Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat casatorit

De la: miss_darine, la data 2011-02-02 12:51:51care din exemplele pe care ti le-am dat eu?

ai uitat s-o mentionezi pe blonda pitzi de la 2
battleofwits
Postat pe 2 Februarie 2011 12:54
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 12:47:12
De la: ironia, la data 2011-02-02 12:40:09
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 12:27:07
De la: vitamina_c, la data 2011-02-02 12:25:00
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 12:09:42Eu ma opresc din commenturi pentru ca pur si simplu s-a divagat mult de la subiect. Cine doreste pe viitor sa ma mai insulte sau ce i-o mai trece prin cap n-are decat.
Pana una alta las apele sa se linisteasca si distensele doamne sa se racoreasca pe seama mea.
Cand o sa aveti intr-adevar ceva de spus o sa va acord toata atentia de care aveti nevoie.
Pana atunci insa va recomand ca lectura, ''Codul bunelor maniere''.
E amuzant cum s-a trezit o singura persoana sa ma combata cu jigniri crezand ca ma voi speria si voi fugi de frica. In fine... Traim intr-o tara libera cu dreptul la exprimare.
E alegerea fiecaruia cat de mult bun simt vrea sa foloseasca sau nu fiecare in exprimarea sa.

m-ai jignit in toate postarile tale iar acum o dai de pereti! exact ce spuneam alta carpa de barbat! numai bun de facut amant!

Nu multumesc! Sunt destui care ar vrea sa-ti faca pe plac! Cauta in alta parte..

pe cat vrei sa pari de sensibil/a pe atat esti de artagos/asa ...poate n-ar fi rau sa iti recitesti posturile de pe acest topic...in care tu esti cel care ataca cu un limbaj nu tocmai potrivit unui domn.doamne...de ce nu...

Nu cred ca m-am apucat sa bat campii doar asa ca n-aveam ce face. Nu puteam insa nici sa stau cu mana in sîn si sa ma uit cum o distinsa doamna imi arunca cu mizerii. Ganditi-va totusi..
Sa fiii domn sau ''doamna'' (cum m-i se mai spune mai nou) nu presupune sa inghiti toate jignirile care t-i se aduc, indiferent pentru ce motiv.

..............si analfabet pe deasupra!
vitamina_c
Postat pe 2 Februarie 2011 12:56
De la: vitamina_c, la data 2011-02-02 12:56:17
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 12:47:12
De la: ironia, la data 2011-02-02 12:40:09
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 12:27:07
De la: vitamina_c, la data 2011-02-02 12:25:00
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 12:09:42Eu ma opresc din commenturi pentru ca pur si simplu s-a divagat mult de la subiect. Cine doreste pe viitor sa ma mai insulte sau ce i-o mai trece prin cap n-are decat.
Pana una alta las apele sa se linisteasca si distensele doamne sa se racoreasca pe seama mea.
Cand o sa aveti intr-adevar ceva de spus o sa va acord toata atentia de care aveti nevoie.
Pana atunci insa va recomand ca lectura, ''Codul bunelor maniere''.
E amuzant cum s-a trezit o singura persoana sa ma combata cu jigniri crezand ca ma voi speria si voi fugi de frica. In fine... Traim intr-o tara libera cu dreptul la exprimare.
E alegerea fiecaruia cat de mult bun simt vrea sa foloseasca sau nu fiecare in exprimarea sa.

m-ai jignit in toate postarile tale iar acum o dai de pereti! exact ce spuneam alta carpa de barbat! numai bun de facut amant!

Nu multumesc! Sunt destui care ar vrea sa-ti faca pe plac! Cauta in alta parte..

pe cat vrei sa pari de sensibil/a pe atat esti de artagos/asa ...poate n-ar fi rau sa iti recitesti posturile de pe acest topic...in care tu esti cel care ataca cu un limbaj nu tocmai potrivit unui domn.doamne...de ce nu...

Nu cred ca m-am apucat sa bat campii doar asa ca n-aveam ce face. Nu puteam insa nici sa stau cu mana in sîn si sa ma uit cum o distinsa doamna imi arunca cu mizerii. Ganditi-va totusi..
Sa fiii domn sau ''doamna'' (cum m-i se mai spune mai nou) nu presupune sa inghiti toate jignirile care t-i se aduc, indiferent pentru ce motiv.

