Mai multe
|
||
|
yupz_ Postat pe 7 August 2010 16:53 |
||
|---|---|---|
| parea mea este ca ar trebui sa pui in balanta cele doua lucruri si sa te gandesti daca sotul tau merita asa ceva si mai ales tu,iar amantul ce fel de om este daca vine in casa voastra si se preface ca este prieten cu sotul tau, atunci si cu tine se preface si iti spune ce vrei tu sa auzi si se foloseste de tine profitind si fizic si emotional; si crede-ma ca toate astea ti le spun pentru ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare de vre-o doi ani dor ca eu nu am mers mai departe de sarutari si strans in brate chiar daca cateodata credeam ca nu mai rezist, dar m-am gadit ce fel de caracter are daca se crede prietenul lui cel mai bun si mai ales ca eu il iubesc pe sotul meu si am considerat ca la cat ma iubeste si el nu merita sa ii fac asa ceva; parerea mea ca amantul tau e o jigodie de om iar tu vei deveni ca el daca continui si el oricum te dispretuieste pentru ca iti inseli sotul asa ca nu te va lua niciodata de nevasta pentru ca totdeauna se va gandi ca si pe el il vei insela sau in cel mai bun caz te-ar insela el tot timpul si te-ar dispretui;si pana la urma suntem oameni nu animale sa actionam dupa instincte, dar alegerea este doar a ta! | ||
|
danyella04 Postat pe 7 August 2010 23:06 |
||
|
Simplu, fa sex cu amindoi deodata. Doar sunt prieteni, si sogori, nu? Se pare ca oricum ai tupeu in tine, deci multa bafta.. |
||
|
|
||
|
DanWood70 Postat pe 8 August 2010 06:39 |
||
De la: utad, la data 2010-08-07 01:29:18a-ti ascultat vreodata pe furis ce vorbesc barbatii la wc despre femei -sotii,iubite sau amante/?credeti-ma ca nu va ve-ti mai dori sa stati la cratita ptr sot,sa te faci frumoasa ptr amant sau sa fiisexy ptr iubit,asa ca vax pe fata lorAsa....si care-i realizarea ? Esti mai respectata ,mai respectabila sau .....ce? Fireste eu stiu ce esti dar vreau sa vezi si tu ...
|
||
|
cristinxxx Postat pe 8 August 2010 08:03 |
||
|
||
|
vyvyana Postat pe 8 August 2010 09:48 |
||
| O intrebare.De ce te-ai casatorit? Si de ce nu incerci sa faci in asa fel incit sotul tau sa te iubeasca cu patima ca la inceput? ca doar nimeni nu te-a silit sa-l ei.De ce nu vorbesti cu el sa va salvati casnicia si sa faci totul ptr. asta? crezi ca viata dubla e mai buna?Daca nu-ti mai place divortul si ramii cu amantul.Ar fi mai drept asa decit sa-ti bati joc de el.Oare crezi ca pe el nu-l doare? sau poate crezi ca nu si -a dat seama cum ai zis si tu?Dar te lasa pina la un anumit punct cind nici nu te astepti. | ||
|
kudika228167 Postat pe 8 August 2010 09:55 |
||
stii tu vorba aia:o femeie desteapta invata din experienta alteia.ce-ti trebuie tie amant pe prietenul sotului tau?esti in toate mintile?spui ca sotul a banuit si apoi i-a trecut?e calmul dinaintea furtunii!sau poate are o intelegere cu prietenul lui! si cand ti-o fi lumea mai draga......
