Setari Cookie-uri

poveste de dragoste cu un condamnat

Abtine-te de la tampenii. Pot sa-ti spun ca stiu cate ceva despre genul asta de oameni, pentru ca, din nefericire, lucrez printre (pentru) ei. Am vazut putine exceptii, oameni intrati din gresala, ca se poate intampla. Dar nu pare sa fie din categoria asta asa-zisul tau amic. Mai ales cand mi-ai spus ca intra in refuz de hrana ca sa te vada ... ce sa-ti povestesc. As putea sa jur ca nu doar odata s-a taiat pe maini sau si-a batut vreun cui in cap in semn de protest pentru cine stie ce dorinta idioata de-a lui. Asculta-ma bine, 99% dintre detinuti sunt ce poate fi mai rau. Are timp la dispozitie sa ticluiasca vorbe cu care ti-a luat mintile, pe care le compune sigur cu alti "hoti", dupa care se distreaza copios pe seama ta, ca il crezi, si astfel timpul lui nu se mai scurge atat de monoton, si trece mai repede. Singurul lucru bun e ca mai are 2 ani, dupa cum zici, si ai tu timp sa-ti revii. Eu cel putin iti doresc asta din toata inima, ca altfel e vai de viata ta. Trezeste-te!
sd_cristina
Postat pe 22 Iunie 2010 18:39
hey! mie mi se pare chiar foarte dragutz...va doresc mult succes
tina_de_la_augustina
Postat pe 22 Iunie 2010 18:40
De la: rashela, la data 2010-06-22 18:33:30
De la: tilinka, la data 2010-06-22 18:19:25
De la: rashela, la data 2010-06-22 18:13:42
De la: tilinka, la data 2010-06-22 18:06:24
De la: rashela, la data 2010-06-22 17:03:04I s-a spus cam tot, Raluka, stai linistita.
ba mai mult, i s-a spus sa lupte pentru iubirea ei. CARE IUBIRE??? Voi cititi vreodata cu atentie un topic? CARE iubire? Dintre cine si cine? O gasca si un criminal? O iubire prin telefon in timp ce unul isi satisface nevoile sexuale ascultand o voce, iar celalalt viseaza la Romeo?
Jesus!

Cata sila...

Rashela cred ca te vei ineca cu propriul tau venin! :)

Whatever! daca asta e singurul lucru pe care il poti spune....

am spus mai sus . :)

Daca te referi la faptul ca ai avut o parere in legatura cu tema topicului undeva, mai sus, nu stiu. Am renuntat sa mai citesc dupa primele 3 pagini... apoi am facut-o pe sarite, din 3 in 3. Am tras deja concluzia si mi-e suficient, lucru care s-a si vazut in ultima mea postare.
Daca te referi DOAR la posturile in care mi te adresezi, asa cum am spus... atat ai de spus, atat spui. Ca noi toti, nu?

Zau, nu mai continua discutia asta. Nu numai ca este off topic, dar nici nu-i genul meu de "disputa". Nici un "tipat" nu ma face sa-mi schimb opiniile. Cel putin in cazul temei de fatza.

O zi buna!

