Mai multe
|
||
|
Izabella87 Postat pe 22 Septembrie 2010 04:56 |
||
|---|---|---|
| eu nu iam interzis sa isi vada copilul NICIODATA NU IAM ZIS ASTA din contra ne-am inteles sa mearga sa steie cu copilul ei cand are timp dar sa fie CORECT FATA DE MINE mia zis daca vreau ma pot duce cu el sa isi vada copilul si scumpa mea esti femeie inimi nu ii poti spune nu-l iubi pt ca iubirea nu are varsta si imbratisarea nu e acceasi daca e de la barbatul pe care il iubesti sau de unul pt care nu ai sentimente.Stiu ca nu e bine ce se intampla stiu ca POATE daca vom fii impreuna acel copil ma va URA sau din contra ma va vedea cu alti ochi si cand va ajunge la o anumita varsta va intelege cum si de ce.El toata ziua e cu mine nu prea sta acasa numai cand doarme.Mi-as da si sufletul pt el si el pt mine dar eu am impresia ca e ceva mai mult ca acel copil.Fetelor scrieti-mi cum sa fac sa fie bine pt toti dar si pt mine.Va pup | ||
|
Izabella87 Postat pe 22 Septembrie 2010 05:13 |
||
|
Este destul de mica probabilitatea ca un barbat sa isi lase nevasta pt. amanta, dar nu e imposibil, cunosc un caz. Pt.Izabela: nu stii cat sufera un copil atunci cand isi pierde tatal. Tu intr-un an , maxim 2 o sa il uiti si iti poti reface viata, dar acel copil TOATA VIATA LUI va ramane fara tata si crede-ma, te va uri. Iar acel barbat, daca iubeste copilul, te va uri si el si se va uri pe sine pt. ce a facut. Uite, citeste declaratiile unui astfel de copil, si daca asta nu te convinge atunci nu o mai poate face nimic. http://revistaviatainculori.wordpress.com/numarul-2-30-iulie-2010-2/poveste-de%C2%A0viata/ |
||
|
|
||
|
ramo_darkgirl Postat pe 26 Septembrie 2010 03:41 |
||
| ...am ramas fara cuvinte si cu ceata printre randuri....offf | ||
|
kudika195501 Postat pe 26 Septembrie 2010 07:38 |
||
buna fetele.si eu sunt sotie si sunt si amanta unui barbat neinsurat,o femeie nu isi inseala barbatul aiurea si nici un barbat sotia,in aceea casnicie deja au intervenit probleme,la mine din partea sotului,niciodata nu ma respectat,de iubire nu mai poate fi vorba.nu toate amantele suntem tarfe.pot spune ca acest barbat ma cucerit prin felul lui de a fi,in fiecare zi imi arata cat de mult ma iubeste si sunt impreuna cu el acum in italia,am 3 copii ai mei si nu conteaza asta atata timp cat este iubire,respect si intelegere,voi divorta si voi fi in sfarsit fericita.toate suntem femei si avem dreptul la fericire,chiar daca cateodata trebuie sa sufere cineva.va pup si sa fiti fericite
|
||
|
vio_pissy Postat pe 4 Octombrie 2010 01:12 |
||
De la: carmen79, la data 2008-11-24 14:33:20credeti ca un barbat si-ar lasa sotia pt amanta? din pacate problema infidelitatii e una grava, oare ar lasa sotia... oare mai conteaza pe care o alege in astfel de sit? depinde :)) pe sotie o tine la cratita pe amanta pt sex
|
||
|
krisbarbie Postat pe 4 Octombrie 2010 01:17 |
||
De la: vio_pissy, la data 2010-10-04 01:12:39buna fetele.si eu sunt sotie si sunt si amanta unui barbat neinsurat,o femeie nu isi inseala barbatul aiurea si nici un barbat sotia,in aceea casnicie deja au intervenit probleme,la mine din partea sotului,niciodata nu ma respectat,de iubire nu mai poate fi vorba.nu toate amantele suntem tarfe.pot spune ca acest barbat ma cucerit prin felul lui de a fi,in fiecare zi imi arata cat de mult ma iubeste si sunt impreuna cu el acum in italia,am 3 copii ai mei si nu conteaza asta atata timp cat este iubire,respect si intelegere,voi divorta si voi fi in sfarsit fericita.toate suntem femei si avem dreptul la fericire,chiar daca cateodata trebuie sa sufere cineva.va pup si sa fiti fericite deja dak intervine inselatu e klar relatia numai are nici un rost
