Setari Cookie-uri

cam cati parteneri sexuali ar trebui sa aibe o femeie?

m-am intors si vad ca fiecare isi sustine punctul de vedere lovind in cei care incearca sa-si spuna parearea consideranduse atotstiutori ...oare chiar stie un barbat cum este sa fii femeie sau stie o femeie cum sunt altele ?...daca mergi la mai multi ginecologi vei auzi pareri diferite,teorii diferite ca pe forum...oare nu este vorba de aceasi medicina?...multi se pare ca nu au auzit ca femeia este unica si pt fiecare este diferit ....vaginul unei femei am invatat la scoala arata ca o punga sau un sac desfacut daca imi amintesc bine...la nastere se dilata pt a iesi copilul dar nu toate femeile nasc f usor...unele se largesc mai mult altele mai putin ai multe se rup sau sunt taiate de medici pt a scoate copilul...au nevoie dupa nastere de o pauza pt ca vaginul sa se refaca ...el va reveni la forma anterioara ...in timp odata cu trecerea varstei femeia are parte de schimbari ...muschii vaginului se lasa asa cum si ridurile apar etc odata cu varsta...sunt multe femei care pot face si exercitii daca ele asa sunt construite nu vor schimba prea multe...cele care fac exercitii de mentinere pot fi mai stramte dar si cele care nu mai au viata sexuala pot sa se stramteze datorita faptului ca vaginul ramane nefolosit ...acestea ar putea sa se coase si ar fi ca noi...acum depinde si ce fel de vagin are ...cele care au un vagin stramt pot incerca si vor vedea ca asa este ...dupa o pauza penetrarea devine dificila datorita opririi activitatii sexuale...vaginul ia forma penisului asa ca unele femei care au relatii extraconjugale trebuie sa aleaga barbati cu aceeasi grosime de penis ...sunt multe femei largi dupa cum multi barbati marturisesc ...unele poibil sa se largeasca f tare de la excitatie si altele care se spune ca sunt ca oala de obicei au avut o interventie chirurgicala in care ginecologul a mutilato din dorinta de a face bani si pt ca nu au suficienta pregatire de a opera uterul femeii ...sunt multe care fac din sexul lor o meserie si nu sunt tocmai largi asta pt ca o fac pt bani si nu de placere...vaginul se relaxeaza si devine primitor numai cand femeia isi doreste acel barbat nu cand este obligata sa o faca...multe femei stiu cand sa foloseasca acele exercitii pt placerea barbatului dar in general se face doar partenerului de viata sau barbatului iubit...atunci cand vrei ca el sa nu te paraseasca ...sa-l ai la picioarele tale...nu stiu daca e valabil pt toate femeile la mine functioneaza ...functioneaza si cu pauza ...exista f putine femei care se dezvergineaza f greu si adevarata dezverginare am inteles ca se face abia la nastere...acelea sunt femei care pot face orice barbat sa fie nebun dupa ele si chiar pot fi virgine si dupa incercarea de a vedea cum e sa fie femei o femeie nu cred ca trebuie sa aiba cat mai multe relatii ci sa isi gaseasca partenerul potrivit si e suficient chiar daca se opreste la unul sau la 3...cand o femeie are f multi parteneri sexuali este deja o problema...ori nu stie ce vrea ori ...ori ii plac toti barbatii...ceva nu e in ordine acolo ca de altfel e valabil si pt barbati...nu te scuzi ca o faci pt gasirea partenerului potrivit ...pana la urma chiar toti barbatii sunt incapabili sa ofere placere unei femei sau toate femeile sunt largi?...cati barbati nu am auzit spunand ca am avut si bune si rele dar inca mai cauta...de fapt ce cauta?...o partenera sau distractie?...parerea mea este ca fiecare are cati parteneri isi doreste in functie de educatie sau de mentalitate nu este o regula ...daca stii ce vrei tu nu este valabil ce vrea celalalt sau ce crede cel care are o alta parere decat a ta.
healthy011998
Postat pe 10 Februarie 2010 10:29
Mai fetitza,ai o cultura infima si pretentii de prima-dona.In primul rand,nu se pune DEZVERGINAT ci DEZVIRGINAT,ca doar vine de la virgina nu de la vergina.Chiar nu te duce nici atat mintea?
Apoi,ceea ce ne povestesti se numeste "himen elastic".Aveai nevoie de doar doua cuvinte sa ne spui ce-ai spus tu in patru pagini.Ma rog,toti incultii dau lectii.E valabil pentru tot comentariul tau.Aberezi ca barbati sunt inebuniti dupa nu stiu ce,uite ca nu e deloc asa,doar cei fara experienta.Iti spun eu dupa ce se dau barbatii in vant.DUPA FEMEI BUNE IN PAT(sau pe unde se mai poate face sex-sexul se poate face si din dragoste,nu doar de placere,nevoie,..........),femei care nu sunt VACI,stau doar cu picioarele desfacute si cred ca fac destul.Halal comentariu ai postat.
