Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

De la: paullyss, la data 2009-03-18 22:01:23atunci cand l-am cunoscut pe logodnicul meu , nu mai eram virgina ... crezi k am fost blamata ? afla k nu domnule mitica ... si el a avut relatii inainte si din acest motiv ne respectam viata privata si trecutul . totul se intampla cu un scop , iar dc a fost sa ne intalnim mai tarziu , traim prezentul si nu regretam nimic .
viata este prea scurta pentru a face din acest detaliu un subiect de interes mai mare decat intelegerea si dragostea ce ne-o purtam .
traieste clipa ... nu trai in trecut ...
be happy ...
: sml-indifferent0014: Paullyss,cazul mamei tale este invers cu cazul mamei lui dantelutza. Da, mama ta merita stea in frunte , in rest a procedat corect,ca si-a luat viata de la inceput, dar cazul mamei tale, nu are legatura cu virginitatea si experienta sexuala inainte de casatorie. Daca mama ta,nu ar fi fost virgina , crezi ca ar fi fost fericita cu fostul sot? ar fi avut alta soarta cu fostul ? nuu. tot asa se intampla.Spui ca virginitatea nu are importanta in casatorie ?;in cele mai multe cazuri are si eu am vazut multe exemple din astea.Virginitatea inseamna o curatenie sufleteasca , o puritate a trupului, iar in familie inseamna cel mai frumos cadou pe care il faci sotului,daca el "calca stramb " tu ai dreptul moral sa-i reprosezi,si sa iei hotararea decisiva, alt fel nu ai dreptul moraliceste sa te iei de el,mai este si zambetele celor din jur in spatele vostru cu " uite si prostu asta pe cine a luat"[am vazut multe cazuri]. O gandire gresita si comica, este si 'experienta sexuala inainte de casatorie'; cum vine asta , adica nu sti cum sa stai ,sau sa dai ?-ciudat.!! Pentru cinstea fetei,nu conteaza cand te culci cu baiatul inainte sau dupa casatorie, conteaza ca acel baiat, sa fie singurul,prietenul, amantul si tot el si sotul. Daca in timpul casatoriei apar diferite probleme, solutia nu e infidelitatea , ci se ia o alta hotarare.In legatura cu logodnicul, daca el a vrut asa,e treaba lui, dar sa stii, ca nu toti sunt asa ca el .
Tycu
Postat pe 19 Martie 2009 11:57
Am urmarit cu foarte mare interes ceea ce s-a discutat pe acest subiect inca de la inceput.Domnule Mitica va respect deciziile si pricipiile insa vad ca va incapatanati in ele.Nu este nimic gresit in asta numai ca ceea ce se intampla in ziua de azi devine ceva normal.Nu se mai arata cu degetul o femeie decat daca a fost ,,luata de toata comunitatea",In rest, este privit ca ceva perfect firesc.A avea relatii inainte de casatorie ne ajuta pe noi sa ne deschidem ochii in ceea ce priveste mentalitatea celor din jur,sa ne cunoastem pe noi mai bine,sa ne acceptam defectele si sa le indreptam acolo unde putem si sa ne afirmam prin calitati.Faptul ca ai relatii inainte nu te injoseste.Asta o faci tu.Gura lumii vorbeste oricum,oriunde.Stiti...exista o vorba ca ,,gura lumii n-o astupa nici pamantul".Asa suntem toti.Ii judecam pe cei din jur dar fara a ne uita in gradina noastra intai.Pentru mine,si multe alte fete, este mai importanta intelegereamiubirea si comunicarea dintre noi 2.Nu daca a fost cu 30 de femei sau cu una.Este adevarat ca sexul se si invata pe parcurs dar ce se intampla daca cei doi ,,virgini" chiar nu se inteleg la pat?
elleea_grace
Postat pe 19 Martie 2009 15:20
