Mai multe
De la: roxxana_free, la data 2010-11-02 15:58:11De la: duchessed, la data 2010-11-01 14:59:29De la: lorelei_lorelei, la data 2010-10-27 12:06:53De la: roxxana_free, la data 2010-10-25 15:17:51De la: duchessed, la data 2010-10-20 13:58:12De la: roxxana_free, la data 2010-10-16 10:02:10nu stiu daca fac bine ce fac,insa am ales sa am o discutie serioasa cu el in dimineata asta ptr ca va veni la mine sa vorbim,m-a sunat si plangea.ii mai acord o sansa desi nu stiu daca e bine ce fac...dar..ori eu,ori ea! pai el se intoarce si pleaca mereu...sunt un fel de aeroport pentru el.e un dute -vino continuu in sufletul meu. poate candva o sa se schimbe toate astea .nu stiu cum si cand pentru ca nu mai cred ca depinde de mine,eu am incercat sa il las si nu mi-a iesit.asa ca nu ma mai complic.ma las dusa de val si incerc sa imi vad de viata si sa nu ma mai gandesc atat.cand apare ma bucur de el,cand pleaca pur si simplu ma adancesc in munca si incerc sa nu ma gandesc. nu pot sa stau cu altcineva.am incercat,dar iti doresc din suflet tu sa reusesti! |
||
|
duchessed Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:37 |
||
|---|---|---|
Tot cu el in gand?
|
||
|
Barbie30 Postat pe 3 Noiembrie 2010 15:04 |
||
|
am ramas blocata pe cat de asemanatoare este povestea noastra....si sunt multumita ca mai exista o 'prietena'care sa ma poata intelege,fiindca si tu ai aceleasi probleme.....tu ce zodie esti?te intreb ca eu am fost astazi la o ghicitoare si mi-a spus ca va ramane in final cu o bruneta iar eu's bruneta :) si mi-a spus si semnul lui zodiacal nu stiu cum l-a ghicit dar tind sa cred ca are dreptate femeia aia.....a spus ca suntem compatibili,mi-a spus o gramada de lucruri si chiar nu regret ca am fost ca au fost chiar adevarate!.........sper sa fie asa,e prima data cand ma duc.......iti multumesc din suflet ptr intelegere si sfaturi! o seara buna! |
||
|
|
||
|
roxxana_free Postat pe 3 Noiembrie 2010 17:49 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-11-03 15:04:45 se pare ca da dar ce pot sa zic?ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual.singura imi fac rau. |
||
|
duchessed Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:59 |
||
De la: duchessed, la data 2010-11-03 19:59:50De la: Barbie30, la data 2010-11-03 15:04:45 Tu singura ai ales calea aia mai grea si tot tu stii mai bine cat o sa te tina asa ca....
|
||
|
Barbie30 Postat pe 3 Noiembrie 2010 20:03 |
||
De la: duchessed, la data 2010-11-03 19:59:50De la: Barbie30, la data 2010-11-03 15:04:45 cand e greu trebuie sa faci sa iti fie bine e ca si cum esti in mijlocul marii, da e greu dar daca nu te straduiesti sa inoti nu vei ajunge la mal
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 3 Noiembrie 2010 20:06 |
||
|
se pare ca da dar ce pot sa zic?ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual.singura imi fac rau.[/quote] scrisesei mai sus ca :iubita lui crede ca e totul perfect intre ei, k nu exista nicio probl intre ei, chiar esti nebuna sa crezi asa ceva? adica....tu chiar crezi k aia nu si-a dat seama de faptul k e inselata?poate ea te si cunoaste si tu habar n-ai...poate si ea gandeste la fel ca tine, aproximativ, la sensu k zice ca daca el o inseala, se duce la una la care sa se descarce si la ea vine cu flori,cadouri...o scoate peste tot....ca sa nu mai zic de sexul oral k era sa uit:) cata umilinta! e un nesimtit ala..... |
||
|
kudika329455 Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:14 |