gbispas
Postat pe 10 Februarie 2010 20:41
vad ca pt tiune toti sunt prosti si inculti de...n-au facut toti studii la aceeasi scoala si nu toti au ajuns la varsta ta...probabil pana voi implini anii tai te voi depasi in cultura deocamdata sunt libera sa scriu ce vreau si ce ma taie capul ca e bine ca e rau nu e treaba ta ...nu sunt la orele de lb romana dar nu m-ar deranja daca ai deschide un curs pt toate incultele de aici asa am invata si noi sa scriem si apoi am critica si noi pe toata lumea asa cum faci tu domnule "stie tot "si ma intreb cam ce cauti tu in discutiile unor femei ca oricum habar n-ai ce e aia femeie poate stii tu cum e sa fii cu ele cu cele care te suporta ....cine intra pe aici vor sa auda experienta altora nu jignirile tale ...ne vom culturaliza si noi stai linistit dar pana atunci n-ai decat sa ne suporti asa inculti cum suntem si pe viitor am sa scriu si mai mult ca acum si putin imi pasa de cultura ta cand nu stii decat sa arunci cu venin in fiecare pers care face un com si nu-i pe placul tau...ai o problema destul de grava pe care n-ar fi rau sa mergi sa o tratezi ...tu urasti pe toata lumea care nu are aceeasi parere ca a ta da na fiecare vede din unghiul lui ...sunt o doamna sa stii atat timp cat stiu sa respect pei cei din jur nu stiu tu daca esti un domn din punctul meu de vedere se vede ca ai fi departe ...nu cred ca multa lume te suporta ...cine se aseamana se aduna si probabil in jurul tau sunt doar serpi veninosi asta ar da de inteles comportamentul tau
healthy011998
Postat pe 12 Februarie 2010 11:52
Cei cu adevarat inteligenti,accepta si ideea celuilalt oricat de pricajita si de neinsemnata ar fi. Se poate ca pentru cei care ataca mereu,sa fie nitel mai destepti ca ceilalti si sa li se para logic ca pe un forum ,sa se imparta pareri si nu greseli gramaticale,dar nu-i obliga nimeni sa stea aici,asa cum nu trebuie sa intepe de fiecare data cand au ocazia ("cand nu au una,isi fac")! Dar poate tachinatul ala care pare uneori a fi "veninul unui sarpe" sa fie un mod prin care X sau Y socializeaza. Data viitoare mai mult tact,uneori iubirea si intelegerea,oricat de covarsitoare ar fi vorbele celuilalt,face pe celalalt sa inteleaga ca si "gandaceii" au voie sa traiasca pe pamant,chiar si nestiutorii... Chiar si de-acolo putem invata,oricare ne-ar fi varsta ori inteligenta. Pentru certuri,ma repet,exista un subiect pe tema asta: "Ma supara comentariul tau,deci trebuie sa-ti primesti bobarnacul!"
Si nu pentru ca e facut de mine,va astept acolo,ci pentru ca m-am saturat sa se ceara o parere despre un tratament,iar celalalt sa spuna "esti un incult nu ai ce cauta aici".
NimeniDoarEu
Postat pe 12 Februarie 2010 12:28
De la: healthy011998, la data 2010-02-12 11:52:10vad ca pt tiune toti sunt prosti si inculti de...n-au facut toti studii la aceeasi scoala si nu toti au ajuns la varsta ta...probabil pana voi implini anii tai te voi depasi in cultura deocamdata sunt libera sa scriu ce vreau si ce ma taie capul ca e bine ca e rau nu e treaba ta ...nu sunt la orele de lb romana dar nu m-ar deranja daca ai deschide un curs pt toate incultele de aici asa am invata si noi sa scriem si apoi am critica si noi pe toata lumea asa cum faci tu domnule "stie tot "si ma intreb cam ce cauti tu in discutiile unor femei ca oricum habar n-ai ce e aia femeie poate stii tu cum e sa fii cu ele cu cele care te suporta ....cine intra pe aici vor sa auda experienta altora nu jignirile tale ...ne vom culturaliza si noi stai linistit dar pana atunci n-ai decat sa ne suporti asa inculti cum suntem si pe viitor am sa scriu si mai mult ca acum si putin imi pasa de cultura ta cand nu stii decat sa arunci cu venin in fiecare pers care face un com si nu-i pe placul tau...ai o problema destul de grava pe care n-ar fi rau sa mergi sa o tratezi ...tu urasti pe toata lumea care nu are aceeasi parere ca a ta da na fiecare vede din unghiul lui ...sunt o doamna sa stii atat timp cat stiu sa respect pei cei din jur nu stiu tu daca esti un domn din punctul meu de vedere se vede ca ai fi departe ...nu cred ca multa lume te suporta ...cine se aseamana se aduna si probabil in jurul tau sunt doar serpi veninosi asta ar da de inteles comportamentul tau

