Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

De la: alina_manuela, la data 2009-03-20 20:58:56
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-20 18:50:27
De la: alina_manuela, la data 2009-03-20 15:55:55
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-20 11:42:52
De la: alina_manuela, la data 2009-03-20 09:10:38DA este ceva, oricum tot ce ai spus.... e pe langa subiect oarecum dar in fine
Eu cum sa ma simt daca ma intalnesc cu una cu care s-a culcat partenerul meu, si sa mai "dau si mana cu ea"?
Ce am spus , e la subiect, Cum te simti cand te intalnesti cu o fosta... si sa mai dai mana?; ori o ignori, ori va imprieteniti.! La femeie, nu este acelas lucru ca la barbat. Barbatul nu ramane cu urme dupa fapta comisa, ci femeia ramane.Una e sa dea mana sotul cu fostul, si alta e sa dea mana sotia cu fosta.

n-ai cu cine
de unde nu e nici Dumnezeu nu cere
cum as putea cere eu?
nu poti spune ca femeile si barbatii sunt egali si sa spui ce la femei e altfel, NU E ALTFEL, mintea ta de mascul feroce e altfel
TE CONTRAZICI, realizeze asta?
Alina, iar nu vrei sa intelegi,?Nu are treaba egalitatea intre barbat si femeie,aici. Scuza-mi expresia , dar poate asa intelegi. Ce ai cu "fosta" sotului, daca dai mana ? ca nu barbatul are gaura , ci femeia .Ce putea sa-i faca [bage] femeia barbatului, daca el nu are gaura. Eu daca il vad pe fostul sotiei mele[exemplu]stiu ca el a bagat in gaura ei inaintea mea si nu invers .Scuza-mi aceste cuvinte, dar am gandit ca asa poate intelegi!

Cum am mai zis de unde nu e nici Dumnezeu nu cere, cum sa cer eu.
Imi vine sa-mi smulg parul de nervi cand vad ce aberatii debitezi.La inceput m-am enervat, m-am certat cu tine, dupa am zis ca nu merita si m-am amuzat, dar acum din nou ai reusit sa ma scoti din sarite, poate ar fi mai bine pentru psihicul meu sa nu mai abordez acest subiect cu tine
Tu crezi ce vrei, eu la fel si nu exista nici o sansa sa ma convingi de contrariul.
Din pct meu de vedere femeile si barbatii sunt egali, si in relatie trebuie sa fie reciprocitate absoluta, eu asa voi face, ceea ce dau sa si primesc; ceea ce da el va si primi-pozitiv sau negativ.
Despre aberatia cu gaura si... n-am cuvinte, tampenii mai mari nu am auzit, asta era acum cine are surub e mai tare decat cine are piulita sau cum?SI las-o balta ca in esenta tot aia e - esti un MISOGIN si consideri ca femeia iti este inferioara.
Alina, pe mine ma enerveaza un lucru, ca tu esti fata inteligenta si te incapatanezi sa nu intelegi. Alina , sunt de acord ca femeia si barbatul sunt egali, asa e si in relatie trebuie sa fie reciprocitate, dar astea nu au legatura cu tema ,adica cu virginitatea.In toate raporturile sexuale, barbatul nu ramane cu nici o urma,[ e ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic , asa ca ce pretentie sa-i ceri,sau ce ai cu "fosta "? dar femeia la primul raport sexual ramane pe viata cu urmari, adica dezverginata,si aici conteaza care barbat sa fie primul ! Intr-o relatie, casatorie, barbatul este obligat moral, sa fie fidel relatiei,sa-si respecte si iubeasca partenera.Acum ai inteles? E absurd sa-i ceri barbatului sa fie "virgin" la casatorie !
Tycu
Postat pe 21 Martie 2009 16:03
De la: paullyss, la data 2009-03-21 12:39:22cunosc si eu pe cineva care practica "sporturi extreme" ... toti cei de pe strada mea au luat-o la p..a ... la propriu ... si pt aia fata noastra este virgina , k nu a destupat-o nimeni , nu? mai nou se ocupa cu prostitutia si are numai clienti selecti carora le place sus si anal ...
intrebarea mea este : dpdv fizic este inca virgina , viiitorul sot ar trebui sa fie mandru de ea k se "pastreaza" , asa este ? asta in cazul in care nu afla ce face sau a facut aleasa lui ...
de ce sa ne ascundem dupa deget sa ne dam ce nu suntem ? pe cine vrem sa pacalim ? suntem ceea ce suntem , iar cine ne iubeste ar trebui sa respecte faptul k nu mai suntem pure ...
: sml-confused0006: Paullyss, "sportiva" aceea, are viitorul ratat,nu merita nici cel mai mic respect de la nimeni. Nu conteaza ca "jos " mai e sau nu virgina, persoana e pe viata terminata. Daca din greseala, gaseste vreun prost[ buturuga] sa o ia,[poate sa nu stie] aia nu mai e casatorie, e bataie de joc.!
Tycu
Postat pe 21 Martie 2009 16:15
De la: klarra, la data 2009-03-20 21:18:28Inteleg ca s-au scumpit medicamentele, dar sunt vitale......... observati unde duce lipsa acestora
Salut Klarrita, cand vi si tu cu vreun subiect pe post ?
Tycu
Postat pe 21 Martie 2009 16:17
De la: adina_miha3la, la data 2009-03-20 22:14:48
De la: klarra, la data 2009-03-20 21:18:28Inteleg ca s-au scumpit medicamentele, dar sunt vitale......... observati unde duce lipsa acestora