De la: elleea, la data 2009-03-19 15:20:46Am urmarit cu foarte mare interes ceea ce s-a discutat pe acest subiect inca de la inceput.Domnule Mitica va respect deciziile si pricipiile insa vad ca va incapatanati in ele.Nu este nimic gresit in asta numai ca ceea ce se intampla in ziua de azi devine ceva normal.Nu se mai arata cu degetul o femeie decat daca a fost ,,luata de toata comunitatea",In rest, este privit ca ceva perfect firesc.A avea relatii inainte de casatorie ne ajuta pe noi sa ne deschidem ochii in ceea ce priveste mentalitatea celor din jur,sa ne cunoastem pe noi mai bine,sa ne acceptam defectele si sa le indreptam acolo unde putem si sa ne afirmam prin calitati.Faptul ca ai relatii inainte nu te injoseste.Asta o faci tu.Gura lumii vorbeste oricum,oriunde.Stiti...exista o vorba ca ,,gura lumii n-o astupa nici pamantul".Asa suntem toti.Ii judecam pe cei din jur dar fara a ne uita in gradina noastra intai.Pentru mine,si multe alte fete, este mai importanta intelegereamiubirea si comunicarea dintre noi 2.Nu daca a fost cu 30 de femei sau cu una.Este adevarat ca sexul se si invata pe parcurs dar ce se intampla daca cei doi ,,virgini" chiar nu se inteleg la pat?
: sml-confused0006: Domnita ellea, am asteptat sa vi cu o precizare ca totul e gluma !Pai sa o luam pe rand sa inteleg si eu !Cum , adica toata curv...asaria de acum e ceva normal ?Cum adica , o femeie ca sa fie arata cu degetul, trebuie sa se culce cu tot orasul, daca se culca numai cu tot blocul e perfect firesc,?[sa fie tot regimentul , ca un pluton , nu ajunge !!]Cum adica,o femeie trebuie sa treaca prin mai multe paturi, ca sa cunoasca mentalitatea celor din jur ?sa afle defectele si sa le indrepte ? ; ce sa mai indrepte ? adica cele virgine, sunt pline de defecte ? pai cel mai mare defect e ca nu si-a pastrat cinstea, ce sa mai indrepti? Cum adica , daca nu te poti afirma prin alte calitati, te afirmi prin faptul ca treci prin mai multe paturi ? Cred ca mai bine te afirmi cu cinstea ta decat cu metoda asta!In ce colt de tara ai auzit ca fetele sunt laudate in functie de numarul de barbati ? Cum adica nu conteaza "gura lumii" ; pai traim in jungla ? Cum adica ,sexul se invata pe parcurs? sexul e un instinct pe care-l stiu toti potentii, ce sa inveti la el [scuze, pozitile ?] Domnita , am si eu 30si ceva de ani, dar nu am auzit cum doi virgini sa nu se inteleaga la pat? ; poate daca sunt molai amandoi! Dar la barbatul care urmeaza sa se insoare cu o asemenea femeie , te-ai gandit? cum se prezinta ea in fata lui asa "obosita "cum ii spune, "sunt umblata " dar cunosc "meserie" si nu mai am greseli ?as vrea sa vad si eu ce barbat ia o asemenea femeie . Ce bine ca m-am insurat de mult cu o virgina , ca acum cu "normalitatea"asta , ma calugaream .[scuza-ma, nu am vrut cu nimic sa te supar ].
Tycu
Postat pe 19 Martie 2009 18:01
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-19 11:15:28
De la: alina_manuela, la data 2009-03-18 20:45:16chestiile astea chiar nu au nimic de-a face cu virginitatea, singura legatura cu asta sunt ochelarii de cal ai unor barbatii, si inca o data pt a nu stiu cata oara nu poti cere cuiva sa fie virgin tine de fiecare; fiecare face ce vrea cu corpul sau
daca ceri virginitate trebuie sa o ai la randul tau
de chestiile astea cu vurginitatea se preocupa doar barbatii frustrati si nesiguri pe ei si pe masculinitatea lor
mie dc mi-ar cere vreunul asa ceva, sincer, l-as scuipa in fata si i-as spune ca e un frustrat incuiat
si as fi eu cea care nu ar vrea sa mai aiba nimic de-a face cu dobitocul, sau dc e virgin si cere asta de la partenera se schimba situatia, sa zicem ca inteleg 20%
: sml-confused0006: Alina ,nu te grabii ca ai si nu prea ai dreptate!Normal ca nu e nimic obligatoriu legal ,daca e vreo obligatie ,e morala.Un baiat venit de la parinti de acasa, adica fara nici o relatie, casatorie in trecut,ARE DREPTUL MORAL [pretentia ], daca vrea, sa-i ceara logodnicei, sa fie virgina si nimeni nu are dreptul moral sa-l judece[certe] pentru asta. ;daca a mai fost intr-o alta relatie,atunci face cum vrea el. Baiat virgin ,eu cred ca este impropriu spus, ca virgin inseamna ceva nou intact fara sa se umble la el,ori la barbat, nu are ce,si de barbat dezverginat nu am auzit,.. cum e aia ?Alina, barbatul care cere asa ceva, nu e frustrat,ci e cu ambitie care nu vrea sa fie aratat cu degetul mai tarziu.

