Setari Cookie-uri

virgina la 30 de ani

Ai si tu dreptatea ta, nu trebuie sa privim sexul ca pe singura placere a vietii...pentru ca unele persoane asa il privesc, dar nici sa ne calugarim...mi se par niste extreme.[/quote]

Este adevarat ca monahismul este o exagerare, o nebuni, chiar: nebunia intru Hristos!
Sper ca nu voi dezlantui spiritele cu aceasta expresie, are nici macar nu-mi apartine... Este nebunie,pentru ca nu poate fi inteleasa de catre noi, "laicii"... Dar este nebuniasi bucuria lor.
As modifica putin cuvintele tale: "nici sa ne calugarim toti". Cine se afla in viata sociala (in "lume", cum se spune)nu trebuie sa se comporte ca un calugar, asta e clar! Dar nici sa isi ascunda imoralitatea in spatele modei. Este normal ca sexul sa fie una dintre placerile principale ale unei familii (binecuvantate), dar nu o placere in general.Si nici sa devina placerea principala a unui om, indiferent de ceea ce face in restul vietii sale.
Calea de mijloc este calea echilibrului, dar unde e calea de mijloc: unde trebuie sau unde vrem noi?
Maria
ea_she
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:00
De la: ea_she, la data 2009-01-14 20:00:56Ai si tu dreptatea ta, nu trebuie sa privim sexul ca pe singura placere a vietii...pentru ca unele persoane asa il privesc, dar nici sa ne calugarim...mi se par niste extreme.


Este adevarat ca monahismul este o exagerare, o nebuni, chiar: nebunia intru Hristos!
Sper ca nu voi dezlantui spiritele cu aceasta expresie, are nici macar nu-mi apartine... Este nebunie,pentru ca nu poate fi inteleasa de catre noi, "laicii"... Dar este nebuniasi bucuria lor.
As modifica putin cuvintele tale: "nici sa ne calugarim toti". Cine se afla in viata sociala (in "lume", cum se spune)nu trebuie sa se comporte ca un calugar, asta e clar! Dar nici sa isi ascunda imoralitatea in spatele modei. Este normal ca sexul sa fie una dintre placerile principale ale unei familii (binecuvantate), dar nu o placere in general.Si nici sa devina placerea principala a unui om, indiferent de ceea ce face in restul vietii sale.
Calea de mijloc este calea echilibrului, dar unde e calea de mijloc: unde trebuie sau unde vrem noi?
Maria[/quote]

