Setari Cookie-uri

poveste de dragoste cu un condamnat

buna...impresionanta povestea si comentariile...nu judecam pe nimeni pentru ca nu noi suntem in masura are El grija acolo de toti...poate e nevinovat,poate e vinovat..poate s a schimbat si chiar a devenit un om m ai bun ,asta nu avem de unde sti....totusi ai 18 ani la varsta asta orice barbat ce iti apare in cale e perfect,nu e chiar asa..trebuie analizata f amanuntit decizia pe care vrei sa o iei...de ce sa te casatoresti asa in pripa?ca sa nu m ai ai certuri cu parintii tai?nu rezolvi nimik...
Lasa timpul sa decida asta...nu voi
Diferenta de ani nu are nici o legatura,atata timp cat intre voi doi exista comunicare,intelegere si incredere nimic nu m ai CONTEAZA...
Asa ca iti urez mult succes in viata si sa dea Domnul sa fie asa cum crezi tu dar nu alege varianta casatoriei asa repede,gandeste te m ai bine...asteapta sa iasa ,sa vezi cum va intelegeti fara sa existe un geam sau alte chestii intre voi...iar in privinta parintilor ei doar iti vor binele...te am pupat si ai grija de tine.
Iar ca raspuns la intrebarea ta,relatia ta poate fi acceptata in societate,nu vad nimic anormal...
laura_trandafir
Postat pe 26 Iunie 2010 18:15
am ajuns la concluzia ca povestea asta e inventata:)) just fon fun sa se vada parerea lumii
deezy
Postat pe 26 Iunie 2010 18:18
CITESTE TE ROG MESAJUL>>>
Pentru el timpul trece altfel.Faptul ca vorbeste la telefon cu cineva...oricine inseamna enorm pt el...... pentru tine simplul fapt ca este interzis face totul mai interesant.sa fii sigura ca nu esti singura cu care vorbeste..nu esti singura care ii trimite pachete ,scrisori si etc.gandeste te kti ani a stat inchis...viata de acolo l-a facut sa fie foarte pervers.el trebuie sa o ia de la zero cand vine acasa si iti garantez k nu o sa se angajeze.crezi ca lui nu-i convine sa aiba o fata cuminte care sa-l astepte si sa nu-i iasa din cuvant?nu sunt vreo matura, am 20 de ani,sunt cu un baiat de 4 ani de zile,de 1 an jumate e arestat si aud multe povesti de genul de la el.sfatul meu este sa incerci sa rupi orice fel de legatura cu el, nu ai nici o obligatie fata de el,n ati stat impreuna tu practic nu stii nimic despre el. Incearca sa privesti altfel relatia asta si sa alegi ce e mai bine pentru tine.Iti doresc mult noroc!
alm_alm
Postat pe 27 Iunie 2010 00:49
si in plus fata de asta...(am mai citit din comentarii) are condamnare 25 de ani....se fac 8 luni la un an....asta inseamna k a fdacut vreo 14-15 ani pana akm daca nu ma insel.....iubitul tau a facut ori vreun trafic de dorguri si i-a dat maxim , ori vreun omor. si toti spun ca sunt acolo din cauza la avocati... scuza-mi gluma dar rad mereu cand aud vorba asta.
alm_alm
Postat pe 27 Iunie 2010 01:06
ai grija! poate devenii un obsedat si chiar daca mai tarziu iti veii da seama ca nu ai facut bine, nu o sa te lase el sa scapi. poate devanii agrasiv la gandul ca nu o sa te mai aiba si doamne fereste, cine stie de ce e in stare. degeaba nu a intrat atatia ani la inchisoare. mie una mi s-a zbarlit pielea cand am citit topicul. ii multumesc lui dumnezeu ca m-a ferit de astfel de situatii si am 22 de ani de la 18 ani sunt plecata in lume , in alta tara si uite-ma aici. fi cu capul pe umeri in astfel de situatii trebuie sa te gandesti numai la tine si la binele tau. eu zic ca nu e bine ceea ce faci. dumnezeu sa aiba grija de tine si sa te fereasca de ceea ce ar putea sa se intample in relatia cu un asemenea individ.
kudika058606
Postat pe 27 Iunie 2010 12:01
uite,vreau sa-ti spun un pic din povestea mea.Nu vreau sa te sperii dar vreau sa te mai gandesti dupa ce vei citi asta.Aveam 17 ani acum am 32, si am cunoscut un baiat "si acum ma gandesc la ochi lui" erau atat de calzi,de dulci.A fost primul meu prieten, cu toate ca nu aveam reletii intime cu el.Bun.Am uitat sa-ti spun ca el era mai are ecat mine cu 4 ani.Dar aveam incredere in el ca statea dupa coltul strazi,practic ne desparteau 5 case.Bun.Stiam ca are o relatioe intima cu cineva de varsta lui,pt ca eu nu vroiam sa-mi incep viata sexuala prea devreme si eram inca la scoala....ma rog incecam sa nu complic prea mult lucrurile pt ca eram si minora.Intr-o zi am vazut masina de politie pe strada noastra si salvarea si ff multa lume adunata.M-am dus sa vad ce este.Culmea,din casa lui era scos un cadavru,intr-un cearcaf si pe o targa de plastic.Am incremenit.Toata lumea vorbea ca Dan a omorat o fata si ca el se ascunde.Pana la urma a fost prins.Am uitat sa-ti spun ca fata aia avea un copil e 2 ani,care a ramas fara mama iar tata nu avea de cand se nascuse.Si cu toate astea Dan nu l-a interesat ca ramane un copil fara mama.A fost prins ,a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare.Eu de atunci nu mai stiam nimic de el,pana acum un an,cand l-am vazut ca lucra ca dispecer la o firma de transport persoane.A iesit din inchisoare si la 6 luni a intrat iar.De data asta pt viol.Am uitat sa-ti spun ca atunci cand l-am vazut,m-am speriat.Avea o privire inghetata,si abia am intins mana sa i-au biletul.Si acum vreau sa-ti spun ceva.Tu nu l-ai cunoscut inainte sa intre acolo,ca altfel iti dadeai seama cat a putut sa-l schimbe o inchisoare.Ai fi vazut ce fel de on era inainte di cum e acum.Tu traiesti o poveste super,acum,ca l-ai vazut de 5 ori,Dar gandestete ce inseamna sa-l vezi in fiecare zi ,ora de ora...si dupa un timp cum va fi.Voi nu va cunoaste-ti.Dupa 2-3 luni dupa ce este,mai scriene si noua,dar te rog nu te marita in timpul asta
kudika145629
Postat pe 27 Iunie 2010 12:43
Daca aceasta poveste este adevarata....este groaznic, scarbos este putin spus...
Summer_
Postat pe 27 Iunie 2010 13:51
sincer va spun aceasta poveste pe mine ma sperie. nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla cu aceasta fata.
kudika058606
Postat pe 27 Iunie 2010 20:37
De la: tina_de_la_augustina, la data 2010-06-22 18:40:00hey! mie mi se pare chiar foarte dragutz...va doresc mult succes

