Mai multe
| SEX | ||
|
ecologos23 Postat pe 19 Aprilie 2009 07:28 |
||
|---|---|---|
| SEX????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cred ca ai vrut sa spui DRAGOSTE..........e o diferenta,din punctul meu de vedere! Ratoiul meu nebun, am multe sanse ..dar tu nu le vezi! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 19 Aprilie 2009 17:40 |
||
| Eu cred ca acest subiect este deja dezumflat macar daca ar pastra putin din ideile condo : amenajare casa , gradina,birou. A ne da cu parerea ce si cum ar fii !!!! deja a ajuns un topic precum cele din site-urile de socializare . | ||
|
|
||
|
gigibrbr_condo Postat pe 20 Aprilie 2009 18:32 |
||
De la: ecologos23, la data 2009-04-19 07:28:41SEX cred ca ti s-a urcat la cap frate! e din cauza postului?
|
||
|
rora_condo Postat pe 21 Aprilie 2009 15:36 |
||
De la: rora, la data 2009-04-21 15:36:06De la: ecologos23, la data 2009-04-19 07:28:41SEX .....Hmmm...cred ca a fost sincer...sau ironic....Se poate face sex , pur si simplu , ca sa nu mai fii trist ,ca sa treaca timpul ,sau ca ...sport .Ma rog , cine poate sa faca asta . |
||
|
libra66 Postat pe 21 Aprilie 2009 15:44 |
||
| eu cred ca e un topic in top! cu toate slbiciunile clamate aici....si-mi place.de ce sa nu fie si asa? nu e telenovela cum se insinueaza! HRISTOS A INVIAT! | ||
|
camis_condo Postat pe 21 Aprilie 2009 19:57 |
||
| raportati abuzul de limbaj in caz de ceva.... | ||
|
camis_condo Postat pe 21 Aprilie 2009 19:58 |
||
| Draga ecologos23, daca faci sex de cate ori esti trist ai grija ca te uzezi repede si mai "impadurezi" si planeta cu exemplare ca tine, nu de alta dar sper ca nu mai ai frati pe acasa.... vezi totusi ca subiectul era altul. | ||
|
merisor758 Postat pe 22 Aprilie 2009 12:18 |
||
|
Da-i Doamne Romanului mintea de pe urma! In principiu problema XXX este rezolvata 50%(adica vrea el) mai trebuie rezolvata si cealalta parte de 50% In rest totul este O.K. dar este preferabil sa faci DRAGOSTE nu SEX Ma inclin(a nu se citi ma aplec - fara aluzii)
|
||
|
design Postat pe 22 Aprilie 2009 16:29 |
||
....Ha. ha. ha ce tare esti ...John...!!! Supersimpatic !!! Am inceput sa rad...instantaneu...pentru faza cu rezolvat jumatate si apoi inclinatul - atentie , nu cu aplecatul !!!! De asemeni , mi-a placut si parerea ta, conform careia e de preferat sa faci dragoste , nu sex... Cine nu prefera asta ???!!! Dar mi-a placut ca a fost spusa de un barbat ... O seara buna !!!
|
||
|
libra66 Postat pe 22 Aprilie 2009 20:02 |
||
De la: theCat, la data 2009-04-22 20:02:50 ....Ha. ha. ha Da ...super tare!Felicitari !
|
||
|
angelblue_67 Postat pe 22 Aprilie 2009 20:08 |
||
Scuze,theCat am vrut sa-l citez pe john... dar din cauza rasului...am gresit si te-am citat pe tine!E intr-adevar o lectie de viata hazlie si adevarata totodata!
|
||
|
angelblue_67 Postat pe 22 Aprilie 2009 20:11 |
||
|
De ce aveti senzatia ca barbati sunt prin esenta misogini. Credeti-ma ca nu este nici pe departe asa.E drept ca marea majoritate vor sa treaca deci supermachoo...dar luati la bani marunti nu prea stii ce iese. Mai departe este vorba de respect si de a-l simti pe celalalt,trebuie sa te gandesti permanent ca amandoi partenerii trebuie sa se simta bine si nu doar unul singur. cu respect |
||
|
design Postat pe 23 Aprilie 2009 15:46 |
||
| Pentru ca acesta este din pacate..tristul adevar!Bineinteles ca nu putem generaliza... eu nu-i consider misogini(acestia urasc femeile din cate stiu eu) ..ci doar egoisti...se gandesc(unii)doar la propria placere fara a pune pic de suflet in ceea ce fac,fara a-si da seama ca ranesc cealalta fiinta de langa ei!Sper ca intelegi ce vreau sa spun!Cu acelasi respect si numai bine! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 23 Aprilie 2009 18:55 |
||
| angelblue , iti spun cu toata sinceritatea ca nu mi-am imaginat vreodata ca am sa ajung sa-ti dau dreptate,dar adevarul este ca sunt de acord cu tine cand afirmi ca barbatii sunt egoisti, dar trist este ca nici macar nu-si dau seama | ||
|
cornelia_leia Postat pe 29 Aprilie 2009 14:04 |
||
angelblue si cornelia trebuie sa recunoasteti ca si voi aveti o vina; aceea ca nici nu va plac cei care nu sunt egoisti; cand sunteti tinere fugiti dupa un macho, si dupa cateva 10-20-30 de ani va treziti si regretati. voi singure fugiti dupa ei, voi ii alegeti si dupa aceea ii criticati. prea tarziu desenati buline rosii in casa si scrieti "loc de dat cu capul". si stiti ce-i trist in toata treaba asta? ca nici nu va dati seama.........atunci cand trebuie :) he he ! asa va trebuie. Mmmmda, ce ziceati de fericire.....? Am plecat la treaba, sa aveti o zi de 3 ori cool !
