Setari Cookie-uri

credeti ca un barbat si-ar lasa sotia pt amanta?

Pai depinde de sotie si de amanta. Cunosc multe cazuri de acest gen unii se intorc inapoi la sotie dupa o perioada altii insa isi construiesc alta viata alaturi de asa spusa amanta la inceput care cu timpul devine si ea sotie. familia o putem tine doar noi femeile faceti in asa fel ca sotul cind vine seara acasa sa gaseasca de fiecare data cite ceva nou in conportari in asa fel barbateii nostri dragi nu se vor plictisi de noi si nu vor cauta in alta parte distractii............
lenutica_grace
Postat pe 29 Martie 2010 09:48
De la: printesuca, la data 2008-11-29 12:25:20citesc si citesc tot ce spuneti fiecare. eu m am indragostit de un barbat insurat. E greu. e foarte greu. se intampla in viata, mai ales atunci cand nu te ai casatorit din mare dragoste, sa te indragostesti de o alta femeie si sa vrei sa renunti la sotie.
pt k il iubesc enorm i am spus de multe ori :pt k te iubesc prea mult si nu vreau sa suferi as putea renunta la tine numai sa stiu k esti fericit cu sotia ta, sa mi spui k o poti iubi. iar el mi a spus k ar fi nefericit toata viata daca ar fi nevoit sa traiasca in continuare langa o femeie pe care nu o iubeste stiind ca undeva in lumea asta exista un suflet pe care il iubeste enorm si pe care il vrea numai pt el.
nu l-am "vrajit", nu "l am imbrobodit" si nici altfel decat celelalte femei nu am fost ci pur si simplul i am oferit ceea ce a visat toata viata: dragoste, iubire, atentie, grija, sustinere, tinerete,sperante. pentru el sunt MAMI, sunt TATI, sunt PUI, sunt FRATE si SORA, PRIETEN, CONFIDENT, SFATUITOR si mai ales jumatatea pe care si a dorit o.
viata ne face surprize la toti.

Printesuca, barbatul de care sustii sus si tare ca te-ai indragostit nu e in realitate asa cum il vezi tu, mereu pus la 4 ace si dornic de iubire... Te-ai gandit vreodata cum e sa dormi langa el cand vine obosit de la munca si nici nu mai are chef sa faca dus si se pune langa tine in pat plin de transpiratie? L-ai vazut in alte ipostaze decat cum e acum, mereu ferchezuit si atragator? L-ai vazut cand e bolnav si vomita, sau cand are toane si nervi si iti vorbeste urat? Evident ca in fata ta nu se va comporta asa, fata de tine afiseaza doar imaginea de barbat insurat, sarmant si fermecator si te miri de ce nu il apreciaza sotia... Fata de tine se plange ca nu-l intelege sotia sau ca nu ii arata dragostea si afectiunea pe care i le arati tu... Dar te-ai gandit vreodata ca vei ajunge in locul sotie? Sa ii speli chilotii murdari, sa ii calci hainele sa vina aranjat la amanta, sa ii faci mancare, sa il ingrijesti cand e bolnav, sa ii cresti copiii si cate si mai cate sa ii suporti... Nu o sa il mai astepti tu aranjata si parfumata, dupa ce vei trudi toata ziua sa ii cresti copiii si sa faci toate treburile casei, sa mai mergi si la serviciu, sa ai de platit si facturi... Vei mirosi a mancare exact ca si sotia lui, vei spala dupa el si copiii vostri/ai lui, vei face exact ce face o femeie maritata cu el... Iti va conveni atunci?
Daca tu ai momentan statutul de amanta si ulterior ii vei deveni "sotie", ce te face sa crezi ca nu va fi alta amanta, in locul tau? Te-ai gandit ca el e doar un actor cand vine la tine? Vine pentru relaxare si atat... Doar nu crezi ca iti arata ceva ce te-ar putea dezgusta? Tu l-ai vazut doar in ipostazele bune... Incearca sa traiesti cu un barbat zi si noapte, sa il vezi si cand miroase a transpiratie, si cand e ciufulit si vai de el si pe urma sa iti dai seama daca il vrei pentru tine... Gandeste-te ca el nu cu tine e insurat, tu esti doar un obiect dispensabil... Femeia pe care a ales-o el e sotia lui, nu esti tu amanta... Sotie poti avea doar UNA la un moment dat (daca nu esti bigam sau musulman :P), dar amante poti avea cate vrei... Pentru ca sunt dispensabile, sunt doar niste "obiecte de (unica) folosinta" pe care le "arunci" cand te plictisesti... Poate acum esti tanara si frumoasa, dar si tu vei ajunge o femeie cu riduri si grasime pe coapse, oricat de bine te-ai ingriji... Si vei ramane doar o amanta batrana, singura, fara familie, fara casnicie, sau poate doar cu un sot care isi va cauta alta amanta mai tanara...
Va trebui sa judeci bine chestiile astea. Tu cred ca vezi doar aspectul pozitiv al situatiei... Succes!
deevine
Postat pe 29 Martie 2010 10:33
De la: printesuca, la data 2008-12-01 09:42:07in primul rand sunt din Romania deci nu sunt turca. in al doilea rand parerea mea e ca te asemeni foarte tare cu genul de femeie de clasa joasa, sloboda la gura, incapabila sa discute cu cineva fara sa foloseasca apelative. iar in al treilea rand : statisicile spun ,NU EU ,ca unui barbat ii revin un numar de 5 femei daca nu si mai mult.

