Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-25 10:03:19 Se spune ca placerea omului nu se discuta,fiecare cum se simte mai bine, de aceea nici eu nu o generalizez si spun ca eu personal nu vad unde e placerea, consider placere la un raport sexual , cand ambii parteneri simt placere in acelas timp, ori la sex oral nu e asa ceva. In legatura cu respectul, conteaza cine e partenerul. Una e sa-i ceri unei femei de ocazie contra unei plati, si alta este sa-i ceri proprii neveste, este la fel cum i-ai cere sa faceti sex in fata prietenilor, colegilor tai, si apoi sa profite si ei de ea.Nu o confunda cu o prostituata. daca ea vrea, trebuie sa-ti dea de gandit despre fidelitatea ei !!! repet, e o parere personala!

69 si o simt amandoi :D .....
iar esti egoist ... adica barbatului sa-i practice cineva dar femeia sa nu stie ce minuni face ¨una lengua juguetona¨ ¨ce tie nu-ti place altuia nu-i face ...... dar ce tie-ti place poate i-ar place si altuia¨

glumesc ...e parerea ta si o respect chiar daca nu sunt de acord.... dar mai glumim si noi
rocsanyk3
Postat pe 26 Martie 2009 01:37

¨Persoanele care fug din tara, suntacele gunoaie ,puturosii, care nu stiu sa se descurce aici si se duc unde sunt cainii cu covrigi ¨

am zis ca nu mai vorbsc urat cu tine ca oricum nu am cu cine ..... dar fraza de mai sus poti sa ti-o bagi in c-u-r cere-ti scuze ca nu stii despre ce vorbesti .... nu se duce nimeni in strainatate sa stea degeaba .... ca e puturos,,,, daca se duc ... o fac tocmai pentru a munci si pentru a se putea descurca in viitor .... Te crezi destept dar esti contrariul ... cati din tara nu au facultati si mastere si nu au de munca sau lucreaza ca vanzatori ... ti se pare atat de simplu sa-ti cumperi un apartament si o masina cu salariile din tara? poate unele perechi considera ca e mai fain sa le intre 3500 € pe luna in cont decat sa munceasca la fel de mult pentru 700 € in tara. Sau poate prefera sa munceasca 3 ani departe de familie, cu greutati fara nimeni langa ei si sa-si cumpere o casa in tara decat sa munceasca o viata si sa tot plateasca rate iar banii sa nu le mai ajunga niciodata. ti se pare tie ca oamenii astia sunt gunoaie? gunoi mai mare esti tu ca ei .... si ma opresc aici ca m-ai suparat si nu vreau sa vorbesc urat
apropo ... eu sunt in Spania si nu am fugit din tara, nu sunt nici gunoi, nici puturoasa si nu ma asteptam sa fie cainii cu colaci in coada aici si nici nu iti da nimeni nimic degeaba daca nu stii sa te descurci
rocsanyk3
Postat pe 26 Martie 2009 02:16
De la: rocsanyk3, la data 2009-03-26 01:37:56
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-25 10:03:19 Se spune ca placerea omului nu se discuta,fiecare cum se simte mai bine, de aceea nici eu nu o generalizez si spun ca eu personal nu vad unde e placerea, consider placere la un raport sexual , cand ambii parteneri simt placere in acelas timp, ori la sex oral nu e asa ceva. In legatura cu respectul, conteaza cine e partenerul. Una e sa-i ceri unei femei de ocazie contra unei plati, si alta este sa-i ceri proprii neveste, este la fel cum i-ai cere sa faceti sex in fata prietenilor, colegilor tai, si apoi sa profite si ei de ea.Nu o confunda cu o prostituata. daca ea vrea, trebuie sa-ti dea de gandit despre fidelitatea ei !!! repet, e o parere personala!

