Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-10 12:52:37
De la: alina_manuela, la data 2009-03-10 09:24:06
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-09 23:47:44
De la: paullyss, la data 2009-03-09 19:35:00
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:57:19
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 16:14:59 : Ce frumos spui "victima", parca am omorato !da eu pentru ea ce am fost? Cum sa reactioneze !era putin dispusa dupa un pahar de vin ;-a plans, bine inteles, ce cuvinte si amenitari mi-a adresat!!,s-a dus la fratele ei care statea in alta camera,am mers si eu cu ea,i-am explicat motivul,am stabilit ca sa ne casatorim, a doua zi a venit si familia ei ,si nu singuri ci insotiti de doi 'militieni' ne-au dus pe toti la militie declaratii certuri si am ajuns la intelegerea sa ne casatorim .Am stat cateva luni impreuna si gata!,

ce-ar fi sa-ti bage tie un fortzos o bata de baseboll in fund dar sa nu te omoare .. doar asa sa-si faca placerile lui si tu sa nu poti riposta pentru ca e mai puternic ca tine .... sa vad atunci ce te consideri .... ¨victima¨ sau ¨prost dispus¨.....

mare noroc ai avut ca ai scapat fra- iere o puneai nashpa la parnaie .... dar ce-ai fi meritat sa fii doar un ¨prost dispus¨ si nu o ¨victima¨ la räcoare mai ales ca spui ca erai si aratos mamä - mamä erai numai bun de trimis

felicitari lui MAU .... barbat adevarat ... nu un bäsinos impresar ca tine

nu-mi vine sa cred....
in sfarsit a avut cineva curajul sa spuna lucrurilor pe nume .
cineva trebuia sa-i deschida ochii acestui depravat si om de nimic.
este cel mai mare adevar care s-a spus despre acest subiect.
respect actiunile fiecaruia , dar nu pot inghiti asemenea nedreptate.
proasta a fost ea k a acceptat acest lucru , mai mult , sa se casatoreasca cu tine.... brrrr...
intr-un fel , isi merita soarta... saraca...
dc iti aduci aminte,mitica,te-am intrebat la un moment dat despre treaba asta , cum k ai violat-o sa o faci a ta...iti amintesti?
in sinea ta probabil k ai ras...acum totul mi se arata mai clar.
esti un obsedat si un om fara caracter...
respect yessyka
Paullyss, vorbesti prostii,voi ardelenii aveti multe caractere bune dar va lipseste un lucru,si mai ales barbatilor, e ambitia .Si dupa mintea ta aia "coapta " ce trebuia sa fac ? sa ma las folosit ca o jucarie, adica i-a trecut vremea o aruncam? ; nu ma cunosti! la mine e principiul,cine incearca sa ma desconsidere, plateste; de mine nu se foloseste nimeni .asa sa fie toti barbatii. Mai gandeste inainte de a scrie ceva.

Si daca lucrurile ar sta invers?Daca un barbat foloseste o femeie pentru a se apropia de alta, ea ce sa-i faca?Nu poate sa-l violeze;deci dupa parerea mea violul nu are nici o legatura cu asta.Barbatul o face pur si simplu pentru ca poate.
: sml-confused0067: Nu se face diferenta intre sexe, acel barbat e un mizerabil si indicat ca fata sa-l paraseasca

E valabil si pt tine trebuia sa faci la fel nu ceea ce ai facut tu.Ai zis ca nu se face diferenta intre sexe nu?
alina
Postat pe 10 Martie 2009 15:12
De la: grace000028, la data 2009-03-09 22:57:36
De la: yessyka3, la data 2009-03-09 22:34:24grace000028

imi vine si nu-mi vine sa cred ce spui .... nu vreau sa-ti fac ganduri rele sau sa te judec si doar imi spun parerea
Nu cred ca a ramas cu tine pentru ca ai fost virgina ... asta a contat dar nu a fost cel mai important lucru, chiar si daca nu erai virgina tot la tine venea si asta pentru ca l-ai iertat de fiecare data si stie ca o sa-l mai ierti orice ar face pentru ca esti diperata dupa el. Tu i-ai dat 101 sanse pana acum dupa cum spui si nu cred ca ai avea curaj sa-ti iei copiii in brate si sa pleci daca te inseala din nou ... ci iti va spune aceiasi poveste cu promisiuni si juraminte
Sa dea Domnul sa fii fericita si sa te respecte asa cum meriti si sa fii fericita toata viata alaturi de el
Deocamdata pot sa spun ca sunt de acord cu Alina_Manuela

