Setari Cookie-uri

Ce faci ca sa scapi de tristete?

In scopul schimbarii "decorului" eu astept cu nerabdare venirea primaverii.........dar pana atunci il schimb pe cel din casa.....
cornelia_leia
Postat pe 24 Februarie 2009 18:08
sa scap de tristete imi place sa daruiesc o floare :)
in cazuri extreme si daca este vreme buna iau motocicleta sa dau o tura la inghetata :) m-a ajuta sa-mi limpezesc mintea,imi distrage atentia de la probleme.
cred ca alungarea tristetii este posibila in locuri vesele,viu colorate cu oameni deschisi si caldurosi :)
crazee_2_dra
Postat pe 24 Februarie 2009 19:21
"Nu exista o cale spre fericire...FERICIREA este CALEA"...(proverb budist)mi s-a parut interesant jocul de cuvinte, dar si oarecum real...La multi ani de Dragobete!!!Iubiti, si veti fi fericiti!!!
feeleco
Postat pe 24 Februarie 2009 20:23
sunt FERICITA a aparut soarele si nu am nici o durere(fizica).....daca m-as pricepe as face un imn inchinat lui, soarelui.............
cornelia_leia
Postat pe 27 Februarie 2009 10:26
Acesta este in general efectul primaverii ce isi anunta sosirea in scurt timp
cristina57m
Postat pe 27 Februarie 2009 11:02
Si mie-mi plac zilele insorite....parca si sufletul meu zambeste...Ador venirea primaverii , cu razele de soare timide ,cu adierile de vant caldut , cu trezirea aceea la viata a intregii naturi...parca simti forfota pamantului....a vietuitoarelor care se bucura si ele...de venirea primaverii. va doresc tuturor week-end placut !!!
libra66
Postat pe 27 Februarie 2009 15:12
".....daca m-as pricepe as face un imn inchinat lui, soarelui............."------interesanta idee! si te mai intrebi cum poti alunga tristetea........in timp ce ti-o provoci tu singura. fa-i un imn si lui Lucifer ca e tot o stea. sorry, nu m-am putut abtine.
subsonic
Postat pe 27 Februarie 2009 15:48
Draga Cristina nu lucrez in domeniu constructiilor dar cum ai spus si tu este un cerc vicios (precum rotitele la masinute) cred ca domeniul constructiilor (fara a pune bancile la socoteala) este primul care ar putea sa porneasca tavalucul economiei si cel putin sa mai limiteze din efectele crizei apoi vom putea vorbi de tristete la trecut .Compasiunea si ajutorul aproapelui sant cheia luptei noastre cu noi insine .
gigibrbr_condo
Postat pe 28 Februarie 2009 16:45
Un 1 Martie plin de soare tuturor!!! Sa vina primavara!!! Sa ne putem bucura in sfarsit de invierea naturii intregi...de muguri si pasarele, de firul firav al ierbii, de vanticelul timid incalzit de un soare dulce si mult asteptat. Cum sa nu te simti mai bine inconjurat de forfota naturii ce incepe sa se dezmorteasca din somnul geros al iernii?! Un martisor virtual din partea mea, tuturor femeilor de pe forum! Sa fim sanatoase si...mai fericite!
feeleco
Postat pe 1 Martie 2009 13:38
subsonic te las pe tine cu prietenul tau(vad ca-i sti si numele) si continuati sa traiti in colaborare amandoi , nu-l oferii altora, pastreaza-l pentru tine ca sa nu-i duci lipsa.......esti rautacios? sper ca acum ai primit ceva asa cum e sufletul tau "negru" .
cornelia_leia
Postat pe 2 Martie 2009 10:28
feeleco pentru tine si tuturor celor ce indragesc natura si tot ceeea ce este frumos,cei ce au nevoie de o mangaiere, le doresc ca luna lui"martisor" sa le aduca multe bucurii.
cornelia_leia
Postat pe 2 Martie 2009 10:31
Glumitze-glumitze Cornelia ! glumitze cu presiune ...... n-au astia de la condo un smiley cu pistolul la tampla? sa postez si eu unul...
subsonic
Postat pe 2 Martie 2009 11:08
gigi... iti doresc din suflet sa poti vorbi de tristete la timpul trecut atat tu cat si multi altii care intampina acum mari dificultati financiare si nu numai....
cornelia_leia
Postat pe 2 Martie 2009 11:16
Dragi forumisti...VINE PRIMAVARA !!!! sa o primim cu bucurie si speranta !!!! Sa ne deschidem sufletul si sa ne bucuram...primavara inseamna , viata , inseamna innoire ,o noua sansa !!!!
libra66
Postat pe 2 Martie 2009 11:19
mercy cornelia de incurajare . este bine acum sa ne bucuram de primavara : multa sanatate si iubire va doresc voua doamnelor iar noi baietii speram sa traim fericirea pe langa voi
gigibrbr_condo
Postat pe 2 Martie 2009 18:29
Bineanteles ca fericirea atrage fericire...Colegii mei si-o asigura cu o mica petrecere "pentru baieti"la sfarsit de saptamana cu ocazia zilei de 8 martie. Sunt nostimi, nu? Merita.Fiecare moment de multumire trebuie trait din plin si asa ei reusesc pe moment sa scape de tristete.
cornelia_leia
Postat pe 2 Martie 2009 19:29
Am mai gasit un remediu contra tristetii= prietenia de la distanta(fizic)
cornelia_leia
Postat pe 10 Martie 2009 16:18
Cam greu sa scapi de tristete atunci cand cei din jur sunt tristi . O cunostinta spune de cate ori are prilejul :ca de cand ne nastem incepem sa murim .Este o persoana pe care nu am prea vazut-o razand. Atat prietenii cat si membrii familiei lui se intristeaza atunci cand e pe aproape, din aceasta cauza eu cred ca primul pas ca sa nu fi trist este sa nu stai aproape de oameni tristi.

