Mai multe
| Azi mi-a disparut starea de bine ce-mi da senzatia de fericire(opusa tristetii, nu?)Pe langa "n" lucruri minore care imi ies tot alandala si alte"n"vesti innebunitoare, mi-au murit doua cunostinte .O colega de serviciu a murit "din senin" avea 36 de ani vineri la serv azi moarta, si alta care si-a rupt un picior si.....complicatii ce au omorat-o..........uffffffff Cum sa nu fi trist??? | ||
|
cristina57m Postat pe 18 Mai 2009 14:45 |
||
|---|---|---|
|
pentru ca viata este atat de sucrta, sa invatam sa ne facem zilele frumoase |
||
|
cornelia_leia Postat pe 20 Mai 2009 15:45 |
||
|
...Cu ani in urma , mi-am construit intreaga viata , planificandu-mi fiecare pas , etapa , realizare . Extraordinara strategie , o imbinare destul de reusita intre teorie si practica , reusind sa am destule satisfactii... Dar , exista un dar...privind in urma , imi dau seama ca am trecut ...pe langa ...multe lucruri , situatii, bucurii ,trairi ,senzatii ,fiind in permanenta cursa catre realizarea acelor planuri propuse , atingerea acelor obiective , care , mi-au adus reusite , stabilitate ...Azi , stau si ma intreb...oare asa trebuia sa fac ? Am ales bine ? Mi-e bine asa cum e , sa-mi dea bunul Dumnezeu sanatate , si sa-mi ocroteasca familia , dar....am trait asa cu adevarat ? Oare nu mi-am impus prea multe reguli , standarde prea inalte si de aceea poate nu m-am bucurat cu adevarat de ceea ce -ti ofera tineretea , viata...? De aceea , acum cred cu tarie , ca e bine sa te opresti cand si cand pe drumul vietii , sa vezi frumusetile din jurul tau , atunci cand treci pe langa ele , cand le ai in fata ochilor , in acea clipa si nu gandindu-te ca ...vei avea timp dupe ce vei face...cutare lucru . Asa ca , azi as spune : CARPE DIEM....! |
||
|
|
||
|
libra66 Postat pe 20 Mai 2009 16:04 |
||
|
Draga Cristina, imi pare rau de necazurile tale, dar daca ai fi fost de partea adevarului si l-ai fi primit in inima si-n viata, chiar si in aceste situatii grele ai fi fost mangaiata. Daca ai fi primit intelepciune din citirea Cuvantului lui Dumnezeu si dintr-o relatie personala cu El nu te-ai fi mai vaitat de "n" lucruri minore care-ti ies tot alandala si alte "n" vesti innebunitoare, dupa cum este scris: "Cartea aceasta a legii sa nu se departeze de gura ta; cugeta asupra ei zi si noapte, cautand sa faci tot ce este scris in ea, caci atunci vei avea reusita in caile tale si atunci vei prospera."(Iosua 1:8) Daca primeai Vestea Buna a lui Dumnezeu si o impartaseai si cunostintelor tale care s-au dus, ai fi fost cu sufletul impacat ca ti-ai facut datoria, ca le-ai dorit binele suprem. Daca ar fi primit salvarea, ar fi fost fericite, in cer, iar daca n-ar fi primit-o, tu ai fi fost linistita fiindca le-ai dorit tot binele. Faptul ca putem sa plecam de pe pamant asa de usor, fara sa ne asteptam, dovedeste cat de trecatori, fragili si vulnerabili suntem, dupa cum este scris: "orice om este doar o suflare, oricat de bine s-ar tine."(Psalmul 39:5) Acestea sunt calamitatile vietii. Domnul Isus a facut niste aprecieri memorabile si remarcabile atunci cand a incheiat Predica de pe Munte (Matei 7:24-27). El i-a comparat pe cei ce asculta cuvintele Lui si le implinesc cu niste oameni intelepti care-si construiesc casa vietii lor pe stanca pentru a face fata vitregiilor naturii. Dar cei care resping chemarea Lui sunt asemanati cu niste oameni nechibzuiti care-si cladesc locuinta pe nisip, ceea ce duce la marea prabusire a acesteia in urma actiunii stihiilor vremii. Psalmistul David si altii dupa el, care s-au increzut in Dumnezeu, au putut sa marturiseasca despre El: "Chiar de-ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de nici-un rau caci Tu esti cu mine...Da, fericirea si indurarea ma vor insoti in toate zilele vietii mele..."(Psalmul 23:4,6). Oamenii fara Dumnezeu au o stare de bine ce le da senzatia de fericire in functie de vreme si de imprejurari. Cand acestea le sunt nefavorabile, fericirea dispare. Dar cei ce si-au ancorat sufletul in Dumnezeu au in El o mangaiere eterna si o fericita speranta. Asculta si tu chemarea dragostei Lui si aceste idealuri vor fi si partea ta. |
||
|
danny08 Postat pe 20 Mai 2009 18:15 |
||
. ... Sper ca nu ai de gand sa incepi iar..... ..... .........................