Bravo Klarra....! Doamne...ce mai subiect...de la virginitate si viol s-a ajuns la sex oral. ..! Cred ca abia acum a inceput totul sa fie pe placul lui Mitica.
Nu stiu cat agreezi tu, sexul oral,[ depinde de gustul fiecaruia] eu il consider o porcarie,o lipsa de respect intre cei doi parteneri !
Tycu
Postat pe 21 Martie 2009 16:20
De la: yessyka3, la data 2009-03-21 01:38:35
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-20 11:42:52
De la: alina_manuela, la data 2009-03-20 09:10:38DA este ceva, oricum tot ce ai spus.... e pe langa subiect oarecum dar in fine
Eu cum sa ma simt daca ma intalnesc cu una cu care s-a culcat partenerul meu, si sa mai "dau si mana cu ea"?
Ce am spus , e la subiect, Cum te simti cand te intalnesti cu o fosta... si sa mai dai mana?; ori o ignori, ori va imprieteniti.! La femeie, nu este acelas lucru ca la barbat. Barbatul nu ramane cu urme dupa fapta comisa, ci femeia ramane.Una e sa dea mana sotul cu fostul, si alta e sa dea mana sotia cu fosta.

da femeia ramane cu urme... ii creste o pu la in frunte dupa primul act sexual ...... ma lasi cu ideile tale de barbat feroce!!!!!!?????? Ce a fost a fost e la fel pentru fata ca si pentru un baiat .... si fetele sunt putin geloase cand o vad pe fosta prietena si el e gelos cand il vede pe fostul dar asta e iubirea .... iti trece ..... daca nu poti dormi noaptea de gelozie ai o problema .... o vei avea si daca te mariti cu un barbat atat de ¨curat¨ care nici macar nu s-a masturbat in viata lui ... tot esti geloasa ... totul tine de modul de gandire si cat de deschis e fiecare. Am iubit, am facut dragoste... ne-am despartit, l-am intalnit pe el.... am invatat din nou sa iubesc alaturi de el si vom fi o viata fericiti impreuna .... care ar fi problema?????? Daca eram virgina in momentul cand l-am cunoscut crezi ca eram alta? eram la fel d iubitoare, intelegatoare, harnica si pe placul lui .... sunt aceeasi ... faptul ca nu l-am intalnit cu 5 ani inainte nu are de ce sa schimbe relatia noastra astea au fost o data
nu sunt nici eu de acord ca fetele sa-si inceapa viata sexuala inainte de 18 ani, dar daca nu se marita la 20 de ani nu vad de e ar trebui sa fie judecate ... sau de ce sa valoreze mai putin ca una care a gasit iubirea din prima
yessyka3 , esti novice in ale dragostei, si faci o confuzie;- una e sa iubesti o persoana, si alta e sa tii la acea persoana .;nu confunda, si retine ca in lume , o persoana poate iubii o singura data in viata, numai o singura persoana,pana la moarte, sau nicio data.Imposibil sa iubesti pe cineva pana ieri, si de azi pe alt cineva.; o dragoste e falsa .Asa ca,"Am iubit, am facut dragoste... ne-am despartit, l-am intalnit pe el.... am invatat din nou sa iubesc alaturi de el" este doar o parere falsa.Problema ? -poate al doilea sa fie adevarata iubire, poate sa nu,si ce fel de barbat e al doilea ca te-a admis trecuta prin patul primului ?!ciudat!!![poate urmareste ceva }!"Daca eram virgina in momentul cand l-am cunoscut crezi ca eram alta "? Da, erai, valorai mai mult in fata lui,aveai drepturi mai multe in fata lui ,era cadoul lui cel mai de pret,dar asa.....!Gelozia , este o dovada a iubirii,!
Tycu
Postat pe 21 Martie 2009 16:50
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-19 20:02:50
De la: rocsanyk3, la data 2009-03-19 18:51:19Ce mai exagereaza unii..... le zici ca e bine sa bei 2 litri de apa pe zi si ei nuuuuu e adevarat .... ce ti se pare asa de sanatos sa bei o cisterna de apa la zi? ... cine sa-i mai intelaga ...
: sml-confused0006:'rocsanyk3', scuza-ma, dar nu inteleg ce vrei sa spui, poti sa fii mai explicita ? serios, nu am inteles !

Exact ceea ce am scris am vrut sa spun ... Cine a vrut sa inteleaga a inteles ... n-am de gand sa copii toate mesajele in care s-a mers pe langa subiect si in care s-a exagerat schimband sensul initial al mesajului ... oricum nu ai intelege nici asa ...
rocsanyk3
Postat pe 22 Martie 2009 15:13

Bravo Klarra....! Doamne...ce mai subiect...de la virginitate si viol s-a ajuns la sex oral. ..! Cred ca abia acum a inceput totul sa fie pe placul lui Mitica.

si daca ii mai dam apa la moara mi-e frica de unde se poate ajunge
rocsanyk3
Postat pe 22 Martie 2009 15:26
De la: rocsanyk3, la data 2009-03-22 15:26:47

si daca ii mai dam apa la moara mi-e frica de unde se poate ajunge
Vezi ca ai ajuns pe alt forum, pe alta tarla !unde s-a ajuns aici la sex oral ?
Tycu
Postat pe 22 Martie 2009 16:34
De la: alina_manuela, la data 2009-03-19 18:45:30
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-19 11:15:28
De la: alina_manuela, la data 2009-03-18 20:45:16chestiile astea chiar nu au nimic de-a face cu virginitatea, singura legatura cu asta sunt ochelarii de cal ai unor barbatii, si inca o data pt a nu stiu cata oara nu poti cere cuiva sa fie virgin tine de fiecare; fiecare face ce vrea cu corpul sau
daca ceri virginitate trebuie sa o ai la randul tau
de chestiile astea cu vurginitatea se preocupa doar barbatii frustrati si nesiguri pe ei si pe masculinitatea lor
mie dc mi-ar cere vreunul asa ceva, sincer, l-as scuipa in fata si i-as spune ca e un frustrat incuiat
si as fi eu cea care nu ar vrea sa mai aiba nimic de-a face cu dobitocul, sau dc e virgin si cere asta de la partenera se schimba situatia, sa zicem ca inteleg 20%
: sml-confused0006: Alina ,nu te grabii ca ai si nu prea ai dreptate!Normal ca nu e nimic obligatoriu legal ,daca e vreo obligatie ,e morala.Un baiat venit de la parinti de acasa, adica fara nici o relatie, casatorie in trecut,ARE DREPTUL MORAL [pretentia ], daca vrea, sa-i ceara logodnicei, sa fie virgina si nimeni nu are dreptul moral sa-l judece[certe] pentru asta. ;daca a mai fost intr-o alta relatie,atunci face cum vrea el. Baiat virgin ,eu cred ca este impropriu spus, ca virgin inseamna ceva nou intact fara sa se umble la el,ori la barbat, nu are ce,si de barbat dezverginat nu am auzit,.. cum e aia ?Alina, barbatul care cere asa ceva, nu e frustrat,ci e cu ambitie care nu vrea sa fie aratat cu degetul mai tarziu.

