Mai multe
|
un lucru bun tot am castigat si eu dupa disputa aceasta de pe forum. am descopert cu placere blogul doamnei psiholog LEAHU.. imi place ... ma regasesc in tot ceea ce scrie acolo ....am ce invata de acolo ,,,, deci nu regret timpul pierdut aici..am descoperit ceav ce merita citit multumirile si respectul meu pentru munca depusa acolo |
||
|
cl2010 Postat pe 4 Februarie 2011 20:09 |
||
|---|---|---|
| intrebarea este daca tu esti fericita. Si eu am avut o prietena care era incurcata cu un barbat insurat, dar a renuntat la acea relatie. Daca as fi in locul tau nici eu nu as sti sigur ce as face. Important e daca tu si el sunteti fericiti. Daca fericirea lui e alaturi de tine, atunci poate divorta. Daca ii e greu sa renunte la sotia lui, atunci inseamna ca nu te iubeste cu adevarat. Poate ca el voia doar o aventura.... sau poate ca inca vrea asta. Gandeste-te ca el te poate parasi oricand si sa o ia de la capat cu sotia lui. Si nu iti face griji in privinta copilului. Poate avea grija de el in continuare. Important e sa fiti voi fericiti. Incearca sa iei o pauza, sa poti gandi liber, fara ca nimeni sa te influenteze. Ia decizia corecta, dar corecta pentru toti. Poate ca nici sotia lui nu e fericita alaturi de el si poate ca de multe ori se gandeste sa divorteze. E alegerea ta. Nu o sa iti pice din cer o solutie. Nu o sa auzi o voce care sa-ti spuna "Fa asa!". Gandeste-te foarte bine, vorbeste si cu el. Succes! | ||
|
Catherine24ism Postat pe 5 Februarie 2011 09:39 |
||
i-ti trec anii si tineretea ta degeaba si fara rost. El nu o sa-si lase familia si tu mai tirziu o sa realizezi ca ai fost amanta . pierdere de timp. nu te alegi cu nimic din relatia asta. doar cu amintiri.
|
||
|
|
||
|
ellenaella65 Postat pe 5 Februarie 2011 11:25 |
||
| lasa-mi un mesaj cu datele voastre de nastere. inclusiv a sotiei . | ||
|
Yvve Postat pe 5 Februarie 2011 13:04 |
||
| Daca esti hotarata si il iubesti, LUPTA PENTRU EL!!! Dar numai daca nu poti trai fara el, altfel s-ar putea sa te plictisesti si tu de el si sa ii mai strici si imitatia aia de casnicie pe care o are!!! | ||
|
kudika344248 Postat pe 5 Februarie 2011 23:26 |
||
|
Daca esti hotarata si il iubesti, LUPTA PENTRU EL!!! Dar numai daca nu poti trai fara el, altfel s-ar putea sa te plictisesti si tu de el si sa ii mai strici si imitatia aia de casnicie pe care o are!!! Sau mai bine spus bruma aia de casnicie pe care o mai are!!! |
||
|
kudika344248 Postat pe 5 Februarie 2011 23:29 |
||
De la: ellenaella65, la data 2011-02-05 11:25:13i-ti trec anii si tineretea ta degeaba si fara rost. El nu o sa-si lase familia si tu mai tirziu o sa realizezi ca ai fost amanta . pierdere de timp. nu te alegi cu nimic din relatia asta. doar cu amintiri. Si ????? majoritatea relatiilor lasa doar amintiri in urma , unele placute altele neplacute . Dar cu ce ar trebui sa se aleaga dintr-o relatie ? cu casa ? masina ? un cont in banca ? Iubirea e trecatoare ... dar cat exista poate fi ceva ptr care merita sacrifici . |
||
|
Alex_Bodea Postat pe 5 Februarie 2011 23:37 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-05 23:37:33De la: ellenaella65, la data 2011-02-05 11:25:13i-ti trec anii si tineretea ta degeaba si fara rost. El nu o sa-si lase familia si tu mai tirziu o sa realizezi ca ai fost amanta . pierdere de timp. nu te alegi cu nimic din relatia asta. doar cu amintiri. ...hai ca mi-e sila deja |
||
|
kudika195501 Postat pe 5 Februarie 2011 23:43 |
||