O seara buna si tie! :) Si nu mai fii atat de caustica! na! ca n-am mutzunachi de ala care pupa!
tilinka
Postat pe 22 Iunie 2010 18:41
Tot ce iti pot spune este sa nu t lasi fraierita, te-a vazut mica si naiva si a stiut cum sa t faca sa t apropii de el, asta nu e dragoste, trezeste-te inainte sa regreti. Nu vei fi fericita langa el. Spui mai sus ca va e foarte greu, ai 18 ani fata mea fereste-te de greutati cat mai poti, fugi de ele, la varsta asta nu trebuie sa duci pe umeri povara altuia. La 18 ani asta t incanta ca te ia de nevasta?? Asta vrei d la viata ta?? Daca el a ales o viata dura, grea, e alegerea lui tu nu ai nici o vina, tu nu ai gresit cu nimic, intelegi faptu ca esti libera sa alegi ori BINELE ori RAUL. Te caracterizezi ca fiind o fata "tocilara si cuminte" ...din asta reiese ca inveti bine, ceea ce nu e deloc un defect, eu zic sa iti vezi de facultate sau ce studii urmezi acum...sa t bucuri de anii ce urmeaza, sa fi libera, sa iti formezi un viitor stralucit, iar apoi sa stii sa iti alegi un barbat pe masura asteptarilor tale. Si da iti spun si eu nu t certa cu ai tai, ei iti vor binele, sa t fereasca de greutati.
4andreea
Postat pe 22 Iunie 2010 18:41
De la: sd_cristina, la data 2010-06-22 18:39:43Abtine-te de la tampenii. Pot sa-ti spun ca stiu cate ceva despre genul asta de oameni, pentru ca, din nefericire, lucrez printre (pentru) ei. Am vazut putine exceptii, oameni intrati din gresala, ca se poate intampla. Dar nu pare sa fie din categoria asta asa-zisul tau amic. Mai ales cand mi-ai spus ca intra in refuz de hrana ca sa te vada ... ce sa-ti povestesc. As putea sa jur ca nu doar odata s-a taiat pe maini sau si-a batut vreun cui in cap in semn de protest pentru cine stie ce dorinta idioata de-a lui. Asculta-ma bine, 99% dintre detinuti sunt ce poate fi mai rau. Are timp la dispozitie sa ticluiasca vorbe cu care ti-a luat mintile, pe care le compune sigur cu alti "hoti", dupa care se distreaza copios pe seama ta, ca il crezi, si astfel timpul lui nu se mai scurge atat de monoton, si trece mai repede. Singurul lucru bun e ca mai are 2 ani, dupa cum zici, si ai tu timp sa-ti revii. Eu cel putin iti doresc asta din toata inima, ca altfel e vai de viata ta. Trezeste-te!

cristina imi raspunzi si mie pe privat? :)
tilinka
Postat pe 22 Iunie 2010 19:05
prost calculul! daca mai are doi ani nu inseamna ca a stat inchis 23 ... mai are 2 ani pana la liberarea conditionata adica 3/4 din 25 ani sau poate chiar 1/2 depinde cum i se calculeaza ....

lasati fata sa iubeasca ... nu exista nimic mai frumos ...
www_Despre_Slabire_co_cc
Postat pe 23 Iunie 2010 01:38
Draga Elena,am si eu o fiica (16 ani)...dar daca la 18 ani mi-ar spune ca vrea sa se casatoreasca ...cu un detinut as fi distrusa,viata mea ar fi terminata pt ca voi,copiii, nu intelegeti ca noi traim prin voi!La 18 ani tu trebuie sa te gandesti la o facultate,la viitorul tau profesional ...pt ca viata e foarte grea si trebuie sa te pregatesti pt a putea face fata...Ar trebui sa o lasi mai moale cu dragostea,poate ai facut o pasiune pt acel om...poate il iubesti dar nu se merita sa te sacrifici casatorindu-te cu el...pt acele 2 ore cand puteti fi impreuna!Stiu ca nu poti fi de acord cu ce spun...dar mai gandeste-te si nu-ti lega existenta de un om pe care nu ai cum sa-l cunosti...chiar si de la cunoscuti pot veni deceptii grele ...Ai mila de parintii tai ...Habar nu ai tu(la varsta ta) cat de rapid se destrama o dragoste "nemuritoare"!Sper sa poti lua decizia corecta...numai bine!
stmaria
Postat pe 23 Iunie 2010 12:11
knd o sa iasa probabil nu se va putea angaja.....daca te lasa insarcinata si el se apuca de furat si intra inapoi? ce te faci?crezi k pusti din degete si te mariti?? la ce vei face dupaia te-ai gandit...sau vrei sa te vezi toata viata la zdup cu el?? e alegerea ta...eu zic sa NU....si eu m-am indragostit la 17 ani....si peste 3 ani mi-am deschis ochii k de fapt nu era asa roz cum credeam la varsta aia...te schimbi...si cu timpul iti deschizi ochii....eu zic sa nu iti distrugi viata in halu asta...
I0anaG
Postat pe 23 Iunie 2010 12:23
Buna si eu sunt aceeasi postura ca si tine numai ca noi ne.am cunoscut afara...am stat 2 luni impreuna si de 10 luni este si el arestat
Si uite asa ne.am cununat si noi pe 16.06.2010....eu Iti zic sa o faci ca pana la urma este viata ta si faci nce vrei cu ea
poop si bafta multa...tine capul sus....
Casa de piatra
visykiki
Postat pe 23 Iunie 2010 14:16
Nu te grabi in luarea unei decizi...O fosta prietena a procedat la fel ca tine si acum varsa lacrimi de sange pt k s-a dovedit ca a visat la cai verzi pe pereti. A fugit de acasa, s-a maritat cu el si a mai facut si un copil, iar la ceva timp dupa copil au urmat certuri, batai, etc. Acum regreta. Parintii nu o mai primesc acasa, prieteni nu mai are, rudele nu mai vb cu ea, iar ea s-a vazut singura... A amenintat pe toata lumea k dak mai tine legatura cu ea ne desfigureaza. M-am intalnit cu ea si era atat de batuta k nu am recunoscut-o, nu realizam cine este...si dintii i-a scos in urma unei batai pt k a dat-o cu gura de scara...nu mai stiu exact...Acum are 26 ani atunci avea 19 ani. Viata ei este un chin de 5 ani. Arata k la 50 ani. Are urme adanci pe fata, dar din pacate le are si mai adanci in suflet. A incercat sa plece dar a fost mai rau... Ar fi multe de povestit despre prietena mea...Gandestete bine ce vrei, pt 3 ani de fericire poate te asteapta 30 ani de chin. Nu te casatori, aseapta...si vezi si afara ce om este, dar nu cateva luni ci un an sau 2. Nu te mai certa cu ai tai k ei sunt,poate, singurii care iti vor binele.Sunt parintii tai si te iubesc si te adora,ei chiar simt asta, te asigur.Mult noroc si asteptam vesti de la tine.NU TE GRABI...LASA TIMPUL SA CURGA...
andreeamelania
Postat pe 23 Iunie 2010 14:33
De la: elena1317, la data 2010-06-07 19:17:42varsta,varsta,varsta...am 18 ani si un pic .insa am trecut prin suficient d multe ca sa am 25 si mai bine.nu am avut o viata prea roz,adik am intampinat multe greutati,nu materiale neaparat,care m-au maturizat,crede-ma.

