Setari Cookie-uri

poveste de dragoste cu un condamnat

De la: stem_29, la data 2010-07-03 00:30:16
De la: Mia_Pop, la data 2010-07-02 23:30:06
De la: stem_29, la data 2010-07-02 23:13:05
De la: kudika190114, la data 2010-06-20 10:51:04Dragostea merita o sansa chiar daca toata lumea va fi impotriva voastra. Atata timp cat veti fi uniti in orice situatie ati putea fi impreuna pana la urma. IN LOCUL TAU MI-AS PUNE INTREBAREA CE AR FACE EL DACA TU AI FI CONDAMNATA SI EL CU 16 ANI MAI TANAR, AR LUPTA PENTRU TINE OARE... CORINA MURES

intrebarea ta nu face parte din dragoste, ceea ce zici tu e mila, cu mila nu faci casa!
plus ca daca ai ales sa omori, ori esti bolnav ori teribilist, dat fiind faptul ca bolnavii nu fac puscarie, este clar ca a fost teribilist, pt. un om care a ucis, si a fost condamnat viata este 99% terminata!
cand faci rau te gandesti la consecinte, nu te gandesti...nu cersi mila!

Pt un om care a ucis si a fost condamnat viata lui e terminata 100%, din orice punct de vedere! Indiferent daca iese sau nu.

Mia, pai am zis sa nu fiu chiar asa de cruda.....ca uite, am fost mai sus.
Oricum am citit absolut tot din acest topic, e fantezie.
sau de cand citesc eu fata s-a maritat.

fantezie sau nu...maritata sau inca nu...sper sa cinsteasca lumea bine la nunta
...ups am uitat e secret
Mia_Pop
Postat pe 4 Iulie 2010 23:23
De la: tina_de_la_augustina, la data 2010-06-22 18:40:00hey! mie mi se pare chiar foarte dragutz...va doresc mult succes

Tu fatuca, crezi ca e la fel de " dragutz" ca si cum ti-ai lua o pereche de chilotei cu " floricici"?
Bafta, si sa-ti mai " uzi" mintea, ti-e cam uscata
stem_29
Postat pe 6 Iulie 2010 01:01
De la: Mia_Pop, la data 2010-07-04 23:23:06
De la: kudika190114, la data 2010-06-20 10:51:04Dragostea merita o sansa chiar daca toata lumea va fi impotriva voastra. Atata timp cat veti fi uniti in orice situatie ati putea fi impreuna pana la urma. IN LOCUL TAU MI-AS PUNE INTREBAREA CE AR FACE EL DACA TU AI FI CONDAMNATA SI EL CU 16 ANI MAI TANAR, AR LUPTA PENTRU TINE OARE... CORINA MURES

intrebarea ta nu face parte din dragoste, ceea ce zici tu e mila, cu mila nu faci casa!
plus ca daca ai ales sa omori, ori esti bolnav ori teribilist, dat fiind faptul ca bolnavii nu fac puscarie, este clar ca a fost teribilist, pt. un om care a ucis, si a fost condamnat viata este 99% terminata!

Pt un om care a ucis si a fost condamnat viata lui e terminata 100%, din orice punct de vedere! Indiferent daca iese sau nu.

...ups am uitat e secret

Care lume, aia de dupa gratii?
Pai daca au iesit la munca, poate ca-i cinstesc, ca doar vezi ca-i tine " statul" trantori pe astia
stem_29
Postat pe 6 Iulie 2010 01:04
De la: tina_de_la_augustina, la data 2010-06-22 18:40:00hey! mie mi se pare chiar foarte dragutz...va doresc mult succes

Alta retardata!
Barbie30
Postat pe 6 Iulie 2010 01:25
De la: stem_29, la data 2010-07-06 01:04:11

...ups am uitat e secret

Pai daca au iesit la munca, poate ca-i cinstesc, ca doar vezi ca-i tine " statul" trantori pe astia

Stai Tu linistita k nu-i tine statul majoritatea care sunt cautati primesc pachete de aks si bani in cont!!!Cu ce ii tine statul?k o paine pe zi???Si vezi k si dupa gratii exista lume;) nu doar afara !!!Si Nu ii Mai Baga Pe Toti in Aceasi Oala;)
BabytzaDolc3
Postat pe 6 Iulie 2010 21:28
De la: BabytzaDolc3, la data 2010-07-06 21:28:26

