Setari Cookie-uri

poveste de dragoste cu un condamnat

nu stiu mai mult de-atat.stiu oar ca i-am ajutat parintii sa nu-si piarda casa.am vorbit si eu juma de ora cu ea si parea ca regreta ca "a jucat la pacanele toti banii:.cand colo...la 2 zile ea nu s-a mai intors acasa.a fugit la parintii lui ala undeva prin Braila.Taica-sau s-a dus de 2 ori dupa ea cu politia.nu au putut face nimic.e deja majora din mai.
stiu doar ca a facut omor.nici nu vreau sa stiu altceva.ma rog ca mama ei sa reziste la munca in italia sa poata scapa de taroriile la banci.sunt niste oameni deosebiti parintii ei.tatal a absolvit chiar o facultate.atat doar ca acum sunt demolati psihic din cauza andreei.

p.s.Nu intru des pe net.am si eu serviciu greu
serdan
Postat pe 5 August 2010 15:15
ce frumos si eu am o relatie asemanatoare dar parintii n-au aflat de el inca suntem de un an si ceva impreuna si este o diferenta mare de varsta dar noi ne intelegem bine si cat despre povestea ta..fa tot posibilul sa fii cu el si sa nu-ti pese de parerea nimanui iubiti-va mult:x
kudika168925
Postat pe 17 August 2010 20:30
salut. in primul rand imi cer scuze ca nu am mai postat insa am avut f multe probleme.
firstly,nu mai am acces la net dkt f rar pt k mi-au interzis ai mei.
secondly,mama m-a "sechestrat" vreo 2 luni in italia k sa rup relatia cu el timp in care el a incercat disperat sa ma rapeasca d acolo prin intermediul unor prieteni.ca in filme..sunt multe lucruri d spus.voi incepe prin a va spune k suntem ink impreuna desi am treqt prin multe greutati si in aceste luni. si k am amanat cununia.a spus k ma va astepta pana voi fi sigura si mai ales pana voi intra la facultate.
va multumesc pt sfaturi si pt parerile d orice fel cu o singura exceptie :
OAMENI BUNI EU NU AM RENUNTAT LA SCOALA SI LA NIMIC C TINE D SOCIETATE.Am cea mai mare medie din clasa sunt la cel mai bun liceu din oras,poate k nu trebuia sa spun asta dar simt nevoia,ma pregatesc sa intru la academia de politie iar dak nu sa obtin o bursa in afara.si ma gandesc la bac d knd am terminat capacitatea.
sunt capabila sa-mi indeplinesc visul asta,cel putin.kt despre c imi va face el knd va iesi... dak m-a mancat pielea...si totusi am luptat pt ceea c am vrut. in rest sunt fericita ai mei usor usor observ k inceark sa-l cunoasca.desi cu pasi f marunti. ink o data va multumesc mult d tot.
si ink ceva nu e nevoie sa ii urati sa-l manance sobolanii asa cum au facut unii k nu s stie cine ajunge p acolo.p toti n pandeste puscaria,mai mult sau mai putin.el cu siguranta are un suflet mai bun dkt cel kre a postat cuvintele astea.
elena1317
Postat pe 2 Septembrie 2010 23:53
am mai citit ceva pt SERDAN:s vede k nu prea ai bani d benzina sa vezi k lumea nu e chiar asa d mik kre andreea domnul? .kre pensie kre bunik?dumnezeu sa o ierte k mie din pensia iei nu mi-a dat dkt 100 d mii knd am fost cu colindul aqm vreo6 ani.am inteles k statul ii creste mari p detinuti k l da d mancare si tra la la dar acum plateste si pensii mortilor?stiam k statul e la pamant dar nu la 2 metri sub.
elena1317
Postat pe 3 Septembrie 2010 00:28
si iar am mai citit:domnule serdan mai aveti un pic si ma intreceti cu povestea d-voastra diferenta e kpovestea mea e cat s poate d reala pt k o simt p pielea mea clipa d clipa.mi s-au spus fel d fel d lucruri asa k abtineti-va si nu mai postati si d-voastra astfel d povestioare.nu stiu dak exista andreea aia a d-voastra dar eu ma numesc elena,mai stiu ink sa citesc macar numele din buletin.imi vin foarte multe vorbe dar ma abtin pt k spre deosebire d d-voastra respect oamenii pt k ink nu stiu q c fel d om am d a face,referindu-ma la d-voastra.

