Mai multe
De la: alina_manuela, la data 2009-03-16 15:13:00: sml-confused0067: Depinde , daca sunt la prima relatie, aleg virgina, Daca nu, aleg pe cea pe care o iubesc !De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-16 12:30:57De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-15 23:54:27: sml-confused0067: Klarrita, hai sa te aduc la tema !De ce crezi ca sunt unii barbati lipsiti de ambitia barbateasca si fiind la prima casatorie, se casatoresc cu fete, trecute prin alt pat ,dintr-o alta relatie? De geaba ea ii demonstreaza dragoste, si fidelitate, toate astea conteaza foarte putin daca nu el a fost primul la ea .!De la: klarra, la data 2009-03-15 23:20:40: sml-tongue0023: OOOO, buna ziua Klarrita, afla ca sunt foarte fericit. Afla ca dispar atunci cand vreau eu,Klarita.! Dar bucura-te suflet de om ca in curand asa o sa fac, o sa am multa treaba prin Tulcea!De la: klarra, la data 2009-02-22 11:02:04Buna ziua,frumoasele mele doamne,dezghetate la minte si fericite alaturi de prietenii/sotii vostri iubitori,nu va mai stricati ziua bagand in seama un labil-MITICA(va dati seama cat de nefericit este acest omulet meschin). |
||
|
Tycu Postat pe 16 Martie 2009 15:51 |
||
|---|---|---|
pfuuu... razi de mori ce idiotenii mai debiteaza membrul prm al acestui forum.....sa vezi si sa nu crezi......cred ca cea mai murdara si cea mai patata femeie e saraca de nevasta sa ca mai sta cu el....nu am nimik cu ea nu o cunosc dar vai de steaua ei...poate nu ati observat are si poza noua...doaaaamneeee ca mare i gradina ta doamne si el e paznicul......aaaa.....la prm nu trebuie sa dai nici un examen ceva...ca tare prost stai cu gramatica....de fapt stai prost in toate domeniile calm your anger si mai da ti cu aghiazma intre ochi......toate cele bune
|
||
|
adrianaciprian2000 Postat pe 16 Martie 2009 17:45 |
||
get a life nu ai nepotide plimbat prin parc,copii,treaba,servici,carti de citit...alte hobby-uri?????????????alta treaba nu ai decat sa raspunzi la fiecare in parte????????????...mai fa o scoala ceva poate te destepti....ceea ce nu cred..........
|
||
|
|
||
|
adrianaciprian2000 Postat pe 16 Martie 2009 17:52 |
||
De la: adrianaciprian2000, la data 2009-03-16 17:45:04pfuuu... Mai adriana, o sa ma uit in albumul tau, ca [culmea] nu te tin minte ! de unde sti ca am poza noua? de unde ma cunosti ?Sti ce este aia PRM? cu ce se mananca ? Vad ca esti noua, si nu cunosti ca pe aici e un obicei ;trebuie cand te bagi pe dicutii,sa spui si ceva despre tema topicului,sau la tine in catunul tau, nu se discuta subiecte inteligente !.
