Mai multe
De la: lilu_67, la data 2011-07-14 17:05:27 In primul rand ´´umeri´´ si ´´nari´´ se srie cu un singur ´´i´´, nu cu doi... In al doilea rand sunt sotia, nu amanta, iar asta nu-mi da dreptul sa fac pe nebuna si sa jignesc alte femei, fie ele si amante! Asta ma tot chinuiam sa explic, ca atata caz se face de bucata aia de hartie, care de fapt nu are nici o valoare, nu-ti ofera nici garantia ca vei detine statutul de´´ sotie´´ pana la moarte, nici ca sotul te va iubi pana la adanci batraneti si nici ca, daca apare alta in peisaj, tu - ca sotie - ai dreptul sa te duci si s-o iei p-aia de par si sa maturi cu ea pe jos!!!!!!!! |
||
|
Youky Postat pe 15 Iulie 2011 08:12 |
||
|---|---|---|
|
Singurul lucru decent, dupa parerea mea, pe care orice femeie ar trebui sa-l faca este sa accepte ca dragostea nu-i ceva ce poti sa obtii cu forta, iar barbatul nu-i un obiect pe care sa-l ti legat de calorifer, ferit de ochii lumii, ca sa fi sigura ca nu ti-l fura alta! |
||
|
Youky Postat pe 15 Iulie 2011 08:15 |
||
De la: Youky, la data 2011-07-15 08:12:27De la: lilu_67, la data 2011-07-14 17:05:27 Youky, inainte de a-ti fi sot,ti-a fost amant?
|
||
|
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 15 Iulie 2011 08:19 |
||
|
Iar pentru domnisoara ``kiss´´, intrucat ti-am ramas datoare cu un raspuns (multumesc administratorilor pentru functionarea impecabila a forumului acum doua zile!!!!)... Draguto, ti-am vizitat profilul ca sa te citez, ca doar nu era sa-ti memorez replicile de doi lei! Eu noaptea dorm, nu am insomnii, ca tine, care scrii poezii tampite in timp ce te holbezi intr-un ecler si nu intelegi de ce e galbena crema... Iubitul si fanteziile nocturne sunt doar in capul tau! Daca ai avea intr-adevar un iubit care sa te tina noaptea in brate si care sa te faca fericita, n-ai simti nevoia sa flirtezi pe forum cu alti barbati! |
||
|
Youky Postat pe 15 Iulie 2011 08:28 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-07-15 08:19:42 Mi-a fost ´´amant´´ in sensul ca am stat in concubinaj! As mai fi stat si azi, daca lumea de rahat in care traim, cu legi si mai de rahat nu m-ar fi constrans sa ma casatoresc! (altfel nu primeam drept de munca) O bucata de hartie nu te tine legat! |
||
|
Youky Postat pe 15 Iulie 2011 08:33 |
||
De la: Youky, la data 2011-07-15 08:28:22Iar pentru domnisoara ``kiss´´, intrucat ti-am ramas datoare cu un raspuns (multumesc administratorilor pentru functionarea impecabila a forumului acum doua zile!!!!)... thuamneeeeeeeeee, ce dor ti-a fost de mine, ma poti pupa, este liber! DOAMNA nu pot spune decat ca va admir!!da, da, ati citit bine, va admir: la veninul si rautatea de care dati dovada totusi ati gasit pe unul sa va suporte! in schimb compatimesc copii aia de nu-s ai dumneavoastra dar ii cresteti sunt convinsa ca ii veti contamina si pe ei cu rautatea si invidia de care dati dovada! dar gata deja v-am acordat prea multa atentie, incepeti sa ma plictisiti, aceeasi placa, aceleasi idei asa ca scumpa doamna ceea ce-mi mai ramane de facut este cu zambetul pe buze sa va fac urarea:kiss my ass!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 15 Iulie 2011 08:37 |
||
De la: Youky, la data 2011-07-15 08:33:02De la: ilumax_76, la data 2011-07-15 08:19:42 Eram curioasa daca atunci cand v-ati cunoscut, el era casatorit sau divortat. |
||
|
ilumax_76 Postat pe 15 Iulie 2011 08:44 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-15 08:37:26 Intotdeauna adevarul pica greu la stomac, draguta domnisoara! Cum spuneam, atunci cand nu mai ai argumente logice, intri in panica si incepi sa jignesti! Sincer, nici nu ma asteptam la ceva inteligibil din partea cuiva care crede ca poate sa atraga atentia publicului printr-un avatar la fel de pueril si lipsit de peronalitate ca si ea! |
||
|
Youky Postat pe 15 Iulie 2011 08:50 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-07-15 08:44:10 Stiu la ce te gandesti. Eram amandoi divortati. Cineva care ne cunostea amandurora situatia s-a gandit ca ne potrivim si ne-a cuplat. Asta a fost tot. |
||
|
Youky Postat pe 15 Iulie 2011 08:58 |
||
De la: Youky, la data 2011-07-15 08:58:55De la: ilumax_76, la data 2011-07-15 08:44:10 Ok, am inteles acum. Va doresc sa fiti fericiti.
