Mai multe
De la: luluby, la data 2010-06-07 15:57:20pun si eu o intrebare.. tu le numesti tarfe. ti se pare ca am spus vreunul asa ceva pe aici? |
||
|
leo_ Postat pe 8 Iunie 2010 17:57 |
||
|---|---|---|
|
leo mi-ar face o deosebita placere sa discutam pe acest subiect dar din pacate eu nu inteleg nimic din ceea ce vrei sa spui tu! poate sunt eu mai grea de cap sau poate iti lipseste tie coerenta, fara suparare! imi mentin parere: trebuie sa oferi ca sa primesti si este valabil pentru ambii parteneri! asta in cazul in care vorbim despre un cuplu!
|
||
|
touch_me Postat pe 8 Iunie 2010 17:59 |
||
De la: dana_deac, la data 2010-06-08 10:28:33 ,,femeia trebuie sa fie ca o carte - sa-l lasi pe barbat sa citeasca doar prima pagina , adica introducerea , restul NU " o citez pe o doamna in varsta care asa m-a sfatuit in tinerete cand eram prospat casatorita fara copii . Dar cum suntem noi femeile NAIVE , si nu ascultam de nimeni pentru ca noi suntem foarte destepte si gandim asa ,, CUM? DRAGOSTEA VIETII MELE SA MA MINTA? NU SE POATE !!!!!! EL TREBUIE SA STIE TOOOOOT " si noi naive ce suntem credem ca avem un sot fidel si bun , mai vine si cu flori , si cu cate o bijuterie, si e dragastos si iti spune in soapta ,cand dormi ca te iubeste.... .... vai ce minunat sot e.... ne topim ... ce mai? nu? dar , pe de alta parte nu ne intrebam ,, OARE DE CE A FACUTA ASTA? " va spun eu de ce face asta . TE INSEALA LA GREU SI-L MUSTRA CONSTIINTA , care asa ceva , altii nici nu au constiinta , sunt indiferenti si gata . TOTI BARBATII INSALA !!!!! no comment! asta e paranoia. ma bucur ca prietenei mele nu ii plac florile ca sa nu aiba de ce sa ma banuiasca. |
||
|
|
||
|
leo_ Postat pe 8 Iunie 2010 18:00 |
||
De la: touch_me, la data 2010-06-08 17:59:01leo mi-ar face o deosebita placere sa discutam pe acest subiect dar din pacate eu nu inteleg nimic din ceea ce vrei sa spui tu! eu sunt dupa o zi de munca, scuze daca sunt incoerent. ai dreptate trebuie sa oferi dar asta nu se numeste relatie daca oferi sau primesti ci troc. |
||
|
leo_ Postat pe 8 Iunie 2010 18:02 |
||
De la: leo_, la data 2010-06-08 18:02:26De la: touch_me, la data 2010-06-08 17:59:01leo mi-ar face o deosebita placere sa discutam pe acest subiect dar din pacate eu nu inteleg nimic din ceea ce vrei sa spui tu! ok, se pare ca nu ajungem la niciun consens noi doi! a oferi neconditionat este mai bine?
