Mai multe
Boca, ce-ai patit tu de cand n-ai mai postat pe aici? nu semeni deloc cu vechea boca
|
||
|
miss_darine Postat pe 16 Iulie 2010 10:51 |
||
|---|---|---|
n-am patit nimic. poate am tacut prea mult, atata tot
|
||
|
Boca Postat pe 16 Iulie 2010 10:57 |
||
De la: Boca, la data 2010-07-16 10:57:10 deci care esti tu? cea care posteaza aici sau cea care a raspuns ironic pe topicul inalte vs scunde?
|
||
|
|
||
|
miss_darine Postat pe 16 Iulie 2010 11:01 |
||
si daca sunt una si aceeasi?
|
||
|
Boca Postat pe 16 Iulie 2010 16:36 |
||
| apropo de bosorogii de 40 si de ani...probabil ca ati auzit de Il Divo- Carlos Marin are 42 de ani si CUM ARATA! Sebastien Izambard are 40 si CUM ARATA! nu stiu voi decideti daca am sau nu dreptate dar sincer ma indoiesc profund ca un tinerel de 22 de ani arata in felul acela....si daca bosorogul aducea cu exemplele de mai sus ce sa faca biata fata?normal ca a facut-o praf...cred ca pe oricare dintre noi ne-ar face.apoi in legatura cu relatia de sex cu tipa de 30...si asta e discutabil...sunt unele care arata super la 30,mult mai bine ca la 20.ceea ce nu pot eu intelege e ce Doamne iarta-ma o fi vazut aia la unul de 20? | ||
|
maria1931 Postat pe 17 Iulie 2010 20:39 |
||
De la: maria1931, la data 2010-07-17 20:39:38apropo de bosorogii de 40 si de ani...probabil ca ati auzit de Il Divo- Carlos Marin are 42 de ani si CUM ARATA! Sebastien Izambard are 40 si CUM ARATA! nu stiu voi decideti daca am sau nu dreptate dar sincer ma indoiesc profund ca un tinerel de 22 de ani arata in felul acela....si daca bosorogul aducea cu exemplele de mai sus ce sa faca biata fata?normal ca a facut-o praf...cred ca pe oricare dintre noi ne-ar face.apoi in legatura cu relatia de sex cu tipa de 30...si asta e discutabil...sunt unele care arata super la 30,mult mai bine ca la 20.ceea ce nu pot eu intelege e ce Doamne iarta-ma o fi vazut aia la unul de 20? Daca citeai ce am scris nu mai dadeai exemplele de mai sus....am spus sa nu comparam cu artistii de cinema etc in plus are si poza pusa:) |
||
|
Mr_S Postat pe 17 Iulie 2010 22:53 |
||
| summer ,singuri prost crescuti de pe forum sunt Mr.S si cu tine......el a inceput topicul intr-un mod jignitor pentru 80% dintre utilzatori acestui site,a primit inapoi exact ce a cautat...jigniri....acum daca tu vezi asta intr-o lumina buna...ia-l acasa la tine pe MrS ,si dai tu lectii de viata ca vad ca sunteti pe aceias unda | ||
|
mihaela255 Postat pe 18 Iulie 2010 01:01 |
||
| ferice de tine! cred ca ai avut o viata fara prea multe incidente in care zilele curg lin, ca o apa de munte din care iese berea de o beau cerbii, nu? | ||
|
Boca Postat pe 18 Iulie 2010 14:16 |
||
|
Pentru varsta ta, ai o gandire foarte rationala. Si bine asa. Lipsesc doar experimentele care "multiplica" EXPERIENTA! Cu un singur lucru doresc sa-ti atrag insa atentia! In descriereat ta, ai fost primul care a facut "un soi" de jignire directa la persoana. Deci nu te mira daca "lumea " de pe forum a raspuns ca atare. Fi cu bagare de seama pe viitor! Experienta e "mama" succesului..in rest, esti ABSOLUT OK! Good Life! |
||
|
Ingridd_Ingridd_71 Postat pe 18 Iulie 2010 14:21 |
||
De la: Boca, la data 2010-07-18 14:16:52ferice de tine! cred ca ai avut o viata fara prea multe incidente in care zilele curg lin, ca o apa de munte din care iese berea de o beau cerbii, nu? asta-i boca pe care o plac zapacenie mica
|
||
|
miss_darine Postat pe 18 Iulie 2010 14:22 |
||
miss fara fanii mei nu as mai fi "eu"
|
||
|
Boca Postat pe 18 Iulie 2010 14:29 |
||
De la: mihaela255, la data 2010-07-18 01:01:25summer ,singuri prost crescuti de pe forum sunt Mr.S si cu tine......el a inceput topicul intr-un mod jignitor pentru 80% dintre utilzatori acestui site,a primit inapoi exact ce a cautat...jigniri....acum daca tu vezi asta intr-o lumina buna...ia-l acasa la tine pe MrS ,si dai tu lectii de viata ca vad ca sunteti pe aceias unda miha..nu te agita..ca nu ai cu cine.. oricum, ei le stiu pe toate.. normal ca vede pe mr s asa..de trist...mai mai sa-i ofere ajutorul ei... phtii..iote cum se leaga cu ce simt barbatii dupa sex..am inteles summer...esti tare...
