Mai multe
De la: fericire, la data 2010-01-11 20:33:22daca esti asa intelept, dati raspunsul singur.Iar cel ce abereaza esti tu. Hai ca mai plictisit, nu mai am ce sa discut, cu unul ca tine.hai pa vezi ca ai treaba. Vad ca ai id-ul: FERICIRE.Nu pot decat sa te felicit,pentru ca probabil te simti fericit(a),in prostia ta. Si ca sa nu iti raman dator cu un raspuns,da,sigur ca pot sa-mi dau raspunsul singur,numai ca in imbecilitatea ta,ai omis sa-ti dai seama ca nu ma interesa punctul meu de vedere,in legatura cu acel subiect.Punctul meu de vedere,il stiu deja,de mult.Incearca sa si gandesti,cand scrii ceva. |
||
|
gbispas Postat pe 12 Ianuarie 2010 10:38 |
||
|---|---|---|
|
Cu siguranta nu iei calitate orice ti se ofera dar statistic vorbind din zece barbati nici unul sa fie de calitate superioara inseamna doua lucruri: ori ca se considera supraom si nimic nu e bun pentru nasul ei ori ca e nimfomana. |
||
|
blue_little_angel Postat pe 12 Ianuarie 2010 15:18 |
||
De la: blue_angel, la data 2010-01-12 15:18:01Cu siguranta nu iei calitate orice ti se ofera dar statistic vorbind din zece barbati nici unul sa fie de calitate superioara inseamna doua lucruri: ori ca se considera supraom si nimic nu e bun pentru nasul ei ori ca e nimfomana. Scuza-ma,nu consider ca mi-ai raspuns la intrebare.Eu te-am intrebat CE FACI,nu CE INSEAMNA asta.Dealtfel am observat ca si la intrebarea despre RESPECTUL DE SINE, te-ai fofilat si nu ai raspuns direct. Cat despre statistici,aici problema e mult mai subtila.Depinde ce interese are cel care le face,pe ce informatii se bazeaza,.................Vreau sa stiu din viata,nu din statistici.Unele(nu foarte putine),mint sau reprezinta anumite interese. |
||
|
|
||
|
gbispas Postat pe 12 Ianuarie 2010 16:54 |
||
De la: gbispas, la data 2010-01-12 16:54:52De la: blue_angel, la data 2010-01-12 15:18:01Cu siguranta nu iei calitate orice ti se ofera dar statistic vorbind din zece barbati nici unul sa fie de calitate superioara inseamna doua lucruri: ori ca se considera supraom si nimic nu e bun pentru nasul ei ori ca e nimfomana. Ma repet, respectul de sine tine si de palmaresul fiecarei femei. Nimeni nu spune ca trebuie sa fii calugarita dar cand nu mai stii cand, cum si cu cine e o chestiune de respect. Acesta e un principiu etic in viata de zi cu zi. Mai explicit de atat imi pare rau dar nu pot. Daca nu te satisfac raspunsurile, desi din punctul meu de vedere au fost cat se poate de clare, esti liber sa dialoghezi in alta parte. |
||
|
blue_little_angel Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:44 |
||
De la: blue_angel, la data 2010-01-12 19:44:18De la: gbispas, la data 2010-01-12 16:54:52De la: blue_angel, la data 2010-01-12 15:18:01Cu siguranta nu iei calitate orice ti se ofera dar statistic vorbind din zece barbati nici unul sa fie de calitate superioara inseamna doua lucruri: ori ca se considera supraom si nimic nu e bun pentru nasul ei ori ca e nimfomana. Daca nu sunt satisfacut de RASPUNSURI?Mai dar tu ai impresia ca ai dat mai multe raspunsuri? Si de ce spui ca repeti?NU ai mai spus-o pana acum. |
||
|
gbispas Postat pe 12 Ianuarie 2010 23:01 |
||
De la: blue_angel, la data 2010-01-12 19:44:18De la: gbispas, la data 2010-01-12 16:54:52De la: blue_angel, la data 2010-01-12 15:18:01Cu siguranta nu iei calitate orice ti se ofera dar statistic vorbind din zece barbati nici unul sa fie de calitate superioara inseamna doua lucruri: ori ca se considera supraom si nimic nu e bun pentru nasul ei ori ca e nimfomana. Si ca sa nu zici ca ti-am ramas dator,o sa-ti spun eu cum e si cu palmaresul asta.Deci nu spui ca sa fii calugarita(eu inteleg ca vrei sa spui ca nu trebuie sa fii neaparat virgina).Pai si care-i numarul care te-ar face sa te simti bine?Unul,....trei,....o suta,....o mie....?Cati?Si de ce atatia cati spui tu?De ce nu mult mai multi?PT CA ASA VREI TU?Pai pot fi femei care sa sp[una ce se respecta tocmai pt ca nu mai stiu cati,cum,unde,......Cine ne spune noua daca nu cumva tocmai ei au dreptate?Pt ca tie nu-ti place asa si te-a invatat pe tine mama ta?De ce nu faci cum te-a invatat bunica,atunci,adica sa ai doar unul,in viata,ala sa fie musai barbatul tau,sa folosesti intotdeauna numai pozitia misionarului si mai ales,e absolut obligatoriu cu lumina stinsa si sub plapuma?Eu stiu o vorba,care spune cam asa(chiar daca nu-i asa corecta dpdv gramatical):CATE BORDEIE ATATEA OBICEE.Si inteleg din asta ca fiecare e liber sa faca ce vrea,atata timp cat nu face rau nimanui in jur.E liber sa se simta bine cum vrea,cat vrea si cu cine vrea.Te respecti traindu-ti viata cum iti place si mai ales cum simti ca trebuie traita si-ti oferi ceea ce-ti doresti.Si sa razi de aia care se uita de pe margine si-n sufletul lor e: FUGI CA VREAU.Numai prostii isi pun bariere in numele unui fals respect de sine.Asta-i parerea mea si daca nu-ti convine nu te retine nimeni sa scrii pe la alte forumuri. |