Imi place cum gandesti, esti o persoana inteligenta. Echilibrul ar fi ideal, dar cati dintre noi il au? si cand zic echilibru, ma gandesc si la echilibrul dintr-o relatie, ambii parteneri trebuie sa vina cu ceva. Din pacate, de cele mai multe ori nu se intampla asa. cred ca lumea e dezechilibrata pe foarte multe planuri.
ameliemelo
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:31
Mai fetelor eu stiti ce cred...ca don'soara se lauda ca e virgina numai asa ca sa vada ce zicem noi....sau ce parere avem despre "trofeul ei"(de dovedit nu are cum s-o ne-o dovedeasca pe net..asa ca haideti sa nu mai servim "gogosi").Si eu pot zice multe multe multe...... . Oricum statuie nu o sa i se ridice nicioadata in centrul orasului pe chestia asta.
Moral..ce sa zic trebe sa nu fie dezamagita.
chery
Postat pe 16 Ianuarie 2009 08:43
gresesti cand spui sa nu ne spunem parerea...este bine sa isi spuna mai multe pers parerea despre kestia asta...ca omul are de invatat,poate sunt sute sau mii de femei care sunt virgine la o varsta inaintata si poate din discutia asta isi vor gasi raspunsul la intrebarile din gandul lor...si la kestia cu monarhia..nu toate maikutele sunt virgine..din cate stiu eu
giuk
Postat pe 16 Ianuarie 2009 15:31
trebuie sa fie o persoana ciudata sau urata ,fara sex appel sa poata fi virgina la 30 de ani,nu ca sexul ar fi ceva inportant in viata dar totusi eu mi-am dorit o familie si copii sa am un rost pe lume.
xxlanita
Postat pe 22 Ianuarie 2009 22:18
Nu te supara, esti cumva calugarita? ;)) pt Camiflorea
petricpatricia
Postat pe 1 Februarie 2009 16:25
Doamelor,am citit tot ce scris aici.Nu-mi propun sa comentez despre virginitatea celei ce a deschis acest topic,s-a scris suficient.Si eu sunt de parere ca este cam,anormal intr-o viata mireana sa fi virgin(a) la aceasta varstra,dar nu este o tragedie.Ce m-a surprins in mod neplacut,usurinta cu care a-ti creeat paralela virginitate-viata monahala.Sunt ortodox,sunt crestin,dar nu sunt un practicat fervent,din pacate.In schimb admir si respect pe toti acei care si-au dedicat sau i-si dedica tineretea,viata,celor sfinte.Calatoresc foarte des in tara si la fiecare drum am avut ocazia sa intalnesc la autostop calugarite-calugari si intodeauna i-am luat in masina cu placere,deltfel sunt singurele persoane ce le iau in masina la autostop.Stiti ce am descoperit?Sunt oamnei extraordinari!Asa cum spunea cineva mai sus,majoritatea sunt cu studii superioare,dar nu numai acestia,toti la modul general sunt oameni cititi cu o cultura foarte bogata si vasta.Ca sa nu mai vobim despre caracterul,morala si daruirea intru credinta.Iarna,vara alearga prin toata tara sa adune sposorizari pentru lacsurile de cult pe unde slujesc dar si pentru donatii la nevoiasi,ii intalnesti flamanzi,insetati,transpirati sau uzi de ploi sau ninsori.Odata am luat de la Sighisoara pana la Sinaia un calugar, a stat in ploaie la ocazie, aproape doua ore si nu l-a luat nimeni si asta era toamna,cand afara era destul de rece.Sa stiti ca ei cunosc foarte bine lumea noastra si o inteleg,pe cand noi,dupa cum vad aici,nu prea.Ar trebui, cum spunea cineva aici,sa le cunoasteti viata in schiturile,manastirile unde slujesc,sa petreceti cateva zile acolo si astfel i-ati cunoaste si intelege mai bine.Este decadent pentru noi si sa-i pomenim doar pe astfel de teme de discutie.
100101
Postat pe 15 Februarie 2009 20:22
erika_2007
Postat pe 27 Februarie 2009 15:00
Ma bucur ca in sfarsit fff. rar intalnest persoane serioase ce pretuiesc SFINTENIA pina la casatorie. E nu admit o casatorie fara a fi seriosi ambi SOTI, nu vor fi discuti de repros in familie,fara boli de tot felul si copi sanatosi, deci in final o minte sanatoasa o viata sanatoasa copi fara probleme, oameni cu multa intelepciune ce o cer de la BUNUL DUMNEZEU care o va da tuturor ce o cauta cu sinceritate.



