Setari Cookie-uri

credeti ca un barbat si-ar lasa sotia pt amanta?

De la: flo_flory, la data 2013-12-01 23:39:08Nu inteleg de ce toata lumea vorbesc despre amante ca despre niste tarfe.sunt in postura de amanta. Nu e un lucru cu care ma mandresc, dar de ce as fi eu "tarfa" in poveste asta , cand nevasta sa stie despre noi, dar i-a spus ca nu i va da divortul caci astfel ar trebui sa revina la viata de dinainte, fara bani, fara o casa luxoasa. Pe ea ointereseaza confortul pe care il are alaturi de el. Nu o intereseaza ca petrece o seara cu mine, apoi se intoarce acasa, nu i vorbeste, nu dorm impreuna. Nu o intereseaza iubirea. Acum intreb si poate cineva se gaseste in masura sa imi rasunda. Care e tarfa in situatia asta; eu ca vreau iubire sau ea ca vrea confort financiar?

De unde sti ca ea sta pentru confortul financiar? Din spusele lui? Pai confortul financiar pe care il are cel de care esti tu indragostita si l-a cladit singur in acesti 20 de ani? Tu crezi ca acea femeie, nu are si ea rolul in ceea ce s-a cladit in casa aceea luxoasa de care pomenesti?
De ce nu gandesti si asa? Sa sti ca aici nu incearca nimeni sa te jigneasca, doar sa iti deschisa ochii la ceea ce te asteapta. Esti dispusa sa iti pierzi ani din viata ta, asteptand? Pentru ca nu se va desparti de sotie, daca nu a facut-o pana acum. Spui ca sunteti de un an impreuna, pai si de ce nu a divortat pana acum, daca te iubeste asa cum se bate cu pumnii in piept. Fii mai demna de tine, ca e pacat sa ajungi la final si sa iti dai seama ca ai fost doar jucaria lui. Vreau sa fii mai orgolioasa, mai femeie, ce naiba? De unde crezi ca s-a creat aceasta sintagma de "amanta".....de la una ca tine si ca altele, care sunteti prazi usoare pentru barbatii care isi cauta ceea le mai lipseste acasa, isi ia fructul dorit si dupa o perioada se intoarce tot acasa. Multi cauta fericirea in afara casei, dar dupa un timp isi dau seama ca tot acolo, in culcusul lor, se gaseste fericirea.
Sper sa mai treci pe aici si la anul si sa ne spui adevarul...prin ce treci samd.....sa deschizi ochii si altora care se afla in situatia ta. E drept, poate acum ai cunoscut adevarata iubire, langa acest om insurat, dar esti convinsa ca si el are aceleasi sentimente pentru tine? ....daca da......nu iti pui intrebarea: "De ce nu este al meu 100%?" .....tu cum ai renuntat la prietenul tau si ai dat dovada de iubire, el de ce nu a facut-o?
cristina_boeru_30
Postat pe 2 Decembrie 2013 10:42
Majoritatea dintre voi vorbesc in necunostiinta de cauza sau au auzit si alte povesti de acest gen ( slava domnului sunt destule) , in care barbatul s-a intors la nevasta. Dar pana cand un om nu se loveste cu capul de pereti si nu simte pe propia lui piele nu gandeste rational. Cineva a spus ca in spatele a tot ce are se afla si nevasta-sa...ca de ce nu gandesc asa? Pai el tot ce are e mostenire de la taicasu. Nevasta a stat o viata intreaga acaasa si numai plimbari a stiut,. In fine nu e asta tema...inca nu pot renunta la el...a omis un lucru sa apun. Nu e roman. Momentan nu sunt in romania...mi-am lasat familie si prieteni ptr el. Areun baiat si o fata. Baiatul mai are un an ai termina scoala. El e patron ai daca pleaca de acolo m-a intrebat din ce vom trai? Mi_a spus sa ii dau un an la diapozitite sa termine fisu scoala sa il lase pe el apoi se va desparti. Daca intr-un an nu face asta imi iau talpasita. In fond ce am de pierdut. Mai stau inca un an si daca nimic nu se schimba il laa in pace sa isi vada de viata lui.
flo_flory
Postat pe 2 Decembrie 2013 16:16
De la: flo_flory, la data 2013-12-02 16:16:07Majoritatea dintre voi vorbesc in necunostiinta de cauza sau au auzit si alte povesti de acest gen ( slava domnului sunt destule) , in care barbatul s-a intors la nevasta. Dar pana cand un om nu se loveste cu capul de pereti si nu simte pe propia lui piele nu gandeste rational. Cineva a spus ca in spatele a tot ce are se afla si nevasta-sa...ca de ce nu gandesc asa? Pai el tot ce are e mostenire de la taicasu. Nevasta a stat o viata intreaga acaasa si numai plimbari a stiut,. In fine nu e asta tema...inca nu pot renunta la el...a omis un lucru sa apun. Nu e roman. Momentan nu sunt in romania...mi-am lasat familie si prieteni ptr el. Areun baiat si o fata. Baiatul mai are un an ai termina scoala. El e patron ai daca pleaca de acolo m-a intrebat din ce vom trai? Mi_a spus sa ii dau un an la diapozitite sa termine fisu scoala sa il lase pe el apoi se va desparti. Daca intr-un an nu face asta imi iau talpasita. In fond ce am de pierdut. Mai stau inca un an si daca nimic nu se schimba il laa in pace sa isi vada de viata lui.