sunt deacord cu tine poate nu a fost singurul motiv dar pana acum nu am avut de ce sa il iert pt ca nu mi-a gresit niciodata nu m-a jignit nu m-a lovit a facut aproape tot ce i-am spus eu si nu sunt disperata dupa el, este adevarat ca il iubesc dar numai pt.ca ma ajuta la treaba, imi cumpara tot ce vreau eu, e un tata model,nu a existat ceva care sa imi placa si sa nu imi cumpere chiar daca nu am vrut eu pt.ca sunt mai economa mi-a facut surpriza si mi-a cumparat lucrul dorit,plus ca facem treaba cot la cot si asa a fost de la inceput iar copii nu am de ce sa ii iau in brate pt.ca apartamentul in care stam e pe numele mamei mele si stie clar ca daca mai calca stramb adio si n-am cuvinte,in fiecare zi imi multumeste ca l-am iertat si ca l-am ajutat sa iasa din prapastia in care a cazut.Acum chiar se inchina in fiecare seara cu mine cu toate ca pana acum l-am rugat de nenumarate ori si nu a vrut nici sa auda.Si sincer cred ca e sincer, macar pana la proba contrarie dar toate comentariile voastre chiar nu m-au deranjat pt.ca numai eu stiu ce barbat e si ce suflet mare are iar D-zeu face minuni mie mi-a demonstrat-o de multe ori .Sa stiti ca credinta este f importanta atunci cand o ai in suflet si faci totul ca sa ii multumesti Domnului pt.lucrurile bune pe care ti le-a dat EL iti da inzecit.Credeti-ma ca stiu ce spun.

Ceea ce spui tu aici, ca face pentru tine e minimul pe care oricare barbat ar trebui sa-l faca pentru sotia lui; dar nu cred ca e relevant.Asta e parerea mea cel putin, eu nu consider ca dragostea in asta se masoara.Cand iubesti nu-i faci rau celuilalt cel putin nu intentionat, iar daca totusi ce faci il raneste pe celalalt macar sa incerci sa nu se repete, sa incerci sa dai ce e mai bun din tine chiar si atunci cand simti ca nu poti.
In legatura cu ce ai spus despre amanta lui nu prea sunt de acord cu tine, de ce sa te razbuni pe ea, pnetru ca acum nu il lasa in pace ?E vina lui si trebuie sa plateasca consecintele, trebuie sa realizeze ca in continuare te raneste cu ce a facut, ba mai mult te raneste si ea pt el i-a dat ocazia sa o faca, sa inteleaga toate aceste lucruri si sa le treaca prin sita constiintei daca poseda.
Oricum e relevant de stiut si daca amanta a stuit ca e insurat sau nu?Voi doua va cunoasteti?Asta ar fi grav cu adevarat si in cazul asta ai avea ce sa-i reprosezi si ei din punct de vedere moral.
Si inca ceva, ce anume l-a determinat sa recunosca?Pentru ca aici exista doua posibilitati: a fost prins "cu mata in sac" si a trebuit sa recunoasca(deci e un las si nu inseamna neaparat ca l-a mustrat constiinta, asta poti vedea in timp, nu acum) ori nu a mai suportat sentimentul de vina-ceea ce pe o parte e pozitiv, dar pe de alta nu, el s-a descarcat de aceasta povara si a pus-o pe umerii tai.Daca intr-adevar suferea pt ce a facut merita sa sufere in continuare pt faptul ca nu putea sa marturiseaca, chiar daca in acest fel tu traiai in minciuna.
alina
Postat pe 10 Martie 2009 16:33
De la: alina_manuela, la data 2009-03-10 16:33:25
De la: grace000028, la data 2009-03-09 22:57:36
De la: yessyka3, la data 2009-03-09 22:34:24grace000028

imi vine si nu-mi vine sa cred ce spui .... nu vreau sa-ti fac ganduri rele sau sa te judec si doar imi spun parerea
Nu cred ca a ramas cu tine pentru ca ai fost virgina ... asta a contat dar nu a fost cel mai important lucru, chiar si daca nu erai virgina tot la tine venea si asta pentru ca l-ai iertat de fiecare data si stie ca o sa-l mai ierti orice ar face pentru ca esti diperata dupa el. Tu i-ai dat 101 sanse pana acum dupa cum spui si nu cred ca ai avea curaj sa-ti iei copiii in brate si sa pleci daca te inseala din nou ... ci iti va spune aceiasi poveste cu promisiuni si juraminte
Sa dea Domnul sa fii fericita si sa te respecte asa cum meriti si sa fii fericita toata viata alaturi de el
Deocamdata pot sa spun ca sunt de acord cu Alina_Manuela

sunt deacord cu tine poate nu a fost singurul motiv dar pana acum nu am avut de ce sa il iert pt ca nu mi-a gresit niciodata nu m-a jignit nu m-a lovit a facut aproape tot ce i-am spus eu si nu sunt disperata dupa el, este adevarat ca il iubesc dar numai pt.ca ma ajuta la treaba, imi cumpara tot ce vreau eu, e un tata model,nu a existat ceva care sa imi placa si sa nu imi cumpere chiar daca nu am vrut eu pt.ca sunt mai economa mi-a facut surpriza si mi-a cumparat lucrul dorit,plus ca facem treaba cot la cot si asa a fost de la inceput iar copii nu am de ce sa ii iau in brate pt.ca apartamentul in care stam e pe numele mamei mele si stie clar ca daca mai calca stramb adio si n-am cuvinte,in fiecare zi imi multumeste ca l-am iertat si ca l-am ajutat sa iasa din prapastia in care a cazut.Acum chiar se inchina in fiecare seara cu mine cu toate ca pana acum l-am rugat de nenumarate ori si nu a vrut nici sa auda.Si sincer cred ca e sincer, macar pana la proba contrarie dar toate comentariile voastre chiar nu m-au deranjat pt.ca numai eu stiu ce barbat e si ce suflet mare are iar D-zeu face minuni mie mi-a demonstrat-o de multe ori .Sa stiti ca credinta este f importanta atunci cand o ai in suflet si faci totul ca sa ii multumesti Domnului pt.lucrurile bune pe care ti le-a dat EL iti da inzecit.Credeti-ma ca stiu ce spun.

