva?
crede-ma..pot sa-ti insirui o lista..dar nu face bine:P
dak nu incerci si altceva..uneori scade self-steem-ul:)-din pctul lui de vedere(sau al lor)...
nu mai zic nimk...
mai invata si u..
si vezi-ti de tb:)

O sa incerc sa fac ceea ce am scris la punctul 2, nu`l mai caut ca sa nu par disperata (chiar daca sunt ), iar cand ma cauta el incerc sa fiu cea mai de treaba fiinta de pe planeta... si poate daca nu se va intelege cu ea, va ajunge sa regete un pic (1% acolo). Se zice ca roata se invarte...Who knows? Daca ne e destinul sa fim impreuna...se intoarce si dupa 10 ani! iar daca nu...n`am decat sa ma resemnez...
Dupa ce scap de examene, intentionez sa plec din tara, sa incerc sa ma refac (atat sufleteste, cat si fizic - caci am slabit vreo 7 kg, arat groaznic)...vreau si o schimbare de look...am timp pana in toamna sa ma ,,re-inventez"...pt el, pt altul, pt mine insami...
Mai revin cu noutati! Nici nu stiu cum as putea sa iti multumesc pentru sfaturi, pentru atentia si timpul acordate!
Multumesc tuturor!
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 11:30
De la: baba_cloanta, la data 2010-06-10 11:19:49tara arde si baba se piaptana!
tu altceva mai bun de facut nu ai decat sa analizezi cum se vor simti ei?daca isi va aminti de tine?

Ma intereseaza si aspectele astea caci vreau sa fiu regretata, vreau sa`si aminteasca de mine cu parere de rau si nostalgie, cu intrebari de genul ,,Cum ar fi fost daca..?" ...
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 11:35
De la: baba_cloanta, la data 2010-06-10 12:21:52
De la: love_is_precious, la data 2010-06-10 11:35:55
De la: baba_cloanta, la data 2010-06-10 11:19:49tara arde si baba se piaptana!

Ma intereseaza si aspectele astea caci vreau sa fiu regretata, vreau sa`si aminteasca de mine cu parere de rau si nostalgie, cu intrebari de genul ,,Cum ar fi fost daca..?" ...

saraca esti cu duhul!incearca sa lasi trecutul acolo unde este si invata sa traiesti in prezent!
iti dai seama poate toata agitatia ta este in zadar si el isi vede linistit de viata si tu te agiti ca pestele pe uscat sa ramai in amintirea lui..in timp ce viata trece pe langa tine!
si daca te uita ce? si daca nu se intreaba cum ar fi fost daca?iti dai seama ca tu singura te legi de trecut si vrei sa zumzai pe langa el ca musca pe langa kkt?

Ma leg de trecut caci eu n`am vrut ca aceasta relatie sa fie de domeniul trecutului, n`am fost de acord cu aceasta despartire aparuta din senin... m`am straduit atata timp sa`l iubesc cat pot de mult, iar acum trebuie sa ma straduiesc sa`i ordon inimii sa nu mai iubeasca...ce porcarie!!
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 12:45
degeaba vrei tu! daca el nu mai vrea!
nu stiu de ce ti-o place sa stai atarnache la el...chiar si peste cateva luni?pai tu esti rezerva? unde iti este orgoliul?adica dupa ce se satura de aia sa revina la tine?si tu sa il accepti?
nu pot de cat sa iti urez succes in prostia ta!
baba_cloanta
Postat pe 10 Iunie 2010 13:03
De la: baba_cloanta, la data 2010-06-10 13:03:17degeaba vrei tu! daca el nu mai vrea!
nu stiu de ce ti-o place sa stai atarnache la el...chiar si peste cateva luni?pai tu esti rezerva? unde iti este orgoliul?adica dupa ce se satura de aia sa revina la tine?si tu sa il accepti?
nu pot de cat sa iti urez succes in prostia ta!