gligorvichi
Postat pe 19 Martie 2009 10:19
Felicitari elena70!!!
eu am 21 de ani si ma bucur ca il onorez pe Dumnezeu prin faptul ca inca sunt virgina! si-mi traiesc viata normal in continuare; pe strada nu ma intreaba baietii daca sunt virgina sau nu...
dar cel mai inaltator lucru cred ca va fi in momentul in care ii voi spune alesului inimii ca m-am pastrat curata numai pentru el! credeti ca se va intrista cand ii voi spune?!
n_petra
Postat pe 19 Martie 2009 11:55
daca e virgina la varsta asta e problema ei.din moment ce a trecut de adolescenta ,vorba aia deliciul hormonilor,mai poate rezista ...poate ca are diferite frici in legatura cu sexul,poate ca are diferite traume din adolescenta sau copilarie ,poate ca cineva a incercat sa o violeze si are traume pe care nu le poate depasii...sau poate ca e o persoana mai retrasa,fara prieteni,care nu pune prea mult accent pe cum arata,si nu iese in oras deloc.sau poate ca se subestimeaza poate are o parere foarte proasta de sine ,poate ca e prea complexata de cum arata de faptul ca e virgina la varsta asta ,teama de a fi virgina la 30 de ani si de a fi pusa in fata problemei nu ar sti ce sa faca,diferite lucruri de genul asta .nu cred ca nu a gasit nicio persoana care sa fie la nivelul asteptarilor ei,poate invers si nu e nimeni care sa o incurajeze ,nu e nimeni care sa o ajute sa treaca peste asta ,nu e nimeni caruia sa ii spuna ca e virgina la 30 de ani si sa puna intrebari daca e normal sau nu ,tocmai de asta a apelat la un forum pt ca identitatea ei sa nu fie cunoscuta..eu personal ii recomand sa apeleze la un psiholog,cu care sa discute fara sa ii fie teama ca ar putea rade sau sa o judece ,sa mearga la psiholog ca la un prieten de-o viata pe care nu l-ai mai vazut demult si ii povestesti ce ai mai facut,e greu mai ales daca e o persoana inchisa dar va reusi si sa incerce sa puna mai mult accent pe ea ca persoana,sa se aranjeze sa se vopseasca sa se fardeze pt a se simti mai bine cu ea pt a nu fi complex ata sau sa se simta inferioara .si sa nu bage in seaman glumitele rautacioas de pe forum :)
kudika009854
Postat pe 19 Martie 2009 16:41
sorry pt scrisul incomplet sau pt ca am inventat cuvinte
kudika009854
Postat pe 19 Martie 2009 16:45
mheiiii...mai opriti-va!gata!femeia se plangea acu 6 luni ca-i virgina,a-ti uitat cat dureaza o dezvirginare?un minut maxim!Calculati si voi de cate ori se putea dezvirgina pana acuma.Da greu santeti de oprit
COMUNISTU
Postat pe 26 Martie 2009 19:57
Buna! Urat mesaj.Crezi ca ele sunt virgine ca nu au cu cine sa se culce?
iulika_healthy
Postat pe 27 Martie 2009 14:17
Raspuns la intrebarea initiala. Adica aceasta intrebare:
Virgina la 30 de ani. E patologic, risc de cancer.
Pai depinde cine e virgina la 30 de ani.
Nu o sa stau acum la povesti simple despre caracterul uman.Depinde unde a crescut, ce educatie si in ce influente traieste, ce crede ea despre ea ca persoana (se vede frumoasa/urata),ce isi doreste de la ea si de la viata.ADICA POATE ARE PRETENTII PENTRU EA. ASTEAPTA CEVA PENTRU SUFLETUL EI.
Depinde si daca e frumoasa sau daca a evoluat psihic.
O femeie poate sa stea virgina cat vrea ea...toata viata daca ea asa vrea.. nu inseamna ca e nebuna si mai ales nu-i schimba carcaterul.
Exista complicatii hormonale. Asta e clar.Si e si logic daca te gandesti un pic.
Risc de cancer...
Vestea buna e ca este tanara. Vestea rea este CANCERUL NU ALEGE.
Bolnavii de cancer sunt de la bebelusi pana la batrani.
iupi24
Postat pe 27 Martie 2009 16:25
De la: xxlanita, la data 2009-01-22 22:18:38trebuie sa fie o persoana ciudata sau urata ,fara sex appel sa poata fi virgina la 30 de ani,nu ca sexul ar fi ceva inportant in viata dar totusi eu mi-am dorit o familie si copii sa am un rost pe lume.



Nu mai ciudata decat tine fata draga! Degeaba ai un "rost pe lume" atat de pretios daca esti atat de ingusta la minte! Trebuie sa fi ori batut in cap ori ticalos in esenta firii ca sa scoti asemenea perle!

Postat pe 15 Aprilie 2009 20:55
Cunosc fete virgine si sunt perfect normale, chiar mai normale decat cele nevirgine. Nu am auzit o tampenie mai mare ca cea spusa de tine ...." virginele devin ciudate, rele....." . Vrei sa spui ca toti cei care nu mai sunt virgini sunt normali si buni? Ce gandire ai!!!! Nu are nici o legatura caracterul omului cu virginitatea.
dana8852003
Postat pe 25 Aprilie 2009 19:12
Imi place cum gandesti. Ai mare drepate. Si eu sunt virgina la 28 de ani si ma simt f bine. Nu am probleme psihice
dana8852003
Postat pe 25 Aprilie 2009 19:15
De la: healthy001794, la data 2009-04-25 19:15:13Imi place cum gandesti. Ai mare drepate. Si eu sunt virgina la 28 de ani si ma simt f bine. Nu am probleme psihice