In primul rand barbatul care e "virgin" are "dreptul" sa ceara ce vrea el sa zicem, asta nu inseamna ca are dreptate sa o judece pe partenera lui in legatura cu viata ei de dinainte.Daca el s-a pastrat e problema lui personala, cum e si a ei daca nu s-a pastrat.
In caz ca nu stiai femeile si barbatii sunt egali, din pct de vedere legal, moral si cum mai vrei tu.
Si barbatii care cer virginitate nu sunt ambitiosi sunt niste frustrati, nesiguri pe ei, neadaptati si misogini-prin faptul ca cer ca partenera lor sa nu fi fost cu alt barbat spun urmatoarele: NU VREAU sa ai termen de comparatie, eu iti SUNT superior si am mai multe drepturi decat tine(pot sa-ti cer virginitate , tu mie nu), VREAU sa crezi ca eu sunt cel mai tare si sa nu ai cum sa te indoiesti de asta- cum sa se indoiasca daca doar cu el a fost, ori ce ii spune el ca e bine ea il crede, nu?
Si in incheiere eu cred ca tu nu stii in totalitate ce inseamna notiunea de virginitate.
O persoana se numeste virgina daca nu a facut niciodata sex de nici un fel, cel putin stim sigur ca barbatii sunt virgini pana cand isi incep viata sexuala; deci slabeste-ma cu nu exista barbati virgini-toti sunt virgini pana cand fac sex.
Ca barbatii nu au himen care sa se rupa....asta nu are legatura cu ce vorbim, si la unii se rup alte chestii daca stii, dar probabil procentul e mai mic decat cel al femeilor al caror himen se rupe la primul contact sexual- pt ca nu e obligatoriu sa se intample asa.Sunt femei al caror himen e elastic si se rupe abia cand naste-asta inseamna ca toate sunt "Fecioara Maria"?
Tu confunzi notiunea de virginitate cu un himen intact, ceea ce nu inseamna neaparat acelasi lucru.
Stiu fete care faceau sex oral de exemplu, ca sa ramana virgine - o aberatie - virginitatea trebuie sa fie atat fizica cat si psihica pt a se putea numi virginitate.Ai priceput?
Daca o femeie are himenul intact poti afirma cu certitudine ca e virgina?Te intreb!
Cine te iubeste, cu adevarat, nu te iubeste pentru ca ai avut himenul intact te iubeste pt omul care esti. Daca tu "iubesti" altfel inseamna ca nu iubesti.Si sincer ma indoiesc de dragostea pe care teoretic cel putin ar trebui sa o porti sotiei tale, din moment ce spui ca bine ca ai apucat o virgina, deci pentru tine asta conteaza.
In concluzie a fi virgin pana la ....cand vrei tu - e alegerea fiecaruia si nimeni, dar ABSOLUT nimeni nu are dreptul sa te judece pentru asta.
Cei care o fac sunt primii "patati" cum le spui tu, si crede-ma ca niste oameni normali nu arata pe nimeni cu degetul, cei care o fac oricum nu merita ca oameni.
Incep sa cred ca tu ai fost aratat cu degetul si de aia esti asa de inversunat.
alina
Postat pe 19 Martie 2009 18:45
Ce mai exagereaza unii..... le zici ca e bine sa bei 2 litri de apa pe zi si ei nuuuuu e adevarat .... ce ti se pare asa de sanatos sa bei o cisterna de apa la zi? ... cine sa-i mai intelaga ...
rocsanyk3
Postat pe 19 Martie 2009 18:51
De la: rocsanyk3, la data 2009-03-19 18:51:19Ce mai exagereaza unii..... le zici ca e bine sa bei 2 litri de apa pe zi si ei nuuuuu e adevarat .... ce ti se pare asa de sanatos sa bei o cisterna de apa la zi? ... cine sa-i mai intelaga ...
klarra
Postat pe 19 Martie 2009 20:02
De la: rocsanyk3, la data 2009-03-19 18:51:19Ce mai exagereaza unii..... le zici ca e bine sa bei 2 litri de apa pe zi si ei nuuuuu e adevarat .... ce ti se pare asa de sanatos sa bei o cisterna de apa la zi? ... cine sa-i mai intelaga ...
: sml-confused0006:'rocsanyk3', scuza-ma, dar nu inteleg ce vrei sa spui, poti sa fii mai explicita ? serios, nu am inteles !
Tycu
Postat pe 19 Martie 2009 20:02
De la: klarra, la data 2009-03-19 20:02:41
Ai grija ca te prinde baiatul la calculator , si-ti da bataiuta !
Tycu
Postat pe 19 Martie 2009 20:05
De la: alina_manuela, la data 2009-03-19 18:45:30
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-19 11:15:28
De la: alina_manuela, la data 2009-03-18 20:45:16chestiile astea chiar nu au nimic de-a face cu virginitatea, singura legatura cu asta sunt ochelarii de cal ai unor barbatii, si inca o data pt a nu stiu cata oara nu poti cere cuiva sa fie virgin tine de fiecare; fiecare face ce vrea cu corpul sau
daca ceri virginitate trebuie sa o ai la randul tau
de chestiile astea cu vurginitatea se preocupa doar barbatii frustrati si nesiguri pe ei si pe masculinitatea lor
mie dc mi-ar cere vreunul asa ceva, sincer, l-as scuipa in fata si i-as spune ca e un frustrat incuiat
si as fi eu cea care nu ar vrea sa mai aiba nimic de-a face cu dobitocul, sau dc e virgin si cere asta de la partenera se schimba situatia, sa zicem ca inteleg 20%
: sml-confused0006: Alina ,nu te grabii ca ai si nu prea ai dreptate!Normal ca nu e nimic obligatoriu legal ,daca e vreo obligatie ,e morala.Un baiat venit de la parinti de acasa, adica fara nici o relatie, casatorie in trecut,ARE DREPTUL MORAL [pretentia ], daca vrea, sa-i ceara logodnicei, sa fie virgina si nimeni nu are dreptul moral sa-l judece[certe] pentru asta. ;daca a mai fost intr-o alta relatie,atunci face cum vrea el. Baiat virgin ,eu cred ca este impropriu spus, ca virgin inseamna ceva nou intact fara sa se umble la el,ori la barbat, nu are ce,si de barbat dezverginat nu am auzit,.. cum e aia ?Alina, barbatul care cere asa ceva, nu e frustrat,ci e cu ambitie care nu vrea sa fie aratat cu degetul mai tarziu.