|
||
|
Tycu Postat pe 16 Martie 2009 20:26 |
||
in "catunul" meu macar se vorbeste corect romaneste....... ...si "domnul-inteligenta intruchipata"...dumneata esti cel pe langa subiect..... trezeste-te pun pariu ca stai langa pc sa vezi ...cine a mai scris ceva sa ripostezi.....esti intretinut de doamna de iti permiti sa stai pe acest forum si sa trimiti 300 mesaje doar la un singur topic.....altii mai si muncesc se vede ca dumneata nu prea....salutari din "catun".tu si livia ursu ce le aveti cu catunul si tarancile....curios..... ce coincidenta
|
||
|
adrianaciprian2000 Postat pe 17 Martie 2009 09:38 |
||
|
Citesc si eu de ceva vreme subiectul acesta si altele la care scrie acest domn Mitica Mitaru... Domnule Mitica, o sa va spun o poveste cat se poate de reala. Mama mea s-a nascut undeva la tara si a fost exemplul tipic de copil cuminte de la sat, prima la scoala si prima acasa. A fost crescuta in spiritul traditional al camasei patata de sange dupa noaptea nuntii si purtata pe bat in sat ca sa vada lumea ca fata a fost cuminte. S-a maritat fata mare la 19 ani, fara sa stie exact ce si cum ar trebui sa se intample in timpul unui act sexual, si ca multe alte fete tinere din vremea aceea, isi inchipuia sarutari tandre si soapte la ureche si lacrimi de fericire... Si bineinteles ca nu a fost asa. Mi-a povestit ca prima noapte a traumatizat-o profund, a lasat-o dezamagita si intrebandu-se 'Doamne, cu cine m-am maritat?'. Nu a durat mult pana sa-si dea seama ca sotul ei si tatal meu nu era deloc ceea ce credea ea...Fat-Frumosul se transformase intr-un badaran insensibil care atunci cand isi dorea sex ii tragea fusta peste cap si isi facea treaba fara sa se gandeasca la ce ar trebui sa simta ea... Si stiti dl Mitica ce s-a intamplat apoi? Fata inocenta si supusa, care nu comenta in fata sotului, a pus piciorul in prag, s-a folosit de sot ca sa ii faca un copil, dupa care nu l-a lasat sa se mai apropie de ea niciodata. Fiind o femeie frumoasa, a intalnit un barbat cu care a avut o relatie extraconjugala de 7 ani si care a invatat-o ce inseamna o relatie adevarata si implinita... S-a despartit de el in momentul in care a venit momentul sa aleaga intre copil si iubire. A ales copilul...dar atunci cand am crescut a avut grija sa ma invete sa deschid ochii de 10 ori inainte sa ma casatoresc cu cineva si sa ma asigur ca este barbat adevarat, care stie sa se poarte cu o femeie , si in pat si in societate. Iata de ce nu veti reusi niciodata sa ma convingeti ca femeia trebuie sa ramana virgina pana in noaptea nuntii. Si sa va mai spun ceva. Un barbat decent , cult, destept, cu bun simt, nu va judeca niciodata o femeie pt ca a avut relatii inaintea lui. Ii va cere fidelitate si iubire si o va sui pe un piedestal pt restul vietii daca este sigur ca ea este aleasa. |
||
|
dantelutza Postat pe 17 Martie 2009 10:55 |
||
bine zis danteluta ... e plina tara de astfel de exemple...ma bucur ca ai pus punctul pe i......
|
||
|
adrianaciprian2000 Postat pe 17 Martie 2009 14:49 |
||
[qu ote name='adrianaciprian2000' date='2009-03-17 09:38:23'] in "catunul" meu macar se vorbeste corect romaneste....... ...si "domnul-inteligenta intruchipata"...dumneata esti cel pe langa subiect..... trezeste-te pun pariu ca stai langa pc sa vezi ...cine a mai scris ceva sa ripostezi.....esti intretinut de doamna de iti permiti sa stai pe acest forum si sa trimiti 300 mesaje doar la un singur topic.....altii mai si muncesc se vede ca dumneata nu prea....salutari din "catun".tu si livia ursu ce le aveti cu catunul si tarancile....curios..... ce coincidenta[/quote] : sml-tongue0023: Afla mai necunoscuto[ ca asta esti] ca muncesc ,dar mai mult cu capul[mintea] ca de asta am terminat o scoala , superioara liceului.Tu ai 8 clase ? Cand citesti de Livia Ursu , sau ii pomenesti numele, te ridici in picioare si zici "Sarut mana doamna Livia Ursu" ;-e greu sa ajungi la nivelul ei !