Parerea mea este ca nu trebuia sa renunti la familie si prietenul tau, pana nu erai sigura de relatia imposibila pe care o ai cu acest barbat insurat. Sper ca nu te-a incantat si averea babacului tau, intr-o oarecare masura. Crede-ma, ca din tot sufletul vrau sa fii fericita, dar nu te mai umili si nu mai face compromisuri pentru iubiri imposibile.
cristina_boeru_30
Postat pe 2 Decembrie 2013 18:10
De la: flo_flory, la data 2013-12-01 23:39:08Nu inteleg de ce toata lumea vorbesc despre amante ca despre niste tarfe.sunt in postura de amanta. Nu e un lucru cu care ma mandresc, dar de ce as fi eu "tarfa" in poveste asta , cand nevasta sa stie despre noi, dar i-a spus ca nu i va da divortul caci astfel ar trebui sa revina la viata de dinainte, fara bani, fara o casa luxoasa. Pe ea ointereseaza confortul pe care il are alaturi de el. Nu o intereseaza ca petrece o seara cu mine, apoi se intoarce acasa, nu i vorbeste, nu dorm impreuna. Nu o intereseaza iubirea. Acum intreb si poate cineva se gaseste in masura sa imi rasunda. Care e tarfa in situatia asta; eu ca vreau iubire sau ea ca vrea confort financiar?
asta o zici tu ca ai auzit de la el nu de la ea,,,cand o sa auzi de la ea contacteaza ma
kudika_940065
Postat pe 2 Decembrie 2013 18:17
Nu am auzit nimic de la el ca daca el ar fi stiut ce are in cap nevastasa poate ar fi stat lucrurile altfel. Cu gura ei mi-a spus. M-a sunat si mi-a spus ca pot sa il tin o viata langa mn , ca ea nu i da divort.mi-a spus ca nu e dispusa sa piarda tot ce are din cauza mea, ... cineva mi-a sp ca vreau averea babacului. Nu e deloc asa. Nu am avut o relatie de la inceput. Ceva timp am fost doar prieteni, apoi m-am trezit indragostita de el. Cum sa o mai vrea pe nevasta sa daca chiar ea il impinge in bratele mele. Dupa o zi de munca se duce acasa si mu gaseste de mancare, hainele sunt nespalate, necalcate. Cred ca daca l-ar fi iubitar fi facut tot posibilul sa il pastreze.
flo_flory
Postat pe 2 Decembrie 2013 23:55
De la: flo_flory, la data 2013-12-02 23:55:08Nu am auzit nimic de la el ca daca el ar fi stiut ce are in cap nevastasa poate ar fi stat lucrurile altfel. Cu gura ei mi-a spus. M-a sunat si mi-a spus ca pot sa il tin o viata langa mn , ca ea nu i da divort.mi-a spus ca nu e dispusa sa piarda tot ce are din cauza mea, ... cineva mi-a sp ca vreau averea babacului. Nu e deloc asa. Nu am avut o relatie de la inceput. Ceva timp am fost doar prieteni, apoi m-am trezit indragostita de el. Cum sa o mai vrea pe nevasta sa daca chiar ea il impinge in bratele mele. Dupa o zi de munca se duce acasa si mu gaseste de mancare, hainele sunt nespalate, necalcate. Cred ca daca l-ar fi iubitar fi facut tot posibilul sa il pastreze.
pqi poate sunt nespalate ca sa inhaitat cu tn,,si poate ti a zis sa l pastrezi pentru ca a inselata,,dc sa piarda ea acordandui divortul daca pentru situatia creata intre ei elementul ce a creat aceasta ruptura intre ei oi fi tu
kudika_940065
Postat pe 3 Decembrie 2013 08:16
pai poate sunt nespalate ca s-a inhaitat cu tn,,si poate ti a zis sa l pastrezi pentru ca a inselat-o,,dc sa piarda ea acordandu-i divortul daca pentru situatia creata intre ei( elementul ce a creat aceasta ruptura intre ei) oi fi tu[/quote]

