Mai multe
| Nu toti barbati fac asta,dar uni chiar o fac.Tatal meu a parasit-o pe mama pentru alta si asta dupa 22 de ani de casatorie.sper sa nu patiti la fel.parerea mea e ca un barbat daca inseala o data o face si a doua oara si.... asa mai departe pana cand sotia nu ma poate sau nu mai vrea sa ierte.cred ca sotia trebuie sa puna capat reltiei cat mai repede si sa nu astepte sa fie parasita pentru o amanta. | ||
|
Radu_Simy28 Postat pe 4 Februarie 2010 12:23 |
||
|---|---|---|
De la: grace007407, la data 2010-02-04 12:23:26Nu toti barbati fac asta,dar uni chiar o fac.Tatal meu a parasit-o pe mama pentru alta si asta dupa 22 de ani de casatorie.sper sa nu patiti la fel.parerea mea e ca un barbat daca inseala o data o face si a doua oara si.... asa mai departe pana cand sotia nu ma poate sau nu mai vrea sa ierte.cred ca sotia trebuie sa puna capat reltiei cat mai repede si sa nu astepte sa fie parasita pentru o amanta. TOTAL DEACORD. Il ierti o data de doua ori ... de 3 ori ... hai de 4 ... dar daca vezi ca nu si nu ... trebuie parasit el ... sa-si faca bagajelul si sa se duca unde ii este mai bine daca acasa nu e multumit. De ce sa stea nevasta sa sufere atata timp? Iti dai seama ca nu mai ai incredere in el, te stresezi tot timpul, nu mai poti sa faci dragoste linistita ca iti tot vine in cap ca el a fost cu alta ... |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 4 Februarie 2010 16:11 |
||
| ce proaste sunteti...pe bune acum. daca el are amanta ce dracu mai stai cu el? eu aveam o impresie mai buna despre femei dar... | ||
|
|
||
|
tibi2008 Postat pe 6 Februarie 2010 14:21 |
||
| Din dorinta de aventura,da,dar numai pentru scurt timp.timp pe care il va regreta toata viata.Chiar si in preajma amantei nu cauta decat ceea ce ii lipseste de acasa.Se intoarce singur,spasit, cu coada intre picioare. Amanta =femeia folosita.USED.Sotiilor, nu le reprosati niciodata greseala lui,chiar daca voi ati fost mintite, inselate, tradate.De abia atunci va intelege ceea ce ar fi putut sa piarda.TOTUL. | ||
|
ILA Postat pe 6 Februarie 2010 16:22 |
||
| eu cred ca da...daca are motive:) | ||
|
andra_ale Postat pe 7 Februarie 2010 08:25 |
||
| Aceasta intrebare este cu doua taisuri.Depinde din ce parte o privesti .Daca esti femeie nu vrei sa fii tradata de sotul pentru care tu crezi ca faci totul(l-am spalat ,l-am calcat ,mancare calda i-am dat) ,dar atunci cand se intampla ti se spune in fata ca nu ai facut totul si acest lucru a dus la efectul scontat Daca esti barbat i-ti pui deasemenea o groaza de intrebari atunci cand se intample ca sotia sa te tradeze (de ce oare a facut acest lucru,bani in casa aduc ,nu o bat ,nu-i vorbesc urat )Nu stiu daca aceasta intrebare i-si va gasi vreodata raspunsul .Oamenii sunt cameleonici ,ce doresc astazi s-ar putea ca maine sa nu-i m-ai satisfaca ,curiozitatea noastra copilareasca exista in toti iar cei care nu o recunosc sunt mari ipocriti ,diferenta dintre unii si altii este aceea ca unii i0si pot infrana aceasta curiozitate raspunzand cu maturitate la orice tentatie ,pe cand altii apuca tentatia de coada si o duc la "gura"imediat ca un sugar care gusta tot .Asadar acest subiect nu are nici inceput si nici sfarsit,iar acele femei care i-si divinizeaza sotul spunand ca el nu va face niciodata sau daca va face o sa-i dea bagajele si afara cu el ,le doresc sa nu cunoasca acest lucru(INEVITABIL) iar reactia proprie o va lasa cu gura cascata ,atunci nu vei fi aceeasi care vorbeste dinaitea intaplarii ce vei fi un suflet ranit care cauta la inceput o scorbura unde sa-si linga ranile