Setari Cookie-uri

cam cati parteneri sexuali ar trebui sa aibe o femeie?

Dupa cum ti-ai aprins , se pare ca te simti rau de tot atins la coarda sensibila. Mai boule , pai tocmai asta e ideea , daca tot scri ceva, macar sa fie ceva inteligent, si nu inainte de toate sa fi coerent ca sa inteleaga si alti. Deci nu te mai bag in seama , si nici apelative nu iti mai adresez , esti asa cum esti , numai ai grija sa nu consumi degeaba oxigenul altora!
PS: ti-ai dori tu degetele mele hidoase , CREDE-MA!
ioana2280
Postat pe 29 Mai 2010 09:54
Pai saracul ANDRE68 nici nu a raspuns la provocarile mele pentru ca nu s-a simtit, si probabil baiatul destept a intuit ca de tine vorbeam. Mesajele erau pentru tine idiotule , ai rectionat bine!(nu m-am uitat atenta la cine o scris aberatiile acelea ), si hai pa , ca iti acord prea multa atentie, si pe nebuni trebuie sa-i lasi in voia lor ca sa isi revina :))
ioana2280
Postat pe 29 Mai 2010 10:07
De la: aliceea2000, la data 2010-05-29 10:07:39Pai saracul ANDRE68 nici nu a raspuns la provocarile mele pentru ca nu s-a simtit, si probabil baiatul destept a intuit ca de tine vorbeam. Mesajele erau pentru tine idiotule , ai rectionat bine!(nu m-am uitat atenta la cine o scris aberatiile acelea ), si hai pa , ca iti acord prea multa atentie, si pe nebuni trebuie sa-i lasi in voia lor ca sa isi revina :))

Normal ca eu am intuit,cretino,tu nu esti in stare sa citesti si vorbesti ca sa nu taci.Tot asa nu esti in stare sa citesti si sa intelegi,asa ca nu-mi fac probleme,o cretina in plus nu ma deranjeaza,e problema ei.
Cat despre degetele tale,am gusturi mult mai rafinate,CREDE-MA.
gbispas
Postat pe 29 Mai 2010 20:50
De la: aliceea2000, la data 2010-05-29 10:07:39Pai saracul ANDRE68 nici nu a raspuns la provocarile mele pentru ca nu s-a simtit, si probabil baiatul destept a intuit ca de tine vorbeam. Mesajele erau pentru tine idiotule , ai rectionat bine!(nu m-am uitat atenta la cine o scris aberatiile acelea ), si hai pa , ca iti acord prea multa atentie, si pe nebuni trebuie sa-i lasi in voia lor ca sa isi revina :))

Nu mai aliceea,nu am raspuns pentru ca nu-mi place sa ma pun cu proasta ce are mintea odihnita.Tie nu ti se pare deloc ciudat ca noi restul intelegem si nu ni se par aberatii spusele la care faceai referire,dar tu esti singura ce nu intelegi?SI mai departe nu ti se pare ciudat ca toata lumea vede ca eu nu am scris nimic,doar am adaugat niste emoticoane,dar tu nu vezi?Vorbesti de nebuni,pe aici.Probabil ca te uitai in oglinda si ai vrut sa ne relatezi si noua ce ai vazut.Bine macar ca poti descrie in cuvinte ce vezi,cand te uiti in oglinda,e un pas inainte.Restul,cand o sa cresti mare.
In incheiere,asa cum am facut si in interventia mea de acum cateva zile,subscriu la cele spuse de gbispas si las o idioata ca tine sa-si faca meandrele de tarfulitza de doi bani.E tot ce poate face,in afara de ce face cand urca in TIR-urile turcilor,prin parcari.
andrei68
Postat pe 29 Mai 2010 22:31
bine Boule , spor la regulat vaci , cu vagine care au muschii tari , CRETINULE , PACAT DE MAMA-TA CARE TI-A FACUT , POATE ERA MAI INTELIGENTA SI A SCOS UN ANIMAL CA TINE !
ioana2280
Postat pe 30 Mai 2010 17:32
De la: , la data 2008-10-31 16:01:50cam cati parteneri sexuali ar trebui sa aibe o femeie? acest lucru este aproape imposibil de monitorizat. dar este demonstrata incodenta cancerelor genitale la femei cu mai multi parteneri sexuali. Ce inseamna acest "mai multi"? cam cati?