eu nu m-as marita cu tataie kre a mai facut si 25 de ani..crezi k e la mititik k o fi fost prea cuminte??vai de capul tau...
Chocolatzyk
Postat pe 23 Iunie 2010 15:51
De la: sd_cristina, la data 2010-06-22 18:39:43Abtine-te de la tampenii. Pot sa-ti spun ca stiu cate ceva despre genul asta de oameni, pentru ca, din nefericire, lucrez printre (pentru) ei. Am vazut putine exceptii, oameni intrati din gresala, ca se poate intampla. Dar nu pare sa fie din categoria asta asa-zisul tau amic. Mai ales cand mi-ai spus ca intra in refuz de hrana ca sa te vada ... ce sa-ti povestesc. As putea sa jur ca nu doar odata s-a taiat pe maini sau si-a batut vreun cui in cap in semn de protest pentru cine stie ce dorinta idioata de-a lui. Asculta-ma bine, 99% dintre detinuti sunt ce poate fi mai rau. Are timp la dispozitie sa ticluiasca vorbe cu care ti-a luat mintile, pe care le compune sigur cu alti "hoti", dupa care se distreaza copios pe seama ta, ca il crezi, si astfel timpul lui nu se mai scurge atat de monoton, si trece mai repede. Singurul lucru bun e ca mai are 2 ani, dupa cum zici, si ai tu timp sa-ti revii. Eu cel putin iti doresc asta din toata inima, ca altfel e vai de viata ta. Trezeste-te!

Macar de te-ar asculta !

Postat pe 23 Iunie 2010 20:56
De la: visykiki, la data 2010-06-23 14:16:04Buna si eu sunt aceeasi postura ca si tine numai ca noi ne.am cunoscut afara...am stat 2 luni impreuna si de 10 luni este si el arestat
Si uite asa ne.am cununat si noi pe 16.06.2010....eu Iti zic sa o faci ca pana la urma este viata ta si faci nce vrei cu ea
poop si bafta multa...tine capul sus....
Casa de piatra

Al tau de ce a intrat la mititica? Pentru furt?
Al "ei" e de 23 de ani acolo.... Pentru ce o fi acolo? Cumva pentru crima?
Gandeste-te de doua ori inainte sa o incurajezi pe fata asta sa se marite cu un asa "personaj".
Numa bine!!
lusha_ubitik
Postat pe 24 Iunie 2010 11:25
unde ai disparut elena ai patit ceva?ar fi frumos sa raspunzi
mari58
Postat pe 24 Iunie 2010 12:13
Spui ca esti "tocilara"?!!! Stii ca unde-i carte multa si prostie asemenea!
Succes in dragostea ta pentru un criminal ....parca asa spuneai "25 de ani de detentie" .....i se pot da numai unui criminal!
ella_688_2008
Postat pe 24 Iunie 2010 14:42
De la: mari58, la data 2010-06-24 12:13:58unde ai disparut elena ai patit ceva?ar fi frumos sa raspunzi