|
||
|
libra66 Postat pe 21 Mai 2009 12:59 |
||
|
Stimata doamna "theCat", se pare ca aveti si dvs. necazuri cu cei pe care nu-i agreati pe acest forum si voiti sa le limitati accesul, dar copiii lui Dumnezeu au datoria sa vorbeasca oridecateori li se ofera prilejul ca sa vesteasca adevarul fiindca ei au fost randuiti ca, urmandu-L pe Domnul lor, sa fie, asemenea Lui, lumina lumii. Ei pot sa-si dea si viata pentru cauza lui Dumnezeu, ca si Domnul Isus, fiindca stiu ca ea nu se sfarseste la mormant, ci continua dincolo, in slava Salvatorului lor, fiind mai mult decat biruitori prin Acela care i-a iubit. Si aceasta deoarece Cel ce este in ei este mai mare decat cel ce este in lume. |
||
|
danny08 Postat pe 23 Mai 2009 15:19 |
||
| theCat, ai dreptate , sa nu lasam pe "altadata"momentele placute pe care le putem avea acuma, s-ar putea sa nu mai existe ALTADATA. Chiar daca e relativ tarziu ,sa invatam sa ne oprim din fuga prin viata pentru a ne bucura sufletul de o floare, un animal, un copil ,un peisaj,sau oriice altceva care ne poate aduce un zambet de placere/pe buze si in suflet . Sa invatam sa apreciem tot ce e frumos si bun, "lucruri"pe care din cauza grabei nu am avut altadata timp sa le apreciem. | ||
|
cornelia_leia Postat pe 25 Mai 2009 10:16 |
||
the cat
|
||
|
maziart Postat pe 26 Mai 2009 11:07 |
||
| sunt alaturi de maziart in apreciere | ||
|
cristina57m Postat pe 1 Iunie 2009 13:41 |
||
| Adevarat sa invatam sa fim fericiti! De fapt fericirea e in noi si sa o exprimam mereu in jurul nostru ca apoi sa vina iarasi la noi. | ||
|
tuca_lila Postat pe 1 Iunie 2009 17:26 |
||
| Zilele trecute am pierdut pe cineva foarte drag mie si acum ma lupt din rasputeri sa inving tristetea care-mi macina sufletul...stiu ca voi invinge...doar ca mi-e foarte greu... de fapt daca am fii mereu fericiti viata ne-ar parea searbada,fara nici un gust...nu-i asa???Va pup pe toti cei dragi mie si care ma consolati mereu!Va iubesc din suflet! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 1 Iunie 2009 22:03 |
||
| Imi pare rau de pierderea pe care ai suferit-o si nu exista nici o mangaiere in faptul ca fiecare din noi vom merge pe acelasi drum la un moment dat,iar in privinta uitarii, nu te poti baza pe ea.Asemenea lucruri nu se uita indiferent cat timp trece, crede-ma!Ne invatam sa traim cu durerea.Putem doar sa ne gandim ca cei ce "pleaca" nu ar dori sa fim nefericiti ci sa ne bucuram de viata pe care o avem atat timp cat este, sa o traim si pentru ei care nu mai au cum.Deci incearca sa traiesti si (sa fi fericita ) pentru cei ce au plecat... | ||
|
cornelia_leia Postat pe 2 Iunie 2009 09:37 |
||
|
Raaad! Desigur, daca tristetea e doar din aceea "esentiala" si "provinciala". Daca are motive (boala, lipsa bani, durere) incerc sa rezolv "motivele". In niciun caz nu op las sa ma domine! |
||
|
dr2000_condo Postat pe 2 Iunie 2009 17:25 |
||
| Iti multumesc mult,draga mea,esti un adevarat prieten! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 2 Iunie 2009 18:26 |
||
avem dreptu sa plangem sa fim suparati, dar sa nu fim rai!!!alaturi de tn angelblue ...e rau cand iti pierzi oamenii in care ai avut incredere....ff greu mai castigi altu in locu lor. o simt pe propria piele si ma intreb adeseori de ce, dar poate e vorba de perceptia fiecaruia asupra vietii va las cu o gluma... Doua sotii de politisti stau de vorba. Una zice:-Draga, sotul meu are post l�nga o florarie. Niciodata nu mi-a adus vreo floare... -Si ce? Al meu are post l�nga conservator. O conserva n-am vazut p�na acum... si ASC MEFISTO CU TOMA CARAGIU E TARE D TOT!!! K TOT TREBE SA PARTICIPAM LA ALEGERI PE 7 IUNIE