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 18 Iulie 2010 14:39 |
||
|
Da, miha sa nu se mai agite, dar pt ca nu are de ce. Copiii lu' mama, nu orice topic in care cineva incepe sa-si verse of-ul trebuie criticat imediat. Summer are dreptate si punct. Sunt altii pe acest forum care fac umbra pamantului degeaba si sunt de cea mai joasa speta. Da, omul e aorgant - si mie mi se pare - si a folosit cuvantul "bosorog". Extraordinar, ce ofensator! Dar astea sunt singurele lui pacate, nici macar n-a dat ghes comentariilor acide. Asta nu inseamna ca vreau sa ma sui pe el si eu sau ca am cum sa-l ajut. Inseamna doar ca apreciez bunul simt pt ca e ceva din ce in ce mai rar intalnit. |
||
|
Boca Postat pe 18 Iulie 2010 15:25 |
||
De la: Boca, la data 2010-07-18 15:25:03Da, miha sa nu se mai agite, dar pt ca nu are de ce. mai..as fi de acord daca ar avea si limite ai vazut nu ca a dat si sa-i vedem moaca "bosorogului"?? nu inseamna asta..inseamna ca parca le iei apararea pt frustrari si altele uita-te la cum posteaza si mai vedem.. summer e cel putin ase-ista si d-aia nu a cazut clopotul... lasa ca totul e perfect... poate ii dai dreptate la vocabular.. hai sa zicem ca o sa aiba pacienti de 40 de ani..si de 60..si de 80.. ce le face?????? "revin imediat"?pentru ca prietena lui a ales un om cu alte calitati si defecte trebuie sa catalogheze oamenii dupa asta? dupa esecul lui?????????
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 18 Iulie 2010 15:32 |
||
LAS-O FRATE DACA E ASA DE PERVERSA, PE TINE TE TINEA S-O SCOTI LA O CAFEA SI CU BOSOROGII O FACEA PENTRU BANI .SARACA,ARE CEVA LA CAP,SAU SUB PAT....DA-O IN PAPUCI ,ALTA LA RIND!...
|
||
|
kudika227120 Postat pe 18 Iulie 2010 18:23 |
||
|
Greu domn'le, greu ! Nu am stat niciodata sa judec barbatii de 43 de ani, sau sa ii fac galerie crancena celui care a deschis topicul, unele persoane nu pot sa se dezlipeasca de monitor si se pare ca au nevoie de motive pt a scris,scri,scrie, quote dupa quote, la cat mai multe raspunsuri ! Asta inteleg niste oameni cu niste fixuri sau probleme nerezolvate, sa vezi sintagma 43 de ani - bosorog si sa sari ca ars deja mi se pare prea mult ! Am spus f clar si raspicat ca este normal, zic eu, sa fii suparat si frustrat cand te paraseste una sa zicem, tu sa stii ca e totul ok si te trezesti ca ea se distreaza cu un tip care i-ar putea fi tata ! Nu mai dezvolt pt ca mi-e lene si deja postarile sunt greu de procesat pt unii, poate niste aer proaspat nu le-ar stria ! Asta este teoria mea insa in stupizenia mea, care incerc sa inteleg cumva ambele parti, nu dau cu bata nici in Missy, nici in Mr S, pana la urma despre asta era vb in topic, nu despre x,y d pe forum despre care absolut nu ma intereseaza absolut nimic, doar ca este fascinant cum se tot baga in seama... Este de condamnat vocabularul meu grobian care intrece orice limita, dar voi cei care va credeti mari si tari pe forum, pt ca doar aici sunteti asa, ar fi mai bine sa va urmariti efectul de turma si propriile comentarii, eventual, dragon fly, am incercat sa te evit dar te tot bagi in seama, mai intai uita-te la mine, eu am deja pacienti, si de 40 si ceva de ani, nici chiar pe la 80 ! Banuiesc ca aceste comentarii ale tale chiar isi aveau locul, nu ? Mai ales datorita faptului ca sunt fondate, ai informatii la sigur cum ca as avea probleme de comunicare cu cei din jurul meu, nu;s ca tine un fel de connecting people ! |
||
|
Summer_ Postat pe 18 Iulie 2010 18:30 |
||