|
||
|
touch_me Postat pe 8 Iunie 2010 18:05 |
||
|
Sunteti programate de la natura sa fiti pacalite, nicidecum respectate, dintr-un motiv foarte simplu: aveti grave probleme cu self-assesmentul, traiti cu impresia ca aveti aur intre picioare, aspirati toate la barbatii cei mai solventi financiar care ar putea sa va ofere confort financiar in acest haos economic.Cu toate astea cele mai multe sfarsiti prin a face cele mai proaste alegeri, ravniti la barbatii altora, ii luati in deradere pe cei care sunt single.Sunteti bolnave dupa lux, va excitati asa de tare stand la masa cu barbati ce se invart in cercuri sociale "inalte" chiar daca sunt niste escroci deghizati in barbati sarmanti.Sau, in cazul pustoaicelor , bulgaroii cu ceafa groasa, vocea puternica si BMW sunt in mare voga. Aproape fara exceptie, femeile au aceleasi slabiciuni care nu le pot aduce decat suferinta, deziluzie si paranoia.Chiar si barbatii adevarati ajung sa sufere din cauza voastra, pentru ca nu le mai puteti acorda increderea tocmai lor.Oricum ce-i bun e luat asta e clar in proportie de 99%.Daca nu sunteti atragatoare si inteligente nu va mirati ca barbatii nu prea va acorda atentie speciala. Dupa calculele mele, daca mai tine criza financiara vreo 2 ani s-ar putea ca si femeile din Romania sa coboare pe pamant cu pretentiile, ca prea au luat-o cu "standarde europene". |
||
|
Mr_6pack Postat pe 8 Iunie 2010 18:14 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 18:14:22Sunteti programate de la natura sa fiti pacalite, nicidecum respectate, dintr-un motiv foarte simplu: aveti grave probleme cu self-assesmentul, traiti cu impresia ca aveti aur intre picioare, aspirati toate la barbatii cei mai solventi financiar care ar putea sa va ofere confort financiar in acest haos economic.Cu toate astea cele mai multe sfarsiti prin a face cele mai proaste alegeri, ravniti la barbatii altora, ii luati in deradere pe cei care sunt single.Sunteti bolnave dupa lux, va excitati asa de tare stand la masa cu barbati ce se invart in cercuri sociale "inalte" chiar daca sunt niste escroci deghizati in barbati sarmanti.Sau, in cazul pustoaicelor , bulgaroii cu ceafa groasa, vocea puternica si BMW sunt in mare voga. Aproape fara exceptie, femeile au aceleasi slabiciuni care nu le pot aduce decat suferinta, deziluzie si paranoia.Chiar si barbatii adevarati ajung sa sufere din cauza voastra, pentru ca nu le mai puteti acorda increderea tocmai lor.Oricum ce-i bun e luat asta e clar in proportie de 99%.Daca nu sunteti atragatoare si inteligente nu va mirati ca barbatii nu prea va acorda atentie speciala. mda................avatarul tau spune totul!
|
||
|
touch_me Postat pe 8 Iunie 2010 18:16 |
||
| incredere.........mda trebuie sa existe,insa niciodata nu trebuie sa fie oarba pt ca desi nu pare barbatii sunt curve cu 2 fete......lasa impresia ca sunt mielusei dar usor usor tradeaza toate principiile pt a le fi lor bine....Asa ca parerea mea este ca nu ar trebui sa ai foarte multa incredere intr-un baiat/barbat, mai bine il tii tu p el la distanta pt a vedea *ce-i poate pielea* | ||
|
doollcik_tha Postat pe 8 Iunie 2010 18:36 |
||
|
da, clar. asa se consoleaza barbatii care nu pot, nu vor si nu au chef sa aspire la mai mult si la a lupta pentru orice in viata. asa era si cu vulpea care nu ajungea la struguri, zicea ca sunt acrii... hihihi consoleaza-te cu idei din astea, iar noi ne vedem de treaba alegand barbatul care e in stare, poate si a dovedit-o si prin financiar si prin a nu uita sa fie barbat si gentleman. |
||
|
khri5tina Postat pe 8 Iunie 2010 20:38 |
||
|