In primul rand barbatul care e "virgin" are "dreptul" sa ceara ce vrea el sa zicem, asta nu inseamna ca are dreptate sa o judece pe partenera lui in legatura cu viata ei de dinainte.Daca el s-a pastrat e problema lui personala, cum e si a ei daca nu s-a pastrat.
In caz ca nu stiai femeile si barbatii sunt egali, din pct de vedere legal, moral si cum mai vrei tu.
Si barbatii care cer virginitate nu sunt ambitiosi sunt niste frustrati, nesiguri pe ei, neadaptati si misogini-prin faptul ca cer ca partenera lor sa nu fi fost cu alt barbat spun urmatoarele: NU VREAU sa ai termen de comparatie, eu iti SUNT superior si am mai multe drepturi decat tine(pot sa-ti cer virginitate , tu mie nu), VREAU sa crezi ca eu sunt cel mai tare si sa nu ai cum sa te indoiesti de asta- cum sa se indoiasca daca doar cu el a fost, ori ce ii spune el ca e bine ea il crede, nu?
Si in incheiere eu cred ca tu nu stii in totalitate ce inseamna notiunea de virginitate.
O persoana se numeste virgina daca nu a facut niciodata sex de nici un fel, cel putin stim sigur ca barbatii sunt virgini pana cand isi incep viata sexuala; deci slabeste-ma cu nu exista barbati virgini-toti sunt virgini pana cand fac sex.
Ca barbatii nu au himen care sa se rupa....asta nu are legatura cu ce vorbim, si la unii se rup alte chestii daca stii, dar probabil procentul e mai mic decat cel al femeilor al caror himen se rupe la primul contact sexual- pt ca nu e obligatoriu sa se intample asa.Sunt femei al caror himen e elastic si se rupe abia cand naste-asta inseamna ca toate sunt "Fecioara Maria"?
Tu confunzi notiunea de virginitate cu un himen intact, ceea ce nu inseamna neaparat acelasi lucru.
Stiu fete care faceau sex oral de exemplu, ca sa ramana virgine - o aberatie - virginitatea trebuie sa fie atat fizica cat si psihica pt a se putea numi virginitate.Ai priceput?
Daca o femeie are himenul intact poti afirma cu certitudine ca e virgina?Te intreb!
Cine te iubeste, cu adevarat, nu te iubeste pentru ca ai avut himenul intact te iubeste pt omul care esti. Daca tu "iubesti" altfel inseamna ca nu iubesti.Si sincer ma indoiesc de dragostea pe care teoretic cel putin ar trebui sa o porti sotiei tale, din moment ce spui ca bine ca ai apucat o virgina, deci pentru tine asta conteaza.
In concluzie a fi virgin pana la ....cand vrei tu - e alegerea fiecaruia si nimeni, dar ABSOLUT nimeni nu are dreptul sa te judece pentru asta.
Cei care o fac sunt primii "patati" cum le spui tu, si crede-ma ca niste oameni normali nu arata pe nimeni cu degetul, cei care o fac oricum nu merita ca oameni.
Incep sa cred ca tu ai fost aratat cu degetul si de aia esti asa de inversunat.
: sml-confused0006: Nu Alina, nu oltencuto, n-ai inteles, nu e vorba de judecare,aici barbatul " virgin"[cum spui tu] are dreptul [pretentia] daca vrea, bineinteles,sa-i ceara [nu sa judece]logodnicei sa fie virgina.;are dreptul asta moraliceste.Daca el a mai fost intr-o relatie ,casatorie anterioara,moraliceste nu mai are dreptul , dar face cum vrea.Alina barbatul care cere asa ceva nu e frustrat, si nu o face ca el e superior si ca are mai multe drepturi,o face din ambitie, ;exemp.daca ai fi barbatul si intamplator dai fanta-n fata cu fostul cu care sa culcat doamna.- sa mai dai si mana cu el.;. cum te-ai simtii? eu , nu as admite .[asta a fost un exemplu.] Oltencuto se pare ca nu sti sensul cuvantului virgin, dar noi oltenii , trebuie sa ne ajutam asa ca fi atenta la mine ;Virgin inseamna ceva[ orice obiect,si fiinta], care nu s-a umblat la el, intact ,nerupt , nefolosit, in ambalajul lui e.t.c. Un singur tip de virginitate este, fizica, atat. In cazul nostru la tema data ca e vorba de sex, bineinteles, ne referim la persoane.Alina pentru o fata ca sa fie dezverginata, nu e obligatoriu sa aiba himenul rupt, depinde de la femeie la femeie. ca si la barbat la fel cu "chestia aia " Eu consider ca numai faptul ca s-a introdus in vagin chestia barbateasca este o dezverginare,[ nu conteaza himenul daca-i rupt] si aici , barbatul cu ambitie vrea sa fie primul ! Normal ca nu are dreptul sa te judece nimeni de afara .Conteaza Alina , ce fel de om esti, dar pentru multi"flacai"[ asa se zice corect la barbatii "virgini"] conteaza si virginitatea. Eu daca divortez de exemplu, nu mai am pretentia la o fata virgina,dar ca flacau am avut, si DOMNUL mi-a dat .Oltencuto , in legatura cu aratatul cu degetul , eu am vazut cazuri,si un coleg de la combinat a patit asta , am vazut eu.Cum sa fiu eu aratat cu degetul , eu cu bisericoasa mea ?Nuuuu. Oltencuto , daca e ceva ce nu ai inteles , sa-mi spui .
Tycu
Postat pe 19 Martie 2009 21:04
DA este ceva, oricum tot ce ai spus.... e pe langa subiect oarecum dar in fine
Eu cum sa ma simt daca ma intalnesc cu una cu care s-a culcat partenerul meu, si sa mai "dau si mana cu ea"?
alina
Postat pe 20 Martie 2009 09:10
Nu pot sa va inteleg...
Fostii/ fostele au avut o contributie la dezvoltarea persoanei pe care o iubiti acum. Au trecut prin viata lui/ ei si poate au lasat ceva frumos in urma. De ce nu le-am strange mana? De ce n-am putea fi prieteni?
fantome
Postat pe 20 Martie 2009 11:07
De la: alina_manuela, la data 2009-03-20 09:10:38DA este ceva, oricum tot ce ai spus.... e pe langa subiect oarecum dar in fine
Eu cum sa ma simt daca ma intalnesc cu una cu care s-a culcat partenerul meu, si sa mai "dau si mana cu ea"?
Ce am spus , e la subiect, Cum te simti cand te intalnesti cu o fosta... si sa mai dai mana?; ori o ignori, ori va imprieteniti.! La femeie, nu este acelas lucru ca la barbat. Barbatul nu ramane cu urme dupa fapta comisa, ci femeia ramane.Una e sa dea mana sotul cu fostul, si alta e sa dea mana sotia cu fosta.
Tycu
Postat pe 20 Martie 2009 11:42
Stiu fete care faceau sex oral de exemplu, ca sa ramana virgine - o aberatie - virginitatea trebuie sa fie atat fizica cat si psihica pt a se putea numi virginitate.