...ups am uitat e secret

Stai Tu linistita k nu-i tine statul majoritatea care sunt cautati primesc pachete de aks si bani in cont!!!Cu ce ii tine statul?k o paine pe zi???Si vezi k si dupa gratii exista lume;) nu doar afara !!!Si Nu ii Mai Baga Pe Toti in Aceasi Oala;)

Dupa gratii exista o lume de prosti ca daca erau destepti nu ajungeau acolo.Sa inteleg ca si tu ai avut sau ai legatura cu un puscarias.
Si daca vrei sa stii statul chiar ii tine ,au 3 mese pe zi ,iar politistii care ii pazezc au 1 masa ;pana sa vina criza aveau si salarii cei care munceau ,ce le mai trebuie ei au de toate asa ca nu mai vorbi in necunostinta de cauza.
dalma
Postat pe 7 Iulie 2010 00:09
De la: Barbie30, la data 2010-07-03 17:20:39pana la urma cred ca nebunatica a facut si cererea aia de babardeala
_Cryssa_
Postat pe 7 Iulie 2010 09:13
Cred ca o sa iasa si bezmeticul ala din puscarie si noi nu mai inchidem topicul asta!
Barbie30
Postat pe 7 Iulie 2010 10:12
dalma ai dreptate !! aia nu platesc nimic. (chirie, mancare, facturi).. stau pe banii celor ce platesc taxele la stat...
lusha_ubitik
Postat pe 7 Iulie 2010 19:32
De la: dalma, la data 2010-07-07 00:09:49

...ups am uitat e secret

Dupa gratii exista o lume de prosti ca daca erau destepti nu ajungeau acolo.Sa inteleg ca si tu ai avut sau ai legatura cu un puscarias.
Si daca vrei sa stii statul chiar ii tine ,au 3 mese pe zi ,iar politistii care ii pazezc au 1 masa ;pana sa vina criza aveau si salarii cei care munceau ,ce le mai trebuie ei au de toate asa ca nu mai vorbi in necunostinta de cauza.

Iubita eu sunt maritata cu un detinut;)si sunt cu el dinainte de a fi arestat;)recunosc k a facut o prostie asta e nu am cum sa intorc timpul....chestia e k nu toti mananca de acolo....stiu cate mese au pe zi ;) dar voi prea generalizati si ii bagati pe toti in acceasi oala si nu au libertate degeaba au de toate!Fiecare isi plateste greselile intr-un fel sau altu.....
BabytzaDolc3
Postat pe 7 Iulie 2010 23:34
Din ce- ai relatat tu el ar avea 34 de ani si a fost inchis la aprox 11 ani pentru o infractiune deosebit de grava din moment ce i a dat maximul de pedeapsa(gen omor deosebit de grav, omor calificat, etc) ceea ce e total fals pentru ca minorul sb 14 ani nu raspunde penal!!!
ionela_nissan
Postat pe 8 Iulie 2010 13:41
Te contrazic probabil ai copii de varsta ei , nu cunosc personajul si nici nu mi as dori , insa puscaria este pentru oameni nu pt animale si sunt inca oameni nevinovatii care din cauza unor erori judiciare au ajuns acolo ,,,,,,,,,,,,,,,,,, asta ar insemna ca Becali sa nu mai fii in parlamentul Europei , au ajuns oameni cu scoli inalte acolo si saraci nevinovatii din simplu motiv ca nu au avut bani sa se apere, oricare dintre noi am putea ajunge doamne fereste asa ca nu ar trebuii sa judecam noi pe nimeni ! Nu sunt de acord cu puscariasul puscarias ramane!
julyka
Postat pe 8 Iulie 2010 15:36
Si sotul meu este inchis, avem o situatie acceptabila si vi as dori si voua sa mergeti o zi acolo si sa vedeti cum este mancarea , noi avem o situatie sociala si sincer avem si prieteni nu sunt niciunul niste cioflegari insa sunt constienti de faptul ca al meu sot plateste in locul altuia si nu e drept de acum va trebui sa vina acasa iar viata noastra va merge inainte pt ca acest necaz ne a unit mai tare nu nea destramat familia asa cum se asteptau multi care vb in necunostinta de cauza , avem un copil impreuna pe care va trebui sa il crestem , eu nu o condamn pt ca nu stiu ce este cu adevarat sau cat de adevarata este aceasta poveste .........................................

