Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat casatorit

De la: The_King, la data 2011-02-03 10:40:31
De la: vitamina_c, la data 2011-02-03 09:57:26
De la: ironia, la data 2011-02-03 09:38:14
De la: cl2010, la data 2011-02-02 16:39:21
VA intrebati dca e casatorit ......da ,,este ...dar din motive pe care amandoi le stim nu poate divorta ,l am inteles si nu i cer sa faca asta .IDEILE ACELea CU DISTRUSUL CASNICIEI NU MI LE SPUNETI ...E SI ACOLO O CASNICIE MOARTA ....NU DE IERI ..DE MULT ,,,,,ma mir insa cum sotia nu a simtit nimic pana acum ,,,,,poate ...nici nu i pasa ,,cine stie ,pentru ca eu ,in viata de sotie am stiut cand ,,a aparut amanta ...

e uite vezi ca te-am mirosit!
intotdeauna la amanata sotul de plange de sotie ca-i asa...ca-i pe dincolo...ca intre ei nu mai este nimic...si ca sta doar din alte motive cu ea....serios?da cam care ar fi motivele alea?
te-ai intrebat vreo clipa ca poate asa facea si sotul tau?cand tu sperai la resuscitarea casniciei?te-ai intrebat ca poate doar din pct-ul lui de vedere este moarta casnicia?
si tu daca ai simtit ca are amanta...ce ai facut?ai asteptat si ai sperat ca este doar o toana...poate asta asteapta si ea?si ce ai vrea sa vina sa te paruiasca?
nu uita tu stii doar varianta lui!

alta chestie pe care n-o accept! barbatii ce-si vorbesc de rau sotiile/prietenele la alte femei! pentru mine aia sunt niste fatalai!

si cand le vb de bine pe fostele cu actuala de ce faceti fata lunga

cel mai biene este de evitat orice discutie despre fosti sau actuali
pickard
Postat pe 3 Februarie 2011 11:33
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-03 10:00:09
De la: cl2010, la data 2011-02-03 09:35:36
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-03 08:31:26D-na cl2010( parca..)si Pisoi...eu sunt una din acele sotii norocoase si nu o spun ca sa ma laud ci doar ca o introducere...ma lupt in fiecare zi pentru linistea familiei mele, dar daca as fi inselata ...in nici un caz nu as acuza "amantele". Singurul vinovat ar fi sotul meu. Da,aveti dreptul la fericire! Sper sa si dureze!

sunt convinsa ca te lupti in fiecare zi ..si cred ca merita asta ,daca viata in familia ta iti ofera echilibru si liniste ,,,atunci sigur merita
E valabil asta pentru orice cuplu ,casatorit sau nu ,,,dupa cum vedeti lucrurile acum s au schimbat ,nu se mai cauta cu disperare o casnicie ci mai degraba o relatie care sa te implineasca asa ca .daca ai i asemenea relatie merita sa lupti pentru ea .

Am si eu o curiozitate..tu te simti implinita? Nu-ti doresti sa-l ai aproape noapte de noapte? Nu esti geloasa ca se intoarce la sotie in fiecare zi? Nu l-ai vrea doar pt. tine? Daca DA, atunci nu te simti oarecum mizerabil sa-ti cladesti fericirea ranind pe altcineva? Iti amintesti cum te simteai ca si sotie inselata? Iti mai amintesti acea durere enorma, acea tradare, iti amintesti ca ti se sfasia sufletul? Stii ca exista o mare posibilitate ca acea sotie a amantului tau sa simta la fel? In acest caz, fericirea e deplina? Te vei simti implinita????
cl2010
Postat pe 3 Februarie 2011 11:42
De la: cl2010, la data 2011-02-03 11:42:23
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-03 08:31:26D-na cl2010( parca..)si Pisoi...eu sunt una din acele sotii norocoase si nu o spun ca sa ma laud ci doar ca o introducere...ma lupt in fiecare zi pentru linistea familiei mele, dar daca as fi inselata ...in nici un caz nu as acuza "amantele". Singurul vinovat ar fi sotul meu. Da,aveti dreptul la fericire! Sper sa si dureze!

sunt convinsa ca te lupti in fiecare zi ..si cred ca merita asta ,daca viata in familia ta iti ofera echilibru si liniste ,,,atunci sigur merita
E valabil asta pentru orice cuplu ,casatorit sau nu ,,,dupa cum vedeti lucrurile acum s au schimbat ,nu se mai cauta cu disperare o casnicie ci mai degraba o relatie care sa te implineasca asa ca .daca ai i asemenea relatie merita sa lupti pentru ea .