Poate o sa`mi treaca senzatia asta, poate peste cateva luni o sa gandesc altfel...desi a cam trecut o luna si jumatate si ma simt la fel de prost...
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 13:20
gata a trecut! cat sa mai plangi ?!
tavi85
Postat pe 10 Iunie 2010 13:25
De la: tavi85, la data 2010-06-10 13:25:37gata a trecut! cat sa mai plangi ?!

nu stiu nici eu...
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 13:29

eu iti zik sa cauti pe cineva ptr care nu conteaza adevarul si nu mai are rost sa suferi . sunt destul de multi baieti buni care asteapta o fata sincera si iubitoare ptr care nu conteaza : etnia , inaltimea sau religia si etc spor la cautat dar vezi unde cauti
cosmin120189
Postat pe 10 Iunie 2010 17:02
salut
am avut rabdare sa citesc toate paginile care s-au scris la subiectul tau. ce pot sa iti spun e ca il vei uita si peste cativa ani o sa te miri si tu ce tantalaie ai fost si cum ai stat sa plangi tu dupa el si poate nici tu nu te vei gandi cu asa multa nostalgie la ce a fost .
eu am avut o relatie de 4 ani jumate ,prima drgoste, ultimii doi ani am stat impreuna etc. ,ne-am despartit si am crezut si eu ca nu o sa mai iubesc pe nimeni ca nu o sa il pot uita niciodata, ei uite iti spun acum dupa 8 ani de la despartire ca am o relatie cum nu am sperat vreodata de 6 ani pe actualu il iubesc mai mult decat pe primu si pe care nu l-as schimba nici intr-o mie de ani cu nimeni.cu prima mea dragoste dupa un an in care nu am vorbit ( a fost de comun accord pentru a trece mai repede peste despartire si crede-ma e cel mai bun lucru sa nu il vezi ,sa nu il auzi sa nu sti nimic de el) am reluat o relatie de amicitie care tine si acum si vorbim si radem si fiecare stie ce mai e cu vata lui . asa ca draga mea stiu ca acum ti-e greu si nu iti va trece intr-o luna (in care voi ati vbit destul de mult) ,iti va trece in luni de zile ,poate un an doi ,dar iti va trece si vei gasi alta persoana pe care o sa o iubesti.
witcher
Postat pe 10 Iunie 2010 17:08
De la: witcher, la data 2010-06-10 17:08:32salut
am avut rabdare sa citesc toate paginile care s-au scris la subiectul tau. ce pot sa iti spun e ca il vei uita si peste cativa ani o sa te miri si tu ce tantalaie ai fost si cum ai stat sa plangi tu dupa el si poate nici tu nu te vei gandi cu asa multa nostalgie la ce a fost .
eu am avut o relatie de 4 ani jumate ,prima drgoste, ultimii doi ani am stat impreuna etc. ,ne-am despartit si am crezut si eu ca nu o sa mai iubesc pe nimeni ca nu o sa il pot uita niciodata, ei uite iti spun acum dupa 8 ani de la despartire ca am o relatie cum nu am sperat vreodata de 6 ani pe actualu il iubesc mai mult decat pe primu si pe care nu l-as schimba nici intr-o mie de ani cu nimeni.cu prima mea dragoste dupa un an in care nu am vorbit ( a fost de comun accord pentru a trece mai repede peste despartire si crede-ma e cel mai bun lucru sa nu il vezi ,sa nu il auzi sa nu sti nimic de el) am reluat o relatie de amicitie care tine si acum si vorbim si radem si fiecare stie ce mai e cu vata lui . asa ca draga mea stiu ca acum ti-e greu si nu iti va trece intr-o luna (in care voi ati vbit destul de mult) ,iti va trece in luni de zile ,poate un an doi ,dar iti va trece si vei gasi alta persoana pe care o sa o iubesti.