iar esti egoist ... adica barbatului sa-i practice cineva dar femeia sa nu stie ce minuni face ¨una lengua juguetona¨ ¨ce tie nu-ti place altuia nu-i face ...... dar ce tie-ti place poate i-ar place si altuia¨

glumesc ...e parerea ta si o respect chiar daca nu sunt de acord.... dar mai glumim si noi
Rocsanyk3, la prima postare,eu nu sunt egoist, dar sexologii si multi care practica asa ceva ,admit ca placerea sexului oral este la fel cu placerea onaniei,iar la femei nu vad ce placere mai mare sa-i faca "una lengua" fata de un sex normal.Sunt femei care pentru bani fac asa ceva , nu le poti interzice,asa ca daca ele vor neobligate, barbatii de ce sa nu incerce,dar pentru nevasta ,tot respectul .! La a doua postare, nu ai dreptate, eu nu ma-m referit la cei care pleaca cu contracte, prin si trimisi de firme, sau delegatii.dar;nu zice nimeni ca acolo nu se munceste[in afara de tigani] dar nu-mi spune mie ca se castiga 3000 E,; mai mult de 800-1000E [ si asta la munca ,munca!!] nu se castiga. Eu am trei nepoti in Spania,lucreaza in constructii si doi veri in Anglia,dar mai mult de 1000 E nu iau;.am fost in vizita la ei si nu mi-a placut cum sunt tratati romanii acolo,sa recunoastem ca e o greseala pentru multi care au plecat acolo,am vazut femei cu facultati in tara , ajung acolo capsunari, si tucalisti[ duc olicile la golire la WC] spala copii la fund, menajere, pentru cativa euro asa ca daca te duce mintea , bani multi se fac si aici.! Mai e si reclama care o fac Romaniei, toti spun ca au ajuns romanii capsunari si tucalisti la straini.Nu rcsanyk3,eu si multi ca mine, nu suntem de acord, cu plecatul la munca in strainatate, asa ca nu exagera cu strainatatea .
Tycu
Postat pe 26 Martie 2009 09:41

