Setari Cookie-uri

Ce faci ca sa scapi de tristete?

camis cred ca ai dreptate intr-o privinta si anume acea ca uneori acesti " prietenii virtuali" nu sunt ca in realitate,(frumosi sau buni) dar cum totul este virtual hai sa ne imaginam ca toti sunt buni si "frumosi" si sa fim fericiti impreuna cu ei.
cristina57m
Postat pe 6 Aprilie 2009 08:33
vera223 si thecat, multumesc pentru modul in care ati alungat tristete (si oboseala)cu aceste glume. sa aveti parte de fericire cei ce cititi acest topic .....
cristina57m
Postat pe 6 Aprilie 2009 08:37
Prietenii virtuali sunt buni si frumosi pentru ca asa vrem noi sa fie,pentru ca poti vorbi cu ei aproape orice fara inhibitii sau prejudecati,pentru ca nu te judeca si oricand incearca sa te binedispuna!Vorbesc bineinteles de cazul meu nu pot generaliza!Afara e frumos, e soare ,in aer si in viata primavara!Numai bucurii va doresc!
angelblue_67
Postat pe 6 Aprilie 2009 22:48
eu cred ca fiecare se poate stradui sa aiba corespondent si in realitate...:k
camis_condo
Postat pe 6 Aprilie 2009 22:52
de straduit nu cred ca e cineva care sa nu o faca , dar ......rezultatul nu e mereu cel scontat si atunci ai doua variante sau mai cobori stacheta, sau renunti sa "te straduiesti" nu?
cornelia_leia
Postat pe 7 Aprilie 2009 15:05
Draga mea,camis,prieteni adevarati gasesti foarte greu in zilele noastre,prieteni reali care sa iti fie aproape la bine si la greu!Majoritatea au doar interese meschine de a fii in preajma ta,de a profita intr-un fel sau altul de tine!Eu sincer nu am incredere nici in mine ...de multe ori fac cate una si ma mir cum am putut sa fac asa ceva..si doar ma cunosc mai bine decat oricine altul...La multi dintre asa zisii prieteni functioneaza proverbul:"sa moara si capra ta daca a murit a mea"sau "fiecare isi trage focul mai intai la oala lui"si multe altele de acest gen.!Sau sa-ti mai spun ca de multe ori spui un secret celei mai bune prietene si afla tot orasul!Pentru mine si repet pentru mine prietenii de pe net sunt cei mai buni!Vorbim despre orice fara sa ne facem reprosuri ,fara a-mi fii frica ca ma arata cu degetul,sau ma judeca sau ma invidiaza!Faptul ca ma cauta si ma fac sa uit de grijile cotidiene ma fac nespus de fericita! pentru prietenii mei...si ei stiu de ce !
angelblue_67
Postat pe 7 Aprilie 2009 18:30
Improvizatii. fericire creata. fericire artificiala. Dragii mei, fericirea a fost creata de mult. fericirea doar se primeste pe tava, gratis. nu se cauta. ce cautati voi se cheama pseudofericire, plagiat, kitsch. vreti sa reparati aparate care functioneaza perfect. de la inceput si pana astazi pe topicul asta am vazut tot felul de solutii: recitaluri artistice, amenajari interioare, shopping, servicii vidanjari bere, cumetrii, bancuri (inclusiv subsemnatul), si multe multe meditatii; iahnie de meditatii. mai trebuia sa-l aud pe unul ca face bungee-jumping fara coarda-------tot ca sa scape de tristete. eu am spus ca solutiile astea sunt doar niste improvizatii iar voi ati dovedit-o. si o veti dovedi de cate ori veti mai scrie. va contraziceti si va completati unul pe altul. nu e cazul tuturor, dar nici nu nominalizez. topicul asta a ajuns ca o melodie de proasta calitate.

Imi asum responsabilitatea pentru ce am scris. Injurati-ma, luati-va revansa, descarcati-va nervii, ca sa.......puteti scapa de tristete.