Am si eu o curiozitate..tu te simti implinita? Nu-ti doresti sa-l ai aproape noapte de noapte? Nu esti geloasa ca se intoarce la sotie in fiecare zi? Nu l-ai vrea doar pt. tine? Daca DA, atunci nu te simti oarecum mizerabil sa-ti cladesti fericirea ranind pe altcineva? Iti amintesti cum te simteai ca si sotie inselata? Iti mai amintesti acea durere enorma, acea tradare, iti amintesti ca ti se sfasia sufletul? Stii ca exista o mare posibilitate ca acea sotie a amantului tau sa simta la fel? In acest caz, fericirea e deplina? Te vei simti implinita????

eu pun stop discutiei aici ,
dar vreau as raspund ;da ma simt implinita ..
da ,,,imi doresc sa fie seara deseala langa mine ,,,,,dar asta e viata nu e dreapta ..toata lumea isi doreste lucruri de care nu are parte ,dar am multe altele care mi se par mai importante ,
nu incerc sa ma disculp dar e gresit sa va formati o parere judecand dupa clisee nimeni nu stie motivele pentru care un om alege o anume situatie ,e dreptul lui sa faca exact cum ii cere inima .

dupa mine e cliseu sa ganditi ca ...iti cladesti fericirea ranind pe altcineva? Iti amintesti cum te simteai ca si sotie inselata? Iti mai amintesti acea durere enorma, acea tradare, iti amintesti ca ti se sfasia sufletul? Stii ca exista o mare posibilitate ca acea sotie a amantului tau sa simta la fel? ..nu ranesc pe nimeni ...sunt cazuri si cazuri ....si acea durere imensa este adevarat unele o simt ,,nu e cazul insa aici ,nu judecati fara sa stiti
insist sa va rog sa nu mai aruncati repede asupra unui om verdictul de vinovat pana nu stiti toate dedesupturile ..
si ..ca sa inchei...
ar fi minunat sa va luptati pentru propriile relatii si sa le lasati pe amante si sotii sa se lupte pentru relatiile lor ..nu aveti de unde sa stiti ce ascund aceste relatii, a cui e durerea si nefericirea..fiecare caz e un caz aparte cu particularitatile sale
asa ca ...eu va urez sa fiti fericiti langa cel iubit,dar mai ales va urez sa va gasiti in voi atata bunatate incat sa nu i mai judecati pe altii ...cu masura voastra .....
cl2010
Postat pe 3 Februarie 2011 12:39
mitzule in ce teai bagat au viata mea esti o fata desteapta nu lasa c..ul sa itri conduca mintea,spui ca esti fericita dar eu nu te cred nu esti ia spunei lui mari de cite ori te lupti cu tine,de cite ori iti spui ca nu e bine dar inima nu vrea sa te asculte,ia incearca sa nu mai ii dai bani sa vezi te mai cauta atunci el e cel mai cistigat nu tu ,dar nu sunt eu in masura sa te judec e viata ta si faci ce vrei cu ea
mari58
Postat pe 3 Februarie 2011 12:45
De la: ironia, la data 2011-02-03 10:48:39
VA intrebati dca e casatorit ......da ,,este ...dar din motive pe care amandoi le stim nu poate divorta ,l am inteles si nu i cer sa faca asta .IDEILE ACELea CU DISTRUSUL CASNICIEI NU MI LE SPUNETI ...E SI ACOLO O CASNICIE MOARTA ....NU DE IERI ..DE MULT ,,,,,ma mir insa cum sotia nu a simtit nimic pana acum ,,,,,poate ...nici nu i pasa ,,cine stie ,pentru ca eu ,in viata de sotie am stiut cand ,,a aparut amanta ...

intotdeauna la amanata sotul de plange de sotie ca-i asa...ca-i pe dincolo...ca intre ei nu mai este nimic...si ca sta doar din alte motive cu ea....serios?da cam care ar fi motivele alea?
te-ai intrebat vreo clipa ca poate asa facea si sotul tau?cand tu sperai la resuscitarea casniciei?te-ai intrebat ca poate doar din pct-ul lui de vedere este moarta casnicia?
si tu daca ai simtit ca are amanta...ce ai facut?ai asteptat si ai sperat ca este doar o toana...poate asta asteapta si ea?si ce ai vrea sa vina sa te paruiasca?