Barbatii si increderea, constructie oximoronica din start...oricum cred k depinde de situatia fiecareia...daca a deschis sau nu ochii bine sa vada ce si a luat langa ea ...acum nu stiu ce e mai rau sa fii mintita si inselata si sa nu stii sau sa stii toate astea fara niciun menajament... Vorbesc din proprie experienta si ii apreciez p barbatii care stiu sa si menajeze sotia si nu amanta!!! Apoi mai cred k dak iti educi barbatul sa i placa viata de familie cu tot ce presupune ea, sa l apreciezi cand face un efort in treburile casnice, cand vine mai devreme acasa sa t vada sau mici gesturi p care el le considera importante,cred k se prea poate sa ai parte de o casnicie cat de cat fericita sau macar normala. Pe d alta parte, dak el inclina in stanga si tu in dreapta, cred k e mult mai bine sa tai raul d la radacina si sa nu speri o clipa ca se va schimba dak nici macar nu incerca sa ti faca p plac cu ceva. Nu intru in detalii k deja m am departat d la subiect ideea e sa t bucuri d prezenta barbatului cand e cu tine si sa fii constienta k dak nu ti se spun lucruri asta inseamna cumva ca el te menajeaza si nu vrea sa suferi desi DA sunt constienta e minciuna e urat e dureros dar nimic nu e mai dureros k adevarul gol golutz...Asa k uneori e bine sa pari naiva dar sa fii constienta!!! |
||
|
alice_g Postat pe 8 Iunie 2010 21:59 |
||
Leo of, of, lucrurile sunt ori foarte simple ori foarte complicate pentru tine.Troc, auzi Stii la ce ma refeream cu comunicarea in relatie si telepatia? ca n-ai inteles.... tu spui de INTUIREA nevoilor celuilalt (ma rog, doar a barbatului, ca femeia nu conteaza)... daca tu crezi ca cea de langa tine trebuie sa-ti citeasca gandurile, viseaza in continuare. Comunicarea intr-o relatie presupune sa VERBALIZEZI cand vrei ceva. Ce gandire de femeie pe tine , numai alte femei am auzit cu chestii de genu' "Daca ma iubeste, stie ca la ora 4 dimineata in ziua de... vreu 5 trandafiri rosii" (desi ea nu i-a zis sau insinuat niciodata ca ar vrea asa ceva). E un exemplu mai extrem ca sa demonstrez ce vreau sa zic.oricum, sper ca lucrurile sa fie simple pentru tine
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 8 Iunie 2010 22:08 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 18:14:22Sunteti programate de la natura sa fiti pacalite, nicidecum respectate, dintr-un motiv foarte simplu: aveti grave probleme cu self-assesmentul, traiti cu impresia ca aveti aur intre picioare, aspirati toate la barbatii cei mai solventi financiar care ar putea sa va ofere confort financiar in acest haos economic.Cu toate astea cele mai multe sfarsiti prin a face cele mai proaste alegeri, ravniti la barbatii altora, ii luati in deradere pe cei care sunt single.Sunteti bolnave dupa lux, va excitati asa de tare stand la masa cu barbati ce se invart in cercuri sociale "inalte" chiar daca sunt niste escroci deghizati in barbati sarmanti.Sau, in cazul pustoaicelor , bulgaroii cu ceafa groasa, vocea puternica si BMW sunt in mare voga. Aproape fara exceptie, femeile au aceleasi slabiciuni care nu le pot aduce decat suferinta, deziluzie si paranoia.Chiar si barbatii adevarati ajung sa sufere din cauza voastra, pentru ca nu le mai puteti acorda increderea tocmai lor.Oricum ce-i bun e luat asta e clar in proportie de 99%.Daca nu sunteti atragatoare si inteligente nu va mirati ca barbatii nu prea va acorda atentie speciala. eu m-am excitat numai cand ti-am citit mesajul, nebunule
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 8 Iunie 2010 22:10 |
||
De la: khri5tina, la data 2010-06-08 20:38:03da, clar. Alegeti, alegeti....nu va vindeti ieftin si nu uitati ca fiecare din voi e speciala, aspirati cat mai sus, nu uitati ca ce-i al vostru-i pus deoparte de-ati sti voi cate panarame de-astea din generatia mea faceau numai figuri pe la 18 ani si acum traiesc cu niste sarantoci de n-au nici dupa ce bea apa. Eu cel putin ma consolez la ideea ca sunt un burlac ravnit, nu am de ales. Trebuie sa refuz intr-una.Cu atatea animale in jur, nu-mi permit sa fac greseli care ar putea sa-mi ruineze viata. Voi, femeile aveti un singur lucru in cap, cat e ziulica de lunga nu va ganditi decat la un singur lucru: cum sa va imbracati cat mai sexy, elegant cu scopul de a gasi un prost cu bani, si, daca se intampla sa-l gasiti, hop, instinctul jucatorului de noroc pune stapanire pe voi: sariti imediat in patul lui. poate, poate o fi cu noroc.Sansele sunt aceleasi ca la loto, adica nule.Si chiar daca se ajunge la casatorie, greul si umilinta abia incep.Adevarul e ca prea multa lume vrea sa obtina in ziua de azi totul cu efort minim si de aici gusturile amare.Un singur lucru e clar: de munca mea si a familiei mele nu-si va bate joc nicio "pretentioasa cu standarde la barbati", Va pup...unde vreti voi