..............si analfabet pe deasupra!

Shhh
rashela
Postat pe 2 Februarie 2011 12:56
De la: battleofwits, la data 2011-02-02 12:54:03
ai uitat s-o mentionezi pe blonda pitzi de la 2

pe aia n-am remarcat-o
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 12:57
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 12:57:16
pe aia n-am remarcat-o

pai daca nu ai ochiul format ca mine
battleofwits
Postat pe 2 Februarie 2011 12:58
De la: rashela, la data 2011-02-02 12:51:10

Pai asta fac EI, Missy. ELE nu fac asta si de o ea era vorba aici. Domnul citat de tine, ne-a demonstrat inca o data ca barbatul nu iarta, pe cand femeia.. offf, Doamne!

publicul meu tinta era domnul care zice ca nu e o EA
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 12:58
De la: battleofwits, la data 2011-02-02 12:58:12
pai daca nu ai ochiul format ca mine

adevarul este ca daca'l aveai vecin pe jason statham...sa vezi ce repede'l remarcam
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 13:00
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 13:00:20adevarul este ca daca'l aveai vecin pe jason statham...sa vezi ce repede'l remarcam

tocmai ce am vazut filmul ...mecanicul
battleofwits
Postat pe 2 Februarie 2011 13:02
De la: battleofwits, la data 2011-02-02 13:02:49

si io...ieri
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 13:04
Dragii mei...am obosit sa va tot explic, sunteti 100 contra 1, nici nu am timp sa va citesc toate comentariile, chiar trebuie sa ne certam ca la usa cortului puneti-va si in situatia mea si analizati bine sitatia si apoi trageti linie...nevestele nu au drepturi asupra barbatilor si nici invers, suntem oameni si avem sentimente...eu am nevoie de parerile voastre, nu de jugniri, nu vreau sa stiu cine castiga, nu vreau sa stiu cat de nemernica sunt, pentru ca stiu ca nu e deloc ok ce fac, dar...ganditi-va cate lucruri am facut cu el pana acum si cate am realizat impreuna, cand m-am mutat aici nu aveam nici macar o lingura sau o cana din ce bea apa, practic am luat-o de la zero...el avea tot confortul acasa, dar totusi ''m-a luat sub aripa lui'' si m-a ocrotit si o face si acum, stiti ce inseamna ca el sa se bucure cu amanta ca si-au cumparat perdea cateva zile la rand????? stiti ce inseamna ca tampita de amanta sa-l dea afara din casa si el sa se intoarca? stiti ce inseamna sa ne bucuram ca mancam impreuna? stiti ce inseamna sa va bucurati ca celalalt e fericit langa voi sau sa vi se rupa sufletul sa-l vedeti trist? stiti ce inseamna sa iubiti???? puneti-va cu totii intrebarea asta....ce inseamna iubirea si noi chiar iubim cu adevarat? daca cel de langa noi ar pati ceva rau am ramane sa avem grija de el toata viata?? iubiti cu adevarat doar atunci cand sunteti fericit de fericirea ceiluilalt, chiar daca pretul ar fi sa-l vedeti in bratele altei femei....in felul asta iubesc eu, ma las pe mine sa-l vad pe el fericit, daca el mi-ar spune ca e fericit cu sotia eu sau cu o alta eu as pleca din viata lui si m-a jur ca mi-as da si viata pentru el sau pentru cel mic, iar eu daca as pati ceva rau, el ar proceda la fel...mi-a demonstrat asta, de asta nu vreau sa renunt la el pentru ca as ramane cu regretul in suflet tot restul vietii ca ''daca''
eu nu le condamn pe sotii ca au si ele dreptatea lor, au trecut prin bune si prin rele, dar....credeti-ma ca unele sotii chiar au de invatat multe de la o amanta si nu ma refer la sex....
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 13:05
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 13:04:25