Postat pe 12 Martie 2009 22:27
Comunicarea, te tine departe de tristete...Oamenii cu suflet curat,deschis ,reusesc mai usor sa fie fericiti...Cei care au curaj sa-si deschida sufletul si sa iubesca...un animal ,o planta ,un loc ,o indeletnicire...si de ce nu,oamenii ,ma rog, personal, daca ma apropii mai mult de oameni...ajung sa fiu...dezamagita ,deci,nu trista, doar iritata ca inca o data bipedul...in ciuda evolutiei, e inferior patrupedului,din punct de vedere al devotamentului,al siceritatii....Personal apreciez o zi frumoasa, venirea primaverii, ma bucur sa vad cum se umfla mugurii pomilor...sa ascult pasarelele,sa vad flori multicolore . Ma bucur de viata ,sper sa fiu sanatoasa ,si ai mei , si privesc cu incredere inainte , incercand sa fiu pregatita pentru a doua zi....Va doresc si voua la fel !!!!
libra66
Postat pe 13 Martie 2009 19:42
Vreti un remediu pentru tristete.
Incercati-l pe urmatorul
Marele SENECA spunea - Traieste ziua de azi ca si cum ar fi ultima,si multumeste pentru ziua care o primesti peste -
Consider ca alte ingrediente sunt de prisos.
Ma inclin
design
Postat pe 14 Martie 2009 09:32
cineva spunea ca viata asta este un dans funest inaintea mortii. cred ca tristetea e o stare care are originea si in greselile noastre, in modul cum ne-am trait viata - e greu sa dai sfaturi...poate mai mult indemnuri-o rugaciune, un gand bun, un prieten de calitate, o iubire sincera si curata, o strangere de mana, o carte, o regasire in natura si ce mai credeti voi. tristetea poate ucide si poate instraina. sa luam aminte. totusi poate fi doar o trecatoare, cum si merita...
camis_condo
Postat pe 14 Martie 2009 11:46
incerc sa dorm cand sunt trista, desi poate nu e solutie cea mai buna... ...chestia cu ascultatul muzicii tine doar de cei puternici!!!
maine e o noua zi....asa ca trist/a ori nu trebuie sa ii faci fata ca deh..una BUCATA viata avem
zambeste azi , maine poate e mai greu(rau)!
vera223
Postat pe 16 Martie 2009 19:29
.....Sau poate mai bine...Gandeste pozitiv , incearca sa pacalesti...tristetea...poate se rataceste si nu te mai gaseste !!!! Zambeste ,infrunt-o ,alung-o...!!!
libra66
Postat pe 16 Martie 2009 21:56
Orice stare de tristete din care nu mai poti iesi are si o explicatie "fizica"...organismului ii lipseste ceva, vitamine, minerale etc. Asa ca eu incep prin a lua cateva capsule de magneziu, calciu si D3...ieftine, fara contraindicatii si cu efecte remarcabile. Ei...si primind aceste "intariri", ai sa vezi ca poti si dansa si rade iar problemele iti vor parea mult mai usor de depasit.
Corina_Giura
Postat pe 17 Martie 2009 09:41
solutii gasim doar cand cautam!si trebuie sa le cauti ca sa iesi la liman!numai k de la vorba la fapta...uneori vorba unuia de langa tine-prieten sau dusman- te ajuta sa te ridici, dar nu totdeauna esti sigur ca ai actionat bine...uneori amintirile sunt greu de invins.trebuie sa se faca o desprindere de TRECUT si sa privim inainte...nici eu una nu ma laud ca totdeauna trec hopurile cu brio, dar adevarul este ca am alaturi oameni(de genu parintilor, nah) car vin cu lamuriri si in care am INCREDERE...incerc sa nu-i dezamagesc prea mult prin atitudinile adoptate si vorba cantecului SHOW MUST GO ON!!!! cu bune cu rele....PE MINE UNA MA SALVEAZA GLUMELE(cele scotiene sunt pe primu loc)...nu le zic eu, dar le ascult cu drag sau mai nou le citesc de pe net.... numa bine si SA FITI IUBITI SI IUBITE!!!o primavara cum v-o doriti!
vera223
Postat pe 17 Martie 2009 19:07
Le-ai citit pe toate astea din topic?Sunt convins ca da!Inseamna ca jumatate din tristete s-a dus!Cealalta jumatate va pleca odata cu un banc despre scotieni {vera223 esti si tu pe faza?}
Tatal si fiul(de cativa ani)pleaca in lumea larga.Trecand printr-o piata ,si, la vederea unor lubenite,copilului i se face pofta :
-Tata,vreau si eu una!
-Mai baiete,ne-ajunge o felie la amandoi!
Dupa niste ani ,cei doi revin prin aceeasi piata.Baiatul,devenit flacau,ii propune tatalui:
-Hai mai tata, ca dau o bere !
-Mai baiete,nu merge dupa lubenita!