....cam cat de multi te tine curul....

gratuit89
Postat pe 30 Mai 2010 18:01
De la: aliceea2000, la data 2010-05-30 17:32:25 bine Boule , spor la regulat vaci , cu vagine care au muschii tari , CRETINULE , PACAT DE MAMA-TA CARE TI-A FACUT , POATE ERA MAI INTELIGENTA SI A SCOS UN ANIMAL CA TINE !

Nu stiu la care bou faci referire,jegoasa dracu',dar daca la mine te referi nu ma intereseaza ce zici despre mine,oricum nu ramai decat o janghina,vorba lui andrei68,doar turcii se uita la tine,prin tir-uri,dar sa nu te iei de mame,indiferent la cine te referi ca nu au mamele noastre nici o vina ca exista si frigide nespalate ca tine pe pamant.mai bine du-te si fa un dus schija dracu ce esti.
gbispas
Postat pe 31 Mai 2010 15:09
urat se mai vorbeste pe aici si cine spunea ca femeile au gura mare?????????vad ca aici sunt barbatii cu care nu ai sanse sa porti o conversatie normala!!!sa inteleg ca avem nevoie de 2,3 sau mai multi de o data?barbatii?chiar nu asa se vb cu o fameie sau d-ra!!!
kudika098043
Postat pe 31 Mai 2010 15:17
Pana la urma sursa acestei degenerari a discutiei care a fost, de fapt?!
darksukkubus69
Postat pe 31 Mai 2010 15:47
De la: healthy006409, la data 2010-05-31 15:17:52urat se mai vorbeste pe aici si cine spunea ca femeile au gura mare?????????vad ca aici sunt barbatii cu care nu ai sanse sa porti o conversatie normala!!!sa inteleg ca avem nevoie de 2,3 sau mai multi de o data?barbatii?chiar nu asa se vb cu o fameie sau d-ra!!!

Daca eu iti jignesc parinii,mama,tu ce prere ai avea?Fara ca eu sa ma leg de ai tai.Nu ma intereseaza ce se spune despre mine,dar sa nu bagam familia la mijloc pt ca mamei mele nu-i spune nici o taranca d-asta ca vaca asta ceva fara sa si-o ia in gura.Si asta pt ce?Pt ca nu e in stare sa faca niste diferente sau sa inteleaga ce se scrie?Adica tot e aia care e pe langa si tot aia sa jigneasca?Iar noi sa nu facem nimic,sa nu spunem nimic,ca de,e o " doamna".Respectul nu se mosteneste,se castiga iar "doamna"in cauza nu a castigat nici un muc degerat,daramite respect.Apoi,suntem egali,doamna(nu la vaca aia ma refer acum),deci gata cu noi suntem flori voi sunteti brute.Ori suntem egali pana la sfarsit ori deloc.Cu vacile ne comportam ca atare,cu celelalte,tot ca atare:)
gbispas
Postat pe 31 Mai 2010 23:22
De la: aliceea2000, la data 2010-05-30 17:32:25 bine Boule , spor la regulat vaci , cu vagine care au muschii tari , CRETINULE , PACAT DE MAMA-TA CARE TI-A FACUT , POATE ERA MAI INTELIGENTA SI A SCOS UN ANIMAL CA TINE !

QUOD ERAT DEMONSTRANDUM.
O traseista ramane vesnic o traseista.
andrei68
Postat pe 1 Iunie 2010 13:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dragele mele.. 2 De la: kabbalist 12 Octombrie 2009 09:18
acid folic 2 De la: the_last_song 5 Decembrie 2009 01:59
Ingrijorare 7 De la: kudika414141 2 August 2011 14:27
camy 9 De la: M_Geany 23 Decembrie 2009 17:04
la a cata intalnire se face sex? 43 De la: kukla 17 Noiembrie 2009 19:38