Traim in Romania, sau tu iti cauti iubit din strainatate?

Nu stiu de unde ai gasit tu statisticile astea, dar te anunt ca in Romania, potrivit ultimului raport al Institulului National de Statistica din 11 iulie 2007, populatia Romaniei la 01/01/2006 era de 21.610.200 de persoane, din care femei 11.075.100, adica 51,25%, iar barbati erau 10.535.100, adica 48,75%, in consecinta, raportul barbati / femei este de 1,051 => aproape la egalitate...

Nu stiu, poate s-au inmultit barbatii!
deevine
Postat pe 29 Martie 2010 10:53
daca tu esti amanta lol renunta gandestete ca faci rau la o fata care nu are nici o vina si sufera pt ca a facut un pas inportant cu un om care nu o merita cu o persoana jalnica un porc.
si sincer nu inteleg cum pot sa stea unele cu un barbat casatorit.
oare de ce nu se gandesc ce trag nevestele si probabil le si bat din cauza lor si au si copil.
roata se intoarce Iulia daca tu te afli in pozitia de amanta lol cand vei avea tusot vei vedea vei simti ce simte acum sotia la barbatul pe care tu il doresti si care nu iti apartine
Cine esti tu si ce drept ai sa te bagi sa desfaci o familie ce in fata la Dumnezeu au jurat credinta.
si femeia si omul dupa nunta este ispitit dar lol consider ca numai o femeie fara caracter si orgoliu se culca si se cumpleaza cu un barbat casatorit.
deci jalni si scarbos
rricarda2003
Postat pe 29 Martie 2010 12:30
Sincer interesante pareri.
Citesc si nu-mi vine sa cred....vorbiti de parca "SOTIA" poarta toata vina unei infidelitati a sotului(ca nu-i suficient de ingrijita,ca isi cere drepturile,ca n-are timp de sot,ocupata fiind cu copiii,etc) nimeni nu spune ca singurul vinovat este SOTUL.
Nu inteleg de ce trebuie compatimite sotiile sau invidiate amantele?!
Barbatii cred ca stiu totul despre femei. E doar o impresie ...
Nu-si lasa nimeni nici o nevasta, mai ales daca sunt copii la mijloc!
Mai mult, un lucru e clar, barbatii se plictisesc repede! indiferent cat e de frumoasa sau desteapta sotia, tot or sa se uite dupa altele!
De ce??
Din curiozitate probabil, pentru ca oferta e mare, pentru ca de multe ori ele se ofera pe tava ca ....!!
In general barbatii nu isi lasa sotiile pentru amante, probabil ca ea- sotia - l-a lasat cand a aflat ca a inselato!
Oricum, cred ca iti trebuie mult sange rece sa fii amanta, sa stii ca acasa il asteapta o sotie, care probabil este mult mai apetisanta...sa stii ca are copii care au nevoie de toate atentia si grija lui, iar el isi petrece timpul cu tine!
Eu una nu as putea sa-mi construesc fericirea pe nefericirea alteia...
Am vazut sotii care arata extraordinar de bine, se ingrijesc, se machiaza si imbraca cu mult gust, dar tot sunt inselate sau chiar parasite de soti.