Auzi,fetitz mic,studite ,...pe nicaieri,daca tu accepti niste ineptii spuse de o proasta, de dragul de a pierde timpul,care-i baga in ceata pe cei ce nu stiu si care intreaba si ei pe aici,nu inseamna ca asa trebuie sa fim cu totii si acele ineptii sa fie acceptate de cei care mai cunosc in domeniu.Din partea mea poti sa scrii cat vrei,chiar nu ma intereseaza absolut deloc,e dreptul tau,cu cat scrii mai mult,cu atat ma distrez si eu mai mult.Uita-te si tu ce aberatii scrii,pana si faptul ca un barbat scrie despre femei,inseamna un afront,pentru tine.Pai adicatelea cum sa cunoasca barbatii femeile,doar barbatii sunt toti homosexuali si nu au citit nimic la viata lor iar femeile sunt toate lesbiene,nu intra in contact,unii cu altii.Eu chiar ma intreb cum de barbatii medici ginecologi pot sa practice aceasta meserie,conform logicii tale de doi lei,ar fi o meserie rezervata exclusiv femeilor.Ma mai intreb, atunci,daca esti femeie si stii atat de multe despre femei,cum de nu ai auzit de HIMENOPLASTIE,de HIMEN ELASTIC si alte chestii pe care le debitai tu pe acolo,total pe dinafara.Ba mai mult(si asta incalaca tocmai logica asta a ta,care ai spus-o)noi barbatii nu stim ce-i aia o femeie,dar tu stii sigur ce-si doreste un barbat.Mai sa fie!
Sa stii ca oricat ai studia si orice ai incerca sa faci in viitor,nu o sa ajungi niciodata la nivelul meu.Fac pariu cu oricine are curaj si pe orice.Te bagi?Si mai am curaj sa fac pariu cu oricine,tot pe orice,ca in momentul de fata,eu cunosc mult mai multe despre femei,decat cunosti tu.Te tine?
gbispas
Postat pe 12 Februarie 2010 15:27
De la: ssoricel, la data 2010-02-12 12:28:42Cei cu adevarat inteligenti,accepta si ideea celuilalt oricat de pricajita si de neinsemnata ar fi. Se poate ca pentru cei care ataca mereu,sa fie nitel mai destepti ca ceilalti si sa li se para logic ca pe un forum ,sa se imparta pareri si nu greseli gramaticale,dar nu-i obliga nimeni sa stea aici,asa cum nu trebuie sa intepe de fiecare data cand au ocazia ("cand nu au una,isi fac")! Dar poate tachinatul ala care pare uneori a fi "veninul unui sarpe" sa fie un mod prin care X sau Y socializeaza. Data viitoare mai mult tact,uneori iubirea si intelegerea,oricat de covarsitoare ar fi vorbele celuilalt,face pe celalalt sa inteleaga ca si "gandaceii" au voie sa traiasca pe pamant,chiar si nestiutorii... Chiar si de-acolo putem invata,oricare ne-ar fi varsta ori inteligenta. Pentru certuri,ma repet,exista un subiect pe tema asta: "Ma supara comentariul tau,deci trebuie sa-ti primesti bobarnacul!"
Si nu pentru ca e facut de mine,va astept acolo,ci pentru ca m-am saturat sa se ceara o parere despre un tratament,iar celalalt sa spuna "esti un incult nu ai ce cauta aici".

