Setari Cookie-uri

cosuri pe frunte

Mai intai spune ce varsta ai...esti adolescenta? e normal...HORMONII....

incearca creionul OXY
ana_34
Postat pe 24 Septembrie 2010 13:48
isotrexin
emanuelamavi
Postat pe 25 Septembrie 2010 10:31
ai dreptate anticonceptionalele de obicei rezolva problema
real_girl823
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:08
eu am avut zynerit si nu m-a ajutat, in schimb sora mea a scapat de cosuri cu el. conteaza si ce ten ai. eu am fost la o dermatoloaga si mi-a dat o solutie antiacneica cu care sa imi curat fata, se gaseste in farmacii si e f ieftina. si imi prepar cam de 2 ori pe sapt o masca din argila. la mine da rezultate. nu am scapat de tot de ele, deoarece cand imi vine ciclul mai apare cate unul doua.
Dar asta e solutia mea si sunt foarte multumita de rezultat:)
delia_puffy22
Postat pe 29 Septembrie 2010 18:22
buna sunt dana.si eu am probleme cu cosurile.dar pe mine ma mai ajuta contraceptivele.se numesc belara.subtiaza singele pentru mine sunt bune,de cind le iau nu mai am asa multe pe fata edica vreau sa spun ca eu eram plina dar acum sunt bine imi mai es dar atunci cind trebuie sami vina.2-3 zile inainte dar restul luni sunt curata pe fata.am folosit multe creme
.
kudika323837
Postat pe 30 Septembrie 2010 22:42
bicarbonat de sodiu pus in apa calda....sau ink ceva ...va va parea scarbos dare eficace... va dati pe unde aveti cosuri cu propria urina...stati 10 minute dupa care spalati k sapun... id meu e vipera_deea_06
kissudeea4ever
Postat pe 3 Octombrie 2010 22:12
In primul rand, renunta o perioada la cosmetice si creme, suna ciudat, dar acestea iti afecteaza grav tenul. curata-ti fata si apoi aplica ulei de masline amestecat cu ulei de ricin, iti vor disparea intr-un timp foarte scurt, vreo 4-5 zile. tratamentele naturale sunt celle mai eficiente! fetelor, cremele contin multe substante daunatoare, arome, coloranti, asa ca....
Flying_Condor
Postat pe 5 Octombrie 2010 13:38
No offense....dar nu mai dati tratamente dupa ureche pt ca unii le iau de bune si se trezesc ca au probleme mai mari decat cea pt care au postat!
Invatati odata ca un tratament,o crema...chiar si o masca pt fata,se recomanda in functie de tipul de ten si tendinta!Niciodata dupa ureche!
AdrianaR
Postat pe 5 Octombrie 2010 13:45
mie mi-au trecut si asta e un leac natural pe care il stiu de la o persoana batrana... contine multa salinitate si arde grsimea din cosuri si le transforma in coaja dupa care cad ....dar nu ma crede nimeni nu te obliga
kissudeea4ever
Postat pe 5 Octombrie 2010 16:42
sa imi vizitezi profilul sa vezi ce ten curat am si sa stii k nu folosesc fond de ten :P
kissudeea4ever
Postat pe 5 Octombrie 2010 16:44
De la: kissudeea4ever, la data 2010-10-05 16:42:00mie mi-au trecut si asta e un leac natural pe care il stiu de la o persoana batrana... contine multa salinitate si arde grsimea din cosuri si le transforma in coaja dupa care cad ....dar nu ma crede nimeni nu te obliga

