Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

lamaie.... va rog.....
fantome
Postat pe 15 Mai 2009 14:49
Pt dl Mitica habar nu ai ce viata am avut si ce viata am acum nu cred ca pot sa invat ceva de la dvs.
MONYK_ADRIANA
Postat pe 15 Mai 2009 15:08
Se rupe ATA nene mitica.Asa se numeste.Anatomie nu stii daca tot esti ,,dastept"? Atunci cand un barbat se dezvirgineaza sangereaza,ca si femeile.Nu ma apuc acum sa-ti dau detalii ca e un pic rusinos dar te rog verifica si o sa vezi.
elleea_grace
Postat pe 15 Mai 2009 15:16
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-05-15 15:08:38Pt dl Mitica habar nu ai ce viata am avut si ce viata am acum nu cred ca pot sa invat ceva de la dvs.

Pai cat timp nu stiu ce viata ai avut si ce viata ai acum,nu stiu daca este sau nu nevoie sa inveti de la mine.-revino cu explicatii. !
Tycu
Postat pe 15 Mai 2009 15:20
De la: fantome, la data 2009-05-15 14:49:27lamaie.... va rog.....

daca nu ai lamaie, merge si otetul !
Tycu
Postat pe 15 Mai 2009 15:22
De la: Giusy, la data 2008-11-18 06:00:55eu am 17 ani traiesc o poveste de dragoste uimitoare el ma iubeste eu il iubesc el a mai avut o experienta de viata si nu este virgin si a avut si un copil dupa acre sarcina la femeia cu acre era nu a rezista si a murit copilu el are 24 de anu e o persoana trecuta prin viata si ne iubim (eu sunt problemanasoala sunt virgina si deocamdata sunt plecata in iatlaia la munca si el stye ca eu vreau sa fac dragoste nu sex dragi mei de pe acest forum dragoste faci cand iubesti si sexul e pt bani sau atractie fizica unde ramasesem aaa si el stie ca nu vreau sa fac dragoste sau sa ma cul cu un barbat pana in ziua casatoriei am o educatie si nu vreau sa imi bat joc de corpul meu)ok pt mine ca el nu mai este virgin nu este nici o problema dar pt o femeie cel putin asta simt si cred atunci cand te casatoresti porti o rochie alba de mireasa rochia semnifica puritatea ta ca persoana si eu nu intele mai fetelor nu va mai impracati in rochie alba daca nu sunteti virgine este pacat mai sunt si alte culori

draga mea tu ai doar 17 ani si e normal...dar daca te mariti la 25-30...ce mai faci..intri curand la menopauza si nu ai apucat sa vezi cum e..:)))
micki23
Postat pe 15 Mai 2009 15:46
draga giusy asa credeam si eu,dar cand ai sa cunosti cu adevarat dragostea ai sa-ti dai seama k tot ce ai gandit si ai fi vrut le uiti.si eu am astptat pina la 24 ani pana am facut dragoste si a meritat si suntem impreuna de 7 ani iar acum vom face nunta si am sa ma imbrac in alb k asa am visat mereu.
aly79_grace
Postat pe 15 Mai 2009 15:56
De la: dobrescu_lavinia, la data 2009-05-15 09:08:50NEA MITICA, FAPTUL CA TE CASATORESTI VIRGINA NU ESTE UN CADOU PENTRU SOT! ASTA SA FIE CLAR! INDICAT ESTE SA TE CASATORESTI ASA PENTRU SUFLETUL TAU NU PENTRU SOT! SI SOTUL LA RANDUL LUI TREBUIE SA FIE VIRGIN; IN FATA DOMNULUI TOTI SUNTEM EGALI, SI DAM SOCOTEALA LA FEL! NU MAI PUNE DUMNEATA PROBLEMA CA E BARBAT! TIN SA-TI SPUN CU TOT RESPECTUL CA AI PARTIAL DREPTATE IN TOT CEEA CE SPUI SI CA BARBATUL NU ESTE MAI PRESUS DECAT FEMEIA IN FATA DIVINITATII; TOTI PLATIM LA FEL, DUPA GRESELI.
SFATUIESTE LUMEA, CA BINE FACI, DAR AI GRIJA SA NU GRESESTI! NU CRED CA DUMNEATA ESTI ATAT DE "CURAT" PENTRU CA TOTI AVEM PACATE SAU GRESELI (STII BINE CE SPUN-POTI GRESI SI CU GANDUL-TOT PACAT SE NUMESTE)! ADMIR TOT CE FACETI SI SUCCES IN CONTINUARE, DAR NU INCERCATI SA JUDECATI PE NIMENI, PENTRU CA ESTE PACAT; NUMAI DUMNEZEU ARE ACEST DREPT! VA IUBESC! PUPICI.