||
| buna seara etelor. mi-am spus si eu oful pe 19 septembrie, eramfoarte trista. ma lasa-se pt fosta. nu am vrt sa il stresez, si am plecat in alta tara. l-am lasat sa-si vada dee si-a ales-o. si dupa 3 saptamani a venit dupa mine, a lasat-o iar pt mine. deci pe mine ma iubeste, dar imi este foarte mila de ea, imivine sa renunt la el pt ca sa nu mai sufere ea, este prea chinuita si asta din cauza mea. a fost lumina ochilor ei timp de 10 ani, l-a iubit, nu i-a gresit, de la 15 ani a fost cu el, si eu acu i l-am luat, si ea nu-si revine. mafoarte vinovata pt suferinta ei. el nu o mai caut, imi dovedeste cat ma iubeste, pffff e greu. ce sa fac? mi-am dorit mult sa se intoarca la mine dupa ce m-a lasat ca sa se intoarca la ea, dar acu....mi-e putin fica sa nu ma lase mai tarziu , sa se intoarca iar la ea. el viseaza la o viata noua langa mine, vrea copil cu orice pret, deci ma vrea toata viata langa el, sunt fericita, va doresc si voua celor car ati fostparasite sa se intoarca la voi, . pupici si sa dea dumnezeu sa nu mai suferim asa, va doresc numai bine, si nu uitati vorba aia...ce e al tau e pus de-o parte, pupici | ||
|
kudika196253 Postat pe 12 Noiembrie 2010 19:13 |
||
|
Daca n-o lasa ''pt''tine,poate o lasa ''pt''alta,sau se desparteau si ramanea singur,durerea era aceasi pt.ea. Acum faptul e consumat. Spui ca te iubeste si vrea un viitor DOAR cu tine,inseamna ca(,)chiar daca l-ai ''lasa'' sa se intoarca la fosta.n-ar faceo oricum. Dar de unde sti ca aia a fost asa ''usa de biserica'',ati fost prietene bune? |
||
|
Editzu Postat pe 12 Noiembrie 2010 21:13 |
||
| stiu ca a fost fata cuminte, din auzite. de la toti din familia lui, toata lumea care o inconjoara...dar cine stie,....poat ai dreptate. poate are vreun motiv de nu o mai vrea. si da. asa este. i-am zis de mai multe ori sa se intoarca la ea , l-am intrebat daca nu-i este mila de ea, si si a zis ca chiar daca ma despart eu de el , el tot u se mai impaca cu ea. vorbesc mereu cu ai lui si ei imi spun ca el nu mai sta fara mine, ca le-a zis si lor, acum sunt convinsa ca ma iubeste. sincer acum vreo 2 luni cand v-am scris prima data eram foarte dezamagita de viata, si nu credeam vreodata ca o sa fie al al meu, dar acum le spun tuturor celor care sufera, ca ce este al nostru este pus deoparte. daca chiar te iubeste se intoarce la tine, si vreau sa va zic, ca acum se poarta muuult mai frumos ca innainte, ne intelegem muult mai bine, probabil pretuieste mai mult dragostea asta frumoasa care ne leaga. trebuie sa fii calm, sa nu-l stresezi cu texte ca ">ma omor> sau mai stiu eu ce... il lasi sa decida singur, sa fie el sigur ca te vrea, ca daca il fortezi cu ceva, sau sa-l faci sa se intoarca de mila, risti ca mai tarziu sa te lase cu buza umflata. pupici si multa bafta in dragoste, ca mine va doresc sa aveti, sunt tare fericita acum eu | ||
|
kudika196253 Postat pe 13 Noiembrie 2010 21:06 |
||
| Buna fetelor. Am tot urmarit ce scrieti pe aici...stai linistita ca nu esti sigura in situatia asta.Si mie mi se intampla lucruri asemanatoare.Cand ai folosit expresia cu aeroportul am constat ca ai mare dreptate.La fel ma simt si eu. Mi-ar fi placut sa va spun si povestea mea, in ideea ca poate mai primesc cate un sfat bun sau poate ma ajutati sa inteleg comportamentului unui om nehotarat si confuz. | ||
|
kudika315605 Postat pe 13 Noiembrie 2010 23:00 |
||
ce mai spuneti fetelor? eu am trecut peste ce era mai greu pt mn..cu incredere ,va doresc si voua la fel
