Mai multe
|
parerea mea este ca in ziua de azi nu e prea bine sa te casatoresti virgin(a) si sa zic si motivul: am cunoscut o gramada de fete care au avut o singura relatie(sexuala) cu respectivul cu care s-a casatorit sau urma sa se casatoreasca si pana la urma la inselat si tot-odata l-a parasit,de ce? pai in ziua de azi se discuta foarteeeeee mult despre sex,pe net,la servici,intre prietene,emisiuni la tv si tot asa....si de-aici incep si intrebarile respectivei care a avut o relatie sexuala doar cu un baiat si invers un baiat doar cu o fata: eu de ce nu ma simt la fel de bine cum povesteste x?..eu de ce nu am orgasm sau nu stiu ce e ala despre care vorbeste y?....sotul meu de ce ajunge asa de repede la ejaculare incat eu nici macar nici nu am apucat sa ma excit suficient dapai sa ma mai simt bine...in timp ce iubitul sau sotul prietenei mele reuseste o pardida de sex de mai mult timp...?si multe alte intrebari..si de-aici cred ca incep inselatoriile,divorturile si despartirile...am 2 prieteni foarte buni pe care ii consider ca fratii mei si credeti-ma ca au patit-o pe pielea lor,amandoi au avut iubite virgine si care curiozitatea l-ea facut sa calce stramb si tot-odata i-a si parasit deoarece au vazut ca se poate mai bine sau cred ca pt ele sexul a fost mai important..... |
||
|
di_cristina Postat pe 22 Octombrie 2008 04:18 |
||
|---|---|---|
|
Salut. Sa va spun si varianta mea. Suntem de 3 ani impreuna, amandoi virgini si tot am incercat s-o facem de vreun an jumate incoace, n-am reusit din cauza unor complexe cica + gandul la durere. Ok, am purtat nenumarate discutii, printre altele i-am propus daca ii e frica sa o facem dupa nunta. Ea imi zice ca nu. Tot am mai incercat. Deodata, dupa cateva luni imi spune categoric, "VREAU DUPA NUNTA ... ce sa fac, daca imi este frica sa ajung in iad". Fetelor, voua vi se pare ca e un gest de pura iubire, da am-mi demonstra ceva?, sau cum mi se pare mie o dovada de mare egoism. |
||
|
Postat pe 22 Octombrie 2008 14:38 |
||
|
Toolk, cati ani ai? Dar ea? Te intreb ca sa-mi pot argumenta raspunsul. |
||
|
|
||
|
fantome Postat pe 23 Octombrie 2008 16:08 |
||
De la: toolk, la data 2008-10-22 14:38:19Salut. Sa va spun si varianta mea. nu stiu...dar normal nu e.. numai daca aveti vreo 20 de ani... |
||
|
caurea_grace Postat pe 24 Octombrie 2008 13:16 |
||
| Draga marchis eu am inteles k esti pro, dar nu mi-ai argumentat acest lucru. De ex exmplu, eu sunt contra, recunosc ca am afost o gasculita proasta care s-a pastrat pana pe la vre-o 24 dar sunt total impotriva acestui lucru stupid, excepatnd cazurile cand sunt puri amandoi doar asa! dar nici asa sa nu fie cei doi cu varsta pe peste 20 de anisori! | ||
|
simona_grace Postat pe 24 Octombrie 2008 13:53 |
||
| Avem amandoi 23 ani. | ||
|
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:58 |
||
|
Draga Toolk, dupa parerea mea aveti varsta optima pentru a incepe viata sexuala. 1. durerea: Este o scuza pe care o pune inainte pentru a masca de paft alt motiv. 2. traditia/ religia: Exista persoane care se conduc dupa aceste conduite motiv pentru care nu pot intra cu bocancii in acest domeniu. 3. teama: Nu inteleg de ce anume va temeti asa de mult. In viata va asteapta alte lupse si voi va impiedicati de un flesc. Parerea mea este ca atunci cand iubesti, iubesti cu trup, suflet, minte, cu tot. Nu exista motive ca durerea la ruperea unui amarat de himen. Pai la nastere ce o sa faca? Toate am trecut prin asta. Acum depinde si de tine, daca esti bland si nu fortezi nu va fi asa de dureros. Exista posibilitatea ca himenul sa cedeze imediat sau chiar in cateva zile (sunt multe circumstante de luat in calcul). Daca ati citit discutiile de pana acum ar trebui sa esiste o mare intrebare in mintea voastra si anume daca va potriviti sau nu sexual. Sa stiti ca multe relatii mor si din cauza asta, isi inchipuie, isi formeaza o imagine despre partener care de multe ori nu corespunde cu realitatea. Daca veti face sau nu pasul inainte de casatorie, depinde doar de voi. Fiti insa pregatiti sa suportati consecintele. Multa bafta! |
