Setari Cookie-uri

poveste de dragoste cu un condamnat

EU nu o condamn si nici nu o judec insa cred ca nu este corect sa judecam toti condamnati din simplu motiv ca acest baiat este criminal................. am spus si repet eu am studii si sotul meu care este momentan acolo la fel insa datorita unor nemernici si a increderii oarebe in fiinta umana a ajuns unde nu doresc nimanui sa ajunga credeti ma pe cuvant stiu ce spun, sotul meu nu poate manca nici macar o bucata de paine de acolo si cotizeaza mai mult decat credeti voi , pt cei care nu stiu puscariile si camerele inclusiv mobilierul sunt aduse sau cumparate de catre detinutii iar cei care papa si de la stat si de la ei sunt cei care ii pazesc pana si tigarile pe care le fumeaza le cersesc de la detinuti..............

iar din cate stiu eu puscaria este facuta pt a indrepta omenirea nu pt a o subjuga pt ca singurul care are acest drept este cel care nea creat...............

oricine poate ajunge acolo este clar asta sunt batrani inchisi pt ca au infipt un tarus in pamant aiurea si nu mai pot nici macar sa vb coerent saraci au primit 3 4 ani ..... cu ce au gresit acesti oameni .......?

cat tine de fatuca asta imi pare rau pt parintii ei si imi este mila de ea pt ca eu stiu ca cei de acolo se incurca cu tot felul de copile pt a le prosti si a le lua mintile ..... oameni buni ei din asta traiesc ...... asta e viata in puscarie pt cei care nu au o situatie materiala cat de cat si o familie aproape !

sper sa isi revina ..... insa nu mai judecati la general ca nu e corect nu aveti acest drept sper din suflet sa nu treaca nici una din sotiile de acum prin ce trec eu si copilul meu!b
julyka
Postat pe 10 Iulie 2010 21:55
Fata mea, eu nu am prejudecati, nu am nimic cu nimeni...iti dau cel mai sincer sfat...REVINO-Ti!!!! Nu e de tine, draga mea ...nu comite nebunia sa te cununi cu un asa om ...
abramburica
Postat pe 11 Iulie 2010 00:30
Hau! Stati! Ca eu am intrat in ceata total! Cine,domne, e Andreea? Elena de la inceptul forumului? Ea a cheltuit 30 000 de roni, adica 300 milioane vechi cu respectivul?
tilinka
Postat pe 12 Iulie 2010 00:31
da ea ,asa se are!
julyka
Postat pe 12 Iulie 2010 21:00
De la: julyka, la data 2010-07-08 15:44:56Si sotul meu este inchis, avem o situatie acceptabila si vi as dori si voua sa mergeti o zi acolo si sa vedeti cum este mancarea , noi avem o situatie sociala si sincer avem si prieteni nu sunt niciunul niste cioflegari insa sunt constienti de faptul ca al meu sot plateste in locul altuia si nu e drept de acum va trebui sa vina acasa iar viata noastra va merge inainte pt ca acest necaz ne a unit mai tare nu nea destramat familia asa cum se asteptau multi care vb in necunostinta de cauza , avem un copil impreuna pe care va trebui sa il crestem , eu nu o condamn pt ca nu stiu ce este cu adevarat sau cat de adevarata este aceasta poveste .........................................

si daca daca tu esti fata desteapta si iti vezi atat de scoala cat si de el , evident ca puteti avea un viitor impreuna de ce nu insa va trebui sa il ajuti sa treaca peste tot ce a fost urat in viata lui ,,,! bafta ce sa zic!