|
||
|
subsonic Postat pe 29 Aprilie 2009 14:16 |
||
Nu pot spune imi pare rau ca tebuie sa te contrazic, deoarece nu-mi pare rau.Tu afirmi ceva ireal deoarece iti doresti sa fie asa , dar te inseli ca in alte cazuri.despre angelblue nu pot spune nimic nu o cunosc, in plus este o femeie care stie sa spuna singura ceea ce doreste, in schimb pot sa spun din punctul meu de vedere ca gresesti.Nu sti cine dupa cine alearga, sau daca a facut-o vreodata.daca in casa ta au fost desenate buline rosii, eu nu pot spune nimic asta nu-i problema mea , dar eu nu am facut astfel de desene pe pereti deoarece 1. nu-i "frumos" sa desenezi pe pereti mazgalindu-i. 2. Nu am avut de ce sa fac acest lucru. 3. nu sunt masochista .....si....mai bine mergi la munca.E mai sanatos!Ceea ce -mi doresti, sa primesti (indiferent daca bun sau rau dupa sufletul tau )
|
||
|
cornelia_leia Postat pe 29 Aprilie 2009 15:19 |
||
|
Ce ne place sa ne ascundem dupa degete,"NU NOI SUNTEM DE VINA DRACU NE-A PUS"este o replica celebra ramasa de la Toma Caragiu din sceneta MEFISTO. A spune ca suntem egoisi este un mod elegant,cred ca mai repede suntem putin parsivi. Voi reveni |
||
|
design Postat pe 29 Aprilie 2009 17:53 |
||
| Imi doresc eu sa fie asa? Ti-au expirat pastilele tanti ! Si in casa la mine nu au fost desenate buline rosii din doua motive: 1:nu am ziduri din beton, am numai din bca si ar fi pacat de ziduri si 2: mi-ar fi placut buline galbene. Ce zici mai Cornelia, nu din experienta vorbeste femeia cu atata siguranta? Daca nu din experienta..........nu fi asa de sigura. Ce am spus eu mai sus este la fel de real cat posturile voastre; iti inspira multa seriozitate avatarul meu? Si ce sa-ti doresc eu tie.....? sa nu ai parte de copii ca mine. | ||
|
subsonic Postat pe 29 Aprilie 2009 18:29 |
||
....John , sa stii ca-mi place cum gandesti....Esti o ..."rara avis" , ma uimesti....Preferi sa faci dragoste , nu sex , consideri ca barbatii...sa zicem ca au probleme in a realiza ca trebuie sa se gandeasca si la persoana de langa ei , recunosti ca sunt egoisti , adica esti obiectiv....Esti un tip interesant ...! Oare ce parere si-au facut doamnele de pe acest topic ??!!
|
||
|
libra66 Postat pe 29 Aprilie 2009 23:03 |
||
Sunt de acord cu tine theCat!john...multi barbati sunt intr-adevar "parsivi"si daca le aminteste cineva se infoaie ca si cocosii !Cornelia ma bucur mult sa vad ce ai scris!Iar tu pui de ratoi nebun ar trebui sa mai astepti sa-ti dea penisoarele ca sa poti vorbi...nu o considera o jignire...e doar o constatare.Ceea ce am scris eu nu e neaparat din experienta mea de viata dar imagineaza-ti ca traiesc alaturi de surori,cumnate,nepoate,colege...si fiecare are propria poveste de viata si da e trist dar majoritatea barbatilor acestor persoane sunt exact asa ca in descrierea mea "delicata"....NISTE EGOISTI!Tu fiind asa de indragostit de Domnul ar trebui dupa parerea mea sa fii mai bun,mai tolerant...eu vad multa rautate in tine si asta de unde vine oare????Iti doresc sa fii un barbat de vis...atunci cand vei creste mare!!!!!!!!!!
|
||
|
angelblue_67 Postat pe 30 Aprilie 2009 00:14 |
||
. .....si uite cum reusim noi sa radem de cateva zile incoace.....cine se mai poate gandi la tristete....???