Exact! Problema este ca femeia stie ca umbla cu tine si poate i-o fii pus chiar hainele in brate sa i le speli tu. De ce nu ii speli tu chilotii? Nu esti pregatita pentru asta? Dar mai tarziu, cand ii vei intalni pe copiii lui, vei fii pregatita sa le intalnesti, macar privirile, cand vad in tine, cea care i-a separat parintii, care le-a distrus linistea si viitorul? Nu te gandesti si la faptul ca acei copii, vor fii pentru toate viata marcati de divortul parintilor si tu vei fii acuzata de asta? Esti pregatita sa infrunti toate astea? ......Ca vor veni, una dupa alta. Eu nu fac decat sa te gandesti si la viitor, nu numai acum cand totul este pe roze(in capul tau). Nu te gandesti si la situatia in care ii faci un copil si el poate la un moment dat sa te lase si pe tine pentru o ALTA, mai tanara sau mai stiu eu cum? De ce nu gandesti si in avans? Doar sti ca roata se intoarce, si toata suferinta pe care ai creat-o sotiei, ca poate si ea sufera, nu cred ca e exact asa cum zici tu, si copiii mai ales vor avea cel mai mult de suferit dupa asta, se va intoarce impotriva ta. De ce nu incerci sa te pui in postura sotiei? Ai putea? De unde esti ca nu a zis vorbele pe care sustii ca ti le-a aruncat, doar ca se apere si ea cu ceva, ca din toata mizeria in care va tavaliti voi(tu si baarba'su) lasa in spate o casnicie de 20 de ani, pe care s-a trezit una sa o zdruncine. Ti se va intampla si tie la fel. Nu vei fii dericita niciodata. Placeri efemere! Dau in tine, sa te trezesti si sa iti dai seama cat de mult gresesti ca te-ai inhaitat cu un nemernic de barbat insurat. Doi ticalosi, lasa-ti cozile jos si rupeti tot. Distugeti atatea suflete si mai tarziu nici voi nu veti fii fericit. Te va acuza chiar EL, ca l-ai separat de sotie, copii samd......cand vei trai in aceeasi casa, se vor schimba multe si iti vei aduce aminte de sfaturile noastre, ale celor de pe Kudika. Loveste-te singura!
cristina_boeru_30
Postat pe 3 Decembrie 2013 10:34
De la: flo_flory, la data 2013-12-02 23:55:08Nu am auzit nimic de la el ca daca el ar fi stiut ce are in cap nevastasa poate ar fi stat lucrurile altfel. Cu gura ei mi-a spus. M-a sunat si mi-a spus ca pot sa il tin o viata langa mn , ca ea nu i da divort.mi-a spus ca nu e dispusa sa piarda tot ce are din cauza mea, ... cineva mi-a sp ca vreau averea babacului. Nu e deloc asa. Nu am avut o relatie de la inceput. Ceva timp am fost doar prieteni, apoi m-am trezit indragostita de el. Cum sa o mai vrea pe nevasta sa daca chiar ea il impinge in bratele mele. Dupa o zi de munca se duce acasa si mu gaseste de mancare, hainele sunt nespalate, necalcate. Cred ca daca l-ar fi iubitar fi facut tot posibilul sa il pastreze.
In afara celor 20 de ani de casnicie ai sai....ce varsta ai tu si cati ani are el ?
-Iulya
Postat pe 3 Decembrie 2013 15:07
Sincera sa fiu de multe ori chiar m-am pus in situatia ei. Chiar sunt constienta de ceea ce fac. Stiu ca poate peste ani mi se poate intampla si mie. Nimic nu ramane neplatit in viata. De foarte multe ori m-am gandit cum se simte femeia cand sotul ei nu e acasa noptile...nu sunt lipsita de sentimente. Imu dau seama de durerea provocata. Dar nu fur nimic nimanui...chiar daca sunt casatoriti, asta nu inseamna ca e al ei. Cand te casatoresti nu stii daca relatia va dura toata viata. Nu ai nici o garantite, si totusi risti.multe cupluri s-au despartit avand si alte motive, nu de fiecare data a trebuit sa apara o a treia persoana. A apus cineva ca nu i mai spala rufele ca i le spal eu. Pai de fapt femeia ce incearca sa faca? Sa il arunce mai mult in bratele nele? Caci daca ea va continua asa, barbatul nu va mai putea sa stea intr-o continu stres. Nu e frumos ceea ce fac, stiu. Dar ar trb sa intelegeti dragi femei care comentati ca atunci cand o feneie iubeste , nu exista bariere.Ma intrebati ce am gasit la un barbat insurat ca e plina lumea de singuratici ...asa a fost sa fie. Credeti ca si mie imi convine situatia? Credeti ca nu as vrea un barbat doar ptr mine? Dar cand te indragostesti, te indragostesti cu inima, nu cu capul ca sa poti gandi rational. Si ptr cei care judeca sa stiti ca vorbele lor nu ma ating . Ptr greselile mele platesc eu, doar eu. Nu traiesc sa fac pe plac nimanui. Pur si simplu, iubire , protectie si caldura am gasit doar la el. Nu renuntipana nu se termina lupta. Si varsta chiar nu conteaza...cand aud asa ceva din partea unor oameni, imi vine sa va umplu cu vorbe urate dar nu imi permite caracterul. Ca sa stiti, nu iubiti un om nici ptr aspect, nici ptr partea financiara . Il iubesti pe el ca om. Iubesti sufletul lui care nu va impatrani niciodata. Asta am invatat...ptr prima oara am invatat sa iubesc ceea ce are omul mai frumos si mai pur SUFLETUL.
flo_flory
Postat pe 4 Decembrie 2013 07:37
Siii..ca sa va fac pe plac dragi critici...diferenta dintr noi este de 20 de ani. Ca sa vedeti ca nu imi e rusine cum spuneti voi cu " babacu" meu .eu am 20 el 41. Sunteti impacati? Va asrept cu niste vorbe de comunisti sa imi judecati felul cum imi admistrez eu viata. Va pup
flo_flory
Postat pe 4 Decembrie 2013 07:43
De la: flo_flory, la data 2013-12-04 07:37:07Sincera sa fiu de multe ori chiar m-am pus in situatia ei. Chiar sunt constienta de ceea ce fac. Stiu ca poate peste ani mi se poate intampla si mie. Nimic nu ramane neplatit in viata. De foarte multe ori m-am gandit cum se simte femeia cand sotul ei nu e acasa noptile...nu sunt lipsita de sentimente. Imu dau seama de durerea provocata. Dar nu fur nimic nimanui...chiar daca sunt casatoriti, asta nu inseamna ca e al ei. Cand te casatoresti nu stii daca relatia va dura toata viata. Nu ai nici o garantite, si totusi risti.multe cupluri s-au despartit avand si alte motive, nu de fiecare data a trebuit sa apara o a treia persoana. A apus cineva ca nu i mai spala rufele ca i le spal eu. Pai de fapt femeia ce incearca sa faca? Sa il arunce mai mult in bratele nele? Caci daca ea va continua asa, barbatul nu va mai putea sa stea intr-o continu stres. Nu e frumos ceea ce fac, stiu. Dar ar trb sa intelegeti dragi femei care comentati ca atunci cand o feneie iubeste , nu exista bariere.Ma intrebati ce am gasit la un barbat insurat ca e plina lumea de singuratici ...asa a fost sa fie. Credeti ca si mie imi convine situatia? Credeti ca nu as vrea un barbat doar ptr mine? Dar cand te indragostesti, te indragostesti cu inima, nu cu capul ca sa poti gandi rational. Si ptr cei care judeca sa stiti ca vorbele lor nu ma ating . Ptr greselile mele platesc eu, doar eu. Nu traiesc sa fac pe plac nimanui. Pur si simplu, iubire , protectie si caldura am gasit doar la el. Nu renuntipana nu se termina lupta. Si varsta chiar nu conteaza...cand aud asa ceva din partea unor oameni, imi vine sa va umplu cu vorbe urate dar nu imi permite caracterul. Ca sa stiti, nu iubiti un om nici ptr aspect, nici ptr partea financiara . Il iubesti pe el ca om. Iubesti sufletul lui care nu va impatrani niciodata. Asta am invatat...ptr prima oara am invatat sa iubesc ceea ce are omul mai frumos si mai pur SUFLETUL.