CE TARE AI FOST!!!!
mihaelamitea
Postat pe 26 Martie 2009 14:07
DAR ICA NU V-ATI PLICTISIT SA VB CO DOMNUL MITICA CARE NU ARE NIMIC MAI BUN DE FACUT CU BARBATII,CE CAUTA LANGA NOI????OARE ESTE FEMEIE?
MONYK_ADRIANA
Postat pe 26 Martie 2009 15:15
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-03-26 15:15:57DAR ICA NU V-ATI PLICTISIT SA VB CO DOMNUL MITICA CARE NU ARE NIMIC MAI BUN DE FACUT CU BARBATII,CE CAUTA LANGA NOI????OARE ESTE FEMEIE?
sml-happy0065: Sa facem cunostinta, eu sunt mitica, si ce caut langa voi ? pai imi place sa stau langa femei, , daca sunt si eu femeie, atunci am inclinatii de lesbiana !
Tycu
Postat pe 26 Martie 2009 16:24
Mai Mitica ce vrei sa spui k noi toti romanii plecati in alte tari suntem niste gunoaie si niste lasi doar pentru ka in scumpa noastra Romanie nu putem trai?Ma gandesc k sunt tanara si peste vreo 2 ani vreau copii si ce viitor le-as putea oferi in scumpa noastra tara?Sa stau sa muncesc pe 1000ron cand aici muncesc pentru 1000 lire si sotul pentru 2000lire?!Esti absurd Mitica!Muncim la fel de mult ca si in tara dar salariul si viata si oamenii nu se pot compara si in plus copii nostri au sansa la un viitor mai bun.Noi toti astea de care spui tu k suntem lasi nu am plecat departe de casa,de familie si prieteni de bine ce ne era ci am plecat pt.ca nu am mai suportat mizeria din scumpa noastra tara!Nu mai vorbi fara tine!!!!In plus chiar daca locuiesc in UK asta nu ma schimbat si nu mia schimbat nici felul in care gandesc lucrurile in schimb tu daca iai spune unui englez ce gandesti si cum gandesti s-ar prapadi de ras si te-ar trimite la psihiatru! Si dupa cum am mai spus fiecare dintre noi are dreptul la fericire independent de alte persoane asa k traiti-va viata asa cum doriti fara sa va pese de cine ce zice ka doar o viata avem!!!!!!pupici,multa dragoste si numai bine tuturor!
acular22
Postat pe 26 Martie 2009 17:05
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-25 18:02:07
De la: acular22, la data 2009-03-25 15:49:16Salut din nou!Mai Mitica vad ca nu te lasi nici cum!Nu ma mir ka Romania ramane in aceeasi gaura neagra atata timp cat mai sunt oameni care gandesc astfel si pe deasupra incearca sa-i indoctrineze si pe cei tineri cu astfel de idei si in unele cazuri chiar reusesc din pacate.De la aceste idei se ajunge la maltratarea femei de barbat din pacate.Si nu ma mir ka tot mai multi tineri fug din tara asta si nu isi mai doresc sa se intoarca in ea.Pana la urma cel mai mult conteaza ka avem doar o viata si cum fiecare dintre noi suntem unici,atunci fiecare iti doreste sa fie fericit in felul lui.Ce conteaza cine esti atata timp cat esti fericit?!Ce ma intereseaza pe mine cine ce spune despre mine?Nimeni nu traieste in locul meu asa k imi fac viata cum vreau eu nu cum vor altii caci daca mias face viata dupa cum vor altii inseamna k as trai degeaba!Si chestia asta ca daca nu te mariti fecioara este o rusine mi se pare cea mai mare stupizenie din cate am auzit!!!!!!!!!Ce conteaza cum te mariti caci pana la urma poti sa fii cea mai mare tarfa de pe planeta si sa fi cea mai fericita femeie de pe pamant sau poti sa fi sfanta sfintelor si sa fi cea mai nefericita femeie de pe intreg globul!Conteaza sa sti sa alegi in viata si daca ai facut o alegere gresita sa nu o mai repeti si conteaza fericirea ta!Omul care te iubeste cu toata fiinta lui te accepta asa cum esti cu calitati si defecte si pt.acest om nu conteaza ka teai casatorit cu el sfanta sau nevirgina ci conteaza viata de zi cu zi alaturi de el,prezentul si viitorul vostru impreuna si totodata iti respecta trecutul!Sfatul meu este sa va traiti viata asa cum doriti fara sa va intereseze catusi de putin gura lumii si fiti fericite asa cum doriti k o singura viata avem!!!!pupici,numai bine si multa dragoste tuturor!
OOOOOO, lume noua, ce mai e prin Anglia ?Mai trebuie o persoana si se face gasca la loc ca-n vremurile bune.Am crezut ca acolo in GB. ti-ai mai modelat gandirea, dar...!Nu acular 22 , cam 14 ai dreptate . !Sa o luam asa: Romania, nu este "gaura neagra "; eu [ AM MAI REPETAT ]nu indoctrinez pe nimeni, eu mai spun cum e bine sa fie ca fii sigura cunosc . Persoanele care fug din tara, suntacele gunoaie ,puturosii, care nu stiu sa se descurce aici si se duc unde sunt cainii cu covrigi,.Acular, am mai vorbit asta , este adevarat ca tu iti faci viata cum crezi, ar e indicat sa ti cont si de sfaturile altora cu experienta in viata , de obicei cei in varsta . Nu este rusine sa nu te mariti, fecioara , dar depinde cum ai pierdut fecioria. Eu nu cred ca cea mai mare tarfa va fi cea mai fericita in casnicie,decat daca are sotul un bolovan, mamaliga .Nu e chiar asa ca omul care te iubeste te accepta asa cum esti .!!; nu prea cred, exemplu;e o fosta prostituata, care barbat ar iubii o asemenea femeie.Sfatul asta ca sa va traiti viata cum vreti nu prea e indicat . !
acular22
Postat pe 26 Martie 2009 17:20
Si Mitica cica conteaza cum tiai pierdut fecioria?! Pt.cine???Imediat o sa ne spui ce avem voie si ce nu avem voie sa facem in dormitor cu sotii nostri! Si apropo de indocrinare da cred k sunt tineri pe care ai putea sa-i indocrinezi cu ideile tale poate chiar si fara voie.Si sa-ti mai zic ceva da am vazut cazuri in care ea a avut o viata nu tocmai de sfanta si acum e o sotie minunata,iubita si respectata de un adevarat barbat si cunoscut si cazuri in care ea a fost sfanta sfintelor si s-a ales praful de ea asa k totul depinde de alegerile pe care le facem in viata caci viata e minunata!Si e inportant sa auzim parerile altor persoane dar cel mai important e sa facem cum dorim noi nu cum vor altii caci nu altii traiesc si simt in locul nostru si ce ii doare capul pe altii ce fac eu in dormitor sau in viata mea personala?!Asta inseamna lipsa de civilizatie si lipsa de informatie si toate astea se datoreaza scumpei noastre tari ext comuniste care inca din pacate mai traieste in comunism,in doctrina si in turma!Si apoi sa mai stai in ea?!
acular22
Postat pe 26 Martie 2009 18:11
ma scuzati ca ma bag si eu in discutie,de cand m-am inscris si pana acum am citit doar ceea ce s-a scris pe acest topic.dar acum am sa scriu si eu parerea mea in legatura cu acest subiect.Intradevar nu este o rusine sa te casatoresti virgina ,asa cum nu este nici faptul ca nu mai esti fecioara in noaptea nuntii..nu mai exista multi barbati care sa spere ca viitoarea lor sotie este virgina .iar in zilele noastre daca i-ai spune unui barbat ca esti virgina la 25 de ani s-ar gandi la ceea ce este mai rau si cu siguranta ar da bir cu fugitii.Virginitatea asta este cu doua taisuri este bine sa ti-o pastrezi din punct de vedere bisericesc si medical(protectie impotriva unor boli)dar poti la fel de bine sa renunti la ea .si am o intrebare pentru barbatii care isi spun parerile pe acest topic:cate fete ati iertat inainte de casatorie si poate chiar in timpul casatoriei).?Virginitatea unei fete nu se pierde uitandu-se la televizor,din cate stiu eu are si barbatul un rol foarte important .si sa nu-mi spuneti ca e vina lor ca va cad in plasa ca nu va cred.
mihaelaonu
Postat pe 26 Martie 2009 20:28
De la: klarra, la data 2009-03-15 23:20:40
De la: klarra, la data 2009-02-22 11:02:04Buna ziua,frumoasele mele doamne,dezghetate la minte si fericite alaturi de prietenii/sotii vostri iubitori,nu va mai stricati ziua bagand in seama un labil-MITICA(va dati seama cat de nefericit este acest omulet meschin). NU-L MAI BAGATI IN SEAMA,EU ASA FAC SI VEDETI CA-L ROADE,DACA NIMENI NU-I RASPPUNDE LA INEPTII,VA DISPAREA.
klarra
Postat pe 26 Martie 2009 21:15
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-26 09:41:40
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-25 10:03:19 :sml-
Rocsanyk3, la prima postare,eu nu sunt egoist, dar sexologii si multi care practica asa ceva ,admit ca placerea sexului oral este la fel cu placerea onaniei,iar la femei nu vad ce placere mai mare sa-i faca "una lengua" fata de un sex normal.Sunt femei care pentru bani fac asa ceva , nu le poti interzice,asa ca daca ele vor neobligate, barbatii de ce sa nu incerce,dar pentru nevasta ,tot respectul .! La a doua postare, nu ai dreptate, eu nu ma-m referit la cei care pleaca cu contracte, prin si trimisi de firme, sau delegatii.dar;nu zice nimeni ca acolo nu se munceste[in afara de tigani] dar nu-mi spune mie ca se castiga 3000 E,; mai mult de 800-1000E [ si asta la munca ,munca!!] nu se castiga. Eu am trei nepoti in Spania,lucreaza in constructii si doi veri in Anglia,dar mai mult de 1000 E nu iau;.am fost in vizita la ei si nu mi-a placut cum sunt tratati romanii acolo,sa recunoastem ca e o greseala pentru multi care au plecat acolo,am vazut femei cu facultati in tara , ajung acolo capsunari, si tucalisti[ duc olicile la golire la WC] spala copii la fund, menajere, pentru cativa euro asa ca daca te duce mintea , bani multi se fac si aici.! Mai e si reclama care o fac Romaniei, toti spun ca au ajuns romanii capsunari si tucalisti la straini.Nu rcsanyk3,eu si multi ca mine, nu suntem de acord, cu plecatul la munca in strainatate, asa ca nu exagera cu strainatatea .