si daca daca tu esti fata desteapta si iti vezi atat de scoala cat si de el , evident ca puteti avea un viitor impreuna de ce nu insa va trebui sa il ajuti sa treaca peste tot ce a fost urat in viata lui ,,,! bafta ce sa zic!
julyka
Postat pe 8 Iulie 2010 15:44
rox INCEARCA SA NU MAI FI ASA DURA ,,,,,,,,,,,,,,,,,FIGURANTO! LASA MESERIA SI GANDESTE UMPIC CU SUFLETUL!
julyka
Postat pe 8 Iulie 2010 15:46
Buna draga mea,
eu iti spun sa te gandesti ffff bine pt ca sa te casatoresti nu e tocmai un fleac si tb sa pui f bine lucrurile in balanta. Chiar crezi ca vei avea o viata normala cu iubitul tau, ce poate el sa iti ofere, ce va oferii el copiilor vostrii? nu train in telenovele sa apara "miracolul" care va va face viata "un paradis".
Eu am inceput sa am o relatie serioasa la 19 ani...si acum dupa aproape 6 ani de cand suntem impreunsa si ma uit inapoi imi dau seama ce naiva am fost ...multe sentimente iti stapanesc fiinta dea lungul vremii. Il iubesc in continuare si suntem impreuna si vrem sa ne casatorim, dar privind inapoi imi dau seama ca daca as sti toate lucrurile pe care le stiu acum nu stiu daca as mai face ce am facut in trecut....
o prietena e impreuna cu un tip de cativa ani si intre timp a aparut o problema penala...si i-am spus de multre ori sa se gandeasca ce poate omul respectiv sa ii ofere, pentru ca o viata normala sigur nu va fi si societatea o sa o condamne. eu sunt mai nonconformista de felul meu, dar totul tb sa aiba o limita...si din cate inteleg tu cred ca nu faci parte dintro familie ignoranta...asa ca MAI GANDESTE-TE!!!!!!
Iubirea trece si necazurile raman....dupa ce iti distrugi viata nu stiu ce sanse mai ai sa o "rapari". Daca vei divorta de el peste 10 ani cine crezi ca se va mai casatorii cu tine, cu o fosta nevasta de fost puscarias????????
camusina
Postat pe 9 Iulie 2010 10:58
De la: lusha_ubitik, la data 2010-07-07 19:32:20dalma ai dreptate !! aia nu platesc nimic. (chirie, mancare, facturi).. stau pe banii celor ce platesc taxele la stat...

la ei nu se simte criza financiara...!
roz5blue6lila7
Postat pe 9 Iulie 2010 11:02
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-07-09 11:02:37
De la: lusha_ubitik, la data 2010-07-07 19:32:20dalma ai dreptate !! aia nu platesc nimic. (chirie, mancare, facturi).. stau pe banii celor ce platesc taxele la stat...

la ei nu se simte criza financiara...!