te numesti cumva moartea ca asa se zice cand te casatoresti,,pana cand moartea va va desparti deci ba da el este al ei,,iar iubirea nu este un criteriu sa ei barbatul alteia pentru ca iubirea nu poate fi lipsita de partea rationala chiar daca uneori iti pierzii capul pentru ca ar insemna sa nu fi om si pentru iubire sa calci pe altii in picioare,,,nu te mai victimiza nu te judeca nimeni,ca ti se spune adevarul nu inseamna ca esti judecata
kudika_940065
Postat pe 4 Decembrie 2013 08:32
De la: flo_flory, la data 2013-12-04 07:43:33Siii..ca sa va fac pe plac dragi critici...diferenta dintr noi este de 20 de ani. Ca sa vedeti ca nu imi e rusine cum spuneti voi cu " babacu" meu .eu am 20 el 41. Sunteti impacati? Va asrept cu niste vorbe de comunisti sa imi judecati felul cum imi admistrez eu viata. Va pup
Draga mea,nu te judec,am intrebat de varsta pt ca am banuit ca esti atat de tanara ,retine insa un aspect...niciodata ,el nu va divorta pt ca apoi sa formeze cu tine o familie...parerea mea e ca profita de tineretea si naivitatea ta ,are copii apropiati varstei tale si totusi nu se da inlaturi de a-si satisface propriile placeri folosindu-se de tine si vei vedea in timp ca tot ceea ce ti s-a zis aici pe forum ,asa va fi.Odata cu trecerea timpului ,cand vei privi in urma ta,vei intelege poate greseala enorma pe care o faci acum.Nu trebuie sa te pui in locul sotiei pt ca ea are un loc bine stabilit in casnicia ei ,priveste insa bine,locul pe care te situezi tu...si daca esti o fata desteapta ,ai inceta aceasta idila ,pacat de tineretea ta.
-Iulya
Postat pe 4 Decembrie 2013 11:31
Nu incerc nici sa ma victimizez si nici sa caut diferite motive prin a ma face inteleasa. Nu traiti in locul meu, nu stiti decat o mica parte din toata povestea , deci nu cer intelegere. Si totusi punandu-ma in locul nevestei lui as face orice altceva numai ceea ce face ea nu. Stiu de relatiile care le-a avut cu diferite fete inaintea mea si au fost de scurta durata dar in nici un caz sa lipseasca noptile de acasa. Nu asa a inceput totul...printr-o prietenie desi ar fi trebuit sa inteleg de la inceput ca ma vede altfel. Apoi am avut o relatie in care ne vedeam de 3-4 pe luna, nevasta sa stiind de la inceput, si a facut greaseala enorma de a lasa lucrurile sa se rezolve singure. A stiut cum s-au terminat celelalte relatii ale lui si a crezut ca asa este si de data asta. Insa a gresit, i-a dat mana libera iar apoi de la 3-4 ori pe luna s-a ajuns la 3-4 pe saptamana. Ar fi trebuit sa incerce sa opreasca cand era totusi devreme, caci acum faptul ca nu a facut nimic ptr a pastra barbatul langa ea, ne-a apropiat mai mult. Si nu puteti spune ca isi bate joc de tinerete mea caci ptr el eu sunt femeia lui. Pe mn ma ia la masa cu sora si cumnatul lui, nu se fereste se lume. A lipait nevasta sa de acasa 1 sapt , timp in care am stat la el. Deci nu e ca orice relatie intre amanti. Nu a fost de la inceput , si ptr asta nu numai eu am partea mea de vina, vina o poarta si nevasta sa ca nu a facut tot posibilul sa opreasca. Nu am avut intentia de ai desparti, dar acum o am. Acum il vreau ptr mn. Am hotart perioada in care va trebui sa se desparta de ea,,i- dau destul timp, insa daca pana atunci nu o face, inseamna ca nu o va face niciodata si plec fara sa ma uit in urma.
flo_flory
Postat pe 4 Decembrie 2013 19:10
penibil,,si daca nevastasa nu a facut nimic sa l opreasca inseamna ca tu esti inexistenta ,tu n ai minte sa te opresti
kudika_940065
Postat pe 4 Decembrie 2013 20:45
Nu am sa ma arunc in mocirla ta, nu am sa raapund cu rautate la intentia ta de a ma face sa ma simt prost. Dragul meu comentand aiurea nu scoate in nici un fel inteligenta ta ascunsa la iveala. Sunt chiar mult prea existenta , dar a inteles tarziu cand incercarile ei de a-l tine aproape mai mult l-au indepartat. Si da!!!! Pana nu pierd nu renunt. Inteleg asa zisa voastra intentie de a-mi deschide ochii si de a ma trezi la realitate, dar daca nu m-a oprit anumite fapte nu na vor opri nici anumite vorbe. Daca in opinia voastra eu sunt vinovata pe de plin, nu voi incerca sa va schimb gandurile, caci nu am ce castiga. Daca nu puteti da un sfat util, cel mai bun lucru pe care l-ati putea face ar fi sa ramaneti in tacere. Si poate ca in adancul meu stiu ca nu va divorta, dar nu se stie. Nu e uman sa iti construesti fericirea pe suferinta altora. Dar ca sa poti fi fericit ai nevoie sa te iubesti pe tine insusi si sa cauti fericirea acolo unde consideri ca se afla ca sa poti fi multumit. Traind dupa judecatile lumi ajungi sa traiesti prin visele lor , nu ale tale. Trebuie sa facu ceea ce te face pe tine fericit, nu pe altii. Dar sa nu mai continuam...nu sunt in masura de a vorbi. Amgreselile si defectele mele. Dar macar nu sunt usor de manipulat incat sa uit de mine .
flo_flory
Postat pe 4 Decembrie 2013 21:20
unde vezi tu rautate,,ca ti se spune adevarul nu inseamna rautate,,nu a fost nici o intentie de a te face sa te simti prost,,asta e doar in mintea ta,,,ti sa spus doar adevarul,,ca nu ti convine tie adevarul e altceva,,,sfatul util este sa ti cauti unul neinsurat,,sa te iubesti pe tine insuti inseamna sa nu te implici in relatii cu oameni insurati
kudika_940065
Postat pe 4 Decembrie 2013 21:41
Ai si tu partea ta de adevar dar undeva gresesti. Sa te iubesti pe tine insusti inseamna sa dai voie viselor sa devina realitate. Candva aceleasi sfaturi le-am dat si eu. Dar dupa experienta mea voi sfatui pe oricine care se aflta in aceeasi situatie sa lupte ptr ce i s-a dat. Caci atunci cand ti se da un vis ti se vor da mii de sanse ptr a-l indeplini. Daca cu adevarat exista iubire merita sa lupti . Sincer cu ceva timp in urma nu ne vedeam des caci mereu spunea ca nu vrea sa afle nevasta dar nu stiu cand s-a schimbat totul. Acum face tot posibilul sa fie cu mine. Daca vedeam sa nu ma iubeasca plecam de mult. Dar stiind ca ma iubeste si ca il iubesc , nu am de gand sa renunt.
flo_flory
Postat pe 5 Decembrie 2013 02:14
la ce sa renunti daca nu este al tau,,inca odata ca ti este tie greu sa accepti adevarul asta e,,,poti tu sa l iubesti cat vrei,tot element disturbator te numesti,ce faci daca mai vin vreo 10 si zic ca l iubesc si ele