si io...ieri

ce se mai alergau ..hi hi hi
battleofwits
Postat pe 2 Februarie 2011 13:06
Am auzit singura vorba inteleapta pe ziua de azi: sa facem pace!
Deci fiind in cauza voi face primul pas.
Recunosc ca discutiile au luat o turnura nu prea placuta iar topicul, indiferent de argumentatii pro sau contra, a ajuns un soi de camp de batalie la care ma fac direct partas. Vina imi apartine pentru ca am lasat lucrurile sa evolueze pe aceasta directie. Poate nu mi-am dat seama pe moment dar era de preferat sa ma opresc de la inceput indiferent daca aveam sau nu dreptate. A mai spus cineva aici ca m-am bagat ca o ''catza'' intre femei. Desi nu-mi pica bine, are dreptate. Nu stiu de ce naiba imi bat capul sa explic una si alta iar apoi sa ajung sa jignesc persoane pe care nu le cunosc, sa raspund cu aceeasi moned, s.a.m.d.
Pentru toti cei care i-am jignit sau s-au simtit jigniti le adresez scuzele mele sicere. Nu are rost sa continuam aceasta tiganie. Indiferent ca aveti sau nu dreptate, propun sa ne exprimam opiniile intr-un mod civilizat (nu cum am facut eu) asa cum de altfel ar fi cel mai potrivit mod de-a o face.
Inca odata imi cer scuze pentru ca v-am jignit!
Adresez scuzele in special lui Vtamyn_C pentru ca recunosc ca am intrecut rau masura.
Va multumesc pentru intelegere.
R0MW4LD
Postat pe 2 Februarie 2011 13:06
De la: matzu_2005, la data 2011-02-02 13:05:58nici nu am timp sa va citesc toate comentariile,

bine ca ai timp sa postezi!asta-i important!
si tu ai foarte multe de invatat de la o femeie casatorita...aaa si sa nu uitam el este cel mai castigat dintre tine si sotie...nu-i frumos ca el sa aibe parte de 2 iubiri ..si iubirea lui sa o imparta in 2...ce bun samaritean este el!
ironia
Postat pe 2 Februarie 2011 13:23
draga mea
am citit ...cu placere chiar, cum iti aperi dreptul de a fi fericita !!!!! si nu pot spune decat ca te admir .Din nefericire pentru acele doamne casatorite dar atat de rele si artagoase cred ca ele nu au simtit nicioadata cat de bine e sa fi iubit .... dar sunt convinsa ca nici de iubire neconditionata nu stiu sa dea dovada .LE COMPATIMESC PE CELE CARE AU REUSIT SA STRANGA ATATA RANCHIUNA IN INIMA INCAT SA FIE CAPABILE SA O REVERSE CU ATATA PATOS AICI ...Poate dara ar mai sti sa iubeasca un om doar pentru al sti pe el fericit ,fara sa ceara nimic in schimb dar stiind sa se bucure de iubirea pe care o primesc tocmai pentru ca nu pretind cau dreptul la ea ...
asa ca .....parerea mea ..nu sfatul meu ca nu sunt eu in masura sa dau sfaturi ..e FI FERICITA.IUBESTE-L ARATA I ASTA SI BUCURA TE DE IUBIREA LUI .
ATUNCI CAND ANII VOR TRECE ..MACAR VEI AVEA CE TI AMINTI ,nu exista reteta pentru fericire ,dar nici garantii ca vei putea fi toata viata fericita ,Casatorita sau nu ,amanta ,sau nevasta fericita sau nefericita ,viata trece ,,,

cl2010
Postat pe 2 Februarie 2011 13:48
De la: battleofwits, la data 2011-02-02 13:06:03
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 13:04:25