|
||
|
libra66 Postat pe 30 Aprilie 2009 18:26 |
||
|
angelblue, nu as vorbi asa, daca n-ai vorbi si tu cu subinteles; nu as judeca oameni pe care nu-i cunosc, daca nu ai judeca nici tu pe cine iti iese in cale; in plus, judecata mea este nefondata, ceva empiric, valabil numai in acest spatiu virtual, in care rezultanta tuturor parerilor a fost, este si va fi intotdeauna egala cu 0, cel mult o valoare demna de trecut cu vederea; pentru ca nu esti cine te prefaci aici pe forum, ci esti acela care esti atunci cand nu te vede nimeni; ma lasa cu mainile in buzunare caracterizarile voastre reflexive si deasemenea opiniile voastre despre mine; angelblue, vreau sa-mi fac si eu o parere despre tine, asa ca vreau si insist sa raspunzi la o intrebare: in cazul a doi tineri de sex opus si varste aproximativ egale si cu o oarecare "gravitatie" intre ei, prietenia si dragostea se exclud sau se completeaza? vreau sa-mi spui parerea ta sincera si rog pe ceilalti participanti pe topic sa nu-si expuna parerile pana la raspunsul tau. iti multumesc anticipat pentru raspuns si promit ca nu vei primi nici o replica. inca o data te rog sa raspunzi. hai ..... sa fii cuminte !!! |
||
|
subsonic Postat pe 30 Aprilie 2009 19:08 |
||
Dragul meu ,ratoi,nu stiu de ce dar de cate ori citesc ceea ce scrii zambesc tot timpul..in primul rand eu nu judec pe altii pentru ca exact asa cum ti-am mai spus are cine sa ne judece pe toti si nici eu,nici tu,nici altcineva nu are acest drept.Eu iubesc lumea cu tot ce exista pe ea inclusiv oamenii cu care incerc sa ma imprietenesc si sa ne bucuram de fiecare clipa petrecuta impreuna(viata e asa de scurta ..uneori..pe pamant...),apoi sunt exact asa cum vorbesc pe forum si chiar nu ma prefac a fi alta persoana,sunt ceea ce sunt de cand m-a lasat Dumnezeu pe aceasta lume si niciodata nu mi-am dorit sa fiu altcumva sau altcineva.Referitor la testul tau:intai de toate vreau sa-ti spun si sustin cu tarie ca dragostea nu are limita de varsta,adica cele doua persoane de sex opus nu trebuie neaparat sa fie de varste apropiate si spun asta din experienta mamei(dar asta e alta poveste ...lunga ..si cam dureroasa pentru mine...)Si normal ca prietenia si dragostea se completeaza atata timp cat aceasta vine din ambele parti insa pana a ajunge la dragoste cred ca trebuie sa parcurgi un drum lung(asta din punctul meu de vedere) dar eu de exemplu pot iubi platonic cu sufletul alt suflet...tu poti??????Hai sa fii iubit!!!
|
||
|
angelblue_67 Postat pe 1 Mai 2009 11:06 |
||
| angelblue iti multumesc inca o data pentru raspunsul tau; dupa cum am spus, nu comentez ....... decat ca nu aveam nevoie si sa argumentezi; oricum, in argumentarea ta ai lasat loc si pentru cealalta varianta; as fi curios si de parerile sincere ale celorlalti indivizi, dar, poate e mai bine sa nu insiruim un nou val de discutii nonclarificative. unde mai pui ca intrebarea ti-am adresat-o numai tie......? asadar, craciun fericit !!! | ||
|
subsonic Postat pe 1 Mai 2009 15:44 |
||
| La care "Craciun " te gandesti????????/Cumva in sufletul tau...?Ar fi trist daca acolo e inca .....................iarna. | ||
|
cristina57m Postat pe 4 Mai 2009 23:11 |
||
| subsonic multumesc pentru mesajul "privat" | ||
|
cristina57m Postat pe 5 Mai 2009 14:32 |
||
| sa cresti mare ! | ||
|
subsonic Postat pe 8 Mai 2009 14:44 |
||
| Gata cu tristetea. A venit primavara si nu mai e timp pentru tristete, acum totul este frumos indiferent unde iti intorci privirile , dar cu o conditie sa sti sa "vezi". Va doresc la toti cei ce cititi aceste randuri sa fiti mereu "tineri" , plini de energie si optimisti si intotdeauna sa stiti sa vedeti partea buna a lucrurilor. Cu un zambet viata capata culoare....... | ||
|
cornelia_leia Postat pe 12 Mai 2009 11:07 |
||
| De acord !!!! Caldura, zilele insorite , florile , ma fac sa ma simt fericita , si vesela !!! | ||
|
libra66 Postat pe 14 Mai 2009 20:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| invitatii nunta si botez | 1 | De la: sidromi 1 Septembrie 2009 00:45 |
| examen fac. de arhitectura ion mincu | 2 | De la: Mihaela09 2 Iulie 2010 21:17 |
| Card SD | 4 | De la: kudika410890 18 Iunie 2012 10:02 |
|
|
||
| despre titanii romaniei.... | 22 | De la: kudika077113 13 Noiembrie 2010 20:25 |
| Meserias in Constructii Botosani | 1 | De la: constructiinegrut 3 Aprilie 2011 21:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.