|
||
|
krisbarbie Postat pe 4 Octombrie 2010 01:19 |
||
|
Eu scriu foarte pe scurt, pt ca nu poti rezuma trairile si senzatiile avute in cateva randuri... DA, SUNT SOTIE SI AM FOST INSELATA. IN CAZUL MEU SOTUL SI-A PARASIT....AMANTA. Pe scurt: dupa 12 ani de casatorie si inca 7-8 inainte, un copil (o fata atunci in varsta de 10 ani), un apartament si o casa in constructie la care ne inhamasem amandoi, se trezeste d-nul PROST ca s-a indragostit de o colega de serviciu (mentionez ca la momentul ala era coleg si cu mine si cu amanta). Bineinteles ca nu a recunoscut, dar fiind prieteni de atata amar de ani, il cunosc mai bine chiar decat pe mine. Dupa vreo 3 luni recunoaste si spune ca vrea sa divortam. Nu am fost de acord, spunandu-i ca fu....l nu-a acelasi lucru cu o casnicie. Bineinteles ca i-am explicat telefonic si celei ce este amanta. Domnul PROST imi spunea zi de zi sa am rabdare, ca lucrurile se vor rezolva, dar nu intelegeam in ce sens. Am plans de m-am umflat. Am fost amandoi cu copilul la psiholog (datorita certurilor din casa, am constientizat ca se impune), am fost doar noi doi la psiholog. Psiloloaga copilului mi-a spus o singura data sa mai am putina rabdare, si sa nu-l parasesc pt ca d-nul PROST va ajunge un nimeni. M-am gandit (si vorbit cu copilul meu) sa mai am rabdare. Timpul a trecut, si ma trezesc dupa circa 2 ani si jumatate ca se roaga d-nul PROST de mine sa-l mut de la acest loc de munca la altul (mentionez ca prin natura functiei mele pot avea o influenta in acest fapt). Reusim sa-l mutam dupa un timp, eu stiam dar nu am spus nimic nimanui, AMANTA disperata il cauta, dar nu indraznea sa-l sune. Pana la urma am sunat-o eu si i-am spus. Si atentie ce imi spune: ca noi nu suntem in divor? Nu. Si imi spune ca ea tot cauta pe site-ul judecatoriei cand apare hotararea de divort, ca asa-i spuse se d-nul PROST. oRICUM : El i-a transmis ce obiecte de-ale ei mai erau pe la el, a mai tot insistat Amanta cu telefoane si pe e-mail (inclusiv sa ne sicaneze pe mine si pe fata mea) dupa care liniste. Prostul spune ca a terminat cu ea de mult, si recunoaste ca a fost PROST. Ce si cum sunt eu: - acum 3 ani nepasatoare la relatia lor; -acum 2,5 ani hotarata sa lupt; - acum 2 ani hotarata sa dau divort in orice conditii, numai sa ma linistesc, dar nu mai vrea Prostul; -acum: plimbata, rasfatata si imi aduce aminte ca el mi-a spus Rabdare... A fost cumplit, mi-e greu si acum dar am reusit..... Si amanta e colega cu mine, dar nici macar nu ne salutam. Chiar nu mai avem ce ne spune. E blamata de lumea din jur...si-a pus singura eticheta... Nu stiu daca am facut bine....dar asta e. |
||
|
igvoicu Postat pe 10 Noiembrie 2010 13:38 |
||
|
Eu te-as blama pe tine!!!Si v-as plange de mila:)))):((((Pe tine te-as ''jelii''la figurat si pe sot la propriu... ''Nu am fost de acord(cu divortul), spunandu-i ca fu....l nu-a acelasi lucru cu o casnicie. '' Ce vrei sa arati cu asta,ca incerci sa ti cu dintii o casnicie care exista doar in mintea ta si bineinteles in acte? Daca omu`ti-a zis ca vrea sa divorteze.......E CLAR!!!:)))) Cred ca mariajul vostru e un paradis,pardon ''paradis''...oare cine o fi responsabil? Lupta,lupta ca nu mai gasesti altul asa bun!:))) |
||
|
kudika329067 Postat pe 11 Noiembrie 2010 02:00 |
||
|
1. Nu tin cu dintii de aceasta casnicie. Nu am de ce....Am totul facut singura si cu parintii mei.Ai citit doar ca am vrut sa divortez. 2. Copilul ti se pare tinut cu dintii? 3 Ai trecut prin ceva similar ca sa poti sa judeci? Daca nu, nu arunca piatra. |