alta chestie pe care n-o accept! barbatii ce-si vorbesc de rau sotiile/prietenele la alte femei! pentru mine aia sunt niste fatalai!

pai da intervine intrebarea ...daca era asa buna de ce a lasat-o?

iote mai ce buna esti tu, ai raspuns la toate ia vino la o cafea sa vedem mai in detaliu apropo, tocmai pentru ca aveam raspuns la toate
Histria
Postat pe 3 Februarie 2011 12:50
De la: cl2010, la data 2011-02-03 12:39:45
De la: cl2010, la data 2011-02-03 11:42:23

eu pun stop discutiei aici ,
dar vreau as raspund ;da ma simt implinita ..
da ,,,imi doresc sa fie seara deseala langa mine ,,,,,dar asta e viata nu e dreapta ..toata lumea isi doreste lucruri de care nu are parte ,dar am multe altele care mi se par mai importante ,
nu incerc sa ma disculp dar e gresit sa va formati o parere judecand dupa clisee nimeni nu stie motivele pentru care un om alege o anume situatie ,e dreptul lui sa faca exact cum ii cere inima .

dupa mine e cliseu sa ganditi ca ...iti cladesti fericirea ranind pe altcineva? Iti amintesti cum te simteai ca si sotie inselata? Iti mai amintesti acea durere enorma, acea tradare, iti amintesti ca ti se sfasia sufletul? Stii ca exista o mare posibilitate ca acea sotie a amantului tau sa simta la fel? ..nu ranesc pe nimeni ...sunt cazuri si cazuri ....si acea durere imensa este adevarat unele o simt ,,nu e cazul insa aici ,nu judecati fara sa stiti
insist sa va rog sa nu mai aruncati repede asupra unui om verdictul de vinovat pana nu stiti toate dedesupturile ..
si ..ca sa inchei...
ar fi minunat sa va luptati pentru propriile relatii si sa le lasati pe amante si sotii sa se lupte pentru relatiile lor ..nu aveti de unde sa stiti ce ascund aceste relatii, a cui e durerea si nefericirea..fiecare caz e un caz aparte cu particularitatile sale
asa ca ...eu va urez sa fiti fericiti langa cel iubit,dar mai ales va urez sa va gasiti in voi atata bunatate incat sa nu i mai judecati pe altii ...cu masura voastra .....

ihi...exact...cum te ia omu putin la amanunte...cum spui ca te judeca lumea si sa ne vdm de viata noastra...
problema este ca nu te judeca nimeni....dar ca sa intelegi o amanta ..trebuie sa stii mai multe...
oricum fuga este intotdeauna mai sanatoasa!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 13:15
De la: The_King, la data 2011-02-03 12:50:41
iote mai ce buna esti tu, ai raspuns la toate ia vino la o cafea sa vedem mai in detaliu apropo, tocmai pentru ca aveam raspuns la toate

motto-ul meu este
Cand sunt buna, sunt buna dar cand sunt rea sunt perfecta!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 13:25
Toti am invatat inca din copilarie cateva reguli de baza. Una dintre ele este sa nu te 'incurci" niciodata cu un barbat insurat, sau sa nu strici niciodata o casa. Si eu , ca si tine m-am crezut mai desteapta si nu am tinut cont de nimic si m-am aruncat nebuneste in bratele unui barbat "fascinant" de insurat. Am primit aceleasi minciuni si le-am crezut, am trecut prin toate crizele si am ajuns la un singur rezultat, o buna bucata din viata mea pierduta. Am stat 15 ani cu omul meu insurat cu alta, iar acum ma apropii de 50 de ani.
Sigur ca pot salva multe, dar pot sa iti dau un sfat si sa ma rog la Dumnezeu sa te ajute: Inchide aceasta poveste chirurgical. Orice ramasita care ar putea sa va aduca din nou impreuna strange-o cu grija si arunc-o. Nu te uita in urma. Chiar daca te doare(si doare rau) spuneti ca o sa plangi la anu", acum ai treaba sa te salvezi si sa iti mai dai o sansa.