De unde stii tu k de asta faceau sex oral?Poate faceau asta k sa nu ramana insarcinate sau le era frica d durere samd. Asta nu inseamna k nu mai sunt virgine. Nu mai sunt virgine in mom knd fac sex. Pana atunci, insa... Asta e definitia virginitatii. Actul sexual fara penetrare, k sa zic asa, se numeste petting in caz k nu stiai, nu sex.
Parerea mea e k o fata virgina e una kre nu a facut sex, nu una care are himenul intact.

nadia_i
Postat pe 20 Martie 2009 15:20
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-20 11:42:52
De la: alina_manuela, la data 2009-03-20 09:10:38DA este ceva, oricum tot ce ai spus.... e pe langa subiect oarecum dar in fine
Ce am spus , e la subiect, Cum te simti cand te intalnesti cu o fosta... si sa mai dai mana?; ori o ignori, ori va imprieteniti.! La femeie, nu este acelas lucru ca la barbat. Barbatul nu ramane cu urme dupa fapta comisa, ci femeia ramane.Una e sa dea mana sotul cu fostul, si alta e sa dea mana sotia cu fosta.

n-ai cu cine
de unde nu e nici Dumnezeu nu cere
cum as putea cere eu?
nu poti spune ca femeile si barbatii sunt egali si sa spui ce la femei e altfel, NU E ALTFEL, mintea ta de mascul feroce e altfel
TE CONTRAZICI, realizeze asta?
alina
Postat pe 20 Martie 2009 15:55
De la: lucia, la data 2009-03-20 15:20:41Stiu fete care faceau sex oral de exemplu, ca sa ramana virgine - o aberatie - virginitatea trebuie sa fie atat fizica cat si psihica pt a se putea numi virginitate.