Si nici nu se va simti, atata timp cat vor fi persoane ce vor plati taxe. Eu i-as scoate la munca p-astia, pe toti (maturat strazi, taiat iarba de pe margineal drumului, etc etc).! Dar nu pentru a le REDUCE DIN PEDEAPSA (asa cum se face), ci pentru a-si "castiga painea si acoperisul de deasupra capului".
lusha_ubitik
Postat pe 9 Iulie 2010 12:27
Hai sa va povestesc eu despre ce e vorba.Ce mica e lumea!!!Andreea,te-am recunoscut!Nu te gandesti ce suferinta ai provocat parintilor tai?Nu te gandesti ca nici macar nu-i suni o data?Mama ta mai are putin si se sinucide.De ce nu zici pe site ca ai "papat"30000 ron pentru condamnatul tau?Bani care erau stransi cu ardoare de parintii tai pentru a achita bancile?Sau ca mai aveau 1 zi si le lua banca casa pentru ca tu nu platisesi nimic din ratele la banci.Nu aveai cum...cheltuisesi tot ce ti-au trimis ai tai din strainatate fara ca macar sa le spui.Sau ca luai pana si pensia bunicii tale pentru el?
Offff!Mi-ar fi rusine cu un copil ca tine.Faci umbra pamantului de pomana.Vei regreta amarnic intr-o zi cand,ce3l ce va iesi din puscarie,iti va arata el.
Tare mila mi-e de parintii tai!!Vand cate ceva din casa in fiecare saptamana sa poata recupera paguba pe care tu,unica fiica le-ai adus-o.ESTI O RUSHINE!!!
serdan
Postat pe 9 Iulie 2010 18:49
De la: serdan, la data 2010-07-09 18:49:18Hai sa va povestesc eu despre ce e vorba.Ce mica e lumea!!!Andreea,te-am recunoscut!Nu te gandesti ce suferinta ai provocat parintilor tai?Nu te gandesti ca nici macar nu-i suni o data?Mama ta mai are putin si se sinucide.De ce nu zici pe site ca ai "papat"30000 ron pentru condamnatul tau?Bani care erau stransi cu ardoare de parintii tai pentru a achita bancile?Sau ca mai aveau 1 zi si le lua banca casa pentru ca tu nu platisesi nimic din ratele la banci.Nu aveai cum...cheltuisesi tot ce ti-au trimis ai tai din strainatate fara ca macar sa le spui.Sau ca luai pana si pensia bunicii tale pentru el?
Offff!Mi-ar fi rusine cu un copil ca tine.Faci umbra pamantului de pomana.Vei regreta amarnic intr-o zi cand,ce3l ce va iesi din puscarie,iti va arata el.
Tare mila mi-e de parintii tai!!Vand cate ceva din casa in fiecare saptamana sa poata recupera paguba pe care tu,unica fiica le-ai adus-o.ESTI O RUSHINE!!!
Sper sa nu fie adevarat ceea ce ai scris
kudika1993
Postat pe 9 Iulie 2010 18:52
Moamaaa
Ce pramatie de copil! Se merita unu` pe altu`!
Barbie30
Postat pe 9 Iulie 2010 18:52
ESTI DUSA CU CAPUL.
De ce nu zici adevarul,Andreea?Ca toate economiile pe care ti le-au trimis parintii tai din strainatate sa platesti bancile le-ai "topit"cu si pentru el?Si stiti cat?!30.000 ron.Sau ca mai aveau o zi si le lua banca casa?Casa in care ai crescut.Casa care trebuia sa-ti ramana tie,unicul copil.Sau ca-i luai pana si pensia bunicii tale.

Spune ca ai plecat de acasa la parintii lui,la tara.Ca stai acolo ca o calugarita si-l astepti.
Ce rushine!!!
Stii ca in timpul asta ai tai vand cate un obiect pe saptamana sa nu piarda casa?Esti o mare rusine.Faci umbra pamantului de pomana.

Va spun eu,are 2 parinti minunati.Nici macar o palma nu i-au dat cand erau pe punctul de a-si pierde casa.Au discutat cu ea civilizat.Erau gata s-o ierte.Ca doar e FATA LOR.Iar ea...o idioata.
Mama sa e bantuita de gandul de a se sinucide.
Va vine sa credeti???
Nu va mai raspunde acum,ca e in coliba socrilor si mnu are..net.
Imi vine greata!!!
serdan
Postat pe 9 Iulie 2010 18:54
din nou??????

iarasi povestiri adevarate????????
anastasia_m
Postat pe 9 Iulie 2010 19:03
Pe bune,mie imi este greu sa mai cred in povestile de pe forumul asta
Barbie30
Postat pe 9 Iulie 2010 19:17
Iertati-ma ca am postat de 2 ori Nu credeam ca am trimis mesajul prima oara.Oricum,sa fie clar:E adevarat!
serdan
Postat pe 9 Iulie 2010 19:20
Si,chit ca se vor supara ai ei pe mine...eu i-am ajutat( din toata inima) sa nu-si piarda casa in acea zi cand venise executorul bancar.Si as face-o oricand,caci are doi parinti minunati.
Ea e...GUNOI
serdan
Postat pe 9 Iulie 2010 19:23
De la: serdan, la data 2010-07-09 19:23:14Si,chit ca se vor supara ai ei pe mine...eu i-am ajutat( din toata inima) sa nu-si piarda casa in acea zi cand venise executorul bancar.Si as face-o oricand,caci are doi parinti minunati.
Ea e...GUNOI
Acei parinti au gresit si ei la rindul lor! Oricit de greu ar fi muncit ei, fata nu trebuia lasata singura la virsta adolescentei.Daca o luau cu ei nu raminea singura si dezorientata ca sa se apuce de alte lucruri. In strainate avea scoala toata ziua si nici atit timp sa vorbeasca cu detinuti.Ea a reactionat asa deoarece sa simtit singura,abandonata,cu sufletul gol iar nemernicul de puscarias "scolit" bineinteles a profitat din plinde situatie.Putea sa se apuce de droguri si alte cele deci ar fi fost si mai rau. Sa o lase in durerea ei cu pirnaiasul ,fara nici un ajutor ca se dezmeticeste ea singura mai tirziu. Sincer este dureros ca parinte sa ai un copil si el sa se comporte asa!
kudika1993
Postat pe 9 Iulie 2010 19:50
De la: serdan, la data 2010-07-09 19:23:14Si,chit ca se vor supara ai ei pe mine...eu i-am ajutat( din toata inima) sa nu-si piarda casa in acea zi cand venise executorul bancar.Si as face-o oricand,caci are doi parinti minunati.
Ea e...GUNOI