||
|
gbispas Postat pe 12 Ianuarie 2010 23:17 |
||
De la: gbispas, la data 2010-01-12 23:17:42De la: blue_angel, la data 2010-01-12 19:44:18De la: gbispas, la data 2010-01-12 16:54:52De la: blue_angel, la data 2010-01-12 15:18:01Cu siguranta nu iei calitate orice ti se ofera dar statistic vorbind din zece barbati nici unul sa fie de calitate superioara inseamna doua lucruri: ori ca se considera supraom si nimic nu e bun pentru nasul ei ori ca e nimfomana. Prin prisma faptului ca traiesc cum imi place si imi respect principiile mele morale nicidecum infranate de o multitudine de bariere, banuiesc ca am si eu dreptul la o opinie. Exprimare libera iti spune ceva? Am spus eu ca este litera de lege ce m-a invatat mama? Cat despre numarul zece... El nu reprezinta o cifra fatidica ci una rezonabila. Totusi daca tu preferi femei cu un palmares cat cartea recordurilor eu iti respect si decizia si si punctul de vedere. |
||
|
blue_little_angel Postat pe 13 Ianuarie 2010 00:21 |
||
De la: , la data 2008-10-31 16:01:50cam cati parteneri sexuali ar trebui sa aibe o femeie? acest lucru este aproape imposibil de monitorizat. dar este demonstrata incodenta cancerelor genitale la femei cu mai multi parteneri sexuali. Ce inseamna acest "mai multi"? cam cati? simultan sau consecutiv? |
||
|
camiflorea Postat pe 13 Ianuarie 2010 07:59 |
||
De la: blue_angel, la data 2010-01-13 00:21:35De la: gbispas, la data 2010-01-12 23:17:42De la: blue_angel, la data 2010-01-12 19:44:18De la: gbispas, la data 2010-01-12 16:54:52De la: blue_angel, la data 2010-01-12 15:18:01Cu siguranta nu iei calitate orice ti se ofera dar statistic vorbind din zece barbati nici unul sa fie de calitate superioara inseamna doua lucruri: ori ca se considera supraom si nimic nu e bun pentru nasul ei ori ca e nimfomana. Exprimarea libera ar trebui sa-ti spuna tie,mult mai multe decat mie,pentru ca tu ai fost(doar daca nu ai uitat) cea care ma trmitea pe alte forumuri.Eu doar ti-am plagiat ideea(chiar daca nu-mi sta in caracter),in ideea ca o sa vezi ca nu-i frumos ce spui.Se pare ca nu prea vezi parul din ochiul propriu,....... Te felicit daca chiar crezi ca iti traiesti viata asa cum vrei.Si asta in ciuda faptului ca nu cred asta in totalitate.Spun acest lucru pentru ca nu ai cum sa spui in viata ca gata,din 10 barbati,sigur unul e extraordinar,dpdv calitativ.La asa ceva nu poti sa-ti impui limite.Daca ai fi spus ca te opresti atunci cand ai gasit calitate,eram intru totul de acord cu tine,asa cum am mai fost,dupa cum ai vazut,atunci cand am considerat ca ai dreptate.Dar sa STII TU SIGUR ca din 10 barbati sigur unul e alesul,scuza-ma,ma faci sa rad.Desigur,daca ai noroc,poate sa fie chiar primul,dar la primul,ma tem ca nu ai termeni de comparatie,asa ca nu se pune.Poate fi si al saselea,dar daca ar fi asa,trebuie sa te consideri foarte norocoasa si te-as felicita,sincer,daca ti s-ar intampla asta.Crede-ma ca ADEVARATA calitate se gaseste greu.Bine,acum mai depinde si de standardele si limitele fiecaruia,de dorintele fiecaruia.Ai standarde reduse,corect,gasesti la primul colt de strada,dar daca stii cu adevarat ce vrei,...........e greu.Depinde deci de criteriul fiecaruia de selectie si chiar de nivelul de cultura al fiecaruia dar si de experienta fiecaruia.Pentru ca daca ne referim strict la sex(dar nu numai,evident),cu cat ai mai multa experienta cu atat stii mai multe,iti dai seama de lucruri noi si-ti doresti mai mult de la cel de langa tine.AI sansa sa-l intalnesti repede,e bafta ta,dar in nici un caz nu sunt de acord ca trebui sa-ti impui niste bariere si sa spui:-Dom'ne,dupa ce am trecut de 10,gata,stop.Pai si ce faci daca nici dupa acei 10 n-ai gasit ce-ti trebuie? Ca sa spun ca asa cum tie 20 sau 30 sau 100 ti se par prea multi parteneri,tot asa altor cititori sau cititoare cifra asta a ta(10),li se pare imensa.Repet si eu,depinde de standarde,dorinte,cultura.....sunt multi factori implicati aici. Si ca sa nu ma acuzi ca de ce includ cultura in acest subiect,o sa te intreb(sper ca ai observat si tu asta,din viata), de ce oare,tocmai oamenii care depasesc un anumit nivel cultural si spiritual,obisnuiesc sa nu faca sex asa cum bine ti-am spus despre bunica ta(nu trebuie sa te simti lezata,ca si a mea tot la fel era).Pt ca atunci cand ai un anumit nivel cultural,vezi acest subiect pentru multi inca tabu,cu alti ochi si reusesti sa-ti dai seama de ce inseamna CALITATE de fapt. In incheiere,nu cred ca ai dedus din vorbele mele ca nu ti-as respecta punctul de vedere.Asta nu inseamna ca sunt si de acord cu el.Si doar oamenii cu complexe majore au tendinta sa se uite la ce a facut partenerul,inainte de a fi cu ei.Ce conteaza ce a facut partenerul,inainte de a fi cu tine,daca atata timp cat e cu tine,iti da ce vrei si este doar cu tine?Iar ajungem la mentalitatea bunicii si nu vreau. |