28 de ani mi se pare cam mult, dar nu vreau sa judec pe nimeni. poate tu te simti perfect asa. dar de cele mai multe ori nu cred ca o persoana e ok daca la peste 25 de ani, sa zicem, e virgina.
ameliemelo
Postat pe 26 Aprilie 2009 22:08
De la: healthy001794, la data 2009-04-25 19:12:03Cunosc fete virgine si sunt perfect normale, chiar mai normale decat cele nevirgine. Nu am auzit o tampenie mai mare ca cea spusa de tine ...." virginele devin ciudate, rele....." . Vrei sa spui ca toti cei care nu mai sunt virgini sunt normali si buni? Ce gandire ai!!!! Nu are nici o legatura caracterul omului cu virginitatea.
depinde din ce directie privesti aceasta normalitate...cert este ca la o anume varsta sa fii virgina,sunt multe semne de intrebare ce si le pun cei din jur...de asta este ceva mai ciudat...
4Life
Postat pe 1 Mai 2009 19:22
Vrei sa spui ca daca faci sex esti murdara?...Foarte interesant mod de gandire! Doar nu te prostituezi!!!! Eu cred doar ca nu ai gasit barbatul potrivit care sa te faca sa simti cat de placut este sa iubesti si sa te daruiesti!
vampy_rela
Postat pe 6 Mai 2009 10:39
Si eu am fost virgina pana la 28 de ani. A fost ceva voit, nu pentru ca nu s-ar fi gasit amatori la dezvirginare :D.Apoi l-am cunoscut pe sotul meu si au trecut 5 ani de atunci si e foarte bine si acum. Ce vreau sa spun este ca nimeni nu isi dadea seama de asta si pot/puteam sa discut pe subiecte legate de sexualitate mult mai lejer decat persoane foarte active sexual(cu multi parteneri adica). Nu de putine ori am constatat ca eram mult mai informata decat aceste persoane si mai dezinhibata. Singura diferenta ca am vrut sa simt ca acel barbat e cel care vreau sa fie primul. Nu am asteptat pana dupa nunta cu sotul meu, n-am vrut eu, iar el a inteles exact de ce "M-am pastrat", ma refer la felul meu de agandi si de a fi.
Si mai voiam sa spun ceva, virginitatea nu iti garanteaza copii sanatosi. Desi am fost virgina(in adevaratul sens al cuvantului, adica fara sex oral, sau anal sau mai stiu eu de care, doar cu himenul intreg - caci nu asta inseamna virginitate din pc de vedere moral) am pierdut doua sarcini, din care una copilul cu multiple malformatii. Deci acest aspect nu tine de faptul ca ai fost cuminte sau ba.
Sunt multe de vorbit pe acest subiect, inclusiv ce inseamna sa fii virgin/a.
mirelor
Postat pe 6 Mai 2009 11:17
Virginitatea te fereste de orice fel de boli si ciuperci, ceea ce este minunat, macar nu ai dureri de cap in privinta asta. Si banuiesc ca nici infectii urinare nu prea faci. Parerea mea este sa faci dragoste prima data doar atunci cand vei simti ca te ia valul si chiar nu te mai poti abtine. Este importanta prima experienta pentru ca iti va influenta toata viata sexuala. Un prim contact mai fortat, cu dureri, cu un partener mai insensibil te va face sa nu te prea mai excite un partener tandru, finut , sensibil cum ar fi normal de fapt. Dar nici nu iti va placea sa fii bruscata. Te vei trezi prinsa intr-o capcana. Psihicul femeii este foarte fragil si sunt multe lucruri care il pot dezechilibra incat sa suferi din punct de vedere al vietii sexuale tot restul vietii. De aceea este foarte important sa nu ai contact sexual pana nu ajungi cu un partener in acel moment de maxim erotism cand simti ca lesini de dorinta. Sa faci sex ca sa fii in rand cu lumea e o mare prostie, Sexul poate si extrem de placut sau aducator de imense frustrari si suferinta. Asa ca ai mare grija cand cum si cu cine faci primul pas.Prietena mea a facut pasul la 27 de ani cu un partener caruia nu i pasa prea mult de ea, a fost numai asa sa scape de problema asta a virginitatii, s-a ales si cu tricomonas ca nu au folosit prezervativ si a si ramas cu sechele , nu reuseste sa se dezinhibe in pat, are echilibrul interior dat peste cap. Crede-ma ca ai sa simti cand va fi momentul, daca in pat esti cu cineva si in mintea ta e intrebarea, "oare e cel potrivit, oare sa o fac sanu nu?" atunci nu o face. Vei sti cand va fi momentul, pentru ca o sa simti ca mori de dorinta, sa nu ai dubii in privinta asta . Acum nu iti pot garanta si ca va aparea f curand persoana potrivita sa iti incepi viata sexuala. Mult succes.
Arlene
Postat pe 6 Mai 2009 19:12
CUNOSTI TU CUMVA VREO PLANTA CARE SA SEMENE CU UN PENIS?SI CARE SA SE UMFLE SA CREASCA SI SA PRODUCA ORGASME?DACA DA ATUNCI TINE-O PENTRU TINE,CA ATUNCI NOI BARBATII DAM FALIMENT.AI VEDEA TOATE FEMEILE UMBLAND INNEBUNITE PE CAMP SA GASEASCA PLANTA.APROPO STII POVESTEA LUI CREANGA CU BLESTEMUL SI LANUL DE PAPUSOI?
healthy001616
Postat pe 7 Mai 2009 15:52
Mai fetelor,dupa parerea mea,menirea omului pe pamant este,sa se nasca,sa traiasca,sa se inmulteasca si apoi sa moara.Sf.Petru a zis asa:Eu ti-am dat-o sa o dai,nu sa vi cu ea in rai.
healthy001616
Postat pe 7 Mai 2009 16:00
De la: healthy001794, la data 2009-04-25 19:12:03Cunosc fete virgine si sunt perfect normale, chiar mai normale decat cele nevirgine. Nu am auzit o tampenie mai mare ca cea spusa de tine ...." virginele devin ciudate, rele....." . Vrei sa spui ca toti cei care nu mai sunt virgini sunt normali si buni? Ce gandire ai!!!! Nu are nici o legatura caracterul omului cu virginitatea.