In primul rand barbatul care e "virgin" are "dreptul" sa ceara ce vrea el sa zicem, asta nu inseamna ca are dreptate sa o judece pe partenera lui in legatura cu viata ei de dinainte.Daca el s-a pastrat e problema lui personala, cum e si a ei daca nu s-a pastrat.
In caz ca nu stiai femeile si barbatii sunt egali, din pct de vedere legal, moral si cum mai vrei tu.
Si barbatii care cer virginitate nu sunt ambitiosi sunt niste frustrati, nesiguri pe ei, neadaptati si misogini-prin faptul ca cer ca partenera lor sa nu fi fost cu alt barbat spun urmatoarele: NU VREAU sa ai termen de comparatie, eu iti SUNT superior si am mai multe drepturi decat tine(pot sa-ti cer virginitate , tu mie nu), VREAU sa crezi ca eu sunt cel mai tare si sa nu ai cum sa te indoiesti de asta- cum sa se indoiasca daca doar cu el a fost, ori ce ii spune el ca e bine ea il crede, nu?
Si in incheiere eu cred ca tu nu stii in totalitate ce inseamna notiunea de virginitate.
O persoana se numeste virgina daca nu a facut niciodata sex de nici un fel, cel putin stim sigur ca barbatii sunt virgini pana cand isi incep viata sexuala; deci slabeste-ma cu nu exista barbati virgini-toti sunt virgini pana cand fac sex.
Ca barbatii nu au himen care sa se rupa....asta nu are legatura cu ce vorbim, si la unii se rup alte chestii daca stii, dar probabil procentul e mai mic decat cel al femeilor al caror himen se rupe la primul contact sexual- pt ca nu e obligatoriu sa se intample asa.Sunt femei al caror himen e elastic si se rupe abia cand naste-asta inseamna ca toate sunt "Fecioara Maria"?
Tu confunzi notiunea de virginitate cu un himen intact, ceea ce nu inseamna neaparat acelasi lucru.
Stiu fete care faceau sex oral de exemplu, ca sa ramana virgine - o aberatie - virginitatea trebuie sa fie atat fizica cat si psihica pt a se putea numi virginitate.Ai priceput?
Daca o femeie are himenul intact poti afirma cu certitudine ca e virgina?Te intreb!
Cine te iubeste, cu adevarat, nu te iubeste pentru ca ai avut himenul intact te iubeste pt omul care esti. Daca tu "iubesti" altfel inseamna ca nu iubesti.Si sincer ma indoiesc de dragostea pe care teoretic cel putin ar trebui sa o porti sotiei tale, din moment ce spui ca bine ca ai apucat o virgina, deci pentru tine asta conteaza.
In concluzie a fi virgin pana la ....cand vrei tu - e alegerea fiecaruia si nimeni, dar ABSOLUT nimeni nu are dreptul sa te judece pentru asta.
Cei care o fac sunt primii "patati" cum le spui tu, si crede-ma ca niste oameni normali nu arata pe nimeni cu degetul, cei care o fac oricum nu merita ca oameni.
Incep sa cred ca tu ai fost aratat cu degetul si de aia esti asa de inversunat.[/quote

Nici nu m-am chinuit sa citesc tot, ca inca de la inceput mi-am dat seama ca ati inteles ce ati vrut Dumneavoastra.Asa o faceti de cand s-a deschis subiectul asta.N-are sens sa stau sa ma explic atat timp cat nu intelegeti nici macar negru sub unghie.Atat va duce capul sa pricepeti dintr-un mesaj.......atat este.Sau....poate mesajul meu nu a plecat bine explicat de la mine.O zi buna si cat mai multa sanatate domnule mitica.Poate intr-o zi veti reusi sa traiti in zilele de azi.
elleea_grace
Postat pe 23 Martie 2009 08:54
De la: elleea, la data 2009-03-23 08:54:09
De la: alina_manuela, la data 2009-03-19 18:45:30
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-19 11:15:28
De la: alina_manuela, la data 2009-03-18 20:45:16chestiile astea chiar nu au nimic de-a face cu virginitatea, singura legatura cu asta sunt ochelarii de cal ai unor barbatii, si inca o data pt a nu stiu cata oara nu poti cere cuiva sa fie virgin tine de fiecare; fiecare face ce vrea cu corpul sau
daca ceri virginitate trebuie sa o ai la randul tau
de chestiile astea cu vurginitatea se preocupa doar barbatii frustrati si nesiguri pe ei si pe masculinitatea lor
mie dc mi-ar cere vreunul asa ceva, sincer, l-as scuipa in fata si i-as spune ca e un frustrat incuiat
si as fi eu cea care nu ar vrea sa mai aiba nimic de-a face cu dobitocul, sau dc e virgin si cere asta de la partenera se schimba situatia, sa zicem ca inteleg 20%
: sml-confused0006: Alina ,nu te grabii ca ai si nu prea ai dreptate!Normal ca nu e nimic obligatoriu legal ,daca e vreo obligatie ,e morala.Un baiat venit de la parinti de acasa, adica fara nici o relatie, casatorie in trecut,ARE DREPTUL MORAL [pretentia ], daca vrea, sa-i ceara logodnicei, sa fie virgina si nimeni nu are dreptul moral sa-l judece[certe] pentru asta. ;daca a mai fost intr-o alta relatie,atunci face cum vrea el. Baiat virgin ,eu cred ca este impropriu spus, ca virgin inseamna ceva nou intact fara sa se umble la el,ori la barbat, nu are ce,si de barbat dezverginat nu am auzit,.. cum e aia ?Alina, barbatul care cere asa ceva, nu e frustrat,ci e cu ambitie care nu vrea sa fie aratat cu degetul mai tarziu.