....dar u te auzi ce spui?toate toxinele u le bani inapoi in organism!
ca sa nu mai zic...ca nu este igienic...si inca o chestie: urina se descompune foarte repede!De aici,banuiesc ca,cunosti si tu pericolele!
AdrianaR
Postat pe 5 Octombrie 2010 16:54
Ma intreb daca ai folosit produse Mary Kay ca sa-ti inteleg reactia....
kudika0603
Postat pe 5 Octombrie 2010 19:53
nu ma crezi....asta este eu am scris ce am facut eu ...si akum nici macar in perioada lunara nu imi mai ies cosuri pe frunte...si nu mii rusine sa zik km miau trecut..."toxinle"din urina ard grasimea din cosuri transformandule in coaja usca si pik singure...pielea nu le absoarbe...
kissudeea4ever
Postat pe 6 Octombrie 2010 15:32
Eu am descoperit o crema extrem de eficienta,pe care i am recomandat o unei prietene care avea si ea probleme cu acneea,probleme mari as putea spune,si a fost extrem de incantata.Nu va costa de 10-11 ron sa o incercati .Eu am gasit o la un plafar,este produsa de Farmec, si se nnumeste "CREMA ULTRA-ACTIVA-STOP ACNEE",si vine in tub de 15ml. Succes!
kudika129962
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:02
incearca sa te dai cu zeama de lamaie si apoi cu praf de aspirina netamponata seara la culcare...si te speli a doua zi...o sa te usture putin fata de la lamaie, insa trece destul de repede :)
Mari_O
Postat pe 8 Octombrie 2010 17:22
Eu folosesc brevoxil si il recomand cu caldura. Este f eficient. Se gasestevla farmacie. La inceput este posibil sa se cojasca pielea. Se face o pauza de o zi sau cat e cazul. Apoi se reia aplicarea. Se aplica in strat subtire. Poti sa dai si cu o crema hidratanta non-grasa dupa ce ai aplicat brevoxyl. Inainte pot folosi un scrub. Eu folosesc unul clean&clear sau de la l'oreal pt ten gras. Efecte apar cam in 2 - 3 saptamani. Eu il folosesc constant si am f putine probleme cu cosurile (inainte aveam multe). Va doresc succes in lupta cu cosurile!
deasar
Postat pe 12 Octombrie 2010 16:59
Buna,un remediu foarte ieftin si la indemana este Pdra de argila de la AslaVital pentru tratamentul acneeii.Pe langa efectul detoxifiant,reduce ridurile,si are efect rapid asupra cosurilor chiar infectate prin proprietatile antiseptice.Un plic este 1 leu si ajunge pentru doua tratamente.Se amesteca cu zeama de lamaie pentru cei cu tenul cu probleme sau suc de castraveti pentru hidratare.1-2 ori pe luna pentru intretinere.Pentru tratamentul unei acnei acute 1-2 ori pe saptamana pudra amestecata cu apa fierbinte si pusa pe fata cat este calda.Se folosesc recipiente doar plastic sau sticla inclusiv instrumentul folosit pentru amestecarea compozitiei.Folosesc asta de foarte multi ani,este singurul remediu care imi mentine fata fara probleme si datorita caruia pot folosi fond de ten(care in mod obisnuit imi provoaca cosuri,indiferent de marca si pret).In plus baiatul meu de 16 ani si ca orice adolescent e in perioada cu probleme mari pentru ten,a invatat sa foloseasca acest produs si pot spune fara a exagera ca tine acneea in frau.Indicatia mea esta ca odata tratate cosurile cu acest produs,cel putin odata pe saptamana trebuie aplicata aceasta masca de argila.o.k.sper sa va ajute,merita incercat si e la indemana tuturor.Produsul se gaseste in farmacii la cutii de 10 plicuri dar se vinde si la bucata.Sa fiti frumoase!
gabinetpaulino
Postat pe 13 Octombrie 2010 08:35
buna fetelor..si yo am auzit d chestia asta cu urina ..nu am incerkt-o pt k nu syiu cum ...dar na ..pana la urma incerkm d toate;))..asa k kissudeea u cum ai facut?:)):|..c penibila o sa par knd o sa cititi asta:-s
ROXYLUVRZV
Postat pe 13 Octombrie 2010 14:26
De la: ROXYLUVRZV, la data 2010-10-13 14:26:42buna fetelor..si yo am auzit d chestia asta cu urina ..nu am incerkt-o pt k nu syiu cum ...dar na ..pana la urma incerkm d toate;))..asa k kissudeea u cum ai facut?:)):|..c penibila o sa par knd o sa cititi asta:-s

acum vin de la masa..cine naiba m-a pus sa citesc p'acilea
Ame_ly
Postat pe 13 Octombrie 2010 14:33
De la: ROXYLUVRZV, la data 2010-10-13 14:26:42buna fetelor..si yo am auzit d chestia asta cu urina ..nu am incerkt-o pt k nu syiu cum ...dar na ..pana la urma incerkm d toate;))..asa k kissudeea u cum ai facut?:)):|..c penibila o sa par knd o sa cititi asta:-s

daca e nevoie ...dami adresa ..ca iti trimit si eu vreo doua damigene...de la bunicu...ca el are plosca si daca iti trebuie...gratis
BEL_AMY1
Postat pe 13 Octombrie 2010 14:39
mibazon , se achizitioneaza de la magazin veterinar
kudikaevelynne
Postat pe 13 Octombrie 2010 23:44
De la: gabrielamarola, la data 2010-09-23 13:22:46am o solutie rapida pt tn

