Setari Cookie-uri

el ramane cu ea si eu cu el in gand...??

De la: Forget_Me_Not, la data 2010-09-28 18:56:55GENUL ASTA DE PERSOANE SE INCADREAZA INTR-O SINGURA CLASA PT MINE : NISTE SOBOLANI BATUTI DE SOARTA!genul asta de oameni nu sunt in stare sa faca o facultate, nu sunt in stare sa intemeieze o familie!!pun pariu mai fatuco, habar n-ai de niciunele in viata decat de terorizat pe altii si sunt sigura ca cel mai bine te pricepi sa te plangi in stanga si-n dreapta ca esti o nefericita. si tu si el va potriviti perfect!oameni prosti.
probabil esti vreo vanzatoare ratata la un magazin intr-un satuc amarat si dobitocul ala al tau tot de prin apropiere.o pupi pe aia in ......... NU INTELEG CAT DE PROASTE SUNT UNELE SA ACCEPTE UNUL CARE STA IN PARALEL.P R O A S T E fara puncte puncte!

La ce nivel ai adus tu discutia nici nu stiu de ce iti scriu.Poate pentru ca nu simt nevoia sa ma scuz in fata ta spunandu-ti cat de mult te inseli,ci doar sa iti spun ca si daca as fi o vanzatoare sau o femeie de servici ar avea acelasi drept sa iubesc.Ai dreptate ca sunt proasta sa accept asa ceva,asta am recunoscut si eu mereu dar in viata facem multe prostii.nu ma mandresc cu asta dar cu siguranta cine intelege nu arunca cu pietre atat de tare.
Sfatul meu prietenesc e sa nu mai judeci oamenii dupa nimicuri cum ar fi cariera sau mediul de provenienta.Pe mine nu ma atingi la nici un punct,dar poate o sa ti se intample sa te indragostesti orbeste de vanzatorul de la tine din sat si atunci sa te vad cum te plangi in stanga si in dreapta ca nu te vrea.Numa bine!
duchessed
Postat pe 29 Septembrie 2010 09:56
De la: cristinarudi, la data 2010-09-27 11:46:37
De la: stem_29, la data 2010-09-17 00:39:11
De la: duchessed, la data 2010-09-17 00:08:54dragile mele nu va agitati asa tare...eu nu am zis ca sunt singura....am barbatul meu....de ceva vreme...si am mai avut si altii inaintea lui..pe care ..surpriza..nu i-am luat decat de la mama lor...nu de la altele...nu fac asta de obicei...nu sunt o amanta continuua...pur si simplu in ciuda ratiunii m-am indragostit de cine nu trebuia...atat

Ai dreptate, nu merita sa ne ' agitam" tu doar vroiai sa ne spui, nu sa ne intrebi:))
Scuza-ne pe toate ca am inteles gresit.
Vreau sa-ti spun un lucru........
In viata asta, chiar si dupa ce ne intemeiem familii si " avem barbatul meu" ca sa te citez, e posibil sa ne placa cineva......viata ne ofera de toate.
Insa de aceea avem moralitate, sa sitm sa punem in balans.........altfel toate am face ca si tine:)
Ne-am indragosti probabil de un tatic in parc cand suntem cu copiii la tobogan.
Cu asta eu cred ca m-am facut inteleasa:)
Ai toate sansele in viata sa fii tot pe locul doi:)
Succes.........eu nu ma mai " agit".

Mare grija! Asta e boala care se ia.

Stai linistita, nu am frica de " boli" facute de mana omului, sa zic asa:)
stem_29
Postat pe 29 Septembrie 2010 10:18

La ce nivel ai adus tu discutia nici nu stiu de ce iti scriu.Poate pentru ca nu simt nevoia sa ma scuz in fata ta spunandu-ti cat de mult te inseli,ci doar sa iti spun ca si daca as fi o vanzatoare sau o femeie de servici ar avea acelasi drept sa iubesc.Ai dreptate ca sunt proasta sa accept asa ceva,asta am recunoscut si eu mereu dar in viata facem multe prostii.nu ma mandresc cu asta dar cu siguranta cine intelege nu arunca cu pietre atat de tare.
Sfatul meu prietenesc e sa nu mai judeci oamenii dupa nimicuri cum ar fi cariera sau mediul de provenienta.Pe mine nu ma atingi la nici un punct,dar poate o sa ti se intample sa te indragostesti orbeste de vanzatorul de la tine din sat si atunci sa te vad cum te plangi in stanga si in dreapta ca nu te vrea.Numa bine![/quote]