eu zic sa ma cunosti pe mine, sunt in divort si nu am 1000 de defecte, doar 999. Si-s tot Bucurestean, am si casa sa te tiu :)))
|
||
|
kudika363904 Postat pe 6 Februarie 2011 00:05 |
||
|
Buna ziua Draga mea ,inteleg ca te doare sufletul, ca se rupe ceva in noi, dar asculta-ma ce i_ti spun rupe relatia, ai sa intalnesti omul potrivit pentru tine un om liber fara obligatii ai sa-l intalnesti cu siguranta daca vei cauta si vei dori cu ardoare il vei intalnui rupe relatia,ai sa suferi la inceput dar ai sa invingi corectitudinea ta de om i-ti spune sa rupi relatia sa nu ii faci zile amare si sotiei lui el sa se descurce |
||
|
kudika226236 Postat pe 6 Februarie 2011 09:10 |
||
| Mult mai frumoasa af fi viata pentru toti daca nu ar fi legaturi cu persoane casatorite. Ar fi mai usor, ar fi mai putina suferinta. Tot ce este interzis ne place mai mult. De ce? Pt este mai greu de obtinut. Ce credeti ca asa cum face cu sotul sau sotia nu va face si cu voi? Gresit. Ne place sa ne mintim.TREZITI-VA traiti-va viata. Cautati linistea in alta parte. | ||
|
kudika089581 Postat pe 6 Februarie 2011 10:08 |
||
|
||
|
corinaelisabetha Postat pe 6 Februarie 2011 11:42 |
||
| Sincer nu am citit decat primele ''sfaturi'' care din experienta stiu ca uneori nu te ajuta cu absolut nimic.Am citit povestea ta ca sa spun asa si crede-ma nimeni nu ar trebui sa te critice sau sa te judece pt k fiecare din noi poate sa se indragosteasca de un om casatorit fara sa vrea.In fond si la urma urmei un act e zero dak nu exista respect si incredere cat de faptu k are un copil ...poi dc sa stea in relatia aceea doar pt copil?pt k pana la urma tot la copil ii va fi mai rau.Iar cat despre tine...e normal sa-ti fie greu sa te indoiesti uneori dak sa ramai cu el sau nu si eu una nu iti zic ca sfat desparte-te de el pt k tu stii ce simti pt el.Daca inca nu a divortat poate a facut-o gandindu-se ca asa e mai bn pt copil sau poate s-a gandit si la tine;ma refer k totusi divorta da?apoi prieteni lui te luau drept amanta care strica casnicii...normal pe la spate toati te barfeau pt k asa is oameni rai decat sa te lase in pace mai bn iti fac rau.Probabil el vroia sa te scuteasca de aceasta neplacere si sa dovedeasca ca intradevar casatoria lui nu mai merge deloc.Nu stiu dak relatia voastra e de viitor sau nu insa doar voi doi puteti hotari asta stiu k e greu crede-ma ca stiu,insa tu pe o parte ai noroc ca nu are sotie sinucigasa care sa-i faca probleme...asta din experienta mea ti-o spun.Ca se cearta cu ea si nu are viata buna e normal,ce poti face langa un om pt care nu simti nimic langa care nu mai ai tragere de inima decat sa te certi si sa iasa scantei.Unii zic ca e pierdere de vreme sa astepti eu zic ca e viata ta si tu trebuie sa hotarasti ce vrei de la viaata si ce trebuie sa faci sa-ti fie bine atat tie cat si lui,pt k ai fi egoista sa te gandessti doar la tine.acuma dak am ziis ceva gresit...scuze insa asta e punctu meu de vedere | ||
|
kerida_valy Postat pe 6 Februarie 2011 13:31 |
||
| sa sti ca ma trcut si eu printr-o perioada din asta. adik dupa vreo 7 ani m-am trezit singura si am iesit bineinteles si eu citiva tipi pina sa-l intilnesc pe sotul meu dar, NICIODATA cu cei casatoriti cel putin nu dupa ce am aflat ca sunt casatoriti. daca ai coloana vertebrala nu iesi de la inceput cu ei si asa scapi de probleme inainte sa apara. zici ca iti e mila de sotie, dar cind ai inceput relatia ..? ai stiut clar ca aici se va ajunge (ori divorteaza ori va desprtiti voi) asa ca nu stiu care e dilema. | ||