deci sa te respecti inseamna sa nu te implici in relatii cu barbati insurati,asa opreai orice sentiment din start,,caci daca le dai mana libera binenteles ca ele iau amploare insa asta nu ti da nici un drept sa fi cu el,,dimpotriva te catalogheaza ca un om fara scrupule,,este ca si cum as intra eu la tn in casa si ti as lua copilul ca vreau si eu sa am copil si nu ma intereseaza ce simti tu,,,

deci lasa l,,ia ti altul neinsurat
kudika_940065
Postat pe 5 Decembrie 2013 08:53
De la: kudika_940065, la data 2013-12-05 08:53:30la ce sa renunti daca nu este al tau,,inca odata ca ti este tie greu sa accepti adevarul asta e,,,poti tu sa l iubesti cat vrei,tot element disturbator te numesti,ce faci daca mai vin vreo 10 si zic ca l iubesc si ele

deci sa te respecti inseamna sa nu te implici in relatii cu barbati insurati,asa opreai orice sentiment din start,,caci daca le dai mana libera binenteles ca ele iau amploare insa asta nu ti da nici un drept sa fi cu el,,dimpotriva te catalogheaza ca un om fara scrupule,,este ca si cum as intra eu la tn in casa si ti as lua copilul ca vreau si eu sa am copil si nu ma intereseaza ce simti tu,,,

Dragul meu, femeie e pornita sa il aiba pe Fat-Frumos din lacrima..............ce ne mai chinuim noi sa ii deschidem ochii
Paul Coelho a zis o vorba mare : Nu-ti pierde timpul, dand explicatii oamenilor, oricum aud doar ceea ce vor sa auda!".
In sinea ei, ea stie ca se injoseste foarte mult, asteptandu-l un an, cat i-a pus licheaua aia de barbat "in brate". Deci nu e la prima abatere, omu'. E dual din nastere si nu se va opri nici la intelocutoarea noastra, ca stie ca peste cativa ani ii moare madularu' si nu mai are cu ce sa cucereasca(nici Viagra nu-l mai ajuta! ). Saraca nevasata-sa cate i-a tolerat, daca stie ca barbatul ei a avut atatea aventuri, si se gaseste una ca copila asta naiva sa o judece ca sta pentru confortul in care traieste. Rusine fetito, fara minte! Pai daca babacul asta este curvar si nevasta-sa a stat cu el 20 de ani, inseamna ca ea chiar si-a dorit o familie, din principii solide si o educatie aleasa si-a sacrificat viata pentru copiii lor, ca nu i-a facut singura, si a indfurat atatea sperand ca odata si odata se va opri licheaua de barba'su. Nu i-ai pus tu capac! Stai linistita! Asta nu are leac! Se foloseste de tine, ca un revigorant, UN AN, se simte si el mai viril. Cine stie ce o fii in mintea lui bolnava! Am cucerit-o pe pustoaica asta...etc....nu mai vreau sa mai zic nimic, ca mi-e mila de tine si toata femeile care cad prada unor barbati ticalosi ca ala cu care imparti tu patul de 3 ori pe saptamana. Femei de moravuri usoare si ieftine. Mai zici ca da ce va eticheateaza lumea asa. La inceput, am vrut sa fiu mai indulgenta in exprimare, dar cand vad cu cata ura vorbesti de sotia lui, parca ea sta cu barbatul tau, nu invers, chiar mi-e scraba de astfel se specimene.
cristina_boeru_30
Postat pe 5 Decembrie 2013 10:02
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-05 10:02:14
De la: kudika_940065, la data 2013-12-05 08:53:30la ce sa renunti daca nu este al tau,,inca odata ca ti este tie greu sa accepti adevarul asta e,,,poti tu sa l iubesti cat vrei,tot element disturbator te numesti,ce faci daca mai vin vreo 10 si zic ca l iubesc si ele