si apoi va trece la atac.Eu consider ca intr-o situatie de tradare vinovatul nu este cel la care se duce tradatorul ci toata vina o poarta tradatorul cu toata imaturitatea lui cu care a lovit in cel tradat .In privinta iertarii ,noi nu suntem DUMNEZEU sa iertam ,cel mult putem trece cu vederea ,dar tradatorul atunci cand s-a intors la cel tradat sa se gandeasca de m-ai multe ori ca nu va m-ai primi niciodata increderea celui pe care l-a tradat,si cred ca acest lucru este suficient pentru a duce o cruce gra tot restul casniciei.Asadar doamnelor in viata orice lucru este inevitabil. | ||
|
stefaniasb Postat pe 7 Februarie 2010 15:24 |
||
|
Buna am citit ceea ce ai spus si sincer asa am spus si eu cand m-am incurcat cu un barbat insurat. Ne-am impus pana si anumite reguli care ,sincer s-au dus pe apa sambeetei Am convenit fara sentimente iar daca vor aparea vom incheia amical totul. Nu e adevarat ...au aparut sentimentele si nuci unul nu am puut sa renuntam ...pana a aflat sotia. Atunci am vb cu ea si i-am spus ca nu e adevarat nimik doar sa-i salvez casnicia pt ca avea un baiat minunat.El a avut curajul sa-i spuna ca ma iubeste PE MINE!! Dar eu nu l-am vrut chiar daca il iubeam cu tot sufletul.Am considerat ca trb sa aiba grija de baiatul lui. |
||
|
angela_grace Postat pe 11 Februarie 2010 10:34 |
||
| Stau si ctesc si ma minunez si eu de ce puteti srie voi acolo,ptr mine sunteti 2 patetice si inculte si fara pic de habar ce iseamna:viata,relatie,mariaj si relatie extraconjugala.Este foarte vizbil ca vorbiti din basme si va credeti foarte inteligente si pline de experenta si cu media generala 10 la sc vietii.Mai fetelor,femeilor,viata nu e o telenovela si nici o pveste,E O REALITATE.Stiu,e greu de inteles pentru unele dintre voi,dar in loc sa stati sa scrieti romane pe aici,ganditi-va,ganditi-va si iar gnditi-va,incearca sa intelegi oamenii(femeile cat si barbatii)si daca nu o puteti face,nu mai incercati sa convingi lumea ca ati reust..NU EXISTA TEORIE PENTRU NIMIC,in viata totul e posibil,nu uitati mai femeilor,nvestelor si amantelor.Stati si va dati asa de corecte,sau criticati fara sa ganditi de ce fac oamenii asa.ORICE E POSIBIL.Si oricui i se poate intampla orice.Nu sunt reguli in viata,nu exista sfaturi sa le dai ,nu sunt sfaturi sa le primesti.Suntem foarte diferiti,gandim in mare parte diferit,avem caractere dferite si nu se imbina toate asa bine pentru orice persoana.Asa ca draga elenutza666,ar fi cazul sa o lasi mai moale cu prostiile tale si pentru cultra voastra generala,va spun eu ceva,DA,UNBRBAT SI-AR LASA NEVASTA PTR O AMANTA.Ca asta era tema,nu?Ma minunez cand citesc,sincer.Nu pot concepe o asemenea mentalitate.TOTUSI VA APRECIEZ CA INCERCATI SA SCHIMBATI OMENIREA,e bine.Foarte bine. | ||
|
kudika130378 Postat pe 18 Februarie 2010 16:11 |
||
De la: diana_g, la data 2010-02-18 16:11:16Stau si ctesc si ma minunez si eu de ce puteti srie voi acolo,ptr mine sunteti 2 patetice si inculte si fara pic de habar ce iseamna:viata,relatie,mariaj si relatie extraconjugala.Este foarte vizbil ca vorbiti din basme si va credeti foarte inteligente si pline de experenta si cu media generala 10 la sc vietii.Mai fetelor,femeilor,viata nu e o telenovela si nici o pveste,E O REALITATE.Stiu,e greu de inteles pentru unele dintre voi,dar in loc sa stati sa scrieti romane pe aici,ganditi-va,ganditi-va si iar gnditi-va,incearca sa intelegi oamenii(femeile cat si barbatii)si daca nu o puteti face,nu mai incercati sa convingi lumea ca ati reust..NU EXISTA TEORIE PENTRU NIMIC,in viata totul e posibil,nu uitati