Pardon,cei cu adevarat inteligenti, accepta ideile adevarate si inteligente.Daca tii neaparat pot trece si la exemple.Uite,sa zicem ca in conformitate cu ideea ta profesorul Pruteanu,ar fi acceptat ineptiile oricarui neavenit.Ti s-a parut ca facea d-astea,Dumnezeu sa-l ierte(nu stiu de ce mi-a venit acum tocmai el in cap:)))?Ori poate Pruteanu nu era o somitate,in domenil gramaticii limbii romane,cine stie.Daca mai vrei exemple,pot continua,sa stii.
Eu cred,tocmai,ca oamenii inteligenti nu accepta orice si oricum.Altfel nu ar mai fi inteligenti si s-ar pierde prin multime.Cea a prostilor,evident.
Cat despre gandaci,da si ei trebuie sa traiasca,dar sa nu afiseze aere de savanti ca nu au cu ce sa respire aerul ala.
gbispas
Postat pe 12 Februarie 2010 15:48
Bine ... de acord cu tine. Dar nu mai fi si tu atat de rautacios,ca deh... mai sunt si unii care iti ideile si nu vor sa te vada asa.
NimeniDoarEu
Postat pe 12 Februarie 2010 16:00
De la: ssoricel, la data 2010-02-12 16:00:48Bine ... de acord cu tine. Dar nu mai fi si tu atat de rautacios,ca deh... mai sunt si unii care iti ideile si nu vor sa te vada asa.

Mai sunt si unii care imi ce,...ideile?:)
gbispas
Postat pe 12 Februarie 2010 18:44
De la: ssoricel, la data 2010-02-12 16:00:48Bine ... de acord cu tine. Dar nu mai fi si tu atat de rautacios,ca deh... mai sunt si unii care iti citesc ideile si nu vor sa te vada asa.
Rauleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Trebuia sa ma prinzi tu odata in opside. Cahhh... Da eu tot te poate-ti trece
NimeniDoarEu
Postat pe 12 Februarie 2010 18:49
da...ce sa zic...na eu n-am facut medicina si nu ma dau mare inteligenta dar stiu eu multi medici care au nenorocit multe femei si tocmai de aceea suntem pe aici ca sa ne informam ca pe baza medicilor murim cu zile...multi se dau mari cu titlul dar nu stiu sa dea un diagnostic sau macar un tratament care sa ajute...se contrazic intre ei ,fiecare spune ce stie si daca mergi la 3 medici ai diagnostic diferit si tratament diferit...tot respectul pt medicii care intr-adevar isi fac meseria nu pt bani ci din dragoste pt oameni si nu ii face prosti si inculti pt ca nu au facut si ei medicina...fiecare este pregatit in domeniul lui si este bun in ceea ce face ...si tu probabil esti varza in alte domenii ...am citit si eu carti de medicina si stiu ce este acela himen si gasim cand vrem informatii ...de fapt azi chiar este necesar sa te informezi inainte de a lua un tratament ,inainte de a lua o decizie cand ai nevoie de o operatie ca altfel vai de mama noastra...nu stiu ce stii tu despre femei dar stiu ca fiecare om este unic si nici medicii nu stiu chiar totul ...voi stiti doar ce-ati invatat ...nu-mi amintesc sa fi spus ca stiu medicina eu am spus doar ce mi-a trecut pe la urechi de-a lungul timpului ,de la prietene sau chiar din experienta personala...un medic bun ar veni cu o completare sau o corectare acolo unde este gresit dar nu ar avea pretentia sa stie toata lumea medicinas...deh nu toti vrem sa ne facem ginecologi
healthy011998
Postat pe 12 Februarie 2010 20:06
De la: healthy011998, la data 2010-02-12 20:06:59da...ce sa zic...na eu n-am facut medicina si nu ma dau mare inteligenta dar stiu eu multi medici care au nenorocit multe femei si tocmai de aceea suntem pe aici ca sa ne informam ca pe baza medicilor murim cu zile...multi se dau mari cu titlul dar nu stiu sa dea un diagnostic sau macar un tratament care sa ajute...se contrazic intre ei ,fiecare spune ce stie si daca mergi la 3 medici ai diagnostic diferit si tratament diferit...tot respectul pt medicii care intr-adevar isi fac meseria nu pt bani ci din dragoste pt oameni si nu ii face prosti si inculti pt ca nu au facut si ei medicina...fiecare este pregatit in domeniul lui si este bun in ceea ce face ...si tu probabil esti varza in alte domenii ...am citit si eu carti de medicina si stiu ce este acela himen si gasim cand vrem informatii ...de fapt azi chiar este necesar sa te informezi inainte de a lua un tratament ,inainte de a lua o decizie cand ai nevoie de o operatie ca altfel vai de mama noastra...nu stiu ce stii tu despre femei dar stiu ca fiecare om este unic si nici medicii nu stiu chiar totul ...voi stiti doar ce-ati invatat ...nu-mi amintesc sa fi spus ca stiu medicina eu am spus doar ce mi-a trecut pe la urechi de-a lungul timpului ,de la prietene sau chiar din experienta personala...un medic bun ar veni cu o completare sau o corectare acolo unde este gresit dar nu ar avea pretentia sa stie toata lumea medicinas...deh nu toti vrem sa ne facem ginecologi