|
||
|
Tycu Postat pe 17 Martie 2009 17:55 |
||
De la: adrianaciprian2000, la data 2009-03-17 14:49:20bine zis danteluta Corect "bine zis danteluta " ca a venit cu un caz exemplu,tu cu ce ai venit pe acest topic ? ,
|
||
|
Tycu Postat pe 17 Martie 2009 17:59 |
||
De la: dantelutza, la data 2009-03-17 10:55:06Citesc si eu de ceva vreme subiectul acesta si altele la care scrie acest domn Mitica Mitaru...: sml-indifferent0014: Danteluta, crede-ma ,nu am nici o intentie sa-ti jignesc parintii,tot respectul pentru ei, ce ai spus aici ai fi vrut sa-ti invinuim tata-l la tot ce a facut ; ei bine nu, adevarat ca nici tu nu ai precizat niste lucruri, dar ce a facut mama ta a fost oribil! [repet,nu interpreta ca o condamn sau sa o jignesc] Mama ta a plecat foarte frumos printr-o curatenie pura, prin virginitate [putine reusesc asta] si la sfarsit"a dat cu bata-n balta " Nu ai precizat cum sa maritat:fortat ,obligata de cineva, din dragoste,..?Doamna la inceput se astepta la ceva frumos si tot dansa isi da singura raspunsul"Doamne, cu cine m-am maritat?"Aici nu inteleg la fete,[multe fete fac greseala asta] cunosc azi baiatul si maine nunta !Pai eu stiu ca o fata mai intai vorbeste cu baiatul o perioada ,il studiaza, vede ce fel de om e,ce pretentii are ,ce ganduri, tu spui ca dupa un timp a vazut ce fel de om e [!!] pai si pana la casatorie n-a vazut ? Nu ai spus cum se purta tata-l tau cu mama ta, adica batai, jigniri, amante ?- sa sti, numai daca ii punea fusta pe cap sotiei si isi facea treaba, nu inseamna ca e badaran.Asta se rezolva printr-o discutie cu el, ajungeau la o intelegere,dar ce a facut acum mama ta , e urat.Adica , dupa copil nu l-a lasat sa se aproprie de ea;-de ce ?Si cel mai urat lucru, condamnabil, a fost relatia extra conjugala.;Danteluta , infidelitatea e condamnabila indiferent in ce conditii se face.-trebuia divort mai intai!Daca nu au divortat ar trebuii sa ceara asa ceva macar din rspect pentru copil Te-a invatat sa deschizi ochii de 10 ori inainte ? Dansa de ce nu i-a deschis ?Danteluta,in toata povestea asta, virginitatea nu are nici o legatura_Crezi ca mama ta daca nu era virgina , avea alta soarta in casatorie ?tot"norocul ala il avea.Daca ai ocazia sa fii virgina pana in noaptea nuntii, asa sa fii ca e un avantaj al tau.daca nu vei fi virgina , o sa nimeresti mai bine?-poate mai rau ! nu-ti bate joc de corpul tau ! |
||
|
Tycu Postat pe 17 Martie 2009 18:57 |
||
domnu`"sa traiti dom`vadim"....pe acest topic am intrat sa invat din experientele celorlalti care stiu ce vorbesc.....si am mai intrat si ca sa ti dau peste nas atunci cand e prea sus decat trebuie..... fie ca iti place sau nu.....so take it as it is...cauta in dictionar sa vezi ce inseamna sa nu uiti sa raspunzi...