vasile_tarta
Postat pe 17 Martie 2009 21:27
.....Ce zici Vera223 .... Scotieni ai vrut.....

Un scoþian merge la un bar ºi comandã o bere la halbã. Dupã ce i se aduce berea, observã o muscã în ea ºi îi spune barmanului:
- Barman, în berea asta e o muscã. Barmanul rãspunde:
- Domnule, zgîrcit mai eºti, cîtã bere poate sã bea o muscã?


De douã zile ºi douã nopþi, McConall stã de veghe la cãpãtîiul soþiei. În zori, biata femeie îºi dã duhul. Trist, McConall se duce la bucãtãrie ºi-i spune bãtrînei servitoare:
- Pentru micul dejun sa prãjeºti doar o felie de pîine, nu douã ca de obicei.

Un scoþian se plînge cumplit de o mãsea. Vãzîndu-l, un cãlãtor îi spune:
- Te doare mãseaua? Atunci de ce nu te duci la dentist?
- N-are rost. Mai rabd un pic ºi scap. Peste patru ani terminã fiul meu stomatologia.


Un autostopist scoþian, victimã a unui grav accident rutier, îºi revine în spital.
- Am douã veºti a vã spune, îi transmite sora. Una buna ºi alta proastã.
- Întîi cea proastã, te rog.
- O sã vi se amputeze ambele picioare.
- ªi cea bunã?
- Chirurgul doreºte sã vã cumpere pantofii!