|
||
|
Mr_6pack Postat pe 8 Iunie 2010 22:18 |
||
De la: leo_, la data 2010-06-08 17:57:42De la: luluby, la data 2010-06-07 15:57:20pun si eu o intrebare.. era in legatura cu topicul si o afirmatie impartita pe fraze-sunt unii mistocari care..m-au obosit.. nu eu le numesc asa..voi ne numiti cand sunteti intr-o relatie si am calca pe bec..pe cand voi...sunteti "iertati" de fraiere fara un cuvant de zis,fara personalitate.. asa deci...nu-mi zice..u esti mereu cel mai elevat..si altii..cei mari gandaci..:)) si inca o chestie:cuvantul ala e folosit de voi cel mai des cand va ganditi la o tipa-si nu te face ca stii:( am trait si simtit multe idiotenii...si credde-ma k si uneori..sunt si limite... si da..am incredere in ceea ce cred si simt eu..in barbati abia 30%(din 100%).. toti prietenii tai sunt super elevati,nu?(cine se aseamana se aduna) |
||
|
dragon_fly88 Postat pe 8 Iunie 2010 23:30 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 22:18:32De la: khri5tina, la data 2010-06-08 20:38:03da, clar. mi se pare mie..sau gandesti cu..nimik? de ce consideri pe toate asa?ai avut asa multe deceptii extra? eu una nu-s asa...si poate dak nu ti-ai arata ce ai...ar fi altfel si nu te-ar lua de fraier-asta ai demonstrat in mesaj,k esti o victima a femeilor,vai de ele,cum de lezeaza un tip asa de perfecvt si minunat.. nu orice tipa sare in patul unui tip...nu orice tipa...vede ca pe-un loz in plic orice relatie si..in fine.. degeaba vb aici..poate or sa urmeze niste caterinca dupa.. |
||
|
dragon_fly88 Postat pe 8 Iunie 2010 23:35 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 22:18:32De la: khri5tina, la data 2010-06-08 20:38:03da, clar. nebunaticule! ai vrea si tu o femeie din asta nu-i asa?! chiar o sa ma pupi unde vreau eu?
|
||
|
touch_me Postat pe 9 Iunie 2010 08:07 |
||
De la: khri5tina, la data 2010-06-08 20:38:03da, clar. ba dimpotriva, trebuie sa imprumutam de la respectivii ce ni se potriveste noua. desi combateti omul, el are totusi in mare parte dreptate. si eu am folosit uneori niste slabiciuni ale femeilor in folosul meu. numai ca eu nu pot fi destul de malefic, asa cum sunt unii. stii... sarutul unei femei e mai dulce si mangaierea mai tandra atunci cand le ofera intr-o masina de 30000 de euro fata de una de 10000. cel putin asta am testat-o personal. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Iunie 2010 10:46 |
||
De la: kitty_krieger, la data 2010-06-08 22:08:26Leo lucrurile sunt foarte simple pt mine. comunicarea este cea mai importanta parte din relatie dar nu singura., iar doar pe comunicare nu faci o relatie. comunicarea prea multa si prost inteleasa distruge relatia transformandu-va in confidenti si nu iubiti. comunicarea incipienta da, presupune comunicare verbala, iar pentru unii cunoscatori si nonverbala. comunicarea nonverbala este si comunicare de manipulare pentru ca se imprima mai rapid in creierul persoanei respective si poate genera comportamente asteptate de tine. comunicarea avansata adauga la lista intuitia si experienta voastra. de exemplu toti vb despre sex si faptul ca nu e important intr-o relatie atat de mult si ca exista alte lucruri mai importante. eu sunt de parere ca este cel mai important lucru pentru ca el este nota data comunicarii. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Iunie 2010 10:54 |
||
De la: kudika073706__zoicaradu, la data 2010-06-06 06:35:07incredere in barbati? hm.....in ziua de azi ....nu prea multa,depinde ...de cand il cunosti , :sml-happy01Fiti destepte iar daca din nefericire sunteti inselate, aveti o certitudine si sunteti convinse ca nu se mai poate repara nimic, o lovitura sub centura nu le-ar strica...invingetii cu propriile lor arme! |
||
|
Melania33 Postat pe 9 Iunie 2010 10:59 |
||
mi se pare ca o analiza prea amanuntita poate strica..tot..my opinion.. just feel it (the love) or him (the man)
|
||
|
carla10 Postat pe 9 Iunie 2010 11:16 |
||