mai fata ,eu nu te compatimesc absolut deloc, cine crezi ca-ti plange tie de mila!? NIMENI.persoanele care ti-au raspuns aici cu politete, au aceeasi parere ca si mine,in primul rand pt caracterul tau, ca se vede ca esti o plangacioasa si nu esti in stare sa te descurci singura,sa faci o facultate nici vorba si mai ales dupa felul in care descrii ca te tii ca remorca dupa baiatul ala. esti topita dupa ..... stii tu ce.de-asta si accepti atata umilinta, adica tu-l pupi in bot pe dobitoc ,cand el o pupa pe aia in p....... dar poate iti place.
EU doar mi-am exprimat opinia, daca iti convine bine, daca nu tot bine, oricum nu ma intereseaza,doar de asta ai deschis topicul, pt pareri, nu?si am auzit oricum destule povesti d-astea care ma plictisesc si stai linistita, nu am nimic personal cu tine, aceeasi parere am avut-o de fiecare data.esti ca oricare alta. o femeie speciala este aia care isi pastreaza iubitul doar pt ea, nu-l streseaza cu idiotenii, il iubeste si ii e aproape in orice moment al vietii sale, fara sa faca comentarii absurde.orgoliul nu inseamna dragoste.si faptul ca accepti ca el e cu alta, nu e nici pe deoparte dragoste.sunt hormonii, atat.

forget__me_not
Postat pe 29 Septembrie 2010 12:59
...dar mi s-a pus pata....si pur si simplu vad in el tatal copiilor mei...
si parca si faptul ca nu o lasa ptr mine ma atrage..ma gandesc ca nu m-ar lasa nici pe mine pentru alta....
dar parca nici nu mai pot asa.......ce sa fac?idei?pareri?comentarii?ziceti orice...[/quote]

Nici nu ma mir ca fetele sunt atat de acide!
Eu cred ca n`ai gandit deloc ce`ai scris ce ai scris!

Omul acela te cunoaste mai bine decat crezi si fii sigura ca nu se v`a desprtii de ea pt cineva care gandeste cum gandesti tu...si care spune ce spui tu...Un copil e un lucru Sfant si curat si nu ai cum sa`l vezi asa din moment ce spui ca ti s`a pus pata pe omul asta,ca te atrage ca nu`si paraseste iubita OFICIALA pt tine.

Iar daca tu crezi ca nici pe tine nu te`ar lasa pt alta,inseamna ca u nu esti constienta de cat de putin valorezi in ochii lui!
AdrianaR
Postat pe 29 Septembrie 2010 13:35
De la: forget__me_not, la data 2010-09-29 12:59:26
Sfatul meu prietenesc e sa nu mai judeci oamenii dupa nimicuri cum ar fi cariera sau mediul de provenienta.Pe mine nu ma atingi la nici un punct,dar poate o sa ti se intample sa te indragostesti orbeste de vanzatorul de la tine din sat si atunci sa te vad cum te plangi in stanga si in dreapta ca nu te vrea.Numa bine!

mai fata ,eu nu te compatimesc absolut deloc, cine crezi ca-ti plange tie de mila!? NIMENI.persoanele care ti-au raspuns aici cu politete, au aceeasi parere ca si mine,in primul rand pt caracterul tau, ca se vede ca esti o plangacioasa si nu esti in stare sa te descurci singura,sa faci o facultate nici vorba si mai ales dupa felul in care descrii ca te tii ca remorca dupa baiatul ala. esti topita dupa ..... stii tu ce.de-asta si accepti atata umilinta, adica tu-l pupi in bot pe dobitoc ,cand el o pupa pe aia in p....... dar poate iti place.
EU doar mi-am exprimat opinia, daca iti convine bine, daca nu tot bine, oricum nu ma intereseaza,doar de asta ai deschis topicul, pt pareri, nu?si am auzit oricum destule povesti d-astea care ma plictisesc si stai linistita, nu am nimic personal cu tine, aceeasi parere am avut-o de fiecare data.esti ca oricare alta. o femeie speciala este aia care isi pastreaza iubitul doar pt ea, nu-l streseaza cu idiotenii, il iubeste si ii e aproape in orice moment al vietii sale, fara sa faca comentarii absurde.orgoliul nu inseamna dragoste.si faptul ca accepti ca el e cu alta, nu e nici pe deoparte dragoste.sunt hormonii, atat.