Vezi,iar ai dat-o-n bara.Cine ti-a spus tie ca eu sunt medic?Sau de unde ai dedus asta?Uite,ghinion de nesansa,eu nu sunt medic.Ba mai mult,meseria mea nu are chiar cu nimic de-a face cu medicina.ori are de-a face,atat cat poate sa aiba aviatia de-a face cu medicina.:)):))Dar ma rog,nu ma mir,la capacitatea ta de deductie si spiritul logic,e chiar normal sa intelegi asta.
Ah,daca nu sunt medic nu inseamna ca nu vreau , in continuare, sa pun acele pariuri cu tine.Sau cu oricine.Uf,acum imi dau seama,sa nu deduci din asta c-as fi vre-un parior sau cartofor(sper ca stii ce inseamna),pentru ca nu m-as mai putea abtine vreo doua saptamani din ras,daca ai spune asta.Nu de altceva,dar am auzit ca rasul ingrasa si nu vreau sa devin obez din cauza ta.
gbispas
Postat pe 13 Februarie 2010 15:44
De la: ssoricel, la data 2010-02-12 18:49:51
De la: ssoricel, la data 2010-02-12 16:00:48Bine ... de acord cu tine. Dar nu mai fi si tu atat de rautacios,ca deh... mai sunt si unii care iti citesc ideile si nu vor sa te vada asa.
Rauleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Trebuia sa ma prinzi tu odata in opside. Cahhh... Da eu tot te poate-ti trece