Din ce motive? Raspunsul e DIN DIVERSE MOTIVE!
biatrice30
Postat pe 29 Martie 2010 18:28
fetele sa nu credeti asa ceva,eu am stat 3 ani cu cineva pe deasupra ma mintit ca nu are copii si avea,sufar dar asta e,,,viata merge inainte,desi acum sotia lui e grav bolnava,,are cancer imi pare rau pentru ea,,,,el se gandesti doar ca sa aiba o mama la copilul lui,dar cei insurati nu isi vor lasa vreo data sotiile pt noi nu va incredeti
kudika015192
Postat pe 29 Martie 2010 20:03
De la: ionescu_b, la data 2010-03-29 18:28:51 Sincer interesante pareri.
Citesc si nu-mi vine sa cred....vorbiti de parca "SOTIA" poarta toata vina unei infidelitati a sotului(ca nu-i suficient de ingrijita,ca isi cere drepturile,ca n-are timp de sot,ocupata fiind cu copiii,etc) nimeni nu spune ca singurul vinovat este SOTUL.
Nu inteleg de ce trebuie compatimite sotiile sau invidiate amantele?!
Barbatii cred ca stiu totul despre femei. E doar o impresie ...
Nu-si lasa nimeni nici o nevasta, mai ales daca sunt copii la mijloc!
Mai mult, un lucru e clar, barbatii se plictisesc repede! indiferent cat e de frumoasa sau desteapta sotia, tot or sa se uite dupa altele!
De ce??
Din curiozitate probabil, pentru ca oferta e mare, pentru ca de multe ori ele se ofera pe tava ca ....!!
In general barbatii nu isi lasa sotiile pentru amante, probabil ca ea- sotia - l-a lasat cand a aflat ca a inselato!
Oricum, cred ca iti trebuie mult sange rece sa fii amanta, sa stii ca acasa il asteapta o sotie, care probabil este mult mai apetisanta...sa stii ca are copii care au nevoie de toate atentia si grija lui, iar el isi petrece timpul cu tine!
Eu una nu as putea sa-mi construesc fericirea pe nefericirea alteia...
Am vazut sotii care arata extraordinar de bine, se ingrijesc, se machiaza si imbraca cu mult gust, dar tot sunt inselate sau chiar parasite de soti.
Din ce motive? Raspunsul e DIN DIVERSE MOTIVE!

Subscriu la ce s-a scris mai sus!
deevine
Postat pe 31 Martie 2010 14:30
De la: tibi2008, la data 2010-02-06 14:21:23ce proaste sunteti...pe bune acum. daca el are amanta ce dracu mai stai cu el? eu aveam o impresie mai buna despre femei dar...

De acord cu tine, in afara de insulte...
Pentru ce sa mai stai langa un om care te inseala?
Isi bate joc de tine si pe urma tu sa il primesti cu bratele deschise inapoi, sperand sa se schimbe? Niciodata nu se va schimba un om de genul acesta! O data ce inseala, inseamna ca asta ii este naravul... De schimbat, nici intr-o mie de ani...
deevine
Postat pe 31 Martie 2010 14:35
De la: fantome, la data 2009-11-18 17:46:25Ba is nevestele de vina, ba is amantele...
Prostii, ei sunt de vina, barbatii. Ei inseala.