Sa stii ca si eu am observat lucrul asta...au ceva mai neobisnuit, mai ales persoanele virgine la o varsta inaintata! Si crede-ma ca nu vorbesc de unul, doua cazuri, sunt persoane pe care pot sa le citesc dupa felul cum vorbesc sau se comporta!
petricpatricia
Postat pe 7 Mai 2009 16:09
degeaba va bateti degetele...am ajuns la o concluzie...fiecare face ce vrea cu pasarica ei...sau cu stolul de pasarici de la cap...sa ne traim viata(ca doar una avem), paziti-va de cocosel sau iubiti-va mult.... ,
giuk
Postat pe 8 Mai 2009 15:27
pentru megas;pai draga tu ai niste placeri pervertite!!!!hai sa ne luam de mana! credeam ca sant singur pe planeta!!!la cat mai multe incunabule!!!
healthy001803
Postat pe 23 Mai 2009 15:25
De la: petricpatricia, la data 2009-02-01 16:25:04Nu te supara, esti cumva calugarita? ;)) pt Camiflorea


nu sunt... stiu si cum e sa iubesti fizic, daca partenerul merita, stiu si cum e sa fii abstinent. cancerul nu se face daca nu faci sex, sunt o multime de alte cauze, calugarii daca se retrag in manastiri, desi au studii superioare, nu inseamna ca nu mai sunt utili societatii, dimpotriva, dar nici nu se lauda cu faptele lor - bravo lor pentrui asta -. fiecare isi traieste viata si se regleaza biologic cum crede de cuviinta. nu trebuie pusi la zid nici abstinentii nici cei care nu rezista fara sa sex. e o necesitate fiziologica pana la urma, dar care poate fi totusi controlata, spre deosebire de altele. iar, pt cel care recomanda produse de pe www.caraghiaur, nu-ti trece dorinta daca iei aloe vera... nu e panaceu universal.
camiflorea
Postat pe 23 Mai 2009 15:48
De la: xxlanita, la data 2009-01-22 22:18:38trebuie sa fie o persoana ciudata sau urata ,fara sex appel sa poata fi virgina la 30 de ani,nu ca sexul ar fi ceva inportant in viata dar totusi eu mi-am dorit o familie si copii sa am un rost pe lume.


toti ne dorim un rost. il intalnim sau nu, e relativ. nu-i nevoie sa fii urat sau fara sex-apeal ca sa mai fii virgina. poate nu a intalnit omul potrivit inca. pune problema si altfel, esti frumoasa, ai trecere la barbati, te vor doar pt sex si nu isi asuma nici unul responsabilitatea in cazul aparitiei unei sarcini.. lucrez intr-un domeniu in care vad zilnic astfel de femei, au crezut ca daca fac sex sau un copil, barbatul ramane cu ele mereu. la sfarsit nu au parte decat de dezamagiri. fiecare gest al nostru are si repercusiuni, de aceea trebuie analizat. in fine... e mult de discutat si nu avem nici o garantie ca ceea ce debitam e corect, pt ca suntem fiinte unice si separate, nu tuturor li se potriveste acelasi tratament.
camiflorea
Postat pe 23 Mai 2009 16:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cit mai poti astept DUPA UN BARBAT CARE E ISTERIC SI VREA SA AIBE MULTE FEMEI 46 De la: kudika079972 18 Noiembrie 2012 13:54
paraziti intestinali 18 De la: 4Life 18 Decembrie 2009 15:07
STERILETUL COOPER T 12 De la: didi15 26 Mai 2010 07:30
Despre infidelitate, curve de duzina, tirfe, escorte si altele 4 De la: crina24 10 Iunie 2010 03:15
Salut 17 De la: office_salinasusesi_ro 9 Iunie 2010 23:54