Mai multe
aoleo nu, nu vrem larga insa ar putea sa-si exerseze muschii aia daca tine la senzatia barbatului...
|
||
|
mihi_healthy Postat pe 6 Februarie 2010 08:04 |
||
|---|---|---|
|
Mare dreptate.Ca, daca ar ramane la dimensiunea din momentul trecerii copilului, nici pentru unul bine dotat nu mai poate sa insemne ceva !!! |
||
|
sletis Postat pe 6 Februarie 2010 08:44 |
||
De la: stella_bella, la data 2008-12-11 20:36:20ce mentalitati ...mai rau ca acu o suta de ani cita dreptate ai draga mea, imi place ce ai scris. astea sunt femei care mai un un pic si se calugaresc. sloganul meu ''este sa-ti traiesti viata la maxim'', pt ca e scurta.un amant pe linga sot , nu strica niciodata, mai ales cind ai sotul destul de mult timp. si mai ales cind ai gasit unul de 22 cind tu ai 36. ce ziceti. sunt nebuna? poate ca da, doar dupa 13 ani doar cu sotul...mai ai nevoie de o schimbare. |
||
|
|
||
|
vivacedonna Postat pe 6 Februarie 2010 09:50 |
||
| Dar dac dupa o incercare vei ramine cu remuscari sau deceptionata si pierzi cei 13 ani de casnicie ?daca stii sa iti creiezi armonie in familie nui nevoie sa faci ce fac alti ,de multe ori greselile tinereti te pot marca pe viata ,aveti grija fetelor ce faceti ,timpurile in care traim ,sunt practic de vina nu femeile sau barbatii,orce pas trebuie gindit ,traumele sae vad in timp ,aveti grija de voi . | ||
|
kudika078676 Postat pe 6 Februarie 2010 10:44 |
||
| Sunt si situatii extreme cind chiar trebue sa pui punct, nu inainte de a incerca orce ca o casnicie sa mearga.Tu pui totul si faci totul iar el isi bate joc de tine, si iti spune mereu ca tu nu esti decit sluga lui, si ca el e liber sa faca ce vrea, iar tu de vrei sa stai cu el trebue s-al suporti. | ||
|
kudika098645 Postat pe 6 Februarie 2010 11:12 |
||
| buna fetelor.....ma amuza subiectul si pentru prima oara nu ma mai rezum la citit, ci as vrea sa scriu cateva randuri, putine ....ca sa nu plictisesc marele Grigore Moisil avea multe vorbe de duh...nu am pretentia ca reproduc textual..."atunci cand bei un pahar de vin, acesta il cere pe al doilea, al doilea il cere pe al treilea si asa mai departe " ...depinde de fiecare cat rezista la frumusetea....vinului si a paharului....va doresc cautari si alegeri placute. | ||
|
taradonna Postat pe 6 Februarie 2010 12:35 |
||
| Eu cred cä intrebarea nu este bine pusä.Nu poate fi vorba de cati parteneri are nevoie o femeie ci de cat de satisfäcutä se simte cu pertenerul ales.Atunci cand o femeia este satisfäcutä sexual,nu are nevoie de alti parteneri.Se intamplä insä ca nu toate femeile sunt satisfäcute sexual de partener si atunci intervine dorinta de a-l schimba,de a incerca si alti parteneri.Acesta este un lucru normal,pentru cä nu poti sä rämai o viatä intreagä cu un partener care nu te satisface.Desigur cauzele sunt multiple...Dar dupä ce o femeie a incercat mai multi parteneri si totusi nu se simte satisfäcutä,este bine sä consulte un medic.Poate se excitä mai greu.Poate ara nevoie de mai mult timp de pregätire.Poate are anumite puncte de erectie care trebuesc scoase in evidentä.La doctor este bine sä meargä si cu partenerul ei.Totul este posibil.Totul se poate rezolva.Dar aceste cazuri trebuesc tratate separat,dela femeie la femeie. | ||
|
Fluty Postat pe 6 Februarie 2010 13:28 |
||
De la: blue_angel, la data 2010-01-10 14:56:45Nici nu stiu cu ce sa incep...