si dak tot s-a ajuns aici qm v-as putea convinge k nu sunt andreea d-voastra.nu d alta dar sunt oameni aici kre si asa nu ma vedeau bine si ati mai venit aqm si d-voastra cu bijuteria asta.aqm inteleg d c imi spunea cineva esti o nemernicaaaaaaaaaa.
ast un rasp dak tot v-ati bagat jucati pana la capat.
elena1317
Postat pe 3 Septembrie 2010 00:45
Parintii tai l-au cunoscut?
Barbie30
Postat pe 3 Septembrie 2010 11:11
De la: elena1317, la data 2010-09-03 00:45:58si iar am mai citit:domnule serdan mai aveti un pic si ma intreceti cu povestea d-voastra diferenta e kpovestea mea e cat s poate d reala pt k o simt p pielea mea clipa d clipa.mi s-au spus fel d fel d lucruri asa k abtineti-va si nu mai postati si d-voastra astfel d povestioare.nu stiu dak exista andreea aia a d-voastra dar eu ma numesc elena,mai stiu ink sa citesc macar numele din buletin.imi vin foarte multe vorbe dar ma abtin pt k spre deosebire d d-voastra respect oamenii pt k ink nu stiu q c fel d om am d a face,referindu-ma la d-voastra.

si dak tot s-a ajuns aici qm v-as putea convinge k nu sunt andreea d-voastra.nu d alta dar sunt oameni aici kre si asa nu ma vedeau bine si ati mai venit aqm si d-voastra cu bijuteria asta.aqm inteleg d c imi spunea cineva esti o nemernicaaaaaaaaaa.

Elena, daca o sa te casatoresti cu el, ia-ti gandul de la a face academia de politie.
El are cazier, eventual o sa ramai o viata " boctarita" nu inaintezi in functii.
stem_29
Postat pe 3 Septembrie 2010 11:17
De la: stem_29, la data 2010-09-03 11:17:37
De la: elena1317, la data 2010-09-03 00:45:58si iar am mai citit:domnule serdan mai aveti un pic si ma intreceti cu povestea d-voastra diferenta e kpovestea mea e cat s poate d reala pt k o simt p pielea mea clipa d clipa.mi s-au spus fel d fel d lucruri asa k abtineti-va si nu mai postati si d-voastra astfel d povestioare.nu stiu dak exista andreea aia a d-voastra dar eu ma numesc elena,mai stiu ink sa citesc macar numele din buletin.imi vin foarte multe vorbe dar ma abtin pt k spre deosebire d d-voastra respect oamenii pt k ink nu stiu q c fel d om am d a face,referindu-ma la d-voastra.

Elena, daca o sa te casatoresti cu el, ia-ti gandul de la a face academia de politie.
El are cazier, eventual o sa ramai o viata " boctarita" nu inaintezi in functii.

Indiferent ce functie o vrea ea in politie(chiar si fara grad) nu o sa o accepte daca sotul are cazier.Te verifica aia la sange cu tot neamul: unde lucreaza,pe ce functie,cazier...Plus ca mai fac o vizita si pe la vecini.
Barbie30
Postat pe 3 Septembrie 2010 11:24
De la: Barbie30, la data 2010-09-03 11:24:19

Indiferent ce functie o vrea ea in politie(chiar si fara grad) nu o sa o accepte daca sotul are cazier.Te verifica aia la sange cu tot neamul: unde lucreaza,pe ce functie,cazier...Plus ca mai fac o vizita si pe la vecini.

Da, cam asa.
stem_29
Postat pe 3 Septembrie 2010 11:30
De la: stem_29, la data 2010-09-03 11:30:08
De la: Barbie30, la data 2010-09-03 11:24:19

Da, cam asa.

Fereasca Dumnezeu sa intre asta la politie! Dar nu cred, e prea toanta.
anutzzaa
Postat pe 5 Septembrie 2010 02:28

Da, cam asa.[/quote]
Fereasca Dumnezeu sa intre asta la politie! Dar nu cred, e prea toanta.[/quote]