De la: touch_me, la data 2010-06-08 18:16:24De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 18:14:22Sunteti programate de la natura sa fiti pacalite, nicidecum respectate, dintr-un motiv foarte simplu: aveti grave probleme cu self-assesmentul, traiti cu impresia ca aveti aur intre picioare, aspirati toate la barbatii cei mai solventi financiar care ar putea sa va ofere confort financiar in acest haos economic.Cu toate astea cele mai multe sfarsiti prin a face cele mai proaste alegeri, ravniti la barbatii altora, ii luati in deradere pe cei care sunt single.Sunteti bolnave dupa lux, va excitati asa de tare stand la masa cu barbati ce se invart in cercuri sociale "inalte" chiar daca sunt niste escroci deghizati in barbati sarmanti.Sau, in cazul pustoaicelor , bulgaroii cu ceafa groasa, vocea puternica si BMW sunt in mare voga. Aproape fara exceptie, femeile au aceleasi slabiciuni care nu le pot aduce decat suferinta, deziluzie si paranoia.Chiar si barbatii adevarati ajung sa sufere din cauza voastra, pentru ca nu le mai puteti acorda increderea tocmai lor.Oricum ce-i bun e luat asta e clar in proportie de 99%.Daca nu sunteti atragatoare si inteligente nu va mirati ca barbatii nu prea va acorda atentie speciala. bine le-ai zis-o Asa e cand e foamea mare...vor egalitate, dar doar cand e de primit...cand e de oferit, nu mai...ca ele sunt niste fiinte gingase care trebuiesc intretinute de cavaleri (ca cica asa le zice mai nou la prostii care cheltuiesc banii pe mofturile lor)...in fond sunt tot niste sclave, dar adaptate vreumrilor noastre. Dupaia se plang ca nu sunt implinite in dragoste si ca toti barbatii sunt niste porci ca isi bat joc de ele. Si cand dau de unul bun tot il inseala si pe ala ca "a intervenit monotnia, nu mai e cum era la inceput, nu-mi mai acorda atentie ca inainte si nu ma mai simt atrasa de el" si e mai usor sa se cracaneze la altul decat sa-si rezolve problemele cu prostul oficial. Prefer sa cred ca nu sunt toate asa...dar din ce vad in jur...o foarte mare parte dintre ele se cam incadreaza in acest tipar.
|
||
|
bogdandbm Postat pe 9 Iunie 2010 14:06 |
||
pana la dumnezeu si chiar si o palma mai sus!
|
||
|
baba_cloanta Postat pe 9 Iunie 2010 14:08 |
||
De la: bogdandbm, la data 2010-06-09 14:06:12De la: touch_me, la data 2010-06-08 18:16:24De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 18:14:22Sunteti programate de la natura sa fiti pacalite, nicidecum respectate, dintr-un motiv foarte simplu: aveti grave probleme cu self-assesmentul, traiti cu impresia ca aveti aur intre picioare, aspirati toate la barbatii cei mai solventi financiar care ar putea sa va ofere confort financiar in acest haos economic.Cu toate astea cele mai multe sfarsiti prin a face cele mai proaste alegeri, ravniti la barbatii altora, ii luati in deradere pe cei care sunt single.Sunteti bolnave dupa lux, va excitati asa de tare stand la masa cu barbati ce se invart in cercuri sociale "inalte" chiar daca sunt niste escroci deghizati in barbati sarmanti.Sau, in cazul pustoaicelor , bulgaroii cu ceafa groasa, vocea puternica si BMW sunt in mare voga. Aproape fara exceptie, femeile au aceleasi slabiciuni care nu le pot aduce decat suferinta, deziluzie si paranoia.Chiar si barbatii adevarati ajung sa sufere din cauza voastra, pentru ca nu le mai puteti acorda increderea tocmai lor.Oricum ce-i bun e luat asta e clar in proportie de 99%.Daca nu sunteti atragatoare si inteligente nu va mirati ca barbatii nu prea va acorda atentie speciala. dumnezeule !!! alt pitiponc!!
|
||
|
touch_me Postat pe 9 Iunie 2010 14:30 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 22:18:32 ce de impresii ai in cap, doar una mai proasta ca tine si-ar dori sa iti fie nevasta, si ca sa fiu sincera pe munca ta si a familiei tale nu mi-as bate joc, nu , nu m-as pisa de sus si ti-as da foc, si asa as scapa lumea de un "burlac ravnit"! |
||
|
baba_cloanta Postat pe 9 Iunie 2010 14:39 |
||
De la: baba_cloanta, la data 2010-06-09 14:39:12De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 22:18:32 vai babo cum poti fii asa de rea cu bietul baiat !