Ceea ce spui tu aici, ca face pentru tine e minimul pe care oricare barbat ar trebui sa-l faca pentru sotia lui; dar nu cred ca e relevant.Asta e parerea mea cel putin, eu nu consider ca dragostea in asta se masoara.Cand iubesti nu-i faci rau celuilalt cel putin nu intentionat, iar daca totusi ce faci il raneste pe celalalt macar sa incerci sa nu se repete, sa incerci sa dai ce e mai bun din tine chiar si atunci cand simti ca nu poti.
In legatura cu ce ai spus despre amanta lui nu prea sunt de acord cu tine, de ce sa te razbuni pe ea, pnetru ca acum nu il lasa in pace ?E vina lui si trebuie sa plateasca consecintele, trebuie sa realizeze ca in continuare te raneste cu ce a facut, ba mai mult te raneste si ea pt el i-a dat ocazia sa o faca, sa inteleaga toate aceste lucruri si sa le treaca prin sita constiintei daca poseda.
Oricum e relevant de stiut si daca amanta a stuit ca e insurat sau nu?Voi doua va cunoasteti?Asta ar fi grav cu adevarat si in cazul asta ai avea ce sa-i reprosezi si ei din punct de vedere moral.
Si inca ceva, ce anume l-a determinat sa recunosca?Pentru ca aici exista doua posibilitati: a fost prins "cu mata in sac" si a trebuit sa recunoasca(deci e un las si nu inseamna neaparat ca l-a mustrat constiinta, asta poti vedea in timp, nu acum) ori nu a mai suportat sentimentul de vina-ceea ce pe o parte e pozitiv, dar pe de alta nu, el s-a descarcat de aceasta povara si a pus-o pe umerii tai.Daca intr-adevar suferea pt ce a facut merita sa sufere in continuare pt faptul ca nu putea sa marturiseaca, chiar daca in acest fel tu traiai in minciuna.