Ei,hai,fii si tu corecta.Te-am prins mai mult in OP,decat in SIDE.Ceea ce schimba radical datele problemei.
Si mai -ma,poate ai dreptate si mi-o trece.
gbispas
Postat pe 13 Februarie 2010 16:29
chiar nu ma intereseaza profesia ta ...tu esti cel care se da mare cunoscator in domeniu nu eu si n-am intrat aici nici sa ma cert cu tine nici sa-ti ghicesc profesia ...e normal ca pe langa profesia pe care o ai la un moment dat sa-ti doresti sa cunosti si altele ca doar omul e facut cu capacitatea de a-si largi cunostintele ...si astazi chiar este necesar...eu stiam ca razul intinereste iar obezitatea e sora cu nesimtirea mai degraba decat cu fericirea...dar fiecare stie ce a auzit si a citit ...eu rad toata ziua si nu sunt deloc grasa ba chiar am masuri de invidiat ...apoi rasul stiam eu ca mai prelungeste si viata asa ca nu vreau sa te usuci si nici sa te opresti la un nr de ani...cred ca esti inca tanar la anii tai sa poti rade pe seama celor care isi spun parerile si destul de matur pt a te lauda cu experienta de viata si cunostinte acumulate dar nu te pune in balanta cu persoane care nu au ajuns inca la varsta ta si apoi sa strigi ca esti cu greutate ...bucura-te ca esti ceea ce esti si nu-i judeca pe cei care nu au avut privilegiile tale sau n-au ajuns inca la maturitate...un om care se crede superior si priveste de sus pe ceilalti este doar un trecator prin viata...oamenii care raman in istorie sunt acei care s-au ratacit printre nenorocitii batuti de soarta ,care s-au coborat la nivelul lor si au incercat sa inteleaga viata traita de ei fara sa-i judece...nu-ti plac oamenii din jurul tau dar nu ai de ales...trebuie sa traiesti printre ei si sa-i suporti...
healthy011998
Postat pe 18 Februarie 2010 10:21
Mamaaaa,ce filozoafa ai ajuns.E foarte incalcita filozofia ta,dar daca tu asa o intelegi mai bine,nu ma intereseaza.Ti-am mai spus si te-ai suparat,sunt cuvinte in dictionar care folosite,pot inlocui tot romanul ce l-ai scris.E drept,trebuie sa le cunosti,pt ca altfel sunt degeaba acolo si cand le folosesc altii inseamna ca se dau mari sau chiar ca sunt soareci de birou.
In ceea ce priveste legatura facuta cu istoria si oamenii mari,deja m-am mai ingrasat cu o tona.LA MAI MARE!
gbispas
Postat pe 18 Februarie 2010 12:44
eu chiar ma bucur ca am putut sa ofer putina tinerete si sa descretesc fruntea unui misogin si daca ai luat in greutate nu e vina mea ca la tine functioneaza altfel ...doar suntem diferiti...
healthy011998
Postat pe 18 Februarie 2010 16:00
De la: healthy011998, la data 2010-02-18 16:00:04eu chiar ma bucur ca am putut sa ofer putina tinerete si sa descretesc fruntea unui misogin si daca ai luat in greutate nu e vina mea ca la tine functioneaza altfel ...doar suntem diferiti...
Da,asa e,ai descretit fruntea unui om sau poate chiar mai multora,dar nu fi asa fericita pt ce ai oferit.Singurul lucru oferit a fost prostie pura.SI eu in locul tau nu m-as bucura prea tare.Dar,desigur,tu nu esti in postura mea,asa ca poti chiar sa organizezi un party.UNii sarbatoresc si prostia,e tot ce le-a ramas,asa ca,..........
gbispas
Postat pe 19 Februarie 2010 15:12
Ca barbat recunosc ca am asmenea prejudecati! pot spune ca unul dintre motivele pt care am incheiat ultima relatie a fost faptul ca femeia de langa a.... multi inaintea mea! poate prea multi, la o varsta destul de frageda (22 de ani - 9 cel putin)!

healthy013288
Postat pe 27 Februarie 2010 12:17
Si tu n-ai stiut asta de la inceput?
kudika098645
Postat pe 27 Februarie 2010 12:22
nu mi-as dori o virgina...., dar parca nici o ......
healthy013288
Postat pe 27 Februarie 2010 12:23
E greu cind nu se spune adevarul de la inceput.Or ce -ar fi e bine sa spui totul.Ptr. ca alfel te va aprecia persoana iubita daca o faci.
kudika098645
Postat pe 27 Februarie 2010 12:24
m-am feirt... nu am tratat-o ca pe o relatie sreioasa....,
dar in clipa in care am inceput sa tin.... mi-am pus acesta problema. de ce atat de multi? nu mai spun ca o parte, i-am si cunoscut! in unele momente crdeam ca eu am o problema ca ajung sa judec asa ceva. dar mi-am dat seama ca totul a tinut de moralitatea ei.
healthy013288
Postat pe 27 Februarie 2010 12:32
nu stiu?!?!?! poate mi se pare doar mie, 9, un numar destul de mare pt o femeie in etate de 21-22 de ani! pur si simplu sunt curios daca e gresit s tin cont de aceste aspecte morale, pe care femeia de langa mine nu le-a detinut?!?!
healthy013288
Postat pe 27 Februarie 2010 12:35
eu am fost o tzara de porc... si am intrebat-o de nr....
initial s-a fastacit...., dupa care a dat un numar....
am mai tras-o de limba.... mi-a mai dat un unumar.... corect dupa spusele ei... dupa ceva timp am realizat ca uitase pe cineva. :((( in fine ... scuze pentru deranj... nu e genul meu..., dar eram curios sa vad ce opinii detin si alti oameni!
healthy013288
Postat pe 27 Februarie 2010 12:51
Tu nu ai ni o vina ea a gresit ca nu tia spus adevarul de la inceput.Sia batut joc de tine mintindu-te.E foarte mult sa ai atitea barbati.
kudika098645
Postat pe 27 Februarie 2010 12:58
IMI PERMITETI SA-I IAU APARAREA! EU CRED CA EA CONSTIENTIZA GRESELILE TRECUTULUI.... SI DE ACEEA A DRIBLAT UN RSP CONCRET!