In primul rand barbatul care e "virgin" are "dreptul" sa ceara ce vrea el sa zicem, asta nu inseamna ca are dreptate sa o judece pe partenera lui in legatura cu viata ei de dinainte.Daca el s-a pastrat e problema lui personala, cum e si a ei daca nu s-a pastrat.
In caz ca nu stiai femeile si barbatii sunt egali, din pct de vedere legal, moral si cum mai vrei tu.
Si barbatii care cer virginitate nu sunt ambitiosi sunt niste frustrati, nesiguri pe ei, neadaptati si misogini-prin faptul ca cer ca partenera lor sa nu fi fost cu alt barbat spun urmatoarele: NU VREAU sa ai termen de comparatie, eu iti SUNT superior si am mai multe drepturi decat tine(pot sa-ti cer virginitate , tu mie nu), VREAU sa crezi ca eu sunt cel mai tare si sa nu ai cum sa te indoiesti de asta- cum sa se indoiasca daca doar cu el a fost, ori ce ii spune el ca e bine ea il crede, nu?
Si in incheiere eu cred ca tu nu stii in totalitate ce inseamna notiunea de virginitate.
O persoana se numeste virgina daca nu a facut niciodata sex de nici un fel, cel putin stim sigur ca barbatii sunt virgini pana cand isi incep viata sexuala; deci slabeste-ma cu nu exista barbati virgini-toti sunt virgini pana cand fac sex.
Ca barbatii nu au himen care sa se rupa....asta nu are legatura cu ce vorbim, si la unii se rup alte chestii daca stii, dar probabil procentul e mai mic decat cel al femeilor al caror himen se rupe la primul contact sexual- pt ca nu e obligatoriu sa se intample asa.Sunt femei al caror himen e elastic si se rupe abia cand naste-asta inseamna ca toate sunt "Fecioara Maria"?
Tu confunzi notiunea de virginitate cu un himen intact, ceea ce nu inseamna neaparat acelasi lucru.
Stiu fete care faceau sex oral de exemplu, ca sa ramana virgine - o aberatie - virginitatea trebuie sa fie atat fizica cat si psihica pt a se putea numi virginitate.Ai priceput?
Daca o femeie are himenul intact poti afirma cu certitudine ca e virgina?Te intreb!
Cine te iubeste, cu adevarat, nu te iubeste pentru ca ai avut himenul intact te iubeste pt omul care esti. Daca tu "iubesti" altfel inseamna ca nu iubesti.Si sincer ma indoiesc de dragostea pe care teoretic cel putin ar trebui sa o porti sotiei tale, din moment ce spui ca bine ca ai apucat o virgina, deci pentru tine asta conteaza.
In concluzie a fi virgin pana la ....cand vrei tu - e alegerea fiecaruia si nimeni, dar ABSOLUT nimeni nu are dreptul sa te judece pentru asta.
Cei care o fac sunt primii "patati" cum le spui tu, si crede-ma ca niste oameni normali nu arata pe nimeni cu degetul, cei care o fac oricum nu merita ca oameni.
Incep sa cred ca tu ai fost aratat cu degetul si de aia esti asa de inversunat.[/quote

Nici nu m-am chinuit sa citesc tot, ca inca de la inceput mi-am dat seama ca ati inteles ce ati vrut Dumneavoastra.Asa o faceti de cand s-a deschis subiectul asta.N-are sens sa stau sa ma explic atat timp cat nu intelegeti nici macar negru sub unghie.Atat va duce capul sa pricepeti dintr-un mesaj.......atat este.Sau....poate mesajul meu nu a plecat bine explicat de la mine.O zi buna si cat mai multa sanatate domnule mitica.Poate intr-o zi veti reusi sa traiti in zilele de azi.
Am inteles domnita elleea, tot ce ai spus pe topic, ai dreptate, ca din pacate asea se intampla in zilele de azi, unele au lipsa de educatie, altele dornice de aventuri,toate astea duc la cresterea curv..asa..riei in tara.Fii sincera, consulta-te si cu oamenii seriosi, ceva mai invarsta, esti de acord ca ce se intampla in zilele de azi, e eva normal mai ales la fete ?Nuu, elleea, alea sunt cu..r..ve.! asta-i adevarul indiferent cine s-o supara .!
Tycu
Postat pe 23 Martie 2009 11:02
CIteste ce tu insati ai scris deasupra.AI citit?Zici acolo ca sunt virgine pana cand fac sex, adica penetrare, da?Dupa aia in alt post spui ca eu am dreptate ca virginitatea nu tine DOAR de himen.
Deci ori eu nu vad bine, ori tu nu te exprimi bine ori nu stii ce crezi si te contrazici.
IN incheiere sa clarific daca nu a fost clar: aici era vorba de fetele inocente care se patreaza virgine pana in noaptea nuntii, clar pana aici?Acest domn Mitica sustine ca femeia trebuie sa fie neaparat virgina pt cel care ii va fi partener de viata(adik sex in noaptea nuntii sau si inainte dar numai cu el).Ca cica barbatii adevarati, nu "buturugile"-cum zice el, au ambitii sa fie primii acolo in va gin
Eu voiam sa vad cum e el sigur de virginitatea unei femei.SI l-am intrebat de unde stie la cineva care are himenul la locul lui, e sigur ca nu a mai facut altceva?Ce am spus eu ca fac unele sunt cazuri reale nu povesti, si nu au nici o legatura cu frica de durere, de sarcina sau mai stiu eu ce.Aici nu vorbim de persoane care fac sex vaginal, oral, anal....Aici vorbim de sex oral, anal...pt ca himenul sa fie intact iar "domnisoara" respectiva sa fie "virgina" in noaptea nuntii
Acum spune-mi tu "domnisoara" asta e virgina, consideri ca daca se arde in toate gaurile dar are himenul neatins e virgina?
Parerea mea e ca este o IPOCRITA cel putin, o idioata - virginitatea nu e numai fizica si oricum chiar daca ar tine strict de fizic, in situatia asta tot nu ar mai fi virgina.
SI inca ceva ce ti-am zis de sex oral e chestie afirmata de sexolog nu am inventat-o eu, look into it and get back to me.
Si cum ziceai tu ca e petting-asta e stimularea orala de care iti ziceam, daca nu ar fi si sex nu s-ar mai chema sex oral s-ar chema petting ..oral sau cum vrei tu sa interpretezi.