Dragul meu, femeie e pornita sa il aiba pe Fat-Frumos din lacrima..............ce ne mai chinuim noi sa ii deschidem ochii
Paul Coelho a zis o vorba mare : Nu-ti pierde timpul, dand explicatii oamenilor, oricum aud doar ceea ce vor sa auda!".
In sinea ei, ea stie ca se injoseste foarte mult, asteptandu-l un an, cat i-a pus licheaua aia de barbat "in brate". Deci nu e la prima abatere, omu'. E dual din nastere si nu se va opri nici la intelocutoarea noastra, ca stie ca peste cativa ani ii moare madularu' si nu mai are cu ce sa cucereasca(nici Viagra nu-l mai ajuta! ). Saraca nevasata-sa cate i-a tolerat, daca stie ca barbatul ei a avut atatea aventuri, si se gaseste una ca copila asta naiva sa o judece ca sta pentru confortul in care traieste. Rusine fetito, fara minte! Pai daca babacul asta este curvar si nevasta-sa a stat cu el 20 de ani, inseamna ca ea chiar si-a dorit o familie, din principii solide si o educatie aleasa si-a sacrificat viata pentru copiii lor, ca nu i-a facut singura, si a indfurat atatea sperand ca odata si odata se va opri licheaua de barba'su. Nu i-ai pus tu capac! Stai linistita! Asta nu are leac! Se foloseste de tine, ca un revigorant, UN AN, se simte si el mai viril. Cine stie ce o fii in mintea lui bolnava! Am cucerit-o pe pustoaica asta...etc....nu mai vreau sa mai zic nimic, ca mi-e mila de tine si toata femeile care cad prada unor barbati ticalosi ca ala cu care imparti tu patul de 3 ori pe saptamana. Femei de moravuri usoare si ieftine. Mai zici ca da ce va eticheateaza lumea asa. La inceput, am vrut sa fiu mai indulgenta in exprimare, dar cand vad cu cata ura vorbesti de sotia lui, parca ea sta cu barbatul tau, nu invers, chiar mi-e scraba de astfel se specimene.

Cata dreptate ai in acest mesaj!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 5 Decembrie 2013 10:26
cris!
Muse__
Postat pe 5 Decembrie 2013 10:33
Am citit, relativ de curand, un interviu cu o tipa care a recunoscut ca a fost si este amanta aceluiasi barbat, de mai bine de 30 de ani.

Cei doi s-au cunoscut la serviciu, el ii era sef, iar ea secretara, ea proaspat divortata cu un copil mic de crescut, el casatorit de ceva ani, si avand trei copii cu sotia lui.

La inceput, el i-a promis ca va divorta de sotia sa cat de curand, ea, amanta, a acceptat aceasta relatie cu speranta ca el isi va onora promisiunea.

Dupa cativa ani, ea inca se afla in postura de amanta, el inca insurat, ea tot cu speranta in suflet ca el va divorta, el tot cu promisiunea dupa el. Intre timp, aflase toata lumea de aventura: colegi, rude, prieteni, chiar si sotia acelui individ, dar si copiii lor. Lumea incepuse s-o ocoleasca pe acea secretara, amantului propriului ei sef, ea nu mai era invitata la petreceri, mai nimeni nu mai statea de vorba cu ea, pe strada nimeni n-o mai saluta, ea incepand sa se simta extrem de singura si de izolata din aceasta cauza. Toate sarbatorile le petrecea singura, doar cu al ei copil, ea gandindu-se cu invidie la sotia amantului si la copiii lor, si la faptul ca ei il pot avea aproape pe el in acele momente deosebite din an.

Ea, desi a mai fost curtata si de alti barbati, necasatoriti de data aceasta, i-a refuzat pe toti, cu gandul ca vrea sa se marite cu amantul ei. Anii au trecut, ea se afla acum in pragul pensionarii, tot in postura de amanta, dar resemnata cu gandul ca el nu o va prezenta niciodata oficial ca fiind iubita lui. Copilul ei, acum adult in toata firea, ii reproseaza maica-sii ca si-a distrus intreaga viata personala, sperand la o himera, iar pe el, pe copil, hotararea mamei de a astepta dupa acel barbat nehotarat, l-a costat o copilarie trista, lipsita de prezenta unui tata, cu o mama alaturi fara coloana vertebrala si in permanenta cu gandul la un barbat, care niciodata nu i-a oferit ceea ce i-a promis.

Concluziile acestei povesti de viata le trage fiecare pentru sine.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 5 Decembrie 2013 10:39
De la: Muse__, la data 2013-12-05 10:33:33 cris!

si eu Muse
cristina_boeru_30
Postat pe 5 Decembrie 2013 10:44
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-05 10:39:51Am citit, relativ de curand, un interviu cu o tipa care a recunoscut ca a fost si este amanta aceluiasi barbat, de mai bine de 30 de ani.