S-o fi casatorit cu "criminalul"?!!
ella_688_2008
Postat pe 24 Iunie 2010 14:43
De la: andreeamelania, la data 2010-06-23 14:33:33Nu te grabi in luarea unei decizi...O fosta prietena a procedat la fel ca tine si acum varsa lacrimi de sange pt k s-a dovedit ca a visat la cai verzi pe pereti. A fugit de acasa, s-a maritat cu el si a mai facut si un copil, iar la ceva timp dupa copil au urmat certuri, batai, etc. Acum regreta. Parintii nu o mai primesc acasa, prieteni nu mai are, rudele nu mai vb cu ea, iar ea s-a vazut singura... A amenintat pe toata lumea k dak mai tine legatura cu ea ne desfigureaza. M-am intalnit cu ea si era atat de batuta k nu am recunoscut-o, nu realizam cine este...si dintii i-a scos in urma unei batai pt k a dat-o cu gura de scara...nu mai stiu exact...Acum are 26 ani atunci avea 19 ani. Viata ei este un chin de 5 ani. Arata k la 50 ani. Are urme adanci pe fata, dar din pacate le are si mai adanci in suflet. A incercat sa plece dar a fost mai rau... Ar fi multe de povestit despre prietena mea...Gandestete bine ce vrei, pt 3 ani de fericire poate te asteapta 30 ani de chin. Nu te casatori, aseapta...si vezi si afara ce om este, dar nu cateva luni ci un an sau 2. Nu te mai certa cu ai tai k ei sunt,poate, singurii care iti vor binele.Sunt parintii tai si te iubesc si te adora,ei chiar simt asta, te asigur.Mult noroc si asteptam vesti de la tine.NU TE GRABI...LASA TIMPUL SA CURGA...