|
||
|
vyvyana Postat pe 8 August 2010 09:58 |
||
| tu te gandesti doar la tine?dar la faptul ca pt sotul tau este o dubla tradare?din partea ta si cea a prietenului sau cel mai bun...sau chiar il crezi atat de prost incat el sa nu si fi dat seama?uneori oamenii se mai fac ca nu vad anumite lucruri...depinde de cat timp sunteti impreuna si care este cu adevarat relatia dintre voi...iar daca vroiai sa inseli trebuiasa gasesti pe cineva mult mai strain de voi...sau poate te excita faptul cand ii vezi pe amandoi...n-ar fi mai corect sa-i spui sotului ca ai o fantezie in legatura cu el si prietenul lui...si daca tot o sa o faci cu amandoi odata poate iti dai seama ce simti....si mai ales pt cine...baftahttp://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/38049.html# | ||
|
kudika113088 Postat pe 8 August 2010 11:24 |
||
Fa mai bine nu mai scriai sa vada lumea cat esti de rapandula ordinara acu cred k iti pare rau si cred k ñu estiultumita nici cu 2 sotul tau ñu mai aré niste prieteni sa iti mai faca cunostinta am mai vazut un msj in care spunea k femeia ñu inseala aproape de casa da ce draga de pe acest forum 10% parasute???? Sa va fié rusine la cele ce iti inseala sotii sper sa ramaneti vesnic singure pt k ñu meritati iubire adevarata
|
||
|
748964392 Postat pe 9 August 2010 10:37 |
||
| Bravo sunt de aceeasi parere k si tine... Sa se adune toate c.....e de aici sa plece in lumea lor auzi cum o indeamna sa insele departe de casa huhuhuhuuuuuuu rapandulelor eu ñu va suport | ||
|
748964392 Postat pe 9 August 2010 10:57 |
||
Si inca ceva daca te mananca asa de RAU poti folosi coada de la matura hahahaha
|
||
|
748964392 Postat pe 9 August 2010 11:37 |
||
De la: 748964392, la data 2010-08-09 10:26:26Fa dupa ce dracu te-ai maritat daca tie iti trebuie amant si p..a noua mas bucura sa afle sotul tau sa te lase si sa ramai cu buzele umflate.auzi mare durere cand sunt in presenta sotului si tre sa se prefaca fututi mortii in gura eu daca as avea putere la toate curvele astea v-as da foc la p...a ñu te gandesti k iti tradezi sotul fam te gandesti numai sa te simti u bine???? incult/o esti patetic/a. |
||
|
klaudyaO Postat pe 9 August 2010 13:41 |
||
M-AM STRICAT DE RAS FRATILOR CUM SA DAM CURVELE AFARA DIN ROMANIA PAI CUM NEAR MAI RECUNOASTE CELELALTE TARI CA SUNTEM DIN ROMANIA DACA AM RAMANE FARA CURVE
|
||
|
kudika151469 Postat pe 9 August 2010 16:58 |
||
De la: 748964392, la data 2010-08-09 11:37:57Si inca ceva daca te mananca asa de RAU poti folosi coada de la matura hahahaha
|
||
|
kudika226898 Postat pe 9 August 2010 20:14 |
||
De la: kudika151469, la data 2010-08-09 16:58:28
|
||
|
kudika226898 Postat pe 9 August 2010 20:15 |
||
|
Ideea de a da curvele afara din Romania, mi se pare foarte buna, corecta si importanta pentru tara noastra dupa ce va iesi din criza.In felul acesta putem face schimburi culturale cu diferite nationalitati, ne putem imbogati repertoriul folcloric autentic si tinde catre iubirea internationala dar ce zic eu aici, universala.Eu unul sunt satul de curvele alesa traseiste care stau pe centura si se apropie de cabina camionului spunand: -Te fac, mancati-as? Observati cata vulgaritate mioritica exista in acest limbaj.Cata vreme cand vine una si iti spune: - How do you do.Ifuck you. Este altceva.Observati rafinamentul, eleganta, parfimul pe care il radiaza in stratosfera.Sunt deosebiri radicale de cultura care ridica nivelul cultural si al celui de la volan care trebuie sa consulte vocabularul sa vada daca nu cumva a fost injurat de mama. |
||
|
kudika023770 Postat pe 10 August 2010 07:50 |
||
|
||
|
kudika226898 Postat pe 10 August 2010 16:26 |
||
mai stai nitel sa treaca timpul si dupa vezi:sotu sau iubitu,nu te grabii! poate pt amant ai decat o pasiune si dk vei ramane cu el iti va parea rea,timpu rezolva tot,pana atunci distreaza-te
|
||
|
kudika313344 Postat pe 11 August 2010 02:49 |
||
uite-o pe sf filofteia unde era=))))0 doamne,,,vezi k barbata-tu si-o trage cu o blonda=))))
|
||
|
kudika313344 Postat pe 11 August 2010 02:51 |
||
|
||
|
kudika313344 Postat pe 11 August 2010 02:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| parinti fac orice sa ne tina departe unul de celalalt:( si sa ne desparta:(( | 18 | De la: dianaelena2009 3 Decembrie 2009 14:22 |
| brunetzyka | 8 | De la: rosebud 11 August 2009 00:13 |
| Nu stiu pe care sa il aleg | 3 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:46 |
|
|
||
| relatie sagetator-sagetator | 5 | De la: roxi_berzi 21 Decembrie 2010 17:11 |
| Ce e de facut? | 31 | De la: battleofwits 20 Martie 2011 09:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.