|
||
|
leeloo_healthy Postat pe 6 Februarie 2010 14:34 |
||
| acum depinde la ce femeie te referi...unele cica au nevoie de exercitii altele sunt prea largi si nu gasesc barbatul potrivit ...altele nu se multumesc nici daca e bun ,au nevoie de diversitate ...as mai spune mai multe dar ma grabesc poate data viitoare. | ||
|
healthy011998 Postat pe 6 Februarie 2010 15:41 |
||
De la: blue_angel, la data 2010-01-10 14:56:45Nici nu stiu cu ce sa incep...
|
||
|
andrei68 Postat pe 6 Februarie 2010 15:48 |
||
poti avea cati parteneri vrei ,dar te-ai intrebat daca ceea ce faci cu acesti parteneri este doar ptr a-ti satisafce nevoile sexuale sau pur si simplu nu ai intalnit persoana potirvita ptr tine ,care sa devina singurul barbat din viata ta ....???ar trevbui mai intai sa va intrebati pe voi ce asteptati de la acel barbat ,ce puteti oferi si apoi sa mergeti mai departe ,si asa nu veti avea prea multi barbati in viata voastar decat daca vreti doar distractie....
|
||
|
trandafir36 Postat pe 6 Februarie 2010 16:12 |
||
| Probabil ca toti masculii di Romania, eventual si din tarile vecine si in mod cert nu ar fi satisfacuta! A... era sa uit! Si ceva zeci de mi de vibratoare! Hai la cat mai multi! | ||
|
healthy010551 Postat pe 6 Februarie 2010 16:30 |
||
UNU SI BUN
|
||
|
belami Postat pe 6 Februarie 2010 16:59 |
||
| cam 2,5 parteneri trebuie sa aiba | ||
|
iseult Postat pe 6 Februarie 2010 19:07 |
||
De la: , la data 2008-12-09 15:40:01si in plus de asta sa nu mai spunem ca variind de la un partener la altul cu marimi diferite (logic ) muschii se slabesc si ..devii larga pe romaneste .ce e prea mult strica ..dar cui ii place, este liber poate sa ignore toate aspectele ce tin de sanatate, sensibilitate, moralitate..de asta se si practica toate tipurile de sex ..oral anal in grup cu animalele cu batranii, copii, fistingul ..stie medicina deviatii de comportament .. :| Doamne!!! Asta e cea mai tare faza pe care am citit-o pe forumul asta in ultima vreme... deci, sa recapitulam: daca muschiul e prea folosit....el capata o flascitate??? INCREDIBIL!!! Limba e tot un muschi, stiai? Pai, da! Si o folosim muuult de tot... la vorbit, la mestecat... pai, daca e asa cum zici tu... pana mea, ar trebui pe la 20 de ani sa ne atarne din gura! FOOOARTE TARE!!! Doooah, cat de destepti sunt niste inteligente efemere de p-aici =)) |
||
|
Pucca_healthy Postat pe 6 Februarie 2010 20:43 |
||
|
Doamne, n-am auzit atat de multe prostii in viata mea... Lasati-le, va rog, pe cele care cred ca vor avea statui pt ca au avut un sg partener toata viata! Lasati-le pe ele sa fie "stramtitudinea" intruchipata ! Nici macar nu stiu ce reprezinta vaginul, dar dau lectii de morala. Felicitari, fetelor sau doamnelor!
|
||
|
cosmina_healthy Postat pe 6 Februarie 2010 20:48 |
||
| nu cred ca e vb doar de cat de stramta sau de larga esti!Este vb de principiile dupa care te ghidezi in viata, eu cred ca trebuie sa ai un minim de respect pt tine si de ce nu pt viitorul tau sot!Nu cred ca ar fi prea fericit sa mearga cu tine de mana pe strada si sa se intalneasca cu un prieten care sa ii zica;"bai stii ceva, m-am f***t si eu cu ea"! | ||
|
healthy009442 Postat pe 6 Februarie 2010 21:11 |
||
chiar am auzit o faza la stand up caffe: femeile, cand se gandesc la trecut spun: "ce proasta am fost". barbatii: "ce proaste au fost" de ce va faceti atatea probleme si va ganditi la judecati sau la cum va vad ceilalti? credeti ca proportia iubirii creste cu cat au fost/sunt mai putini? |
||
|
eleain Postat pe 6 Februarie 2010 22:00 |
||
De la: bel60, la data 2010-02-06 16:59:18UNU SI BUN Mai mult cu unu sau mai mult cu bun?Sau cu amandoi deodata?Doar ca daca-s amandoi deodata,se cheama sex in grup
|
||
|
gbispas Postat pe 7 Februarie 2010 15:54 |
||
1001!!!
