Setari Cookie-uri

Oare pt mine este prea tarziu?...

draga felicia, pari o persoana foarte bine ancorata in realitate si deasemeni teribil de intransigenta (banuiesc ca asa esti cu ceilalti, sau macar ti-ai dori sa fii, dar mai ales asa intransigenta esti mai ales cu tine...). Ei bine, eu nu pot fi chiar asa radical. Imi dau seama ca este cel mai bun sfat pe care l-as putea primi, insa ceva imi spune ca atata timp cat mai exista o sansa, merita sa o exploatez la maxim. Spuneam mai devreme ca recunosc lipsa acelei vibratii, a sufletului care rade, a fluturasilor in stomac cand o vad, ca ea deasemeni nu mai are focul si pasiunea pe care o ai in prezenta persoanei iubite, dar nu stiu daca sa accept ca si incheiat acest capitol din viata mea?... poate imi voi reprosa mai tarziu ca n-am facut tot posibilul sa resuscit interesul persoanei iubite... cred ca de-asta imi este teama...

imi tot spun ca de fapt marea pierdere este a ei, ca s-a auto-detronat din sufletul meu, dar nu stiu daca lucrurile stau chiar asa. Merg inainte, incerc sa tin fruntea sus si sa-mi sterg pe furis lacrimile din coltul ochilor, dar chiar daca nu vreau s-o recunosc, uneori sunt clipe cand as vrea sa am si eu un umar pe care sa plang...
doca
Postat pe 28 Iulie 2010 15:11
De la: doca, la data 2010-07-28 15:11:59 uneori sunt clipe cand as vrea sa am si eu un umar pe care sa plang...


Am citit povestea ta si in gandul meu m-am bucurat ca trece si un barbat prin astfel de momente. Pentru ca in general femeile sunt cele inselate, abandonate, maltratate ..etc... Insa e urat ce ti s-a intamplat si mai intai de toate esti om. Daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi..sa stii ca aici gasesti multe persoane dispuse sa te asculte si sa-ti dea un sfat din suflet.
_Cryssa_
Postat pe 28 Iulie 2010 15:24


in genul asta de situatie... daca au existat pana recent momente frumoase intre voi, cat de cat sentimente, ia-o de manuta si explica-i ca nu merita sa pierzi ce aveti acum. nu poti sa alergi toata viata ca gaina prin curte dupa rame. daca nu crede vorbeste-i de vedetele de la hollywood care au tot ce vor si vor mai mult si o sfarsesc toti in droguri, alcool si silicoane. mai ales in romania unde exista o cultura a unicitatii si oamenii nu au puterea sa treaca usor de la o relatie la alta. nu astepta, actioneaza tu insuti. succes ;)

Histria
Postat pe 28 Iulie 2010 16:19
De la: hystria1, la data 2010-07-28 16:19:48

in genul asta de situatie... daca au existat pana recent momente frumoase intre voi, cat de cat sentimente, ia-o de manuta si explica-i ca nu merita sa pierzi ce aveti acum. nu poti sa alergi toata viata ca gaina prin curte dupa rame. daca nu crede vorbeste-i de vedetele de la hollywood care au tot ce vor si vor mai mult si o sfarsesc toti in droguri, alcool si silicoane. mai ales in romania unde exista o cultura a unicitatii si oamenii nu au puterea sa treaca usor de la o relatie la alta. nu astepta, actioneaza tu insuti. succes ;)




ok dupa ce am mai citit din posturi am vrut sa modific mesajul dar nu prea merge. deci uite textul care il scrisesem :

in romania unde exista o cultura a unicitatii si oamenii nu trec usor de la o relatie la alta... tu cel putin ai avut taria sa opresti lucrurile deci ai si taria sa pornesti la drum cu altcineva. daca ea a intretinut timp indelungat genul acela de comunicare este pentru ca era nefericita sau cel putin idealul (visurile) ei de dragoste erau neimplinite. e mai bine pasul pe care l-ai facut, dar nici nu ai o garantie ca vei gasi repede pe altcineva cum ti-ar place, pentru ca orice femeie singura la 35 ani isi are durerile ei.
Histria
Postat pe 28 Iulie 2010 16:38
Buna,
te rog sa ma scuzi, intr-adevar, sunt o persoana intransigenta (si mai ales cu mine insumi, ai dreptate).
Nu stiu cat te-ar incalzi daca ti-as spune: ok, mai da-i o sansa, mai dati-va o sansa....Atunci cand iubesti cu adevarat si esti tradat, chiar daca ierti, nu uiti, si framantarile astea ale tale vor dura toata viata.
Iti spun sincer: ma sperie gandul ca poate voi imbatrani singura, dar ma sperie mai ales gandul de a imbatrani langa un strain.....In fond, cred ca nu exista persoana care nu isi doreste sa imbatraneasca "frumos".