Mai femeie, ala e condamnat pt. 25 de ani, aia e ori trafic de droguri, ori omor, cum indemni o copila sa-si ia un om mai batran decat ea cu N ani si cu o asa mare condamnare?!
TU ai conditie sociala, ea nu o va avea veci! pt. ca el avand cazier nu-si va gasi niciodata un loc de munca. TU te-ai sacrificat pt. ca ti-a fost sot, ani de zile si probabil ca stiti amandoi ce " afaceri" a facut de-i acolo.
TU ti-ai incuraja copila ta sa-si ia un puscarias care a stat mai mult inchis decat liber?
TU nu vezi ca nici cei care-s " impecabili" la un CV nu-si gasesc de lucru?
Si inca o chestie, mancare rea sau buna, e pe banii celor care platesc taxe la stat, o primesc gratis, eu nu le-as da nimic, as da acele fonduri batranilor din azile, pe ei i-as pune la munca pt. a-si acoperi costurile de acolo si basta.
( sa nu intelegi cumva ca am ceva cu sotul tau, sau cu tine, mi-e clar, ca doar in Ro traiesc, ca acolo sunt si oameni care nu-s vinovat, insa 99% sunt vinovati, si inca o chestie, si eu am sot, si 100% la fel as proceda cum ai facut sau faci tu!....pt. ca el la bine si la rau...asa am zis cand ne-am casatorit)
stem_29
Postat pe 12 Iulie 2010 22:21
De la: BabytzaDolc3, la data 2010-07-07 23:34:26
De la: dalma, la data 2010-07-07 00:09:49
De la: BabytzaDolc3, la data 2010-07-06 21:28:26
De la: stem_29, la data 2010-07-06 01:04:11
De la: Mia_Pop, la data 2010-07-04 23:23:06
De la: stem_29, la data 2010-07-03 00:30:16
De la: Mia_Pop, la data 2010-07-02 23:30:06
De la: stem_29, la data 2010-07-02 23:13:05
De la: kudika190114, la data 2010-06-20 10:51:04Dragostea merita o sansa chiar daca toata lumea va fi impotriva voastra. Atata timp cat veti fi uniti in orice situatie ati putea fi impreuna pana la urma. IN LOCUL TAU MI-AS PUNE INTREBAREA CE AR FACE EL DACA TU AI FI CONDAMNATA SI EL CU 16 ANI MAI TANAR, AR LUPTA PENTRU TINE OARE... CORINA MURES

intrebarea ta nu face parte din dragoste, ceea ce zici tu e mila, cu mila nu faci casa!
plus ca daca ai ales sa omori, ori esti bolnav ori teribilist, dat fiind faptul ca bolnavii nu fac puscarie, este clar ca a fost teribilist, pt. un om care a ucis, si a fost condamnat viata este 99% terminata!
cand faci rau te gandesti la consecinte, nu te gandesti...nu cersi mila!

Pt un om care a ucis si a fost condamnat viata lui e terminata 100%, din orice punct de vedere! Indiferent daca iese sau nu.

Mia, pai am zis sa nu fiu chiar asa de cruda.....ca uite, am fost mai sus.
Oricum am citit absolut tot din acest topic, e fantezie.
sau de cand citesc eu fata s-a maritat.

fantezie sau nu...maritata sau inca nu...sper sa cinsteasca lumea bine la nunta
...ups am uitat e secret

Care lume, aia de dupa gratii?
Pai daca au iesit la munca, poate ca-i cinstesc, ca doar vezi ca-i tine " statul" trantori pe astia

Stai Tu linistita k nu-i tine statul majoritatea care sunt cautati primesc pachete de aks si bani in cont!!!Cu ce ii tine statul?k o paine pe zi???Si vezi k si dupa gratii exista lume;) nu doar afara !!!Si Nu ii Mai Baga Pe Toti in Aceasi Oala;)

Dupa gratii exista o lume de prosti ca daca erau destepti nu ajungeau acolo.Sa inteleg ca si tu ai avut sau ai legatura cu un puscarias.
Si daca vrei sa stii statul chiar ii tine ,au 3 mese pe zi ,iar politistii care ii pazezc au 1 masa ;pana sa vina criza aveau si salarii cei care munceau ,ce le mai trebuie ei au de toate asa ca nu mai vorbi in necunostinta de cauza.

Iubita eu sunt maritata cu un detinut;)si sunt cu el dinainte de a fi arestat;)recunosc k a facut o prostie asta e nu am cum sa intorc timpul....chestia e k nu toti mananca de acolo....stiu cate mese au pe zi ;) dar voi prea generalizati si ii bagati pe toti in acceasi oala si nu au libertate degeaba au de toate!Fiecare isi plateste greselile intr-un fel sau altu.....