||
|
gbispas Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:40 |
||
Foarte adevarat ce spui tu aici!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 13 Ianuarie 2010 19:14 |
||
|
Exprimarea libera ar trebui sa-ti spuna tie,mult mai multe decat mie,pentru ca tu ai fost(doar daca nu ai uitat) cea care ma trmitea pe alte forumuri.Eu doar ti-am plagiat ideea(chiar daca nu-mi sta in caracter),in ideea ca o sa vezi ca nu-i frumos ce spui.Se pare ca nu prea vezi parul din ochiul propriu,....... Te felicit daca chiar crezi ca iti traiesti viata asa cum vrei.Si asta in ciuda faptului ca nu cred asta in totalitate.Spun acest lucru pentru ca nu ai cum sa spui in viata ca gata,din 10 barbati,sigur unul e extraordinar,dpdv calitativ.La asa ceva nu poti sa-ti impui limite.Daca ai fi spus ca te opresti atunci cand ai gasit calitate,eram intru totul de acord cu tine,asa cum am mai fost,dupa cum ai vazut,atunci cand am considerat ca ai dreptate.Dar sa STII TU SIGUR ca din 10 barbati sigur unul e alesul,scuza-ma,ma faci sa rad.Desigur,daca ai noroc,poate sa fie chiar primul,dar la primul,ma tem ca nu ai termeni de comparatie,asa ca nu se pune.Poate fi si al saselea,dar daca ar fi asa,trebuie sa te consideri foarte norocoasa si te-as felicita,sincer,daca ti s-ar intampla asta.Crede-ma ca ADEVARATA calitate se gaseste greu.Bine,acum mai depinde si de standardele si limitele fiecaruia,de dorintele fiecaruia.Ai standarde reduse,corect,gasesti la primul colt de strada,dar daca stii cu adevarat ce vrei,...........e greu.Depinde deci de criteriul fiecaruia de selectie si chiar de nivelul de cultura al fiecaruia dar si de experienta fiecaruia.Pentru ca daca ne referim strict la sex(dar nu numai,evident),cu cat ai mai multa experienta cu atat stii mai multe,iti dai seama de lucruri noi si-ti doresti mai mult de la cel de langa tine.AI sansa sa-l intalnesti repede,e bafta ta,dar in nici un caz nu sunt de acord ca trebui sa-ti impui niste bariere si sa spui:-Dom'ne,dupa ce am trecut de 10,gata,stop.Pai si ce faci daca nici dupa acei 10 n-ai gasit ce-ti trebuie? Ca sa spun ca asa cum tie 20 sau 30 sau 100 ti se par prea multi parteneri,tot asa altor cititori sau cititoare cifra asta a ta(10),li se pare imensa.Repet si eu,depinde de standarde,dorinte,cultura.....sunt multi factori implicati aici. Si ca sa nu ma acuzi ca de ce includ cultura in acest subiect,o sa te intreb(sper ca ai observat si tu asta,din viata), de ce oare,tocmai oamenii care depasesc un anumit nivel cultural si spiritual,obisnuiesc sa nu faca sex asa cum bine ti-am spus despre bunica ta(nu trebuie sa te simti lezata,ca si a mea tot la fel era).Pt ca atunci cand ai un anumit nivel cultural,vezi acest subiect pentru multi inca tabu,cu alti ochi si reusesti sa-ti dai seama de ce inseamna CALITATE de fapt. In incheiere,nu cred ca ai dedus din vorbele mele ca nu ti-as respecta punctul de vedere.Asta nu inseamna ca sunt si de acord cu el.Si doar oamenii cu complexe majore au tendinta sa se uite la ce a facut partenerul,inainte de a fi cu ei.Ce conteaza ce a facut partenerul,inainte de a fi cu tine,daca atata timp cat e cu tine,iti da ce vrei si este doar cu tine?Iar ajungem la mentalitatea bunicii si nu vreau.[/quote] 1. Exprimarea libera inseamna ca trebuie sa fie pe placul tuturor? sau daca totusi am avut tupeul sa nu vorbesc "frumos" sa fiu huidita, fluierata? 2. Eu ma refeream strict la femeile care isi gasesc tot felul de pretexe pentru a-si camufla destrabalarea. Fiecare "relatie" incheindu-se foarte rapid in defavoarea barbatului. Este impardonabil sa tratezi asa un om doar ca sa castigi experienta (alta scuza sau altfel de experienta)... 3. Decat sa joc rolul fetei de gasca, impudica, gata de noi experiente in "cautarea marii iubiri" prefer ca din cei 10 barbati (ai observat? nu am zis nici 11, nici 15, 20 etc. :)) sa-l selectez pe cel mai bun. Daca asta tine de mentalitatea bunicii atunci sunt mandra ca am o bunica isteata. Nu contest complexitatea barbatului dar hai sa nu mai exageram. 4. Stii de ce conteaza sa cunosti trecutul persoanei iubite? Pentru ca ceea ce a facut in trecut este foarte posibil sa se repete in prezent. Nimic nu iti da certitudinea ca acum e fata cuminte si cu tine nu ar face una ca asta pentru ca de aceasta data e "diferit". Un erudit nu se preteaza la asta tocmai pentru ca intelege firea usurateca, superficiala a unora. Revenind la ideea de baza a respectului de sine, prefer o pereche de maini sa imi mangaie corpul decat o mie de maini sa-l pangareasca. |
||
|
blue_little_angel Postat pe 14 Ianuarie 2010 00:09 |
||
dupa parerea mea. ar fi si unul sficient . daca sar multumi numai cu unul dar lor le trbui mai multi.. unul cu bani multi altul cai frumos , celalant cai dotat .. si tot asa ,
|
||
|
gogu1938 Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:11 |
||
mai multi f numar?