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 15 Iulie 2011 09:04 |
||
De la: Youky, la data 2011-07-15 08:50:55De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-15 08:37:26 nu-i asa ca ti-ai dori sa fi ca mine?!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 15 Iulie 2011 09:05 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-07-15 09:04:53 Multumesc! Si tie! |
||
|
Youky Postat pe 15 Iulie 2011 09:11 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-15 09:05:08 Blonda si siliconata? Nu! Dar recunosc, cateodata nu mi-ar strica tupeul tau! |
||
|
Youky Postat pe 15 Iulie 2011 09:13 |
||
De la: Youky, la data 2011-07-15 09:13:39De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-15 09:05:08 continua, sunt numai ochi!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 15 Iulie 2011 09:22 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-15 08:37:26De la: Youky, la data 2011-07-15 08:28:22Iar pentru domnisoara ``kiss´´, intrucat ti-am ramas datoare cu un raspuns (multumesc administratorilor pentru functionarea impecabila a forumului acum doua zile!!!!)... Vitamina mica, te doare adevarul?
|
||
|
always_same Postat pe 22 Iulie 2011 17:35 |
||
De la: lilu_67, la data 2011-07-14 17:05:27De la: always_same, la data 2011-07-13 16:39:43De la: lilu_67, la data 2011-07-13 15:23:57 Fata de tine, te asigur ca il are.
|
||
|
always_same Postat pe 22 Iulie 2011 17:36 |
||
De la: always_same, la data 2011-07-22 17:35:05De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-15 08:37:26De la: Youky, la data 2011-07-15 08:28:22Iar pentru domnisoara ``kiss´´, intrucat ti-am ramas datoare cu un raspuns (multumesc administratorilor pentru functionarea impecabila a forumului acum doua zile!!!!)... nu-i vitamina
|
||
|
The_Exile Postat pe 22 Iulie 2011 18:24 |
||
De la: Yharr, la data 2011-07-22 18:24:31De la: always_same, la data 2011-07-22 17:35:05De la: kiss_my_ass, la data 2011-07-15 08:37:26De la: Youky, la data 2011-07-15 08:28:22Iar pentru domnisoara ``kiss´´, intrucat ti-am ramas datoare cu un raspuns (multumesc administratorilor pentru functionarea impecabila a forumului acum doua zile!!!!)... Ai cautato tu la .... si ai vazut?