[/quote]
Ai tot dreptul sa iti dai cu parerea..oricum omul spune ce gandeste..daca asta gandesti tu e in regula...
duchessed
Postat pe 29 Septembrie 2010 16:20
De la: Forget_Me_Not, la data 2010-09-28 18:56:55GENUL ASTA DE PERSOANE SE INCADREAZA INTR-O SINGURA CLASA PT MINE : NISTE SOBOLANI BATUTI DE SOARTA!genul asta de oameni nu sunt in stare sa faca o facultate, nu sunt in stare sa intemeieze o familie!!pun pariu mai fatuco, habar n-ai de niciunele in viata decat de terorizat pe altii si sunt sigura ca cel mai bine te pricepi sa te plangi in stanga si-n dreapta ca esti o nefericita. si tu si el va potriviti perfect!oameni prosti.
probabil esti vreo vanzatoare ratata la un magazin intr-un satuc amarat si dobitocul ala al tau tot de prin apropiere.o pupi pe aia in ......... NU INTELEG CAT DE PROASTE SUNT UNELE SA ACCEPTE UNUL CARE STA IN PARALEL.P R O A S T E fara puncte puncte!

draga mea, cinE iti da tie dreptil sa jignesti un om (femeie ca si tine, de altfel)? nu te gandesti ca poate TU, maine, te vei indragosti de un barbat insurat? crezi ca alege cineva pe cine sa iubeasca si pe cine nu? cine spune asa ceva e un om FALS. si eu sunt casatorita si ma gandesc ca poate sotul meu ma va insela vreodata. de ce? pt ca asa sunt barbatii...ai impresia ca merita barbatii astia sa ii tinem in puf? NU...nu mai judecatu tu acea femeie, are cine...inca ceva, studiile superioare te fac sa nu te indragostesti?
numai bine
oanamanolache2009
Postat pe 29 Septembrie 2010 16:32
De la: oanamanolache2009, la data 2010-09-29 16:32:54

draga mea, cinE iti da tie dreptil sa jignesti un om (femeie ca si tine, de altfel)? nu te gandesti ca poate TU, maine, te vei indragosti de un barbat insurat? crezi ca alege cineva pe cine sa iubeasca si pe cine nu? cine spune asa ceva e un om FALS. si eu sunt casatorita si ma gandesc ca poate sotul meu ma va insela vreodata. de ce? pt ca asa sunt barbatii...ai impresia ca merita barbatii astia sa ii tinem in puf? NU...nu mai judecatu tu acea femeie, are cine...inca ceva, studiile superioare te fac sa nu te indragostesti?
numai bine

tu ce facultate ai terminat?
oanamanolache2009
Postat pe 29 Septembrie 2010 16:34
De la: oanamanolache2009, la data 2010-09-29 16:34:21
De la: oanamanolache2009, la data 2010-09-29 16:32:54

draga mea, cine iti da tie dreptul sa jignesti un om (femeie ca si tine, de altfel)? nu te gandesti ca poate TU, maine, te vei indragosti de un barbat insurat? crezi ca alege cineva pe cine sa iubeasca si pe cine nu? cine spune asa ceva e un om FALS. si eu sunt casatorita si ma gandesc ca poate sotul meu ma va insela vreodata. de ce? pt ca asa sunt barbatii...ai impresia ca merita barbatii astia sa ii tinem in puf? NU...nu mai judeca tu acea femeie, are cine...inca ceva, studiile superioare te fac sa nu te indragostesti?
numai bine

tu ce facultate ai terminat?

scuze pt micile greseli...tastatura e cu probleme
oanamanolache2009
Postat pe 29 Septembrie 2010 16:35
...dar mi s-a pus pata....si pur si simplu vad in el tatal copiilor mei...
si parca si faptul ca nu o lasa ptr mine ma atrage..ma gandesc ca nu m-ar lasa nici pe mine pentru alta....
dar parca nici nu mai pot asa.......ce sa fac?idei?pareri?comentarii?ziceti orice.

Ar trebui sa incerci sa gandesti rational si nu dupa scenarii nascocite de mintea ta. Sunt curioasa....daca renunta la EA, oare mai ai acelasi interes pentru el? Sincer, ma indoiesc. Gandeste singura problema la rece, si vei gasi raspuns la intrebari... Stii tu....imaginatia, uneori, naste monstruletzi.

Numai bine.