Este cumplit ce ai scris despre prietena ta.Incearca sa o ajuti,daca si ea vrea,bineinteles apeland la un ong care se ocupa de femeile abuzate.
La 26 ani de are sanse sa isi refaca viata pe toate planurile,dar daca ramane acolo,poti citi intr-o zi de ea ca a fost omorata sau s-a sinucis de disperare.
Aceasi soarta cumplita o s-o aiba si copilul,deci incearca sa o ajuti.
Sunt si manastiri care si-ar putea oferi sprijinul in acest sens.
heaven2007
Postat pe 24 Iunie 2010 15:00
FETELOR!!!!!!!!(nu toate),unde ati invatat gramatica asta?Sau se uita repede?Cand scrieti totusi spre citirea articolelor voastre(doar este forum),ar fi frumos,din respect pentru noi toate(sau toti),sa acordati o mai mare grija la felul in care scrieti.Imi pare rau ca trebuie sa va critic,dar este un aspect f.important.Gramatica si citirea stau la temelia formarii unui tanar,ca doar incepe din clasa intai si nu vrem sa credem ca nu se mai face scoala romaneasca(fara sa jugnesc pe nimeni).
Va doresc numai bine,tuturor.
lorena29
Postat pe 24 Iunie 2010 19:04
Nu stiu ce sa iti spun dar toata aceasta poveste este foarte incurcata. 18 ani fata 34 ani baiatu 25 ani condamat baiatu dar ce fapta a facut de a fost condamnat la virsta de 11 ani daca spui ca mai are 2 ani de pedeapsa. Parerea ca la acea virsa nu putea sa ia o asemenea pedeapsa.
kudika171801
Postat pe 24 Iunie 2010 20:47
It's so...so ...beutifull your friend.sincerly....
lorena29
Postat pe 24 Iunie 2010 21:21
@heaven2007
It's so...so... beutifull your friend.sincerly.... :sml-happy0144
lorena29
Postat pe 24 Iunie 2010 21:22
[@heaven2007
It's so...so... beutifull your friend.sincerly....
lorena29
Postat pe 24 Iunie 2010 21:23
grozava dilema ai tu!!!in viata eu merg pe principiul k in dragoste nu exista limite si nici makr reguli scrise.tu esti f criticata de toti pe aici dar nimeni nu intelege ca ratiunea ta a fost intr-o oarecare masura asediata de ceea ce iti spune si simte inima.ce sa-ti spun!?parerea mea ar fi sa stai un pic sa analizezi toate posibilitatile acestei relatii.diferenta de varsta nu constituie intotdeauna o problema sau un prag de trecut intr-o relatie,dar are si ea rolul ei!!de la tine am inteles ca de fapt cam asta ar fi prima ta relatie...e si normal sa-l vezi decat pe el in oki!!problema ta reala insa e alta ci nu aceea daca veti fi vazuti un cuplu normal in societate.ti-ai pus de fapt intrebarea daca il cunosti vre-un pic?ce viitor ai putea sa ai tu cu un om pe care nu il cunosti de fapt?!aparentele insala intotdeauna!!!!nu faptul ca e un fost detinut ar putea sa te distruga pt ca oamenii toti se pot schimba si poate ca nu ar repeta iara lucrul pt care a fost inchis...POATE CA NU AR REPETA!!!...ci faptul ca te increzi intr-un om pe care l-ai cunoscut intr-o banala imprejurare si pt care de fapt nu simti nik ci doar esti afectata de faptul ca este inchis si nu are pe nimeni aproape,ca nu primeste afectiune si iubire de la nimeni ,intr-un singur cuvant tie iti este pur si simplu mila de el si vrei sa-i oferi sa guste putin din dulcele vietii!!!ai incercat sa te apropii de un alt baiat?iti garantez si iti promit ca daca ai cunoaste pe altcineva ai sa spui acelasi lucru despre el cum spui despre pers in cauza.prin asta am trecut si eu...mai exact toti am avut iubiri platonice daca pot sa le spun asa!!!fiecare baiat pe care ai sa-l cunosti o sa insemne pt tine UNIVERSUL fara de care nu ai mai putea traii,si intalnesti altul si la fel spui si de el si tot asa.la tine acum iubirea vine si pleaca...si iara vine!!!!parerea mea ar fi sa stai o perioada singura fara sa-l suni si sa-ti asculti ratiunea si sa incerci sa te apropii de un alt baiat si in maxima o luna de zile vei uita ca ai fost indragostita de un om mai mare ca tine si poate vei zambii cand iti vei aduce aminte!!!nu te grabii intr-o d4ecizie!!!UN OM NU IL VEI CUNOASTE NICI INTR-O VIATA INTREAGA!!!!!te poop si scuza-ma daca te-am deranjat cu ceva scris aici!!!in fond si la urma urmei e viata ta....
ella_pustoaik
Postat pe 25 Iunie 2010 13:20
De la: elena1317, la data 2010-06-07 19:17:42varsta,varsta,varsta...am 18 ani si un pic .insa am trecut prin suficient d multe ca sa am 25 si mai bine.nu am avut o viata prea roz,adik am intampinat multe greutati,nu materiale neaparat,care m-au maturizat,crede-ma.

Daca as fi maica-ta ti-as trage o mama de bataie sora cu moartea. asa, sa te inveti minte. Ce stii tu mai copila la 18 ani? eu la 18 ani aveam numai avioane in cap, visam la printi calare pe cai albi si ma pupam cu un coleg prin casa scarii de la bloc si ne juram iubire vesnica.

Eu zic sa te preocupe pe tine mai mult scoala, sa faci o facultate, ca si-asa tara asta nu mai ofera nimic tineretului din ziua de azi , sa-ti vezi cu de problemutele tale si sa-l lasi tu pe domnul acela cu 16 ani mai mare ca tine ca oricum si-a ratat tot viitorul, n-are rost sa ti-l strice si pe-al tau. Daca te-ar iubi, te-ar lasa in pace sa-ti faci cariera si familie.

_Cryssa_
Postat pe 25 Iunie 2010 13:27
De la: lorena29, la data 2010-06-24 19:04:42FETELOR!!!!!!!!(nu toate),unde ati invatat gramatica asta?Sau se uita repede?Cand scrieti totusi spre citirea articolelor voastre(doar este forum),ar fi frumos,din respect pentru noi toate(sau toti),sa acordati o mai mare grija la felul in care scrieti.Imi pare rau ca trebuie sa va critic,dar este un aspect f.important.Gramatica si citirea stau la temelia formarii unui tanar,ca doar incepe din clasa intai si nu vrem sa credem ca nu se mai face scoala romaneasca(fara sa jugnesc pe nimeni).
Va doresc numai bine,tuturor.