|
||
|
gogu1938 Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:14 |
||
De la: blue_angel, la data 2010-01-14 00:09:02Exprimarea libera ar trebui sa-ti spuna tie,mult mai multe decat mie,pentru ca tu ai fost(doar daca nu ai uitat) cea care ma trmitea pe alte forumuri.Eu doar ti-am plagiat ideea(chiar daca nu-mi sta in caracter),in ideea ca o sa vezi ca nu-i frumos ce spui.Se pare ca nu prea vezi parul din ochiul propriu,....... 1. Exprimarea libera inseamna ca trebuie sa fie pe placul tuturor? sau daca totusi am avut tupeul sa nu vorbesc "frumos" sa fiu huidita, fluierata? 2. Eu ma refeream strict la femeile care isi gasesc tot felul de pretexe pentru a-si camufla destrabalarea. Fiecare "relatie" incheindu-se foarte rapid in defavoarea barbatului. Este impardonabil sa tratezi asa un om doar ca sa castigi experienta (alta scuza sau altfel de experienta)... 3. Decat sa joc rolul fetei de gasca, impudica, gata de noi experiente in "cautarea marii iubiri" prefer ca din cei 10 barbati (ai observat? nu am zis nici 11, nici 15, 20 etc. :)) sa-l selectez pe cel mai bun. Daca asta tine de mentalitatea bunicii atunci sunt mandra ca am o bunica isteata. Nu contest complexitatea barbatului dar hai sa nu mai exageram. 4. Stii de ce conteaza sa cunosti trecutul persoanei iubite? Pentru ca ceea ce a facut in trecut este foarte posibil sa se repete in prezent. Nimic nu iti da certitudinea ca acum e fata cuminte si cu tine nu ar face una ca asta pentru ca de aceasta data e "diferit". Un erudit nu se preteaza la asta tocmai pentru ca intelege firea usurateca, superficiala a unora. Revenind la ideea de baza a respectului de sine, prefer o pereche de maini sa imi mangaie corpul decat o mie de maini sa-l pangareasca. [/quote] Scuze ca scriu asa tarziu,dar unii mai si fac in viata,nu doar scriu.Poate nu-i asa tarziu,totusi,sper ca nu te-ai maritat,deja:)):)) 1)Dar faptul ca cineva nu-i de acord cu ideile tale,inseamna ca te fluiera ori te huiduie?HM!Cam primitiv rationamentul.Lasa,nu cred ca-i singurul,in cazul tau. 2)pai,daca ma iau dupa logica ta,atunci si tu cauti tot felul de pretexte(vezi acei 10 barbati),pt a te destrabala si pt a trece de la unul la altul,in defavoarea sigura a barbatilor.Cu ce esti mai prejos?oare crezi ca scuza ta-i mai cu mot?Nu te supara,parerea mea e doar ca-i mai penibila si mai meschina(macar alea spun pe fata ce vreau si nu se dau dupa bustean). 3)Am observat ca nu ai spus nici 11 nici 15,nici 100,dar nu cred ca te avantajeaza chestia asta.Ai vazut ce spunea cineva?I se pare ca si unul e mult.Ce te faci?In viziunea lui,esti la fel cu celelalte care au 100.Doar un numar conteaza,restul e la fel.Macar alea isi traiesc viata asa cum vor,nu se iau dupa ce le-a spus lor nu stiu cine,nu stiu cand si nu tin minte de cate ori.Traiesc dupa propria viziune asupra vietii si-si ofera ceea ce doresc de la viata. 4)Asta conteaza doar in cazul celor fara experieta si care cred ca le stiu pe toate.Cu cat ai mai multa experienta,cu atat ajungi sa cunosti mai bine omul si cu atat "citesti" mai bine pe cel de langa tine.Nu,nu comenta aici,nimic,ar fi jenant.N-ai experienta necesara sa-ti dai cu parerea,in acest caz,te asigur.Si daca din pct tau de vedere un erudit nu se preteaza la asa ceva,cum iti explici ca tocmai ei sunt cei care fac asta? Cat despre pangarit,.....mda,n-am ce zice,esti jos de tot.Nu ai cultura necesara sa intelegi fenomenul.pacat,dar mai sunt si specimene ca tine. |
||
|
gbispas Postat pe 28 Ianuarie 2010 18:08 |
||
partener unic pt sanatate atat la femeie cat si la barbat...poti sa ai unul singur daca acesta a mai avut si alte partenere toate sansele sa faci cancer...barbatii sunt purtatori de virusi....ei transmit virusii de la o femeie la alta...nu asta este motivul pt care se vaccineaza fetele?...poti sa fii virgina si sa iei un barbat care a mai mers pe la femei si toate sansele ca dupa ani sa te trezesti ca nu ti-a folosit la nimic sa te pazesti daca partenerul nu a fost doar pt tine...cancerul a aparut datorita infidelitatii ...ar trebui sa se faca un vaccin si pt fidelitate asa am fi protejate
|
||
|
sunlight_healthy Postat pe 29 Ianuarie 2010 15:32 |
||
De la: stella_bella, la data 2008-12-11 20:36:20ce mentalitati ...mai rau ca acu o suta de ani draga mea...muschii vaginului nu se mentine ca muschii ce ii faci la sala...stii de ce arabii au cate o femeie pt fiecare noapte? pt ca femeia are nevoie de pauza pt a se reface...deci cand o femeie este folosita in exces forma vaginului ramane marita ....cand femeia ia pauza acesta se reface si placerea barbatului este mai mare...ai auzit barbati care spun ca au fost cu una care parca era oala?....