eu vb.de primul mesaj ca nu are punct si virgula al fetei ce a deschis topicul
da sotul a fost primul si singurul da ce incerc eu sa zic e ca daca nu ne intelegeam nu acceptam sa ma casatoresc cu el doar pt.ca el a fost autorul deflorarii asa cum zici tu.
kudika007717
Postat pe 17 Mai 2009 10:01
domnisorica giusy.....nu ar fi o rusine sa te mariti virgina dar sincera sa fiu eu nu as alege sa astept pana la altar!!!un sfat iti dau:e bine sa cunosti omul cu care alegi sa traiesti din toate punctele de vedere!!conteaza foarte mult cum te vede partenerul,cum te accepta nu ptr ca esti virgina....asteapta sa cunosti viata,oamenii si abia apoi sa iubesti.fa-ti scoala,facultatea,o cariera si abia atunci mai comentam!!!!!da zi-mi fata...ce cauti tu acolo la munca???la 17 ani?? s-o creada buna-ta ca lucrezi acolo
primola
Postat pe 22 Mai 2009 22:25
micki..esti tare!!!nici ca n-o puteam spune mai bine!!!
primola
Postat pe 22 Mai 2009 22:27
De la: primola, la data 2009-05-22 22:25:30domnisorica giusy.....nu ar fi o rusine sa te mariti virgina dar sincera sa fiu eu nu as alege sa astept pana la altar!!!un sfat iti dau:e bine sa cunosti omul cu care alegi sa traiesti din toate punctele de vedere!!conteaza foarte mult cum te vede partenerul,cum te accepta nu ptr ca esti virgina....asteapta sa cunosti viata,oamenii si abia apoi sa iubesti.fa-ti scoala,facultatea,o cariera si abia atunci mai comentam!!!!!da zi-mi fata...ce cauti tu acolo la munca???la 17 ani?? s-o creada buna-ta ca lucrezi acolo

Ma poti lamurii si pe mine ?cum sa faca sa cunoasca partenerul mai bine si sa fie apreciata ? Imi place logica ta, postata aici, ai dreptate ce spui aici , dar eu zic ca partenerurul ei sa fie singurul , atat la pat cat si ca sot; nu-i obligatoriu sa stea pana la altar virgina, dar el sa fie singurul.!
Tycu
Postat pe 23 Mai 2009 08:09
si eu era sa ma marit virgina. si el la fel. eu aveam 22 de ani, el 20. eram amandoi virgini. bine ca am luat decizia s-o facem inainte. si asa a fost ceva bataie de cap, ca eram cam prosti amandoi si nu stiam ce sa facem. de ce a fost bine? daca ne casatoream si ne trezeam ca unul dintre noi nu poate? poate eu eram frigida, poate el era impotent. pana la urma ne-a iesit. dar daca apucam sa ne casatorim? ce faceam? stateam impreuna pentru ca ne lega un act? si cand m-am casatorit aveam o buuuuurta eram insarcinata in 6 luni. si am purtat rochie alba. credeti ca au comentat preotii ceva de asta? tot ce ne-a spus a fost ca a fost bine sa ne casatorim religios inainte de nasterea copilului. atat.
dar de ce lungim subiectul asta, cand eu cred ca a fost scris doar ca sa incerce marea cu degetul.
daniian
Postat pe 23 Mai 2009 13:40
domnu mitica,ar fi bine sa fie primul dar sa va spun eu ceva.....am trecut printr-o asemenea experienta si vreau sa va spun ca a fost o mare dezamagire,nu ca barbat ci ca om!!!nu regret nimik din ce-am trait!insa unele dak vor sa-si pastreze virginitatea,e problema lor dar e si o prostie!!!n-am auzit pe nimeni care sa se marite virgina!! nu-i sfarsitul lumii dak ea o avut unu sau mai multi iubiti.si baietii au avut la randul lor si aici nici unu n-are ce sa-si reproseze!!!ca dak au ceva de zis atunci au probleme la cap!eu sunt fericita asa cum sunt si iubitul meu ma accepta asa cum ma vede:buna,tandra,comunicativa si iubitoare!!!
primola
Postat pe 23 Mai 2009 16:15
De la: primola, la data 2009-05-23 16:15:14domnu mitica,ar fi bine sa fie primul dar sa va spun eu ceva.....am trecut printr-o asemenea experienta si vreau sa va spun ca a fost o mare dezamagire,nu ca barbat ci ca om!!!nu regret nimik din ce-am trait!insa unele dak vor sa-si pastreze virginitatea,e problema lor dar e si o prostie!!!n-am auzit pe nimeni care sa se marite virgina!! nu-i sfarsitul lumii dak ea o avut unu sau mai multi iubiti.si baietii au avut la randul lor si aici nici unu n-are ce sa-si reproseze!!!ca dak au ceva de zis atunci au probleme la cap!eu sunt fericita asa cum sunt si iubitul meu ma accepta asa cum ma vede:buna,tandra,comunicativa si iubitoare!!!

