Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat casatorit

De la: ironia, la data 2011-02-03 16:49:53e ca sa iti mai spun draga amanta...nimeni nu intelege fericirea ta...si cred ca multe sunt si invidioase pe tine as spune...acum...ce sa mai spui si tu...mai incerci si tu marea cu degetul...sa atati pe ici pe colo...ca de...ce ti-a mai ramas de facut?
apropo..hai te-am pupat ...ma duc acasa ca ma asteapta barbatu cald...pe tine cine ziceai ca te asteapta?
aaa fericirea ma...aia absoluta!

auch! stai ca acum revine si spune ca nu are nevoie s-o astepte nimeni se multumeste cu acele cateva clipe de fericire suprema pe care le petrece cu sotul alteia o data pe luna si in noptile tarzii si racoroase le "savureaza" in tihna si suspina melancolic subjugata de iubirea ei curata si nepatata!
vitamina_c
Postat pe 3 Februarie 2011 16:53
concluzia: esti varza! habar n-ai ce citesti pe aici! sau care cum si ce posteaza! acum inteleg de ce ai luat barbatul alteia, ai crezut ca-i al tau!

acum am fost cat se poate de atenta !!!!
hai sa ti spun un secret ,,nu am furat barbatul nimanui ...l am gasit in gara ,fugise de acasa ....statea abandonat pe o banca ,cu gandul dus la cat de fericita e viata lui ....
a trecut mullt de atunci ,,,dar si acum isi aminteste ,,ca era tareeeeeee fericit ........
la m trimis acasa ,ca de ,,are sotie si copil ,,si a mai lucrat cu doamna ceva timp la resuscitare ...da cred ca domnu de la SMURD nu le a predat si lor lectii de defibrilare ,,,,ca nu le a reusit ,,,
...si intr o zi am zis amandoi .,,,,dupa multe DISCUTII ,,,a nu se citi partide de sex....am zis amandoi ca ,,poate ar fi bine sa ne dam o sansa ,atat cat se poate in conditiile date ,,,,CONDITII PE CARE VOI NU LE STITI DAR VA PERMITETI SA LE JUDECATI
si cam atat ....ma retrag ...nu e locul meu intr un topic unde doamnele se jignesc indiferent care ar fi subiectul
cl2010
Postat pe 3 Februarie 2011 16:53
concluzia: esti varza! habar n-ai ce citesti pe aici! sau care cum si ce posteaza! acum inteleg de ce ai luat barbatul alteia, ai crezut ca-i al tau!

acum am fost cat se poate de atenta !!!!
hai sa ti spun un secret ,,nu am furat barbatul nimanui ...l am gasit in gara ,fugise de acasa ....statea abandonat pe o banca ,cu gandul dus la cat de fericita e viata lui ....
a trecut mullt de atunci ,,,dar si acum isi aminteste ,,ca era tareeeeeee fericit ........
la m trimis acasa ,ca de ,,are sotie si copil ,,si a mai lucrat cu doamna ceva timp la resuscitare ...da cred ca domnu de la SMURD nu le a predat si lor lectii de defibrilare ,,,,ca nu le a reusit ,,,
...si intr o zi am zis amandoi .,,,,dupa multe DISCUTII ,,,a nu se citi partide de sex....am zis amandoi ca ,,poate ar fi bine sa ne dam o sansa ,atat cat se poate in conditiile date ,,,,CONDITII PE CARE VOI NU LE STITI DAR VA PERMITETI SA LE JUDECATI
si cam atat ....ma retrag ...nu e locul meu intr un topic unde doamnele se jignesc indiferent care ar fi subiectul
cl2010
Postat pe 3 Februarie 2011 16:57
clar! deja tremura de nervi DOAMNA ca nu-i dam dreptate in ceea ce priveste iubirea ei pura! fac eu primul pas:DRAGA DOAMNA omenirea iti este profund indatorata ca ai salvat sufletul unui biet sot neanteles de nemernica aia de ii este sotie!

spui ca jignim! dar tu ce faci? se spune ca femeile trebuie sa fie solidare, sa se sustina una pe alta! tu ce faci? furi barbatul alteia!
vitamina_c
Postat pe 3 Februarie 2011 17:01
De la: vitamina_c, la data 2011-02-03 17:01:47 clar! deja tremura de nervi DOAMNA ca nu-i dam dreptate in ceea ce priveste iubirea ei pura! fac eu primul pas:DRAGA DOAMNA omenirea iti este profund indatorata ca ai salvat sufletul unui biet sot neanteles de nemernica aia de ii este sotie!

spui ca jignim! dar tu ce faci? se spune ca femeile trebuie sa fie solidare, sa se sustina una pe alta! tu ce faci? furi barbatul alteia!