||
|
fantome Postat pe 24 Octombrie 2008 15:36 |
||
|
imbato si foloseste lubrifiant ... in plus spunei ca ai aflat din surse sigure ca daca mai sta mult asa face cancer :D succes |
||
|
mau77mau Postat pe 25 Octombrie 2008 19:10 |
||
| Multumesc pentru raspunsuri. Fantome. asa gandesc si eu, nu mi-am facut griji niciodata dp.asta.dv, insa ea nu este de aceeasi parere. | ||
|
Postat pe 26 Octombrie 2008 07:45 |
||
| Eu nu cred in nepotrivire de caracter sau altceva de genul asta.Eu cred ca este vorba de comunicare.Daca nu spui omului ce iti place sau ce nu iti place este posibil sa nu te potrivesti cu el.Intr-o relatie trebuie comununicare pentru ca altfel este posibil ca toti barbatii sa te dezamageasca.Este cam rar sa gasesti pe cineva care sa stie tot ce iti doresti din prima.Eu sunt de 3 ani cu logodnicul meu.El a fost primul iar la anul de casatorim.Important este ca am comunicat si ne-am spus ce e bine si ce nu e bine.De asta esueaza relatiile pentru ca fetele au anumite asteptari de la partenerii lor dar nu se gandesc ca poate si ei au asteptari din partea noastra.Nu poti astepta de la partener sa te duca in al noualea cer asa din prima.Asa ca fetelor nu va ganditi cva trebuie sa fiti cu 10 , 20 sau cine stie cati parteneri ca sa gasiti fericirea.Unul e bun dar important este sa iubesti si sa vrei sa mearga totul bine.Va pup .... | ||
|
Puffy_grace Postat pe 26 Octombrie 2008 10:17 |
||
Mare dreptate ai!
|
||
|
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:07 |
||
|
Haideti sa va spun povestioara mea...Aveam 16 ani cand mi-am intalnit "printul".Cu greu dupa 1 an mi-am inceput viata sexuala...aveam o gramada de chestii in minte...durere...teama de a nu fi parasita...s.a.m.d. Am avut incredere in el...si nu m-am mai gandit la nimic...decat la faptul ca il iubesc si ma iubeste. Acum avem 7 ani de relatie si 3 luni de cand sunt casatorita cu el... In concluzie daca il iubesti cu adevarat ,ai incredere si simti ca nu ti se poate intampla nimic rau ar trebui sa nu mai existe nici un fel de temeri. Parerea mea este ca ar trebui sa va incepeti viata sexuzla inainte de casatorie,si citand-o pe fantome, "fiti insa pregatiti sa suportati consecintele". |
||
|
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:26 |
||
| Bravo tie!Sper sa ai o casnicie frumoasa verushka si sa o tii tot asa.Pe unele fete le ataca curiozitatea de exemplu si de aia trebuie sa mai incerce si altceva.Sau sunt si cazuri in care nu se mai putea convietui sau nu mai mergea ceva in relatie.Asa da.Eu gandesc ca nu ar putea sa imi ofere cineva , altceva decat imi poate oferi sotul meu.pupik | ||
|
Puffy_grace Postat pe 29 Octombrie 2008 13:04 |
||
De la: mau, la data 2008-10-07 10:35:07eu unul sunt 100% de parerea ... daca na vruto nimeni pana acum ... no vreau nici eu prima reactie de barbat !!!!!!!!!!! |
||
|
anka_hanneman Postat pe 29 Octombrie 2008 17:01 |
||
subiectul acesta mi se pare dintr-o alta lume, sunt persoane aici ce par a trai in urma cu cateva secole.... sa fim seriosi...oricat de mult l-ai iubi pe omul de langa tine, la un moment dat intervine rutina si atunci daca nu ai cu ce sa compari (ma refer la relatii anterioare...) o sa incepi sa visezi spre alte zari. o sa ai mereu senzatia ca ceea ce vezi "peste gard" e mai bun, mai frumos sau mai stiu eu cum. asa stiu ca si eu si sotul meu a avut relatii anterioare in urma carora am acumulat experienta (pe toate planurile) care va contribui la dragostea noastra, la fericirea anilor ce vor urma. sa stai si sa astepti pana la casatorie e foarte frumos, dar eu as fi avut de asteptat pana la 32 de ani... ce sa-i faci daca pana la sotul meu nu a fost nici macar unul in stare sa ma convinga ca trebuie sa ma marit?