De unde stii tu k de asta faceau sex oral?Poate faceau asta k sa nu ramana insarcinate sau le era frica d durere samd. Asta nu inseamna k nu mai sunt virgine. Nu mai sunt virgine in mom knd fac sex. Pana atunci, insa... Asta e definitia virginitatii. Actul sexual fara penetrare, k sa zic asa, se numeste petting in caz k nu stiai, nu sex.
Parerea mea e k o fata virgina e una kre nu a facut sex, nu una care are himenul intact.

TU NU STII CE VORBESTI
pune mana si mai citeste, sexual oral e sex cand se produce ejacularea, daca stii ce e aia, daca nu se produce acolo in gurita e stimulare orala, DESTEAPTO
Si virginitatea nu tine doar de himen, trageti-o peste tot nu in vagin si sa stii ca tot "VIRGINA" esti
alina
Postat pe 20 Martie 2009 15:58
Asta am spus si eu, desteapto, k nu tine d himen.
nadia_i
Postat pe 20 Martie 2009 16:01
De la: lucia, la data 2009-03-20 15:20:41Stiu fete care faceau sex oral de exemplu, ca sa ramana virgine - o aberatie - virginitatea trebuie sa fie atat fizica cat si psihica pt a se putea numi virginitate.

SI inca ceva ca poate nu am fost clara sau nu intelegi-nu te intereseaza pe tine de unde stiu, din moment ce am afirmat ... stiu ce vorbesc tu nu stii asa ca stai in banca ta
himenul era intact la locul lui si ele faceau sex oral sau chiar si anal, ca sa fie virgine la casatorie, AI PRICEPUT?E foarte greu intr-adevar
SI astea tot virgine sunt nu?Astea trebuie sa imbrace rochia alba nu?Au dreptul nu?
Nu a zis nimeni nimic de evitat sarcini, exista si alte metode daca ai auzit
alina
Postat pe 20 Martie 2009 16:01
TU NU STII CE VORBESTI
pune mana si mai citeste, sexual oral e sex cand se produce ejacularea, daca stii ce e aia, daca nu se produce acolo in gurita e stimulare orala, DESTEAPTO
Si virginitatea nu tine doar de himen, trageti-o peste tot nu in vagin si sa stii ca tot "VIRGINA" esti

Adik dk nu ejaculeaza in gura, nu mai e sex?
Cat despre sarcini, am auzit k au ramas unele chiar si cu prezervativ si anticonceptionale. Sg metode sigure sunt abstinenta si sterilizarea.
nadia_i
Postat pe 20 Martie 2009 16:14
SI inca ceva ca poate nu am fost clara sau nu intelegi-nu te intereseaza pe tine de unde stiu, din moment ce am afirmat ... stiu ce vorbesc tu nu stii asa ca stai in banca ta
himenul era intact la locul lui si ele faceau sex oral sau chiar si anal, ca sa fie virgine la casatorie, AI PRICEPUT?E foarte greu intr-adevar
SI astea tot virgine sunt nu?Astea trebuie sa imbrace rochia alba nu?Au dreptul nu?
Nu a zis nimeni nimic de evitat sarcini, exista si alte metode daca ai auzit

In privinta analului, nush c sa zic, e km mult. Eu una n-as face asa cv niciodata.
Iar integritatea himenului nu conteaza DELOC knd e vb d virginitate, din pct meu d vedere.
nadia_i
Postat pe 20 Martie 2009 16:18

Eu nu am spus nik d cine are dreptul si cn nu. Asta a spus initiatoarea topicului. Si apoi si cele care nu sunt virgine fac oral si/sau anal.
nadia_i
Postat pe 20 Martie 2009 16:23

