Mai multe
De la: kudika_940065, la data 2013-12-06 14:47:37eronat,,au luat amploare cu intentie si cu vointa,nu te mai minti singura ca o faci degeaba,,precum acelasi lucru il faci si cand zici ca daca tu ai fi fost casatoorita iar sotul tau se indragostea de alta tu il intelegeai,,ce zici tu nu i altcva decat penibil,,,inca o data tu nu sti ce inseamna cu adevarat casatoria de aia vorbesti prostii,,,asa cum am zis,,lasal si ia ti altul neinsurat,,oricat de greu ti se pare acum,,ca tu singura ti ai facut situatia asta,,,eventual da mi mie nr tauCorect
|
||
|
-Iulya Postat pe 6 Decembrie 2013 14:56 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_943488, la data 2013-12-06 14:56:33ce i corect?,,sa mi de a nrDe la: kudika_940065, la data 2013-12-06 14:47:37eronat,,au luat amploare cu intentie si cu vointa,nu te mai minti singura ca o faci degeaba,,precum acelasi lucru il faci si cand zici ca daca tu ai fi fost casatoorita iar sotul tau se indragostea de alta tu il intelegeai,,ce zici tu nu i altcva decat penibil,,,inca o data tu nu sti ce inseamna cu adevarat casatoria de aia vorbesti prostii,,,asa cum am zis,,lasal si ia ti altul neinsurat,,oricat de greu ti se pare acum,,ca tu singura ti ai facut situatia asta,,,eventual da mi mie nr tauCorect
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 6 Decembrie 2013 15:06 |
||
De la: kudika_940065, la data 2013-12-06 15:06:30este alegerea ei.....De la: kudika_943488, la data 2013-12-06 14:56:33ce i corect?,,sa mi de a nrDe la: kudika_940065, la data 2013-12-06 14:47:37eronat,,au luat amploare cu intentie si cu vointa,nu te mai minti singura ca o faci degeaba,,precum acelasi lucru il faci si cand zici ca daca tu ai fi fost casatoorita iar sotul tau se indragostea de alta tu il intelegeai,,ce zici tu nu i altcva decat penibil,,,inca o data tu nu sti ce inseamna cu adevarat casatoria de aia vorbesti prostii,,,asa cum am zis,,lasal si ia ti altul neinsurat,,oricat de greu ti se pare acum,,ca tu singura ti ai facut situatia asta,,,eventual da mi mie nr tauCorect |
||
|
|
||
|
-Iulya Postat pe 6 Decembrie 2013 15:11 |
||
bravo. Macar cu ceva mi-ai atras atenitia si ai renuntat ptr moment la prejudecati, chair si ironic fiind.
|
||
|
flo_flory Postat pe 6 Decembrie 2013 20:32 |
||
| Dilema ar fi mai interesanta daca si-ar lasa amanta pt sotie! | ||
|
Darius_ Postat pe 7 Decembrie 2013 03:15 |
||
Corect
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 7 Decembrie 2013 08:27 |
||
De la: Darius_, la data 2013-12-07 03:15:41Dilema ar fi mai interesanta daca si-ar lasa amanta pt sotie! Pai asa se intampla de obicei, doar ca nu pot accepta lucrul asta, cele aflate in postura de amanta...
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 7 Decembrie 2013 08:29 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-06 20:32:58eu nu am nici o prejudecata,asta e doar in mintea ta,eu doar ti am zis adevarul,,si n am fost ironic,,daca mi dai nr tau iti faci un bine
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 7 Decembrie 2013 09:22 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-07 08:29:39De la: Darius_, la data 2013-12-07 03:15:41Dilema ar fi mai interesanta daca si-ar lasa amanta pt sotie! problema ei este alta......nu accepta sfaturile sau dojenile mai dure din partea nimanui, pentru ca in subconstientul ei, pp ca are, stie cat de mult greseste si nu face decat sa se afunde singura in mocirla. Noi, o sfatuim de bine si ea se supara sau ataca. Ce altceva i-a mai ramas? Nu isi pune intrebarea de ce nimeni nu este de acord cu ceea ce face? Pentru ca este imoral. Mai bine ii da cineva niste palme grele acum, o mai trezeste din beatitudine si vede realitatea cu alti ochi.