|
||
|
always_same Postat pe 22 Iulie 2011 18:27 |
||
| o bucata de hartie nu uneste un cuplu pentru o viata intreaga! dar.. din respect pentru iubirea ce exista in aceasta relatie oficializata, nu inseli! cand iei decizia de a te casatori cu persoana iubita, nu o faci neaparat din spirit de posesivitate, nimeni nu este proprietatea nimanui. pur si simplu.. alegi sa iti petreci viata langa un singur partener/a la bine si la greu. iar persoanele care si-au unit destinele si la biserica ar trebui sa ia in serios si juramintele rostite acolo. si.. daca cei doi au grija de iubirea lor, nimeni si nimic nu ii va putea desparti! amanta apare doar atunci cand este ceva in neregula. cand nu mai exista comunicare, incredere, pasiune.. etc. altfel.. daca toate ar fi roz in relatia celor doi, ea nu ar avea nici o sansa! da, este dureros pentru o femeie sa afle ca a fost inlocuita cu o alta in patul sotului.. ori in sufletul lui. daca poate sa inteleaga de ce s-a intamplat asa si sa ierte.. ea poate lupta cu cealalta pentru sot. doar ii cunoaste cel mai bine slabiciunile. barbatilor nu le plac femeile isterice, acuzatoare, care plang ori tipa din orice. amanta, daca este una inteligenta, va evita sa-i faca astfel de scene si va avea grija de dorintele lui. va fi pentru barbat exact ceea ce ar trebui sa fie sotia lui pentru el! well.. nu tin partea sotilor care inseala, nu am fost si nu vreau sa devin niciodata amanta. sa fie clar asta! dar.. cred ca nu trebuie sa judecam actiunile nimanui, cu prea mare usurinta. ci sa identificam la timp problemele in cuplu, sa gasim solutii.. pana cand nu e prea tarziu. iubirea, se poate spune ca invinge orice dar trebuie intretinuta mereu. altfel.. se rataceste si dispare, o data cu aparitia amantei. | ||
|
DirtyDianna Postat pe 22 Iulie 2011 18:29 |
||
De la: DirtyDianna, la data 2011-07-22 18:29:07o bucata de hartie nu uneste un cuplu pentru o viata intreaga! dar.. din respect pentru iubirea ce exista in aceasta relatie oficializata, nu inseli! cand iei decizia de a te casatori cu persoana iubita, nu o faci neaparat din spirit de posesivitate, nimeni nu este proprietatea nimanui. pur si simplu.. alegi sa iti petreci viata langa un singur partener/a la bine si la greu. iar persoanele care si-au unit destinele si la biserica ar trebui sa ia in serios si juramintele rostite acolo. si.. daca cei doi au grija de iubirea lor, nimeni si nimic nu ii va putea desparti! amanta apare doar atunci cand este ceva in neregula. cand nu mai exista comunicare, incredere, pasiune.. etc. altfel.. daca toate ar fi roz in relatia celor doi, ea nu ar avea nici o sansa! da, este dureros pentru o femeie sa afle ca a fost inlocuita cu o alta in patul sotului.. ori in sufletul lui. daca poate sa inteleaga de ce s-a intamplat asa si sa ierte.. ea poate lupta cu cealalta pentru sot. doar ii cunoaste cel mai bine slabiciunile. barbatilor nu le plac femeile isterice, acuzatoare, care plang ori tipa din orice. amanta, daca este una inteligenta, va evita sa-i faca astfel de scene si va avea grija de dorintele lui. va fi pentru barbat exact ceea ce ar trebui sa fie sotia lui pentru el! well.. nu tin partea sotilor care inseala, nu am fost si nu vreau sa devin niciodata amanta. sa fie clar asta! dar.. cred ca nu trebuie sa judecam actiunile nimanui, cu prea mare usurinta. ci sa identificam la timp problemele in cuplu, sa gasim solutii.. pana cand nu e prea tarziu. iubirea, se poate spune ca invinge orice dar trebuie intretinuta mereu. altfel.. se rataceste si dispare, o data cu aparitia amantei. Da ce treaba au aventurile pasagere cu toata filozofia asta stearpa ....