imi spui tu din tara cat se castiga aici unde sunt eu .... oare care stie mai bine? ... daca sunt niste närozi normal ca nu castiga si daca nu stiu sa se descurge .... pentru 800 € mai bine ar sta acasa ... si daca am spus de suma respectiva m-am bazat pe ceva si am spus de PERECHE nu de persoana ... si trebuie sa-ti si mearga putin capul sa stii sa vorbesti si sa te comporti cum trebuie ... e normal ca aia tampiti sa fie respinsi de societate daca vin cu impresii de mârlani. si sunt mai multi ca mine care ii fac pe straini sa-si schimbe imprsia proasta pe care o au despre tara .... la noi au venit spanioli la nunta si am fost in excursie prin tara au fost extraordinar de multumiti ... cand ne-am intors in spania toti cunoscutii ne laudau si ne spuneau ca au vazut poze si video din romania si nu se asteptau sa fie atat de frumos
si e adevarat ca vin multi la capsuni ce-ai mai zis tu si prostitutie dar asta nu inseamna ca sunt toti la fel ... daca nu e in stare sa invete limba tarii in care se afla si in afara de romana nu mai stie nimic cine sa-i dea de munca .... normal ca-i tine pe camp si unde nu-i trebuie scoala ... dar mai sunt si altii care vorbesc 4 limbi straine (fara romana normal) si care pot gasi un servici de birou platit cu vreo 1500-2000 €