||
|
igvoicu Postat pe 11 Noiembrie 2010 09:08 |
||
|
In decursul acestui timp am incercat sa ma pun eu in locul amantei (empatie). Oare daca as fi fost o femeie divortata, care nu aveam nimic pe lume decat un copil (a cariu educatiee, v-o spun cinstit este cea mai sigura investitie financiara), fara un apartament, un cuib propriu (deci ceva sa-i pot oferi copililui), ba chiar as fi fost si cu 7 ani mai mare decat amantul/prietenul, ce as fi facut? Normal, as fi incercat prin orice mijloace si cu oricine sa obtin ceva ca sa-mi fie bine.O femeie la 45 ani e constienta ca nu mai are mult timp ceva de aratat unui barbat si atunci preseaza. Deci, am gandit si dpdv al amantei. Acum, despre comportamentul sotului: ATENTIE SOTII: Nu toti barbatii va neglijeaza in perioada cand au amante. Prostul meu a facut dragoste cu mine cu mult mai des decat media casniciei noastre, iar Amantei ii scria pe mail ca el nu mai are treaba cu sotia. Va spun pt ca am citit acele mail-uri. Prostul meu m-a plimbat in concediu si in week-end in acesti 2 ani cat nu m-a plimbat in 10 ani de casnicie. Dar atentie, doar in tara, nu in strainatate, ca sa poata vb cu amanta la telefon. Prostul meu ii dadea bani fiicei noastre fara sa stiu eu ca mama, dar ii dadea bani si amantei. Stiti ce stiu in mod sigur: Toti prostii in acest caz, care nu vor sa renunte la familie, se simt vinovati si se comporta prea bine. Cel care vrea sa renunte la familie se comporta ca atare, si atunci nu are rost sa luptati. Eu il rugam sa plece la amanta, sau in concediu cu amanta si imi spunea ca de ce il fortez sa faca asta, daca el nu vrea, pt ca daca voia pleca de 100000 ori. Va spun astA, pt ca dupa multi ani intre 2 soti ramane PRIETENIA. Si noi suntem prieteni de copii, adica de 22 de ani. Si va mai spun ceva: FITI PRIETENA CU COPII VOSTRII. VETI AUZI CELE MAI BUNE SI SINCERE SFATURI. Fiti sigure pe voi, fiti senine, plangeti si radeti. Si de ce nu? Faceti haz de necaz. |
||
|
igvoicu Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:29 |
||
|
Ce viata frumoasa ai si tu... Cum rezisti langa ''prost''? Cat despre amanta,oricat ai incerca sa te pui in locu`ei,n-ai cum sa sti exact ce a fost intre ei,ce fel de femeie este,lasand aparatele la o parte. Te-ai gandit vreodata ce ar fi putut sa-i spuna de tine,cum poate te poreclea in fata ei? Alta femeie n-at fi acceptat asta nici 5minute. Din tot ce vad,imi dau seama ca esti dependenta de el din t.p.d.v.,nu te supara dar asa este. |
||
|
Editzu Postat pe 12 Noiembrie 2010 15:25 |
||
| depinde ce a dus la formarea unei casatoriei...daca nu exista dragoste si comunicare intre parteneri...sigur unu din el va cauta in alta parte .rar sunt situatile in care un sot isi paraseste sotia pentru amanta! | ||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 12 Noiembrie 2010 15:46 |
||
| Mama, ce prostovane mai sunteti voi astea care va numiti neveste!!! Haleoooooooooo!!! INTOTDEAUNA BARBATUL RAMANE CU AMANTA IN DEFAVOAREA NEVESTEI!!! MAI UITATI-VA SI VOI IN JURUL VOSTRU LA CATE DIVORTURI SUNT! DE CE? PENTRU CA BARBATII RAMAN CU NEVESTELE, NU??? SOTIIOARELOR, IN GENERAL AMANTELE SE GHIDEAZA DUPA PRINCIPIUL "FETELE BUNE AJUNG IN RAI, FETELE RELE AJUNG UNDE VOR ELE", IMPORTANT IN VIATA ASTA ESTE SA AJUNGI UNDE VREI, ADICA IN POSTURA DE NEVASTA!!! | ||
|
kudika344248 Postat pe 26 Decembrie 2010 23:21 |
||