IN FINE... TOT CE DOREAM SA STIU ERA DACA SUNT IN VREUN FEL CRITICABIL, PT FAPTUL CA AM JUDECAT-O PT..... NUMAR! O ZI BN!

healthy013288
Postat pe 27 Februarie 2010 13:12
Nu nu esti criticabil, ptr. ca ai avut acest drept.Si scuze n-ui mai lua apararea, a gresit mult ca nu tia spus adevarul, parerea mea..
kudika098645
Postat pe 27 Februarie 2010 13:19
De la: healthy013288, la data 2010-02-27 13:12:12IMI PERMITETI SA-I IAU APARAREA! EU CRED CA EA CONSTIENTIZA GRESELILE TRECUTULUI.... SI DE ACEEA A DRIBLAT UN RSP CONCRET!

IN FINE... TOT CE DOREAM SA STIU ERA DACA SUNT IN VREUN FEL CRITICABIL, PT FAPTUL CA AM JUDECAT-O PT..... NUMAR! O ZI BN!

Amice,pentru ca vorbesti si te referi strict la un numar,as vrea sa te intreb ceva.Ce ti-ai dori in viata,o femeie care sa fi fost cu 100 de barbati,pana la o anumita varsta,putem sa spunem si 22 de ani,dar care sa-ti fie fidela toata viata apoi sau o virgina care dupa ce face sex cu tine,sa te insele pe toate cararile si tu sa nu ai habar?Sa nu spuna cineva ca nu se poate ca o virgina sa faca asa ceva ca nu stie ce spune.
gbispas
Postat pe 27 Februarie 2010 15:42
helloo,fetele,iar ma bag si eu in discutia asta,de ce a lasat dumnezeu virginitatea femeii?degeaba?in afara de asta cititi anatomia omului,vaginul are o flora microbiana proprie,in cazulin kre exista un singur partener se adapteaza ca flora si imunitate la penisul respectiv kre si el are flora microbiana,etc.......
justmetraian
Postat pe 27 Februarie 2010 19:16
hellooo,se scrie off side nu opside,vai,vai gramatica asta
justmetraian
Postat pe 27 Februarie 2010 19:20
De la: gbispas, la data 2010-02-27 15:42:56
De la: healthy013288, la data 2010-02-27 13:12:12IMI PERMITETI SA-I IAU APARAREA! EU CRED CA EA CONSTIENTIZA GRESELILE TRECUTULUI.... SI DE ACEEA A DRIBLAT UN RSP CONCRET!

Amice,pentru ca vorbesti si te referi strict la un numar
,as vrea sa te intreb ceva.Ce ti-ai dori in viata,o femeie care
sa fi fost cu 100 de barbati,pana la o anumita varsta,putem sa spunem
si 22 de ani,dar care sa-ti fie fidela toata viata apoi sau o virgina
care dupa ce face sex cu tine,sa te insele pe toate cararile si tu sa nu ai habar?Sa nu spuna cineva
ca nu se poate ca o virgina sa faca asa ceva ca nu stie ce spune.

Ce sa spun mai iar tu le stii pe toate, nu explodezi de stiinta o data:))))

sarpele
Postat pe 27 Februarie 2010 20:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ati fost la genecolog? 14 De la: kudika_nikole 5 Februarie 2012 16:10
steriletul 4 De la: kudika413167 15 Iulie 2011 21:26
buna 12 De la: ilumax_76 13 Noiembrie 2011 06:58
boala Paget? 2 De la: bellaaa 7 Ianuarie 2010 13:01
Am si eu nevoie de cateva informatii fetelor... 10 De la: Anddrreea 2 Septembrie 2011 21:02