| singurele lui pacate zici?Mr S ziceai ca pleci in alta tara....banuiesc ca te duci sa lucrezi ca asistent medical....chiar daca ai terminat facultatea de medicina mai ai de sters si spalat''bosorogi'' pana sa ajungi medic si daca ai sa te comporti in felul asta,or sa-ti dea aia diploma inapoi si or sa te trimita back to Roamnia cu mesajul sa te stergi cu diploma acolo unde a operat Ciomu ultima data.Sunt dura? Nu cred...sunt realista baiatule,nu te mai intreba de ce te-a lasat Miss si ce a vazut la un barbat de 43 de ani,nu iti este clar....esti imatur,arogant si nici cu inteligenta nu prea stai bine....mai pe intelesul tau,ai prea multe defecte de personalitate. | ||
|
mihaela255 Postat pe 19 Iulie 2010 08:53 |
||
|
Ti-e si frica sa mai zici ceva. Atata inversunare pe aici. Si eu m-as comporta asa daca as fi ranita. In tineretea mea mi-a luat cel putin un an sa trec peste faza "toate femeile sunt t*rfe", toti barbatii inseala". deci generalizari de genul asta si gandire incoerenta. Bai, Mr. S, mai existi? Te simti mai bine acum, cand cel putin 20 de femei ti-au facut caracterizarea generala si 90% spun ca esti un superficial? Asta asa ca o paranteza. Si eu am 23 si POT sa accept ca altui om de 23 nu i s-a copt mintea pana la capat si ca mai are de realizat cateva lucruri despre viata. Dar voi, daca aveti numai barbati de prima clasa pe langa voi, ati uitat ca mai sunt si saraci cu duhul. Sper sa nu ajung asa la a doua mea tinerete, sa uit ce inseamna sa fii tanar, frustrarile acelei varste si sa mai am si pretentia sa rationalizeze ca mine, "femeia trecuta prin viata" ce voi fi. Nota: este lesne de inteles ca trebuieste un oarecare IQ sa detectezi ironia intr-un text scris, dar luati aminte ca adevarul se poate spune si in gluma, prin urmare nu orice postare e o noua porunca de pe tabela lui Moise. |
||
|
Boca Postat pe 19 Iulie 2010 10:40 |
||
De la: Boca, la data 2010-07-19 10:40:35Ti-e si frica sa mai zici ceva. Atata inversunare pe aici. ideea e ca fiecare are dreptate in felul sau...pentru fiecare punctul sau de vedere reprezinta adevarul....ca avem sau nu dreptate asta nu conteaza atat.asa ca....ce atata bataie de cap boca.....fiecare e liber sa exprime ce gandeste...fie corect fie nu
|
||
|
dark_eye Postat pe 19 Iulie 2010 18:02 |
||
De la: Boca, la data 2010-07-19 10:40:35Ti-e si frica sa mai zici ceva. Atata inversunare pe aici. Te consumi degeaba, aici este vorba de efectul de turma ! Ai mai intrat pe kudika si mai demult, si stii bine ca exista alte topicuri in care sunt condamnate serios relatiile intre fetele tinere si barbatii maturi, asa ca cine sa-i mai inteleaga pe acesti oameni ? Acesta nu este locul potrivit pt a purta discutii seriose, sau cel putin...util !
|
||
|
Summer_ Postat pe 19 Iulie 2010 18:35 |
||
|
bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iti place sa vb cu femeile in sensul de ,,confesiune,, ai sa ai surprize sunt prietene mai bune decit barbatii ,,succesuri,, |
||
|
inesingrid Postat pe 19 Iulie 2010 20:12 |
||
ce-a fost asta bine, bine, bine! @ summer: je ne me consume pas, tocmai pt ca stiu la ce te referi, dar mai incerc si eu sa ajut la inlaturarea judecarii asteia. Si eu judec, da dar fac o selectie.@ dark eye: deci nu-mi bat capul ca nici el nu m-a batut pe mine. ne intelegem bine
|
||
|
Boca Postat pe 20 Iulie 2010 09:18 |
||
De la: Boca, la data 2010-07-20 09:18:00ce-a fost asta nu am nici un dubiu ....imi place cum pui problema...cum o abordezi.