mai femeilor,nvestelor si amantelor.Stati si va dati asa de corecte,sau criticati fara sa ganditi de ce fac oamenii asa.ORICE E POSIBIL.Si oricui i se poate intampla orice.Nu sunt reguli in viata,nu exista sfaturi sa le dai ,nu sunt sfaturi sa le primesti.Suntem foarte diferiti,gandim in mare parte diferit,avem caractere dferite si nu se imbina toate asa bine pentru orice persoana.Asa ca draga elenutza666,ar fi cazul sa o lasi mai moale cu prostiile tale si pentru cultra voastra generala,va spun eu ceva,DA,UNBRBAT SI-AR LASA NEVASTA PTR O AMANTA.Ca asta era tema,nu?Ma minunez cand citesc,sincer.Nu pot concepe o asemenea mentalitate.TOTUSI VA APRECIEZ CA INCERCATI SA SCHIMBATI OMENIREA,e bine.Foarte bine....EU MA ADRESEZ D-NEI ARTAFENGSHUI SI LUI ELENUTZA666 |
||
|
kudika130378 Postat pe 18 Februarie 2010 16:20 |
||
De la: printesuca, la data 2008-11-29 12:25:20citesc si citesc tot ce spuneti fiecare. eu m am indragostit de un barbat insurat. E greu. e foarte greu. se intampla in viata, mai ales atunci cand nu te ai casatorit din mare dragoste, sa te indragostesti de o alta femeie si sa vrei sa renunti la sotie. |
||
|
nattysor_grace Postat pe 19 Februarie 2010 19:00 |
||
De la: angela, la data 2010-02-11 10:34:42Buna am citit ceea ce ai spus si sincer asa am spus si eu cand m-am incurcat cu un barbat insurat. Ne-am impus pana si anumite reguli care ,sincer s-au dus pe apa sambeetei Dak mai ai un pik de decenta in tine, nu strica familia alteia. Sunt destui barbati liberi. Nu pescui in iazul alteia |
||
|
nattysor_grace Postat pe 19 Februarie 2010 19:03 |
||
De la: nattysor, la data 2010-02-19 19:00:50De la: printesuca, la data 2008-11-29 12:25:20citesc si citesc tot ce spuneti fiecare. eu m am indragostit de un barbat insurat. E greu. e foarte greu. se intampla in viata, mai ales atunci cand nu te ai casatorit din mare dragoste, sa te indragostesti de o alta femeie si sa vrei sa renunti la sotie. |
||
|
nattysor_grace Postat pe 19 Februarie 2010 19:08 |
||
|
Este un subiect atat de intors pe toate partile incat, nu stiu daca a mai ramas ceva de spus. Depinde de o multime de lucruri. Depinde de circumstante. Judecam mult prea simplist si cu orgolii la bataie situatia. Pe masura ce trece timpul, ne schimbam: gusturile, valorile, chiar si obiceiurile. Nu e complicat sa ne dam seama de asta. Da, un barbat isi poate parasi sotia pentru amanta. (S-au schimbat multe, nici amantele nu mai sunt ce erau odata. ) |
||
|
cameliagiurgiu Postat pe 9 Martie 2010 06:37 |
||
|
salut.. da de unde esti tu mai leat? de le stiii tu pe toate atotstiutoare ori vb in postura de nevasta ori amanta..............
|
||
|
kudika054626 Postat pe 9 Martie 2010 08:39 |
||
| Ntz, ntz, ntz, trebuie sa va lispseasca ocupatia, in primul rand. In al doilea, aveti niste pareri extrem dar extrem de simpliste si nu vedeti problema in ansamblul ei. Niciodata, dar niciodata, lucrurile nu sunt negre sau albe, pot capata diverse nuante...Doar atat am avut de spus. Nu imi permit sa ma lansez in discutie. S-a nimerit sa imi pice ochii aici, atata tot.O zi buna si ocupata va doresc ! | ||
|
grace001248 Postat pe 9 Martie 2010 08:59 |
||
|
Daca as putea as teleporta toate amantele ,,tarfele,, care strica casele oamenilor , pe o insula pustie..poate cu niste crocodili sa nu duca lipsa de masculi...sa nu mai aud de ele niciodata. Fatucoooo daca auzi ca barbatul ala e insurat pai fugi fataaaa cat vezi cu ochii....este interzis pentru tine,intelegi??INTERZIS! si apropo printesico si voxx de ce nu se despart de sotiile lor? ca va iubeste pe voi? sau .....