De la: igvoicu, la data 2010-11-11 10:29:42In decursul acestui timp am incercat sa ma pun eu in locul amantei (empatie). Fii fericita ca ti-ai pastrat prostul langa tine. Unele mai vrem si altceva de la cei cu care impartim viata. Cel putin eu una, nu as intra in vecii vecilor pe un forum sa ma laud ce prost am lamga mine si cum am reusit eu sa tin cu dintii de el. Cat despre copilas, lasa.. cu totii cunoastem "placa": sa nu sufere copilul! Asa-i vorbesti si fetitei tale, nu? "Du-te la prostul de tac-tu sa-ti dea niste bani." Mai bine nu povesteai. Pentru femeia lipitoare n-am decat dispret. |
||
|
rashela Postat pe 27 Decembrie 2010 03:01 |
||
| As dorii si eu sa intervin si sa va spun ca am fost si eu intr-o situatie asemanatoare cu un barbat care avea o relatie de 10 ani , am inceput sa iesim ca prieteni la cafea era agent la o firma de bauturi iar eu si parintii mei avem un magazin unde venea cu comenzile .Dupa un timp de 1 luna m-am indragostit de el ,intre timp am aflat de "nefericirea "lui ,eu eram iesita dintr-o relatie de 5 ani unde am fost lasat pentru o fata de oras siliconata .Dar draga mea mi-a ajuns o luna cel mult sa imi dau seama ca este fals si totul este o minciuna si ca el nu isi va lasa sotia pentru o alta persoana si nu pentru ca o iubeste ci tentru ca sotia ii ofera siguranta care cu tine nu stie sigur ca o va avea .Mentionez ca il iubesc si acum chiar daca a trecut mai mult de un an dar eu nu ma uit inapoi mai bine strang din dinti.Barbatii sunt dependenti de siguranta si stabilitate acesta este motivul pentru care nu renunta la ce au acasa chiar daca nu mai au dragoste sau fericire cu acea persoana ,ei se leaga mai mult ca si femeile ,noi suntem mai ambitioase .Date fiind spuse ,fugi fata mea cat mai ai timp ti-o spun ca o persoana care nu are poate prea multa experienta a vietii ca si cele care sunt sotii dar am multa scoala si cunostiinte despre psihologia umana . | ||
|
kudika345104 Postat pe 28 Decembrie 2010 19:26 |
||
De la: kudika345104, la data 2010-12-28 19:26:06.Date fiind spuse ,fugi fata mea cat mai ai timp ti-o spun ca o persoana care nu are poate prea multa experienta a vietii ca si cele care sunt sotii dar am multa scoala si cunostiinte despre psihologia umana . tui psihologia ma-si!!! se pare ca nici scoala nici psihologia nu te-au ajutat prea mult in cazu' asta! |
||
|
geo_resuscitat Postat pe 28 Decembrie 2010 21:24 |
||
|
Pt Rasshela: Nu ma laud, nu e nimic de laudat, in general nu e bine sa judeci pana nu ..o patesti la randul tau. Am povestit o experienta prin care am trecut.... Cat despre copil, repet ceea ce am mai dat de inteles: nici fata nici eu nu stam in banii tatalui ei. Poate tocmai situatia pein care am trecut ne-a invatat pe amandoua sa fim puse la adapost, astfel incat acum "prostul" nu are ...nimic. Nu stiu ce sa cred, pt ca indoiala imi va ramane mereu in suflet, dar ...el s-a schimbat. Ma asasineaza cu telefoanele toata ziua, nu intarzie, partea financiara e la mana mea, e chiar afectuos fata de noi....asa ca sper sa fi trecut.. Sper sa pot considera peste niste ani doar o experienta de viata, o greseala grava...dar nu stiu. Oricum, doamnelor.....infidelitatea doare....si daca nu aveti puterea, taria de a lupta, renuntati. O zi buna si "La multi ani!" |
||
|
igvoicu Postat pe 30 Decembrie 2010 07:41 |
||