Nu noi i-am bagat pe toti in aceeasi oala, tu ti-ai bagat sotul ( condamnat dealtfel) in oala cu condamnatul asta la 25 de ani.( oricum daca-i si sotul tau condamnat la 25 de ani, ma indoiesc ca mergi cu sufertasul la el de 3X/zi..de acum ..ohoo 25 de ani)
Si-ti repet si tie ca celeilalte care a scris ca are sotul acolo, NU e acelasi lucru sa ai sotul acolo ( din motive de voi stiute si oricum neimportante pt. topic si noi) sau sa se marite " amarata" asta de copila cu un detinut care a sezut mai mult inchis decat in libertate.....omul acela veac nu se mai poate integra in societate, pt. ca avand cazier e respins, astea's legile, nu noi aici pe forum le-am facut. Niciun patron nu-l va angaja, pt. ca printre alte acte de angajare ii trebuie si cazierul.
stem_29
Postat pe 12 Iulie 2010 22:30
De la: serdan, la data 2010-07-09 20:29:47Au lasat-o aproape un an cu bunica ei.Si doar pentru ea a plecat.Pentru viitorul ei.Ea era eleva la mate info.Eleva de 10.La 17.5 ani nu era chiar un copil,atunci cand au plecat ai ei.Mai ales ca nu le facuse probleme pana atunci.
Un lucru e cert...nu se stie inca in ce e bagata cu acest iubit al ei.A fost gasita in urma sesizarii catre politia locala de catre parintii ei si cu ajutorul informatiilor unor...interlopi.Ea si-a ales soarta asta.Si sa vedeti cu ce seninatate minte...
Parintii i-au dat numai valori bune.Dar ea...aproape ca m-a convins si pe mine cand am vorbit cu ea ca regreta ce-a facut.Si-a doua zi...a plecat la scoala si l-a sunat pe taica-sau ca ea nu mai vine,ca a plecat la parintii lui ala acasa.
Nu stie ce-o asteapta cand o iesi din puscarie.Vai de capul ei.Nici macar liceul nu l-a terminat.

Nu-i condamnati pe parinti!E ea leat rau.

Hmm, pai daca ii stii real inseamna ca stii si ce a facut " mirele" de a avut o asa mare condamnare, nu?...acum dezvolta daca tot ai inceput, sau nici tu n-ai net?
stem_29
Postat pe 13 Iulie 2010 01:44
Doamen Maica Domnului !

Fugiiii unde vezi cu ochii, sa nu te gaseasca cand o sa iasa.

Pe cine a omorat ?

Da-mi voie sa iti spun ceva: el te joaca pe degete cum doreste, ca oricum nu are posibilitatea de a alege(motivele is lesne de inteles), si ii convine: trai neneaca!

Si cum naiba ai facut rost de nr de telefon a unui detinut?
Din cate inteleg el era deja la "mititica" cand "v-ati amorezat " voi la telefon

Casa de (cel mai rezistent material), ca e nevoie, cand o sa dea cu tine de toti peretii
Micsunica
Postat pe 13 Iulie 2010 02:07
Rectific: "Doamne"...

M-am emotionat cu povestea voastra de dragoste
Micsunica
Postat pe 13 Iulie 2010 02:08
De la: stem_29, la data 2010-07-12 22:30:41
De la: kudika190114, la data 2010-06-20 10:51:04Dragostea merita o sansa chiar daca toata lumea va fi impotriva voastra. Atata timp cat veti fi uniti in orice situatie ati putea fi impreuna pana la urma. IN LOCUL TAU MI-AS PUNE INTREBAREA CE AR FACE EL DACA TU AI FI CONDAMNATA SI EL CU 16 ANI MAI TANAR, AR LUPTA PENTRU TINE OARE... CORINA MURES

intrebarea ta nu face parte din dragoste, ceea ce zici tu e mila, cu mila nu faci casa!
plus ca daca ai ales sa omori, ori esti bolnav ori teribilist, dat fiind faptul ca bolnavii nu fac puscarie, este clar ca a fost teribilist, pt. un om care a ucis, si a fost condamnat viata este 99% terminata!

Pt un om care a ucis si a fost condamnat viata lui e terminata 100%, din orice punct de vedere! Indiferent daca iese sau nu.