|
||
|
adrianaciprian2000 Postat pe 17 Martie 2009 19:13 |
||
|
Nu caut sa-mi condamne nimeni tatal sau sa-l denigrez in fata cuiva. In ceea ce ma priveste pe mine, ca si fiica, el si-a facut mereu datoria. Mama s-a maritat indragostita, dar eu am vrut sa subliniez altceva: relatia sexuala inainte de nunta, locuitul impreuna, sunt esentiale. Pana nu ajungi sa-l cunosti pe celalalt in cel mai mic detaliu, sa te onisnuiesti cu tabieturile sale, casatoria este foarte riscanta. Inainte de nunta, mama si cu tata se intalneau in parc, se duceau la film si faceau drumetii cu prietenii...Or asta nu inseamna ca se cunosteau...chiar din contra. Pt ca unui om ii este destul de usor sa fie intr-un fel in afara intimitatii lui, si cu totul altfel in circumstante private. Cum spuneam, mama, in naivitatea ei, era indragostita...tata era baiat frumos si parea absolut normal la suprafata... Dar stiti cat de mare trebuie sa fie socul atunci cand tu, ca tanara sotie indragostita, descoperi ca sotul tau are niste principii f prost inradacinate de mama lui care l-a cocolosit: nu folosea deodorant, facea baie o data pe sapt, nu se spala pe dinti...ca il invatase maica-sa ca sapunul, spray-ul, si alte asemenea distrug sanatatea. Stiti ca si astazi dupa 28 de ani de casatorie tatal meu inca are probleme cu adoptarea acestor norme elementare de igiena indiferent de cat s-ar lupta mama mea cu el? Despre infidelitatea mamei nu mai discut...El nu a invatat niciodata cum sa se poarte in pat. De cate ori se incerca o discutie , pleca trantind usi si bombanind. De divortat nu a divortat, pt ca la fel ca muuuuulte femei din tara noastra are aceasta cruce oribila de purtat: gura lumii, rusinea, ce-o sa zica aia si ala si cutare? Cat despre mine, aflati domnule Mitica, nu sunt virgina. Si nu imi e deloc rusine sa recunosc ca pana la sotul meu m-am mai culcat cu doi barbati. Si va rog sa nu ma luati cu epitete de genul 'patata' si murdara' pt ca va raciti gura degeaba. Eu consider ca daca nu aveam putina experienta pe care o am astazi, nu as fi stiut sa mai deosebesc indragosteala adolescentina de iubirea adevarata si nu as fi putut sa realizez ca sotul meu este un barbat cum rar intalnesti. Nu ma consider usoara sau depravata, am ani de studii in Statele Unite, sunt cadru didactic si translator, inca ma consider o femeie independenta si pe picioarele ei, chiar daca sunt casatorita. Le recomand tuturor fetelor de aici sa faca tot ce fac cu cap, sa aiba grija de ele, si nu uitati: valoarea noastra nu se contorizeaza prin cati barbati ne trec prin pat, ci prin faptul ca orice am face stim sa ne protejam, sa ne ingrijim, sa ne gandim in primul rand la noi, la educatia noastra, si la bunastarea noastra. Iar dvs. dle Mitica, nu mai fiti atat de vehement si transant cand va expuneti parerile, traim intr-o societate deschisa la minte, femeile din ziua de azi stiu ce vor, stiu pe cine sa aleaga, stiu CE E ALA UN VIOL, NU se casatoresc cu violatorii lor, samd... Ma scuzati pt mesajul f lung. |
||
|
dantelutza Postat pe 17 Martie 2009 20:50 |
||
"Infidelitatea este condamnabila indiferent in ce conditii se face"(mitica-pshico) dar violul oare nu e condamnabil indiferent in ce conditii se face??? Omul asta e complet paralel cu aceasta societate
|
||
|
klarra Postat pe 17 Martie 2009 21:35 |
||
De la: adrianaciprian2000, la data 2009-03-17 19:13:46domnu`"sa traiti dom`vadim"....pe acest topic am intrat sa invat din experientele celorlalti care stiu ce vorbesc.....si am mai intrat si ca sa ti dau peste nas atunci cand e prea sus decat trebuie.....: sml-tongue0023: Adrianaciprian, ai intrat pe acest topic ca sa inveti; foarte bine, ca ai muuuuulte de invatat Incepi sa-mi devi simpatica,as fi putut sa te ignor , ca subiecte nu ai pentru acest topic cum au ceilalti,dar nu o fac pentru ca ultimul timp a cazut topicul intr-o monotonie ,ca la un moment dat am vrut sa ma retrag [ma plictiseam] cand dintr-o data a venit minunea, adica tu !Dupa mult timp de invatat,din experientele celorlalti,abia atunci sa ai pretentii sa-mi "dai peste nas", pana atunci mai e !