Domnita primola, sa inteleg ca ai fost dezamagita de prima persoana pe care ai iubito si singura cu are ai facut dragoste si tot el te-a dezamagit ??? -si atunci, cum adica nu regreti nimic !!!- daca e asa , aici ai dreptate.Dar de ce e prostie,daca se marita cineva virgina !!?? .Primola, daca la o fata , nu sunt motive plauzibile,si mai ales din cauza lui ca ea sa-si piarda virginitatea, si sa fi avut mai multi iubiti, aceea fata are probleme reprosabile, si e la latitudinea baiatului [ fiind la prima lui relatie, ] sa o mai ia; indiferent cat de mult ii arata ea dragoste si respect , va fii o dragoste incomplecta.! -la baiat nu conteaza trecutul , conteaza in timpul relatiei ce fel de om e .Eu unul nu as lua asa ceva, Dar , repet, numai daca nu are motive serioase si sa fie din cauza lui.! !
Tycu
Postat pe 24 Mai 2009 10:57
DUTE MA,ASA SERIOS ERAI CA PROAPE CA AM CREZUT CE AI SCRIS1!!
MONYK_ADRIANA
Postat pe 24 Mai 2009 22:22
Doamne ce de misogini invechiti! Chiar ca mai bine as ramane virgina de tot, decat sa stau pana la casatorie si sa dau dupa aceea de unul ca ei! Fantome ... vreau si eu lamaie ...
crisu_maria
Postat pe 24 Mai 2009 22:44
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-05-24 22:22:34DUTE MA,ASA SERIOS ERAI CA PROAPE CA AM CREZUT CE AI SCRIS1!!

Fii sigura ca eram serios,daca erai atenta,in topicul de mai sus, am precizat clar ca ramane la latitudinea barbatului sa ia o asemenea femeie, eu ,unul,nu as lua o femeie trecuta prin mai multe paturi cu voia ei, fara sa fie iubitii ei de vina, mai bine m-as calugarii, e vorba de ambitia barbateasca.; nu ma intereseaza de alti barbati cat de "barbati" sunt . !
Tycu
Postat pe 25 Mai 2009 08:40
De la: prettykitty, la data 2009-05-24 22:44:01Doamne ce de misogini invechiti! Chiar ca mai bine as ramane virgina de tot, decat sa stau pana la casatorie si sa dau dupa aceea de unul ca ei! Fantome ... vreau si eu lamaie ...

Doamnee ce conceptie ciudata ai . ce vroiai ? sa-ti spun ca e o prostie virginitatea,ca mai bine bate-ti joc de propriul corp si de demnitatea ta de fata, ca mai bine umbla cu toti prin paturile lor pana gasesti unul neanvechit?ca gasesti un prost care sa te ia ?;-eu nu dau sfaturi din astea,poate altii ,eu consider ca virginitatea e o cinste, a fetei,demnitatea ei si daca o pierde , sa fie cu barbatul care o sa-i fie sot. daca el "calca pe bec" atunci ai tupeul sa comentezi,altfel, ....!Prettykitty,sa stii un lucru : casatoria e ca 'Loz in plic' ; ori e castigator , ori nu, dar noi mergem inainte, de asta sunt divorturile .! Lasa pe Fantome, ea e o persoana inteligenta,dar cam increzuta , adica 'nu mai e nimeni la nivelul ei!'
Tycu
Postat pe 25 Mai 2009 09:11
din pacate e foarte adevarat asta cu loteria si casatoria :)
kudika007717
Postat pe 25 Mai 2009 09:49
Praffff frate! INCA mai existati? Nici macar nu ma obosesc sa iti raspund, nu ma lasa educatia. Ramai cu parerile tale misogine dar, nu incerca sa ma convingi pe mine, pentru ca nu ai nici o sansa. O zi buna.
crisu_maria
Postat pe 25 Mai 2009 09:58
De la: degetica86, la data 2009-05-25 09:49:17din pacate e foarte adevarat asta cu loteria si casatoria :)
:

sml-indifferent0014: Asa este, din pacate .!
Tycu
Postat pe 25 Mai 2009 10:38
De la: prettykitty, la data 2009-05-25 09:58:36Praffff frate! INCA mai existati? Nici macar nu ma obosesc sa iti raspund, nu ma lasa educatia. Ramai cu parerile tale misogine dar, nu incerca sa ma convingi pe mine, pentru ca nu ai nici o sansa. O zi buna.