|
||
|
roxxana_free Postat pe 26 Noiembrie 2010 12:42 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2010-09-16 21:30:16Sper sa ramai cu el doar in gand, nu mi-o lua in nume de rau, dar eu am patit invers ..sa fiu "ea" si nu mi-a cazut deloc bine, stai linistita tot cu ea va ramane, tu esti doar "cealalta" adica roata de la caruta si esti constienta de asta, te atrage ca nu o lasa, nu va inteleg fetelor, chiar nu sunteti in stare sa gasiti si voi pe cineva al vostru si nu al alteia?Urat crede-ma bine zis
|
||
|
ioanab90 Postat pe 14 Ianuarie 2011 12:27 |
||
De la: ioanab90, la data 2011-01-14 12:27:26De la: iubi7a_lui, la data 2010-09-16 21:30:16Sper sa ramai cu el doar in gand, nu mi-o lua in nume de rau, dar eu am patit invers ..sa fiu "ea" si nu mi-a cazut deloc bine, stai linistita tot cu ea va ramane, tu esti doar "cealalta" adica roata de la caruta si esti constienta de asta, te atrage ca nu o lasa, nu va inteleg fetelor, chiar nu sunteti in stare sa gasiti si voi pe cineva al vostru si nu al alteia?Urat crede-ma fetelor din pacate pentru ea se pare ca in final iubirea invinge. am renuntat sa mai fac ceva,dar el m-a ales pur si simplu pe mine.suntem intr-o relatie superba de ceva vreme si suntem amandoi fericiti. era nefericit langa ea ,dar se gandea ca o raneste daca o lasa.a ajuns la concluzia ca o raneste daca mai sta langa ea cu gandul la mine. nu ma simt vinovata.nu am fost niciodata amanta. nu l-am luat de la ea. e adevarat ca l-am iubit si in timp ce era cu ea,dar platonic. pur si simplu a fost sa fie al meu.toti prietenii lui remarca ca e in sfarsit fericit.si eu radiez langa el.ne casatorim in vara.revin cu poze de la nunta. va pup si ms de sfaturi si pareri! |
||
|
duchessed Postat pe 4 Februarie 2011 05:43 |
||
|
emaemanuella11 Avatarul lui emaemanuella11 88 mesaje Membru din: 9/02/2009 Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 14:11 Daaaa, femeile-s posesive rau in general. Eu totusi nu inteleg... nici ea nu este casatorita, nici el nu este insurat, inca nu a avut loc contactul fizic, exista acea atractie, de ce sa nu incerce? De ce sa se intrebe mai tarziu oare cum ar fi fost daca....? Chiar daca nu va iesi cum isi doreste, mai bine sa ii para rau de ceea ce a facut decat de ceva ce nu a facut. Deci i-ai dat binecuvantarea aleia de a fura iubitul altei fete... Cand spuneam ieri ca te-au atins vorbele mele dure legate de cei ce comit infidelitati, ai facut pe niznaiul. Citindu-ti acest comentariu inteleg cat esti de pro infidelitatilor... Deci pe langa frustrarile de gospodina, ai si nemultumiri in relatie, de-i indemni pe alti oameni sa ia iubitul altei femei. Ce-ar fi daca si eu le-as indemna pe alte femei sa-ti ia barbatul, caci se pare, ca oricum n-ai respect fata de el... Imi provoci un dezgust de n-ai tu idee. Tocmai tu ti-ai gasit sa ma judeci pe mine si relatia mea... |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 30 Ianuarie 2014 06:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O eleva ii face avansuri iubitului meu | 9 | De la: kudika_15060 28 August 2012 19:19 |
| Vand rochie de seara!! pret avantajos! | 1 | De la: dydy20_only 31 Mai 2010 22:59 |
| iubire sau suferinta??? | 63 | De la: sdv 9 Aprilie 2010 16:51 |
|
|
||
| buna fetelor | 36 | De la: driver 5 August 2011 16:12 |
| barbatii astia...heeeelp :D | 12 | De la: geo_reincarcat_iara 5 Iulie 2010 12:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.