si io...ieri

ce se mai alergau ..hi hi hi

eu am crezut ca sunt la...the transporter 4...pe mine chiar m-au dezamagit ultimele lui filme
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 14:01
De la: cl2010, la data 2011-02-02 13:48:36draga mea
am citit ...cu placere chiar, cum iti aperi dreptul de a fi fericita !!!!! si nu pot spune decat ca te admir .Din nefericire pentru acele doamne casatorite dar atat de rele si artagoase cred ca ele nu au simtit nicioadata cat de bine e sa fi iubit .... dar sunt convinsa ca nici de iubire neconditionata nu stiu sa dea dovada .LE COMPATIMESC PE CELE CARE AU REUSIT SA STRANGA ATATA RANCHIUNA IN INIMA INCAT SA FIE CAPABILE SA O REVERSE CU ATATA PATOS AICI ...Poate dara ar mai sti sa iubeasca un om doar pentru al sti pe el fericit ,fara sa ceara nimic in schimb dar stiind sa se bucure de iubirea pe care o primesc tocmai pentru ca nu pretind cau dreptul la ea ...
asa ca .....parerea mea ..nu sfatul meu ca nu sunt eu in masura sa dau sfaturi ..e FI FERICITA.IUBESTE-L ARATA I ASTA SI BUCURA TE DE IUBIREA LUI .
ATUNCI CAND ANII VOR TRECE ..MACAR VEI AVEA CE TI AMINTI ,nu exista reteta pentru fericire ,dar nici garantii ca vei putea fi toata viata fericita ,Casatorita sau nu ,amanta ,sau nevasta fericita sau nefericita ,viata trece ,,,

doamna draga...mi se pare hilar ceea ce postati dvs acum...citind postul dvs nu pot sa trag decat o concluzie mai ampla..femeile care sunt casatorite sunt rele..artagoase...si n-au cunoscut iubirea...si nici nu sunt in stare sa ofere iubire neconditioanata...
pe cand amanta este cea buna...cea care iubeste cu patos si neconditionat...ba mai mult accespta sa fie iubita doar cadn are timp de ea domnul sotiei incornorate...doamne ce femei bune...

eu le-as ruga pe doamnele astea bune ...amante...sa indrazneasca macar 1-2 sa refuze sexul...sa indrazneasca sa nu asculte suferinta barbatilor casatoriti...si mai ales...sa ii ia acasa pentru vreun an...2 ...si eventual sa le creasca si copii...si apoi mai vedem cum or sa mai vina ele sa ne impartaseasca bucuria lor de a fi amante!
ironia
Postat pe 2 Februarie 2011 14:02
am citit ...cu placere chiar, cum iti aperi dreptul de a fi fericita !!!!! si nu pot spune decat ca te admir .Din nefericire pentru acele doamne casatorite dar atat de rele si artagoase cred ca ele nu au simtit nicioadata cat de bine e sa fi iubit .... dar sunt convinsa ca nici de iubire neconditionata nu stiu sa dea dovada

hai ca esti adevarata ...te rog zi zau cu limba scoasa si dupa aceea repeta cu intonatie..... femeile casatorite nu stiu sa iubeasca si nu se lasa iubite
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 14:05
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 14:05:09
am citit ...cu placere chiar, cum iti aperi dreptul de a fi fericita !!!!! si nu pot spune decat ca te admir .Din nefericire pentru acele doamne casatorite dar atat de rele si artagoase cred ca ele nu au simtit nicioadata cat de bine e sa fi iubit .... dar sunt convinsa ca nici de iubire neconditionata nu stiu sa dea dovada

hai ca esti adevarata ...te rog zi zau cu limba scoasa si dupa aceea repeta cu intonatie..... femeile casatorite nu stiu sa iubeasca si nu se lasa iubite

nu-i asa ca si dansa este un fel de amanta sub acoperire?
ironia
Postat pe 2 Februarie 2011 14:07
De la: ironia, la data 2011-02-02 14:07:26

noi nu ne-am prins ca are un rol pur decorativ in viata unui mascul casatorit si nefericit
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 14:09
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 14:09:51

noi nu ne-am prins ca are un rol pur decorativ in viata unui mascul casatorit si nefericit

nu fi rea!
ironia
Postat pe 2 Februarie 2011 14:11
ok, eu una deja m-am plictisit de topicul acesta...nu inainte de a incheia apoteotic...dragele mele amante, iubire exista de dinaintea erei noastre...nu ati inventat voi nici apa calda si nici roata...DAR...atat timp cat va claditi universul vostru perfect pe nefericirea altora, aceasta mare iubire va fi intotdeauna una gaunoasa...punct
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 14:15
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 14:15:08ok, eu una deja m-am plictisit de topicul acesta...nu inainte de a incheia apoteotic...dragele mele amante, iubire exista de dinaintea erei noastre...nu ati inventat voi nici apa calda si nici roata...DAR...atat timp cat va claditi universul vostru perfect pe nefericirea altora, aceasta mare iubire va fi intotdeauna una gaunoasa...punct