Dalma
iti dai seama ce dragut poate sa fie sa te casatoresti cu un condamnat.....
vad ca nici tu nu ai prea multa minte.....decat sa dai asemenea sfaturi mai bine taci

Hei nu sti defapt povestea....da un condamnat da este om .... orce`ar fi facut poate e schimbat...sau poate nu....dar nu judeca tu pe altu ....

elena....cred ca mai bine astepti sa iasa ...va cunoasteti...vezi ce fel de om e .... poate afara se schimba...asteapta e mai convenabil.....
kudika175792
Postat pe 27 Iunie 2010 23:48
Da.Categoric! Lupta pentru el, luptati pt iubirea voastra. Intr-o zi va iesi soarele...asa este dupa orice furtuna...si eu am patit o poveste asemanatoare. Daca vrei o prietena adevarata si vrei sa povestim mai multe, astept mail pe ruxyjamila@yahoo.com. Te pup.
ruxyjamila
Postat pe 28 Iunie 2010 00:48
Mi_a luat ceva timp sa citesc comentariile ,dar,le_am citit pe toate si cred ca s_a spus destul cat sa te puna pe ganduri ca totul nu e asa roz cum pare.dar un singur lucru nu s_a spus spus ,despre bolile pe care le i_au ei cat sunt inchisi.stii ca mai mult de jumatate din condamnati i-au SIDA(virusul HIV) in inchisoare,si de asemena alte boli care nu are rost sa le enumar acum?!esti dispusa sa risti asta,sanatatea ta ?!
Revenind la intrebarea ta dc veti putea traii in societate si raspunsul l_au dat toti cei care au raspuns negativ la povestea ta de dragoste.Nu veti putea traii ca un cuplu normal asa cum vrei tu.iti vei pierde prieteni,rude si nimeni nu va vrea sa aiba de a face cu tine din cauza lui.
De asemenea cum esti tu sigura ca el e numai cu tine.cineva a precizat ca el are drepturi de vizita si chit ca iti spune tie ca nu I se dau,I se dau,deci cu cine le petrece acele drepturi de vizita.
Gandeste_te ,nu e prea tarziu sa te razgandesti
ruxDUBAI
Postat pe 28 Iunie 2010 09:50
Elena, mai da-ne si noua un semn de viata. Ai cam disparut si suntem cam ingrijorati.
Esti bine?
Speram ca da. Toate cele bune.