|
||
|
ccristinik Postat pe 9 Martie 2010 10:42 |
||
Doamne p.... mai sunteti!!! Din cauza celor ca voi tara asta nu evolueaza.Exista intradevar barbati care isi paraseste familia pt. amanta shi femeile fac acelasi lucru, insa nu sunt puse la zid ca barbatii intotdeauna ziceti VAI SARACA!!tu ca sotie ce faci ca sa iti tii sotul langa tine???crezi ca sortul plin de grasime,mirosul de mancarare din par,aspectul neingrijit il atrage????DOAMNE mai ai de invatat,sunt sute de articole pe tema aceasta asha k INVATA, INAINTE SA TE IEI DE "TARFELE" CARE ITI STRICA CASA INVATA CUM SA ITI TII BARBATUL LANGA TINE SHI CEL MAI IMPORTANT CUNOASTE`TI PARTENERUL, CE II PLACE SHI CE NU.oricum vb degeaba femeile de genul tau ISI MERITA SOARTA!!!
|
||
|
minunata_de_maria Postat pe 9 Martie 2010 11:10 |
||
BUNA ,SA STI CA AM INTALNIT MULTE CUPLURI CARE INAINTE EA EREA AMANTA SI ACUM EREA SOTIA,MAI ALES DACA NU SUNT COPII LA MIJLOC,PT BARBATI ESTE MULT MAI USOR SA LASE NEVASTA,MAI ALES DACA SENTIMENTE NU MAI EXISTA.DACA ESTI MAI BUNA DECAT SOTIA ,DA O LASA.E USOR SA TE MARITI DAR PARTEA DIFICILA ESTE CA TREBUIE SA STI SA INTRETI RELATIA.O ZI BUNA.
|
||
|
kalis27 Postat pe 9 Martie 2010 11:38 |
||
| buna... am 24 de ani.. tocmai casatorita:) of fetelor... eu cred ca oamenii sunt foarte diferiti si foarte complicati cateodata. de cele mai multe ori viata e o conjunctura de situatii.. nici nu stii ce te duce intr-un anumit loc... asa ca mai putin ar trebui sa judecam si mai mult sa traim... nu mai traiti cu teama ca daca ma inseala, iar daca deja s-a int asta e clar ca e vina ambilor si ca ceva nu mai merge. | ||
|
alesssya Postat pe 9 Martie 2010 13:06 |
||
De la: minunata, la data 2010-03-09 11:10:49Doamne p.... mai sunteti!!! Din cauza celor ca voi tara asta nu evolueaza.Exista intradevar barbati care isi paraseste familia pt. amanta shi femeile fac acelasi lucru, insa nu sunt puse la zid ca barbatii intotdeauna ziceti VAI SARACA!!tu ca sotie ce faci ca sa iti tii sotul langa tine???crezi ca sortul plin de grasime,mirosul de mancarare din par,aspectul neingrijit il atrage????DOAMNE mai ai de invatat,sunt sute de articole pe tema aceasta asha k INVATA, INAINTE SA TE IEI DE "TARFELE" CARE ITI STRICA CASA INVATA CUM SA ITI TII BARBATUL LANGA TINE SHI CEL MAI IMPORTANT CUNOASTE`TI PARTENERUL, CE II PLACE SHI CE NU.oricum vb degeaba femeile de genul tau ISI MERITA SOARTA!!!OFFFFFFF, se vede ca TU mai ai multe de invatat sunt satula de aceasta atitudine a UNEI femei fata de ALTA femeie,din cauza acestei mentalitati niciodata NU ESTE DE VINA BARBATUL, ci ori NEVASTA ori AMANTA........In fine,sunt multe de spus aici,INSA cum spunea cineva mai sus I SE POATE INTAMPLA ORICUI INSA----INSA---INSA TOTUL DEPINDE DE NOI,CE ALEGERI FACEM,DACA VOM PUTEA TRAI CU ELE............este treaba fiecaruia ce alege SA FIE: sotie,amanta,sot fidel,sot infidel......A si inca ceva:faza cum ca nu exista barbat fidel,ma enerveaza la culme...o "zicala" scoasa de barbati pt a-si scuza slabiciunile si acceptata de femei dintotdeauna...cand aud o mama ca-si sfatuieste fata:lasa mama ca asa sunt barbatii...imi vine sa-i dau doua palme sa o trezesc la realitate...Femei,treziti-va din aceasta indoctrinare si REALIZATI ca-i doar o chestie de ALEGERI,daca vrei sa inseli,inseli, daca nu,nu,deci se poate sta si fara ati insela partenerul(indiferent daca-i femeie sau barbat). Mai pe scurt: TRAITI CUM VRETI,ATATA TIMP CAT NU RANITI PE NIMENI!!!