|
||
|
sunlight_healthy Postat pe 29 Ianuarie 2010 15:53 |
||
De la: sunlight, la data 2010-01-29 15:32:39partener unic pt sanatate atat la femeie cat si la barbat...poti sa ai unul singur daca acesta a mai avut si alte partenere toate sansele sa faci cancer...barbatii sunt purtatori de virusi....ei transmit virusii de la o femeie la alta...nu asta este motivul pt care se vaccineaza fetele?...poti sa fii virgina si sa iei un barbat care a mai mers pe la femei si toate sansele ca dupa ani sa te trezesti ca nu ti-a folosit la nimic sa te pazesti daca partenerul nu a fost doar pt tine...cancerul a aparut datorita infidelitatii ...ar trebui sa se faca un vaccin si pt fidelitate asa am fi protejate Cancerul a aparut datorita infidelitatii?Of,cum dracu' va tine pamantu'?Iar pt cultura ta,femeile sunt purtatoare de mult mai multi microbi si virusi decat barbatii si deci ele doneaza mult mai repede asa ceva,decat barbatii,dar este absolut irelevant.Oare nu te duce capul ala sec sa-ti dai seama ca luam germeni,virusi,bacterii si de la toaleta(doar un mic exemplu),nu doar prin contact sexual?Dealtfel nici eu nu inteleg de ce cobor atat de mult,la nivelul tau. Cat despre al doilea comentariu al tau,esti varza rau,toti muschii se comporta la fel.doar ca in prostia ta uiti ca mentinere nu inseamna abstinenta. |
||
|
gbispas Postat pe 30 Ianuarie 2010 10:33 |
||
| nu cred ca exista un numar aproximativ. Poti fi fericita dupa ce l -ai cunoscut doar pe acel EL, unic, dragastos pentru toata viata sau poti fi multumita la al 5 lea sa zicem. Depinde de sufletul tau, d ecaracterul tau si de ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. Si mai ales gura lumii in astfel de cazuri conteaza cel mai putin spre...deloc ! | ||
|
Aproape_eu Postat pe 30 Ianuarie 2010 10:55 |
||
De la: gbispas, la data 2010-01-30 10:33:36De la: sunlight, la data 2010-01-29 15:32:39partener unic pt sanatate atat la femeie cat si la barbat...poti sa ai unul singur daca acesta a mai avut si alte partenere toate sansele sa faci cancer...barbatii sunt purtatori de virusi....ei transmit virusii de la o femeie la alta...nu asta este motivul pt care se vaccineaza fetele?...poti sa fii virgina si sa iei un barbat care a mai mers pe la femei si toate sansele ca dupa ani sa te trezesti ca nu ti-a folosit la nimic sa te pazesti daca partenerul nu a fost doar pt tine...cancerul a aparut datorita infidelitatii ...ar trebui sa se faca un vaccin si pt fidelitate asa am fi protejate fiecare boala are o cauza si noi suntem vinovati de aparitia ei...uite ca pamantul asta tine si legume si persoane fara cultura...nu ma duce capul prea departe tocmai pt ca e sec de aceea am intrat si eu pe aici sa-l umplu cu ceva ca daca era plin nu mai aveam nevoie de cultura ...am nevoie de cunoastere si vad ca te-ai oferit tu care esti plin si dai pe afara asa ca daca invatam si de la tine ceva nu strica....din cate stiu eu femeile sunt purtatoare de multi microbi dar nu toate ci doar unele de la care barbatii sunt dispusi sa riste ,sa imparta si ei microbii pe care ii au pt ca mai apoi sa le transmita altora pt ca ei sunt destul de saritori ...acum depinde ce sarituri iti trec tie prin cap...wc de acasa niciodata nu o sa iti puna sanatatea in pericol daca se pastreaza curat iar la cele publice se duce fiecare doar la nevoie daca nu are alta obtiune si n-ai sa te atingi de ele tocmai sa nu iei bolile altora ...parca asa am invatat eu la mama si mi-a ramas in capul asta sec pe care il mai am pe umeri....iar la al doilea com nu ma refeream la abstinenta ci la normalitate....la nevoia femeiide a se reface dar na ...nu toate femeile au nevoie de refacere pt ca unele poate au de pierdut ....fiecare pana la urma isi traieste viata dupa regulile stabilite chiar daca are cap sau nu sau e varza ,morcov sau mai stiu eu ce tartacuta...sanatate!...si ai grija la wc-urile alea
|
||
|
sunlight_healthy Postat pe 30 Ianuarie 2010 17:06 |
||
Muschii vaginului se largesc de prea multa folosire?????? Mai nene, cum se face ca eu nu mi-am dat seama pana la varsta asta? Dimpotriva, mi s-a parut ca-i invers...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 30 Ianuarie 2010 19:44 |
||
|