Scoþianul, proprietar al unei firme, se adreseazã angajaþilor:
- Dv. aþi lucrat anul acesta foarte bine, drept care profiturile firmei au crescut substanþial. Drept recunoºtinþã, fiecare dintre voi va primi cîte un cec de douãzeci de lire.
Bucurie generalã. Patronul continuã:
- Dacã ºi la anul veþi lucra la fel de bine, atunci am sa le si semnez....!!!
libra66
Postat pe 17 Martie 2009 21:47
Badea Gheorghe la spovedit:
-Parinte am pacatuit. pe timpul razboiului am luat un evreu la mine si l-am adapostit. da` i-am cerut pentru asta 5 dolari pe zi. ma ierti parinte?
-Apai bade Gheorghe, vremurile o fost grele, fiecare s-o descurcat cum o putut; la urma urmei, tu cheltuiai ca sa-l intretii. esti iertat bade. du-te linistit acasa.
-Ii bun parinte, da sa ma sfatuiti ce sa fac..........sa-i zic ca so gatat razboiu`?

Politistul il prinde pe tigan cu o caruta de lemne furate
-Mai tigane ce faci tu cu lemnele astea?
-Sha traiti sefu, hapai ce sa fac cu ele? le dau de mancare la iepuri.
-Da, ca iepurii mananca lemne.........
-Hapai daca nu le-or manca le-oi pune pe fhoc.

subsonic
Postat pe 18 Martie 2009 19:35
Draga Cornelia -Leia afla ca in viata daca si tu la randul tau esti un bun prieten gasesti mereu in jurul tau o mana de ajutor.
Eu am avut in viata nu o data perioade de neagra disperare cand spuneam gata, acum nimeni nu ma mai ajuta sa ies la liman. Si tocmai cand era pe cale sa depun armele aparea un prieten care imi oferea ajutorul. Acestia sunt prietenii adevarati, cei care se ofera singuri sa te ajute cand esti la ananghie, ceilalti care vin doar la chefuri,... nu sunt prieteni.
Am uitat sa spun ca eu sunt genul de om care atunci cand vede un alt om in necaz, fie el chiar si un necunoscut, fac tot posibilul sa-l ajut.
A la cersetori nu dau bani. Eventual daca am intalnit copii le-am dat mancare.
o zi superba!
ilona6411
Postat pe 19 Martie 2009 08:45
Am uitat de fapt ca intrebarea era alta.
Eu din pacate cand sunt trista mananc. Dar am gasit si alte remedii: desenez, dansez, ascult muzica, hoinaresc pe strazi, scriu versuri, sau pur si simplu scriu intr-un caiet tot ce imi trece prin minte, caut sa nu stau prea mult singura.
Daca as avea bani as face terapie prin shopping, chiar tine, dar... la bugetul meu, dupa as fi si mai depresionata.
Fa orice iti face placere si discuta cu cei care stiu sa te asculte. Uneori iti dai singur raspunsurile, dar parca auzi mai bine intrebarile cand le rostesti cu voce tare.
Eu iubesc mult florile si de multe ori la suparare ieseam in balcon cu o cafea si incepeam sa le ingrijesc, sa ma ocup de ele si apoi ma simteam mult mai bine, dar vorba cuiva, te simti bine doar dupa ce ai gasit solutia la problemele tale. Abia atunci te imti cu adevarat eliberat!
O zi buna tuturor!
ilona6411
Postat pe 19 Martie 2009 08:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
BIROU DE PROIECTARE 1 De la: kudika450551 11 Octombrie 2011 16:39
castiga bani on line 9 De la: a_nca 27 Iunie 2014 17:02
Despre videochat 50 De la: Noi_Doi_1 25 Noiembrie 2013 12:04
fashion days 15 De la: aanusk 13 August 2015 13:22
O primavara minunata ! 8 De la: angelblue_67 26 Martie 2009 22:30