|
||
|
vera223 Postat pe 3 Iunie 2009 15:38 |
||
|
Seneca a spus o vorba care de atunci se repeta la nesfarsit,mai ales cand trecem prin momente mai dificilr: "Traieste ziua de astazi ca si cum ar fi ultima si multumeste pentru ziua care o primesti peste." Si nu uita ce nu te darama te face mai puternic. Cu respect |
||
|
design Postat pe 3 Iunie 2009 15:46 |
||
| Scumpa Angel , stii ca sunt alaturi de tine....sunt cateva persoane pe acest forum care-mi sunt dragi si (culmea??!!) aproape ,desi , practic ,nu ne cunoastem....Dar ,sufleteste, cred ca am reusit sa ne...simtim . Ce pot sa-ti spun ?? Sa fii tare , sa cautzi sa treci peste , sa fii constienta ca viatza trebuie sa mearga mai departe . Aceasta nu inseamna ca-i uitam pe cei plecati de langa noi , ci doar sa acceptam ca ei nu mai sunt cu noi ,fizic , dar , sufleteste raman in amintirea noastra .si , amintirile...sunt niste clopote de cristal ce bat la portile...uitarii...! | ||
|
libra66 Postat pe 3 Iunie 2009 22:18 |
||
| Cand am ramas fara dragul meu prieten am simtit un gol imens in sufletul meu care s-a "spart"in mii de bucati,m-am simtit ca un inger fara cer sau mai bine zis un inger cu aripile frante!Ai dreptate vera223 nimeni si nimic nu va umple acel gol iti multumesc tie ,lui john,corneliei si nu in ultimul rand "pisicutei" mele dragi si sincer as vrea sa va imbratisez "real" nu virtual.Si cata dreptate ai tu ,cornelia,durerea nu trece de fapt niciodata ci noi ne mintim ca a trecut ca sa putem fi apoi mai putin tristi,ranile se cicatrizeaza in timp dar sunt acolo prezente,ne insotesc la tot pasul! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 4 Iunie 2009 11:44 |
||
| Mi-ar fi placut sa pot avea remediu pentru vindecat"ranile" si de sters "cicatricile",l-as fi impartit cu drag la toti cei ce ar fi avut nevoie . Sunt convinsa ca sunt multe persoane care au nevoie , au avut sau vor avea nevoie de "vindecare". Din nefericire nu exista leac universal si cu atat mai putin la mine, ca urmare trebuie sa incercam sa ne vindecam singuri, incercand sa ne "ridicam "ca sa mergem mai departe.Putem face acest lucru incercand sa vedem ceea ce e frumos si bun in noi si in jurul nostru , sa incercam sa aducem un zambet pe o fata incruntata. Oricare incercare este buna atunci cand scopul este nobil.......Eu cred in asta, de acea sper sa va aduca un zambet gluma urmatoare :-doi betivi in stare avansata de ebrietate mergeau pe un drum , unul pe langa un gard , celalalt in patru labe. Cel ce se sprijina de gard isi gaseste puterea sa spuna:-vai de tine ai ajuns sa umbli in patru labe,se aude un mormait al celui cazut si raspunsul:-sa te vad eu ,ce ai sa faci si tu ,cand se termina gardul .... Sper ca un zambet sa va lumineze fata.Sa aveti o zi buna in continuare si cat mai multe bucurii. | ||
|
cristina57m Postat pe 4 Iunie 2009 15:36 |
||
...suni..un dusman.....
|
||
|
aryna27 Postat pe 7 Iunie 2009 10:53 |
||
oare are efect sunatu' dusmanului???? mai bine alegi un film...walk to remember si sa nu uitam VAMA VECHE-EPILOG....binele si raul in juru tau se vor juca....lumea asta .....va incerca...la la la...celor care CRED... le vom canta, le vom spune asa...nimeni nu o sa iti explice...(chiar daca aici-in cazu de fata dezbatut- cred ca nu e vorba de relatii asa stranse) va salut si imbratisarea virtuala e ca bumerangu'...se intoarce in zbor catre tine adevaru' e ca in momentele dificile trebuie sa fim tari si sa gasim un umar pe care sa plangem sau ..sa explodam cumva(norocu meu e familia si putinii prieteni pe care ii am)...numa bine si sa nu uitam...SHOW MUST GO ON cu sau fara mine, tine, noi, voi, ei etc.