|
||
|
touch_me Postat pe 9 Iunie 2010 14:46 |
||
De la: touch_me, la data 2010-06-09 14:30:52De la: bogdandbm, la data 2010-06-09 14:06:12De la: touch_me, la data 2010-06-08 18:16:24De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 18:14:22Sunteti programate de la natura sa fiti pacalite, nicidecum respectate, dintr-un motiv foarte simplu: aveti grave probleme cu self-assesmentul, traiti cu impresia ca aveti aur intre picioare, aspirati toate la barbatii cei mai solventi financiar care ar putea sa va ofere confort financiar in acest haos economic.Cu toate astea cele mai multe sfarsiti prin a face cele mai proaste alegeri, ravniti la barbatii altora, ii luati in deradere pe cei care sunt single.Sunteti bolnave dupa lux, va excitati asa de tare stand la masa cu barbati ce se invart in cercuri sociale "inalte" chiar daca sunt niste escroci deghizati in barbati sarmanti.Sau, in cazul pustoaicelor , bulgaroii cu ceafa groasa, vocea puternica si BMW sunt in mare voga. Aproape fara exceptie, femeile au aceleasi slabiciuni care nu le pot aduce decat suferinta, deziluzie si paranoia.Chiar si barbatii adevarati ajung sa sufere din cauza voastra, pentru ca nu le mai puteti acorda increderea tocmai lor.Oricum ce-i bun e luat asta e clar in proportie de 99%.Daca nu sunteti atragatoare si inteligente nu va mirati ca barbatii nu prea va acorda atentie speciala. Te-ai simtit cumva inclusa in categoria celor multe? Din cate observ...da. Si daca faci parte din categoria aia dupa cum tind sa cred...nu cred ca am cum sa fiu mai pitziponc decat o pitzipoanca ranita la orgoliul ei feminin. :sml-happy0028 :
|
||
|
bogdandbm Postat pe 9 Iunie 2010 14:50 |
||
De la: bogdandbm, la data 2010-06-09 14:50:24De la: touch_me, la data 2010-06-09 14:30:52De la: bogdandbm, la data 2010-06-09 14:06:12De la: touch_me, la data 2010-06-08 18:16:24De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 18:14:22Sunteti programate de la natura sa fiti pacalite, nicidecum respectate, dintr-un motiv foarte simplu: aveti grave probleme cu self-assesmentul, traiti cu impresia ca aveti aur intre picioare, aspirati toate la barbatii cei mai solventi financiar care ar putea sa va ofere confort financiar in acest haos economic.Cu toate astea cele mai multe sfarsiti prin a face cele mai proaste alegeri, ravniti la barbatii altora, ii luati in deradere pe cei care sunt single.Sunteti bolnave dupa lux, va excitati asa de tare stand la masa cu barbati ce se invart in cercuri sociale "inalte" chiar daca sunt niste escroci deghizati in barbati sarmanti.Sau, in cazul pustoaicelor , bulgaroii cu ceafa groasa, vocea puternica si BMW sunt in mare voga. Aproape fara exceptie, femeile au aceleasi slabiciuni care nu le pot aduce decat suferinta, deziluzie si paranoia.Chiar si barbatii adevarati ajung sa sufere din cauza voastra, pentru ca nu le mai puteti acorda increderea tocmai lor.Oricum ce-i bun e luat asta e clar in proportie de 99%.Daca nu sunteti atragatoare si inteligente nu va mirati ca barbatii nu prea va acorda atentie speciala. baiatule cu cosuri pe fata( inca) tu mai sus nu vorbesti de nicio categorie ci o faci la modul general! n-ai cum sa "ma ranesti tu pe mine la orgoliu" pentru ca eu cu cei ca tine doar ma amuz si atat! iar tu normal ca un pitiponc ce esti(si cum foarte bine te-am numit) ai picat in plasa!chiar astept sa-mi raspunzi pentru ca stiu ca ai putea si mai mult! sau nu!