|
||
|
dalila3332001 Postat pe 7 Februarie 2010 17:34 |
||
neadaptato!!!
|
||
|
dancor73 Postat pe 8 Februarie 2010 12:15 |
||
| bravo fato!!!uite si o femeie care gandeste.bravo! | ||
|
dancor73 Postat pe 8 Februarie 2010 12:19 |
||
corect,vivace!...si mai explica-i "galetii" ca defapt vaginul e o "cavitate virtuala"...sigur,fa efortul sa gasesti forma de exprimare mai lesne de inteles...
|
||
|
dancor73 Postat pe 8 Februarie 2010 12:22 |
||
nu te mai "produce" p'aici ca risti sa-ncep sa te iubesc!!!(sfat)
|
||
|
dancor73 Postat pe 8 Februarie 2010 12:28 |
||
arde-i pe fraieri "pucca",merita!!!
|
||
|
dancor73 Postat pe 8 Februarie 2010 12:36 |
||
jos ochelarii fato!nuuu,p-aia de soare lasa-i pe nas!d-astia "prieteni" stii tu?!...
|
||
|
dancor73 Postat pe 8 Februarie 2010 12:51 |
||
|
ce prostie si cu galeata asta si largimea ....intrebarea mea este: daca o fata face sex cu 5 barbati si are 30 de partide in juma de an si alta mai cuminte si maritata la casa ei face dragoste cu sotul de 4 ori pe saptamana timp de juma de an ..... Care e mai galeata teoretic? Doar penisul nu variaza chiar de la viermisor, normala, de cal si cat o sticla de 2,5l... |
||
|
jessica23_healthy Postat pe 9 Februarie 2010 16:08 |
||
|
ce prostie si cu galeata asta si largimea ....intrebarea mea este: daca o fata face sex cu 5 barbati si are 30 de partide in juma de an si alta mai cuminte si maritata la casa ei face dragoste cu sotul de 4 ori pe saptamana timp de juma de an ..... Care e mai galeata teoretic? Doar penisul nu variaza chiar de la viermisor, normala, de cal si cat o sticla de 2,5l... |
||
|
jessica23_healthy Postat pe 9 Februarie 2010 16:08 |
||
|
M-am amuzat copios la vederea acestei intrebari. Stiti cum raspund bunicile cand nu aud bine despre ce e vorba: - "Mamaie,cati parteneri sexuali ar trebui sa aiba (dupa cum e corect) o femeie? - "Cat o da Domnu',maica!" Important e nu cati,(asta nefiind valabil in cazul in care tinem mortis sa ajungem in cartea recordurilor) ci sa fim constiente de responsabilitati si sa ni le asumam de fiecare data. Visam cu toate la printul cu calul sau alb,care vine si ne fura pe vecie... Uneori nu e asa,dar viata trebuie sa mearga inainte gandind ca poate aveam nevoie de o lectie ca asta (ca o pregatire pentru omul cu care vrem sa ramanem pentru restul vietii).Trebuie sa stim sa ne respectam pe noi insine,si sa intelegem ca dincolo de placerea fizica,sexul ar trebui sa fie transpunerea sentimentelor in cadru real;extazul simturilor. Zic eu...
|
||
|
NimeniDoarEu Postat pe 9 Februarie 2010 16:55 |
||
Ssoricel, bunicile au dreptate , stiu ele ce stiu... Cat despre largit... in atatia ani de antrenament... nu ma pot lauda si eu cu un milimetru de largire...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 9 Februarie 2010 18:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| UN BARBAT POATE IUBI 2 FEMEI ? | 29 | De la: goanga 15 Martie 2010 19:27 |
| iubesc pe cine nu trebuie? | 18 | De la: kudika_19693 4 Februarie 2013 14:43 |
| Marimea chiar conteaza? | 19 | De la: kyru 15 Aprilie 2010 21:15 |
|
|
||
| vezica ititata? | 2 | De la: tarot 11 Noiembrie 2009 23:43 |
| Ciclu in timpul administarrii anticonceptionalelor | 15 | De la: alecsutza_86 8 Noiembrie 2013 12:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.