zuzuuk
Postat pe 30 Septembrie 2010 10:54
De la: duchessed, la data 2010-09-16 21:31:21sunt iubiti...si da,m-am gandit si eu ca ar putea sa ma insele si pe mine,dar ajung la cliseul...ea nu e ceea ce vrea el..poate eu o sa fiu ceea ce vrea si nu o sa mai vrea altceva...
Nu vreau sa te dezamagesc dar fi atenta ce ai spus ( ea nu e ceia ce vrea el ) ce te face sa crezi ca tu esti ce vrea el,daca ai fi fost ce vrea el ar fi fost de mult linga tine.Eu cred ca fiecare are dreptul in viata sa aleaga unde crede el ca iar fi mai bine si cu cine.Asa ca draga fata stai de vorba cu iel spunei pasul tau ca asa nu esti de acord. Viata e frumoasa dar mai trebuie sa sti sa o si traiesti frumos,gindestete bine ca viata totus e trcatoare
kudika171801
Postat pe 3 Octombrie 2010 21:18
Salut.
Povestea mea este oarecum asemanatoare: m-am indragostit de un baiat (eram colegi de birou). La momentul acela eu stiam ca e singur, sau cel putin asa mi-a zis. Apoi mi-a zis ca a inceput o relatie cu altcineva. Era prea tarziu, eram indragostita deja de el. Chiar daca a trecut un an de atunci si el are inca acea relatie, vreau sa iti spun ca inca ma gandesc la el, mai ales pentru ca a fost primul barbat din viata mea. Poate de asta nu il pot uita. Cu toate astea, nu l-am cautat niciodata, nu l-am sunat sa ne vedem, desi as fi dat orice sa il mai vad. A fost destul de dificil sa ma lupt cu mine.
Am fost trista sa vad niste comentarii foarte urate pe acest forum. E foarte usor sa judeci din afara. Stim cu totii ca dragostea orbeste. Evdient, asta nu e o scuza sa facem rau nimanui, insa trebuie sa depasim mentalitatile gen "doar amanta e de vina" pentru destramarea unei relatii. Toti suntem oameni si trebuie sa gandim , inclusiv un barbat. El ( in primul rand EL) nu trebuie scuzat, deoarece el jura credinta. E absurd sa ai pretentii de la o straina sa se gandeasca la fericirea ta, cand EL (care chipurile te iubeste ) nu o face.
kudika056560
Postat pe 3 Octombrie 2010 22:11
''insa trebuie sa depasim mentalitatile gen "doar amanta e de vina" pentru destramarea unei relatii. ''

ai dreptate,exista si o piesa de teatru''NU AMANTA E DE VINA''!!!
kudika324144
Postat pe 4 Octombrie 2010 18:15
kudika056560
Postat pe 5 Octombrie 2010 20:05
buna fetelor, buna Duchessed.....cand am citit povestea ta parca as fi citit-o pe a mea.exact prin aceeasi relatie am trecut si eu,deja se fac 2 ani de cand sunt indragostita de un tip,insa el are o prietena pe care nu vrea sa o raneasca......viata mea este un calvar...eu am fost prima lui iubita ,prima lui dragoste adevarata nici nu imi inchipuiam sa ne despartim vreodata.....dar m-a lasat ca eram isterica si aproape ca innebunisemd e tot!de 2 ani e cu o fata,o fata care e fotomodel si care o sa lucreze si cu el. si eu astept sa ma sune...el spune ca ma suna sa ne intalnim,uneori nu...eu am fost singura pana acum 2 luni dar deja sunt cu altcineva acum si sper sa il uit...si totusi,gandul meu imi sta tot la el,il iubesc mult de tot,il vad pe el in toti....stiu ca daca as vrea ar putea fi doar al meu dar nu sunt sigura daca e bine ce fac,pt k deja cel care e actualul meu acum a inceput sa ma adore si cred ca i-as provoca o mare suferinta sa il parasesc. ....nu stiu cum sa fac...cum sa procedez....el spune ca inca ma iubeste dar nu ca inainte pt ca ne=am certat mereu.te rog ajuta-ma,zi-mi tu cum ai facut pana la urma sa fie bine,eu chiar nu mai stiu nici o solutie...il astept saptamanal sa ne intalnim,ori la mine.ori la el,ori in masina....te rog da-mi un sfat trec prin ce trec si eu!nu vreau ca intr-o zi dupa atatea lacrimi varsate pt el si tot timpul in care l-am asteptat sa vina sa-mi spuna ca ramane cu ea.cele care nu au trecut prin asta le rog frumos sa nu ma judece.o zi buna!
roxxana_free
Postat pe 12 Octombrie 2010 17:51
De la: roxxana_free, la data 2010-10-12 17:51:33buna fetelor, buna Duchessed.....cand am citit povestea ta parca as fi citit-o pe a mea.exact prin aceeasi relatie am trecut si eu,deja se fac 2 ani de cand sunt indragostita de un tip,insa el are o prietena pe care nu vrea sa o raneasca......viata mea este un calvar...eu am fost prima lui iubita ,prima lui dragoste adevarata nici nu imi inchipuiam sa ne despartim vreodata.....dar m-a lasat ca eram isterica si aproape ca innebunisemd e tot!de 2 ani e cu o fata,o fata care e fotomodel si care o sa lucreze si cu el. si eu astept sa ma sune...el spune ca ma suna sa ne intalnim,uneori nu...eu am fost singura pana acum 2 luni dar deja sunt cu altcineva acum si sper sa il uit...si totusi,gandul meu imi sta tot la el,il iubesc mult de tot,il vad pe el in toti....stiu ca daca as vrea ar putea fi doar al meu dar nu sunt sigura daca e bine ce fac,pt k deja cel care e actualul meu acum a inceput sa ma adore si cred ca i-as provoca o mare suferinta sa il parasesc. ....nu stiu cum sa fac...cum sa procedez....el spune ca inca ma iubeste dar nu ca inainte pt ca ne=am certat mereu.te rog ajuta-ma,zi-mi tu cum ai facut pana la urma sa fie bine,eu chiar nu mai stiu nici o solutie...il astept saptamanal sa ne intalnim,ori la mine.ori la el,ori in masina....te rog da-mi un sfat trec prin ce trec si eu!nu vreau ca intr-o zi dupa atatea lacrimi varsate pt el si tot timpul in care l-am asteptat sa vina sa-mi spuna ca ramane cu ea.cele care nu au trecut prin asta le rog frumos sa nu ma judece.o zi buna!