da,amanta stia de mine stia chiar si unde lucrez a venit chiar la magazin sa cumpere o cartela dar eu ca oproasta nu mi-am dat seama de nimic iar el nu a fost prins cu mata-n sac mi-a marturisit pt.ca a considerat ca daca stiu va putea sa se opreasca odata pt.totdeauna pt,ca mi-a spus ca a mai incercat sa se lase dar nu a reusit zicand ca macar o data mai merge si o dta a tinut pana in zilele noastre dar eu cred altceva .eu nu sunt o persoana f credincioasa dar cat de cat ma rog , postez,ma impartasesc platesc tot timpul ma manastiri slujbe pt binele nostru si am ani buni de cand fac asta sa fie vreo 9 si consider ca D-zeu nu a mai putut ascunde aceasta minciuna in care traiam si L-a facut sa-mi marturiseasca.Mai bine nu imi spunea , e adevarat si se oprea din prostia lui fara margine,pt.ca aflarea acestei vesti mi-a facut rau cat pt.o viata si chiar mai mult,iar suferinta mea nu a fost mica si inca mai e dar lupt din rasputeri sa-mi revin usor si el ma ajuta din rasputeri dar nu poate intelege cata suferinta mi-a provocat.Eu altceva nu inteleg, acum cativa ani spuneam ca daca ma va insela macar o data nu am sa iert sub nici o forma si acum am reactionat total opus fata de cum speram ca o sa reactionez intr-o situatie de genul asta.
grace000028
Postat pe 10 Martie 2009 18:19
Pentru ca atunci te pretuiai mai mult decat o faci acum.Pentru ca acum ai gandit cu sufletul, cu inima nu cu mintea cum o faceai mai demult.Daca te-a inselat nu inseamna neaparat ca nu te iubeste cum ti-am mai spus, poate , dupa cum a dovedit sa duca o viata dubla.Noi nu putem decat sa ne dam cu parerea, numai tu iti poti da seama daca intr-adevar regreta si daca nu se va mai repeta-ceea ce nu prea ai de unde sa stii-ma indoiesc ca ai timpul si energia necesara pentru a observa asta.
Ce te sfatuiesc eu, poti tine cont sau nu e alagerea ta:pune-te pe tine pe primul plan, in primul rand conteaza ce vrei tu(nu el, nu copii), fa-ti placeri personale, schimba-ti look, garderoba, iesi cu prietenele, orice numai aratai ca viata ta nu se reduce la el, ca nu e el centrul universului tau.De obicei femeile isi neglijeaza viata personala cand se implica intr-o relatie serioasa.
Nu-l "ierta" atat de usor, lasa-l sa "munceasca" pentru a obtine iertarea ta- atat cat se poate pt ca nu cred ca vei putea "cu adevarat" sa-l ierti niciodata.
Fa-l sa inteleaga gravitatea faptelor sale, trateaza-l cu indiferenta, provoaca-i gelozia(barbatii intotdeauna vor femeile pe care le vor si alti barbati), dar in asa fel incat sa simta ca plateste pt ce a facut, nu ca persoana lui nu te mai intereseaza pt nimic.
Nu te invinui ca nu ti-ai dat seama, nu te considera prosta - numai el e vinovat pt tot ce simti acum - nu esti proasta, il iubesti si pui asta inaintea dragostei pt propria persoana- ceea ce e un sentiment nobil, dar trebuie sa si stie sa aprecieze asta.
Si ar fi interesant de stiut , ce ar face el daca tu i-ai fi infidela, asta iti poate spune multe despre cat regreta si cat realizeaza ca te-a ranit.Nu trebuie s-o faci, trebuie doar sa afli ce reactie ar avea, dar nu din vorbe, nu-l intreba, fa in asa fel incat sa nu fie sigur de tine, sa se intrebe, sa munceasca sa te cucereasca din nou.
alina
Postat pe 10 Martie 2009 19:57
Pt grace000028
Poate raspunsul meu nu iti e pe plac, dar eu sunt egoista recunosc, ma iubesc intai pe mine si cred ca bine fac, daca eu nu ma iubesc cum sa cer asta altora.Eu asa as face daca ar fi sa-i mai dau o sansa, nu stiu sper sa nu ajung acolo, sunt foarte precauta si am grija de ce al meu, si foarte ciudat pt ca sfatul vine de la viitoarea mea soacra - il tin din scurt.
Am trecut si eu prin ce treci tu acum cu cineva cand eram foarte tanara, iar respectivul a inesmnat mult pentru mine - probabil iti dai tu seama, dar in momentul in care mi-a marturisit ca mi-a fost infidel(nu si pe plan sexual, nu apucase inca probabil) i-am spus adio pentru totdeauna.
alina
Postat pe 10 Martie 2009 20:06
Asa e , ai perfecta dreptate.Mi-am schimbat deja look-ul m-am facut blonda, mi-am schimbat si garderoba si am hotarat sa fiu eleganta , frumoasa si dorita.El munceste din rasputeri sa imi rate ca s-a schimbat dar nu stiu azi am simtit ca i-am iertat prea multe , m-am certat cu el si i-am spus vorbe grele chiar dac i-am promis ca nu o sa-l mai jignesc niciodata.Sunt f in ceata , nu stiu ce sa fac...nu mi-a gresit cu nimic de cand mi-a spus am hotarat sa ii mau dau o sansa dar acum simt ca am fost considerata o proasta cu p mare.Nu stiu mi-e fff greu......
grace000028
Postat pe 10 Martie 2009 20:13
De la: grace000028, la data 2009-03-10 20:13:07Asa e , ai perfecta dreptate.Mi-am schimbat deja look-ul m-am facut blonda, mi-am schimbat si garderoba si am hotarat sa fiu eleganta , frumoasa si dorita.El munceste din rasputeri sa imi rate ca s-a schimbat dar nu stiu azi am simtit ca i-am iertat prea multe , m-am certat cu el si i-am spus vorbe grele chiar dac i-am promis ca nu o sa-l mai jignesc niciodata.Sunt f in ceata , nu stiu ce sa fac...nu mi-a gresit cu nimic de cand mi-a spus am hotarat sa ii mau dau o sansa dar acum simt ca am fost considerata o proasta cu p mare.Nu stiu mi-e fff greu......