|
||
|
touch_me Postat pe 9 Iunie 2010 14:54 |
||
De la: touch_me, la data 2010-06-09 14:54:56De la: bogdandbm, la data 2010-06-09 14:50:24De la: touch_me, la data 2010-06-09 14:30:52De la: bogdandbm, la data 2010-06-09 14:06:12De la: touch_me, la data 2010-06-08 18:16:24De la: Mr_6pack, la data 2010-06-08 18:14:22Sunteti programate de la natura sa fiti pacalite, nicidecum respectate, dintr-un motiv foarte simplu: aveti grave probleme cu self-assesmentul, traiti cu impresia ca aveti aur intre picioare, aspirati toate la barbatii cei mai solventi financiar care ar putea sa va ofere confort financiar in acest haos economic.Cu toate astea cele mai multe sfarsiti prin a face cele mai proaste alegeri, ravniti la barbatii altora, ii luati in deradere pe cei care sunt single.Sunteti bolnave dupa lux, va excitati asa de tare stand la masa cu barbati ce se invart in cercuri sociale "inalte" chiar daca sunt niste escroci deghizati in barbati sarmanti.Sau, in cazul pustoaicelor , bulgaroii cu ceafa groasa, vocea puternica si BMW sunt in mare voga. Aproape fara exceptie, femeile au aceleasi slabiciuni care nu le pot aduce decat suferinta, deziluzie si paranoia.Chiar si barbatii adevarati ajung sa sufere din cauza voastra, pentru ca nu le mai puteti acorda increderea tocmai lor.Oricum ce-i bun e luat asta e clar in proportie de 99%.Daca nu sunteti atragatoare si inteligente nu va mirati ca barbatii nu prea va acorda atentie speciala. Draga fata fara cosuri pe fata, experimentato si sfatuitoareo care ai impresia ca vorbesti cu iubi tau sau cu mamica sau tati tau, ca poate cu ei iti permiti sa vorbesti la modul asta si ei iti accepta mistouri dinastea de fata cu chiloteii inca plini de kk iti propun decat sa mai citesti pana reusesti sa pricepi ultima propozitie din ce am scris eu ca poate intr-un final o sa si pricepi. Pentru tine "o foarte mare parte" inseamna tot??? Inseamna ca nu prea intelegi limba romana...nu e problema mea. Care era plasa aia intinsa de tine? ca nu prea m-am prins? Mai degraba te-ai bagat tu singura in plasa inteligento ce esti...ca te-ai simtit ca fraiera fara sa fac vreo referire in mod direct la persoana ta. Pot mai mult daca vrei sa vezi...ca nu accept sa fiu luat la misto de orice pitzipoanca, ca nu ne cunoastem de undeva ca sa avem glume unul cu altul. Asa ca vezi-ti de distractia ta in continuare cu aia cu care ai impresia ca iti merge si invata sa pricepi un text inainte de a-l comenta.
|
||
|
bogdandbm Postat pe 9 Iunie 2010 15:14 |
||
yupiiiiiiiiiiiii a raspuns bogdanel! si vede si rosu in fata ochilor!! nici nu vreau sa cunosc din cei ca tine asta ar insemna sa-mi cobor standardele! si te rog eu nu mai fii asa de nervos o sa-ti plesneasca cosurile de pe fata!! pitiponcule care esti!!!
|
||
|
touch_me Postat pe 9 Iunie 2010 15:19 |
||
De la: touch_me, la data 2010-06-09 15:19:50 Nu te mai entuziasma ca o fata mare inainte de noaptea nuntii, ca sentimentul e reciproc...nici eu nu-mi doresc sa cunosc pitzipoanca din tine si altele ca tine...te simteai cam nebagata in seama probabil...ai uitat cum s-a atacat pitzi din tine. E bine ca ai standrade asa de inalte...plutesti probabil pe undeva pe desupra norilor...nici nu-mi doresc sa cobori printre pamanteni sa faci umbra degeaba pamantului. Mai bine te-ai impaca cu ideea ca ai fost "extrem de inteligenta" cand ai citit ce am scris eu si n-ai inteles nimic...si du-te si schimba-ti chiloteii plini de kk ca sa ai ce murdari iar cand te vei entuziasma din nou la vederea acestui mesaj.
|
||
|
bogdandbm Postat pe 9 Iunie 2010 15:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Efecte secundare imediate si pe termen lung a steroizilor | 12 | De la: Lallz 25 August 2009 16:16 |
| de ce nu pot sa il parasesc odata?De ce nu pot sa uit raul facut? | 42 | De la: kudika464225 7 Noiembrie 2011 22:19 |
| ciudat dar........... | 16 | De la: kalevalla 18 Februarie 2009 02:28 |
|
|
||
| cum trebuie sa procedez , mi am pierdut toate ideile | 38 | De la: kudika_16195 23 Octombrie 2012 19:30 |
| ce reprezinta femeia pentru unii barbati | 13 | De la: faith742011 7 Noiembrie 2011 17:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.