draga mea, sa iti spun pe scurt ce am facut eu.Am inceput cu stergerea nr lui de tel, a continuat stergerea lui din lista de mess, ii resping apelurile disperate. Asta parea de neconceput acum cateva luni cand tremuram ca ma suna si nu as fii putut sa ii resping oricat as fi vrut,acum insa mi-am impus!si da!se poate! pentru ca pur si simplu merit ceva mai bun.Pentru ca pur si simplu nu e asa iubirea!merit iubirea aia mare si frumoasa pe care o visez si nu imi irosesc timpul cu un om care nu simte nimic pentru mine si tot ce imi parea ca simte era doar imaginatia mea,pentru ca e simplu sa inteleg acum:CAND UN BARBAT TE VREA CU ADEVARAT VA FACE TOT POSIBILUL SA FIE CU TINE!
m-au ajutat mult postarile de pe forum si mai ales cele dure ,desi le iubeam pe cele care imi ziceau sa nu renunt la el.cel mai tare m-a ambitionat fata care intr-un mod urat mi-a spus un adevar si mai urat..dar care m-a trezit:cand te saruta gandeste-te ca inainte poate i-a facut ei sex oral! e urat si vulgar dar atat de adevarat!sincer asta m-a ajutat enorm sa realizez cat de jos am ajuns.Asa ca draga mea, revino-ti!a fost !a trecut! meriti ceva mai bun!realitatea e dura:nu te vrea cu adevarat! restu sunt motive,scuze penibile si cam atat....
inca mi-e greu pentru ca nu sunt de piatra si pentru ca mi-am facut filme prea complexe cu el,dar simt o usurare si o pace care merita tot efortul.un mare om mi-a spus odata asta:daca stai in ploaie cu o perelina rupta,nimeni,niciodata nu o sa iti aduca o umbrela.SCAPA DE PERELINA...e rupta si nu te ajuta la nimic..stai putin in ploaie si o sa vezi cate umbrele o sa ti se ofere.o sa ai pe alese.MERITI!Numa bine!
duchessed
Postat pe 14 Octombrie 2010 22:30
De la: kudika324144, la data 2010-10-04 18:15:39''insa trebuie sa depasim mentalitatile gen "doar amanta e de vina" pentru destramarea unei relatii. ''

ai dreptate,exista si o piesa de teatru''NU AMANTA E DE VINA''!!!

AMANTA e de vina ca se multumeste cu firimituri.in rest e clar.relatia lui e praf,la fel ca el.
duchessed
Postat pe 14 Octombrie 2010 22:33
De la: duchessed, la data 2010-10-14 22:30:45
De la: roxxana_free, la data 2010-10-12 17:51:33buna fetelor, buna Duchessed.....cand am citit povestea ta parca as fi citit-o pe a mea.exact prin aceeasi relatie am trecut si eu,deja se fac 2 ani de cand sunt indragostita de un tip,insa el are o prietena pe care nu vrea sa o raneasca......viata mea este un calvar...eu am fost prima lui iubita ,prima lui dragoste adevarata nici nu imi inchipuiam sa ne despartim vreodata.....dar m-a lasat ca eram isterica si aproape ca innebunisemd e tot!de 2 ani e cu o fata,o fata care e fotomodel si care o sa lucreze si cu el. si eu astept sa ma sune...el spune ca ma suna sa ne intalnim,uneori nu...eu am fost singura pana acum 2 luni dar deja sunt cu altcineva acum si sper sa il uit...si totusi,gandul meu imi sta tot la el,il iubesc mult de tot,il vad pe el in toti....stiu ca daca as vrea ar putea fi doar al meu dar nu sunt sigura daca e bine ce fac,pt k deja cel care e actualul meu acum a inceput sa ma adore si cred ca i-as provoca o mare suferinta sa il parasesc. ....nu stiu cum sa fac...cum sa procedez....el spune ca inca ma iubeste dar nu ca inainte pt ca ne=am certat mereu.te rog ajuta-ma,zi-mi tu cum ai facut pana la urma sa fie bine,eu chiar nu mai stiu nici o solutie...il astept saptamanal sa ne intalnim,ori la mine.ori la el,ori in masina....te rog da-mi un sfat trec prin ce trec si eu!nu vreau ca intr-o zi dupa atatea lacrimi varsate pt el si tot timpul in care l-am asteptat sa vina sa-mi spuna ca ramane cu ea.cele care nu au trecut prin asta le rog frumos sa nu ma judece.o zi buna!