oare de ce nu ma minunez???????? e logic ca e adevarat!!!ce fel de om, fata sau baiat,se indragosteste la tel de un condamnat??????? fata asta chiar trebuie dusa la psihopupu!!!

P.S. inteleg durerea parintilor , dar oare ei nu au o parte de vina ?
anastasia_m
Postat pe 9 Iulie 2010 20:29
Au lasat-o aproape un an cu bunica ei.Si doar pentru ea a plecat.Pentru viitorul ei.Ea era eleva la mate info.Eleva de 10.La 17.5 ani nu era chiar un copil,atunci cand au plecat ai ei.Mai ales ca nu le facuse probleme pana atunci.
Un lucru e cert...nu se stie inca in ce e bagata cu acest iubit al ei.A fost gasita in urma sesizarii catre politia locala de catre parintii ei si cu ajutorul informatiilor unor...interlopi.Ea si-a ales soarta asta.Si sa vedeti cu ce seninatate minte...
Parintii i-au dat numai valori bune.Dar ea...aproape ca m-a convins si pe mine cand am vorbit cu ea ca regreta ce-a facut.Si-a doua zi...a plecat la scoala si l-a sunat pe taica-sau ca ea nu mai vine,ca a plecat la parintii lui ala acasa.
Nu stie ce-o asteapta cand o iesi din puscarie.Vai de capul ei.Nici macar liceul nu l-a terminat.

Nu-i condamnati pe parinti!E ea leat rau.
serdan
Postat pe 9 Iulie 2010 20:29

...ups am uitat e secret

Stai Tu linistita k nu-i tine statul majoritatea care sunt cautati primesc pachete de aks si bani in cont!!!Cu ce ii tine statul?k o paine pe zi???Si vezi k si dupa gratii exista lume;) nu doar afara !!!Si Nu ii Mai Baga Pe Toti in Aceasi Oala;)[/quote
Toti is in aceeasi cladire
In rahat s-au bagat ei....nu e oala.

Drum bun cu pachetelul.
stem_29
Postat pe 9 Iulie 2010 21:37
De la: serdan, la data 2010-07-09 18:49:18Hai sa va povestesc eu despre ce e vorba.Ce mica e lumea!!!Andreea,te-am recunoscut!Nu te gandesti ce suferinta ai provocat parintilor tai?Nu te gandesti ca nici macar nu-i suni o data?Mama ta mai are putin si se sinucide.De ce nu zici pe site ca ai "papat"30000 ron pentru condamnatul tau?Bani care erau stransi cu ardoare de parintii tai pentru a achita bancile?Sau ca mai aveau 1 zi si le lua banca casa pentru ca tu nu platisesi nimic din ratele la banci.Nu aveai cum...cheltuisesi tot ce ti-au trimis ai tai din strainatate fara ca macar sa le spui.Sau ca luai pana si pensia bunicii tale pentru el?

Da-o-n pisici! Daca e adevarat, s-o dea cineva pe mana politiei!
raluk_hbl
Postat pe 10 Iulie 2010 21:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Angajam domnisoare si cupluri pentru video-chat! 5 De la: Eva32 3 Septembrie 2011 01:46
conteaza daca partenerul este cu mult mai inalt decat tine? 33 De la: love_is_precious 14 Iunie 2010 09:18
Nu se simt vinovati daca au inselat? 14 De la: SweetDadyD 30 Octombrie 2009 11:27
SUNT CU UN BAIAT E 11 LUNI SI DECAND SUNTEM IMPREUNA NU MI-A CERUT NICIODATA SA FACEM DRAGOSTE MA INTREB E OARE NORMAL AVEM 24 DE ANI AMANDOI ????? HELP :) 16 De la: EKaterina 3 Martie 2010 14:53
ce parere aveti despre un barbat care la despartire iti spune.... 94 De la: giulianna 23 Octombrie 2010 22:19