|
||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 7 Decembrie 2013 09:57 |
||
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-07 09:57:08De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-07 08:29:39De la: Darius_, la data 2013-12-07 03:15:41Dilema ar fi mai interesanta daca si-ar lasa amanta pt sotie! Viata ii va da o lectie grea, cand va realiza cat de fraiera a fost alegand sa aiba un amant si sa faca atatea compromisuri pentru o persoana care nu e dispusa nici macar sa miste un deget pentru ea. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 7 Decembrie 2013 10:04 |
||
| Cred ca nimic nu mai este imposibil. | ||
|
cuba_libre Postat pe 7 Decembrie 2013 10:10 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-06 20:32:58 deci te-ai decis sa-ti lasi amantul si sa cauti un barbat mai tanar ? Asa ar fi corect e alegerea ta
|
||
|
-Iulya Postat pe 7 Decembrie 2013 13:36 |
||
De la: kudika_943488, la data 2013-12-07 13:36:16De la: flo_flory, la data 2013-12-06 20:32:58 chiar si ironic vorbind
|
||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 7 Decembrie 2013 19:23 |
||
| Haideti sa va dau o veste. Ieri a fost ziua ei de nume. Unde credeti ca a fost el, unde credeti ca e acum ? Cu mine. Ce cadou credeti i-a facut? I-a spus tot adevarul despre mine su ieri an fost sa vorbim cu cineva sa inchirem un loc ptr a deschide un restauratn. I-a dat un avans si de la 1ianuarie vom deschide restaurantul. I-a spus roate astea lu nevasta sa . Am auzit si eu. Exista casatorie fara dragoste asa cum exista si dragostefara casatorie. Asa ca, din momebr ce a facut aceste fapte nu pot spune ca nu misca un deget ptr mn. cand voi deschide restaurantul, va astept sa va cinstes ptr atentia si timpul acordat. (Grecia) . Si nu , nu m-am gandit sa il las ptr unul mai tanar. Dragostea nu tine cont de varsta, distanta sau aspect. Astea sunt doar criterii dupa care ne topim. Va topiti. Cautati ptr voi un Brad-Pitt. Eu nu imi doresc unul. Va pup, si va anunt ca criticile, prejudecatile, judecatie si vorbele voastre inutile, m-au intarit si mi-au dat mai multa incredere. Aaaaa, inca ceva. La restaurant voi lucra lu baiatul lui. ( de aceeasi varsta cu mine) o seara buna tuturor si imi cer scuze daca uneori v-am ironizat | ||
|
flo_flory Postat pe 7 Decembrie 2013 20:04 |
||
pai si dc te bucuri ca e la tn si ca ia zis lu nevastasa ar trebui sa ti faci griji,pentru ca tu esti cea din cauza cui sa intamplat asta
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 7 Decembrie 2013 20:28 |
||
|
Pai ai vrea sa plang? Nu l-am fortat, nu l-am amenintat. L-am pus sa aleaga caci nu mai suportam situatia. Cand aici , cand acolo. Desi stiam ca na iubeste, ajunsesem intr-un pct in care nimic nu imi mai convenea. Faptul a ales sa afle tot nevasta ma bucura. A fost alegerea lui. Dupa ce deschidem magazinul ne mutam impreuna. Aaa, si inca ceva. Nu pot fi ipocrita incat sa spun ca ma intristeaza faptul ca i-a spus. Din contra. Pe mn ma epuizeaza prostia unora ca mine care afirma " vai doamne il iubesc ca o nebuna, dar nu as accepta sa divorteze ptr nn" De ce? De ce afirma asta? Din motiv ca nu il vor ptr ele, nu exista dragoste, si le convine situatia. Cu cat timp le intretine, si ele isi fac.de cap cand sunt singure ,nu vor dori sa se lege la cap fara sa le doara. Lasam la o parte povestea mea si va zic povestea unei prietene.... Fata are 27 de ani...pana acum trei ani a trait in minciuna. Tatal ei a vrut sa divorteze de maicasa cand