zi-ne-o si noua..ca si eu am mari probleme cu acneea:(:(:(
kudika064800
Postat pe 15 Octombrie 2010 21:30
Cu toate ca aveti cosuri sa NU FOLOSITI PRODUSE pe baza de alcol, detoxifiati fata cu scrub o data de doua ori pe saptamana cand faci baie si ai fata in prealabil demacheata. Dupa exfoliere pune o masca hidratanta si pune un prosop und cu apa ece pe fata.
Crema de zi pe care o folosesti sa fie pentru ten mixt din apa termala, in farmacii se gasesc :D sunt putin mai scumpe dar merita.Importatant minim o portie de legume si una de fructe pe zi si 2 litrii de apa NEAPARAT.
Sa te faci frumoasa.
torneaagnes
Postat pe 18 Octombrie 2010 22:24
De la: AdrianaR, la data 2010-10-05 14:12:13
De la: kissudeea4ever, la data 2010-10-03 22:12:54bicarbonat de sodiu pus in apa calda....sau ink ceva ...va va parea scarbos dare eficace... va dati pe unde aveti cosuri cu propria urina...stati 10 minute dupa care spalati k sapun... id meu e vipera_deea_06

Doamne...adica u vrei sa zici ca poti scapa de cosuri daca`ti trantesti pe mecla toxinele pe care nefronii le secreta pt a fi eliminate din organism!Foarte tare!

da este k ce a spus ea cu urina numai ca iti trebuie urina de fata mare ..... si nu radeti daca nu mai esti uita ... cand eram copila si ma loveam sau taiam bunicul meu ma punea sa fac pipi pe rana si mi se usca imediat ... astea sunt leacuri babesti... eu folosesc zat de cafea cxu umpic de gel ca exfoliant , apoi imi acopar fata cu feli de castravete sau grefa si am un ten super curat si catifelat si nu tre sa uiti ca trebuie sa te cureti de cel putin 2 ori pe zi pe fata!
julyka
Postat pe 19 Octombrie 2010 04:17
in sfarsit cineva care ma crede...oau...cine stie cunoaste...:P
kissudeea4ever
Postat pe 19 Octombrie 2010 16:15
buna:) prietenul meu are probleme cu cosurile,si-a dat cu clerasil ,o cutie care contine tampoane de fatza cu clerasil in ele::) iti usuca cosurile direct si iti cade coaja lor da-ti intotdeauna dimineatza:) sau daca nu ia coaje de stejar si fierbeo ,apoi te tamponezi pe fatza cu ea :) e f bun;) succes
kudika320796
Postat pe 20 Octombrie 2010 13:52
ca sa-i treaca ..."cosurili"...punel sa dea la buci mai des...
BEL_AMY1
Postat pe 20 Octombrie 2010 13:55
NU AJUTA PE TOATA LUMEA!DE EXEMLPU PE MINE NU M-A AJUTAT!DEPINDE DE TENUL FIECAREI PERSOANE!!!
kudika172118
Postat pe 22 Octombrie 2010 08:52
si eu am avut probleme...sunt foarte multe produse care pot rezolva asta preferabil sa ti cumperi dupa ce mergi la doctor.ai grija sa nu ai prea mult timp parul pe frunte
klaudia176
Postat pe 23 Octombrie 2010 21:08
Incearca cu crema SKINOREN. O gasesti in farmacii. Costa 30 - 35 dde lei. Este si SKINOREN GEL. E mai bun decat crema, dar cred ca e mai scump.Dar parerea mea e ca trebuie sa consulti si un dermatolog. Mie tot un dermatolog mi-a recomandat-o. Dar incearca si o detoxificare cu tarate sau cu in. In fiecare dimineata bea cate o cana cu apa in care ai pus 2-3 lingurite de tarate. Inul poti sa il bei tot cu apa, seara. Mananca cat mai multe fructe si ai sa vezi rezultatele.
angangustana
Postat pe 26 Octombrie 2010 09:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare intrebatoare 140 De la: Diavolyta_ 31 Mai 2009 21:20
poti sa faci pe cineva sa te iubeasca pe tine,daca are deja inima darutita vechii relatii? 78 De la: justasweetgirl 4 Februarie 2012 17:29
Sf. Valentin 94 De la: scorpio67 19 Februarie 2011 14:24
VITILIGO 14 De la: kitty_krieger 29 Iulie 2013 17:16
te poti indragosti de un" nimic"? 56 De la: printesa_a211 1 Septembrie 2009 17:26