|
||
|
anka_hanneman Postat pe 29 Octombrie 2008 17:09 |
||
De la: toolk, la data 2008-10-24 14:58:48Avem amandoi 23 ani. vai de voi...2 virgini....horrrorrrrrrrr |
||
|
anka_hanneman Postat pe 29 Octombrie 2008 17:14 |
||
De la: toolk, la data 2008-10-24 14:58:48Avem amandoi 23 ani. o stical de vin, muzica buna si niste lumanari ar fi reteta clasica sa rezolvati asta...mai sunt o multime de alte variante insa cel mai important este sa va doriti asta amandoi FOARTE TARE!!!!!!!!! |
||
|
anka_hanneman Postat pe 29 Octombrie 2008 17:18 |
||
De la: Vasy_Flore, la data 2008-06-25 00:22:59draga, citeste.. buna. spuneai undeva aici sus ca daca o fata e virgina pana in noaptea nuntii o sa spuna barbatul "asta chiar ma iubeste". bun, noi suntem virgine pana in noaptea nuntii, dar daca noi daruim virginitate, voi ce daruiti? cum aflam noi daca mai sunteti voi virgini sau nu ? |
||
|
love_love Postat pe 21 Noiembrie 2008 11:39 |
||
De la: iubitzik, la data 2008-11-21 11:39:47De la: Vasy_Flore, la data 2008-06-25 00:22:59draga, citeste.. pai e simplu ... barbatul e laudaros la capitolul asta :D in timp ce femeia daca zice 2-3 sunt 10-15 ... la barbat daca zice 1-2 e virgin :D |
||
|
mau77mau Postat pe 22 Noiembrie 2008 09:24 |
||
| cam greu ...la voi barbatii sa fiti virgini...( sa o luam logic voi va dezvirginati singuri..:)):)):)) ) dar na la baieti cvam greu sa fii birgin , dar la fete de obicei se mai gasesc ,ce e drept cam rar , dar se gasesc.eu consider ca daca rei sa fii virgin/virgina pana la casatorie o facy pentru tine nu pentru el/ea sau pentru altcineva .Asa ca daca daruiesti ceva lui / ei o daruiesti din dragoste.... | ||
|
Puffy_grace Postat pe 22 Noiembrie 2008 10:09 |
||
De la: mau, la data 2008-11-22 09:24:38De la: iubitzik, la data 2008-11-21 11:39:47De la: Vasy_Flore, la data 2008-06-25 00:22:59draga, citeste.. m-ai facut sa rad....in hohote chiar..... |
||
|
love_love Postat pe 22 Noiembrie 2008 18:04 |
||
| draga vero4new, tin sa te contrazic. A face dragoste nu e o spurcaciune asa cum ii spui tu. nunumai k nu e spurcaciune, dar asta o sa faci si tu. cred k ii judeci prea apru pe cei cu pareri diferite de ale tale. te crezi cumva superioara pentru k esti virgina si knd o sa intri in biserica o sa fii curata? chiar te crezi curata sufleteste sau...esti doar trupeste? scuza-ma k imi permit, la randul meu, sa te judec pe tine, dar...am impresia k o sa intri murdara sufleteste. esti credincioasa? dak te pretinzi a fi...atunci fii putin mai intelegatoare...si cred k ar fi cazul sa cobori cu picioarele pe pamant. intr-adevar esti naiva. cum poti fi sigura k tu cunosti 20 de baietzi virgini dak nu i-ai controlat? u chiar ai atat de mare incredere in oamneni? ma uimesti!!! un om dak reuseste in viata asta sa se cunoasca pe sine...d'apai pe ceilalti. nu ai de unde cunoaste gandurile ascunse ale celorlalti. cred k iti lipseste maturitatea, lipsa experientei de viata. Iti doresc din tot sufletul multa fericire!!! si, in cazul tau, sper sa iasa asa cum iti doresti, pt k o dejamagire a-i suporta-o foarte greu...parerea mea | ||
|
elenaanele_grace Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:01 |
||
| draga vasy, e foarte frumos ce spui tu...dar chiar crezi k asta tre sa fie "declaratia ultima"? adik "draga, acuma gata, ti-am aratat k te iubesc...de acum inainte...nu iti mai arat...k nu mai am cum". studiile psihologilor spun k iubirea nu dureaza mai mult de 2 ani...si atunci....ce faci? | ||
|
elenaanele_grace Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:06 |
||
Conteaza foarte mult in ziua de azi sa fi domnisoara pentru ca in primul rand baiatul care intradevar te iubeste si vrea ceva serios te asteapta,poate ca mai merge pe la altele sa faca elicoptere cu ele dar tot la ea vine si o respecta mult mai mult.Asa ca fetelor dupa parerea mea nu e o rusine sa fi domnisoara la varsta de 18 ani cum zic ''altii''din contra e o mandrie....eu sunt de parere ca pentru a incepe viata sexuala trebuie sa o relatie stabila la care sti sigur ca te iubeste si ca il iubesti si sa fi matur la minte ....parerea mea