De ce zici asa ?
...La circulatie...e candidatul ideal...
EKaterina
Postat pe 6 Septembrie 2010 10:04
Iti doresc ca dupa ce iese musiu Fat-Frumos de la racoare sa nu auzim de tine la stirile de la ora 5, ca de obicei asa se intampla. Dar fiecare doarme asa cum isi asterne.
Si daca n-aveai de gand sa asculti de nimeni dup-aici si te crezi mult mai desteapta decat toti, mai bine nu mai postai asa-zisa ta poveste. In fine, poate-ti vine mintea la cap in ceasul al doispelea, desi e clar, capul ala al tau nu te duce prea mult ... Politie, auzi!
Vrei sa arestezi infractori, criminali?
sd_cristina
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:31
De la: sd_cristina, la data 2010-09-07 20:31:08Iti doresc ca dupa ce iese musiu Fat-Frumos de la racoare sa nu auzim de tine la stirile de la ora 5, ca de obicei asa se intampla. Dar fiecare doarme asa cum isi asterne.
Si daca n-aveai de gand sa asculti de nimeni dup-aici si te crezi mult mai desteapta decat toti, mai bine nu mai postai asa-zisa ta poveste. In fine, poate-ti vine mintea la cap in ceasul al doispelea, desi e clar, capul ala al tau nu te duce prea mult ... Politie, auzi!
Vrei sa arestezi infractori, criminali?

Da, cu ajutorul viitorului sot. cred ca:))))
stem_29
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:57
De la: elena1317, la data 2010-09-02 23:53:38
si ink ceva nu e nevoie sa ii urati sa-l manance sobolanii asa cum au facut unii k nu s stie cine ajunge p acolo.p toti n pandeste puscaria,mai mult sau mai putin.el cu siguranta are un suflet mai bun dkt cel kre a postat cuvintele astea.

Esti ridicola. Pandeste puscaria pe cine? Pe un INFRACTOR... nu pe cei care isi rup sira spinarii muncind. Mama ta trebuia sa-ti arda o mama de bataie sora cu moartea sa-ti treaca amorul si sa nu te mai lase sa pleci de langa ea, caci singura, esti DEBUSOLATA rau!
De sufletul lui bun, ai sa ai tu parte, si-ai sa deschizi tu un alt topic p-aici, cu un titlul tip : "Mi-a innegrit un ochi, si m-a lasat fara un dinte, dar la-nceput parea baiat cuminte"
Si nu, nu spun ca un om nu se poate schimba, dar unu' de incearca sa te RAPEASCA, are minte cat un cocos. Deci, sperante 0,00001 % sa-si schimbe mentalitatea.
In rest fata draga, s-auzim de bine de voi !!
lusha_ubitik
Postat pe 8 Septembrie 2010 17:36
De la: magdalena_ioana, la data 2010-06-20 08:08:26viata lui s-a deformat in 23 de ani....................poate asta ti-o fii scrismergi mai departe .........dar ce o fii in sufletul parintilor tai...te-ai gandit???sau asta nu mai conteaza

Ce mai conteaza ce este in sufletul parintilor?fata si-a gasit iubirea si nu o mai intereseaza de parerea parintilor...se vor casatori in secret indiferent de ce spunem noi aici...Si peste cateva luni poate va deschide iar un topic: " A intrat iar la inchisoare...ce sa fac,sa il astept?" ....

Face academia de politie si peste cateva luni il prinde pe sotul ei furand poseta unei batrane....
arpydia
Postat pe 14 Septembrie 2010 15:17
:))))))))))))))))))))

Draga mea,

INCREDIBIL!!!!! DAR TRAIM ACEEASI POVESTE. eu am cunoscut telefonic un baiat de acum 7 ANI!!!!! si el are condamnare 12 ani..din ce stiu eu..plus toate rapoartele pe care le are..cine stie cand iese.
Ca si tien, eu am fost ¨fata buna¨, am facut o facultate si un master in alta tara, parintii mei au aflat cand aveam 18 ani de aceasta relatie. Mi-au aruncat tel, m-au inchis in casa..dar nimic. uite ca dupa 7 ani inca il iubesc si inca mai suntem impreuna si comunicam zilnic.
problema este una...sincer iti spun. si eu am vrut sa ma cunun cu el..dar m-am razgandit
se spune ca extremele se atrag..poate asa si este tinand cont ca in cazul meu este vorba de un baiat al cariu tata este de etnie rroma ( eu fiind romanca) si provine dintr-o familie interlopa-..deci la mine lucrurile se complica putin :P..si imagineaza-ti..nu stie nici sa scrie nici sa citeasca..dar eu il iubesc

Iti inteleg sentimentele..pt k si eu il iubesc pe nemernicul asta desii s-a folosit f mult de mine ( bani, cartele etc) dar asteapta sa iasa...pt k daca va iubiti o sa fiti impreuna...daca nu e sa fie...bucura-te ca iubesti platonic ( la nivelul mintii)..