felicitari
dar nu si pentru sfarsit, daca ai hotarat sa mergi in directia tot impreuna cu el fa-o pana la capat; orice ai simti gandeste-te ca in mintea ta nu mai exista decat infidelitatea lui si asta te face sa te simti asa nimic altceva
ai rabdare, crede-ma timpul vindeca ORICE, dar absolut ORICE, cu conditia sa fii lasata sa te vindeci, adik aici intervine el, si ce iti promite
la fel mi s-a intamplat si mie atunci si m-am schimbat, m-am inchis in mine si am devenit mai dura cu oricine ar fi incercat sa se apropie de sufletul meu, dar nu m-am desconsiderat, sa nu faci asta niciodata
prin simplul fapt ca ai principii si tu nu i-ai plati cu acceasi moneda valorezi enorm ca om
eu s de parere ca cel mai important intr-o relatie e reciprocitatea, ce dai sa si primesti, de aceea nu stiu ce as face acum daca as fi in locul tau, dar cu siguranta ar fi ceva de genul ochi pt ochi si dinte pt dinte
ii sunt fidela cat timp imi e si el fidel, atat si nimic mai mult, mai devreme sau mai tarziu totul se plateste in viata; si dupa asta nu stiu daca am mai ramane sau nu impreuna, probabil nu, dar merita sa treaca prin ce as trece si eu, poate atunci cand va fi cu altcineva se va gandi de mai multe ori inainte sa "alerge" dupa altele
daca ar face toate femeile la fel si nu ar mai ierta, altfel ar sta lucrurile
alina
Postat pe 10 Martie 2009 20:24
Multumesc mult de sfat mi-ai demonstrat ca esti o adevarata prietena.Eu nu am avut niciodata asa ceva.Sfatul tau este de f mare folos si ai dreptate treb sa las timpul sa vindece ranile dar e dureros, mult prea dureros de aceea simt uneori ca nu mai pot, ca e prea mult pt mine povara ce mi-a fost pusa pe umeri.Acum sunt suparata pe el chia i-am spus gata si s-a suparat f tare chiar a plans
grace000028
Postat pe 10 Martie 2009 20:29
ma bucur ca ti-am putut fi de folos si oricand simti nevoia sa vorbesti cu cineva, eu sunt aici
nu te supara daca sunt indiscreta de cat timp esti casatorita, ai copii?
alina
Postat pe 10 Martie 2009 20:32
de 11 ani si am 2 baieti unul de 8 ani aprope si unul de 1 an si 5 luni
grace000028
Postat pe 10 Martie 2009 21:08
Gandeste -te la tine, si apoi la copii tai si mergi mai departe cu sau fara el
alina
Postat pe 11 Martie 2009 08:51
De la: grace000028, la data 2009-03-10 21:08:38de 11 ani si am 2 baieti unul de 8 ani aprope si unul de 1 an si 5 luni

tu stii cel mi bine care iti sunt limitele si cat poate suporta sufletul tau .... la inceput aveam impresia ca esti proaspat casatorita si te-a inselat cat timp erati impreuna ca logodnici si de cand v-ati casatorit s-a umintit dar acum imi dau seama ca te-a inselat de nenumarate ori cat timp erati casatoriti si aveati si un copil ... nu stiu ce sa zic... sper sa fii cu adevarat fericita alaturi de el si sa nu te mai insele niciodata .
eu cred ca daca el nu are nici o treaba cu amanta poate sa se dea la el si sa-l sune pana nu mai poate ca el nu te inseala cu ea...si nu ai de ce sa o ¨distrugi¨ pentru ca singurul vinovat este el ...
daca ai acceptat sa-l ierti, sa mergeti inainte si sa nu-i mai scoti ochii atunci nu-i mai scoate ochii si fii fericita cu decizia pe care ai luat-o ca daca tot il stresezi e posibil sa-si caute relaxare din nou in alta parte
rocsanyk3
Postat pe 11 Martie 2009 15:15
Ai perfecta dreptate, sa-i spun mereu nu este bine dar am momente cand simt si eu ca clachez dar dupa cearta de aseara am vazut clar ca ma iubeste numai pe mine si ca ar face orice pt.mine si pt.copii.Am sa lupt din rasputeri cu constiinta mea si o sa fac tot posibilul sa nu mai aduc vorba pt.ca exact cum mi-a zis el imi fac rau si mie si lui.S-a schimbat intr-adevar si vad in fiecare zi mai mult lucrul acesta si nu e bine sa traiesti in trecut chiar el mi-a zis cand prezentul si viitorul se anunta a fi f promitatoare.Sper ca sa nu ma mai doara atat de mult si sa ma pot bucura de dragostea imensa pe care mi-o ofera.
grace000028
Postat pe 11 Martie 2009 15:21
E f bine asa dar ai grija sa nu cazi in extrema cealalta - sa te comporti ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat
ceva s-a intamplat si e bine sa ai prezent asta acolo intr-un coltisor al mintii tale, sa fii mai alerta, nu te culca pe urechea asta- tot ce zice el asa va fi
poate chiar asta isi doreste acum dar nu inseamna obligatoriu ca va fi asa, ai grija "sa-i reamintesti", barbatii isi cam uita promisiunile
alina
Postat pe 11 Martie 2009 15:31
De la: alina_manuela, la data 2009-03-10 15:12:58
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-10 12:52:37
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 16:14:59 : Ce frumos spui "victima", parca am omorato !da eu pentru ea ce am fost? Cum sa reactioneze !era putin dispusa dupa un pahar de vin ;-a plans, bine inteles, ce cuvinte si amenitari mi-a adresat!!,s-a dus la fratele ei care statea in alta camera,am mers si eu cu ea,i-am explicat motivul,am stabilit ca sa ne casatorim, a doua zi a venit si familia ei ,si nu singuri ci insotiti de doi 'militieni' ne-au dus pe toti la militie declaratii certuri si am ajuns la intelegerea sa ne casatorim .Am stat cateva luni impreuna si gata!,

ce-ar fi sa-ti bage tie un fortzos o bata de baseboll in fund dar sa nu te omoare .. doar asa sa-si faca placerile lui si tu sa nu poti riposta pentru ca e mai puternic ca tine .... sa vad atunci ce te consideri .... ¨victima¨ sau ¨prost dispus¨.....