Cei doi s-au cunoscut la serviciu, el ii era sef, iar ea secretara, ea proaspat divortata cu un copil mic de crescut, el casatorit de ceva ani, si avand trei copii cu sotia lui.

La inceput, el i-a promis ca va divorta de sotia sa cat de curand, ea, amanta, a acceptat aceasta relatie cu speranta ca el isi va onora promisiunea.

Dupa cativa ani, ea inca se afla in postura de amanta, el inca insurat, ea tot cu speranta in suflet ca el va divorta, el tot cu promisiunea dupa el. Intre timp, aflase toata lumea de aventura: colegi, rude, prieteni, chiar si sotia acelui individ, dar si copiii lor. Lumea incepuse s-o ocoleasca pe acea secretara, amantului propriului ei sef, ea nu mai era invitata la petreceri, mai nimeni nu mai statea de vorba cu ea, pe strada nimeni n-o mai saluta, ea incepand sa se simta extrem de singura si de izolata din aceasta cauza. Toate sarbatorile le petrecea singura, doar cu al ei copil, ea gandindu-se cu invidie la sotia amantului si la copiii lor, si la faptul ca ei il pot avea aproape pe el in acele momente deosebite din an.

Ea, desi a mai fost curtata si de alti barbati, necasatoriti de data aceasta, i-a refuzat pe toti, cu gandul ca vrea sa se marite cu amantul ei. Anii au trecut, ea se afla acum in pragul pensionarii, tot in postura de amanta, dar resemnata cu gandul ca el nu o va prezenta niciodata oficial ca fiind iubita lui. Copilul ei, acum adult in toata firea, ii reproseaza maica-sii ca si-a distrus intreaga viata personala, sperand la o himera, iar pe el, pe copil, hotararea mamei de a astepta dupa acel barbat nehotarat, l-a costat o copilarie trista, lipsita de prezenta unui tata, cu o mama alaturi fara coloana vertebrala si in permanenta cu gandul la un barbat, care niciodata nu i-a oferit ceea ce i-a promis.

Concluziile acestei povesti de viata le trage fiecare pentru sine.