nu mai continui ca stiu ca n-am cu cine ... dar simteam nevoia sa spun asta
rocsanyk3
Postat pe 27 Martie 2009 02:03
De la: klarra, la data 2009-03-26 21:15:45
De la: klarra, la data 2009-02-22 11:02:04Buna ziua,frumoasele mele doamne,dezghetate la minte si fericite alaturi de prietenii/sotii vostri iubitori,nu va mai stricati ziua bagand in seama un labil-MITICA(va dati seama cat de nefericit este acest omulet meschin). NU-L MAI BAGATI IN SEAMA,EU ASA FAC SI VEDETI CA-L ROADE,DACA NIMENI NU-I RASPPUNDE LA INEPTII,VA DISPAREA.

ma alatur ink o data grupului ... asta nu dispare nici daca dispare grace-ul ..... isi face alt site si posteaza monologuri ...
rocsanyk3
Postat pe 27 Martie 2009 02:25
De la: rocsanyk3, la data 2009-03-27 02:25:06

ma alatur ink o data grupului ... asta nu dispare nici daca dispare grace-ul ..... isi face alt site si posteaza monologuri ...

alina
Postat pe 27 Martie 2009 08:54
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-26 16:24:01
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-03-26 15:15:57DAR ICA NU V-ATI PLICTISIT SA VB CO DOMNUL MITICA CARE NU ARE NIMIC MAI BUN DE FACUT CU BARBATII,CE CAUTA LANGA NOI????OARE ESTE FEMEIE?
sml-happy0065: Sa facem cunostinta, eu sunt mitica, si ce caut langa voi ? pai imi place sa stau langa femei, , daca sunt si eu femeie, atunci am inclinatii de lesbiana !

http://www.kudika.ro/articol/relatii/6448/De-ce-merita-sa-faci-sex-de-la-prima-intalnire.html
alina
Postat pe 27 Martie 2009 08:55
De la: alina_manuela, la data 2009-03-27 08:54:33