ehh...draga mea...eu inca astept cu nerabdare sa mi se mai explice ...cum daca ele... sunt atat de bune si sotiile ale dreacu...cum pot ei barbatii sa rateze fericirea?cum de accepta sa fie legati de nenorocitele alea de sotii care nu ii inteleg?cum isi refuza ei dreptul la fericire totala?
ironia
Postat pe 2 Februarie 2011 14:19
De la: ironia, la data 2011-02-02 14:19:34

ehh...draga mea...eu inca astept cu nerabdare sa mi se mai explice ...cum daca ele... sunt atat de bune si sotiile ale dreacu...cum pot ei barbatii sa rateze fericirea?cum de accepta sa fie legati de nenorocitele alea de sotii care nu ii inteleg?cum isi refuza ei dreptul la fericire totala?

e ca si cum as intreba mitomanul de ce minte...cam asta astepti tu
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 14:26
De la: matzu_2005, la data 2011-02-02 10:54:21De unde am plecat si unde am ajuns....
ATENTIE!!!!! mai bine schimbam numele subiectului si punem asa: ''Sotii contra amante?'' Vreti? Va surade ideea? HA?????
NU exista soti contra amante pentru ca daca o sotie stie ce ii trebuie sotului el nu va cauta nimic nicionata niciunde.
kudika337129
Postat pe 2 Februarie 2011 14:38
De la: kudika337129, la data 2011-02-02 14:38:17
De la: matzu_2005, la data 2011-02-02 10:54:21De unde am plecat si unde am ajuns....
ATENTIE!!!!! mai bine schimbam numele subiectului si punem asa: ''Sotii contra amante?'' Vreti? Va surade ideea? HA?????
NU exista soti contra amante pentru ca daca o sotie stie ce ii trebuie sotului el nu va cauta nimic nicionata niciunde.

Soti sau sotii? La care din ei te referi mai exact?
rashela
Postat pe 2 Februarie 2011 14:41
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 14:26:06

e ca si cum as intreba mitomanul de ce minte...cam asta astepti tu

da...stiu...dar macar sa constientizeze ca nu se invart barbatii in jurul lor dejeaba!
ironia
Postat pe 2 Februarie 2011 14:59
De la: rashela, la data 2011-02-02 14:41:37
De la: kudika337129, la data 2011-02-02 14:38:17

Soti sau sotii? La care din ei te referi mai exact?

da ce conteaza un i in plus sau in minus?alege si tu ce vrei!
ironia
Postat pe 2 Februarie 2011 15:00
De la: rashela, la data 2011-02-02 12:51:10
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 12:49:12
De la: tonim69, la data 2011-02-02 12:43:51hihihihihi
am fost casatorit si , din fericire contractul a incetat in clipa in care am aflat ca are pe un altul .
crede-ma ca nimic nu poate tine un barbat langa cineva pe care nu o iubeste., chiar daca a ubit-o .
asa ca n-ai decat matzo sau ce specie de animal te crezi , sa te coplaci in situatia in care te complaci , si sa nu cauti sprijin sau justificari pe aici . nu vei gasi decat ceea ce meriti

quod erat demonstrandum...un barbat care n-a suportat minciuna si prefacatoria...a facut ceea ce face orice om normal...taie de la radacina si o ia de la capat

Pai asta fac EI, Missy. ELE nu fac asta si de o ea era vorba aici. Domnul citat de tine, ne-a demonstrat inca o data ca barbatul nu iarta, pe cand femeia.. offf, Doamne!

merci. nu neaparat despre mine este vorba. pur si simplu nu inteleg cum se poat complace cineva intr-o atare situatie .
duduia de mai jos spune ca se iubesc de nu mai pot , ca e fericit cu ea si trist cand vine e la nevasta . cine- tine legat de nevasta ????