Copiii sunt mai fericiti decat voi.
subsonic
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:11
Fericire !!!! Implinire !!! Bucurie !!!!
libra66
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:41
: "fericirea doar se primeste pe tava,gratis..." ce roz visezi dragul meu!
angelblue_67
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:48
vorbim de fericire...ce inseamna fericirea?...eu spun ca nu are definitie,toti spunem ca suntem fericiti cand se intampla o bucurie.eu cred ca fericirea se defineste asha(in cazul meu):o familie frumoasa ,intelegere intre toti ai casei si sa invatam sa ne bucuram de fiecare clipa traita impreuna.nu conteaza ce cred altii!sa fii fericit inseamna sa te simti bine in pielea ta,fara teatru.trebuie sa ne gandim: la ce ne face sa fim fericiti?.pe cineva il face fericit vederea unui tablou,pe altul realizarea lui,deci de aceea nu putem da o definitie.
rora_condo
Postat pe 9 Aprilie 2009 07:44
Fiecare are modul sau de a percepe FERICIREA....Cred ca nu suntem niciodata atat de fericiti pe cat credem ,dar nici atat de nefericiti pe cat ne inchipuim .Poti foarte bine sa -ti gasesti fericirea , in fericirea altora , adica ajutand ,daruind ,pentru ca avem nevoie unii de altii ,iar cel care traieste doar pentru el , cred ca traieste doar pe jumatate .
Insa,si cu fericirea trebuie sa fim atenti , pentru ca , "Inainte de a incepe drumul spre fericire , sa vezi bine daca nu cumva te desparti de dansa " ( Stendhal )
Sa fiti fericiti !
libra66
Postat pe 9 Aprilie 2009 15:42
De la: angelblue_67, la data 2009-04-08 21:48:38 : "fericirea doar se primeste pe tava,gratis..." ce roz visezi dragul meu!

inseamna ca nu stii sa primesti "tava". repet, copiii sunt mai fericiti decat tine. pentru ca ei stiu sa o primeasca.

Dau si eu o definitie. fericirea este ceea ce voi nu credeti ca este fericire.

O seara faina!!!
subsonic
Postat pe 9 Aprilie 2009 19:11
subsonic, cine te-a suparat, dragule? eu nu cred ca esti nefericit....:)
camis_condo
Postat pe 9 Aprilie 2009 22:17
camis_condo
Postat pe 9 Aprilie 2009 22:17
Dragul meu ,ratoi nebun,nu am spus deloc ca sunt nefericita,dimpotriva sunt foarte fericita chiar daca nu o primesc chiar pe tava ca si tine! Eu ma port in asa fel incat sa primesc fericire de la altii ..nu cersesc fericirea si nici nu vreau sa o primesc gratis!M-as simti inutila daca as primi-o pe tava!Iar comparatia ta cu copii lasa de dorit!Varsta inocentei la care primesti fara sa oferi s-a dus si nu sa mai intoarce!De fapt si ei ,copii,ne ofera la randul lor fericire pentru fericirea pe care noi le-o dam!In chestia asta iti dau lectii eu sau oricare alta femeie de pe forum!Fara nici o suparare!
angelblue_67
Postat pe 10 Aprilie 2009 16:26
Scuze pentru definitia "ratoi nebun" dar vecina mea avea niste rate nebune care macaneau si cu rost si fara rost(cel putin pentru mine ) chiar sub geamul meu!Toata ziulica le imitam in batjocura macanitul pentru ca ma stresau ingrozitor si nu stiu daca m-o fii auzit vecina dar intr-o zi le-a taiat pe toate si ma crezi ca le-am simtit apoi lipsa??????????
angelblue_67
Postat pe 11 Aprilie 2009 00:40
draga mea angelblue, of, cum sa-ti spun...tu ai mare dreptate, legat de capitolul incredere-traim intr-o lume asa ravasita, incat e din ce in ce mai rar un prieten bun. totusi, el exista si-n realitate-in realitatea virtuala ramane asa-de complezenta. tu n-ai observat ca oamenii tind sa doreasca a se cunoaste si-n realitate, sa vezi chipul celuilalt, sa-i auzi vocea?! eu cred ca acest topic chiar este reusit,dovada cat s-a postat-iar faptul ca nu toate raspunsurile sunt brici....ei lasa ca nici intr-o clasa nu avem numai premianti, Subsonic;)....cu drag, de voi, am scris. o sambata reusita!!! maine e si ziua mea-NU VREAU SA FIU TRISTA!!!!
camis_condo
Postat pe 11 Aprilie 2009 15:44
La multi ani ,scumpa camis!Sa-ti fie viata plina de flori de camelii inmiresmate si zi dupa zi sa culegi doar nectar din cupa vietii!
angelblue_67
Postat pe 11 Aprilie 2009 19:18
"Eu ma port in asa fel incat sa primesc fericire de la altii"------gresit; asa se intampla cand confunzi fericirea cu resursele.

"Iar comparatia ta cu copii lasa de dorit!Varsta inocentei la care primesti fara sa oferi s-a dus si nu sa mai intoarce!"------comparatia cu copiii a fost, este si ramane autentica; copiii primesc pentru ca au parinti care le ofera; si tu esti un copil si ai un Tata care iti ofera; numai ca nu stii sau nu vrei sa primesti;