ea avea 5 ani , ptr alata feneie cu care facuse cu copil,. Maicasa nu a fost de acord si i-a sp ca daca vor divorta nu va mai vedea copilul pana la 18 ani. Acesta nu a divortat si a ramas cu ea, in schimb cu amanta a rupt orice legatura. Amanta nu a putut intelege cum ptr celalat copil, renunta la copilul ei. In fine....Anii au trecut. Fata a crescut . A ajuns la varata de 22 de ani si a plecat in alt oras . dupa doi ani taral sau a murit. Dupa o luna de la moartea tatalui sau matusa ei ( SORA TATALUI) i-a spus adevarul. Ca are o sora cu doi ani mai mica, ca tatal sau a fost obligat sa ramana intr-o casnicie in care lipsea iubeirea si nu era implinit. Fata cand a aflat, si-a cautat sora dar aceasta nu a vrut sa o vada . O considera pe ea vinovata ptr lipsa tatalui. Incet-incer cu timpul ele s-au imprietenit ai acum locuiesc impreuna cu mana vitraga. De mama ei naturala nu vrea sa auda nimic. Nu poate accepta ca s-a injosit si l-a amenintat pe tatal ei sa ramna legata de ea. Inca nu vrea sa o vada desi au trecut 4 ani. Feneia acum e distrusa si regreta ceea ce afacut. A spus ca trebuia sa i dea divortul sa fie fericit, si ea cand inca era tanara putea sa isi refaca viata. Au trait atatia ani in minciuna si a distrus fericirea mai multor persoane, caci a vrut ea sa tina familia . Sa nu rada lumea de ea. Acum e singura, si regreta ca l-a tinut pe barbatul ei cu forta langa ea desi stia ca nu o iubeste. |
||
|
flo_flory Postat pe 7 Decembrie 2013 21:11 |
||
inceteaza florentina,,simplu omul nu este divortat iar pentru situatia creata poate esti si tu vinovata pentru ca sotia poate il mai iubeste si la iubit pana sa te cunoasca,,ca se intampla unele lucruri in casnici si se ajunge la divort e una ca sunt provocate din exterior e alta,pentru ca eu n am cum sa te cred pe tn pana nu aud varianta sotiei care si conteaza,,,deci inceteaza
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 7 Decembrie 2013 21:45 |
||
|
Cred ca la femei e mai accentuat(cand e vb si de sentimente) dar sa-ti urmaresti interesul, care in parte e material si sa te bucuri de necazul altuia... ''Cine sapa groapa altuia......'' Chiar daca acea casnicie s-ar fi incheiat, mereu vei purta si tu, responsabilitatea' acestui fapt |
||
|
Darius_ Postat pe 7 Decembrie 2013 22:44 |
||
| Stiti care mai e problema? Ca nu cumva ratacirea omului de care este ea indragostita, sa tina mai putin decat se astepta ea si atunci, sa vina sa ne impartaseasca cu acelasi entuziasm, cu care ne spunea in seara asta, ca i-a facut ala cadou, sotiei.....o amanta! | ||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 7 Decembrie 2013 23:08 |
||
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-07 23:08:18Stiti care mai e problema? Ca nu cumva ratacirea omului de care este ea indragostita, sa tina mai putin decat se astepta ea si atunci, sa vina sa ne impartaseasca cu acelasi entuziasm, cu care ne spunea in seara asta, ca i-a facut ala cadou, sotiei.....o amanta! Cui pe cui se soate' sa nu apara o alta norocoasa, mai proaspata ;) |
||
|
Darius_ Postat pe 7 Decembrie 2013 23:13 |
||
De la: Darius_, la data 2013-12-07 23:13:18De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-07 23:08:18Stiti care mai e problema? Ca nu cumva ratacirea omului de care este ea indragostita, sa tina mai putin decat se astepta ea si atunci, sa vina sa ne impartaseasca cu acelasi entuziasm, cu care ne spunea in seara asta, ca i-a facut ala cadou, sotiei.....o amanta! Roata vietii se intoarce!