: sml-happy0158:
Tycu
Postat pe 20 Martie 2009 18:28
De la: alina_manuela, la data 2009-03-20 15:55:55

n-ai cu cine
cum as putea cere eu?
nu poti spune ca femeile si barbatii sunt egali si sa spui ce la femei e altfel, NU E ALTFEL, mintea ta de mascul feroce e altfel
Alina, iar nu vrei sa intelegi,?Nu are treaba egalitatea intre barbat si femeie,aici. Scuza-mi expresia , dar poate asa intelegi. Ce ai cu "fosta" sotului, daca dai mana ? ca nu barbatul are gaura , ci femeia .Ce putea sa-i faca [bage] femeia barbatului, daca el nu are gaura. Eu daca il vad pe fostul sotiei mele[exemplu]stiu ca el a bagat in gaura ei inaintea mea si nu invers .Scuza-mi aceste cuvinte, dar am gandit ca asa poate intelegi!
Tycu
Postat pe 20 Martie 2009 18:50
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-20 18:50:27
De la: alina_manuela, la data 2009-03-20 15:55:55

n-ai cu cine
cum as putea cere eu?
Alina, iar nu vrei sa intelegi,?Nu are treaba egalitatea intre barbat si femeie,aici. Scuza-mi expresia , dar poate asa intelegi. Ce ai cu "fosta" sotului, daca dai mana ? ca nu barbatul are gaura , ci femeia .Ce putea sa-i faca [bage] femeia barbatului, daca el nu are gaura. Eu daca il vad pe fostul sotiei mele[exemplu]stiu ca el a bagat in gaura ei inaintea mea si nu invers .Scuza-mi aceste cuvinte, dar am gandit ca asa poate intelegi!

Cum am mai zis de unde nu e nici Dumnezeu nu cere, cum sa cer eu.
Imi vine sa-mi smulg parul de nervi cand vad ce aberatii debitezi.La inceput m-am enervat, m-am certat cu tine, dupa am zis ca nu merita si m-am amuzat, dar acum din nou ai reusit sa ma scoti din sarite, poate ar fi mai bine pentru psihicul meu sa nu mai abordez acest subiect cu tine
Tu crezi ce vrei, eu la fel si nu exista nici o sansa sa ma convingi de contrariul.
Din pct meu de vedere femeile si barbatii sunt egali, si in relatie trebuie sa fie reciprocitate absoluta, eu asa voi face, ceea ce dau sa si primesc; ceea ce da el va si primi-pozitiv sau negativ.
Despre aberatia cu gaura si... n-am cuvinte, tampenii mai mari nu am auzit, asta era acum cine are surub e mai tare decat cine are piulita sau cum?SI las-o balta ca in esenta tot aia e - esti un MISOGIN si consideri ca femeia iti este inferioara.
alina
Postat pe 20 Martie 2009 20:58

CIteste ce tu insati ai scris deasupra.AI citit?Zici acolo ca sunt virgine pana cand fac sex, adica penetrare, da?Dupa aia in alt post spui ca eu am dreptate ca virginitatea nu tine DOAR de himen.
Deci ori eu nu vad bine, ori tu nu te exprimi bine ori nu stii ce crezi si te contrazici.
IN incheiere sa clarific daca nu a fost clar: aici era vorba de fetele inocente care se patreaza virgine pana in noaptea nuntii, clar pana aici?Acest domn Mitica sustine ca femeia trebuie sa fie neaparat virgina pt cel care ii va fi partener de viata(adik sex in noaptea nuntii sau si inainte dar numai cu el).Ca cica barbatii adevarati, nu "buturugile"-cum zice el, au ambitii sa fie primii acolo in va gin
Eu voiam sa vad cum e el sigur de virginitatea unei femei.SI l-am intrebat de unde stie la cineva care are himenul la locul lui, e sigur ca nu a mai facut altceva?Ce am spus eu ca fac unele sunt cazuri reale nu povesti, si nu au nici o legatura cu frica de durere, de sarcina sau mai stiu eu ce.Aici nu vorbim de persoane care fac sex vaginal, oral, anal....Aici vorbim de sex oral, anal...pt ca himenul sa fie intact iar "domnisoara" respectiva sa fie "virgina" in noaptea nuntii
Acum spune-mi tu "domnisoara" asta e virgina, consideri ca daca se arde in toate gaurile dar are himenul neatins e virgina?
Parerea mea e ca este o IPOCRITA cel putin, o idioata - virginitatea nu e numai fizica si oricum chiar daca ar tine strict de fizic, in situatia asta tot nu ar mai fi virgina.
SI inca ceva ce ti-am zis de sex oral e chestie afirmata de sexolog nu am inventat-o eu, look into it and get back to me.
Si cum ziceai tu ca e petting-asta e stimularea orala de care iti ziceam, daca nu ar fi si sex nu s-ar mai chema sex oral s-ar chema petting ..oral sau cum vrei tu sa interpretezi.
alina
Postat pe 20 Martie 2009 21:15
Inteleg ca s-au scumpit medicamentele, dar sunt vitale......... observati unde duce lipsa acestora
klarra
Postat pe 20 Martie 2009 21:18
De la: klarra, la data 2009-03-20 21:18:28Inteleg ca s-au scumpit medicamentele, dar sunt vitale......... observati unde duce lipsa acestora