Cum Alinuta, nu esti de partea mea ?
Tycu
Postat pe 27 Martie 2009 11:31
De la: mihaelaonu, la data 2009-03-26 20:28:18ma scuzati ca ma bag si eu in discutie,de cand m-am inscris si pana acum am citit doar ceea ce s-a scris pe acest topic.dar acum am sa scriu si eu parerea mea in legatura cu acest subiect.Intradevar nu este o rusine sa te casatoresti virgina ,asa cum nu este nici faptul ca nu mai esti fecioara in noaptea nuntii..nu mai exista multi barbati care sa spere ca viitoarea lor sotie este virgina .iar in zilele noastre daca i-ai spune unui barbat ca esti virgina la 25 de ani s-ar gandi la ceea ce este mai rau si cu siguranta ar da bir cu fugitii.Virginitatea asta este cu doua taisuri este bine sa ti-o pastrezi din punct de vedere bisericesc si medical(protectie impotriva unor boli)dar poti la fel de bine sa renunti la ea .si am o intrebare pentru barbatii care isi spun parerile pe acest topic:cate fete ati iertat inainte de casatorie si poate chiar in timpul casatoriei).?Virginitatea unei fete nu se pierde uitandu-se la televizor,din cate stiu eu are si barbatul un rol foarte important .si sa nu-mi spuneti ca e vina lor ca va cad in plasa ca nu va cred.
Da domnita,normal ca nu e rusine sa te casatoresti virgina, in noaptea nuntii, dar faptul ca nu mai esti fecioara , asta depinde de, in ce imprejurari s-a piedut virginitatea , in cazurile de :viol, divort din cauza lui,bolnav mintal, santaj, sau baiatul cu care ai pierdut fecioria sa fie singurul, tot el prieten , amant si sot, nu este rusine sa nu fi fecioara ,nu este acelas lucru, cu femeile care au mai trecut si prin alte paturi de buna voie, cum se mai prezinta alea in fata viitorului sot? Numai o buturuga , bolovan de barbat le mai ia .!Am ramas surprins de parerea asta , ca logodnicul care afla ca logodnica lui mai e virgina la 25 ani , o ia la fuga ?- e gluma ce spui ?; ala nu e barbat, ori e ipotent, ori e prea mamaliga , bolovan buturuga, pentru urinat cainii pe ea , ori bolnav psihic ..chiar asa tampiti barbati nu cred ca sunt! Virginitatea e bine sa o pastrezi, bisericesc, medical si foarte important , puritatea corpului,pastrarea demnitatii tale de om, impresia celor din jurul tau, adica nu o sa auzi, [ cum am auzit eu in multe cazuri] "prostul asta pe cine a luat !!" si cel mai frumos cadou care-l faci viitorului sot ! Cate fete iarta barbatul ? Daca fata e virgina , ar trebuii sa tina cont barbatul , dar e o vorba "pana cateaua nu ridica coada, cainele nu se da la ea " asa ca ... !
Tycu
Postat pe 27 Martie 2009 12:05
Klarrita,de unde sti asa sigura ca toate doamnele sunt dezghetate la minte si fericite ?
Tycu
Postat pe 27 Martie 2009 12:12
De la: acular22, la data 2009-03-26 18:11:16Si Mitica cica conteaza cum tiai pierdut fecioria?! Pt.cine???Imediat o sa ne spui ce avem voie si ce nu avem voie sa facem in dormitor cu sotii nostri! Si apropo de indocrinare da cred k sunt tineri pe care ai putea sa-i indocrinezi cu ideile tale poate chiar si fara voie.Si sa-ti mai zic ceva da am vazut cazuri in care ea a avut o viata nu tocmai de sfanta si acum e o sotie minunata,iubita si respectata de un adevarat barbat si cunoscut si cazuri in care ea a fost sfanta sfintelor si s-a ales praful de ea asa k totul depinde de alegerile pe care le facem in viata caci viata e minunata!Si e inportant sa auzim parerile altor persoane dar cel mai important e sa facem cum dorim noi nu cum vor altii caci nu altii traiesc si simt in locul nostru si ce ii doare capul pe altii ce fac eu in dormitor sau in viata mea personala?!Asta inseamna lipsa de civilizatie si lipsa de informatie si toate astea se datoreaza scumpei noastre tari ext comuniste care inca din pacate mai traieste in comunism,in doctrina si in turma!Si apoi sa mai stai in ea?!
In primul si primul rand , nu te lega de comunism, ca era mai bine atunci .I-mi placeai mai mult inainte cand vorbeai asa frumos de sotul tau si relatia voastra ,clima din GB te-a influentat , cumva.Cand am spus eu cum sa faceti in dormitor cu sotii vostri?Da, ar fi bine sa fie cat mai multi tineri indoctrinati cu ideile mele, ca ar scadea numarul divorturilor , casatoriilor cu final esec,. Stiu ca sunt cazuri cu femei sfinte si nu tocmai sfinte de care vorbesti dar,de geaba e sotie minunata , ca pata "murdara" ramane pe viata si respectata e numai de cine nu-i cunoaste trecutul , iar barbatul ala "e el adevarat"?- sa fim seriosi . Iar cazuri cu sfinte care nu au avut noroc, asta inseamna ca s-au grabit, trebuia sa-l studieze pe baiat mai bine,nu sa se arunce ca "baiat ca ala nu mai e altul "sau poate a facut ea ceva rau.In viata personala faci cum doresti , adevarat ca asa e, dar e bine sa ti cont si de parerea altora care-i sti ca persoane serioase Asa ca....!
Tycu
Postat pe 27 Martie 2009 14:39
De la: rocsanyk3, la data 2009-03-27 02:03:15
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-26 09:41:40
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-25 10:03:19 :sml-