mare noroc ai avut ca ai scapat fra- iere o puneai nashpa la parnaie .... dar ce-ai fi meritat sa fii doar un ¨prost dispus¨ si nu o ¨victima¨ la räcoare mai ales ca spui ca erai si aratos mamä - mamä erai numai bun de trimis

felicitari lui MAU .... barbat adevarat ... nu un bäsinos impresar ca tine

nu-mi vine sa cred....
in sfarsit a avut cineva curajul sa spuna lucrurilor pe nume .
cineva trebuia sa-i deschida ochii acestui depravat si om de nimic.
este cel mai mare adevar care s-a spus despre acest subiect.
respect actiunile fiecaruia , dar nu pot inghiti asemenea nedreptate.
proasta a fost ea k a acceptat acest lucru , mai mult , sa se casatoreasca cu tine.... brrrr...
intr-un fel , isi merita soarta... saraca...
dc iti aduci aminte,mitica,te-am intrebat la un moment dat despre treaba asta , cum k ai violat-o sa o faci a ta...iti amintesti?
in sinea ta probabil k ai ras...acum totul mi se arata mai clar.
esti un obsedat si un om fara caracter...
respect yessyka
Paullyss, vorbesti prostii,voi ardelenii aveti multe caractere bune dar va lipseste un lucru,si mai ales barbatilor, e ambitia .Si dupa mintea ta aia "coapta " ce trebuia sa fac ? sa ma las folosit ca o jucarie, adica i-a trecut vremea o aruncam? ; nu ma cunosti! la mine e principiul,cine incearca sa ma desconsidere, plateste; de mine nu se foloseste nimeni .asa sa fie toti barbatii. Mai gandeste inainte de a scrie ceva.

Si daca lucrurile ar sta invers?Daca un barbat foloseste o femeie pentru a se apropia de alta, ea ce sa-i faca?Nu poate sa-l violeze;deci dupa parerea mea violul nu are nici o legatura cu asta.Barbatul o face pur si simplu pentru ca poate.
: sml-confused0067: Nu se face diferenta intre sexe, acel barbat e un mizerabil si indicat ca fata sa-l paraseasca

E valabil si pt tine trebuia sa faci la fel nu ceea ce ai facut tu.Ai zis ca nu se face diferenta intre sexe nu?
Am mai explicat, la mine a fost o razbunare , nu o placere, pe care ar fi facuto oricare barbat cu putina ambitie,cred ca si tu ai fi facut asa , daca-ti calca cineva demnitatea , mai bine sa vorbim despre virginitate , ca inainte ca acolo ma pricep .
Tycu
Postat pe 11 Martie 2009 15:47
Pt. Mitica
Cum vine asta ca la virginitate te pricepi?De ce spui asta?De unde pana unde te pricepi asa bine la virginitate?Eu cred ca te pricepi la misoginism - fara suparare acum, dar asa se cheama atitudinea ta fata de femei in general, dupa ce ai expus aici.
alina
Postat pe 11 Martie 2009 21:52
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-09 23:00:56
De la: yessyka3, la data 2009-03-09 21:37:19
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-08 11:50:30 Scuza-ma ca nu am observat cat de "civilizat" mi-ai vorbit; mai trebuia sa ma injuri si era tacamul complect .Si ce te face sa crezi ca o sa comentez datele tale ?ai ceva in plus ?Nu yessyka3, nu ma intereseaza datele tale, iar cu fata din fata bradului e alta problema. Ca e politicos sa-ti ceri scuze asa e , dar cand am spus eu ca barbatii, sa nu-si ceara scuze ? fii mai serioasa in afirmatii, si o sa avem discutii frumoase.

AICI AI SCRIS CA TU AI PANTALONI NU FUSTA CA SA-TI CERI IERTARE ... SE INTELEGE CA AM FOST DESTUL DE SERIOASA IN AFIRMATII

Daca nu te intereseaza datele mele atunci nu-mi cere sa le afisez pe site ... si faptul ca ai comentat de alte persoane care nu au fost de acord cu tine ma face sa ma gandesc ca ai sa comentezi si de mine ...nici celelalte nu aveau nimic in plus asa ca... iar ai gafat-o

De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-05 12:16:55
De la: fantome, la data 2009-03-05 10:52:47Rusine sa-ti fie, Mitica. Vezi de ce ti-am zis ca esti frustrat? Cum ai putut? N-ai avut nici un motiv, ai inventat motivatia pentru a-ti alimenta frustrarile. I-ai cerut vreodata iertare?
Glumesti ? sa cer iertare? eu am pantaloni nu fusta! Vezi ca nu gandesti !am fost domn ca nu am dat in ea,ar fi meritat bagata in spital.Ti-ar convenii, ca o persoana care-ti da impresia falsa ca tine la tine si in realitate ea te foloseste pentru altcineva ?ca esti pentru ea un nimeni ?Merita, merita mai mult.;nu stiu prin Brasov cum gandesc oamenii dar pe la noi au ambitie.B

jessica23_healthy
Postat pe 11 Martie 2009 23:57
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 16:14:59