Iti doresc sa alegi cea mai buna solutie pentru tine, sa poti sa ierti si sa uiti!
F.
felicias72
Postat pe 28 Iulie 2010 21:50
Draga Doca,

Eu nu inteleg de ce te plangi pana la urma. Tu ai ales sa fiti doi oameni liberi. Fiecare v-ati manifestat ca oameni liberi. Nu este sotia ta deci nu ai dreptul sa-i ceri fidelitate. Nu ai drepul nici sa te superi ca ea se vede cu altii (pe un amic te superi ca are gagica?). Fragmentul ala de libertate pe care ti l-ai pastrat mereu pentru tine s-a intors impotriva ta. Si daca pe un barbat de 40 de ani societatea nu-l raneste prea tare ca nu e casatorit, pe o femeie o loveste mai mereu. Ai ales sa nu o protejezi de societate, sa o expui, din egoism. Pana la urma hartia e doar o hartie si divortul dureaza 5 minute. Dar tocmai pentru ca e extrem de simplu, societatea te pedepseste ca nu esti capabil sa-i respecti regulile. Femeia are nevoie de siguranta sociala, e in codul ei genetic. Indiferent cat de emancipata e.Ea a inteles din asta ca nu e destul de importanta pentru tine, ca nu o apreciezi suficient. Iar tu, considerand-o proasta, ai reusit sa fii mai prost ca ea, din orgoliu. A avut nevoie mereu sa-si confirme faptul ca e apreciata. Nu a simtit ca apartine, deci a cautat in alta parte.
Greseala ei a fost ca nu a fost suficient de inteligenta cat sa inteleaga ce are nevoie si sa ceara. Greseala ta e ca ai vrut sa nu ai tinichea de coada. Ei bine, nu ai.
Pacat ca urmatoarea ta relatie se va termina cu o casatorie din pripa pe care o sa o regreti dupa un an si pentru care o vei acuza atat pe actuala cat si pe viitoarea femeie din viata ta. Si nu e niciuna vinovata.
Casa de piatra.

P.S. Tu i-ai cerut sa nu te intrebe despre alea 2 saptamani dar ii citesti in nestire mailurile? Esti un om cam naspa.
errinne
Postat pe 28 Iulie 2010 22:27
Nu vreau decit sa-mi exprim parerea ,nu e un sfat ce vei face e ceea ce simti si mai poti face.Parerea mea este ca viata in doi este ca o sfoara la capetele careia se afla cei doi ,iar viata cu problemele ei va face sa trageti fiecare de un capat si stupoare sfoara s-a rupt ,daca ati decis sa o reinnodati ce crezi ca se va intimpla la prima presiune? va ceda din nou si apoi a ierta e ok dar poti uita ? Marea greseala a fost lipsa de comunicare si cind spun asta ma refer la orice fara falsa pudoare.Cred ca cel mai intelept e sa acceptati ca s-a terminat si sa o luati fiecare pe drumul lui. Multa bafta si mai multa ratiune
adnasa
Postat pe 30 Iulie 2010 09:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 4 De la: eu_oana_eu 2 Iulie 2010 23:21
ups....ceva de rupt din filmele cu prosti 24 De la: kudika_952560 24 Ianuarie 2014 01:41
sotia/partenera me /ma anselat cu fratelemeu cred eu 0 De la: 15 Octombrie 2012 00:54
FEMEIE SERIOASA , IUBITOARE? 134 De la: puiut_77 22 Februarie 2011 15:32
iubit infidel 29 De la: lempika 21 Septembrie 2010 08:37