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Martie 2009 08:27 |
||
De la: klarra, la data 2009-03-17 21:35:28"Infidelitatea este condamnabila indiferent in ce conditii se face"(mitica-pshico) dar violul oare nu e condamnabil indiferent in ce conditii se face??? Omul asta e complet paralel cu aceasta societate Klarrita, ieri unde l-ai trimis pe "tovarasul" cand ai scris pe topic ? Ma inebunisi bre cu violul ala,in cazul meu nu a vost condamnabil ,ca si un copil de gradinita intelegea situatia in care s-a facut; ia o cafea , aseaza-te in fata unei oglinzi ,[ dar sa fii singura]si intreaba imaginea cum e corect cu violul , poate ea gandeste mai bine, ca tu.......!
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Martie 2009 08:43 |
||
| off, mai bine invata sa scrii si sa citesti corect,toate am fost vrigine..depinde cat de norocoasa esti ..nu ca ar fi o rusine..asta e problema ta | ||
|
aly_billi2007 Postat pe 18 Martie 2009 09:35 |
||
De la: dantelutza, la data 2009-03-17 20:50:49Nu caut sa-mi condamne nimeni tatal sau sa-l denigrez in fata cuiva. In ceea ce ma priveste pe mine, ca si fiica, el si-a facut mereu datoria.: sml-confused0006: Domnita dantelutza,In afara de primul rand, nu ai dreptate cu nimic,nu sunt de acord cu asa ! Cu tata-l ai dreptate, parintii, indiferent cum sunt trebuie iubiti si respectati.Faci confuzii, am mai explicat , nu are nici o legatura relatia sexuala inainte de nunta ,cu cazul familiei tale, mamei tale.Daca mama ta avut sau nu noroc in casatorie, nu a avut nici o influenta virginitatea.Repet , nu am dreptul sa o condamn pe mama ta, tot respectul pentru dansa, dar vreau sa primesti de la mine o parere sincera , nu trunchiata.Ai zis bine "mama, in naivitatea ei" de ce ?; multe fete , am observat, se indragostesc ca e baiatul frumos ,si ajunge.Frumusetea adevarata este interioara, cea exterioara e trecatoare. Apoi ce dragoste e asta,[dragoste naiva], ca te intalnesti cu baiatul prin parc, in drumetii si sa nu-l cunosti in interior , daca-i lup sau cu inima deschisa, sa mai ai si soc ca n-ai stiut cine e ? Igiena barbatului , nu influenteaza cu ninic sufletul lui.Bine ca nu-i alcoolic ca era mai rau.Dantelutza,sa fie clar, tata-l tau prin purtarile sale , nu are nici o vina la fapta de infidelitate a mamei tale,dansa [scuza-ma] , nu a avut nici un motiv plauzibil sa faca asta.Trebuia mai intai sa discute cu tata-tau cum sta treaba in familie, daca nu se ajungea la nici un consens, corect DIVORTUL, si dupa aia ...!Daca nu a divortat, mai rau va ajunge in "gura lumii". si in familia asta [iar scuza-ma] nicio data nu va fi dragoste, este o relatie falsa .[din obligatie]! Alta confuzie.; oricare psiholog spune asta: pentru a cunoaste mai bine partenerul de familie, nu este obligatoriu [nici indicat nu este] sa locuiesti cu el[ ma refer la pat ];il poti afla"in maruntaiele lui", si de la "distanta"In legatura cu fostii doi parteneri trecuti ai tai, nu e bine ce ai facut, dar depinde de sot daca admite asa ceva, si de cel mai sfant lucru ; fidelitatea.Epitetele "patata si murdara" sunt pentru prostituate.In legatura cu violul sa o lasam asa , cunosc mai bine cum e , ca am trecut prin asa ceva.NUUUU,in ziua de azi majoritatea femeilor , nu prea stiu ce vor, de asta se ajunge la multe regrete, rateuri in casnicii .