"26.Uita�i-v� la p�s�rile cerului: ele nici nu seam�n�, nici nu secer�, �i nici nu str�ng nimic �n gr�nare; �i totu�i Tat�l vostru cel ceresc le hr�ne�te. Oare nu sunte�i voi cu mult mai de pre� dec�t ele?
27. �i apoi, cine dintre voi, chiar �ngrijor�ndu-se, poate s� adauge m�car un cot la �n�l�imea lui?
28. �i de ce v� �ngrijora�i de �mbr�c�minte? Uita�i-v� cu b�gare de seam� cum cresc crinii de pe c�mp: ei nici nu torc, nici nu �es;
29. totu�i v� spun c� nici chiar Solomon, �n toat� slava lui, nu s-a �mbr�cat ca unul din ei.
30. A�a c�, dac� astfel �mbrac� Dumnezeu iarba de pe c�mp, care ast�zi este, dar m�ine va fi aruncat� �n cuptor, nu v� va �mbr�ca El cu mult mai mult pe voi, pu�in credincio�ilor?
31. Nu v� �ngrijora�i dar, zic�nd: �Ce vom m�nca?� Sau: �Ce vom bea?� Sau: �Cu ce ne vom �mbr�ca?�
32. Fiindc� toate aceste lucruri Neamurile le caut�. Tat�l vostru cel ceresc �tie c� ave�i trebuin�� de ele.
33. C�uta�i mai �nt�i �mp�r��ia lui Dumnezeu �i neprih�nirea Lui, �i toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.
34. Nu v� �ngrijora�i dar de ziua de m�ine; c�ci ziua de m�ine se va �ngrijora de ea �ns�i. Ajunge zilei necazul ei " ------- Matei cap 6:26-34.

"Adevarat va spun, ca daca nu va veti intoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi, cu nici un chip nu veti intra in Imparatia Lui Dumnezeu"-----Matei 18:3.

Asadar tanti angelblue, nici nu ai cum sa fii fericita daca nu esti ca un copil, iar fericirea este gratis. Nu trebuie cautata sau ceruta sau sa muncesti pentru ea. Stiu ce spun; nu vorbesc din tufe de brusturi. Ti-am citat cateva cuvinte demne de toata increderea; ramane la atitudinea ta daca vei proceda corect sau vei zapaci in continuare in meditatii. Alegi sa muncesti ca sa primesti fericirea............stii de ce? pentru ca tot tu alegi sa te ingrijorezi pentru "ziua de maine". Asta este taman principiul "actiune-reactiune". Ingrijorare placuta in continuare ! ! !
subsonic
Postat pe 11 Aprilie 2009 21:41
a, uitam ce era mai important ----- ma flateaza apelativul "ratoi nebun". stii tu ce stii......de la cine stii
subsonic
Postat pe 11 Aprilie 2009 21:44
fericirea este de a darui neconditionat si de a fi intr-o armonie cu toti si cu toate, inclusiv cu semenii tai...esti fericit acum?! si daca ai citat acolo, inseamna ca stii tu ceva....
camis_condo
Postat pe 12 Aprilie 2009 15:42
VIATA TREBE TRAITA(spiritual sau nu...ca tot citisi cv legat de cat de puri, inocenti trebe sa fim-supersonic, tare impatimit mai esti sau pot zice un credincios inrait, nu ca nu ai avea tu dreptate, dar sa fom seriosi, in zilele noastre intalnesti rar COPII adevarati, mai multe marionete vz mai des....dar nah...ignoranta si alte lucruri ne fac sa nu mai simtim FERICIREA, ci s-o gustam cu hei rupu'..asa ca pe vremea raposatului cand mergeai la cooperativa si ORICE cumparai, luai si puneai pe CANTAR)
POATE daca nu am mai cantari atat ar fi mai bine, dar suntem oameni si...RATIUNEA nu ne lasa, taie in carne vie!
sa aveti o saptamana mare cum v-o doriti si sarbatori pe masura!
si alta culme a zgarceniei(caracteristica scotienilor):

-Copii,pentru ca ati fost asa de cuminti, azi o sa va duc la cofetarie sa vedeti cum mananca lumea prajituri.
va salut p toti cei care sustineti glumele cu scotieni...cn stie ne vom vedea pe acolo pe vreo strada...intr-o buna zi(sau macar virtual)
vera223
Postat pe 12 Aprilie 2009 18:46
,,rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum"-wasbro
P.S. am cv greseli, dar sper sa nu va crizati prea tare k...nah a gresi e firesc, dar sa nu persiti ca e DE RAU
vera223
Postat pe 12 Aprilie 2009 18:53
Am vrut initial sa polemizez un picut cu ratoiul dar m-am razgandit pentru ca nu vreau sa se repete paginile trecute cu dicutiile interminabile despre credinta!Asa ca scriu pentru vera223:Sotia unui scotian se pomeneste cu sotul ei venind acasa in fuga,fericit .Marry,am castigat la loterie 5000 de lire!Femeia se intuneca la fata si-i zice:da? si cat a costat biletul? sau altul:Joc de fotbal,intr-un sat scotian.Inainte de inceperea meciului,pentru alegerea terenului,arbitrul arunca o moneda in sus.Rezultat:4200 de raniti !
angelblue_67
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:22
camis LA MULTI ANI! Chiar daca ti-o spun dupa o zi, tine cont ca raportand la anii ce vin o zi nu e asa mult.Sa fi mereu impacata cu tine si cu cei din jur, sa fi multumita, fericita.
cornelia_leia
Postat pe 13 Aprilie 2009 15:02
De la: cornelia_leia, la data 2009-04-13 15:02:56camis LA MULTI ANI! Chiar daca ti-o spun dupa o zi, tine cont ca raportand la anii ce vin o zi nu e asa mult.Sa fi mereu impacata cu tine si cu cei din jur, sa fi multumita, fericita.