Asa este! Vina e a barbatilor in totalitate...
Degeaba vin ei cu scuze de genul "daca s-a ivit ocazia... etc"...
Doar nu a sarit tipa pe tine si te-a violat, nu? Ai discernamant si control asupra propriilor actiuni... Nu te-a obligat nimeni sa fii cu o tipa, doar pentru ca era disponibila, nu?
Poti sa si refuzi!
deevine
Postat pe 31 Martie 2010 14:38
De la: George, la data 2008-12-27 07:29:59Nu stiu ce placere vad unii barbati in a avea sotie si amanta. Mai bine acestia s-ar converti la musulmani sa aiba vreo 4 sotii si n amante daca le place sa traiasca asa. Mie unul mi-ar ajunge sotia si atat. Eu pot sa pun pariu ca un barbat cu sotia lui poate sa aiba o placere mai mare decat un barbat cu sotie si amanta.

Nu stiu de ce ii admira barbatii crestini pe barbatii musulmani

Ganditi-va ca barbatii musulmani daca vor maxim 4 neveste, trebuie sa si le permita in primul rand (financiar vorbind) si in al doilea rand sa le multumeasca pe toate 4 in aceeasi masura, deci sa le trateze pe toate la fel... Ei abia se descurca cu una, si nu mereu e pe deplin multumita, dar sa mai aiba si inca 3 in plus... Vai de ei!
deevine
Postat pe 31 Martie 2010 15:05
Draga Nicoleta, am citit ceia ce ai scris, nu stiu cum te simti dar pot sa-mi inchipui, e foarte dureros sa te desparti de persoana cu care ai construit un camin, ai trait clepe fumoase, ai impartit binele si raul pina-n clipa cind a aparut ea dar credema nici un barbat nu merita lacrimile noastre, fii tare vei vedea cum se intoarce dupa un timp.Cautati si tu pe cineva poate chiar din prietenii lui vei vedea cum se va simti atunci. Nu uita o viata avem si trebuie traita la maxim
lenutica_grace
Postat pe 1 Aprilie 2010 16:34
Categoric o va parasi pentru amanata! Imi pare rau...
Tinet
Postat pe 2 Aprilie 2010 08:52
Tinet
Postat pe 2 Aprilie 2010 09:00
Buna fetelor! As dori sa va impartasesc o experienta dureroasa in care am avut de suferit atat eu, in calitate de iubita, caci inca nu suntem casatoriti, cat si cealalta femeie aparuta in peisaj.
Stiu ca el a fost principalul vinovat, caci absolut nimic nu ii pot justifica faptele, stiind ca se afla intr*o relatie, iar acea fata a fost mintita la inceput, nestiind de mine. Aceasta fata despre care va vorbesc presta servicii barbatilor pt bani, iubitul meu afland acest lucru chiar de la ea, care se hotara-se sa-i marturiseasca din prima zi in care se cunoscuse-ra, cu ce se ocupa ea. El a profitat de aceasta situatie si a inceput sa ii ceara bani, sa ii vorbeasca urat, tipa era pt el ca un cont bancar, ea era tipa care platea la restaurant nota, nu numai pt el cat si pt verii si prietenii lui.
In clipa in care eu am aflat de ea, am fost decisa sa pun punct relatiei mele cu el, insa lacrimile lui m-au facut sa cedez, el facandu-ma sa cred ca s-a despartit de ea. Deja tipa aflase de mine, insa doar pt a nu-l pierde, in clipa in care el o suna in prezenta mea,pt a ma convinge ca intreadevar nu mai este nimic intre ei, aceasta fata afirma spusele lui.
Aceasta relatie a celor doi a durat fara ca eu sa banuiesc , aproximativ o luna.
Dupa acea perioada, fata s-a decis sa ma sune si sa-mi spuna ea tot adevarul, si faptul ca nu a mai suportat sa fie mereu pe locul 2, nu mai suporta sa vada cum pt el ea nu conta deloc, il interesau doar banii ei,iar in clipa in care ea refuza sa-i dea bani, el nu o mai cauta cu zilele.
A fost o situatie dureroasa atat pt mine, cat si pt ea....desi poate in clipa in care afla-se de mine, ar fi trebuit sa se retraga, mai ales vazand comportamentul lui fata de ea.Insa nu vreau sa o condamn...doar ea stie probabil de ce a facut asta...poate chiar a simtit ceva pt el, iar doar pt simplu fapt ca era prostituata, nu am vrut sa cred ca nu poate avea sentimente.
Pe mine m-au socat cele spuse de ea, caci niciodata in acesti 3 ani de cand suntem impreuna, nu am vazut in el persoana pe care ea mi-o descria. Cu mine a fost si este total diferit. Insa mi-as dori totusi sa inteleg ce l-a determinat sa faca asta.....Nu-l inteleg...pt ca sincer, el este un tip care sta bine pe plan financiar, nu vad de ce ar fi trebuit sa profite de aceasta fata....
Voi ce parere aveti despre toata situatia asta?
chocoliz
Postat pe 5 Aprilie 2010 13:25
¨pisyy¨ prietenul tau recunoaste ce spune tipa asta ai vb cu el? adica esti sigura ca asa a fost? ti-a aratat dovezi sau e cuvantul ei contra cuvantul lui?
rocsanyk3
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:15
Spuneti-va parerea...