Ar fi multe de spus, dar ti-am dat sfatul pe care eu l-am urmat mult, mult prea tarziu.
kudika360889
Postat pe 3 Februarie 2011 13:33

chiar crezi ca mai conteaza daca doar pentru el e moarta casnicia si pentru ea nu???
in cazu caniciei mele doar pentru mine era moarta .el as sustinut ca nu are nevasta de lasat ... :sml-

happy0065: dar daca pentru unu e moarta ,,,,atunci ...care e rostul ....?????daca unul sta fortat din fel si fel de motive ......crezi ca celalalt poate fi fericit ??eu nu cred ,,daca iubeste vrea sa fie iubit .....offf e atata de complicata inima omului ,
si ..crezi ca mai conteaza ca eu incercam resuscitarea casniciei??? luptam singura .pentru ca nu aveam aceeleasi nevoi ,,eram doi oameni ajunsi din greseala impreuna ,doi copii imaturi care nu stiau nimic desspre viata,dar se iubeau copilareste dar nu au stiut sa se iubeasca si matur ...sunt multe de spus
NU I MAI JUDECATI PE ALTII ,FITI FERICITI DACA VOI NU AVETI ACESTE PROBLEME
Insa ,,,daca,.....chiar si doar pentru unu casnicia e moarta ,,atunci ...in f multe cazuri totul e sortit esecului .parerea mea ..e dureros ca celalalt nu simte.Cel nefericit in casnicie nu poate transmite altceva decat nefericire ...si atunci ,poate celalalt doar se minte ca totul e ok ..
ma opresc ....
sa fiti iubite ..daruiti iubire ,,doar asa exista echilibru

e complicat ...ma opresc aici ...nu fac un eseu despre pshihologia cuplului .pa ..sa fiti iubite ..si implinite .
cl2010
Postat pe 3 Februarie 2011 13:38
De la: ironia, la data 2011-02-03 13:25:07

motto-ul meu este

SI DE CE ESTI REA ???DA PE AFARA FERICIREA SI IMPLINIREA ????
SI DACA RAUTATEA ASTA CE TE FACE PERFECTA ...ASCUNDE ALTCEVA ???
NU POTI FI ATAT DE RAU DACA ESTI FERICIT ...ATUNCI IN JURUL TAU E CALDURA ..NU RAUTATE ...

SI de aici intrebarea mea .??sigur sunteti fericite dragele mele rautacioase ???eu sunt fericita si toti cei de langa mine spun ca le e bine langa mine ...tocmai pentru ca le pot ofeti si lor un mediu plin de fericire ..
va pup ////fiti bune.
chiar daca rele sunteti perfecte ..cei de langa voi nu au nevoie de rautatea voastra ci de bunatatea voastra
NU FUG ..DOAR CA M AM PLICTISIT ..NU AFLU NIMIC NOU DE LA VOI ,NU INVAT NIMIC ,
VIATA M A INVATAT MAI MULTE
MA INVATAT SA FIU BUNA .SI SA DARUIESC TUTUROR DIN BUNATATEA MEA
cl2010
Postat pe 3 Februarie 2011 13:46
De la: cl2010, la data 2011-02-03 13:38:54

chiar crezi ca mai conteaza daca doar pentru el e moarta casnicia si pentru ea nu???
in cazu caniciei mele doar pentru mine era moarta .el as sustinut ca nu are nevasta de lasat ... :sml-

happy0065: dar daca pentru unu e moarta ,,,,atunci ...care e rostul ....?????daca unul sta fortat din fel si fel de motive ......crezi ca celalalt poate fi fericit ??eu nu cred ,,daca iubeste vrea sa fie iubit .....offf e atata de complicata inima omului ,
si ..crezi ca mai conteaza ca eu incercam resuscitarea casniciei??? luptam singura .pentru ca nu aveam aceeleasi nevoi ,,eram doi oameni ajunsi din greseala impreuna ,doi copii imaturi care nu stiau nimic desspre viata,dar se iubeau copilareste dar nu au stiut sa se iubeasca si matur ...sunt multe de spus
NU I MAI JUDECATI PE ALTII ,FITI FERICITI DACA VOI NU AVETI ACESTE PROBLEME
Insa ,,,daca,.....chiar si doar pentru unu casnicia e moarta ,,atunci ...in f multe cazuri totul e sortit esecului .parerea mea ..e dureros ca celalalt nu simte.Cel nefericit in casnicie nu poate transmite altceva decat nefericire ...si atunci ,poate celalalt doar se minte ca totul e ok ..
ma opresc ....
sa fiti iubite ..daruiti iubire ,,doar asa exista echilibru

e complicat ...ma opresc aici ...nu fac un eseu despre pshihologia cuplului .pa ..sa fiti iubite ..si implinite .