...ups am uitat e secret

Pai daca au iesit la munca, poate ca-i cinstesc, ca doar vezi ca-i tine " statul" trantori pe astia

Stai Tu linistita k nu-i tine statul majoritatea care sunt cautati primesc pachete de aks si bani in cont!!!Cu ce ii tine statul?k o paine pe zi???Si vezi k si dupa gratii exista lume;) nu doar afara !!!Si Nu ii Mai Baga Pe Toti in Aceasi Oala;)

Dupa gratii exista o lume de prosti ca daca erau destepti nu ajungeau acolo.Sa inteleg ca si tu ai avut sau ai legatura cu un puscarias.
Si daca vrei sa stii statul chiar ii tine ,au 3 mese pe zi ,iar politistii care ii pazezc au 1 masa ;pana sa vina criza aveau si salarii cei care munceau ,ce le mai trebuie ei au de toate asa ca nu mai vorbi in necunostinta de cauza.

Iubita eu sunt maritata cu un detinut;)si sunt cu el dinainte de a fi arestat;)recunosc k a facut o prostie asta e nu am cum sa intorc timpul....chestia e k nu toti mananca de acolo....stiu cate mese au pe zi ;) dar voi prea generalizati si ii bagati pe toti in acceasi oala si nu au libertate degeaba au de toate!Fiecare isi plateste greselile intr-un fel sau altu.....

Nu noi i-am bagat pe toti in aceeasi oala, tu ti-ai bagat sotul ( condamnat dealtfel) in oala cu condamnatul asta la 25 de ani.( oricum daca-i si sotul tau condamnat la 25 de ani, ma indoiesc ca mergi cu sufertasul la el de 3X/zi..de acum ..ohoo 25 de ani)
Si-ti repet si tie ca celeilalte care a scris ca are sotul acolo, NU e acelasi lucru sa ai sotul acolo ( din motive de voi stiute si oricum neimportante pt. topic si noi) sau sa se marite " amarata" asta de copila cu un detinut care a sezut mai mult inchis decat in libertate.....omul acela veac nu se mai poate integra in societate, pt. ca avand cazier e respins, astea's legile, nu noi aici pe forum le-am facut. Niciun patron nu-l va angaja, pt. ca printre alte acte de angajare ii trebuie si cazierul.[/quote Draguta, nu mi am bagat sotul in aceiasi oala cu nimeni au facut o alti nu am facut decat sa iti zic ca nu prea primesc nimic de la stat si ca cei de pe acest forum sunt cam prost informati si nu am condamnat si nici nu udec pe nimei din pct meu de vedere, aceasta copila tre sa realizeze singura daca face bine sau rau si da m as duce si de 10 ori la el daca ar fi nevie si nu mi ar pasa de uni oameni ca tine care vb in necunstinta decauza pt ca nu esti in situatia data nu are inprtanta ce a facut sotul meu in nici un caz nu a dat in cap nimanui insa sistemul judiciar din romania este de rahat in cazul nstru cel vinvat se plimba prin tari straine iar sotulmeu este inchis si crede ma ca nu ia dat nik statul nici macar patul in care doarme pt ca nu era l am dus de acasa asa ca ar trebui sa te abti!
julyka
Postat pe 13 Iulie 2010 16:56
Exact !!! Dupa ce ca sunt tinuti pe mancare (chiar buna!!!)-apropo au si mancare pt diabetici ....- caldurica ,tot ce vrei...cand muncesc li se micsoreaza pedeapsa .Ar trebuii sa fie mult mai aspra inchisoarea ,sa munceasca toata ziua nu sa stea ca trantorii....sa faca ceva pt tara asta ....cum pot sa violeza,omoare si sa talhareasca oamenii asa ar putea sa lucreza in agricultura .....sa faca curat in parcuri sa ridice scoli.....tot noi ii tinem si pe astia ....
Altii muncesc pe 6 milioane si platesc impozite la stat si nu se mai gandesc sa dea in capul nimanui..
Astea sunt legile .asta este sistemul Romaniei....
dalma
Postat pe 13 Iulie 2010 21:46
De la: dalma, la data 2010-07-13 21:46:22Exact !!! Dupa ce ca sunt tinuti pe mancare (chiar buna!!!)-apropo au si mancare pt diabetici ....- caldurica ,tot ce vrei...cand muncesc li se micsoreaza pedeapsa .Ar trebuii sa fie mult mai aspra inchisoarea ,sa munceasca toata ziua nu sa stea ca trantorii....sa faca ceva pt tara asta ....cum pot sa violeza,omoare si sa talhareasca oamenii asa ar putea sa lucreza in agricultura .....sa faca curat in parcuri sa ridice scoli.....tot noi ii tinem si pe astia ....
Altii muncesc pe 6 milioane si platesc impozite la stat si nu se mai gandesc sa dea in capul nimanui..
Astea sunt legile .asta este sistemul Romaniei....