http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html

Multumesc anticipat.
Diamond_grace
Postat pe 24 Iulie 2010 01:53
Am si eu o problema si vreau sa ma ajutati cred ca sunteti in masura pentru ca pe acest site scriu si amante si sotii....Acum ceva timp,mai exact 5 ani am cunoscut un barbat cu 8 ani mai mare decat mine..L-am cunoscut prin verisorul meu,pe care acest barbat il dispera practic sa ii faca legatura cu mine....Verisorul meu a cedat si i-a dat numarul meu de telefon...era clar ca el ma cunostea mai demult pentru ca era obsedat de felul cum arat eu ii placeam mult...Si eu il cunosteam insa nu eram indragostita de el...S-a tinut dupa mine circa 7 luni...ma cauta imi trimitea mesaje[Tinand cont ca la acea vreme el avea o putere financiara fulgeratoare credea ca ma va atrage prin faptul ca se dadea in spectacol cu limuzinele de lux si prietenii prin fata mea]...in fine...am acceptat sa fim impreuna...il simteam ca e indragostit de mine chiar disperat...ma suna din ora in ora,noaptea vorbeam pana tarziu la telefon...ma astepta de la scoala...atunci eram prin cls 8. A fost primul meu iubit si incepusem sa tin la el foarte mult...dupa 2 ani m-a dezvirginat si de atunci chiar am inceput sa il iubesc si sa nu traiesc fara el...mi-a propus sa ne mutam impreuna insa familia mea nu era de acord..anul trecut eram hotarata sa fac pasul acesta si sa renunt la tot pentru el,cand intr-o zi m-am pomenit la usa cu o femeie care m-a luat la o serie de blesteme si ocaraturi sustinand ca este nevasta lui...imediat si-a facut si el aparitia acolo...s-a iscat un adevarat circ a luat-o pur si simplu la bataie si a plecat cu ea...intradevar era sotia lui...la circa o ora au inceput telefoanele..bine inteles ca eu nu i-am raspuns...si mi-am tinut tel inchise pana cand mi-am schimbat numerele de telefon...ma astepta pe la scoala...am incercat sa il evit si sa il uit insa nu am putut...si acum dupa un an de zile tot plang dupa el...el se tine dupa mine ma cauta mi-a aflat nr de tel ma suna si imi trimite mesaje de ma fac sa plang de fiecare data cand le citesc...mi-a jurat ca sa despartit de sotia lui desi eu nu voiam sub nici o forma sa le sparg casa si nu am stiut niciodata ca era insurat nici unul din tovarasii lui nu mi-au spus nimic...Ce sa fac??? Sa ma impac cu el si sa ne casatorim sau sa il uit?? Dati-mi un sfat va rog...cu familia mea nu se poate discuta nimic sunt total contra acestei relatii...
kudika313284
Postat pe 10 August 2010 21:19
Fata da te-a cerut de nevasta?????????
anastasia_m
Postat pe 10 August 2010 21:28
Normal...el imi cere asta de fiecare data cand vorbeste cu mine...cam asa suna cuvintele`Mam desparit de aia eu cu tine vreau sa am o familie si copii nu cu ea pe tine te ador marita-te cu mine jur ca ma voi schimba....`
kudika313284
Postat pe 10 August 2010 21:32
De la: kudika313284, la data 2010-08-10 21:32:28Normal...el imi cere asta de fiecare data cand vorbeste cu mine...cam asa suna cuvintele`Mam desparit de aia eu cu tine vreau sa am o familie si copii nu cu ea pe tine te ador marita-te cu mine jur ca ma voi schimba....`