eliana_avon
Postat pe 28 Iunie 2010 10:48
eu ti-as sugera sa te mai gandesti. si eu am fost ca tine si am crezut ca sunt indragostita de un detinut dar te asigur ca e trecator. eu chiar am ajuns sa am un copil cu el. eu zic sa mai astepti sa nu faci si tu gresala mea. poate fi o dragoste copilareasca care trece si poti sa regreti mai tarziu. tu ai tot viitorul inainte in schimb el nu mai are nici un viitor.
llore21
Postat pe 28 Iunie 2010 12:37
buna am ciitit povestea ta e super tare si seamana cu a mea si sa stii ca nu alege familia ta pt tine dar sa faci o alegere buna sincer eu ,sunt su el de 5 ani si anul asta iese si sunt cea mai fericita peroana ,nu las da pe nimeni altcineva a fost persoana care mia ulplut sufletul de fiecare data cand ,sufeream era langa mine ,caci sia ce inseamna a suferi .Nmu te lua dupa nimeni caci nu alti ati dicteaza viata cristina buc
cristinanmr
Postat pe 2 Iulie 2010 18:24
Eu am pierdut filmul Pana la urma ce a ales tipa?
Barbie30
Postat pe 2 Iulie 2010 18:27
De la: elena1317, la data 2010-06-07 19:59:48multumesc pt opinia ta,sau a dumneavoastra. sigur,timpul l rezolva p toate.si totusi nu ati ras la intrebarea la care am neaparata nevoie d un ras:putem ficonsid
erati un cuplu normal in societate?

Bina, hai sa-ti raspund eu.
Nu, nu o sa fiti o familie normala, si-ti explic si de ce.
El are cazier, nu o sa se poata angaja nicaieri, tu o sa lucrezi sa intreti un om care evident neputand sa se reintegreze in societate o sa devina irascibil, si o sa ai de " tras" ca HRISTOS pe cruce.
In ziua de azi, oameni cu pregatire si sunt someri, tu crezi ca-l angajeaza cineva pe un astfel de om?
Ma indoiesc.
Sa fii fiica mea te-as lasa sa te " bati cu capul de pereti" cu conditia sa nu mai apelezi la mine niciodata.
Am fiica de 17 ani, retine, sungurul copil, daca nu mi-ar asculta parerea, si sa faca ceea ce vrei tu sa faci, asta ar paste-o!
Draga mea, nu-s absurda, nu-s o mama care sa nu inteleg relatiile tineretului, insa de la o relatie cu un " copil" de seama ta, sau hai sa zicem si mai mare, e ok, pana la puscariasi e cale lunga.
Ia zi-ne ce a facut de a primit 24 de ani de inchisoare?!
Cu siguranta crima,
Si mai zi-ne cum ai ajuns tu, copil fiind si el inchis, sa-l cunosti?!
Sa nu-mi zici ca le-a pus net puscariasilor ca o sa mor de ras:)))))
stem_29
Postat pe 2 Iulie 2010 21:57
De la: cristinanmr, la data 2010-07-02 18:24:06buna am ciitit povestea ta e super tare si seamana cu a mea si sa stii ca nu alege familia ta pt tine dar sa faci o alegere buna sincer eu ,sunt su el de 5 ani si anul asta iese si sunt cea mai fericita peroana ,nu las da pe nimeni altcineva a fost persoana care mia ulplut sufletul de fiecare data cand ,sufeream era langa mine ,caci sia ce inseamna a suferi .Nmu te lua dupa nimeni caci nu alti ati dicteaza viata cristina buc

Mai bine-ti " umplea" doamna ta invtatoare capul cu cratime si semne de punctuatie.
Ce-i zici, ca e bine langa un puscarias?!
Ce mame v-a crescut?!
Fereasca bunul Dumnezeu, ma crucesc!
stem_29
Postat pe 2 Iulie 2010 22:00
clau19
Postat pe 2 Iulie 2010 22:01
De la: stem_29, la data 2010-07-02 22:00:52
De la: cristinanmr, la data 2010-07-02 18:24:06buna am ciitit povestea ta e super tare si seamana cu a mea si sa stii ca nu alege familia ta pt tine dar sa faci o alegere buna sincer eu ,sunt su el de 5 ani si anul asta iese si sunt cea mai fericita peroana ,nu las da pe nimeni altcineva a fost persoana care mia ulplut sufletul de fiecare data cand ,sufeream era langa mine ,caci sia ce inseamna a suferi .Nmu te lua dupa nimeni caci nu alti ati dicteaza viata cristina buc