De la: matzu_2005, la data 2011-02-02 13:05:58? stiti ce inseamna sa ne bucuram ca mancam impreuna? stiti ce inseamna sa va bucurati ca celalalt e fericit langa voi sau sa vi se rupa sufletul sa-l vedeti trist? stiti ce inseamna sa iubiti???? puneti-va cu totii intrebarea asta....ce inseamna iubirea si noi chiar iubim cu adevarat? daca cel de langa noi ar pati ceva rau am ramane sa avem grija de el toata viata?? iubiti cu adevarat doar atunci cand sunteti fericit de fericirea ceiluilalt, chiar daca pretul ar fi sa-l vedeti in bratele altei femei....in felul asta iubesc eu, ma las pe mine sa-l vad pe el fericit, daca el mi-ar spune ca e fericit cu sotia eu sau cu o alta eu as pleca din viata lui si m-a jur ca mi-as da si viata pentru el sau pentru cel mic, iar eu daca as pati ceva rau, el ar proceda la fel...mi-a demonstrat asta, de asta nu vreau sa renunt la el pentru ca as ramane cu regretul in suflet tot restul vietii ca ''daca''
eu nu le condamn pe sotii ca au si ele dreptatea lor, au trecut prin bune si prin rele, dar....credeti-ma ca unele sotii chiar au de invatat multe de la o amanta si nu ma refer la sex....

si daca e asa cum afirmi tu , de ce mai sta casatorit si se impate intre tine si nevasta ?
il tine cineva cu sila ? e intretinut ?
sau pur si simplu ii place sa suga la doua oi ?
tonim69
Postat pe 2 Februarie 2011 16:37

dragelor .degeaba va ascutiti gherutele sa ma sfasiati ...
viata si meseria m-au invatat ca cel mai bine e sa i lasi pe altii sa judece ,,tu doar asculta si...invata
deci ....nu s amanta sub acoperire .SUNT femeie ..PUR SI SIMPLU
in al doilea rand ,nu m am nascut amanta si nici nu port vreun insemn ...DESI SUNT SIGURA CA ATI FI FERICITE DACA AS PURTA UN DIRECT PE PIELE ... .acum cativa ani eram si eu o sotie disperata ca vata din familie este o insiruire de compromisuri i a se citi mai ales acceptarea din spirit de sacrificiu pe altarul sfant al familiei a unui numar suficient de amante si alte capricii.dar de,,asa cum sta bine unei doamne casatorite si cu copii am mers mai departe asteptand sotul risipitor sa se intoarca acasa ,si sa i treaca si sa se maturizeze ..ceea ce nu sa intamplat .
Un timp am plans .l am condamnat pe el ,pe ele ,dar pe mine ..nu .NORMAL ,,,NU??
apoi am hotarat ca totusi ar fi timpul sa fac ceva cu viata mea ca uite copii au crescut SI PE MINE M A COPLESIT SINGURATATEA IN DOI
Am vrut sa divortam ,dar el nu ....pentru ca aveam rate impreuna ,copii impreuna ,casa si masina impreuna
Si au mai trecut niste ani ,urati cu certuri si mizerii ,dar cu statutul de DOAMNA inca neatins .CE DACA nu ne mai priveam ,nu ne mai atingeam ,ce daca pana si o simpla omleta nu mai stiam sa fac ce daca copii asistau la schimburile de replici taioase sau de priviri urate ,,,
aveau parintii impreuna si conform parerilor de pe aici asta ar fi trebuit sa i fereasca de suferinte ...
aiurea ...
in ziua cand fiul meu cel mare a facut 16 ani ,,a venit serios la mine si m a intrebat ,,auzi mama ,.tu cat mai ai de gand sa ti bati joc de viata ta???
POATE NU CREDETI DAR A FOST UN DUS TAREEE RECE PENTRU MINE .
Atunci am luat hotararea sa rup acel act ,total neaducator de fercire eterna si de garantia ca voi fi o femeie fericita pana la adanci batraneti .
asta e
de atunci viata mi a aratat ca nu am gresit ca am luat acea hotarare ,copii sunt linistiti ,o vad pe mama lor vesela .si fara chef de cearta iar eu ,chia daca am niste ani ..nu ma mai simt urata grasa si inutila .