Sper sa se intample asa....deocamdata am senzatia ca nu voi reusi sa uit nicicand, e baiatul cu care m`am plimbat peste tot, cu care am discutat despre orice, cu care m`am culcat, cu care am impartit bucurii si tristeti, in care am avut incredere deplina...Cum sa las atatea amintiri deoparte si sa o iau de la inceput cu un altul care...nu stie nimic din viata mea si care poate nu va fii la fel de interesat sa afle prea multe?! Cum sa il uit cand imi place tot ce e legat de el (prieteni, hobby`uri, caracter, stil vestimentar etc)??
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 17:48
De la: cosmin120189, la data 2010-06-10 17:02:09

eu iti zik sa cauti pe cineva ptr care nu conteaza adevarul si nu mai are rost sa suferi . sunt destul de multi baieti buni care asteapta o fata sincera si iubitoare ptr care nu conteaza : etnia , inaltimea sau religia si etc spor la cautat dar vezi unde cauti

Unde naiba or fi baietii buni si iubitori de care zici? ca mie toti mi`au facut cate ceva
De parca ar fi usor de gasit...mai ales cand iubesti pe unul foart tare ii vezi pe toti cu cate un defect...
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 17:59
daca gandesti asa nu o sa reusesti niciodata sa faci ceva...nu este un capat de tara ca el te-a parasit...sunt femei cu copii care sunt parasite si tot isi revin...zi merci ca a pus punct relatiei acum si nu mai tarziu...si eu am stat si am plans dupa fostul prieten...crezi ca mi-a ajutat la ceva...mai mult mi-am plans de mila...nu a mers cu el...ok....esti tanara ( nu ca eu as fii prea " batrana " ) ai toata viata inainte...si nu trebuie sa te mai legi de amintiri...incearca sa uiti...uita de el...uita de tot ce are lagatura cu el...e greu dar o sa fie bine..o sa vezi.
fatsa
Postat pe 10 Iunie 2010 18:09
ce prostie sa uiti TOT si sa nu te legi de amintiri...este o prostie! Ca te-ai despartit e una. Asta nu inseamna ca TOT trebuie uitat.

Adica sa iti uiti o bucata din viata? E aiurea!

Si daca nu din alt motiv din urmatorul foarte simplu: daca uiti TOT nu rezolvi problema ci o ignori..
mai bine aduci aminte TOT si vezi unde ai gresit..adica poate ai ales un BOU..poate aoclo a fost greseala.

Adica daca uitam istoria ...o vom repeta...si nu cred ca vrei asa ceva,,

kudika063666
Postat pe 10 Iunie 2010 18:16
De la: kudika063666, la data 2010-06-10 18:16:15ce prostie sa uiti TOT si sa nu te legi de amintiri...este o prostie! Ca te-ai despartit e una. Asta nu inseamna ca TOT trebuie uitat.

Si daca nu din alt motiv din urmatorul foarte simplu: daca uiti TOT nu rezolvi problema ci o ignori..
mai bine aduci aminte TOT si vezi unde ai gresit..adica poate ai ales un BOU..poate aoclo a fost greseala.

eu cand am zis sa uite, m-am referit sa uite acele amintiri care ii fac rau..si cum a zis ea ca anumite locuri ii aduc aminte de el...pai in felul asta ea nu o sa reuseasca niciodata sa treaca peste momentul asta...uneori mai trebuie sa mai si uitam...parerea mea
fatsa
Postat pe 10 Iunie 2010 18:27
cam observ ca esti si blanda asa de fel....pai daca ma baga in seama pe mess...pfff cred ca il luam la injuratur(poate e mult spus), doar prin simplul motiv ca nu a avut "pantaloni" sa fie barbat sa recunoasca care e adevaratul motiv( si prin cautarile astea te face si pe tine sa suferi). caci cel cu inaltime fii serioasa, cand iubesti nu vezi defecte, altfel de ce se numeste dragostea oarba? mai bine bucurate ca ai scapat de un caracter slab. acum nu zice nimeni ca trb sa stea cu tine ca il iubesti si sa nu te faac sa suferi, dar de ce v ati despartit si tot te a mai cautat si s a laudat ca te a iubit mult. eu ti am spus ce as fii facut in locul tau...ca si daac se intoarce la tine se va invata sa te suceasca cum vrea. fii si u mai cu atitudine
sofia_maria
Postat pe 10 Iunie 2010 20:12
De la: sofia_maria, la data 2010-06-10 20:12:02cam observ ca esti si blanda asa de fel....pai daca ma baga in seama pe mess...pfff cred ca il luam la injuratur(poate e mult spus), doar prin simplul motiv ca nu a avut "pantaloni" sa fie barbat sa recunoasca care e adevaratul motiv( si prin cautarile astea te face si pe tine sa suferi). caci cel cu inaltime fii serioasa, cand iubesti nu vezi defecte, altfel de ce se numeste dragostea oarba? mai bine bucurate ca ai scapat de un caracter slab. acum nu zice nimeni ca trb sa stea cu tine ca il iubesti si sa nu te faac sa suferi, dar de ce v ati despartit si tot te a mai cautat si s a laudat ca te a iubit mult. eu ti am spus ce as fii facut in locul tau...ca si daac se intoarce la tine se va invata sa te suceasca cum vrea. fii si u mai cu atitudine