Mai bine-ti " umplea" doamna ta invtatoare capul cu cratime si semne de punctuatie.
Ce-i zici, ca e bine langa un puscarias?!
Ce mame v-au crescut?!
Fereasca bunul Dumnezeu, ma crucesc!
stem_29
Postat pe 2 Iulie 2010 22:01
de cele mai multe ori copiii se schimba din cauza anturajului, nu a parintilor. In ziua de azi un copil prefera sa discute cu prietenele/prietena cea mai buna decat sa discute cu mama pt ca el crede ca parintii nu il inteleg.
clau19
Postat pe 2 Iulie 2010 22:04
De la: kudika074262, la data 2010-06-20 05:20:11Deunazi cineva afirma ca" nu te pori indragosti de un aurolac" si ii raspundeam ca si el este om, iata ca intr-un fel sau altul mi se confirma ipoteza, toti suntem oameni si avem dreprtul la stropul nostru de fericire indiferent de unde vine el.
Draga mea, esti la o varsta minunati la care crezi ca in numele iubirii poti rasturna muntii, interesanta povesteata, spui ca nu ceri sfaturi, dar le astepti chiar daca recunosti sau nu.Parerea mea este ca te-ai cam aruncat cu capul inainte intro relatie dificila. Eu nu spun ca el trebuie pus la colt pentru o fapta ce probabil(daca are constiinta) il va urmari toata viata dar nu iei 25 de ani decat pentru o fapta grava ( probabil crima sau ceva de genul). Te-ai gandit cum va fi viata ta? Practic el isi ispaseste pedeapsa pentru cea ce a facut si ar fi trebuit sa fi invatat multe din asta, dar sa nu uitam ca stand int-un asemenea loc este o persoana deja pervertita, trecuta prin "ciur si prin darmon" cum se zice. Daca este o persoana deosebita asa cum crezi tu ar fi trebuit sa fie o lectie din cara el sa ia numai ce este bun si sa incerce sa se reabiliteze. Eu nu spun sa renunti la el , pentru ca tu oricum ar trebui sa faci ce simti si probabil vei face lucrul asta, nu zic ca este rau.
In schimb trebuie sa fii constienta de toate implicatiile unei asemena relatii, de faptul ca societatea romaneasca este reticenta in fata unor asemenea situatii si cu siguranta veti intampina probleme poate daca veti ramane impreuna si dupa ce el va iesi va trebui sa plecati in alta tara unde sa incercati sa va imipiniti visele. Oricum trebuie sa fii precauta, nu spun ca el este irecuperabil, nu am dreptul sa judec pe nimeni dar in numele iubirii se pot face multe lucruri asta daca ea exista cu adevarat iar in privinta casatoriei eu zic sa mai astepti. Mai vorbim

Da, si un schizofrenic e om, depinde fiecare in ce " cloaca" vrea sa intre si cat il duce capul, sunt oameni care se injosesc......sa le fie de bine...dar dupa...sa nu urle ca n-au avut noroc.....minte nu e sinonim cu noroc.
Tu te-ai casatori cu un aurolac si sa te muti in canal?
Interesante sfaturi dati:))))))))
stem_29
Postat pe 2 Iulie 2010 22:43
De la: critic1, la data 2010-06-20 06:54:19fata draga,eu cred ca tu ai ceva probleme cu mansarda...
pai, tu spui ca :
1. esti o "tocilara" devreme acasa,locuiesti cu parintii....etc,etc . asta include faptul ca esti eleva ,studenta. deci ca ai undeva injur de 20-23 ani.
2. iubitul tau a avut o condamnare de 25 ani din care a efectuat 23 daca ,conform celor spuse de tine ,mai are doi ani .Corect?
3. dar iubitul tau este mai mare decat tine cu 16 ani .un calcul matematic, simplu, ne arata ca iubitul tau are frumoasa varsta de 36-39 poate 40 de ani .
4. vin si te intreb ,daca a facut deja 23 de ani de detentie, la ce varsta a intrat in puscarie? la 13 ani ,la 16?
si inca ceva ,am o mare dilema,cum dracu nu ti-au rupt gatul cei din familia ta de bine???

si....fata draga ,te-ai gandit ce o sa faca iubitul tau cand o sa se supere pe tine?
o sa-ti scoata " acumulatorul" fara nicio remuscare si o sa te reduca la tacere...