|
||
|
klarra Postat pe 9 Martie 2010 13:55 |
||
| putine sunt cazurile in care un barbat (sau o femeie) isi face o legatura extraconjugala...atata timp cat acasa are ce-i trebuie ...si da este posibil ca un barbat sa-si lase sotia ptr amanta ...orice om are nevoie de atentie...fie el de sex masculin sau feminin...tot om este ...asa ca...oferiti ceea ce doriti sa primiti ...o zi buna si o viata linistita si frumoasa langa omul drag... | ||
|
grace003914wardy Postat pe 9 Martie 2010 14:01 |
||
|
Da un barbat poate sa-si paraseasca sotia pentru amanta. Pentru cele in cauza conteaza .cand "privesti " situatia se vede intr-un fel cand faci parte din"poveste'.....doare. |
||
|
kudika056836 Postat pe 9 Martie 2010 16:17 |
||
ai dreptate printesuca
|
||
|
grace000456 Postat pe 9 Martie 2010 17:26 |
||
| grav!!!!!!! grav ca s-a ajuns la faza ca are amanta...si daca el nu isi paraseste "sotia" e proasta ea daca nu isi paraseste "sotul"...am pus ghilimele ptr ca nu stiu cine este de vina | ||
|
renascut Postat pe 9 Martie 2010 20:49 |
||
|
Buna. Am intalnit o multume de cazuri (prieteni si cunostinte) in care barbatii chiar si-au lasat nevestele pentru amante. Si DA un barbat si-ar lasa sotia pentru amanta. |
||
|
mgmm Postat pe 11 Martie 2010 11:46 |
||
| e clar ca se intampla lucruri care pun la incercare o casatorie, spun asta din experienta. am fost pe toate partile baricadei, si amanta, si nevasta, si cu amant.....cel mai bine e in 2. L-am inteles pe amantul care nu si-a lasat sotia pt mine, in momentul in care nu mi-am putut parasi sotul pt amant.......in toate 3 cazurile a fost o mare iubire care a trecut prin proba pasiunii si a timpului, si a rodajului....nu exista solutie. orice ai alege pierzi, indiferent din ce postura | ||
|
grace008017 Postat pe 11 Martie 2010 23:42 |
||
| vai doamne,traim intr-o lume plina de femei prost educate,imi cer mii de scuze pt k am zis asa da aici pe forum asta pareti,ar trebui sa dati dovada de putin respect fata una de alta.Daca aici pe forum vorbiti asa nu vreau sa ma gandesc cum vorbiti la voi acasa,langa copii,ce educattie le dati lor,purtati-va ca atare,si da este adevarat,un barbat isi poate lasa sotia pt amanta si la fel o femeie isi poate lasa sotul pt amant,e ceva logic de cand lumea si pamantul,nu poti tine o persoana langa tine cu forta,cand nu se mai poate nu se mai poate si punct,ridici capul sus si mergi mai departe.E adevarat si faptul k relatiile se rup datorita faptului k unele femei sunt curve si le place sa rupa casnicii,da nu cred k noi avem vreun drept sa le judecam,singurul vinovat care va face sa suferiti este barbatul,pt k si el daca ar stii sa stea potolit,nu sar mai rupe atatea relatii si in cazul femei e valabil sa nu isi mai ridice coada ori de cate ori vede un barbat frumos,in fine si eu sunt intro relatie,de ani buni,dar sincer mie una daca mi sar intampla k barbatul sa ma lase pt alta in primul rand,lam imbata,ias pune si ceva somnifere in bautura si apoi cand sdoarme ias taia comoara,k astel sa se invete minte toata viata k femeie nu e o jucarie kare te joci cu ea cand ai chef si apoi o arunci la gunoi.vam pupat | ||
|
dulcik0021 Postat pe 12 Martie 2010 19:01 |
||
|
Dragele mele, imi este rusine ca va numiti FEMEI! Sunteti atat de proaste incat ati divizat femeia in amanta si sotie. Un barbat va parasii INTOTDEAUNA o sotie, pentru o FEMEIE, chiar si o amanta, dar numai in favoarea unei FEMEI. Daca barbatul e insurat sau nu, EGAL!!! nu apartine nimanui! Apartine aceleia la care-i zboara gandul, la care-i salasluieste sufletul non-stop! La fel si invers! Nici o lege din lumea asta nu tine o FEMEIE departe de barbatul pe care-l iubeste! Intoarceti-va la cratitele voastre si asteptati-va sotii sa vina de la cafeaua cu FEMEIA pe care o iubeste fiecare. Va pupa, o FEMEIE!