|
||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 7 Decembrie 2013 23:18 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-07 21:11:36...L-am pus sa aleaga caci nu mai suportam situatia. Cand aici , cand acolo. Desi stiam ca ma iubeste, ajunsesem intr-un pct in care nimic nu imi mai convenea..... Flory , din acest moment totul e in grija ta. Nu stiu daca constientizezi asta. Din punctul meu de vedere nu tu l-ai despartit de sotie. Mai degraba timpul petrecut alaturi de ea a rupt relatiile dintre ei. In concluzie te sfatuiesc sa nu faci aceiasi gresala pe care o fac foarte multi atunci cand devin mult prea siguri pe relatia in care traiesc si sa te culci pe o ureche cu gandul ca totul va fi bine fara nici un fel de efort. Se pare ca ai venit cu povestea ta pe acest forum doar ca sa vezi cum gandeste lumea si eventual sa iti confirmi ce stiai deja. Dupa parerea mea, din acest moment tu trebuie sa te concentrezi 100% pe relatia ta si sa nu iti mai bati capul cu "gura lumii". Fereste-te de sentimentele negative. Daca vei reusi sa-i tratezi fosta sotie cu compasiune in loc de ura sau ranchiuna vei avea doar de castigat. Fereste-te sa lovesti cu voie sau fara de voie in ceva ce el a pretuit odata sau pretuieste in prezent. Raman rani adanci care se vindeca greu si din acest motiv e bine ca totul sa fie tratat cu gentilete. PS. Mare atentie la relatia cu fiul lui! Spre deosebire de alte situatii prea multa apropiere poate sa strice. Relatiile trebuie sa ramana la stadiul de relatii diplomatice. Cauta sa ramai cat mai rar in situatii in care esti doar tu si el in acelas loc. Aghiuta abia asteapta sa isi bage coada in astfel de situatii. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 8 Decembrie 2013 11:07 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-07 21:11:36... Tatal ei a vrut sa divorteze de maica-sa cand ea avea 5 ani , ptr o alta femeie cu care facuse cu copil. Maica-sa nu a fost de acord si i-a sp ca daca vor divorta nu-si va mai vedea copilul pana la 18 ani. O poveste de viata trista si din pacate o parte din ea atat de des intalnita si in alte familii. Cred ca daca oamenii nu ar fi atat de egoisti ar accepta cu mai multa usurinta despartirile. Din pacate de cand a fost deschisa cutia Pandorei, noi oamenii, ne-am imbogatit cu cateva "calitati" care ne fac viata mai grea decat e ea in realitate. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 8 Decembrie 2013 11:14 |
||
De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-08 11:07:06vorbesti tampenii,raducule,,atata timp cat nu cunosti varianta sotiei care si conteaza nu faci decat sa dai sfaturi proaste,iar in cazul de fata gura lumii esti tu spunand ce spuiDe la: flo_flory, la data 2013-12-07 21:11:36...L-am pus sa aleaga caci nu mai suportam situatia. Cand aici , cand acolo. Desi stiam ca ma iubeste, ajunsesem intr-un pct in care nimic nu imi mai convenea.....
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 8 Decembrie 2013 11:15 |
||
De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-08 11:14:51tocmai asta faci tu prin sfatul sfatul tau,,indemnand lumea la prostiiDe la: flo_flory, la data 2013-12-07 21:11:36... Tatal ei a vrut sa divorteze de maica-sa cand ea avea 5 ani , ptr o alta femeie cu care facuse cu copil. Maica-sa nu a fost de acord si i-a sp ca daca vor divorta nu-si va mai vedea copilul pana la 18 ani.
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 8 Decembrie 2013 11:17 |
||
Pe mine ma amuza cum amantele, care reusesc sa-si determine amantul sa-si paraseasca sotia, ajung ele insele in postura de sotie inselata, si, vai draga, ce socate sunt, ca au fost inselate, de parca nu stiau ce crai au la usa...