tocmai ti-ai dat niste raspunsuri singura...esti buna la dat sfaturi..mai greu este la proba practica....
pari o femeie destul de echilibrata..pacat insa ..ca te multumesti cu statutul de amanta...
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 14:00
De la: cl2010, la data 2011-02-03 13:46:44

motto-ul meu este

NU POTI FI ATAT DE RAU DACA ESTI FERICIT ...ATUNCI IN JURUL TAU E CALDURA ..NU RAUTATE ...

SI de aici intrebarea mea .??sigur sunteti fericite dragele mele rautacioase ???eu sunt fericita si toti cei de langa mine spun ca le e bine langa mine ...tocmai pentru ca le pot ofeti si lor un mediu plin de fericire ..
va pup ////fiti bune.
chiar daca rele sunteti perfecte ..cei de langa voi nu au nevoie de rautatea voastra ci de bunatatea voastra

scuza-ma da tu n-ai inteles nimic din motto decat ca eu sunt rea?
ma da sa stii ca chiar sunt rea...da pot spune ca atat de rea sunt ca am langa mine barbatul mai decat ideal si bun...care indiferent de cat de rea sunt si scorpie...ma iubeste neconditionat...si culmea eu ii mai si repet des...ca daca nu ii convine de mine sa mearga linistit in lumea larga ...ca sunt atatea femei bune ca tine spre exemplu care abia il asteapta...dar..na ...ce sa-i fac el tot pe mine rea ma vrea...ce masochist,nu?
adevarul este ca sa inveti sa fii demna si sa nu stai ca rezerva este greu..nu poti invata de la niste persoane rele de pe aici
si cand tu te multumesti doar cu atat de putin...spune drept de ce s-ar agita el mai mult?

ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 14:11
De la: cl2010, la data 2011-02-03 13:46:44

motto-ul meu este

va pup ////fiti bune.

cu multa amaraciune si eu constat ca n-ai invatat nimic de la viata! esti fericita! oare? te ascunzi in spatele unei masti pe care o numesti fericire iar sufletul tau este gol, pustiit! imi pare rau s-o spun ti-am citit postarile in speranta ca voi invata ceva de la tine dar din pacate am ramas cu un gust amar!
vitamina_c
Postat pe 3 Februarie 2011 14:13
De la: cl2010, la data 2011-02-03 13:46:44eu sunt fericita

mai ca ai devenit cam obsesiva....imi aduc aminte cand am vazut-o pe madalina manole la maruta si zicea mereu ca-i fericita...si pe unde am mai vazut-o tot asa..i-am spus unei prietene ..ma da asta chiar crede ca nu vedem si dincolo de fatada?...ai vazut cat de fericita a fost si cum a incheiat cu viata?cred ca de prea multa fericire!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 14:21
De la: ironia, la data 2011-02-03 14:21:52

mai ca ai devenit cam obsesiva....imi aduc aminte cand am vazut-o pe madalina manole la maruta si zicea mereu ca-i fericita...si pe unde am mai vazut-o tot asa..i-am spus unei prietene ..ma da asta chiar crede ca nu vedem si dincolo de fatada?...ai vazut cat de fericita a fost si cum a incheiat cu viata?cred ca de prea multa fericire!

ironio! nu stiu ce sa zic! despre madalina manole si eu eram contrariat ca prea insista cu fericirea cand ea era cu creierul in pioneze
pickard
Postat pe 3 Februarie 2011 14:29
De la: pickard, la data 2011-02-03 14:29:31

ironio! nu stiu ce sa zic! despre madalina manole si eu eram contrariat ca prea insista cu fericirea cand ea era cu creierul in pioneze