critic, inceteaza cu critica. .............cica omul are nevoie de afectiune, si ea " mama dolores" s-a gasit sa i-o ofere:))))
cu siguranta a fost inchis pt. crima, RAR cei care fac odata sa nu recidiveze, mai ales ca viata acestui om a fost mai mult " inchisa" decat " deschisa" ii suceste el gatul ca la potarniche daca nu a stiut tat'su sa o faca:)))
stem_29
Postat pe 2 Iulie 2010 22:48
De la: kudika190114, la data 2010-06-20 10:51:04Dragostea merita o sansa chiar daca toata lumea va fi impotriva voastra. Atata timp cat veti fi uniti in orice situatie ati putea fi impreuna pana la urma. IN LOCUL TAU MI-AS PUNE INTREBAREA CE AR FACE EL DACA TU AI FI CONDAMNATA SI EL CU 16 ANI MAI TANAR, AR LUPTA PENTRU TINE OARE... CORINA MURES

intrebarea ta nu face parte din dragoste, ceea ce zici tu e mila, cu mila nu faci casa!
plus ca daca ai ales sa omori, ori esti bolnav ori teribilist, dat fiind faptul ca bolnavii nu fac puscarie, este clar ca a fost teribilist, pt. un om care a ucis, si a fost condamnat viata este 99% terminata!
cand faci rau te gandesti la consecinte, nu te gandesti...nu cersi mila!
stem_29
Postat pe 2 Iulie 2010 23:13
De la: stem_29, la data 2010-07-02 23:13:05
De la: kudika190114, la data 2010-06-20 10:51:04Dragostea merita o sansa chiar daca toata lumea va fi impotriva voastra. Atata timp cat veti fi uniti in orice situatie ati putea fi impreuna pana la urma. IN LOCUL TAU MI-AS PUNE INTREBAREA CE AR FACE EL DACA TU AI FI CONDAMNATA SI EL CU 16 ANI MAI TANAR, AR LUPTA PENTRU TINE OARE... CORINA MURES

intrebarea ta nu face parte din dragoste, ceea ce zici tu e mila, cu mila nu faci casa!
plus ca daca ai ales sa omori, ori esti bolnav ori teribilist, dat fiind faptul ca bolnavii nu fac puscarie, este clar ca a fost teribilist, pt. un om care a ucis, si a fost condamnat viata este 99% terminata!

Pt un om care a ucis si a fost condamnat viata lui e terminata 100%, din orice punct de vedere! Indiferent daca iese sau nu.
Mia_Pop
Postat pe 2 Iulie 2010 23:30
De la: Mia_Pop, la data 2010-07-02 23:30:06
De la: stem_29, la data 2010-07-02 23:13:05

Pt un om care a ucis si a fost condamnat viata lui e terminata 100%, din orice punct de vedere! Indiferent daca iese sau nu.

Mia, pai am zis sa nu fiu chiar asa de cruda.....ca uite, am fost mai sus.
Oricum am citit absolut tot din acest topic, e fantezie.
sau de cand citesc eu fata s-a maritat.
stem_29
Postat pe 3 Iulie 2010 00:30
De la: Barbie30, la data 2010-07-02 18:27:34Eu am pierdut filmul Pana la urma ce a ales tipa?

Pana la urma cred ca s-a dus in vizita la inchisoare, i-a zis ca si-a pus intrebari pe kudika...si iata...nu mai e printre noi, "kudikistele"
raluk_hbl
Postat pe 3 Iulie 2010 17:08
pana la urma cred ca nebunatica a facut si cererea aia de babardeala
Barbie30
Postat pe 3 Iulie 2010 17:20
De la: Barbie30, la data 2010-07-03 17:20:39pana la urma cred ca nebunatica a facut si cererea aia de babardeala

asta a fost buna!
ahahahaha
stem_29
Postat pe 3 Iulie 2010 23:10
Sincera sa fiu ar trebui sa te mai gandesti , cand vei realiza ca ai facut o mare gresala va fi prea tarziu
kudika078543
Postat pe 4 Iulie 2010 14:59
crezi ca o intereseaza acum?
Barbie30
Postat pe 4 Iulie 2010 17:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dezamagirea idolatrizarii... 33 De la: Simply_i 3 Iunie 2009 11:32
barbatul mai mic decat femeia...!? 137 De la: rashela 16 Septembrie 2011 18:11
Daca e frumos nu este si destept 27 De la: iacinta 29 Ianuarie 2010 08:03
dragostea e oarba, dar casatoria iti deschide ochii... 21 De la: franziska_eu 9 Ianuarie 2012 14:56
"Flacara pasiunii" 18 De la: geo_geo822000 12 Iunie 2009 15:27