| M-am trezit si eu sa citesc acest topic....la doi ani distanta de ce s-a scris. Nu inteleg, dragi sotii iubitoare, de ce atata aversiune fata de amante? de cand e amanta raspunzatoare de casnicia porcului care nu se poate multumi numai cu nevasta? despre acea "taina a cununiei" ar trebui sa stie in primul rand el, ca el a fost partas la acea "taina", si nu amanta. impresia mea este ca sunteti atat de inversunate impotriva acestor "amante" si le improscati cu noroi, in vreme ce adevaratii porci (caci altfel nu pot sa-i numesc), care sunt singurii vinovati de situatia creata, sunt de fapt priviti drept "victime" care au fost "vrajiti" si au facut lucruri impotriva voinei lor.... ganditi-va la acest aspect! | ||
|
kudika_corrinna Postat pe 4 Ianuarie 2011 14:53 |
||
|
uite ..ca am descoperit ceva interesant. da si ar lasa o daca acea casnicie merge doar din inertie.daca doamna a uitat sa mai fie si femeie nu doar sotie ,daca doamna uita ca si barbatii au nevoie sa fie iubiti daca te ai casatorit la 27 de ani cu prietena de atunci si apoi ai aflat ca ei nu i place sa faca sex ,daca atunci cand vin acasa nu aud decat intrebarae ,ai luat banii azi ,si nu ce ai mai facut iubitule azi .?? DAR o lasi pentru amanta numai daca esti convins ca amanta e mai buna ,deci dupa un timp ,altfel stai acolo cu nevasta ca ai si copil cu ea ,ai si o casa luata cu credit ,si de 'oare alta o fi mai breaza ??? si stai si daca din intamplare viata iti scoate in drum femeia care te face sa simti ca nu ai murit atunci .da o lasi pe nevasta ,ca o viata ai si vrei sa nu mori legat in lanturi langa nevasta care zice ca te iubeste dar nu vede ca tu suferi ca un caine pentru viata pe care o ai . si daca te ai casatorit crezand ca o sa fie bine si cu timpul ti a fost rau???? ce faci?? astepti sa ti se usuce sufletul sperand ca ea va observa ca esti si tu prin casa ?? |
||
|
kudikaflorin Postat pe 6 Februarie 2011 20:08 |
||
| Touche! | ||
|
kudika365676 Postat pe 10 Februarie 2011 01:37 |
||
|
Raspund tuturor ipocritelor infumurate care cred ca o bucata de hartie le da dreptul de viata si de moarte asupra barbatului de langa ele: chiar daca vi se pare revoltator, unii barbatii isi lasa nevestele pentru amante. Nu toti, doar unii. Chiar daca vi se pare neverosimil, unii barbati isi lasa nevestele pentru amante mai urate, mai batrane sau mai grase, asta ca sa intelegeti ca nu inseamna nimic frumusetea exterioara cu care va faliti atata! Cei care nu-si lasa nevestele si joaca la dublu, simuland rolul de sot tandru si iubitor, au motive intemeiate (case, averi, conturi grase ce trebuie impartite, adica bataie de cap pe care nu si-o asuma). Asa ca, nu va mai imbatati singure cu apa rece! Nu sunteti de neinlocuit! Asta e realitatea! Nimeni nu este de neinlocuit, la fel cum nici un om nu poate apartine altui om, ca sclavia nu mai exista din 1800 si nici obiecte nu sunt, ca sa fie posedate!!!!!! Sunteti frustrate, pline de venin si dorinta de razbunare, ca atata v-a mai ramas, in neputiinta voastra de femei inselate si parasite care nu inteleg ´´cum si-a permis nemernicul sa ma insele, pe mine, pretioasa si perfecta?´´ Nu mai aruncati cu noroi in alte femei! Invatati sa pierdeti cu demnitate! Ca daca ar sta cineva sa va ia la puricat trecutul , cine stie cate ziare de scandal s-ar umple cu moralitatea voastra premaritala! Nu sunteti cu nimic mai presus decat acelea pe care le faceti ´´umpluturi, zdrente, catele, femei folosite, bucati de carne stricata, etc´´! Ii santajati pe barbati ca sa se insoare cu voi, faceti copii ca sa-i tineti legati de voi si cand fraierii nu mai desfac portofelele impresionati de fitele voastre de primadona, atunci trageti cu dintii de pensia alimentara de puturoase ce sunteti, ca sa nu va duceti la munca! Si nu va mai dati cu parerea ca niste atotstiutoare, ca habar n-aveti! Exista barbati si femei care doresc doar sex, fiindca asta e singurul lucru care