Tu sti cel mai bine cat de repede se uita gramatica...ia reciteste-ti textul d-soara!"Articole" pe forum?Respectul pt ceilalti consta in cat de corect scrii?Pai eu iti spun acum,si scriu corect:FA,ESTI PROASTA !(asta da respect,nu?ca doar am tastat corect...)Iti pare rau ca esti nevoita sa critici?Dar mai fatuca,tu chiar te crezi in masura sa o faci?Hai ca m-ai facut sa rad,zau !Ia uite ce romanesc suna asta...."gramatica si citirea stau la temelia formarii unui tanar"...mai sa fiu apoi,ca si cum nu ai fost destul de penibila vi cu asta...."scoala romaneasca",mai,tu chiar cu intentia de a critica ai intrat aici? Ce mi-a placut cel mai mult a fost "JUGNESC"-ul asta...of,of,mai;mai,mare iti e gradina Doamne!

PS:Ti-am comentat "prostia" gandindu-ma ca pe viitor ai sa fi mai atenta la ce scrii,mai cu seama atunci cand vrei sa pari ce nu esti de fapt,jucand rolul unui critic literar!Fiecare spune ce crede cum crede,scrie cum stie si citeste ce-l intereseaza;daca te simti "lezata"de greselile celor mai multi de aici,MARS,nu esti obligata sa citesti ce crezi ca nu te ajuta!Aaa, un sfat,nici cu engleza nu stai prea bine,incearca si mai citeste cate ceva,nu e rusine sa recunosti ca ai lipsuri !Ai putea sa incepi cu "Amintiri din copilarie"! "Succesuri"!
Adellin
Postat pe 25 Iunie 2010 16:56
De la: elena1317, la data 2010-06-07 18:58:15buna.eu nu am nicio dilema ci vreau doar sa aflu niste pareri din partea voastra despre o poveste complicata.nu este pt cei cu prejudecati.pt inceput o sa va rog sa nu ma judecati sau sa ma criticati .este vorba d povestea mea de dragoste alaturi d un detinut.o sa incerc sa o scurtez la cateva fraze:l-am cunoscut acum 2 ani prin intermediul telefonului...el este cu aprox 16 ani mai mare decat mine,este condamnat pt 25 d ani din care mai are cam 2.eu sunt o tocilara inascuta cu o reputatie de fata cuminte,devreme acasa,in fine.am o familie "d bine" cum s spune care d ceva vreme a aflat d el si cred ca v-ati dat seama cam cum au reactionat. d cand au aflat d el viata noastra a devenit mai complicata decat era.mi-au taiat orice modalitate d a lua leg q el.dar incercam sa supravietuim.ideea este ca nu imi pot inchipui restul vietii fara el chiar daca am si am avut foarte mari probleme datorita lui.sa nu va ganditi:"vai,uite inca o nauca,mai nauca decat altele".incercati sa luati lucrurile ca atare sa va ganditi ca asa ceva chiar se intampla ca doi oameni care provin din 2 lumi atat d diferite chiar s pot iubi,adora.imi e greu sa explic tot ceea c traim noi impreuna:este atat d frumos si totusi atat d greu,extrem d greu.in 2 ani d cand n cunoastem ne-am vazut d 5 ori si o singura data,dupa lungi tratative cu birocratia,am reusit sa-l strang in brate.in concluzie,credeti ca avem vreo sansa sa traim in societate,in romania,ca o familie normala?d precizat:urmeaza sa n cununam,bineinteles in secret.