Bunenteles!
stem_29
Postat pe 13 Iulie 2010 22:21
De la: stem_29, la data 2010-07-09 21:37:42

...ups am uitat e secret

Stai Tu linistita k nu-i tine statul majoritatea care sunt cautati primesc pachete de aks si bani in cont!!!Cu ce ii tine statul?k o paine pe zi???Si vezi k si dupa gratii exista lume;) nu doar afara !!!Si Nu ii Mai Baga Pe Toti in Aceasi Oala;)[/quote
Toti is in aceeasi cladire
In rahat s-au bagat ei....nu e oala.

Drum bun cu pachetelul.

Detalii... ce m-ai conteaza daca primesc 3 mese pe zi sau chiftelute cu prastia? fiecare plateste pt rahatul in care s-a bagat! cat despre ce fel de oameni ies de acolo....hmmmm....
Mia_Pop
Postat pe 13 Iulie 2010 22:34
Elena ca si majoritatea de aici ,te sfatuiesc sa lasi totul balta si sa te indepartezi de el cat mai repede. Nu cred ca peste doi ani cand va iesi din puscarie si va veti cununa sa te trezesti cu un copil in brate de tinerica , batuta si alungata . Mai rau e ca eu cred ca el este inchis pt crima,, sau ma insel ? Si cred ca pt (fii atenta la ce scriu si baga la cap) ''OMOR DEOSEBIT DE GRAV"" . Nu cred ca o sa iti placa sa traiesti cu un puscarias in casa,sau sa vezi ca intr-o zi iti pune cutitul la gat si te omoara... sau da? Si mai cred ca nu are doar 34 de ani ,cred ca are mai mult .Nicio lege nu prevede pedepsirea cu inchisoarea unui pusti de 11 ani ,macar de ar fi avut 14 ani si buletin ,mai ziceam...da prea e cusuta cu ata alba povestea asta ... nu crezi ?
oanarusu29
Postat pe 14 Iulie 2010 03:47
De la: oanarusu29, la data 2010-07-14 03:47:50Elena ca si majoritatea de aici ,te sfatuiesc sa lasi totul balta si sa te indepartezi de el cat mai repede. Nu cred ca peste doi ani cand va iesi din puscarie si va veti cununa sa te trezesti cu un copil in brate de tinerica , batuta si alungata . Mai rau e ca eu cred ca el este inchis pt crima,, sau ma insel ? Si cred ca pt (fii atenta la ce scriu si baga la cap) ''OMOR DEOSEBIT DE GRAV"" . Nu cred ca o sa iti placa sa traiesti cu un puscarias in casa,sau sa vezi ca intr-o zi iti pune cutitul la gat si te omoara... sau da? Si mai cred ca nu are doar 34 de ani ,cred ca are mai mult .Nicio lege nu prevede pedepsirea cu inchisoarea unui pusti de 11 ani ,macar de ar fi avut 14 ani si buletin ,mai ziceam...da prea e cusuta cu ata alba povestea asta ... nu crezi ?

Oana, cica e " grele" cu socotitul anilor acolo
acolo e ca si cafeaua aia 3 in 1
Vin imediat doamnele cu sufertasul si te lamuresc
Eu ma astept sa ma certe
stem_29
Postat pe 14 Iulie 2010 15:11
Fata gaseste in relatia cu acel condamnat ceva....ce nu a primit din alte surse...; cuvinte, sentimente, trairi...cine stie...
Sunt foarte multe asemenea cazuri de fete deshtepte, de 10, cum se spune .., care doar in asemenea "relatii" gasesc..."ceva"-ul ala...