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 8 Decembrie 2013 11:25 |
||
De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-08 11:14:51De la: flo_flory, la data 2013-12-07 21:11:36... Tatal ei a vrut sa divorteze de maica-sa cand ea avea 5 ani , ptr o alta femeie cu care facuse cu copil. Maica-sa nu a fost de acord si i-a sp ca daca vor divorta nu-si va mai vedea copilul pana la 18 ani. Cred ca unii oameni, daca ar fi mai putin egoisti, nu s-ar deda unor tentatii de moment, care ar aduce, atat suferinta jumatatii oficiale, cat si celei neoficiale. In ochii mei, nu da dovada de egoism o persoana care lupta pentru relatia sa si pentru omul pe care il iubeste, ci ala care inseala, desi stie ca esti iubit si primeste incredere totala din partea perechii sale oficiale. Daca o persoana stie ca nu poate fi fidela unei singure persoane, nu ar trebui sa aiba o relatie oficiala cu cineva sau ar trebui sa avertizeze, din capul locului, potentiala iubita/sotie ca el nu poate fi fidel, asa consider ca-i corect, asa este mai putin egoist, dar nu te apuci sa castigi dragostea si increderea unui om, ca mai apoi sa-l inseli cu cine ti se scoala. Ma uit cum o blamati pe sotie pentru ca nu vrea sa renunte la sotul ei si la casnicia ei, in schimb, nu-l blmati pe sotul acela egoist, care si-o trage cu oricine, n-o blameaza nimeni pe egoista de amanta, care il vrea pe amant doar pentru ea, si nu vrea sa-l imparta cu nevasta aluia, ca sa fiu cinica. Macar daca tot va dati mari ca sunteti corecti si lipsiti de egoism, aveti curajul de a recunoaste lucrurile asa cum sunt, nu doar cum va convin voua. Mesajul e pentru radu si flory. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 8 Decembrie 2013 11:41 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-08 11:41:34poare sa fie si pentru basescu ca tot eu iti raspundDe la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-08 11:14:51De la: flo_flory, la data 2013-12-07 21:11:36... Tatal ei a vrut sa divorteze de maica-sa cand ea avea 5 ani , ptr o alta femeie cu care facuse cu copil. Maica-sa nu a fost de acord si i-a sp ca daca vor divorta nu-si va mai vedea copilul pana la 18 ani. daca inseli pe cineva vinovat esti si tu si cea cu care inseli daca stie ca esti cu cineva
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 8 Decembrie 2013 11:48 |
||
De la: kudika_940065, la data 2013-12-08 11:48:23De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-08 11:41:34poare sa fie si pentru basescu ca tot eu iti raspundDe la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-08 11:14:51De la: flo_flory, la data 2013-12-07 21:11:36... Tatal ei a vrut sa divorteze de maica-sa cand ea avea 5 ani , ptr o alta femeie cu care facuse cu copil. Maica-sa nu a fost de acord si i-a sp ca daca vor divorta nu-si va mai vedea copilul pana la 18 ani. De acord cu tine, dar nu despre asta am vorbit in mesajul meu, ci despre faptul ca atat radu, cat si flory, o considera egoista pe sotia acelui barbat, dar si pe alte sotii care aleg sa lupte pentru barbatul si relatia lor.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 8 Decembrie 2013 11:52 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-08 11:52:26De la: kudika_940065, la data 2013-12-08 11:48:23De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-08 11:41:34poare sa fie si pentru basescu ca tot eu iti raspundDe la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-08 11:14:51De la: flo_flory, la data 2013-12-07 21:11:36... Tatal ei a vrut sa divorteze de maica-sa cand ea avea 5 ani , ptr o alta femeie cu care facuse cu copil. Maica-sa nu a fost de acord si i-a sp ca daca vor divorta nu-si va mai vedea copilul pana la 18 ani. Am completat ideea din mesajul anterior. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 8 Decembrie 2013 11:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce sa facem daca sotul are o pasiune sa joace la cazinouri? | 24 | De la: Radu_Simy28 9 Iulie 2013 15:07 |
| buchet colorat sau alb? | 2 | De la: kudika_990195 3 Iulie 2015 14:45 |
| muzica si filmare nunta | 5 | De la: N3LLI 29 Iunie 2013 09:35 |
|
|
||
| Prieteni | 28 | De la: grace003710 24 Iulie 2009 10:12 |
| Cum faci fata `surprizelor` neplacute din ziua nuntii??? | 30 | De la: oanaiulliana 2 Noiembrie 2009 09:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.