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Martie 2009 12:49 |
||
|
Scrisesem un mesaj mai lung in replica, dar ni mi s-a postat. Nu-i nimic, ca si-asa scriu degeaba. V-am mai vazut si pe alte forumuri, dle Mitica si chiar vroiam sa va intreb: nu v-ati intrebat niciodata de ce peste tot unde va expuneti parerile, nimeni , dar absolut nimeni, nu este de acord cu dvs? Nu va pune asa un pic pe ganduri treaba asta? A, si mai doream sa va spun ceva: aveti o fetita, nu? Presupun ca o cresteti conform ideilor dvs: sa nu cumva sa aiba mai multi parteneri... Dar fata o sa creasca si o sa plece pe la scoli si stiti si dvs ca atunci cand unui copil i se impun chestii acasa, cu de-a sila, cand se va trezi singur, va face exact opusul. Si stiti ce incep fetele sa faca in facultate, in afara de invatat? SEX. Da, dle Mitica... Hai sanatate! |
||
|
dantelutza Postat pe 18 Martie 2009 16:18 |
||
De la: dantelutza, la data 2009-03-18 16:18:01Scrisesem un mesaj mai lung in replica, dar ni mi s-a postat.Nu domnita, nu e asa, nu toate nu sunt de acord ,mai ales cele de pe mess.Sti care nu sunt de acord? cele care lasa fruntea in jos in fata sotului adica cele care nu au fost ca mama ta de curate cand s-a maritat.Da ,fata creste in principiul meu, si nu prin obligatii ii impui ceva, si nu face opusul , daca o faci sa inteleaga cum e mai bine sa faca! mamata , cum a reusit sa fie curata inainte de casatorie, si fata ... !Vreau ca fata mea sa nu fie scoasa in suturi de sotul ei , ci ea sa poata sa-l scoata , daca e nevoie .! |
||
|
Tycu Postat pe 18 Martie 2009 18:22 |
||
|
chestiile astea chiar nu au nimic de-a face cu virginitatea, singura legatura cu asta sunt ochelarii de cal ai unor barbatii, si inca o data pt a nu stiu cata oara nu poti cere cuiva sa fie virgin tine de fiecare; fiecare face ce vrea cu corpul sau daca ceri virginitate trebuie sa o ai la randul tau de chestiile astea cu vurginitatea se preocupa doar barbatii frustrati si nesiguri pe ei si pe masculinitatea lor mie dc mi-ar cere vreunul asa ceva, sincer, l-as scuipa in fata si i-as spune ca e un frustrat incuiat si as fi eu cea care nu ar vrea sa mai aiba nimic de-a face cu dobitocul, sau dc e virgin si cere asta de la partenera se schimba situatia, sa zicem ca inteleg 20% |
||
|
alina Postat pe 18 Martie 2009 20:45 |
||
|
daca ar fi toti barbatii atat de incuiati la minte ca si mitica , toate femeile care au avut sorta mamei mele , ar trebui sa poarte o stea in frunte in semn de recunoastere , nu? ei , uite k nu s-a intamplat asa , iar mama mea a putut sa o ia de la-nceput , alaturi de un alt barbat , cu care are o fetita in varsta de 12 ani , departe de "tratamentul" pe care-l primea de la tatal meu , intre pumni , palme si injuraturi . si stiti cum s-a ajuns la aceasta situatie (nr. de a divorta ) ? mitica , crezi k nu era virgina ? era "mai virgina" decat putea pretinde cineva ... nu ... gura lumii e sloboda , si cum sa zica lumea k umbli de un an si ceva cu un baiat fara sa ai planuri de nunta ? si cand si-a dat seama cine era tatal meu , se aflau in prag de nunta si ea si-a mancat deja o bataie k nu voia sa intretina relatii sexuale . e normal ? in situatia mamei mele sunt x femei care au trecut peste aceste umilinte de dragul copiilor , de dragul parintilor , care se complaceau in aceasta situatie si ziceau k ceea ce si-au ales aia primesc ... mama este cel mai bun exemplu pe care-l puteam prezenta pentru a sustine toate "balivernele" ,cum le-ar numi cineva pe acest topic despre virginitate si concubinaj . virginitatea nu are nimic de-a face cu viata de familie , din contra , viata sexuala din-naintea casatoriei se dovedesc a fi foarte sanatoase , iar concubinajul intareste relatia , cel putin asa s-a intamplat in situatia noastra ... |
||
|
paullyss Postat pe 18 Martie 2009 21:42 |
||
|
atunci cand l-am cunoscut pe logodnicul meu , nu mai eram virgina ... crezi k am fost blamata ? afla k nu domnule mitica ... si el a avut relatii inainte si din acest motiv ne respectam viata privata si trecutul . totul se intampla cu un scop , iar dc a fost sa ne intalnim mai tarziu , traim prezentul si nu regretam nimic . viata este prea scurta pentru a face din acest detaliu un subiect de interes mai mare decat intelegerea si dragostea ce ne-o purtam . traieste clipa ... nu trai in trecut ... be happy ...