|
butoiasi Postat pe 6 Februarie 2011 14:12 |
||
| sunt ksatorita iubesc un barbat ksatorit dar in momentu in kre mi-a propus stiti voi cu am raspuns cu nu ,ktegoric nu,si credeti ma p cuv il iubesc enorm de mult.Am uitat sa specific am 2 copii.probabil si EL face la fel ii este bine cu tine dar cum intotdeauna exista un dar la el poate fi copilulAtata timp kt intre voi e totul ok nu conteaza nimic altceva.Nu i raniti p cei din jur,in rest sa fiti iubiti.Cum spunea cineva | ||
|
crissdia Postat pe 6 Februarie 2011 17:09 |
||
atunci....ce cauti aici?daca este bine...de ce ceri sfaturi??gandeste-te ca asa cum si-a inselat sotia....la fel de usor o va face si cu tine.....si nu ar face rau... voi o cautati si dupa aceea pozati in VICTIME
|
||
|
kokomic Postat pe 6 Februarie 2011 21:45 |
||
De la: kudika363904, la data 2011-02-06 00:05:49eu zic sa ma cunosti pe mine, sunt in divort si nu am 1000 de defecte, doar 999. Si-s tot Bucurestean, am si casa sa te tiu :))) masina, ceva?
|
||
|
puiut_77 Postat pe 7 Februarie 2011 12:14 |
||
| Daca tu ai fi in situatia sotiei lui ce ai simti?Cand esti amanta totul e ok dar daca ar trebui sa imparti cu el toate grijile si sa mai ai si un copil care te intreaba mereu "cand vine tata"?cum te-ai descurca?Crezi ca mai bine ca sotia lui?Daca ziua doarme sau e suparat ca e obosit ca "lucra de noapte", cum crezi ca ar trebui sa se comporte sotia lui?Eu cred ca dragostea e oarba dar sa sti ca cum te-a gasit pe tine asa va gasi pe alta. | ||
|
adina220 Postat pe 7 Februarie 2011 14:03 |
||
De la: kudika109274, la data 2011-02-04 16:58:29Draga mea, unde sunt nevoile tale? dorintele tale? ai spus ca dupa ce ai aflat ca el este casatorit, EL a tot insistat sa fiti impreuna? El si tu ai facut ce a dorit el? Dorintele si nevoile tale astepti ca altii sa ti le satisfaca? Inca ceva, atunci cand dam sfaturi o facem pentru ca trebuie si noi insine sa le ascultam. Va multumesc din suflet pentru randurile pe care mi le-ati scris si pentru site-ul dumneavoastra care este foarte interesant si sincer mi-a fost de folos...cred ca am luat o decizie, acum sper sa o si pun in aplicare, dar...nu vreau sa vorbesc pana nu fac acest lucru. Multumesc din suflet!
|
||
|
matzu_2005 Postat pe 7 Februarie 2011 14:12 |
||
De la: kudika363904, la data 2011-02-06 00:05:49eu zic sa ma cunosti pe mine, sunt in divort si nu am 1000 de defecte, doar 999. Si-s tot Bucurestean, am si casa sa te tiu :))) Crezi ca banii si casa ma intereseaza pe mn? Asta ai inteles din tot ce am postat eu?.... Stiu ca glumesti si ca sa glumesc su eu...barbat ca tine sigur nu voi mai gasi
|
||
|
matzu_2005 Postat pe 7 Februarie 2011 14:13 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-05 23:37:33De la: ellenaella65, la data 2011-02-05 11:25:13i-ti trec anii si tineretea ta degeaba si fara rost. El nu o sa-si lase familia si tu mai tirziu o sa realizezi ca ai fost amanta . pierdere de timp. nu te alegi cu nimic din relatia asta. doar cu amintiri. Foarte bine punctat...nu-mi pare rau de nimic de ce am facut in viata pentru ca sunt rezultatul propriilor mele decizii, iar daca ele m-au facut fericita la un moment dar e super ok...daca nu mai merge o iau ca pe o experienta...de la fiecare om avem de invatat cate ceva
|
||
|
matzu_2005 Postat pe 7 Februarie 2011 14:15 |
||