draga mea, sa iti spun pe scurt ce am facut eu.Am inceput cu stergerea nr lui de tel, a continuat stergerea lui din lista de mess, ii resping apelurile disperate. Asta parea de neconceput acum cateva luni cand tremuram ca ma suna si nu as fii putut sa ii resping oricat as fi vrut,acum insa mi-am impus!si da!se poate! pentru ca pur si simplu merit ceva mai bun.Pentru ca pur si simplu nu e asa iubirea!merit iubirea aia mare si frumoasa pe care o visez si nu imi irosesc timpul cu un om care nu simte nimic pentru mine si tot ce imi parea ca simte era doar imaginatia mea,pentru ca e simplu sa inteleg acum:CAND UN BARBAT TE VREA CU ADEVARAT VA FACE TOT POSIBILUL SA FIE CU TINE!
m-au ajutat mult postarile de pe forum si mai ales cele dure ,desi le iubeam pe cele care imi ziceau sa nu renunt la el.cel mai tare m-a ambitionat fata care intr-un mod urat mi-a spus un adevar si mai urat..dar care m-a trezit:cand te saruta gandeste-te ca inainte poate i-a facut ei sex oral! e urat si vulgar dar atat de adevarat!sincer asta m-a ajutat enorm sa realizez cat de jos am ajuns.Asa ca draga mea, revino-ti!a fost !a trecut! meriti ceva mai bun!realitatea e dura:nu te vrea cu adevarat! restu sunt motive,scuze penibile si cam atat....
inca mi-e greu pentru ca nu sunt de piatra si pentru ca mi-am facut filme prea complexe cu el,dar simt o usurare si o pace care merita tot efortul.un mare om mi-a spus odata asta:daca stai in ploaie cu o perelina rupta,nimeni,niciodata nu o sa iti aduca o umbrela.SCAPA DE PERELINA...e rupta si nu te ajuta la nimic..stai putin in ploaie si o sa vezi cate umbrele o sa ti se ofere.o sa ai pe alese.MERITI!Numa bine!

j
roxxana_free
Postat pe 15 Octombrie 2010 20:12
De la: roxxana_free, la data 2010-10-15 20:12:22
De la: duchessed, la data 2010-10-14 22:30:45

mersi ptr sfat.de 2 zile nu i-am mai raspuns si ma suna mereu,cand poate vorbi,cand nu e cu ea.astazi m-a sunat cu privat si cand am raspuns a inchis.ma doare sa ma gandesc la ce face cu ea dar ma gandesc mereu numai la asta.ca daca ar fi vrut,ar fi fost cu mine acum dar mai e o probl ca eu nu stiu daca as putea sa trec cu vederea ca am asteptat atata ca sa se desparta de ea.oricum deja sperantele mele ca se desparte de ea sunt nule.vad cat rau mi-a facut,cate am ratat din cauza lui...ce are ea in plus fatza de mine?el a fost primul ptr mine.
sunt nefericita...
roxxana_free
Postat pe 15 Octombrie 2010 20:14
Inseamna ca o iubeste pe prietena lui,ma rog.....asa in felul lui,ca vad ca de inselat e ''bun'':))))Sa fie sanatosi,cu toate ca imi e mila si de ea,cu asa exemplar,:))))oare o banui ceva......?!?
Dar pe tine de ce te suna ca disperatu`?Fa-l sa intelega ca nu poti continua asa.........si sa te lase odata in pace............da,ce tupeist e:))))))doamneee........
:-o:-o:-o
kudika324144
Postat pe 15 Octombrie 2010 23:08
nu stiu daca fac bine ce fac,insa am ales sa am o discutie serioasa cu el in dimineata asta ptr ca va veni la mine sa vorbim,m-a sunat si plangea.ii mai acord o sansa desi nu stiu daca e bine ce fac...dar..ori eu,ori ea!
roxxana_free
Postat pe 16 Octombrie 2010 10:02
De la: roxxana_free, la data 2010-10-16 10:02:10nu stiu daca fac bine ce fac,insa am ales sa am o discutie serioasa cu el in dimineata asta ptr ca va veni la mine sa vorbim,m-a sunat si plangea.ii mai acord o sansa desi nu stiu daca e bine ce fac...dar..ori eu,ori ea!