.am avut insa timp sa analizez ,,sa aflu de ce nu a mers casnicia ,,
aveam placeri diferite ,pasiuni diferite nevoi emotionale diferite.si .,,nu aveam niciunul rabdarea sa comunicam ,uitasem sa ne uibim ,uitasem sa ne privim frumos ,sa ne vorbim frumos ,sa ne sarutam dimineala cand iesim din casa si sa ne strangem in brate .cred ca am avut amandoi o parte de vina .actul ce casatorie nu se da cu instructiuni de folosire si nici nu ne nastem gata maturi sa stim ce vrem ..am fost de multe ori neintelegatoare .....poate uneori artagoasa ,poate imi doream sa fiu altfel iubita altfel apreciata ,,,poate si in cazul lui era la fel ,,nu stiu ,,nu am aflat pentru ca nu stiam sa comunicam .
UN lucru e insa sigur ....nu mai ma regaseam in aceea casnicie ,si i am pus cap ,
CE am facut de atunci?????am trait !!!!am invatat din propriile greseli ,am invatat sa l apreciez pe cel de langa mine ,sa l iubesc fara sa i pretind dovezi de iubire dar le am primit in fiiecare clipa ,,poate pentru ca acum ,stiu sa comunic sunt fericita cand simt ca l am putut face fericit si mai ales sunt fericita cand vad cat de mult se straduie sa mi arate in fiecare clipa cat e de fericit langa mine si cat de bine ii facea asta .
VA intrebati dca e casatorit ......da ,,este ...dar din motive pe care amandoi le stim nu poate divorta ,l am inteles si nu i cer sa faca asta .IDEILE ACELea CU DISTRUSUL CASNICIEI NU MI LE SPUNETI ...E SI ACOLO O CASNICIE MOARTA ....NU DE IERI ..DE MULT ,,,,,ma mir insa cum sotia nu a simtit nimic pana acum ,,,,,poate ...nici nu i pasa ,,cine stie ,pentru ca eu ,in viata de sotie am stiut cand ,,a aparut amanta ...
GATA . ma opresc aici ....sunt convinsa ca deja vreti sa mi sariti la gat sa mi aruncati in fata toate cuvintele urate pe care le stiti ...
nu aveti decat ,,,sunteti libere sa faceti ce va indeamna propria constiinta ,,,eu sunt fericita ,m face fericita privirea lui cand intra in casa si tot ccea ce inseamna lucrurile marunte care compun aceasta relatie .SI SINCER ,IN TOTI ANII MEI DE SOTIE NU AM FOST MAI FERICITA DECAT ACUM
deci ..liber doamnelor la sfasiat ......
cl2010
Postat pe 2 Februarie 2011 16:39
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 14:15:08ok, eu una deja m-am plictisit de topicul acesta...nu inainte de a incheia apoteotic...dragele mele amante, iubire exista de dinaintea erei noastre...nu ati inventat voi nici apa calda si nici roata...DAR...atat timp cat va claditi universul vostru perfect pe nefericirea altora, aceasta mare iubire va fi intotdeauna una gaunoasa...punct

nu vreau sa raman datoare cu un raspuns
nu toate sotiile sunt ale dreacu .doar o parte!! cum nici toti tipii casatoriti cu amante nu sunt nefericiti in casnicie ..doar o parte ...
nu toate sotiile au uitat sa fie femei ,,,,doar o parte
nu toti sotii sunt victime ale nenorocitelor de sotii .doar o parte
fiecare caz e aparte ,nu e locul sa dezbatem asta .doar ca uneori sunt sotii minunate care au soti minunati si pe aceea ii felicit din toata inima .si alteori ...nu...asta e ,fiecare cu propriul destin.
sunt femei minunate care au avut norocul sa nu intalneasca un om cu care sa se potriveasca ,chiar daca poate si acela este un om minunat ,,,,,sunt cazuri si cazuri
si de ce nu divorteaza unii barbati??????
aici doar ei pot raspunde .cunosti insa femei nefericite in casnicie care nu divorteaza ?????
poate sti si de ce.......
fiecare om are are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui .
cl2010
Postat pe 2 Februarie 2011 16:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare am voie sa-l iubesc?? 55 De la: ella_pustoaik 25 Iunie 2010 13:59
de ce asa? 13 De la: TheMasquerade 29 Iulie 2009 23:01
eu romanca....el italia 17 De la: kudika226898 16 Martie 2011 07:03
sal 6 De la: kudika_4671 11 Aprilie 2012 22:57
buna,eu sunt rac el e leu eu il iubesc din toata inima,el ast sa-i dovedesc... 24 De la: jermaine168 28 Aprilie 2009 21:29