pupici si bafta..mi-ar placea sa vb mai mult..poate ei se cunosc...sau poate vb de aceeasi ps..mai stii
kudika352549
Postat pe 14 Ianuarie 2011 03:04
Doamne, mare gradina ai!!! (da' na)
kudika195501
Postat pe 14 Ianuarie 2011 07:38
De la: kudika352549, la data 2011-01-14 03:04:51:))))))))))))))))))))

Draga mea,

INCREDIBIL!!!!! DAR TRAIM ACEEASI POVESTE. eu am cunoscut telefonic un baiat de acum 7 ANI!!!!! si el are condamnare 12 ani..din ce stiu eu..plus toate rapoartele pe care le are..cine stie cand iese.
Ca si tien, eu am fost ¨fata buna¨, am facut o facultate si un master in alta tara, parintii mei au aflat cand aveam 18 ani de aceasta relatie. Mi-au aruncat tel, m-au inchis in casa..dar nimic. uite ca dupa 7 ani inca il iubesc si inca mai suntem impreuna si comunicam zilnic.
problema este una...sincer iti spun. si eu am vrut sa ma cunun cu el..dar m-am razgandit
se spune ca extremele se atrag..poate asa si este tinand cont ca in cazul meu este vorba de un baiat al cariu tata este de etnie rroma ( eu fiind romanca) si provine dintr-o familie interlopa-..deci la mine lucrurile se complica putin :P..si imagineaza-ti..nu stie nici sa scrie nici sa citeasca..dar eu il iubesc

Iti inteleg sentimentele..pt k si eu il iubesc pe nemernicul asta desii s-a folosit f mult de mine ( bani, cartele etc) dar asteapta sa iasa...pt k daca va iubiti o sa fiti impreuna...daca nu e sa fie...bucura-te ca iubesti platonic ( la nivelul mintii)..

pupici si bafta..mi-ar placea sa vb mai mult..poate ei se cunosc...sau poate vb de aceeasi ps..mai stii

Tu ai venit si cu bomboana de pe coliva cu "nu stie sa scrie si sa citeasca"...hai ca ai imaginatia foarte bogata.
Barbie30_
Postat pe 14 Ianuarie 2011 08:21
Important este cum te simti tu cu tine insati in situatia asta si cata incredere ai tu in relatia asta. Lumea judeca oricum. Vorbeste si daca esti bun, si daca esti rau, si daca esti tocilar, si daca esti puscarias.
Spui undeva ca el are nevoie de dragoste. Draga mea, toti avem nevoie de dragoste, de afectiune, chiar si puscariasii, chiar si tortionarii, chiar si criminalii. Flori de mucegai...
Ai grija de tine si alege cum simti tu ca ti-e bine. Daca parerea celorlalti e importanta ptr tine, adica ce cred ei despre relatia voastra conteaza pentru tine, ai mare grija...
mirela_zam
Postat pe 14 Ianuarie 2011 22:00
fetita vezi k vizitele la regim inchis si semi inchis le primesc de 4 ori p luna sau de 3 ori p luna. Doar la periculosi i le dau de 2 ori p luna..si daca nu poate obtine vorbitor e ca are rapoarte..si daca are rapoarte e de cuminte ce e...bani nu ti-a cerut? e o simpla curiozitate..k eu dupa 7 ani m-am saturat cati bani i-am dat domnului detinut de care ti-am vb
kudika352549
Postat pe 15 Ianuarie 2011 17:48
Andreea draga,pacat ca nu am mai avut timp sa intru sa te pun la punct...Mi-am recuperat banii de la ai tai.De tine nu vreau sa aud.Nu te mai da ca te cheama Elena.Stii foarte bine ca te cunosc.Altfel,vrei sa devii politista.Nu cumva ti-a scapat un detaliu???Ca imi spui"domnule Serdan,dar...pe la sfarsit,mereu...ESTI MO nemernica".Comentariile nu mai au rost.Stii ca sunt eu,O EA.
serdan
Postat pe 4 Aprilie 2011 18:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Suplimente nutritive 6 De la: kudika_925934 27 Iunie 2013 12:05
Ce parere aveti despre barbatii misogini? 4 De la: kudika414141 15 August 2011 16:47
ce faci cand ai un iubit dar incepi sa te gandesti la alti barbati? 25 De la: heretic 19 Noiembrie 2009 12:07
Stop! Femeia la urma... - O carte gratuita impotriva misoginismului romanesc 3 De la: rashela 14 Februarie 2011 21:54
ce credeti? 28 De la: kudika029282 2 Octombrie 2010 12:56