=oBtiune,femeia isi incepe O viata sexuala,.....=.Ai dreptate,capul ti-e gol.Pe la scoala ai trecut,...pe langa,....pretentii ai insa,..la greu....si mai ales,degeaba. Spui ca noi suntem vinovati pentru boli?Pai de ce,am lasat noi microbii,virusii,bacteriile pe pamant sau le-am inventat noi?Asa este viata,atat noi cat si celelalte animale suntem deschisi imbolnavirilor de diferite forme si complexitati.Ori tu vrei sa nu mai iesim de sub plapuma sa nu ne mai descopere virusii? Mama cata prostie. Cand m-am referit la toalete,nu cred ca ai citit asta decat ca un exemplu.Pot sa-ti dau si altele,dar ma tem ca daca pe asta foarte evident nu l-ai inteles,...............sau l-ai inteles cu partea cu care stai pe scaun,........... barbatii sunt dispusi,spui ,sa riste?Pai si femeia,daca-i asa de corecta,de ce nu spune?De perversa?oricum e nesemnificativ,asa cum am mai spus.Ideea este ca multe dintre bolile transmisibile sexual,la barbati nu se manifesta in nici un fel.Daca n-ai inteles,iti pot da si aici exemple.E si oarecum normal,pana la urma,una este sa tii microbii intr-un mediu inchis si umed(vaginul) si alta intr-un mediu extern,ca la barbat(daca n-ai inteles,iti dau exemplu si ce inseamna mediu extern) Marturisesc,insa ca pana acum am auzit despre nevoia barbatului de a se reface,uneori,dar despre nevoia femeii de a se reface,........HAHAHAHA!Poate tu cand faci sex,folosesti bisturiul si trebuie sa te refaci,pana iesi de la terapie intensiva.Pacat,noi facem altfel
|
||
|
gbispas Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:58 |
||
De la: gbispas, la data 2010-01-28 18:08:48De la: blue_angel, la data 2010-01-14 00:09:02Exprimarea libera ar trebui sa-ti spuna tie,mult mai multe decat mie,pentru ca tu ai fost(doar daca nu ai uitat) cea care ma trmitea pe alte forumuri.Eu doar ti-am plagiat ideea(chiar daca nu-mi sta in caracter),in ideea ca o sa vezi ca nu-i frumos ce spui.Se pare ca nu prea vezi parul din ochiul propriu,....... Scuze ca scriu asa tarziu,dar unii mai si fac in viata,nu doar scriu.Poate nu-i asa tarziu,totusi,sper ca nu te-ai maritat,deja:)):)) 1)Dar faptul ca cineva nu-i de acord cu ideile tale,inseamna ca te fluiera ori te huiduie?HM!Cam primitiv rationamentul.Lasa,nu cred ca-i singurul,in cazul tau. 2)pai,daca ma iau dupa logica ta,atunci si tu cauti tot felul de pretexte(vezi acei 10 barbati),pt a te destrabala si pt a trece de la unul la altul,in defavoarea sigura a barbatilor.Cu ce esti mai prejos?oare crezi ca scuza ta-i mai cu mot?Nu te supara,parerea mea e doar ca-i mai penibila si mai meschina(macar alea spun pe fata ce vreau si nu se dau dupa bustean). 3)Am observat ca nu ai spus nici 11 nici 15,nici 100,dar nu cred ca te avantajeaza chestia asta.Ai vazut ce spunea cineva?I se pare ca si unul e mult.Ce te faci?In viziunea lui,esti la fel cu celelalte care au 100.Doar un numar conteaza,restul e la fel.Macar alea isi traiesc viata asa cum vor,nu se iau dupa ce le-a spus lor nu stiu cine,nu stiu cand si nu tin minte de cate ori.Traiesc dupa propria viziune asupra vietii si-si ofera ceea ce doresc de la viata. 4)Asta conteaza doar in cazul celor fara experieta si care cred ca le stiu pe toate.Cu cat ai mai multa experienta,cu atat ajungi sa cunosti mai bine omul si cu atat "citesti" mai bine pe cel de langa tine.Nu,nu comenta aici,nimic,ar fi jenant.N-ai experienta necesara sa-ti dai cu parerea,in acest caz,te asigur.Si daca din pct tau de vedere un erudit nu se preteaza la asa ceva,cum iti explici ca tocmai ei sunt cei care fac asta? Cat despre pangarit,.....mda,n-am ce zice,esti jos de tot.Nu ai cultura necesara sa intelegi fenomenul.pacat,dar mai sunt si specimene ca tine.[/quote] La tine expimare libera = exprimare execrabila??? Sa fii tu vreun misogin frustrat dar de aici pana la a jigni in stanga, dreapta dupa bunul plac e o cale lunga pe care lipsa celor sapte ani de-acasa, crede-ma pe cuvant, nu ti-o ingaduie. Rabdarea mea cu o "persoana" ca tine a luat sfarsit si aici, acum v-a trebui sa ne luam ramas bun. Te implor sa nu te sinchisesti cu un raspuns pentru ca pur si simplu nu ai un cum sa raspunzi civilizat! Inainte de plecare iti dau un sfat prietenesc! Nu mai trata cat traiesti nicio persoana asa cum m-ai tratat pe mine si colegii nostrii de pe acest sit, chiar daca nu poti digera si alte opinii asta nu iti indreptateste comportamentul dictatorial. |
||
|
blue_little_angel Postat pe 1 Februarie 2010 22:26 |
||
|
HAHAHAHAHAHA! Ma intreb care cuvinte ti s-au parut ca ar fi liupsite de bun simt?Faptul ca imi spun parerea?Da,pt mine,consider ca esti jos rau de tot.Asta nu inseamna ca te-am jignit cu ceva ci doar ca-mi spun parerea intr-un mod civilizat.Daca-ti spuneam ca esti o imbecila jegoasa,atunci da,puteai sa ma acuzi,dar tu observi ca dupa fiecare comentariu nu ai nici un argument viabil in ceea ce spui si atunci ai luat-o pe partea asta.Te-as ruga mult sa-mi spui si mie un singur cuvant necivilizat,ce ti l-am adresat.Te anunt insa,cuvintele necivilizate nu prea le gasesti in DEX,ce am folosit eu sunt doar cuvinte aprobate de Academia Romana,daca-ti spune ceva,asta. Cat despre misoginismul meu,cred ca inca o data esti pe dinafara.Unde ai vazut ca as fi spus ca barbatul e mai presus de femeie sau ca femeia este subordonata barbatului.Ba dimpotriva,sa stii ca in viata sunt adeptul egalitatii totale dintre barbat si femeie.problema e ca voi femeile luati ca si egalitate doar drepturile ce va revin din teoria asta,obligatiile nu-s pt voi.Chestia e ca aveti si multe obligatii,nu doar drepturi. iar in incheiere,nu stiu ce te face sa crezi ca as fi dictator?Faptul ca stiu ce spun si nu ai ce repliuca coerenta sa-mi dai?Dar asta nu-i in nici un caz dictatura.Poate dictatoare esti tu,ca vrei sa scrii doar tu,mi-ai spus in nenumarate randuri mai pe fata mai pe dupa perdea sa nu mai scriu.Pai cine esti tu tovarasa de la cabinetul 2,sa spui cuiva sa nu mai vorbeasca,doar pt ca nu poti tine pasul cu experienta lui? |