MULTUMESC MULT DE TOT LEIA CORNELIA!!!
camis_condo
Postat pe 14 Aprilie 2009 14:12
Pot sa va mai dau o solutie contra tristetii, (daca doriti) aceea de a muncii pana "pici" de oboseala, atunci nu mai ai ganduri pntru tristete, nu-ti doresti decat un loc sa poti dormi.
cristina57m
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:05
Nu stiu daca aceasta este o "solutie" ; mai degraba e o constrangere , o obligatie . Stiu pe cineva , o persoana foarte draga mie ,de calitate ,care munceste , alearga intre un job intreg intr-o regie,intr-un departament extrem de solocitatnt , apoi, mai are cca 2 job-uri , care sunt de asemenea solicitante ,si cu raspundere , mai are parinti , si de familie. nu prea are timp ,...mereu oboseala, aglomerare , stress....nici nu are timp sa se planga...Dar asta nu inseamna ca nu se intalneste cu tristetea...Dar nu are timp sa se gandeasca....Mi-as dori sa reuseasca sa mai si traiasca...Sper ca va reusi.
libra66
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:32
De la: theCat, la data 2009-01-03 21:58:00Tristetea nu apare neaparat din dragoste ,o multime de motive ne pot intrista .Dar doar unele ne marcheaza ,si atunci...rabufnim ,pur si simplu.Si fiecare are modul lui de a se elibera de tristete.Cum sunt de aceeasi parere cu initiatoarea topicului,nici eu nu astept si nici nu-mi place sa incarc pe cineva cu problemele mele .In functie de anotimp ,ma duc in parc - parcul Cismigiu ,preferatul meu si stau acolo,ma plimb ,ma asez din nou ,simt cum ma linistesc incetul cu incetul ,observand oamenii care trec,facand mici scenarii in legatura cu ei - cu ce se ocupa ,daca urmeaza sa se intalneasca cu cineva,daca e fericita ,daca are o aventura...e amuzant !Ma intorc apoi la masina si ,cu bateriile incarcate ,pun o muzica potivita cu starea mea,si ma duc spre casa.De asemeni,mai am un loc ,undeva in Cotroceni ,unde ma duc si ....opresc si stau si ma gandesc....uneori mai si plang , ascult muzica ,pana simt ca sunt gata sa fac iar fata ,sa fiu eu ,cea care e amabila ,politicoasa si capabila.Cateodata cred ca ar fi mai bine sa am un umar pe care sa plang - nu din familie - caruia sa-i pot spune tot ce-mi trazneste prin cap.... Si ,in legatura cu tristetea ,personajul feminin Nora,din romanul "Accidentul" de Mihail Sebastian unul din scriitorii mei preferati ,spunea ca atunci cand e trista si i se pare ca totul ii merge rau ,i-si cumpara ceva nou,o bluza,rochie pt. ca astfel imbracata ,tristetea sau ghinionul nu o vor mai recunoaste si...va scapa de ele...nimic nou de atunci pana in zilele noastre.Dar ,slava Domnului ca nu mi se intampla prea des sa fiu trista !!!

Si acum cred in remediul meu de alungare a tristetii , a acelui "feeling blue " ...Dar acum primavara , cu toti pomii infloriti ,si frunzulitele itindu-se pe ramuri...nu mai poti ramane trist in Cismigiu !!!
libra66
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:36
Angelblue, n-ai nici o sansa ! ! ! incearca !!!
subsonic
Postat pe 15 Aprilie 2009 19:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
14 februarieValentine's Day versus 24 februarie Sarbatoarea Dragobetelui 25 De la: cornelia_leia 24 Februarie 2009 18:15
facultatea de arte, cluj, foto video 5 De la: dilaila 25 Aprilie 2009 19:10
cartea de vizita a unei femei....... 1 De la: Lavini_Unghii_False 20 August 2010 22:02
cum castiga unii bani fara efort, e o idee de afaceri... 1 De la: kudika361721 2 Februarie 2011 14:55
La multi ani! 32 De la: Dekore_Studio 24 Mai 2009 00:57