Am zis k nu tine de himen pt k unele femei au himenul elastic si nu se rupe atunci cand fac sex.
nadia_i
Postat pe 23 Martie 2009 11:07
Nu am spus ca sunt de acord, dar putem sa folosim totusi cuvintele ,,femei usoare" in loc de c...?Toti catalogam,condamnam si judecam.Ceea ce nu este normal.Fiecare isi traieste viata asa cum vrea si atata tot.
elleea_grace
Postat pe 23 Martie 2009 11:40
De la: lucia, la data 2009-03-23 11:07:52CIteste ce tu insati ai scris deasupra.AI citit?Zici acolo ca sunt virgine pana cand fac sex, adica penetrare, da?Dupa aia in alt post spui ca eu am dreptate ca virginitatea nu tine DOAR de himen.
Deci ori eu nu vad bine, ori tu nu te exprimi bine ori nu stii ce crezi si te contrazici.
IN incheiere sa clarific daca nu a fost clar: aici era vorba de fetele inocente care se patreaza virgine pana in noaptea nuntii, clar pana aici?Acest domn Mitica sustine ca femeia trebuie sa fie neaparat virgina pt cel care ii va fi partener de viata(adik sex in noaptea nuntii sau si inainte dar numai cu el).Ca cica barbatii adevarati, nu "buturugile"-cum zice el, au ambitii sa fie primii acolo in va gin
Eu voiam sa vad cum e el sigur de virginitatea unei femei.SI l-am intrebat de unde stie la cineva care are himenul la locul lui, e sigur ca nu a mai facut altceva?Ce am spus eu ca fac unele sunt cazuri reale nu povesti, si nu au nici o legatura cu frica de durere, de sarcina sau mai stiu eu ce.Aici nu vorbim de persoane care fac sex vaginal, oral, anal....Aici vorbim de sex oral, anal...pt ca himenul sa fie intact iar "domnisoara" respectiva sa fie "virgina" in noaptea nuntii
Acum spune-mi tu "domnisoara" asta e virgina, consideri ca daca se arde in toate gaurile dar are himenul neatins e virgina?
Parerea mea e ca este o IPOCRITA cel putin, o idioata - virginitatea nu e numai fizica si oricum chiar daca ar tine strict de fizic, in situatia asta tot nu ar mai fi virgina.
SI inca ceva ce ti-am zis de sex oral e chestie afirmata de sexolog nu am inventat-o eu, look into it and get back to me.
Si cum ziceai tu ca e petting-asta e stimularea orala de care iti ziceam, daca nu ar fi si sex nu s-ar mai chema sex oral s-ar chema petting ..oral sau cum vrei tu sa interpretezi.

Am zis k nu tine de himen pt k unele femei au himenul elastic si nu se rupe atunci cand fac sex.
: sml-confused0006: Domnita Lucia, de ce sunt inocente fetele virgine pana in noaptea nuntii ? ; gresesti .Acele fete dau dovada de inteligenta ,curatenie sufleteasca, din pacate sunt rare, ori unde pot sa mearga cu fruntea sus,cinste lor ! Da ,asa e corect pentru o fata ca sa poata sa fie cu frunta sus ca ;nu conteaza cand are loc dezverginarea, conteaza ca barbatul sa fie prietenul tot el amantul si tot el sa fie sotul si unicul.sunt excluse violatele, vaduvele divortatele din cauza lui, bolnavele mintal,Nu inteleg ce tot aveti cu himenul ?! O fata [ scuze pentru termenii astia,] o fata nu mai e virgina in momentul cand barbatul baga "barbatia" in vagin[ si numai acolo]indiferent ca se rupe sau nu himenul ;clar ? de unde stim daca a facut si altfel de sex ? sa stii ca un secret nicio data nu tine o vesnicie, asa ca pana la urma se afla .!
Tycu
Postat pe 23 Martie 2009 13:37
De la: lucia, la data 2009-03-23 11:07:52CIteste ce tu insati ai scris deasupra.AI citit?Zici acolo ca sunt virgine pana cand fac sex, adica penetrare, da?Dupa aia in alt post spui ca eu am dreptate ca virginitatea nu tine DOAR de himen.

: sml-confused0006: Domnita Lucia, de ce sunt inocente fetele virgine pana in noaptea nuntii ? ; gresesti .Acele fete dau dovada de inteligenta ,curatenie sufleteasca, din pacate sunt rare, ori unde pot sa mearga cu fruntea sus,cinste lor ! Da ,asa e corect pentru o fata ca sa poata sa fie cu frunta sus ca ;nu conteaza cand are loc dezverginarea, conteaza ca barbatul sa fie prietenul tot el amantul si tot el sa fie sotul si unicul.sunt excluse violatele, vaduvele divortatele din cauza lui, bolnavele mintal,Nu inteleg ce tot aveti cu himenul ?! O fata [ scuze pentru termenii astia,] o fata nu mai e virgina in momentul cand barbatul baga "barbatia" in vagin[ si numai acolo]indiferent ca se rupe sau nu himenul ;clar ? de unde stim daca a facut si altfel de sex ? sa stii ca un secret nicio data nu tine o vesnicie, asa ca pana la urma se afla .!
Tycu
Postat pe 23 Martie 2009 13:37
De la: elleea, la data 2009-03-23 11:40:19Nu am spus ca sunt de acord, dar putem sa folosim totusi cuvintele ,,femei usoare" in loc de c...?Toti catalogam,condamnam si judecam.Ceea ce nu este normal.Fiecare isi traieste viata asa cum vrea si atata tot.
: sml-happy0065: Da , ai dreptate , fie si"femei usoare " in rest ai dreptate .
Tycu
Postat pe 23 Martie 2009 13:41