imi spui tu din tara cat se castiga aici unde sunt eu .... oare care stie mai bine? ... daca sunt niste närozi normal ca nu castiga si daca nu stiu sa se descurge .... pentru 800 € mai bine ar sta acasa ... si daca am spus de suma respectiva m-am bazat pe ceva si am spus de PERECHE nu de persoana ... si trebuie sa-ti si mearga putin capul sa stii sa vorbesti si sa te comporti cum trebuie ... e normal ca aia tampiti sa fie respinsi de societate daca vin cu impresii de mârlani. si sunt mai multi ca mine care ii fac pe straini sa-si schimbe imprsia proasta pe care o au despre tara .... la noi au venit spanioli la nunta si am fost in excursie prin tara au fost extraordinar de multumiti ... cand ne-am intors in spania toti cunoscutii ne laudau si ne spuneau ca au vazut poze si video din romania si nu se asteptau sa fie atat de frumos
si e adevarat ca vin multi la capsuni ce-ai mai zis tu si prostitutie dar asta nu inseamna ca sunt toti la fel ... daca nu e in stare sa invete limba tarii in care se afla si in afara de romana nu mai stie nimic cine sa-i dea de munca .... normal ca-i tine pe camp si unde nu-i trebuie scoala ... dar mai sunt si altii care vorbesc 4 limbi straine (fara romana normal) si care pot gasi un servici de birou platit cu vreo 1500-2000 €

nu mai continui ca stiu ca n-am cu cine ... dar simteam nevoia sa spun asta
rocsanyk 3 , am citit ce ai postat dar nu am voie sa-ti raspund de la Grace
Tycu
Postat pe 27 Martie 2009 16:20

klarra
Postat pe 27 Martie 2009 18:48
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-21 16:50:23
De la: yessyka3, la data 2009-03-21 01:38:35
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-20 11:42:52
De la: alina_manuela, la data 2009-03-20 09:10:38
yessyka3 , esti novice in ale dragostei, si faci o confuzie;- una e sa iubesti o persoana, si alta e sa tii la acea persoana .;nu confunda, si retine ca in lume , o persoana poate iubii o singura data in viata, numai o singura persoana,pana la moarte, sau nicio data.Imposibil sa iubesti pe cineva pana ieri, si de azi pe alt cineva.; o dragoste e falsa .Asa ca,"Am iubit, am facut dragoste... ne-am despartit, l-am intalnit pe el.... am invatat din nou sa iubesc alaturi de el" este doar o parere falsa.Problema ? -poate al doilea sa fie adevarata iubire, poate sa nu,si ce fel de barbat e al doilea ca te-a admis trecuta prin patul primului ?!ciudat!!![poate urmareste ceva }!"Daca eram virgina in momentul cand l-am cunoscut crezi ca eram alta "? Da, erai, valorai mai mult in fata lui,aveai drepturi mai multe in fata lui ,era cadoul lui cel mai de pret,dar asa.....!Gelozia , este o dovada a iubirii,!

mity ... idolul tau Ceasca s-a dus de mult ... o data cu el si gandirea asta prosteasca ... mai vorbeste si tu cu lumea si incearca sa asculti ce au ceilalti de zis ca poate nu esti tu singurul ¨perfect¨ din tara asta. Parca ai avea ochelari de cal ... nu vrei deloc sa asimilezi raspunsurile date de noi. ai sa mori si o sa ramai la fel de necioplit.
jessica23_healthy
Postat pe 28 Martie 2009 02:49
De la: yessyka3, la data 2009-03-28 02:49:20
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-21 16:50:23
De la: yessyka3, la data 2009-03-21 01:38:35
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-20 11:42:52
De la: alina_manuela, la data 2009-03-20 09:10:38
yessyka3 , esti novice in ale dragostei, si faci o confuzie;- una e sa iubesti o persoana, si alta e sa tii la acea persoana .;nu confunda, si retine ca in lume , o persoana poate iubii o singura data in viata, numai o singura persoana,pana la moarte, sau nicio data.Imposibil sa iubesti pe cineva pana ieri, si de azi pe alt cineva.; o dragoste e falsa .Asa ca,"Am iubit, am facut dragoste... ne-am despartit, l-am intalnit pe el.... am invatat din nou sa iubesc alaturi de el" este doar o parere falsa.Problema ? -poate al doilea sa fie adevarata iubire, poate sa nu,si ce fel de barbat e al doilea ca te-a admis trecuta prin patul primului ?!ciudat!!![poate urmareste ceva }!"Daca eram virgina in momentul cand l-am cunoscut crezi ca eram alta "? Da, erai, valorai mai mult in fata lui,aveai drepturi mai multe in fata lui ,era cadoul lui cel mai de pret,dar asa.....!Gelozia , este o dovada a iubirii,!