|
||
|
paullyss Postat pe 18 Martie 2009 22:01 |
||
| Total de acord cu Paullyss. | ||
|
dantelutza Postat pe 18 Martie 2009 22:03 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-13 12:32:08De la: yessyka3, la data 2009-03-13 03:46:41bai Mity ma surprinzi pe zi ce trece ( in räu ).... n-am mai intalnit persoane atat de incapatanate ... te zbati ca pestele pe uscat .. nu e nimeni de acord cu tine si tu nu si nu, tot pe a ta o tii eu nu am vazut nici un forum cu botezuri pe forumul grace pai uite ca am fost indiferenta, nu m-am batut, nu am violat, nu am injurat pe nimeni pe strada si am ajuns mai sus ca ei ... si asta imi da o satisfactie mai mare decat daca m-as fi batut ca o mahalagioaica. Asa gandesti tu dar nu imi spune cum trebuie gandit ca am si eu cap care functioneaza ... |
||
|
jessica23_healthy Postat pe 19 Martie 2009 02:12 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-17 17:55:34 Afla mai necunoscuto[ ca asta esti] ca muncesc ,dar mai mult cu capul[mintea] ca de asta am terminat o scoala , superioara liceului.Tu ai 8 clase ? Cand citesti de Livia Ursu , sau ii pomenesti numele, te ridici in picioare si zici "Sarut mana doamna Livia Ursu" ;-e greu sa ajungi la nivelul ei ! aici toti suntem necunoscuti ... si sigur majoritatea nici nu ar vrea sa te cunoasca ma indoiesc ca esti membru prm sau ca muncesti cu capul... de asemenea ma indoiesc ca ai terminat o scoala superioara... Ursu livia e o nesim tita... nu inteleg de ce ar trebui cineva sa o respecte atata timp cat ea nu prea stie ce e respectul ... |
||
|
jessica23_healthy Postat pe 19 Martie 2009 02:33 |
||
De la: yessyka3, la data 2009-03-19 02:33:12sml-confused0006: Yessyka3 , de ce te indoiesti ca sunt in PRM? Crezi ca-mi plateste cineva cotizatia ca sa te pacalesc,sau castig ceva ? nuuu! ; Scoala nu stiu daca e superioara, n-am puso in fata nicio data, am termiat institutul de elctronica si telecomunicatii Bucuresti, o scoala impusa de parintii mei, pentru combinatul Rm Valcea.Domnita,pe Livia Ursu nu o cunosc personal, dar pe forumurile unde posteaza ea ,am observat ca e o femeie , inteligenta,serioasa, respectoasa, adevarul ca ea nu prea e respectata,o femeie care judeca .La mine nu e nevoie sa ma cunoasca majoritatea,m-a cunoscut o data cine am vrut eu, asa ca...!Stii cine nu vrea sa ma cunoasca ? cele care au mai "calcat stramb"!De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-17 17:55:34 Afla mai necunoscuto[ ca asta esti] ca muncesc ,dar mai mult cu capul[mintea] ca de asta am terminat o scoala , superioara liceului.Tu ai 8 clase ? Cand citesti de Livia Ursu , sau ii pomenesti numele, te ridici in picioare si zici "Sarut mana doamna Livia Ursu" ;-e greu sa ajungi la nivelul ei ! |
||
|