Exact asta am spus si eu.
nadia_i
Postat pe 23 Martie 2009 14:33

Asta am spus si eu; o fata nu mai e virgina dk a facut sex indiferent dk are himenul intact sau nu.
nadia_i
Postat pe 23 Martie 2009 14:36

da fetelor! aveti dreptate :UNII AR TREBUI SA-SI IA MEDICAMENTELE LA TIMP! mai terminati oameni buni (sau rai ce sunteti!) cu topicul asta ca ati depasit demult subiectul si unii bat campii rau!(recte MITICA )
CHIAR NU MAI SUNT SUBIECTE MAI INTERESANTE?
kagome_grace
Postat pe 23 Martie 2009 19:53
http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Cele_mai_frumoase_diademe_si_voalete_pentru_mirese.html

uitati-va aici superbbb....
iulik_flore
Postat pe 24 Martie 2009 12:00
De la: kagome, la data 2009-03-23 19:53:34

da fetelor! aveti dreptate :UNII AR TREBUI SA-SI IA MEDICAMENTELE LA TIMP! mai terminati oameni buni (sau rai ce sunteti!) cu topicul asta ca ati depasit demult subiectul si unii bat campii rau!(recte MITICA )
CHIAR NU MAI SUNT SUBIECTE MAI INTERESANTE?
Aloooo kagome, intoarce-te cu fata incoace,si uita-te la siteul pe care il recomanda iulika flore ca ai ce vedea !; te suparasi pe noi ?
Tycu
Postat pe 24 Martie 2009 13:13
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-21 16:20:58 Nu stiu cat agreezi tu, sexul oral,[ depinde de gustul fiecaruia] eu il consider o porcarie,o lipsa de respect intre cei doi parteneri !

eu nu consider ca sexul oral este o lipsa de respect fata de partener ... daca unul nu ar fi deacord si ar fi fortat de celalalt DA ar fi o lipsa de respect.... dar atata timp cat sunt amandoi deacord nu inteleg care ar fi problema. E o placere nu e o lipsa de respect ... dar fiecare cu parerile lui ... cei care nu vor sex oral sa-si gaseasca un partener care nu vrea si cei mai indrazneti care l-au incercat ... nu cred ca ar accepta un partener care sa nu il practice ...
jessica23_healthy
Postat pe 25 Martie 2009 03:35
De la: yessyka3, la data 2009-03-25 03:35:53
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-21 16:20:58 Nu stiu cat agreezi tu, sexul oral,[ depinde de gustul fiecaruia] eu il consider o porcarie,o lipsa de respect intre cei doi parteneri !

eu nu consider ca sexul oral este o lipsa de respect fata de partener ... daca unul nu ar fi deacord si ar fi fortat de celalalt DA ar fi o lipsa de respect.... dar atata timp cat sunt amandoi deacord nu inteleg care ar fi problema. E o placere nu e o lipsa de respect ... dar fiecare cu parerile lui ... cei care nu vor sex oral sa-si gaseasca un partener care nu vrea si cei mai indrazneti care l-au incercat ... nu cred ca ar accepta un partener care sa nu il practice ...
Se spune ca placerea omului nu se discuta,fiecare cum se simte mai bine, de aceea nici eu nu o generalizez si spun ca eu personal nu vad unde e placerea, consider placere la un raport sexual , cand ambii parteneri simt placere in acelas timp, ori la sex oral nu e asa ceva. In legatura cu respectul, conteaza cine e partenerul. Una e sa-i ceri unei femei de ocazie contra unei plati, si alta este sa-i ceri proprii neveste, este la fel cum i-ai cere sa faceti sex in fata prietenilor, colegilor tai, si apoi sa profite si ei de ea.Nu o confunda cu o prostituata. daca ea vrea, trebuie sa-ti dea de gandit despre fidelitatea ei !!! repet, e o parere personala!
Tycu
Postat pe 25 Martie 2009 10:03
Salut din nou!Mai Mitica vad ca nu te lasi nici cum!Nu ma mir ka Romania ramane in aceeasi gaura neagra atata timp cat mai sunt oameni care gandesc astfel si pe deasupra incearca sa-i indoctrineze si pe cei tineri cu astfel de idei si in unele cazuri chiar reusesc din pacate.De la aceste idei se ajunge la maltratarea femei de barbat din pacate.Si nu ma mir ka tot mai multi tineri fug din tara asta si nu isi mai doresc sa se intoarca in ea.Pana la urma cel mai mult conteaza ka avem doar o viata si cum fiecare dintre noi suntem unici,atunci fiecare iti doreste sa fie fericit in felul lui.Ce conteaza cine esti atata timp cat esti fericit?!Ce ma intereseaza pe mine cine ce spune despre mine?Nimeni nu traieste in locul meu asa k imi fac viata cum vreau eu nu cum vor altii caci daca mias face viata dupa cum vor altii inseamna k as trai degeaba!Si chestia asta ca daca nu te mariti fecioara este o rusine mi se pare cea mai mare stupizenie din cate am auzit!!!!!!!!!Ce conteaza cum te mariti caci pana la urma poti sa fii cea mai mare tarfa de pe planeta si sa fi cea mai fericita femeie de pe pamant sau poti sa fi sfanta sfintelor si sa fi cea mai nefericita femeie de pe intreg globul!Conteaza sa sti sa alegi in viata si daca ai facut o alegere gresita sa nu o mai repeti si conteaza fericirea ta!Omul care te iubeste cu toata fiinta lui te accepta asa cum esti cu calitati si defecte si pt.acest om nu conteaza ka teai casatorit cu el sfanta sau nevirgina ci conteaza viata de zi cu zi alaturi de el,prezentul si viitorul vostru impreuna si totodata iti respecta trecutul!Sfatul meu este sa va traiti viata asa cum doriti fara sa va intereseze catusi de putin gura lumii si fiti fericite asa cum doriti k o singura viata avem!!!!pupici,numai bine si multa dragoste tuturor!
acular22
Postat pe 25 Martie 2009 15:49
De la: acular22, la data 2009-03-25 15:49:16Salut din nou!Mai Mitica vad ca nu te lasi nici cum!Nu ma mir ka Romania ramane in aceeasi gaura neagra atata timp cat mai sunt oameni care gandesc astfel si pe deasupra incearca sa-i indoctrineze si pe cei tineri cu astfel de idei si in unele cazuri chiar reusesc din pacate.De la aceste idei se ajunge la maltratarea femei de barbat din pacate.Si nu ma mir ka tot mai multi tineri fug din tara asta si nu isi mai doresc sa se intoarca in ea.Pana la urma cel mai mult conteaza ka avem doar o viata si cum fiecare dintre noi suntem unici,atunci fiecare iti doreste sa fie fericit in felul lui.Ce conteaza cine esti atata timp cat esti fericit?!Ce ma intereseaza pe mine cine ce spune despre mine?Nimeni nu traieste in locul meu asa k imi fac viata cum vreau eu nu cum vor altii caci daca mias face viata dupa cum vor altii inseamna k as trai degeaba!Si chestia asta ca daca nu te mariti fecioara este o rusine mi se pare cea mai mare stupizenie din cate am auzit!!!!!!!!!Ce conteaza cum te mariti caci pana la urma poti sa fii cea mai mare tarfa de pe planeta si sa fi cea mai fericita femeie de pe pamant sau poti sa fi sfanta sfintelor si sa fi cea mai nefericita femeie de pe intreg globul!Conteaza sa sti sa alegi in viata si daca ai facut o alegere gresita sa nu o mai repeti si conteaza fericirea ta!Omul care te iubeste cu toata fiinta lui te accepta asa cum esti cu calitati si defecte si pt.acest om nu conteaza ka teai casatorit cu el sfanta sau nevirgina ci conteaza viata de zi cu zi alaturi de el,prezentul si viitorul vostru impreuna si totodata iti respecta trecutul!Sfatul meu este sa va traiti viata asa cum doriti fara sa va intereseze catusi de putin gura lumii si fiti fericite asa cum doriti k o singura viata avem!!!!pupici,numai bine si multa dragoste tuturor!