pai tot asta ziceam si eu!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 14:33
@ cl2010...Nu stiu cum ai dedus tu ca te-am judecat...eu doar am pus cateva intrebari; am si specificat " am o curiozitate" . Toate propozitiile( frazele) au avut la sfarsit semnul intrebarii( doar). Ma rog..eu doar am vrut sa stiu ce e in sufletul unei "amante" dar e evident ca ai sarit sa te aperi. Bine ar fi, daca te simti implinita si fericita, sa tii capul sus, sa fii mandra.....De ce tii sa te justifici mereu daca aceasta situatie te multumeste ??? Spune clar.." nu va f..ute grija" si punct.
mimi_ca29
Postat pe 3 Februarie 2011 14:41
De la: matzu_2005, la data 2011-02-03 00:03:26Bunaaaa....ma bucur enorm ca s-au mai linistit apele si va multumesc frumos ca ati inceheiat cu jigmire si putem sa discutam ca niste oameni maturi, ca pana la urma aia suntem...Am citit foarte atenta ce ati scris fiecare in parte si cred ca m-ati inteles gresit...eu nu le judec pe TOATE femeile casatorite ca sunt rele, neatente cu sotii, neiubitoare, etc...nici voi nu judecati pe TOATE amantele ca poate unele din ele chiar au suflet si sentimente, acum nu spun ca nu exista amante care nu-si doresc decat sex, sau au o placere deosebita sa faca rau gratuit, dar oamenii si situatiile sunt diferite....

Si pana la urma tu ce vrei ? Te-ai expus si a iesit ce a iesit....Ce vrei tu, de fapt? Ce rezolvi?....Mi se pare ca tu esti de fapt : "Întãrâtã-i drace, ca si mie-mi place"!!!!!!!!!!!
contesina
Postat pe 3 Februarie 2011 14:49

Biata de ea, poate chiar incerca sa se convinga ca+i fericita !
De fapt ce-i fericirea??? he, he,he....vorbe....
contesina
Postat pe 3 Februarie 2011 14:51
De la: contesina, la data 2011-02-03 14:51:10

pai ..da...ce se mai imbata lumea cu apa rece!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 14:55
Am 50 si ceva de ani, la varsta asta ideal este un barbat casatorit, necasatoriti, nu mai sunt, se complac sau raman in mariajul vechi pentru ca n-au alta solutie (copii un apartament pe care nu au cum sa-l imparta ), atunci noi cele care i-am lasat pe ai nostrii ( nu fara motiv ) , ce facem ? normal ca apelam la cei care sunt disponibili in a ne fi parteneri.
Am avut foarte multi parteneri casatoriti, nu s-a intamplat nimic, nici mie nici nevestelor nici lui, dimpotriva , unii chiar mergeau acasa cu alt zambet , alta pofta de viata.
Sexul trebuie sa continuie, se spune ca dupa 50 de ani, adica la intrarea in menopauza femeia nu prea mai are nevoie de sex, ca se petrec niste transformari hormonale, ei uite eu va spun ca n-are nici o legatura, am multe prietene si cunostinte de varsta mea, discut problema asta cu ele , personal am o pofta nebuna de sex, sondajul despre sex dupa 50 de ani s-a facut pe vremea raposatului, femeilor le era rusine sa spuna ca mai au nevoie, asta a fost candva.
- barbatul casatorit este satul ,plictisit de sexul de acasa care este acelasi invariabil, asa sunt construiti ei, noi suntem mai conservatoare.
- acceptati ofertele barbatilor casatoriti, nici nu stiti cata tandrete pot strage de-a lungul unui mariaj esuat.
- pot avea si defecte desigur, te poti trezi cu un impotent refuzat de nevasta dar care propune tot felul de perversiuni sexuale in dorinta lui de a avea ce nu mai are.
- o alta problema este a barbatilor casatoriti cu probleme de ejaculare (ejaculare rapida ) pentruc a nevasta doreste sa termine repede sa ajunga el mai repede la ejaculare s-o lase pe ea in pace si in felul acesta se modifica comportamentul sexual, el ajunge sa ejaculeze in 5 minute si nu mai mult .
- restul le mai discutam ,
zinna_healthy
De la: contesina, la data 2011-02-03 14:51:10

exact! ce e fericirea ? madalina argumenta chiar pentru ca a fost intrebata , ca e fericita pentru ca are un copil, sot etc o prostie ! pentru ca sotul e un papagal, si copilul este bolnav,de fapt este din nastere bolnav... cum poti fi fericita cu un asemenea papagal ca sot?!
pickard
restul le mai discutam ,
asteptam cu interes si alte detalii avand in vedere ca inevitabil vom ajunge toti la etatea de 50 de ani daca nu murim intre timp!
pickard
Postat pe 3 Februarie 2011 15:01
De la: zinna_healthy, la data 2011-02-03 14:55:25
- o alta problema este a barbatilor casatoriti cu probleme de ejaculare (ejaculare rapida ) pentruc a nevasta doreste sa termine repede sa ajunga el mai repede la ejaculare s-o lase pe ea in pace si in felul acesta se modifica comportamentul sexual, el ajunge sa ejaculeze in 5 minute si nu mai mult .