Nimeni nu fura nimic draga mea, ''alta'' si-a pierdut barbatul de ceva timp.
P.S.: nu suntem una si aceeasi pentru cultura ta generala, mai exista femei care stiu sa gandeasca la rece si cu o mai mare experienta ca noi, pacat ca nu stim sa invatam din ''povestile'' altora si ne rezumam doar la jugni si atat....
matzu_2005
Postat pe 3 Februarie 2011 19:23
Buna seara dragi cititori, am revenit si mi-a luat ceva sa citesc tot ce mi-ati scris...haideti sa incercam sa ne concentram un pic asupra subiectului pe care eu l-am deschis va rog si asta fara jigniri...se poate????
Aveti dreptate, fericirea asta pe care o simt eu acum e doar de moment, dar daca stati sa va ganditi si a voastra la fel e...nimeni nu are de unde sa stie ce se va intampla in viitor, ai fost fericit cu persoana de langa tine si esti, dar ce urmeaza vom vedea...
Din nou aveti dreptate ca eu nu-l am 24/24 langa mine, dar petrecem destul de mult timp impreuna, locuim impreuna si am putin si din statutul amantei si din cel al unei iubite sau femei casatorite cum vreti voi sa spuneti, pentru ca pe mine acel act ma lasa rece, am grija de casa, spal, gatesc, lucrez si il iubesc si ma simt bine asa deocamdata...nu in totalitate pentru ca DA mi-as dori sa fie doar al meu, dar nu intotdeauna ai ce-ti doresti in viata....cat despre sex...sexul este foarte important intr-o relatie, dar nu o intretine, ma repet noi nu avem o relatie bazata pe sex, pentru ca sunt alte lucruri mult mai frumoase si mai profunde decat sa te simti bine carnal...eu nu pentru sex stau langa el, ci pentru ca este un om minunat si merita si el sa fie iubit pentru ca este OM
matzu_2005
Postat pe 3 Februarie 2011 19:31
De la: ironia, la data 2011-02-03 15:15:11
moamaaa ne f..te cineva si pe noi....ce bine....

Noroc de mine ...ca eu am provocat-o sa va( ne) f...
mimi_ca29
Postat pe 3 Februarie 2011 19:32
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-03 19:32:55

Pe cine ai provocat tu????...Ideea e ca nu tre sa va f..ti, tre sa faceti dragoste dragele mele, dar poate ati uitat si asta...ca tot spunea o membra acum cateva zile ca suntem animale...
matzu_2005
Postat pe 3 Februarie 2011 19:59

multumim ..mimi!si la multi ani! si tot ce iti doresti tu sa se indeplineasca!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 20:08
De la: matzu_2005, la data 2011-02-03 19:59:02

Pe cine ai provocat tu????...Ideea e ca nu tre sa va f..ti, tre sa faceti dragoste dragele mele, dar poate ati uitat si asta...ca tot spunea o membra acum cateva zile ca suntem animale...

doamne...doamne...ce mai intelegi si tu ca, cucu in gura!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 20:09
De la: ironia, la data 2011-02-03 20:09:03

sa stii si tu ca...cucu are plisc
miss_darine
Postat pe 3 Februarie 2011 20:26
De la: ironia, la data 2011-02-03 20:08:24

Multumesc Ironie mica....fac o cinste cu un pahar de sampanie ..cand esti rea, esti perfecta, dar cand esti dulce, esti bestiala!
mimi_ca29
Postat pe 3 Februarie 2011 20:37
De la: matzu_2005, la data 2011-02-03 19:59:02

Hai mai Pisoi, ce naiba... relax! Serveste si tu un pahar de sampanie!
mimi_ca29
Postat pe 3 Februarie 2011 20:39
De la: miss_darine, la data 2011-02-03 20:26:59

are? bai misso da dasteapta mai esti fai fata!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 20:40
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-03 20:37:11
De la: ironia, la data 2011-02-03 20:08:24

Multumesc Ironie mica....fac o cinste cu un pahar de sampanie ..cand esti rea, esti perfecta, dar cand esti dulce, esti bestiala!