||
|
gbispas Postat pe 2 Februarie 2010 15:00 |
||
De la: gbispas, la data 2010-02-02 15:00:47HAHAHAHAHAHA! Tovarase doar cateva exemple clare prin care-ti demonstrezi maiestria de "OM": "Nu ai cultura necesara sa intelegi fenomenul.pacat,dar mai sunt si specimene ca tine... - cum dracu' va tine pamantu'? - Oare nu te duce capul ala sec... - esti varza rau... - doar ca in prostia ta uiti ca... - Mama cata prostie..." Daca acestea sunt aprobate de Academia Romana atunci imi voi amana vizita in Romania pentru urmatorii 20 de ani! Si inca o data TU in stralucita ipostaza de misogin: "...Cand m-am referit la toalete,nu cred ca ai citit asta decat ca un exemplu.Pot sa-ti dau si altele,dar ma tem ca daca pe asta foarte evident nu l-ai inteles,...............sau l-ai inteles cu partea cu care stai pe scaun,...........(nu cred ca iti permiteai luxul sa vorbesti asa cu un barbat) Pai si femeia,daca-i asa de corecta,de ce nu spune?De perversa?...Ideea este ca multe dintre bolile transmisibile sexual,la barbati nu se manifesta in nici un fel (ai uitat sa mentionezi ca sunt purtatori!!!). Daca n-ai inteles,iti pot da si aici exemple.E si oarecum normal,pana la urma,una este sa tii microbii intr-un mediu inchis si umed(vaginul) si alta intr-un mediu extern,ca la barbat(daca n-ai inteles,iti dau exemplu si ce inseamna mediu extern) Marturisesc,insa ca pana acum am auzit despre nevoia barbatului de a se reface,uneori,dar despre nevoia femeii de a se reface,........HAHAHAHA!Poate tu cand faci sex,folosesti bisturiul si trebuie sa te refaci,pana iesi de la terapie intensiva..." (nu cred nici de aceasta data ca iti permiteai luxul sa vorbesti asa cu un barbat) Nu mai am timp sa te citez dar simplu fapt ca bagi toate femeile in aceeasi oala afirmand ca de fapt toate suntem niste nimfomane, doar ca unele suntem mai bine camuflate este de-a dreptul un gand misogin si umilitor. Eu sunt foarte multumita de barbatul pe care-l am alaturi si din partea mea pot sa navaleasca turcii ca tot nu ma misca nici un alt barbat. Si pe langa asta sunt ferm convinsa ca mai sunt muuuulte femei care simt la fel. Deci... mai putina generalizare ar duce la mai putin misoginism din partea dumneavoastra, stimabile tovaras. |
||
|
blue_little_angel Postat pe 2 Februarie 2010 16:24 |
||
|
intrebqarea se putea pune si altfel....femeile tot ne invinovatesc pe noi barbatii ca suntem fustangii si infideli si ca ele sunt sfante(cel putin asa sustine majoritatea) stam si ne intrebam urmatorul lucru, eu daca am 2-3 femei, Vasile are si el 2-3, Gheorghe are si el 3 , Ion are si ala 2 oare pe care le avem ????
|
||
|
4Life Postat pe 2 Februarie 2010 16:30 |
||
|
Dumnezeu mi-e martor(dar si forumurile de pe aici),ca eu cu 4life am avut multe "contre",daca le pot spune asa,dar de data asta sunt intru totul de acord cu el. Apoi,daca asta inseamna ca am jignit pe cineva,de ce nu spui ca de fapt asta-i doar raspunsul meu la faptul ca cei carora le adresam cuvintele astea,deloc scandaloase dealtfel ne-au insultat inteligenta cu prostiile ce le debitau,incercand sa ne faca sa credem ca doar cuvintele lor sunt acceptate.Stii pe cineva care afirma pe aici ca femeile nu stiu care sunt destrabalate(isi ascund destrabalarea) si altele?Daca nu,mai uita-te la postarile tale.Nu sunt cu nimic mai prejos decat ale mele,dar ti-am mai spus,parul din ochiul tau e mult mai mic decat scobitoarea..........Asta ca sa nu mai pun la socoteala ca exagerezi extrem de mult si faci din tantar armasar,in sensul ca:-"Nu ai cultura necesara sa intelegi fenomenul.pacat,dar mai sunt si specimene ca tine..".Cu ce am jignit aici?Ca-ti spun ca esti(tie sau altcuiva,ca nu tin minte cui i-am scris asta si eu nu fac politie ca tine)purtatoare de cultura rurala?Pai am dreptul la opinie,asa cum si tu ai.Si ti-ai si exercitat acest drept.Ma rog,se pare ca e greu sa intelegi multe lucruri(de ce oare nu ma mir) si atunci chiar te rog sa nu vii prin Romania,avem si asa multi primitivi.Daca poti ia-i si p-astia de aici la tine,oriunde ar fi asta(sper sincar ca nu in Olanda,pentru ca acolo am si eu o casa si n-as vrea sa intalnesc pe acolo specimene ca tine,cum nu vreu sa intalnesc nici in