mity ... idolul tau Ceasca s-a dus de mult ... o data cu el si gandirea asta prosteasca ... mai vorbeste si tu cu lumea si incearca sa asculti ce au ceilalti de zis ca poate nu esti tu singurul ¨perfect¨ din tara asta. Parca ai avea ochelari de cal ... nu vrei deloc sa asimilezi raspunsurile date de noi. ai sa mori si o sa ramai la fel de necioplit.
: sml-tongue0023: Nu e nici o legatura intre " Ceasca "si cum gandesc eu. Este adevarat ca,cu trecerea timpului a crescut si cu..rvasa..ria in tara ? O sa ajungem sa ne punem si nevestele in comun si sa ajunga "parasutele" strazii ca vrea borfetismul sa schimbe legile
Ce sa zica ceilalti ?cei care gandesc serios , zic ca mine ,!
Tycu
Postat pe 28 Martie 2009 13:16
Filmari si fotografii profesionale

Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitaþi-ne la nunta, iar noi va vom asigura cã puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!

Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com

imagineanuntiitale
Postat pe 27 Aprilie 2009 23:59
vad ca s-au calmat apele pe pagina asta ....
rocsanyk3
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:10
De la: rocsanyk3, la data 2009-04-28 15:10:57vad ca s-au calmat apele pe pagina asta ....
:

sml-happy0044: Ai observat,? cu mine s-au calmat apele,au inteles cum e realitatea
Tycu
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:39
NU SA- CALMAT APELE NE-AM PLICTISIT SA VEDEM CE SCRIETI PE AICI DL MITICA.AR TREBUI SA VB NISTE CHESTII MAI SERIOASE.
MONYK_ADRIANA
Postat pe 29 Aprilie 2009 15:10
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-04-29 15:10:25NU SA- CALMAT APELE NE-AM PLICTISIT SA VEDEM CE SCRIETI PE AICI DL MITICA.AR TREBUI SA VB NISTE CHESTII MAI SERIOASE.

Monyk Eu sunt mai vechi pe acest topic, si tot ce am postat aici sunt Chestii serioase. Daca ai un subiect legat de tema topicului, il discutam . De exem.- este o mare cinste pentru o fata sa fie virgina inainte de cununie. Nu conteaza baiatul cum e, important fata sa fie curata ; ce zici ?
Tycu
Postat pe 29 Aprilie 2009 18:58
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 18:58:18
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-04-29 15:10:25NU SA- CALMAT APELE NE-AM PLICTISIT SA VEDEM CE SCRIETI PE AICI DL MITICA.AR TREBUI SA VB NISTE CHESTII MAI SERIOASE.

Monyk Eu sunt mai vechi pe acest topic, si tot ce am postat aici sunt Chestii serioase. Daca ai un subiect legat de tema topicului, il discutam . De exem.- este o mare cinste pentru o fata sa fie virgina inainte de cununie. Nu conteaza baiatul cum e, important fata sa fie curata ; ce zici ?

Aloooooooooooooooooo radoiul!!! Opreste-te! Gata,stop!Nu te-ai plictisit de acelasi subiect?Exista 2 topicuri cu asta!Tu asta visezi si noaptea?Fereasca Dumnezeu.Oi fi tu vechi pe site-ul asta dar sa discuti intruna asa ceva devine plictisitor.
elleea_grace
Postat pe 30 Aprilie 2009 15:15
De la: elleea, la data 2009-04-30 15:15:35
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 18:58:18

Aloooooooooooooooooo radoiul!!! Opreste-te! Gata,stop!Nu te-ai plictisit de acelasi subiect?Exista 2 topicuri cu asta!Tu asta visezi si noaptea?Fereasca Dumnezeu.Oi fi tu vechi pe site-ul asta dar sa discuti intruna asa ceva devine plictisitor.
:

sml-confused0006: Pai daca te plictisesti, nu te baga .! fa alta ocupatie, de obicei fetele picteaza,sau croseteaza , si lasa pe altii care inteleg .! [ sa nu zici ca sunt rau ]
Tycu
Postat pe 30 Aprilie 2009 17:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cand nu se fac nunti in 2010? 51 De la: Jannine 3 Iulie 2010 18:01
Superstitii haioase 113 De la: amalia79_healthy 26 Martie 2013 22:25
primul ramane ultimul? 118 De la: Deeliaaaa 10 Decembrie 2013 08:43
m-a lasat dupa 5 ani jumatate..... 4 De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:53
cel mai bun tort de nunta 26 De la: lif3_dr3am 19 Decembrie 2009 19:03