|
||
|
ScarletO_Hara Postat pe 28 Martie 2010 13:04 |
||
|
Ce trist...mi-e mila de voi, "DOAMNELOR" cu limbaj vulgar, mi-e mila ca va claditi fericirea pe simtul proprietatii, mi-e mila ca ati uitat sa fiti femei adevarate asa cum probabil ati fost atunci cand sotul vostru v-a cunoscut. Si va mirati ca va inseala. Imi pare rau ca, facandu-le pe amantele sotilor vostri "tarfulite ieftine" va incadrati in aceeasi categorie pentru ca la un moment dat ati fost dumneavostra in aceeasi postura, la fel de iubite si de adorate de catre ei. Vi i-ati insusit si v-ati dat arama pe fata, ati uitat sa mai fiti ceea ce ati fost cand va iubeati! Un barbat care are acasa o "DOAMNA" va avea pe post de amanta cel putin tot o "DOAMNA". Si daca e asa, bucurati-va, nu va va incurca niciodata! Dar il va astepta pana va lua el decizia si atunci va fi mai fericit decat ati fi voi in stare sa il faceti in 100 de ani! Desi ati avut sansa asta si ati irosit-o! Din pacate sunt prea putine "doamne" printre voi. Voi, amantelor, iubite si adorate de "proprietatea altora" imi permit sa va dau un sfat: sa nu uitati niciodata cine sunteti si cat sunteti de frumoase, de senzuale, sa nu cadeti prada rutinei si frustrarilor induse de tristele femei din jurul vostru care au uitat care e cea mai sigura si scurta cale spre fericirea absoluta: sa iubesti si sa fii iubit, sa respecti si sa fii respectat, cu sau fara acte, cu sau fara obligatii - sa iubesti pur si simplu. Amantelor si sotiilor, daca iubiti si sunteti iubite, daca sunteti inteligente, discrete, frumoase, intelepte, culte si mai ales feminine, daca sunteti impacate cu voi si puternice daca singurul scop al relatiei e fericirea amandurora dezarmati orice barbat si indepartati orice femeie - fie ea nevasta sau amanta! Din pacate e atata vulgaritate... P.S: Apropos, eu sunt nevasta. |
||
|
Tarra_grace Postat pe 28 Martie 2010 13:05 |
||
De la: ScarletO_Hara, la data 2010-03-28 13:04:48 Dragele mele, imi este rusine ca va numiti FEMEI! din ultimul paragraf se intelege ca ne pupa o femeie care iese la cafea cu barbati insurati sau nu? ca daca e asa merci dar n-am nevoie de ¨pupul¨ tau daca e insurat sau nu, nu e egal, daca are o familie trebuie sa respecte familia cel putin la mine in familie e asa.... mi s-ar parea o lipsa de respect sa ies la o cafea cu un alt barbat care ma atrage in timp ce sotul meu ma asteapta cu cina pregatita ... si asta nu inseamna ca e un barbat cu sort cu pete de grasime si cu parul incleiat si mirosind a mancare cum spunea una mai sus ... daca pentru tine nevestele care isi respecta sotul si cer de la ei acelasi respect sunt proaste .... sincer cred ca singurul care nu e ¨prost¨in istoria asta e nevasta ... |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 28 Martie 2010 16:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| rochie de mireasa | 3 | De la: cristinne83 30 Octombrie 2011 13:09 |
| vand rochie de mireasa | 2 | De la: grace004686 21 Iulie 2011 07:55 |
| sex in trei - 5 reguli chiar adevarate | 34 | De la: grace008924 19 Mai 2010 18:18 |
|
|
||
| CUNUNIE PE MALUL MARII | 15 | De la: kudika_1020689 23 Noiembrie 2016 01:35 |
| Sã discutãm despre invitațiile de nunta | 3 | De la: kudika_928902 26 Iulie 2013 14:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.