Prettykitty, n-ai inteles, eu nu caut sa conving pe nimeni,fiecare face ce vrea cu corpul sau, poti sa incerci toti barbatii daca vrei, e decizia ta , viitorul tau, dar eu pe nimeni nu sfatuiesc sa " calce stramb" Eu spun cum e bine , multe persoane [ multe femei] imi multumesc, mai ales pe mess. si chat, pentru unele sfaturi ca sunt bine in relatiile lor.!; asa ca nu conteaza pentru mine daca o prettykitty are alte idei .!;- spune tu, cum ar fi corect ? !
Tycu
Postat pe 25 Mai 2009 10:53
SERIOS,CRED CA SUNT DE O VARSTA CU BUNICA CELE CARE ITI MULTUMESC
MONYK_ADRIANA
Postat pe 25 Mai 2009 14:30
Prettykitty, nu stiu daca esti casatorita sau nu ,ti-am vazut albumul, esti de o frumusete uimitoare si un corp superb,sa nu fi rea , ca asta strica . !
Tycu
Postat pe 25 Mai 2009 16:03
Corect ... ... este sa existe o egalitate INDISCUTABILA intre sexe.
Ce pot si ce fac barbatii putem face si noi. Nu trebuie sa existe nici o diferenta. Nu poti pretinde unei femei sa se "pastreze" pentru tine si totodata sa susti ca tu ai voie sa zbori din floare in floare.

Apoi, ramane la alegerea fiecaruia conduita pe care vrea sa o aiba in viata, indiferent daca esta barbat sau femeie.
Atat. Nimic mai mult. EGALITATE intre sexe.

Cine, doamne iarta-ma, a vorbit de calcatul stramb? Ce are una cu alta? Cine a spus ceva despre incercatul tuturor barbatilor? Dupa cum vezi, sunt bine merci casatorita si sunt cu sotul meu de 7 ani jumatate.

N-are nici o legatura una cu alta. Dar ... sa pretinzi, intr-un secol ca asta, ca trebuie sa ramai virgina pana te casatoresti ... (ca nu te mariti la 17 ani cand este EVIDENT ca ar cam trebui sa mai fi si tu virgina) ... e ABSURD si strigator la cer.

Asta cu atat mai mult cu cat susti ca barbatul are dreptul sa nu fie virgin si ca barbatul are dreptul sa te insele daca nu ai fost virgina.

Scuze dar, tu te auzi ce aberatii misogine poti sa zici?
crisu_maria
Postat pe 25 Mai 2009 16:11
Merci pentru complimente. Te contrazic insa si acum. Cand am fost rea ... nu mi-a stricat niciodata (cel putin nu mie .. altora probabil ca da ). Dimpotriva ... poate cand am fost prea buna ...
crisu_maria
Postat pe 25 Mai 2009 16:15
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-05-25 14:30:54SERIOS,CRED CA SUNT DE O VARSTA CU BUNICA CELE CARE ITI MULTUMESC
:

sml-confused0006: nu, nu sunt de pe vremea bunicii, sunt tinere pana-n 30 ani,dar sunt femei ce tin la onoarea , cinstea si demnitatea lor , care se auto respecta, care tin la relatia lor si vor sa le mearga bine .
Tycu
Postat pe 25 Mai 2009 16:28
De la: prettykitty, la data 2009-05-25 16:15:59Merci pentru complimente. Te contrazic insa si acum. Cand am fost rea ... nu mi-a stricat niciodata (cel putin nu mie .. altora probabil ca da ). Dimpotriva ... poate cand am fost prea buna ...

pai cu mine ai fost rea > Te deranjeaza daca ma mai uit din cand in cand la ele,? ca o sa te anunte aparatul !
Tycu
Postat pe 25 Mai 2009 16:31
Pe mine nu ... pe sotia ta poate ...
crisu_maria
Postat pe 25 Mai 2009 16:49
De la: prettykitty, la data 2009-05-25 16:49:24Pe mine nu ... pe sotia ta poate ...

Pai ce, eu sunt prost sa ma uit de fata cu ea ? ce e frumos si Domnului ii place! De ce sa stie fusta ce face caciula ? Stiu ce gandesti !" TOCMAI ASTA CARE NE TINE LECTII DE MORALITATE " asa-i? Nimeni nu e sfant ;.ce e frumos e frumos !
Tycu
Postat pe 25 Mai 2009 18:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
traditii 5 De la: lif3_dr3am 19 Decembrie 2009 12:18
ajutati-ma va rog....se merita? 23 De la: vaiana 4 Decembrie 2009 15:20
trecutul....oare ne poate urmari? 88 De la: iubire_de_catifea 30 Decembrie 2010 23:09
Superstitii haioase 113 De la: amalia79_healthy 26 Martie 2013 22:25
VAND ROCHIE DE MIREASA DEMETRIOS 1 De la: Derya 25 Septembrie 2009 23:40