este ceea ce vrea fiecare sa spuna doar k folosim alte cuvinte ... persoanele k mitica au menirea sa ne subjuge atat k oameni kt si k femei ... el se incapataneaza sa nu inteleaga k fiecare are o viata a lui si si-o traieste dupa bunul plac ... cine are macar un dram de minte nu asculta de ceea ce graieste lumea , pt k intr-o situatie limita ,"lumea" nu te mai cunoaste , se face mica , nevazuta .
asa k nu mai ascultati ce zice lumea si oamenii rai k mitica ... am invatat sa ne autoeducam , sa ne adaptam in orice situatie , sa ne rezolvam singuri problemele , consider k nu avem nevoie de sfatuitori gratis ... fiecare se adapteaza dupa situatia in care se afla ...
atat divorturile kt si mariajele reusite nu se datoreaza faptului k sotia a fost sau nu virgina - este o perspectiva datorata unei gandiri lente ... sunt alte lucruri care influenteaza viata de cuplu , este un proces complex pe care nu toata lumea il poate intelege ...
traieste clipa , nu trai in trecut ...
paullyss
Postat pe 25 Martie 2009 16:06
De la: acular22, la data 2009-03-25 15:49:16Salut din nou!Mai Mitica vad ca nu te lasi nici cum!Nu ma mir ka Romania ramane in aceeasi gaura neagra atata timp cat mai sunt oameni care gandesc astfel si pe deasupra incearca sa-i indoctrineze si pe cei tineri cu astfel de idei si in unele cazuri chiar reusesc din pacate.De la aceste idei se ajunge la maltratarea femei de barbat din pacate.Si nu ma mir ka tot mai multi tineri fug din tara asta si nu isi mai doresc sa se intoarca in ea.Pana la urma cel mai mult conteaza ka avem doar o viata si cum fiecare dintre noi suntem unici,atunci fiecare iti doreste sa fie fericit in felul lui.Ce conteaza cine esti atata timp cat esti fericit?!Ce ma intereseaza pe mine cine ce spune despre mine?Nimeni nu traieste in locul meu asa k imi fac viata cum vreau eu nu cum vor altii caci daca mias face viata dupa cum vor altii inseamna k as trai degeaba!Si chestia asta ca daca nu te mariti fecioara este o rusine mi se pare cea mai mare stupizenie din cate am auzit!!!!!!!!!Ce conteaza cum te mariti caci pana la urma poti sa fii cea mai mare tarfa de pe planeta si sa fi cea mai fericita femeie de pe pamant sau poti sa fi sfanta sfintelor si sa fi cea mai nefericita femeie de pe intreg globul!Conteaza sa sti sa alegi in viata si daca ai facut o alegere gresita sa nu o mai repeti si conteaza fericirea ta!Omul care te iubeste cu toata fiinta lui te accepta asa cum esti cu calitati si defecte si pt.acest om nu conteaza ka teai casatorit cu el sfanta sau nevirgina ci conteaza viata de zi cu zi alaturi de el,prezentul si viitorul vostru impreuna si totodata iti respecta trecutul!Sfatul meu este sa va traiti viata asa cum doriti fara sa va intereseze catusi de putin gura lumii si fiti fericite asa cum doriti k o singura viata avem!!!!pupici,numai bine si multa dragoste tuturor!
OOOOOO, lume noua, ce mai e prin Anglia ?Mai trebuie o persoana si se face gasca la loc ca-n vremurile bune.Am crezut ca acolo in GB. ti-ai mai modelat gandirea, dar...!Nu acular 22 , cam 14 ai dreptate . !Sa o luam asa: Romania, nu este "gaura neagra "; eu [ AM MAI REPETAT ]nu indoctrinez pe nimeni, eu mai spun cum e bine sa fie ca fii sigura cunosc . Persoanele care fug din tara, suntacele gunoaie ,puturosii, care nu stiu sa se descurce aici si se duc unde sunt cainii cu covrigi,.Acular, am mai vorbit asta , este adevarat ca tu iti faci viata cum crezi, ar e indicat sa ti cont si de sfaturile altora cu experienta in viata , de obicei cei in varsta . Nu este rusine sa nu te mariti, fecioara , dar depinde cum ai pierdut fecioria. Eu nu cred ca cea mai mare tarfa va fi cea mai fericita in casnicie,decat daca are sotul un bolovan, mamaliga .Nu e chiar asa ca omul care te iubeste te accepta asa cum esti .!!; nu prea cred, exemplu;e o fosta prostituata, care barbat ar iubii o asemenea femeie.Sfatul asta ca sa va traiti viata cum vreti nu prea e indicat . !
Tycu
Postat pe 25 Martie 2009 18:02
De la: paullyss, la data 2009-03-25 16:06:38