|
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 20:31 |
||
De la: misterioasa, la data 2008-12-02 20:31:23Conteaza foarte mult in ziua de azi sa fi domnisoara pentru ca in primul rand baiatul care intradevar te iubeste si vrea ceva serios te asteapta,poate ca mai merge pe la altele sa faca elicoptere cu ele cum se fac elicopterele astea ? de mic am visat sa fiu pilot si sunt foarte interesat de subiect ... si mai ales de fetele suficient de fraere incat sa ma inteleaga in nevoia mea de a le insela |
||
|
mau77mau Postat pe 3 Decembrie 2008 10:05 |
||
Mau, te-a lasat fata fara raspuns, ca pe noi toti dealtfel. Mai asteptam, cine stie? |
||
|
fantome Postat pe 12 Decembrie 2008 13:32 |
||
De la: toolk, la data 2008-10-22 14:38:19Salut. Sa va spun si varianta mea. si daca nici dupa nunta n-o sa o puteti face? ce-o sa se aleaga din relatia voastra...??? crezi ca puteti sta asa la nesfarsit?.....sunt si alte lucruri in viata care te fac sa ajungi in iad....avorturi...etc..nu poti fi perfect in viata asta... si pt ca ai facut dragoste cu barbatul si esti om bun, respectuos, si credincios nu cred ca ajungi in iad.... parerea mea e sa incercati inainte de nunta....poate nu va potriviti...odata ce spui ca ati incercat de mai multe ori si n-a mers treaba |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 15 Decembrie 2008 01:04 |
||
| [ Nu inteleg de ce nu a fost trecut tot mesajul >!!!!!???MESAJUL A FOST :Femeile ,in noaptea nuntii, [dupa cununie]care nu sunt virgine, alea sunt curve,si sotul de o ia, este o mamaliga sau buturuga de se pipi caini pe ea. [exceptie femeile divortate , vaduve sau violate ] Cum te smti ca sot, sa fi pe locul doi ???!!! | ||
|
Tycu Postat pe 15 Decembrie 2008 08:02 |
||
De la: toolk, la data 2008-10-22 14:38:19Salut. Sa va spun si varianta mea. Eu am o relatie de 3 ani cu iubitul meu,amandoi am fost virgini pana acum cateva luni cand am oficializat logodna cu parintii,ne-am mutat impreuna desi nu am facut inca cununia civila , ne doream amandoi sa facem dragoste dar pt ca eram virgina imi parea rau sa ma despart de ceea ce are mai de valoare,mi-a fost greu pt ca 20 de ani m-am simtit pura,curata ,si stiti voi ca multi baieti sunt interesati de o fata pana obtin ceea ce vor, Acum am invatat sa ne iubim si am indepartat teama Cat despre prietena ta TOOLK cred ca ii este teama sa piarta aceasta puritate,cred ca vrea o mai mare sigurantza ca o sa ramai cu ea si dupa acest pas,si ii este teama ca nu cumva dupa ce o sa va iubiti nu o sa mai fii interesat de ea,faptul ca ea este retinuta pt a face pasul asta nu este o dovada de egoism trebuie sa intelegi ca o fata inteligenta,care se respecta pe sine nu vrea sa fie folosita si apoi aruncata ca o haina |
||
|
Andresssa Postat pe 15 Decembrie 2008 10:51 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2008-12-15 08:02:04[ Nu inteleg de ce nu a fost trecut tot mesajul >!!!!!???MESAJUL A FOST :Femeile ,in noaptea nuntii, [dupa cununie]care nu sunt virgine, alea sunt curve,si sotul de o ia, este o mamaliga sau buturuga de se pipi caini pe ea. [exceptie femeile divortate , vaduve sau violate ] Cum te smti ca sot, sa fi pe locul doi ???!!! ai o mentalitate de barbat adevarat ... nu conteaza ca vorbim de un barbat dinaintea erai noastrePS - ia fi tu serios cu tine insuti si uitete la partenera ta ... e fericita cu tine ? ... si nu ne intereseaza ca sunteti in randul lumii ... ci asa cand este sa trageti o linie ... sunteti impliniti ? |
||
|
mau77mau Postat pe 15 Decembrie 2008 12:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| traditiile ma omoara!!! | 101 | De la: mitrea_alina 31 Octombrie 2009 03:00 |
| Lumanarile | 13 | De la: flowerpower 25 Februarie 2010 14:10 |
| un sfat va rog... | 6 | De la: grace003710 31 Iulie 2009 09:06 |
|
|
||
| cum sa ma imbrac la nunta?? | 10 | De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:35 |
| Melodia pentru aducerea tortului miresei | 33 | De la: 16 Ianuarie 2016 11:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.