hac...ca iar vin amantele prin batatura..
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 20:41
De la: ironia, la data 2011-02-03 20:40:12

stii care e nonsensu' ?...capu' nu e foarte mare si nici in colturi...dar am momente cand simt cum neuronii mei zburda de-a dreptu'
miss_darine
Postat pe 3 Februarie 2011 20:46
De la: miss_darine, la data 2011-02-03 20:46:43
De la: ironia, la data 2011-02-03 20:40:12

stii care e nonsensu' ?...capu' nu e foarte mare si nici in colturi...dar am momente cand simt cum neuronii mei zburda de-a dreptu'

stiu eu de ce te iubesc ...blondooo!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 20:49
doamnelor ...dragutelor ...
asa ..pentru cultura mea generala ....
acum cand eu plang de mi seaca glandele lacrimale de dorul amantului voi oare nu aveati alta treaba >>?????sa va alintati iubitul ,sa -i pregatiti un ceai cu miere si lamaie ,si sa il duceti la fotoliul unde urmareste meciul sau sa va faceti frumoase ca sa veniti apoi sa l imbratisati cu toata caldura....chestii de astea pe care le face o sotie ,,iubitoare??...se pare ca nu ..altfel acum nu ati avea timp sa va dati mana cu mana si sa sfasiati biata femeie care a avut curaj sa si descarce sufletul aici ...
deci .ATENTIE .....REAUA DE AMANTA ABIA ASTEAPTA SA L FURE PE SOTUL MINUNAT DE MULTUMIT DE ATENTIA VOASTRA ...CAT VOI STATI AICI SI O FACETI BUCATI PE EA ...POATE ALTA COMPLOTEAZA IMPOTRIVA FERICIRII VOASTRE
cl2010
Postat pe 3 Februarie 2011 21:04
De la: pickard, la data 2011-02-03 16:33:10
bag de seama cava descurcati si singure ca sa va satisfaceti

ai vreo urma de regret ????
contesina
Postat pe 3 Februarie 2011 21:05
De la: vitamina_c, la data 2011-02-03 15:03:24
De la: pickard, la data 2011-02-03 15:01:48restul le mai discutam ,
asteptam cu interes si alte detalii avand in vedere ca inevitabil vom ajunge toti la etatea de 50 de ani daca nu murim intre timp!

dupa 50 de ani si tarifele sunt mai mici!

da, si nu le mai plateste aceeasi persoana
Histria
Postat pe 3 Februarie 2011 21:06
De la: ironia, la data 2011-02-03 13:25:07
De la: The_King, la data 2011-02-03 12:50:41
iote mai ce buna esti tu, ai raspuns la toate ia vino la o cafea sa vedem mai in detaliu apropo, tocmai pentru ca aveam raspuns la toate

motto-ul meu este
Cand sunt buna, sunt buna dar cand sunt rea sunt perfecta!

fii putin rea pentru inceput sa vedem cum e. putin ca mai stii, oi sari cu cutitul ceva
Histria
Postat pe 3 Februarie 2011 21:08
De la: cl2010, la data 2011-02-03 21:04:22
deci .ATENTIE .....REAUA DE AMANTA ABIA ASTEAPTA SA L FURE PE SOTUL MINUNAT DE MULTUMIT DE ATENTIA VOASTRA ...CAT VOI STATI AICI SI O FACETI BUCATI PE EA ...POATE ALTA COMPLOTEAZA IMPOTRIVA FERICIRII VOASTRE

al meu e langa mine, cu telecomanda'n mana....si e atat de absorbit...incat il intreb acu'...se uita la tv, sau se converseaza telepatic cu vreuna????
miss_darine
Postat pe 3 Februarie 2011 21:08
De la: pickard, la data 2011-02-03 14:55:52
De la: contesina, la data 2011-02-03 14:51:10
De la: pickard, la data 2011-02-03 14:29:31
De la: ironia, la data 2011-02-03 14:21:52
De la: cl2010, la data 2011-02-03 13:46:44eu sunt fericita

mai ca ai devenit cam obsesiva....imi aduc aminte cand am vazut-o pe madalina manole la maruta si zicea mereu ca-i fericita...si pe unde am mai vazut-o tot asa..i-am spus unei prietene ..ma da asta chiar crede ca nu vedem si dincolo de fatada?...ai vazut cat de fericita a fost si cum a incheiat cu viata?cred ca de prea multa fericire!

ironio! nu stiu ce sa zic! despre madalina manole si eu eram contrariat ca prea insista cu fericirea cand ea era cu creierul in pioneze