sex faceti?unde?
faina fantezie dupa gratii.....ti-as da-o ,nu ti-as da-o.....
Celia_29
Postat pe 25 Iunie 2010 16:59
Draga mea,
Eu sunt un pic mai mare decat tine( am 22 ani) si vreau sa-ti spun ca stiu ce inseaman sa ai de'aface cu un detinut. Fac voluntariat la Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti, dar si la penitenciarele Rahova si Jilava, unde de cel putin 2 ori pe saptamana intru in contact cu astfel de persoane. Sfatul meu este sa stai cuminte in banca ta si sa-ti vezi de facultate( vei intra intr-o lume a studentilor, cu o multime de oportunitati, distractii, prieteni noi), pentru ca nici macar nu iti imaginezi ce au devenit oamenii inchisi intr-un astfel de loc. Ce matza blanda par la exterior, dar ce fiare sunt in interior. Din pacate, inchisoarea ii fac mai rai decat au fost atunci cand au pasit in ea, iar asta ti-o spun 100%. Sunt studenta la Sociologie si am citit multe lucrari de cercetare pe acest domeniu(devianta sociala si criminala),iar ceea ce vad atunci cand ma duc sa "consiliez" sau sa invat un detinut sa isi faca un CV, lasa de dorit. Datoria mea, ca si voluntar este sa ajut detinutul respectiv sa fie un om bun pentru societate, un om care atunci cand va intra iar in libertatea mult dorita sa nu mai dea gres, insa iti spun, din ce am vazut pana acum, foarte , dar foarte rar se intampla acest lucru. Si 25 de ani de detentie...ar trebui sa iti puna niste intrebari..ce fel de om este acesta? merita sa-ti irosesti viata pt cineva fara valori, fara principii, fara viitor?
lydia88
Postat pe 25 Iunie 2010 17:27
Nu my radeti si voi de ea...oricum n-o sa ne asculte sfaturile:-j.....e libera sa faca ce vrea!E majora,vaccinata...q buletin...s.a.m.d.
kudika162254
Postat pe 25 Iunie 2010 17:54
De la: tematoare, la data 2010-06-08 00:08:10
De la: elena1317, la data 2010-06-07 18:58:15..el este cu aprox 16 ani mai mare decat mine,este condamnat pt 25 d ani din care mai are cam 2.

+ mai adaugam faptul ca ai 18 ani si un pic
din datele astea mie imi iese la socoteala omul tau a intrat la puscarie la 11 ani!!
si uite de ce zic asta:
tu acum ai 18 ani-->el 18+16=34
a fost condamnat la 25, din care i-au mai ramas 2--> a stat deja inchis 23 de ani
deci varsta la care a intrat la racoare-->34-23=11
Deci? Cum stau lucrurile? Ai aflat macar pentru ce e inchis?
Si totusi cum ati ajuns sa va indragostiti asa tare incat sa va faceti planuri de casatorie din moment ce in 2 ani v-ati vazut doar de 5 ori? Si cum l-ai cunoscut prin intermediul telefonului?
Oricum treaba asta e putreda rau. Ce treaba avea el cu tine acu 2 ani cand tu erai minora de 16 ani?
Eu zic ca mai bine te-ai orienta spre un baiat de 19-22 de ani care nu e puscarias si nici nu are cazier. Succes! Si nu te certa cu parintii.

mare dreptate iti dau, draga mea!
cat despre domnisoara care a postat topikul: fato, tuh te-ai gandit un pik in ce te bagi?????
la 11 ani sa fie condamnat pt 25 de ani, asta e minim omor, k doar nu pt furat l-o fi inchis atata vreme....
tuh vrei sa-ti termini viatza cat mai repede posibil????
eu nu zik k nu e incitanta treaba si grea si etc....dar gandeste-te ce viitor te asteapta langa el!!!! viatza nu e roz, mai ales daka esti langa cineva care este deja etichetat de societate si taxat de lege!
sper sa iei in konsideratzie sfaturile noastre, ca pana la urma noi nu te cunoastem, nu-ti vrem raul....gandim doar omeneste!
ingerash_dracushor
Postat pe 25 Iunie 2010 18:04
De la: tina_de_la_augustina, la data 2010-06-22 18:40:00hey! mie mi se pare chiar foarte dragutz...va doresc mult succes

iti dai seama ce dragut poate sa fie sa te casatoresti cu un condamnat.....
vad ca nici tu nu ai prea multa minte.....decat sa dai asemenea sfaturi mai bine taci
dalma
Postat pe 25 Iunie 2010 19:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
..... 26 De la: Carolina_Basistii_1 22 Aprilie 2013 17:19
geoana viitorul presedinte 98 De la: Preaminunata 22 Iunie 2010 20:47
abuzul emotional 31 De la: maimai_no1 20 Septembrie 2011 23:27
Ce ati alege intre ratiune si sentimente? 10 De la: yumalai 20 Mai 2009 21:06
ati vrea asa barbat? 22 De la: Arutzu28 15 August 2011 18:35