Bravo Klarra....! Doamne...ce mai subiect...de la virginitate si viol s-a ajuns la sex oral. ..! Cred ca abia acum a inceput totul sa fie pe placul lui Mitica.
mihaelamitea
Postat pe 20 Martie 2009 22:14

da femeia ramane cu urme... ii creste o pu la in frunte dupa primul act sexual ...... ma lasi cu ideile tale de barbat feroce!!!!!!?????? Ce a fost a fost e la fel pentru fata ca si pentru un baiat .... si fetele sunt putin geloase cand o vad pe fosta prietena si el e gelos cand il vede pe fostul dar asta e iubirea .... iti trece ..... daca nu poti dormi noaptea de gelozie ai o problema .... o vei avea si daca te mariti cu un barbat atat de ¨curat¨ care nici macar nu s-a masturbat in viata lui ... tot esti geloasa ... totul tine de modul de gandire si cat de deschis e fiecare. Am iubit, am facut dragoste... ne-am despartit, l-am intalnit pe el.... am invatat din nou sa iubesc alaturi de el si vom fi o viata fericiti impreuna .... care ar fi problema?????? Daca eram virgina in momentul cand l-am cunoscut crezi ca eram alta? eram la fel d iubitoare, intelegatoare, harnica si pe placul lui .... sunt aceeasi ... faptul ca nu l-am intalnit cu 5 ani inainte nu are de ce sa schimbe relatia noastra astea au fost o data
nu sunt nici eu de acord ca fetele sa-si inceapa viata sexuala inainte de 18 ani, dar daca nu se marita la 20 de ani nu vad de e ar trebui sa fie judecate ... sau de ce sa valoreze mai putin ca una care a gasit iubirea din prima
jessica23_healthy
Postat pe 21 Martie 2009 01:38
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-19 09:09:21
De la: yessyka3, la data 2009-03-19 02:33:12
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-17 17:55:34 Afla mai necunoscuto[ ca asta esti] ca muncesc ,dar mai mult cu capul[mintea] ca de asta am terminat o scoala , superioara liceului.Tu ai 8 clase ? Cand citesti de Livia Ursu , sau ii pomenesti numele, te ridici in picioare si zici "Sarut mana doamna Livia Ursu" ;-e greu sa ajungi la nivelul ei !

aici toti suntem necunoscuti ... si sigur majoritatea nici nu ar vrea sa te cunoasca

ma indoiesc ca esti membru prm sau ca muncesti cu capul... de asemenea ma indoiesc ca ai terminat o scoala superioara... Ursu livia e o nesim tita... nu inteleg de ce ar trebui cineva sa o respecte atata timp cat ea nu prea stie ce e respectul ...

ma indoiesc pentru ca nu ai nici fata nici cap de membru de partid...
Livia tare respectuasa mai e ... mai ales cu tarancile nespalate, marlancile etc nu vreau sa mai continui
dupa parera ta cam toate am calcat stramb pentru ca vad ca nu esti prea agreat mai ales pe acest topic ...
jessica23_healthy
Postat pe 21 Martie 2009 01:53
De la: adina_miha3la, la data 2009-03-20 22:14:48
De la: klarra, la data 2009-03-20 21:18:28Inteleg ca s-au scumpit medicamentele, dar sunt vitale......... observati unde duce lipsa acestora

Bravo Klarra....! Doamne...ce mai subiect...de la virginitate si viol s-a ajuns la sex oral. ..! Cred ca abia acum a inceput totul sa fie pe placul lui Mitica.

si daca mai continuam ajungem si la altele si mai deocheate ......
jessica23_healthy
Postat pe 21 Martie 2009 02:12
cunosc si eu pe cineva care practica "sporturi extreme" ... toti cei de pe strada mea au luat-o la p..a ... la propriu ... si pt aia fata noastra este virgina , k nu a destupat-o nimeni , nu? mai nou se ocupa cu prostitutia si are numai clienti selecti carora le place sus si anal ...
intrebarea mea este : dpdv fizic este inca virgina , viiitorul sot ar trebui sa fie mandru de ea k se "pastreaza" , asa este ? asta in cazul in care nu afla ce face sau a facut aleasa lui ...
de ce sa ne ascundem dupa deget sa ne dam ce nu suntem ? pe cine vrem sa pacalim ? suntem ceea ce suntem , iar cine ne iubeste ar trebui sa respecte faptul k nu mai suntem pure ...
paullyss
Postat pe 21 Martie 2009 12:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Singuratatea.......arma de distrugere a vietii de tanar 5 De la: Cassey 22 Aprilie 2010 15:05
pantofi sau sandale...? 32 De la: Cassey 22 Aprilie 2010 14:56
Imi caut naºicã si naº 34 De la: Roxy_Unik_1 28 Iunie 2013 15:45
Traista bucovineana 1 De la: traista_bucovineana 3 Iunie 2009 02:28
Porumbei albi la nunta ! 1 De la: Citrine 6 Septembrie 2009 09:54