|
||
|
vera223 Postat pe 7 Iunie 2009 19:21 |
||
|
"Din nefericire nu exista leac universal"-----asculta scumpete! exista leac universal! din fericire exista. dar n-ai de unde sa stii pt ca tocmai de asta te feresti; din cauza ca "....odata venita Lumina in lume, oamenii au iubit mai mult intunericul decat lumina, pentru ca faptele lor erau rele...." "ca urmare trebuie sa incercam sa ne vindecam singuri"-----asculta scumpete: singura nu poti nici sa te ridici de pe scaunul pe care stai acum, in timp ce citesti. "Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in mine si in cine raman Eu aduce mult rod; caci despartiti de mine NU PUTETI FACE NIMIC" Daca te-am mintit, inseamna ca si pe mine m-a mintit Domnul Isus. Te rog sa ma ierti pt ca ti-am vorbit atat de sincer! mie mi-ar fi placut sa am un buton pe care sa apas si sa curga apa minerala; sa fii cuminte!!! |
||
|
subsonic Postat pe 7 Iunie 2009 22:53 |
||
| la 26 de ani mai ai multe de invatat, ......ca om! | ||
|
cristina57m Postat pe 9 Iunie 2009 09:13 |
||
| solutia mea pentru tristete cauta pe cel care are fericirea Domnul Iisus!!!! EL da fericire adevarata!!! | ||
|
yo_johny900 Postat pe 9 Iunie 2009 21:07 |
||
| no bine mai cristina, ma gandeam sa-ti raspund. si tocmai m-am razgandit. si bine am facut. totusi....intoarce-ti fata catre soare, iar umbra va ramane in spate. sa fii iubita! si fericita!!!!!!!!!!!!! | ||
|
subsonic Postat pe 9 Iunie 2009 23:03 |
||
| Subsonic ai avantajul de a fi ardelean , ca urmare gandesti mai mult inainte de a te avanta sa scri ceva necugetat.Asta-i foarte bine.Interesant este ca avatarul tau este o sursa de veselie, deci"antitristete" | ||
|
cornelia_leia Postat pe 10 Iunie 2009 16:06 |
||
| Apai no tulai mai Cornelia.......sa stii domnuca draga.......ca nu-s ardelean. no cat ai cugetat tu pana ai decis ca io mi-s ardelean? in rest postul tau este doar o afirmatie; am mai spus si repet.........nu ma impresioneaza afirmatia, ci justificarea afirmatiei; no ni ma nu ma Cornelia draga........amu zai tu mie..........o singura fraza in care am mintit (sau necugetata) in tot topicul asta. DEMONSTREAZA ! | ||
|
subsonic Postat pe 10 Iunie 2009 16:36 |
||
|
||
|
vera223 Postat pe 10 Iunie 2009 17:57 |
||
|
......ma simt...oarecum fericita....mi-e sufletul plin de sperante si iubire si simt ca inima-mi bate parca bubuind in piept...si sangele pulseaza cu putere in artere...iar in stomac simt " fluturi " , batand din aripi...infiorandu-ma ca de o adiere de vant... si parca si buzele se inmoaie si se umezesc de dorintza ...atunci cand ma trezesc ca-I rostesc numele... Nici vorba de tristete...astept cu nerabdare ce-mi aduce ziua de maine....am sperante si dorintze....Am mai spus-o si ma repet...lasati iubirea sa va invaluie viata....! |
||
|
libra66 Postat pe 11 Iunie 2009 00:16 |
||
| Nici nu iti imaginezi cat de mult te inteleg,draga theCat,dar totul este trecator si ca o ironie a sortii tot ce e frumos i-e dat sa ...plece...ca sa nu folosesc adevaratul cuvant care e prea dureros.Oricum viata e frumoasa daca stii cum sa o traiesti,daca in orice necaz incerci sa vezi si o particica buna chiar daca initial iti pare imposibil,suntem inconjurati de o frumusete fara margini care ne poate face fericiti insa multi dintre noi nu o vedem si vorba cuiva parca traim in umbra. | ||
|
angelblue_67 Postat pe 11 Iunie 2009 11:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Chirii in Bucuresti | 33 | De la: biank__ 23 Octombrie 2010 13:11 |
| Webkinz | 1 | De la: kaya 25 Iulie 2009 21:43 |
| amenajari interioare | 1 | De la: kudika_6474 3 Mai 2012 14:30 |
|
|
||
| Picturi vesele pentru camera copilului tau | 1 | De la: maziart 19 Iunie 2009 14:37 |
| Cladiri si Regiunea cat mai �VERDE Energetic�! | 1 | De la: petre_naidin 29 Martie 2009 16:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.