RUGAMINTE :
Ai putea, fata draga... care ai deschis acest topic ..de mare...succes, sa dai o mana de ajutor stiintei si sa spui ce anume gasesti tu in "relatia" ta cu acel ..barbat..?
EKaterina
Postat pe 14 Iulie 2010 22:24
faceti distinctie intre pedeapsa de executat si sentinta data de instanta respectiv 25 ani sunt 25 de ani, 1 an avand 12 luni. Ca ulterior, 1 an se socoteste 8 sau 9 luni este cu totul alta poveste.
ionela_nissan
Postat pe 15 Iulie 2010 11:12
Sa inteleg: dragutul de el a stat o buna parte din viata la inchisoare si mai are doi ani. Dupa atata amar de vreme, cand va iesi de-acolo nu tu bani, nu tu servici, rude care sa-l ajute... nu prea cred... Are in schimb o fraiera (scuza-ma) care, fiind tinerica, desteapta si (mai ales!) fara cazier, are toate sansele sa-si gaeasca o slujba si sa-l tina pe langa ea. Las' ca in doi ani, pana iese el, poate iti vine si tie mintea la cap!
kitty_na
Postat pe 15 Iulie 2010 20:33
De la: julyka, la data 2010-07-13 16:56:57
De la: stem_29, la data 2010-07-12 22:30:41

...ups am uitat e secret

Si-ti repet si tie ca celeilalte care a scris ca are sotul acolo, NU e acelasi lucru sa ai sotul acolo ( din motive de voi stiute si oricum neimportante pt. topic si noi) sau sa se marite " amarata" asta de copila cu un detinut care a sezut mai mult inchis decat in libertate.....omul acela veac nu se mai poate integra in societate, pt. ca avand cazier e respins, astea's legile, nu noi aici pe forum le-am facut. Niciun patron nu-l va angaja, pt. ca printre alte acte de angajare ii trebuie si cazierul.[/quote Draguta, nu mi am bagat sotul in aceiasi oala cu nimeni au facut o alti nu am facut decat sa iti zic ca nu prea primesc nimic de la stat si ca cei de pe acest forum sunt cam prost informati si nu am condamnat si nici nu udec pe nimei din pct meu de vedere, aceasta copila tre sa realizeze singura daca face bine sau rau si da m as duce si de 10 ori la el daca ar fi nevie si nu mi ar pasa de uni oameni ca tine care vb in necunstinta decauza pt ca nu esti in situatia data nu are inprtanta ce a facut sotul meu in nici un caz nu a dat in cap nimanui insa sistemul judiciar din romania este de rahat in cazul nstru cel vinvat se plimba prin tari straine iar sotulmeu este inchis si crede ma ca nu ia dat nik statul nici macar patul in care doarme pt ca nu era l am dus de acasa asa ca ar trebui sa te abti!

Madam, vezi ca te contrazici!
Cum adica daca ar fi nevoie? deci nu-i nevoie pt. ca le da mancare, nu?
ca altfel te-ai duce de 10 ori:)))))))) ma faci sa rad in hohote!....te si vad mergand de 10 ori/zi la el si muncind papa de la Roma sa-ti plateasca facturile. Eu am impresia ca voi vorbiti asa, in dorul lelii si va mai mirati ca picati in " plase" platind politele altora.
Te pomenesti ca ii pui bani pe card si iese el la cumparaturi
BravoS madam, deci e clar, ii tine statul:))))))
Sigur, avem noroc ca traim in Ro, si asta se justifica, n-a avut noroc de-o judecata buna:))
Si hai sa-ti zic un lucru, am un unchi care-i sef de parnaie, cam stiu ce-i acolo, acolo au mai bune conditii decat au oamenii in spitale, asa ca lasa-ma cu povesti de adormit copiii.
Oameni ca mine gandesc de 10 ori pana fac un lucru.
Drum bun, si-mi mentin ideea, eu nu le-as da nicio masa/zi, la munca! nu la mancat banii de pensii ai parintilor nostrii.
stem_29
Postat pe 15 Iulie 2010 23:49
inca va mai certati pe tema asta?... nu o sa incheiati discutia asta:P
bebelusaflory
Postat pe 16 Iulie 2010 12:16
nu te critic nu te judec pentru ca asta iti doresti .Opreste-te cat mai ai timp .Ceea ce traiesti tu nu este iubire . As putea spune sentiment de mila iar cu mila nu poti face casa .In alta ordine de idei esti un copil fara minte , la aceasta varsta nu se pune problema unei casatorii . deschide-ti sufletul catre mama ta , vei primi raspunsuri care te vor face sa-ti limpezesti gandurile si sa-ti revizuiesti sentimentele.
kudika078543
Postat pe 16 Iulie 2010 14:45
Esti super!Nu am mai intalnit o persoana care sa aiba atata drepatate.
usr_352970
Postat pe 20 Iulie 2010 19:35
Ori minti de rupi, ori esti cam dusa!!! Sper ca prima varianta e cea adevarata.
corina_mihaela2
Postat pe 31 Iulie 2010 18:11
Eu am pierdut firul de ceva timp Bezmetica asta mica s-a maritat?
Barbie30
Postat pe 31 Iulie 2010 19:13
De la: Barbie30, la data 2010-07-31 19:13:28Eu am pierdut firul de ceva timp Bezmetica asta mica s-a maritat?