este ceea ce vrea fiecare sa spuna doar k folosim alte cuvinte ... persoanele k mitica au menirea sa ne subjuge atat k oameni kt si k femei ... el se incapataneaza sa nu inteleaga k fiecare are o viata a lui si si-o traieste dupa bunul plac ... cine are macar un dram de minte nu asculta de ceea ce graieste lumea , pt k intr-o situatie limita ,"lumea" nu te mai cunoaste , se face mica , nevazuta .
asa k nu mai ascultati ce zice lumea si oamenii rai k mitica ... am invatat sa ne autoeducam , sa ne adaptam in orice situatie , sa ne rezolvam singuri problemele , consider k nu avem nevoie de sfatuitori gratis ... fiecare se adapteaza dupa situatia in care se afla ...
atat divorturile kt si mariajele reusite nu se datoreaza faptului k sotia a fost sau nu virgina - este o perspectiva datorata unei gandiri lente ... sunt alte lucruri care influenteaza viata de cuplu , este un proces complex pe care nu toata lumea il poate intelege ...
Cum poti sa gandesti asa?Cum sa va subjug ?ce sunt stapan de sclavi?Si de ce sa nu asculte de ce zice lumea ? pai nu in lume traiesti? conteaza parerea lumii .printre lucrurile care influenteaza relatia de cuplu este si virginitatea , aici depinde ce fel de barbat e sotul .Ce barbat ar iubi o taratura ? o mamaliga . Gandeste mai matur si nu uita ca am mai multa experienta de viata ca tine .ca de asta ajung multe aruncate afara de partenerii lor >!
Tycu
Postat pe 25 Martie 2009 18:20
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-25 18:20:02

Cum poti sa gandesti asa?Cum sa va subjug ?ce sunt stapan de sclavi?Si de ce sa nu asculte de ce zice lumea ? pai nu in lume traiesti? conteaza parerea lumii .printre lucrurile care influenteaza relatia de cuplu este si virginitatea , aici depinde ce fel de barbat e sotul .Ce barbat ar iubi o taratura ? o mamaliga . Gandeste mai matur si nu uita ca am mai multa experienta de viata ca tine .ca de asta ajung multe aruncate afara de partenerii lor >!

uite k asta gandesc si nu-mi poate schimba nimeni ideile ... korect ! in lume traiesti , nu cu ea ... sotul nu reprezinta toata lumea , el este toata lumea ... dc intelegi ce vreau sa spun ... sunt de-acord cu tine , k femeia trebuie sa fie sotie , mama si prostituata (cu sotul ei) , dar asta nu inseamna k dc la casatorie nu mai este virgina este taratura ...
paullyss
Postat pe 25 Martie 2009 22:27
klarra
Postat pe 25 Martie 2009 23:31
De la: paullyss, la data 2009-03-25 22:27:43

uite k asta gandesc si nu-mi poate schimba nimeni ideile ... korect ! in lume traiesti , nu cu ea ... sotul nu reprezinta toata lumea , el este toata lumea ... dc intelegi ce vreau sa spun ... sunt de-acord cu tine , k femeia trebuie sa fie sotie , mama si prostituata (cu sotul ei) , dar asta nu inseamna k dc la casatorie nu mai este virgina este taratura ...
Normal ca fiecare are dreptul sa gandeasca cum vrea ,sotul nueste toata lumea , dar impreuna cu el traiti in lume, si trebuie sa respectati legile ei, chiar si cele morale.Am spus ca o taratura este aceea care depinde cum si-a pierdut virginitatea ,nu generaliza .
Tycu
Postat pe 26 Martie 2009 00:21
De la: paullyss, la data 2009-03-25 22:27:43

Normal ca fiecare are dreptul sa gandeasca cum vrea ,sotul nueste toata lumea , dar impreuna cu el traiti in lume, si trebuie sa respectati legile ei, chiar si cele morale.Am spus ca o taratura este aceea care depinde cum si-a pierdut virginitatea ,nu generaliza .
Tycu
Postat pe 26 Martie 2009 00:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buchetele de flori la mana domnisoarelor de onoare? 17 De la: flowerpower 28 Februarie 2010 18:19
cum sa ma imbrac la nunta?? 10 De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:35
Am nevoie de un sfat...URGENT!!! 77 De la: evelinne 6 Mai 2014 20:13
Ce atitudine ia domnisoara de onoare? 15 De la: adeana 27 Noiembrie 2009 11:56
Concurs cu premiu constand intr-o Petrecere a burlacilor 1 De la: eley 25 Iulie 2011 18:09