anastasia_m
Postat pe 10 August 2010 22:39
De la: anastasia_m, la data 2010-08-10 21:28:10Fata da te-a cerut de nevasta?????????

eeeeee,pai la o relatie asa stransa,cuvintele sunt de prisos

nasttyyyy,
mitura
Postat pe 10 August 2010 22:43
De la: kudika313284, la data 2010-08-10 21:32:28Normal...el imi cere asta de fiecare data cand vorbeste cu mine...cam asa suna cuvintele`Mam desparit de aia eu cu tine vreau sa am o familie si copii nu cu ea pe tine te ador marita-te cu mine jur ca ma voi schimba....`

Lamureste-mi si pe mine, te rog,”...schimba...”? Adica ce are?
mitura
Postat pe 10 August 2010 22:45
adica se va schimba...nu ma va mai minti,nu va mai fi asa de posesiv si gelos...chestii din astea intelegi
kudika313284
Postat pe 10 August 2010 23:18
dupa 2 ani ma trez si io....DA!
kudika313344
Postat pe 28 August 2010 02:36
aud cazuri d`astea in fiecare zi,deci intrebarea mi se pare banala!stim ca de la viata ne putem astepta la orice iar asta e ceva fff comun in zilele noastre!!!
kudika313344
Postat pe 28 August 2010 02:39
Buna fetelor.am 24 de ani el 40 ajuns sa iubesc si eu barbat care desi nu e insurat are un copil cu o romanca tipul fiind grec.Sunt cu el de 8 luni il iubesc enorm si el tine la mine mai mult nevasta lui stie de noi lucram impreuna are un bar eu sunt barmana ne ajutam reciproc dar acum cate luni iam zis ca ar trebui sa iei o decizie in privinta cu relatia noastra mia zis ai rabdare sa deschid alt bar si ne mutam impreuna am fost am vazut o casa superba dar au intervenit pretextele e prea scumpa e prea departe etc.. Am lasato balta a deschis barul am readus subiectul cu mutatul impreuna sa mai am rabdare miam dat demisia 4 zile nu ma vazut ma sunat in fiecare zi sa vin inapoi ca ma iubeste ca sunt viata lui inima lui etc.... pana cand intro seara lam sunat sa vina sa ma duc la bar sa beau un suc,a venit dupa mine cand am urcat in masina arata dezastru dar zambea se vedea ca e fericit am ajuns la bar din suc sa ajuns la wisky si asa am ajuns la hotel ca peste alte 2 saptamani sa il intreb din nou CE SE INTAMPLA CU NOI UNDE AJUNGE RELATIA ASTA?Raspunsul a fost simplu ASTEAPTA PANA IN DECEMBRIE PT CA EU VREAU SA ITI OFER O CASA SUPERBA iam explicat nu conteaza unde dorm important e sa te am langa mine tot timpul.Nu imi convine cand el imi spune te iubesc si merge acasa si doarme cu cealalta.ce pot sa fac cum sa fac mai mult el isi doreste un copil cu mine dar problema e ca si eu imi doresc iam facut multe faze urate plangea sa nu plec ...Imi spune ca ma asteptam 40 de ani si eu nu pot astepta putin dupa el sa am rabdare totul va fi bine nu pot astepta inteleg e un copil la mijloc dar atunci sa se decida ce vrea si cum vrea sa nu ma distruga pt ca oricum toata ziua plang cand vreau sa vb cu el nu pot sunt femeie am si eu nevoie de o imbratisare ce sa mai fac sa fie bine nu stiu AJUTATI-MA ...ORICUM peste 20 d e zile plec acasa in romania mam gandit sa termin relatia cu el chiar daca voi suferi mult dar e mai bine pt mine.