Biata de ea, poate chiar incerca sa se convinga ca+i fericita !
De fapt ce-i fericirea??? he, he,he....vorbe....

exact! ce e fericirea ? madalina argumenta chiar pentru ca a fost intrebata , ca e fericita pentru ca are un copil, sot etc o prostie ! pentru ca sotul e un papagal, si copilul este bolnav,de fapt este din nastere bolnav... cum poti fi fericita cu un asemenea papagal ca sot?!

raule !!!
contesina
Postat pe 3 Februarie 2011 21:09
De la: cl2010, la data 2011-02-03 21:04:22doamnelor ...dragutelor ...
acum cand eu plang de mi seaca glandele lacrimale de dorul amantului voi oare nu aveati alta treaba >>?????sa va alintati iubitul ,sa -i pregatiti un ceai cu miere si lamaie ,si sa il duceti la fotoliul unde urmareste meciul sau sa va faceti frumoase ca sa veniti apoi sa l imbratisati cu toata caldura....chestii de astea pe care le face o sotie ,,iubitoare??...se pare ca nu ..altfel acum nu ati avea timp sa va dati mana cu mana si sa sfasiati biata femeie care a avut curaj sa si descarce sufletul aici ...

ops ...are dreptate fata
kudika195501
Postat pe 3 Februarie 2011 21:09
De la: miss_darine, la data 2011-02-03 21:08:27

al meu e langa mine, cu telecomanda'n mana....si e atat de absorbit...incat il intreb acu'...se uita la tv, sau se converseaza telepatic cu vreuna????

pocneste-l cu telecomanda dupa ceafa. daca e nervos e in telepatie (adica l-ai deranjat ) daca zice: dar ce-am facut iubi e tooot al tau
Histria
Postat pe 3 Februarie 2011 21:10
De la: miss_darine, la data 2011-02-03 21:08:27

al meu manca seminte dar lasa ca merg eu sa-i fac felu' mai tarziu
mimi_ca29
Postat pe 3 Februarie 2011 21:11
sincer nu stiu de ce lumea este asa rece cu tine....nu ai nevoie de un psiholog ai nevoie de timp sa iti dai seama cu adevarat ce vrei...si daca cu adevarat il iubesti cum spui si el se poarta frumos cu tine si te iubeste lupta pt el....oamanii se mai despart sunt atatea cazuri...nu inseamna cu tu ai fii devina.daca va iubiti cu adevarat luptati pentru voi si la un moment dat trebuie sa aleaga pe una din voi ca doar nu o sa stai toata viata amanata
stelutzza
Postat pe 3 Februarie 2011 21:45
De la: cl2010, la data 2011-02-03 21:04:22doamnelor ...dragutelor ...

nu pisi...astea-s treburile amantei!
apropo de rea ce mi-s imi face el ceiutu si masajul!
pana face ceaiul ma mai amuz cu tine...
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 22:05
De la: stelutzza, la data 2011-02-03 21:45:04sincer nu stiu de ce lumea este asa rece cu tine....nu ai nevoie de un psiholog ai nevoie de timp sa iti dai seama cu adevarat ce vrei...si daca cu adevarat il iubesti cum spui si el se poarta frumos cu tine si te iubeste lupta pt el....oamanii se mai despart sunt atatea cazuri...nu inseamna cu tu ai fii devina.daca va iubiti cu adevarat luptati pentru voi si la un moment dat trebuie sa aleaga pe una din voi ca doar nu o sa stai toata viata amanata

Multumesc, cred ca ai dreptate, timpul isi va spune cuvantul...
matzu_2005
Postat pe 4 Februarie 2011 01:58
De la: miss_darine, la data 2011-02-03 20:26:59

darine... .......ia sa ma uit io...mai atent....
inseamna ca...d-aia rupe...jlipii
eu_ovidiu
Postat pe 4 Februarie 2011 02:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iulya si Fusun_ge 134 De la: Fusun_ge 31 Ianuarie 2014 17:32
pot sa am incredere? 32 De la: kudika418943 30 Septembrie 2011 18:22
a fost demult...a fost ieri...e in fiecare zi,, 19 De la: jenesaispas 31 Decembrie 2008 12:44
Nedumerire 4 De la: quantex 8 Septembrie 2009 13:19
Buna fetelor.Am o idee.. 7 De la: me_Pau 9 Februarie 2009 14:52