|
||
|
dark_eye Postat pe 20 Iulie 2010 12:54 |
||
| scuze la mine pe ord nu deschid pozele alea si exemplele pe care ti le-am dat nu sunt actori de cinema sunt si ei oameni eu cunosc in realitate astfel de barbati dar daca iti spuneam cum se numesc nu ai fi stiut cum arata nu sunt actori de cinema sunt medici , colegii mei,si desigur si cu alte formatii profesionale dar tot nu ai fi stiut cine sunt. | ||
|
maria1931 Postat pe 23 Iulie 2010 15:44 |
||
De la: mihaela255, la data 2010-07-19 08:53:26singurele lui pacate zici?Mr S ziceai ca pleci in alta tara....banuiesc ca te duci sa lucrezi ca asistent medical....chiar daca ai terminat facultatea de medicina mai ai de sters si spalat''bosorogi'' pana sa ajungi medic si daca ai sa te comporti in felul asta,or sa-ti dea aia diploma inapoi si or sa te trimita back to Roamnia cu mesajul sa te stergi cu diploma acolo unde a operat Ciomu ultima data.Sunt dura? Nu cred...sunt realista baiatule,nu te mai intreba de ce te-a lasat Miss si ce a vazut la un barbat de 43 de ani,nu iti este clar....esti imatur,arogant si nici cu inteligenta nu prea stai bine....mai pe intelesul tau,ai prea multe defecte de personalitate.Corect. Meritati un buchet de flori pentru mesaj. Si cand ma gandesc ca tipul poate va ajunge medic, si se va ocupa de pacienti, printre ei vor fi multi de 43 de ani. |
||
|
Deep Postat pe 23 Iulie 2010 16:58 |
||
Situatia s-a schimbat putin...a aparut o noua iubita...tipa are 22 de ani este la medicina si vrea sa urmam acelasi drum..... , tipa cu bosorogu din cate am auzit s-a mutat cu el s-a certat cu parintii etc. |
||
|
Mr_S Postat pe 29 Iulie 2010 22:47 |
||
| ok deci topic inchis.bafta cu noua iubita!s-ar putea dovedi net superioara celeilalte.totusi de ce e obligatoriu o colega de breasla?incearca si alte domenii,daca veti lucra in aceleasi loc va veti plictisi si mai repede unul de altul. | ||
|
maria1931 Postat pe 30 Iulie 2010 16:25 |
||
| Nu-i adevarat.Daca se va plictisi de iubita, sunt atatea asistente, si unele arata scandalos de frumoase.Iti vine sa te insori cu ele si sa le iubesti pe rand cum propunea cineva pe un alt topic pentru ca daca incerci sa le iubesti dintr-o data pe toate te epuizezi in cincisprezece minute si pe urma te interneaza pe tine la urgente sau la reanimare. Ori asta nu ar fi etic pentru asistentele din salon care ar trebui sa aiba grija de toate babele statute si toti mosii handicapati. Din cauza tristetii locale s-ar inchide etajul si s-ar declara spitalul in carantina. | ||
|
kudika023770 Postat pe 30 Iulie 2010 16:52 |
||
| Urmeaza Jurnal Mr.S V 2.0, so stay tuned!!!!!!!!! | ||
|
Mr_S Postat pe 9 Septembrie 2010 14:16 |
||
BRAVO TIE, BINE CA TE-AI LINISTIT SI CA E TOT LA MEDICINA CA TINE, PENTRU CA ITI VA INTELEGE PROGRAMUL. MULT MULT, MULT SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
michon_11_71 Postat pe 9 Septembrie 2010 15:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| haideti sa dam o sansa unei iubiri ...multumesc | 7 | De la: iris_4_ever 4 Februarie 2009 18:11 |
| nu stiu ce sa cred.. :sml-indifferent0014: | 24 | De la: io___ 26 Martie 2010 20:32 |
| Relatie la distanta | 4 | De la: simonycik 2 Octombrie 2009 17:31 |
|
|
||
| Viața si moarte | 72 | De la: dragutza_micutza 12 Iulie 2011 08:20 |
| credinta... | 10 | De la: Adora_me 3 Februarie 2009 09:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.