|
||
|
cristinxxx Postat pe 22 Iulie 2011 18:53 |
||
|
Oricand un barbat poate sa isi paraseasca sotia pt oricare alta femeie(amanta..daca asa va place sa o numiti) Daca as fi in postura de femeie/sotie inselata in primul rand m-as gandi ce motive i-am dat sa ma insele si abia daca ajung la concluzia ca nu i-am dat motive incep sa ma gandesc si la altele. De obicei barbatii isi inseala partenerele pt ca ele s-au vazut cu sacii in caruta (sau barbatii in caruta) nu mai au grija de ele, nu se aranjeaza .. se fac cat un munte..si in final arata ca lupta de clasa. Fireste ca barbatii astia s-au insurat cu aceste femei si pt ca la un momentat erau aranjate, cochete,frumoase... barbatii inseala atunci cand TU nu mai esti femeia de care s-au indragostit, nu mai esti ingrijita, frumoasa, atenta la nevoile lui. Am vazut ca multe neveste de pe forum zic ca sotia ii gateste, spala, face, drege.. ca sotia il iubeste neconditionat pana la moarte...ca mereu se intoarce in bratele ei deschise..daca sunteti naive si credeti cu adevarat asta.. este grav si pregatiti-va pt surprize. In alta ordine de idei, sotul/sotia nu sunt proprietati.. nu sunt ale tale pe viata..daca nu le ingrijesti le pierzi in defavoarea altor persoane care sunt in stare sa faca lucrul asta in locul tau. Iar amantele nu sunt nici curvulite, nici usuratice, nici distrugatoare de case/camin sunt doar niste femei, la fel ca si sotiile, pot oferi la fel de multe. Iar o amanta care chiar se dovedeste a fi femeia visurilor unui barbat insurat..nu trebuie sa i ceara acelui barbat sa divorteze, pt ca o face singur daca chiar o iubeste. Fiecare pana la urma este liber sa isi gaseasca fericirea in ce fel considera ea/el ca este corect. Iar cand e loc de al treilea intr o casnicie..cu regret va spun ca aceea nu se mai poate numi casnicie. Deci fetelor nu va culcati pe o ureche..ca you never know de unde sare iepurele..iar hartia aia se poate inlocui f usor cu una de divort daca nu sunteti atente.
|
||
|
kudika_6122 Postat pe 27 Aprilie 2012 23:37 |
||
De la: mcncone, la data 2008-11-29 09:27:09Daca un barbat sau o femeie isi paraseste sotia/sotul pentru amanta/amant este un om slab, chiar daca a fost insurata/maritata cu forta (chiar daca nu ne place sa recunoastem sunt multe casatorii de consunctura, asa cum sunt prietenii). Lol:)))) cum adica este un om slab ? sa te vad pe tine ca stai langa cineva pe care nu l (mai) iubesti doar de dragul unui act. Iar daca o sotie e asa cum trebuie amanta aia nu ar fi existat.. de cele mai multe ori iubirea nu este vesnica si atunci nu vad de ce sa te chinui langa o persoana pe care nu o mai iubesti. |
||
|
kudika_6122 Postat pe 27 Aprilie 2012 23:43 |
||
De la: elenutza666, la data 2008-12-05 08:08:35Varianta pe care mi-ai dat-o tu pentru"trafulitze"nu ma intereseaza prea mult,nu am vrut sa jignesc pe nimeni,insa barbatii au aceasta parere despre femeile care se culca cu ei si nu sutn casatorite cu ei,in general ti-am mai spus am cunoscut un barbat ,un foarte bun amic de altfel care imi povestea toate aventurile lui si cum le mintea si....culmea...surpriza....a avut o aventura si de 2 ani,o alta aventura de 5 ani,etcMi-a spus clar ca orice ar fi pentru el cea mai importanta este sotia lui,restul sunt doar distractii. Interesant..deci actual tau sot a avut aceasi parere despre tine cand nu erati casatoriti? ca esti o tarfulita pt ca te culci cu el desi nu sunteti casatoriti? come on ! traiesti inca in the dark ages???? si pana la urma grija voastra ce fac altii.. mai bine vedeti-va de sotul vostru ca oricand poate sa apara alta mai breaza si sa va lase pentru ea.. si uite cum ma aprinnd eu din cauza aberatiilor pe care le ganditi si le mai si scrieti.. auzi regula scrisa ca nu vb cu oameni casatoriti??? news flash..daca ai impresia ca barbatul care iti este sot iti apartine..nu stiu ce sa cred despre tine..adica..sotul tau este ca o pereche de pantofi care iti apartin sau cum?? off doamne ce gandire de ev mediu :))))))
|
||
|
kudika_6122 Postat pe 28 Aprilie 2012 00:14 |
||
Da de ce sa isi lase sotia ??!! Crezi ca nu le poate tine pe amandoua ??