daca alegerea ta te face nefericita inseamna ca nu e alegerea corecta....
duchessed
Postat pe 20 Octombrie 2010 13:58
Uita-l, nu o sa te paraseasca pentru o femeie care accepta sa fie inselata. N-o fi prost sa vrea temperament, cand are acasa carpa!
Spanish_Dancer
Postat pe 21 Octombrie 2010 11:02
Barbatii astia!! Nu mai au urma de moralitate? Cum pot sta cu fundul in doua luntrii? Si noi femeile de ce le permitem asta? Si eu am permit iubitului meu foarte multe si din acesta cauza am suferit foarte mult. In momentul in care am stabilit clar ce e si ce nu e acceptabil intr-o relatie lucrurile s-au asezat pentru toata lumea.
I_m_nuts2011
Postat pe 21 Octombrie 2010 11:19
Asculta tu aici una mai batrana si experimentata.
Un barbat cand iubeste nu mai vede si nu mai sta si cu alta. Asta sa iti fie foarte clar.
alexia30
Postat pe 22 Octombrie 2010 12:36
De la: alexia30, la data 2010-10-22 12:36:55Asculta tu aici una mai batrana si experimentata.
Un barbat cand iubeste nu mai vede si nu mai sta si cu alta. Asta sa iti fie foarte clar.

Hmmmm. Asa credeam si eu. Dar ma uit in jur si nu-i chiar asa. A devenit o dovada de barbatie sa ai mai multe femei.
I_m_nuts2011
Postat pe 22 Octombrie 2010 12:41
Frumos raspuns si....din pacate, tare adevarat!
avallon
Postat pe 22 Octombrie 2010 22:33
De la: duchessed, la data 2010-10-20 13:58:12
De la: roxxana_free, la data 2010-10-16 10:02:10nu stiu daca fac bine ce fac,insa am ales sa am o discutie serioasa cu el in dimineata asta ptr ca va veni la mine sa vorbim,m-a sunat si plangea.ii mai acord o sansa desi nu stiu daca e bine ce fac...dar..ori eu,ori ea!

buna fetelor....buna Duchessed!
tot ce pot sa va spun este ca baiatul asta m-a distrus complet....am ajuns sa imi doresc sa fiu singura mereu....
alegerea mea a fost sa ii mai acord o sansa insa el tot ce a putut sa faca a fost sa o rateze!
am fost impreuna 1 saptamana intreaga,pe urma mi-a spus frumusel ca ea inca il suna si nu poate sa o lase asa ca sufera din cauza lui..si acum este cu ea...langa ea....
inca ma suna sa ma intrebe ce fac,cum ma simt....daca ea sufera eu ce fac?nu si pune oare intrebarea asta???
mai bine mor....cand vad poze cu ei doi......nu stiu cum sa mi-l scot din cap......cum s ail uit:(((nu imi pot continua viata cand el mi-a distrus-o/!pur si simplu nu mai pot face nimic nici din casa nu mai ies, multumesc pt raspunsuri..duchessed tu ai reusit pana la urma sa iesi din toata povestea asta?va pup fetelor..
o zi buna.
o zi buna
roxxana_free
Postat pe 25 Octombrie 2010 15:17
De la: roxxana_free, la data 2010-10-25 15:17:51

tot ce pot sa va spun este ca baiatul asta m-a distrus complet....am ajuns sa imi doresc sa fiu singura mereu....
alegerea mea a fost sa ii mai acord o sansa insa el tot ce a putut sa faca a fost sa o rateze!
am fost impreuna 1 saptamana intreaga,pe urma mi-a spus frumusel ca ea inca il suna si nu poate sa o lase asa ca sufera din cauza lui..si acum este cu ea...langa ea....
inca ma suna sa ma intrebe ce fac,cum ma simt....daca ea sufera eu ce fac?nu si pune oare intrebarea asta???
mai bine mor....cand vad poze cu ei doi......nu stiu cum sa mi-l scot din cap......cum s ail uit:(((nu imi pot continua viata cand el mi-a distrus-o/!pur si simplu nu mai pot face nimic nici din casa nu mai ies, multumesc pt raspunsuri..duchessed tu ai reusit pana la urma sa iesi din toata povestea asta?va pup fetelor..
o zi buna.
o zi buna