mai tanti ..eu pt 5 minute nici nu ma dezbrac...deci...
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 15:02
De la: zinna_healthy, la data 2011-02-03 14:55:25Am 50 si ceva de ani, la varsta asta ideal este un barbat casatorit, necasatoriti, nu mai sunt, se complac sau raman in mariajul vechi pentru ca n-au alta solutie (copii un apartament pe care nu au cum sa-l imparta ), atunci noi cele care i-am lasat pe ai nostrii ( nu fara motiv ) , ce facem ? normal ca apelam la cei care sunt disponibili in a ne fi parteneri.
Am avut foarte multi parteneri casatoriti, nu s-a intamplat nimic, nici mie nici nevestelor nici lui, dimpotriva , unii chiar mergeau acasa cu alt zambet , alta pofta de viata.
Sexul trebuie sa continuie, se spune ca dupa 50 de ani, adica la intrarea in menopauza femeia nu prea mai are nevoie de sex, ca se petrec niste transformari hormonale, ei uite eu va spun ca n-are nici o legatura, am multe prietene si cunostinte de varsta mea, discut problema asta cu ele , personal am o pofta nebuna de sex, sondajul despre sex dupa 50 de ani s-a facut pe vremea raposatului, femeilor le era rusine sa spuna ca mai au nevoie, asta a fost candva.
- barbatul casatorit este satul ,plictisit de sexul de acasa care este acelasi invariabil, asa sunt construiti ei, noi suntem mai conservatoare.
- acceptati ofertele barbatilor casatoriti, nici nu stiti cata tandrete pot strage de-a lungul unui mariaj esuat.
- pot avea si defecte desigur, te poti trezi cu un impotent refuzat de nevasta dar care propune tot felul de perversiuni sexuale in dorinta lui de a avea ce nu mai are.
- restul le mai discutam ,

interesant! dar cred ca tu ai depasit stadiul de amanta!
vitamina_c
Postat pe 3 Februarie 2011 15:02
De ce se discuta despre Madalina Manole? Nu sunt fana, nici nu m-a interesat toata istoria cu sinuciderea, da' nu prea vad legatura cu subiectul in cauza.
greierash_is_back
Postat pe 3 Februarie 2011 15:03
De la: pickard, la data 2011-02-03 15:01:48restul le mai discutam ,
asteptam cu interes si alte detalii avand in vedere ca inevitabil vom ajunge toti la etatea de 50 de ani daca nu murim intre timp!

dupa 50 de ani si tarifele sunt mai mici!
vitamina_c
Postat pe 3 Februarie 2011 15:03
De la: ironia, la data 2011-02-03 15:02:14
De la: zinna_healthy, la data 2011-02-03 14:55:25

mai tanti ..eu pt 5 minute nici nu ma dezbrac...deci...

da! poate ai multe fuste si-ti va lua mai mult decat sexul in sine mai bine le saltzi in cap si gata!
pickard
Postat pe 3 Februarie 2011 15:04
De la: greierash_is_back, la data 2011-02-03 15:03:17De ce se discuta despre Madalina Manole? Nu sunt fana, nici nu m-a interesat toata istoria cu sinuciderea, da' nu prea vad legatura cu subiectul in cauza.

fi mai atenta si ai sa intelegi!
pickard
Postat pe 3 Februarie 2011 15:05
De la: greierash_is_back, la data 2011-02-03 15:03:17De ce se discuta despre Madalina Manole? Nu sunt fana, nici nu m-a interesat toata istoria cu sinuciderea, da' nu prea vad legatura cu subiectul in cauza.

doamna amanta sustine ca este fericita...era doar o paralela..intre fericire!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubire imposibila sau nu?! 32 De la: kudika226898 12 Septembrie 2011 05:57
ii iubesc pe amandoi 176 De la: kudika313344 11 August 2010 02:51
dragostea nu are varsta 5 De la: Barbie30_ 25 Septembrie 2011 09:16
I NEED HELP.......please 30 De la: forever_me 4 Iulie 2009 12:03
oare chiar nu putem fi impreuna 54 De la: always_same 1 Iulie 2011 16:26