Tycu Postat pe 19 Martie 2009 09:09 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-19 09:09:21De la: yessyka3, la data 2009-03-19 02:33:12sml-confused0006: Yessyka3 , de ce te indoiesti ca sunt in PRM? Crezi ca-mi plateste cineva cotizatia ca sa te pacalesc,sau castig ceva ? nuuu! ; Scoala nu stiu daca e superioara, n-am puso in fata nicio data, am termiat institutul de elctronica si telecomunicatii Bucuresti, o scoala impusa de parintii mei, pentru combinatul Rm Valcea.Domnita,pe Livia Ursu nu o cunosc personal, dar pe forumurile unde posteaza ea ,am observat ca e o femeie , inteligenta,serioasa, respectoasa, adevarul ca ea nu prea e respectata,o femeie care judeca .La mine nu e nevoie sa ma cunoasca majoritatea,m-a cunoscut o data cine am vrut eu, asa ca...!Stii cine nu vrea sa ma cunoasca ? cele care au mai "calcat stramb"!De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-17 17:55:34 Afla mai necunoscuto[ ca asta esti] ca muncesc ,dar mai mult cu capul[mintea] ca de asta am terminat o scoala , superioara liceului.Tu ai 8 clase ? Cand citesti de Livia Ursu , sau ii pomenesti numele, te ridici in picioare si zici "Sarut mana doamna Livia Ursu" ;-e greu sa ajungi la nivelul ei ! in legatura cu razbunarea, depinde de caracterul omului, eu de exemplu nu sunt asa. Nu e vorba de bataie, ca nici eu nu sunt Hercule sa bat pe toti, dar nici sa fiu indiferent cand i-mi face cineva rau.Exista mai multe metode de al face sa sufere si fara bataie .!
|
||
|
Tycu Postat pe 19 Martie 2009 09:17 |
||
Precum toti membrii PRM,observ ca Mitica-pshico nu-si ia doza de medicamente necesara luciditatii
|
||
|
klarra Postat pe 19 Martie 2009 10:12 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-03-18 20:45:16chestiile astea chiar nu au nimic de-a face cu virginitatea, singura legatura cu asta sunt ochelarii de cal ai unor barbatii, si inca o data pt a nu stiu cata oara nu poti cere cuiva sa fie virgin tine de fiecare; fiecare face ce vrea cu corpul sau: sml-confused0006: Alina ,nu te grabii ca ai si nu prea ai dreptate!Normal ca nu e nimic obligatoriu legal ,daca e vreo obligatie ,e morala.Un baiat venit de la parinti de acasa, adica fara nici o relatie, casatorie in trecut,ARE DREPTUL MORAL [pretentia ], daca vrea, sa-i ceara logodnicei, sa fie virgina si nimeni nu are dreptul moral sa-l judece[certe] pentru asta. ;daca a mai fost intr-o alta relatie,atunci face cum vrea el. Baiat virgin ,eu cred ca este impropriu spus, ca virgin inseamna ceva nou intact fara sa se umble la el,ori la barbat, nu are ce,si de barbat dezverginat nu am auzit,.. cum e aia ?Alina, barbatul care cere asa ceva, nu e frustrat,ci e cu ambitie care nu vrea sa fie aratat cu degetul mai tarziu. |
||
|
Tycu Postat pe 19 Martie 2009 11:15 |
||
De la: klarra, la data 2009-03-19 10:12:48Precum toti membrii PRM,observ ca Mitica-pshico nu-si ia doza de medicamente necesara luciditatii: sml-tongue0023: KLARRITA, iar nu e al tau acasa de te joci la aparat ?saracutul de el. Klarra, daca vad ca vi pe topic cu vreun subiect discutabil, eu trei zile ma imbat de bucurie !
|
||
|
Tycu Postat pe 19 Martie 2009 11:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| MUZICA PT NUNTA BOTEZ SI DIFERITE EVENIMENTE TIMISOARA | 1 | De la: kudika420601 19 August 2011 19:04 |
| care poate fi cauza? | 7 | De la: adinutze 12 Octombrie 2009 17:49 |
| Traditie din zona Vrancea | 9 | De la: mikala 23 Martie 2010 15:56 |
|
|
||
| pungi personalizate pt ce le dam sa ia acasa | 18 | De la: cristinn 12 Februarie 2010 13:06 |
| calcatul pe picior | 45 | De la: cassey_tarot 11 Mai 2010 15:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.