le lipseste. Atat si nimic mai mult. Sunt amanti/amante pentru ca doar asta isi doresc si au curajul sa se exprime fara ocolisuri! Iar atunci cand se hotarasc sa vrea mai mult, fiti constiente ca nu mai aveti nici o sansa! Santajistelor sentimentale care adora replica ´´cladit fericirea pe nefericirea altora´´…e problema voastra cum gestionati situatia din vietile voastre insipide si plictisitoare, e problema voastra daca alegeti sa fiti nefericite, sa va aruncati in urma trenului, sa va smulgeti parul din cap sau sa fiti fericite si sa va bucurati de viata cu toate suprizele pe care vi le ofera ea! De ce ar trebui un om sa se simta vinovat, fiindca il intereseaza mai mult fericirea lui, dacat fericirea unui strain? Si in incheiere, aveti grija, inselatelor si parasitelor, sa nu ajungeti chiar voi umpluturi si bucati de carne prin patul altor barbati …insurati sau neinsurati, caci in prostia voastra, atunci cand va vine ideea stralucita sa va culcati cu toti prietenii fostului sot, ´´ca sa-i aratati voi´´ retineti: nici un barbat care se respecta nu ia de bun ce arunca altul! |
||
|
Youky Postat pe 13 Iulie 2011 11:03 |
||
ce ofuscata este tanti asta!!! cred ca nenea ala de si-a lasat nevasta pentru ea n-o fu te cum trebuie!!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 13 Iulie 2011 11:44 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-13 11:44:08 Vezi ca pe Pikard il gasesti pe la raionul Relatii, Sex! |
||
|
Youky Postat pe 13 Iulie 2011 13:04 |
||
De la: Youky, la data 2011-07-13 13:04:16De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-13 11:44:08 da ce sunt eu!? etalonul amantilor fara frontiere?
|
||
|
pickard Postat pe 13 Iulie 2011 13:18 |
||
De la: Youky, la data 2011-07-13 13:04:16De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-13 11:44:08 no, tanks!!! se pare ca asta-i specialitatea ta, barbatii insurati, asa ca da-i bataie! acum nu stiu daca o sa te si faca fericita!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 13 Iulie 2011 13:29 |
||
De la: pickard, la data 2011-07-13 13:18:15De la: Youky, la data 2011-07-13 13:04:16De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-13 11:44:08 ce renume ti-ai capatat!!! ma iubeste fomeile si e moarte dupe mine!!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 13 Iulie 2011 13:30 |
||
De la: pickard, la data 2011-07-13 13:18:15De la: Youky, la data 2011-07-13 13:04:16De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-13 11:44:08 Bunul samaritean, care le milostiveste pe domnisoarele cu vederi largi, care nu se sfiesc sa spuna cu voce tare ce vor... Asta ca veni vorba de sex!
|
||
|
Youky Postat pe 13 Iulie 2011 13:30 |
||
De la: Youky, la data 2011-07-13 13:30:48De la: pickard, la data 2011-07-13 13:18:15De la: Youky, la data 2011-07-13 13:04:16De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-13 11:44:08 esti invidioasa ca tu faci inca sex cu lumina stinsa si cu plapuma in cap?
|
||
|
bemm Postat pe 13 Iulie 2011 13:36 |
||
De la: bemm, la data 2011-07-13 13:36:26 Asta n-ai de unde sa stii!
|
||
|
Youky Postat pe 13 Iulie 2011 13:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Oare pe cine imi doresc cu adevarat? | 51 | De la: grace008590 27 Iulie 2010 18:57 |
| De Valentin... inelul? | 12 | De la: Cassey 2 Noiembrie 2009 14:38 |
| nunta de vis | 37 | De la: grace006966 19 Ianuarie 2010 15:19 |
|
|
||
| cum trecem? | 11 | De la: gety 5 Iunie 2009 14:54 |
| Plsssss HELPPP!!!!!!!!!!! | 5 | De la: ElvenDesign 10 Ianuarie 2011 21:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.