da am iesit !nu a fost usor si nici acum nu zbor de fericire,dar simt in adancul inimii mele ca am facut exact ce trebuia,ca pana la urma sunt o femeie care poate mai mult decat barbatul alteia, ca l-am ridicat pe un piedestral pe care nu are ce cauta.ajunsesem sa cred ca e cel mai minunat om din lume ,cand in realitate el pur si simplu era un nemernic care isi insela iuita.am ajuns la concluzia ca ii era foarte simplu sa spuna ca ma iubeste cand in capul lui asta nu insemna absolut nimic.i-am dat sanse peste sanse si i-am gasit scuze nenumarate,dar toate au un sfarsit ,asa ca a fost cazul sa imi ridic putin capul sus si sa merg mai departe.iti doresc ambitie sa faci la fel.pentru ca meriti mai mult decat locul 2!
lorelei_lorelei
Postat pe 27 Octombrie 2010 12:06
De la: lorelei_lorelei, la data 2010-10-27 12:06:53

o zi buna.
o zi buna

da am iesit !nu a fost usor si nici acum nu zbor de fericire,dar simt in adancul inimii mele ca am facut exact ce trebuia,ca pana la urma sunt o femeie care poate mai mult decat barbatul alteia, ca l-am ridicat pe un piedestral pe care nu are ce cauta.ajunsesem sa cred ca e cel mai minunat om din lume ,cand in realitate el pur si simplu era un nemernic care isi insela iuita.am ajuns la concluzia ca ii era foarte simplu sa spuna ca ma iubeste cand in capul lui asta nu insemna absolut nimic.i-am dat sanse peste sanse si i-am gasit scuze nenumarate,dar toate au un sfarsit ,asa ca a fost cazul sa imi ridic putin capul sus si sa merg mai departe.iti doresc ambitie sa faci la fel.pentru ca meriti mai mult decat locul 2!

o vreme am crezut ca mi-e la indemana sa renunt la el..manata de furie si orgoliu si poate pana la urma demnitate. dar se pare ca nu a fost doar un foc de paie.se pare ca e inca prezent in tot ce fac si ce simt chiar daca se intoarce destul de rar in viata reala sa imi alimenteze imaginatia din mom in care sunt atat de singura.......
doare ca naiba si ma urasc ca nu sunt capabila sa il las pur si simplu.cred cu tarie ca ce e sa fie al tau o sa fie.
duchessed
Postat pe 1 Noiembrie 2010 14:59
De la: duchessed, la data 2010-11-01 14:59:29
De la: lorelei_lorelei, la data 2010-10-27 12:06:53

o zi buna.
o zi buna

o vreme am crezut ca mi-e la indemana sa renunt la el..manata de furie si orgoliu si poate pana la urma demnitate. dar se pare ca nu a fost doar un foc de paie.se pare ca e inca prezent in tot ce fac si ce simt chiar daca se intoarce destul de rar in viata reala sa imi alimenteze imaginatia din mom in care sunt atat de singura.......
doare ca naiba si ma urasc ca nu sunt capabila sa il las pur si simplu.cred cu tarie ca ce e sa fie al tau o sa fie.

Buna ziua dragele mele,
Eu ti-am spus ca ma regasesc total in povestea ta.Cat am incercat sa mi-l scot din cap si sa il dau uitarii...nu am reusit decat sa imi fac mai mult rau......tocmai ce imi facusem o relatie cu o persoana speciala,am lasat totul sa se piarda,adica interesul pt noua relatie.......am inceput sa iau calmante sa pot sa dorm macar 3 ore pe noapte.....mi-ar placea mult sa pot sa am taria ta de a crede ca intr-o zi va fi doar al meu dar deja totul prinde o fforma in mintea mea...adica el tot langa ea va fi....nu mi-a spus-o ca ii e teama sa recunoasca dar de ce atunci cand se cearta cu ea, vorbeste cu mine,imi arata ca o uraste,eu ii sunt alaturi si apoi se intoarce la ea....de ce face toate lucrurile astea?care pe mine ma dor?chiar nu ii pasa de sufletul meu de sentim ce le am pt el.....ma gandesc mereu ca el face sex oral cu ea dar mi-a negat ca l-am intrebat pana la urma..si il cred.....nu stiu de ce.....am ajuns sa tremur de la calmantele care le iau....
Duchessed,el s-a intors la tine si a plecat iar?de ce nu incerci sa stai cu altcineva?eu cred ca asta voi face,nu am sa il mai astept.......
o zi frumoasa va doresc!
roxxana_free
Postat pe 2 Noiembrie 2010 15:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A FOST CVA FRUMOS... 4 De la: kudika86 20 Iulie 2009 20:03
Nu mai inteleg... 4 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:40
oare sunt doar o distractie pentru el?? :(( 31 De la: geo_x 28 Iulie 2009 23:15
ce i s-a intamplat? 45 De la: cleoafrica 24 Iunie 2009 11:48
iubire complicata 196 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:36