De intors, nu se mai intoarce ca a zis clar ca nu va mai fii nimic intre noi niciodata... Sper eu aiurea, inca il iubesc si de asta...dar sunt constienta ca nu va mai fii nimic din moment ce asta a zis. Daca nu s`a intors acum...dupa cateva luni nici atat. Poate numai sa se intample vreo minune, insa eu nu cred ca exista minuni...
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 21:06
De la: fatsa, la data 2010-06-10 18:09:27daca gandesti asa nu o sa reusesti niciodata sa faci ceva...nu este un capat de tara ca el te-a parasit...sunt femei cu copii care sunt parasite si tot isi revin...zi merci ca a pus punct relatiei acum si nu mai tarziu...si eu am stat si am plans dupa fostul prieten...crezi ca mi-a ajutat la ceva...mai mult mi-am plans de mila...nu a mers cu el...ok....esti tanara ( nu ca eu as fii prea " batrana " ) ai toata viata inainte...si nu trebuie sa te mai legi de amintiri...incearca sa uiti...uita de el...uita de tot ce are lagatura cu el...e greu dar o sa fie bine..o sa vezi.

Da, sunt constienta ca se destrama relatii de 5-6 ani, unde sunt implicati si copii...insa acelea se ,,rup" datorita neintelegerii dintre cei doi, nu asa fara motiv. E mai usor sa treci peste cand stii ca te`ai despartit din cauza neincrederii, neintelegerii, certurilor neincetate...dar sa te trezesti din senin (fara ,,certuri in paradis") ca nu mai ai voie sa iubesti persoana respectiva...e cam aiurea, parerea mea.
Iar de uitat...e mai greu. Si ca sa aplic principiul ,,cui pe cui se scoate" si asta e cam greu, caci am ramas cu un gust amar dupa experienta asta si nu cred ca as mai putea iubi pe cineva cu aceeasi intensitate.
Apropo...cat timp ti`a luat sa iti revii?
Multumesc!
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 21:15
tu suferi pentru ca vrei sa suferi!
si cu cat ai sa discuti mai mult despre el cu atat o sa te doara si mai rau!
baba_cloanta
Postat pe 10 Iunie 2010 21:18
De la: kudika063666, la data 2010-06-10 18:16:15ce prostie sa uiti TOT si sa nu te legi de amintiri...este o prostie! Ca te-ai despartit e una. Asta nu inseamna ca TOT trebuie uitat.

Stergi o lacrima, dar nu poti sa stergi amintiri... Oricat as incerca sa uit, nu as putea vreodata.
Deocamdata ma chinuiesc din rasputeri sa ma resemnez si sa ma impac cu ideea..
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 21:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despartire, impacare.. 10 De la: Anna_Maria_26 3 Aprilie 2015 21:31
Petreceri unde iti poti gasi jumatatea :) 4 De la: Titanika 2 Februarie 2012 18:54
ratacita... 17 De la: Ssandra 18 August 2014 23:51
Se merita a 2 a sansa? 0 De la: 10 Martie 2011 12:52
Despartire... 49 De la: Andrei21 7 Iulie 2015 07:03