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 28 Aprilie 2012 08:34 |
||
De la: GHEISA_, la data 2012-04-28 08:34:55Da de ce sa isi lase sotia ??!! Crezi ca nu le poate tine pe amandoua ?? Daca poate face fata la doua femei de anvergura!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 28 Aprilie 2012 08:37 |
||
| TE APRECIEZ PT CEEA CE AI ZIS | ||
|
krizantema Postat pe 28 Aprilie 2012 08:38 |
||
| Categoric daaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! | ||
|
kudika344248 Postat pe 30 Aprilie 2012 01:53 |
||
.dar asta depinde si de barbat cam ce vrea de la cealanta doar sex ori o vrea pentru todeauna.sant fel de fel de barbati......SCUZATIMA.....barbatii is mincinosi....
|
||
|
kudika_6252 Postat pe 30 Aprilie 2012 02:12 |
||
|
Da, intr-un fel ai dreptate, dar in general depinde de amanta!!! Daca ea isi da seama ca nu e nimic de capul lui, il impacheteaza si il trimite la nevasta!!! In general daca o amanta il vrea pe respectivul, il obtine indiferent de caile pe care le foloseste!!! |
||
|
kudika344248 Postat pe 30 Aprilie 2012 02:18 |
||
Wow, a-ti atins un punct sensibil al unor kudice!Aici ,nu cred ca ar trebui sa ne jignim ci doar sa ne spunem opinia.Sunt barbati intre barbati si as dori sa va spun o micuta intamplare.In urma cu trei ani ,intr-o seara, a venit sotul meu entuziasmat de la serv. ca uite, are el o colega, la paza, si ce electronice are ea in casa, aduse din S.U.A.L-am lasat sa se desfasoare apo, l-am intrebat;si? de unde stii? ai fost la ea/el; nu mi-a spus in coleg.eu;si care-i problema? ce ma intereseaza ce are colega in casa? el; pai barbasu e plecat din tara si de-asta ti-am zis.Hopa, am gandit ,iata cateva aspecte pe care nici nu ar fi trebuit sa-l intereseze.Si uite-asa, sotul meu incepuse sa mearga zilnic la sev ferchezuit, fapt ce nu-l facea inainte, ma rugam de el iar raspunsul lui era;las ca urc in masina si ajung imediat.Parolase telefonul, calculatorul,cand venea de la serv. statea ingandurat, de sex nu mai vb.Soacramea, caci locuim cu ea, ma cheama intr-o zi la calc. si ma intreaba ;o cunosti pe asta? eu zic; nu ,dar sa vedem, il cauta pe sotul meu ,copilul acelei colege.Eu sunt genul de femeie mignona,pe atunci aveam o greutate normala, nu umblam nici in casa nici la serv. neingrijita, cu putin machiaj si ruj.
|
||
|
kudika467548 Postat pe 30 Aprilie 2012 05:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| saculeti din organza/tul sau pungute pt cadou? | 1 | De la: symonyk 31 Ianuarie 2010 16:46 |
| Violenta sau nu? | 2 | De la: kudika_952386 20 Ianuarie 2014 18:33 |
| Cat de importanta este alegerea Bisericii? | 54 | De la: DJ___Florian 21 Iulie 2010 09:59 |
|
|
||
| Nunta si botez | 7 | De la: grace009421 26 August 2011 00:25 |
| Cautam nasi | 28 | De la: kudika_708 25 Iunie 2012 19:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.