Barbatul are pantaloni si nu fusta ....deci el are dreptul sa-si rezolve problemele utilizand forta ...e foarte clar pt Mity pe el nu-l refuza nimeni cand e incalzit ca violeaza tot ce prinde ...
jessica23_healthy
Postat pe 12 Martie 2009 00:12
.
jessica23_healthy
Postat pe 12 Martie 2009 00:41
De la: yessyka3, la data 2009-03-12 00:41:53

¨RAZBUNAREA, ARMA PRSTULUY¨ nu ¨RAZBUNAREA, ARMA AMBITIOSULUI¨

Ca sa te pricepi la virginitate ar trebui sa respecti femeie si feminitatea dar se pare ca tu nu ai nici o treaba cu asta ..... te pricepi la virginitate in sensul ca atat timp cat e virgina e pura si curata... dupa ce nu mai este virgina e o murdara si o cva ...nu prea e pricepere asta... ci cum a zis si Alina_Manuela e ¨MISOGI - NISM¨
jessica23_healthy
Postat pe 12 Martie 2009 00:47
De la: alina_manuela, la data 2009-03-11 21:52:29Pt. Mitica
Cum vine asta ca la virginitate te pricepi?De ce spui asta?De unde pana unde te pricepi asa bine la virginitate?Eu cred ca te pricepi la misoginism - fara suparare acum, dar asa se cheama atitudinea ta fata de femei in general, dupa ce ai expus aici.
Alina, de cate ori am incercat sa-ti explic cate ceva , trebuie sa o iau ca la clasa a-I-a,ca sa intelegi.Eu nu ma pricep la virgine,[acolo e pe incercate] eu ma pricep la sfaturi in relatii legat de virginitate.!Eu respect femeia foarte mult, dar nici sa fiu calcat in demnitate,indiferent de ce sex e persoana, nu admit.!
Tycu
Postat pe 12 Martie 2009 08:28
De la: yessyka3, la data 2009-03-12 00:47:31
De la: yessyka3, la data 2009-03-12 00:41:53

¨RAZBUNAREA, ARMA PRSTULUY¨ nu ¨RAZBUNAREA, ARMA AMBITIOSULUI¨

Ca sa te pricepi la virginitate ar trebui sa respecti femeie si feminitatea dar se pare ca tu nu ai nici o treaba cu asta ..... te pricepi la virginitate in sensul ca atat timp cat e virgina e pura si curata... dupa ce nu mai este virgina e o murdara si o cva ...nu prea e pricepere asta... ci cum a zis si Alina_Manuela e ¨MISOGI - NISM¨
: sml-confused0006:Eu consider, asa vad corect, ca razbunarea e arma cu care iti salvezi cinstea.Daca de tine se foloseste cineva,in care ai avut incredere si te considera ultimul om, tu ce faci ?gandeste asa.Da ma pricep la relatiile de cuplu.Femeia virgina e pura ,dar ca sa fie "murdara"depinde de cum a pierdut virginitatea.!
Tycu
Postat pe 12 Martie 2009 08:46
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-12 08:28:29
Alina, de cate ori am incercat sa-ti explic cate ceva , trebuie sa o iau ca la clasa a-I-a,ca sa intelegi.Eu nu ma pricep la virgine,[acolo e pe incercate] eu ma pricep la sfaturi in relatii legat de virginitate.!Eu respect femeia foarte mult, dar nici sa fiu calcat in demnitate,indiferent de ce sex e persoana, nu admit.!

chiar trebuie sa jignesti de fiecare data?mai tot timpul cand iti expui parerea trebuie sa fie un argument prin care aduci ofense persoanelor cu care intri in discutie.esti tot timpul in defensiva, desi nu este necesar...poate din cauza faptului k esti frustrat si ai impresia(gresita)k toti incearca sa te vaneze...nu este asa...dc ai citi cu atentie ce se discuta pe acest forum ai vedea k parerile referitoare la anumite subiecte sunt diferite de la persoana la persoana , dar nimeni nu reactioneaza ca tine.intrebarea este de ce?te simti superior persoanelor cu care intri in contact?in acest caz noua,femeilor?
paullyss
Postat pe 12 Martie 2009 14:05
fetelor,doamnelor...virgine sau nu...ce-ar fi daca atunci cand domnul "expert" mitica se baga in seama pe acest forum sa nu mai tineti cont de ceea ce zice si sa va scrieti parerile ca si cand el nu exista?cred ca doar asa nu se va simti satisfacut ca a jignit pe cineva...cred ca doar din acest motiv isi da cu parerea ...doar pentru ca in mediul in care se invarte toata lumea il considera un misogin si doar pe acest forum(sau cine stie pe cate)este bagat in seama...asa functioneza mintea lui bolnava....daca tot respecta femeile....in numele acestui respect sa nu mai intre pe acest site...va pup si va doresc sa fiti iubite ...cu calitatile si defectele voastre :*:*:*:*:*:*
adrianaciprian2000
Postat pe 12 Martie 2009 14:27
De la: paullyss, la data 2009-03-12 14:05:29