Romania).Vezi ca am certitudinea ca o sa spui ca iar sunt dictator,doar ca dictatorii nu dau sfaturi,iar asta a fost un sfat. Cat despre misoginismul meu,nu pot decat sa rad pe infundate.Pai ce vina am eu ca intr-adevar unele boli se manifesta(eu asta am spus) doar la femei?Poate ma confunzi cu Dumnezeu.ori poate ca daca spuneam ca doar femeile au ciclu insemna tot o dovada indubitabila de misoginism.Ca este cam la fel,pana la urma,cu ce spuneam despre boli.Vezi ca aveam dreptate cand spuneam ca ai mentalitate primitiva si ca habar nu ai ce intelegi?Si apropos,oare acea fata,careia eu ii spuneam toate astea,nu era cu adevarat misogina?ia citeste putin:"-barbatii sunt purtatori de virusi,...Ei transmit virusii de la o femeie la alta,.....oare nu de asta se vaccineaza fetele".Lasand la o parte imbecilitatea ultimei afirmatii(vezi,am vorbit frumos,nu am spus ca cea care a scris e o jigodie nefu....)(eu nu m-am luat de nici o persoana,am atacat numai ideea expusa)nu sunt oare toate asta cu adevarat afirmatii misogine?Adicatelea,vezi Doamne,femeile nu-s nici purtatoare si nici nu transmit virusii ori bacterii din barbat in barbat,nu ai noi facem astea.Si sper ca vaccinul ala antibarbat(sau impotriva virusilor de la barbati)nu va da reactii adverse:)):)):))Insa,evident ca esti foarte corecta si pe astea nu le-ai vazut. Si poti sa-mi spui si mie,unde am afirmat eu ca femeile sunt toate niste nimfomane?Mi-e clar ca ai citit cu urechea si probabil auzi cu dintii.Intorci totul,exagerand si mai ales adaugand ori punand in gura altuia,cuvinte ce nu le-a spus.Cred ca faci confuzie intre acel tip de refacere,necesar in cazul unui barbat.Dar asta nu inseamna ca daca femeia nu are o asemenea necesitate,ar fi nimfomana.Ma rog,e clar,intelegi ce poti,pana la urma,daca mai mult nu se poate,...ghinionul tau. Stii,poti sa stai foarte linistita langa barbatul tau,am curaj sa fac pariu cu oricine si pe orice,ca nu esti o femeie nici macar interesanta,in pat,asa ca,..ghinionul sotului tau,dar aici nu ma bag,nu-i treaba mea,gusturile nu se discuta.Si nu stiu de ce,flerul imi spune si nu m-a inselat de multe ori(de data asta ma pot insela,insa)ca nu esti nici vreo femeie cat de cat atragatoare.Probabil ai gasit pe vre-unul,poate si strain din vest ca astia numai femei nu au in tarile lor(sa nu-mi spui ca nu-i asa,tin sa precizez ca si prin natura meseriei dar nu numai am cam vazut aproape toata lumea) si stii ca daca te prinde ala,altul nu mai pupi s-atunci,.........Cum spuneam,ma pot insela in aceasta ultima afirmatie,dar chiar si asa,in pat stiu sigur(nu ma intreba de unde,pentru ca ti-am spus , nu ai cultura si experienta necesara sa intelegi multe lucruri,din faptul ca experienta ta este infima) esti catastrofa.Ramai a aluia,e perfect pt noi,asa. |
||
|
gbispas Postat pe 2 Februarie 2010 22:43 |
||
| Cred ca mai intai ar trebuii definit termenul de femeie.Si pana la urma ce conteaza , fiecare face ce-l duce mintea si ce-l lasa sufletul. | ||
|
iupi24 Postat pe 3 Februarie 2010 15:47 |
||
| de ce s-a pus intrebarea asta?.. am pierdut sensul deja... o femeie poate avea unul sau mai multi parteneri in functie de educatie, circumstante, temperament.. fiecare isi face viata asa cum crede de cuviinta, nu putem judeca pe nimeni.. si totusi e incompleta. stau si ma intreb si eu, oare cum i-a venit in gand o asemenea chestie celei care a initiat topicul? de la ce i se trage? | ||
|
camiflorea Postat pe 4 Februarie 2010 21:49 |
||
| N-am inteles intrebarea: Cati ar trebui sa aiba de odata, sau esalonat? Depinde de multi factori dar de volum in primul rand. Oricum e o tema de discutie prea tare. Succese! | ||
|
Yeahright Postat pe 6 Februarie 2010 07:02 |
||
| Monica Columbeanu,Andreea Marin Banica,Mihaela Radulescu si alte "pan...me " de genul lor,care au facut din sex,DIPLOMA PROFESIONALA PTR PREAMARIRE SI REUSITA SOCIALA"si care au avut cate un "oras intreg de parteneri "au col uterin ??? Dar daca este sa raspundem la-ntrebarea site-ului ,"Cam cati parteneri i-ar trebui unei femei ?",trebuie sa punem mai intai intrebarea "Carui gen de femeie i-ar trebui mai multi parteneri ??? "Adevarul gol-golut"este ca daca n-ar exista si acest gen de femei,adepte ale "celei mai vechi meseriidin lume", viata n-ar fi frumoasa cand esti SANATOS !!! | ||
|
crysis Postat pe 6 Februarie 2010 07:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| dezinteres fata de sex | 32 | De la: izab33lla 30 Septembrie 2010 22:37 |
| pregnyl 1500 | 1 | De la: igrec1 12 Noiembrie 2009 10:50 |
| sindromul morquio | 1 | De la: healthy005871 27 August 2009 19:20 |
|
|
||
| help!!! | 8 | De la: camiflorea 24 Martie 2010 18:05 |
| atacuri de panica | 97 | De la: danielavarghes 26 Martie 2013 11:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.