Izabella87
Postat pe 21 Septembrie 2010 20:08
De la: Izabella87, la data 2010-09-21 20:08:22Buna fetelor.am 24 de ani el 40 ajuns sa iubesc si eu barbat care desi nu e insurat are un copil cu o romanca tipul fiind grec.Sunt cu el de 8 luni il iubesc enorm si el tine la mine mai mult nevasta lui stie de noi lucram impreuna are un bar eu sunt barmana ne ajutam reciproc dar acum cate luni iam zis ca ar trebui sa iei o decizie in privinta cu relatia noastra mia zis ai rabdare sa deschid alt bar si ne mutam impreuna am fost am vazut o casa superba dar au intervenit pretextele e prea scumpa e prea departe etc.. Am lasato balta a deschis barul am readus subiectul cu mutatul impreuna sa mai am rabdare miam dat demisia 4 zile nu ma vazut ma sunat in fiecare zi sa vin inapoi ca ma iubeste ca sunt viata lui inima lui etc.... pana cand intro seara lam sunat sa vina sa ma duc la bar sa beau un suc,a venit dupa mine cand am urcat in masina arata dezastru dar zambea se vedea ca e fericit am ajuns la bar din suc sa ajuns la wisky si asa am ajuns la hotel ca peste alte 2 saptamani sa il intreb din nou CE SE INTAMPLA CU NOI UNDE AJUNGE RELATIA ASTA?Raspunsul a fost simplu ASTEAPTA PANA IN DECEMBRIE PT CA EU VREAU SA ITI OFER O CASA SUPERBA iam explicat nu conteaza unde dorm important e sa te am langa mine tot timpul.Nu imi convine cand el imi spune te iubesc si merge acasa si doarme cu cealalta.ce pot sa fac cum sa fac mai mult el isi doreste un copil cu mine dar problema e ca si eu imi doresc iam facut multe faze urate plangea sa nu plec ...Imi spune ca ma asteptam 40 de ani si eu nu pot astepta putin dupa el sa am rabdare totul va fi bine nu pot astepta inteleg e un copil la mijloc dar atunci sa se decida ce vrea si cum vrea sa nu ma distruga pt ca oricum toata ziua plang cand vreau sa vb cu el nu pot sunt femeie am si eu nevoie de o imbratisare ce sa mai fac sa fie bine nu stiu AJUTATI-MA ...ORICUM peste 20 d e zile plec acasa in romania mam gandit sa termin relatia cu el chiar daca voi suferi mult dar e mai bine pt mine.

Bine faci!!!!!!
anastasia_m
Postat pe 21 Septembrie 2010 20:16
izabella, facand abstractie de stilul in care scrii, singurul sfat pe care ti-l pot da este sa fugi cu 100 la ora de individ...la 40 de ani, necasatorit are un copil,o concubina oficiala si o amanta neoficiala si va minte pe amandoua...deci repet...fugi!!!!
miss_darine
Postat pe 21 Septembrie 2010 20:18
De la: miss_darine, la data 2010-09-21 20:18:41izabella, facand abstractie de stilul in care scrii, singurul sfat pe care ti-l pot da este sa fugi cu 100 la ora de individ...la 40 de ani, necasatorit are un copil,o concubina oficiala si o amanta neoficiala si va minte pe amandoua...deci repet...fugi!!!!