De la: adina220, la data 2011-02-07 14:03:49Daca tu ai fi in situatia sotiei lui ce ai simti?Cand esti amanta totul e ok dar daca ar trebui sa imparti cu el toate grijile si sa mai ai si un copil care te intreaba mereu "cand vine tata"?cum te-ai descurca?Crezi ca mai bine ca sotia lui?Daca ziua doarme sau e suparat ca e obosit ca "lucra de noapte", cum crezi ca ar trebui sa se comporte sotia lui?Eu cred ca dragostea e oarba dar sa sti ca cum te-a gasit pe tine asa va gasi pe alta. Draga mea, m-am hotarat sa-ti raspund si tie pentru ca nu ai citit tot, noi locuim impreuna si am mai scris in alte postari, eu sunt o amanta, dar am datorii de sotie...spal la mana, fac curat, mancare, am grija de el, numai ca nu am copilul si actul...deci nu ma mai asociati cu o amanta comuna, la o amanta comuna, te duci...ti-ai facut treaba si gata, noi insa nu avem o relatie bazata pe sex ci mai degraba pe greutatile de zi cu zi.... |
||
|
matzu_2005 Postat pe 7 Februarie 2011 14:20 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-02-07 14:20:43De la: adina220, la data 2011-02-07 14:03:49Daca tu ai fi in situatia sotiei lui ce ai simti?Cand esti amanta totul e ok dar daca ar trebui sa imparti cu el toate grijile si sa mai ai si un copil care te intreaba mereu "cand vine tata"?cum te-ai descurca?Crezi ca mai bine ca sotia lui?Daca ziua doarme sau e suparat ca e obosit ca "lucra de noapte", cum crezi ca ar trebui sa se comporte sotia lui?Eu cred ca dragostea e oarba dar sa sti ca cum te-a gasit pe tine asa va gasi pe alta. ei na!!! mai nou amantele se impart pe categorii!!!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 7 Februarie 2011 14:22 |
||
De la: cl2010, la data 2011-02-04 20:09:11un lucru bun tot am castigat si eu dupa disputa aceasta de pe forum. da ...da...da...atunci de ce te mai loghezi zilnic?aa ca n-ai si tu pe cine sa alinti pe acasa,nu? |
||
|
ironia Postat pe 7 Februarie 2011 16:03 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-02-07 14:20:43 amanta "comuna" sau nu...tot o amanta esti! ba mai mult ....nu mai spune ca faci si menajul prin casa .....ca nu de alta ....dar iti faci surorile "amante" de ras! auzi la ea ma face si menajul!zau ca esti o amanta proasta!
|
||
|
ironia Postat pe 7 Februarie 2011 16:05 |
||
|
fugi cat vezi cu ochii, eu tot asa sunt si nu-i bine |
||
|
duci_maci Postat pe 7 Februarie 2011 16:14 |
||
De la: duci_maci, la data 2011-02-07 16:14:01fugi cat vezi cu ochii, eu tot asa sunt si nu-i bine si tu de ce nu fugi?
|
||
|
ironia Postat pe 7 Februarie 2011 16:26 |
||
De la: duci_maci, la data 2011-02-07 16:14:01fugi cat vezi cu ochii, eu tot asa sunt si nu-i bine Dar tu de ce nu fugi daca nu-i bine?
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 7 Februarie 2011 16:26 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-07 16:26:08De la: duci_maci, la data 2011-02-07 16:14:01fugi cat vezi cu ochii, eu tot asa sunt si nu-i bine Am scris aproape la fel si aproape in acelasi timp..
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 7 Februarie 2011 16:28 |
||
| Era prof ? | ||
|
lou_lou Postat pe 7 Februarie 2011 16:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Eu rac el ...capricorn:( | 1 | De la: kudika055281 28 Iulie 2009 11:11 |
| am nevoie de sfaturi urgrnte | 20 | De la: kudika000886 13 Martie 2009 12:44 |
| unghii | 2 | De la: kudika172000 8 Februarie 2011 15:42 |
|
|
||
| Mai multe probleme | 10 | De la: luckyyyLuke 7 Martie 2009 22:16 |
| nu stiu ce sa inteleg din comportamentul lui | 8 | De la: scorpyoW 14 Ianuarie 2011 21:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.