F bun acest exemplu. Sper sa se gandeasca bine, fata asta, daca e hotarata sa isi iroseasca tineretea, asteptand o himera.
cristina_boeru_30
Postat pe 5 Decembrie 2013 10:45
Gura lumii. Gura lumii nu o inchide decat pamantul. Deci ar trebui sa astept sa i inghita pamantul pe toti cei care ma descurajeaza ptr a fi fericita? " soarele nu ma va priva de lumina si caldura lui doar ptr ca privirile si virbele unor inchipuiti ca voi imi vor tine umbr" . Stiu ca niciodata nu vei fi judecat de un om mai bun ca tine. Cei care judeca isi urasc defapt propriile greseli si neputinte. Nu pot eu dormi noapte ca s-au trezit cativa inchipuiti sa ma catalogeze drept element distrugor si ca le este sila de omeni ca mine. Nu fur nimic, nimanui ptr ca nimeni nu poseda pe nimeni. Draga mea , tu care ai vrut sa pari mai indulgenta in exprimare si n-ai reusit. De ce? Ptr ca in situati in care un om este.contrazis intr-un tarziu isi arata caracterul adevarat. Nimeninu imi poate judeca defectele ptr ca doar eu stiu de ce am alea anumite drumuri. Doar eu stiu de ce astept in fata unei usi inchise definitiv. Ce fac cu viata mea ar trb pe mine sa ma intereseze, nu cred ca fericirea sau tristetea mea va ating pe voi la inima. Nu ma cunoasteti, nu va cunosc. Si ma bucur! Ptr ca asemenea inchipuiti aparuti de nu stiu unde nu merita considerari mai buni si mai frumosi ca mine. Si nu as tine niciodata aproape de mine oamnei care isi hranesc egooul prost prin vorbe de maidan stiiute se toata lumea. Ok. Eu nu ii voi pune capac dar dragelor poate se va trezi una mai cu nu stiu ce in plus fata de mine sa ii puna capac.sotilor vostri. De ceea ce iti esre frica, nu scapi. Si ca incheiere draga cristina aa stii ca vocabularul tau de om curat scoate mizeriile afara oricat ai incerca sa le ascunzi. Si te-as ruga sa nu mai vorbesti despre omul meu iubit cum iti iese pe gura . Despre mine poti spune ce iti trece prin capusorul ala destept , dar despre el te abtii. Cel putin ai un pic de descernamant si nu insulta un om diar din spusele meu. O zi placuta in continuare
flo_flory
Postat pe 6 Decembrie 2013 13:17
florentina gargarita mea,,eu nu te am judecat fatuca nicaieri decat in mintea ta,,eu doar ti am spus adevarul ,si inca o data ca ti e nu ti convine adevarul este altceva,,daca ai sti ce inseamna casatoria ai sti ca el ii apartine ei si invers,si ti am zis ca esti element disturbator insa nici distrugator nu i departe de adevar,,,asa cum am zis lasa l si cauta altul neinsurat
kudika_940065
Postat pe 6 Decembrie 2013 13:32
De la: flo_flory, la data 2013-12-06 13:17:44Gura lumii. Gura lumii nu o inchide decat pamantul. Deci ar trebui sa astept sa i inghita pamantul pe toti cei care ma descurajeaza ptr a fi fericita? " soarele nu ma va priva de lumina si caldura lui doar ptr ca privirile si virbele unor inchipuiti ca voi imi vor tine umbr" . Stiu ca niciodata nu vei fi judecat de un om mai bun ca tine. Cei care judeca isi urasc defapt propriile greseli si neputinte. Nu pot eu dormi noapte ca s-au trezit cativa inchipuiti sa ma catalogeze drept element distrugor si ca le este sila de omeni ca mine. Nu fur nimic, nimanui ptr ca nimeni nu poseda pe nimeni. Draga mea , tu care ai vrut sa pari mai indulgenta in exprimare si n-ai reusit. De ce? Ptr ca in situati in care un om este.contrazis intr-un tarziu isi arata caracterul adevarat. Nimeninu imi poate judeca defectele ptr ca doar eu stiu de ce am alea anumite drumuri. Doar eu stiu de ce astept in fata unei usi inchise definitiv. Ce fac cu viata mea ar trb pe mine sa ma intereseze, nu cred ca fericirea sau tristetea mea va ating pe voi la inima. Nu ma cunoasteti, nu va cunosc. Si ma bucur! Ptr ca asemenea inchipuiti aparuti de nu stiu unde nu merita considerari mai buni si mai frumosi ca mine. Si nu as tine niciodata aproape de mine oamnei care isi hranesc egooul prost prin vorbe de maidan stiiute se toata lumea. Ok. Eu nu ii voi pune capac dar dragelor poate se va trezi una mai cu nu stiu ce in plus fata de mine sa ii puna capac.sotilor vostri. De ceea ce iti esre frica, nu scapi. Si ca incheiere draga cristina aa stii ca vocabularul tau de om curat scoate mizeriile afara oricat ai incerca sa le ascunzi. Si te-as ruga sa nu mai vorbesti despre omul meu iubit cum iti iese pe gura . Despre mine poti spune ce iti trece prin capusorul ala destept , dar despre el te abtii. Cel putin ai un pic de descernamant si nu insulta un om diar din spusele meu. O zi placuta in continuare
Tu esti cea care ai cerut pareri ...alegerile pe care le faci in viata ta , nu afecteaza pe nimeni , fa-ti viata asa cum consideri tu iar daca ai fi fost ferm convinsa ca esti pe drumul cel bun si fericita ,nu ti-ai fi etalat povestea pe forum !
-Iulya
Postat pe 6 Decembrie 2013 14:10
Dragul meu , ai dreptate in ceea ce ai scris in mesajul anterior . Sunt constienta. Adevarul il stiu si singura. Ai spus ca trebuia sa ma opresc inainte ca sentimentele sa ia amploare. Asta stiu, imi spun de fiecare data dar pur si simplu cand ma atasez de un om, greu il scot din sufletul meu. Iti mai spun inca odata desi nu te pot face sa cazi de acord cu mine. Cred ca oamenii cand iubesc cu sufletul curat, am demnitatea de a se resemna atunci cand pierd. Eu daca ma marit astazi, imi poti tu oferi garantia ca va dura ptr toata viata? Si daca barbatul mi-ar fi spus ca a gasit una cu care are mai multe pct comune as renunta la el, oricat de distrusa as fi. Nu am furat nimic nimanui, nu am obligat. Am avut o relatie in care ne simteam bine amandoi, apoi cum ai spus si tu sentimentele au loat amploare,.fara intentie, fara vointa. Asa a fost sa fie. Stiu ca nimic nu e mai dureros decat safii abandonat, dar daca ai iubit candva omul de langa tine il lasi sa fie fericit, mie imi puteti spune cu totii ca cerul este albastru, degeaba. Eu tot verde il vad. Nu imi caut scuze, dar nici sa imi spui tu ca sunt element distrugator, nu accept. Nu l-am fortat cu nimic. El barbatul dual, viril a incercat, eupustoaica naiva am pua botul. Perfect. La sfarsit eu voi plange si ma voi da cu capul de pereti. Poare daca primeam acestea sfaturi la inceput, erau utile, ma faceau umpic sa analizez situatia la rece, insa acum nu imi folosesc la nimic. Imi cer scuze ca indraznesc sa te contrazic, dar caracterul nu mi-l las si nici capul nu plec la spusele unor critici. Te salut
flo_flory
Postat pe 6 Decembrie 2013 14:12
eronat,,au luat amploare cu intentie si cu vointa,nu te mai minti singura ca o faci degeaba,,precum acelasi lucru il faci si cand zici ca daca tu ai fi fost casatoorita iar sotul tau se indragostea de alta tu il intelegeai,,ce zici tu nu i altcva decat penibil,,,inca o data tu nu sti ce inseamna cu adevarat casatoria de aia vorbesti prostii,,,asa cum am zis,,lasal si ia ti altul neinsurat,,oricat de greu ti se pare acum,,ca tu singura ti ai facut situatia asta,,,eventual da mi mie nr tau
kudika_940065
Postat pe 6 Decembrie 2013 14:47
si inca o data,,ce ti zic eu nu s critici sau judecati,,este adevarul
kudika_940065
Postat pe 6 Decembrie 2013 14:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tinute de zi, rochii de seara, rochii de mireasa la comanda si de inchiriat 1 De la: kudika_6992 9 Mai 2012 17:51
Fotograf Nunta - Twin Lens 1 De la: twinlens 17 Iunie 2016 12:52
Momente artistice de dans sportiv cu copii 5 De la: MONSENIORUL 2 Ianuarie 2012 12:20
Muzica?? 6 De la: kudika452279 13 Octombrie 2011 16:56
M-AM MARITAT!!!!!! 21 De la: miresssssica 11 Februarie 2010 15:33