Darineeee.....mai pluseaza!!!!!sau te referi doar la demaraj?
anastasia_m
Postat pe 21 Septembrie 2010 20:22
De la: Izabella87, la data 2010-09-21 20:08:22Buna fetelor.am 24 de ani el 40 ajuns sa iubesc si eu barbat care desi nu e insurat are un copil cu o romanca tipul fiind grec.Sunt cu el de 8 luni il iubesc enorm si el tine la mine mai mult nevasta lui stie de noi lucram impreuna are un bar eu sunt barmana ne ajutam reciproc dar acum cate luni iam zis ca ar trebui sa iei o decizie in privinta cu relatia noastra mia zis ai rabdare sa deschid alt bar si ne mutam impreuna am fost am vazut o casa superba dar au intervenit pretextele e prea scumpa e prea departe etc.. Am lasato balta a deschis barul am readus subiectul cu mutatul impreuna sa mai am rabdare miam dat demisia 4 zile nu ma vazut ma sunat in fiecare zi sa vin inapoi ca ma iubeste ca sunt viata lui inima lui etc.... pana cand intro seara lam sunat sa vina sa ma duc la bar sa beau un suc,a venit dupa mine cand am urcat in masina arata dezastru dar zambea se vedea ca e fericit am ajuns la bar din suc sa ajuns la wisky si asa am ajuns la hotel ca peste alte 2 saptamani sa il intreb din nou CE SE INTAMPLA CU NOI UNDE AJUNGE RELATIA ASTA?Raspunsul a fost simplu ASTEAPTA PANA IN DECEMBRIE PT CA EU VREAU SA ITI OFER O CASA SUPERBA iam explicat nu conteaza unde dorm important e sa te am langa mine tot timpul.Nu imi convine cand el imi spune te iubesc si merge acasa si doarme cu cealalta.ce pot sa fac cum sa fac mai mult el isi doreste un copil cu mine dar problema e ca si eu imi doresc iam facut multe faze urate plangea sa nu plec ...Imi spune ca ma asteptam 40 de ani si eu nu pot astepta putin dupa el sa am rabdare totul va fi bine nu pot astepta inteleg e un copil la mijloc dar atunci sa se decida ce vrea si cum vrea sa nu ma distruga pt ca oricum toata ziua plang cand vreau sa vb cu el nu pot sunt femeie am si eu nevoie de o imbratisare ce sa mai fac sa fie bine nu stiu AJUTATI-MA ...ORICUM peste 20 d e zile plec acasa in romania mam gandit sa termin relatia cu el chiar daca voi suferi mult dar e mai bine pt mine.

Tu esti femeie si ai nevoie de imbratisari?!
Te-ai gandit ca are copil care are nevoie mai mult de imbratisarile tatalui?!
Cred ca nu, insa ar fi cazul.
Probabil ca pe "nevasta-sa" nu o iubeste, insa daca se " desprinde" atat de greu de familia lui, atunci problema este acel copil.
TU, oricand poti sa-si gasesti " o imbratisare" de la un alt barbat, acel copil are si va avea acelasi tata ..........si doar pe el.
Lasa-i sa-si " traiasca" amarul, nu te baga sa ajungi sa te blesteme cand va creste mare acel copilas.
stem_29
Postat pe 21 Septembrie 2010 20:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Voi v-ati lua pe Neve? 17 De la: Cassey 24 August 2009 13:37
sal!!!! 4 De la: Shhh 19 Ianuarie 2011 18:45
familie unita ? 8 De la: cj25har 4 Iunie 2010 13:07
ROCHIA DE MIREASA -rochii pe care ti le poti permite, in stare exceptionala 1 De la: Alina2Alina 17 Noiembrie 2009 15:56
ce cadou sa ii iau iubitului meu? 91 De la: kudika_1011377 26 Mai 2016 09:24