Nu cred. Mai are Fat-Frumos vreo 2 ani de "pauza". Poate pana atunci ii iese si ei dragostea din cap.
kitty_na
Postat pe 1 August 2010 23:31
De la: kitty_na, la data 2010-08-01 23:31:20
De la: Barbie30, la data 2010-07-31 19:13:28Eu am pierdut firul de ceva timp Bezmetica asta mica s-a maritat?

Nu cred. Mai are Fat-Frumos vreo 2 ani de "pauza". Poate pana atunci ii iese si ei dragostea din cap.

Acolo in puscarie nu merge sa se casatoreasca? "ziua de miere" o sa fie in celula?
Barbie30
Postat pe 1 August 2010 23:37
De la: Barbie30, la data 2010-08-01 23:37:24

Acolo in puscarie nu merge sa se casatoreasca? "ziua de miere" o sa fie in celula?

Doamne fereste! Si s-o toace ala maruntel ca n-o sa stie ce-a facut ea cat timp a fost el "la studii"? Ca de, o sa-i fie nevasta cu acte...
kitty_na
Postat pe 1 August 2010 23:45
De la: kitty_na, la data 2010-08-01 23:45:09
De la: Barbie30, la data 2010-08-01 23:37:24

Doamne fereste! Si s-o toace ala maruntel ca n-o sa stie ce-a facut ea cat timp a fost el "la studii"? Ca de, o sa-i fie nevasta cu acte...

Ce mai conteaza asta cand iubirea e mare?
Barbie30
Postat pe 1 August 2010 23:51
draga mea o sa-ti sara toate fitele din cap .iti spun pe pielea mea. de fapt incearca poate ca asa trebuie sa te mai lecuiesti.EU M-AM LECUIT.SUCCES
donn
Postat pe 3 August 2010 21:53
elena...sau andreea cum preferi?esti o tampita nemerica ce ti-ai nenorocit parintii!!!doar ca te-ai indragostit de un puscarias???si mai vrei ca lumea sa spuna si cum o sa va vada ????pe tine ca pe o nenorocita fara viitor iar el tot un criminal ramane!!!te-ai dus la el acasa?ai renuntat la familia ta si la liceu???pai meriti sa tot ce iti va face iubitul tau criminal!!!esti o bezmetica si o egoista...nu-ti pasa decat de tine!!!sper ca familia ta sa sesizeze politia pt ca atunci cand tu l-ai cunoscut aveai 16 ani....2 ani a bagat condamnatul vrajeala cu o MINORA!!! !asta e corupere de minori...tu cum ai intrat sa-l vezi?numai daca ai fost insotita de un major...exista un registru se poate afla cine e....si pe ala sa-l manance sobolanii in puscarie ca si pe iubitul tau!!nici macar nu mi-e mila de tine!!!!
kudi_kami
Postat pe 3 August 2010 22:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa procedez? help me !! 9 De la: teo_ 14 Aprilie 2010 13:16
Va rog mult de tot, o parere!! 33 De la: johnelle 8 Decembrie 2011 19:43
...impas... 37 De la: wews 7 Noiembrie 2009 17:05
help pls...:) 19 De la: anissya 14 Noiembrie 2009 11:44
Oare sunt de vina???? 22 De la: yumy 30 Octombrie 2010 14:42