chiar trebuie sa jignesti de fiecare data?mai tot timpul cand iti expui parerea trebuie sa fie un argument prin care aduci ofense persoanelor cu care intri in discutie.esti tot timpul in defensiva, desi nu este necesar...poate din cauza faptului k esti frustrat si ai impresia(gresita)k toti incearca sa te vaneze...nu este asa...dc ai citi cu atentie ce se discuta pe acest forum ai vedea k parerile referitoare la anumite subiecte sunt diferite de la persoana la persoana , dar nimeni nu reactioneaza ca tine.intrebarea este de ce?te simti superior persoanelor cu care intri in contact?in acest caz noua,femeilor?
: sml-confused0067: Mai paullyss, nu vezi ca esti absurda in toate ?ca nu le ai cu realitatea ?Unde si cui am adus eu ofense ?Foarte bine ca sunt pareri diferite in discutii,aici e frumusetea;ori revii la realitate,ori dute in Dumbrava si arunca-te in lac sau pe la animalele de acolo sa te pape!
Tycu
Postat pe 12 Martie 2009 16:38

: sml-confused0067: Mai paullyss, nu vezi ca esti absurda in toate ?ca nu le ai cu realitatea ?Unde si cui am adus eu ofense ?Foarte bine ca sunt pareri diferite in discutii,aici e frumusetea;ori revii la realitate,ori dute in Dumbrava si arunca-te in lac sau pe la animalele de acolo sa te pape!
Tycu
Postat pe 12 Martie 2009 16:38
De la: adrianaciprian2000, la data 2009-03-12 14:27:32fetelor,doamnelor...virgine sau nu...ce-ar fi daca atunci cand domnul "expert" mitica se baga in seama pe acest forum sa nu mai tineti cont de ceea ce zice si sa va scrieti parerile ca si cand el nu exista?cred ca doar asa nu se va simti satisfacut ca a jignit pe cineva...cred ca doar din acest motiv isi da cu parerea ...doar pentru ca in mediul in care se invarte toata lumea il considera un misogin si doar pe acest forum(sau cine stie pe cate)este bagat in seama...asa functioneza mintea lui bolnava....daca tot respecta femeile....in numele acestui respect sa nu mai intre pe acest site...va pup si va doresc sa fiti iubite ...cu calitatile si defectele voastre :*:*:*:*:*:*
: sml-confused0067: Adrianaciprian , esti cam noua pe aici, da sunt expert cum spui, am inteles ca esti cam "patata" fruntea murdara si e bine sa lasi "curatele" in fata , cele de teapa voastra mai tarziu !
Tycu
Postat pe 12 Martie 2009 17:00
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-12 16:38:13

dc eu sunt absurda , u cum te consideri?nu faci altceva decat sa rastalmacesti vorbele fiecaruia astfel incat sa iesi u cel mai bine.
nu ma mira k ai astfel de idei.am intrat pe profilul tau si am ramas stupefiata sa vad k ai poza cu VADIM TUDOR alias VALIUM.de la el ti se trag toate ideile?doar k tie nu ti s-a pus capsa pe tigani , ci pe cele care nu mai sunt virgine.
si apropos de Dumbrava si gradina zoo..., am fost sapt trecuta pe acolo si am avut impresia k te zaresc... dar cum spuneam ...mi s-a parut ... era doar un cimpanzeu....
paullyss
Postat pe 12 Martie 2009 18:22

cu riscul de a ma repeta...te consideri superior ? crezi k nu ne putem ridica la nivelul asteptarilor tale ?k altfel nu inteleg de ce zici k tre sa o iei de la clasa a 1-a , sa-i explici ca la un copil de 2 ani...
singurul care nu pricepe esti u... nu pricepi k nu esti dorit pe acest forum ...pt k nu ai cum sa ne ajuti ... nu esti in masura sa ne dai sfaturi ... chiar u ai spus k nu te pricepi la relatii ... de ce te bagi?
eu personal m-am simtit jignita la vb tale de aceea am si ripostat... la fel cum u nu concepi sa-ti fie calcata in picioare demnitatea , la fel nici noi nu acceptam ...
cred k m-am facut inteleasa ...
din acest moment refuz sa-ti mai rasp la mesaje cu gandul k atitudinea ta de psiholog intelectual nu vrea sa aibe si mai mult de suferit ... raspund in acelasi mod in care sunt provocata ... chiar dc asta inseamna sa ma cobor la nivelul tau...
sper sa ai o zi buna...!!!
paullyss
Postat pe 12 Martie 2009 18:33

Bine atunci lamureste-ma de unde te pricepi la virginitatea in relatii?Ai avut multe virgine, ca tu virgin nu ai fost la casatorie, asta e clar.
alina
Postat pe 12 Martie 2009 18:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 2 De la: Valy90 7 Mai 2011 19:35
Intrebare 4 De la: iulika_flore 13 Iulie 2009 11:53
Melodia pentru aducerea tortului miresei 33 De la: 16 Ianuarie 2016 11:18
Video,foto,evenimente-amintiri sublime 1 De la: eunescu09 24 August 2009 08:06
Botez 25 De la: franziska_eu 20 Februarie 2012 11:11