Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat casatorit

It is not a lack of love, but a lack of friendship that makes unhappy marriages zice un filozof , si mare dreptate are .
iar tu , nu esti amanta , dar esti amanta iar el te iubeste dar nu poate , char daca cascatoria lui e moartaaa....
bleah , sunt satul de mizerii din astea . aceeasi scuza puerila invariabila : ma iubeste , dar......... si dupa dar de la caz la persoana
nu am nimic impotriva voasta , in unele cazuri char se intampla ca individul/indivoda sa divorteze si sa se casatoreasca cu voi , cele de pe partea cealata a baricadeei , dar despre celelate care tac , inghit si ii cauta scuze nu pot spune decat ca va lipseste stima de sine
va meritati soarta fetelor cu varf si indesat
tonim69
Postat pe 2 Februarie 2011 16:55
Cui foloseste acest circ? Pentru ce atatea jigniri si atacuri la persoana? Cine are ceva de spus sa spuna si sa aduca si argunente, cine nu are replica sa nu folosesca invective....Totul capata un iz de emisiune gen "Sa te prezint parintilor" (parca asa se numea, nu?) ...Si sincer, ma mir de voi, oameni buni.
contesina
Postat pe 2 Februarie 2011 16:57
De la: cl2010, la data 2011-02-02 16:39:21.acum cativa ani eram si eu o sotie disperata ...
...
in ziua cand fiul meu cel mare a facut 16 ani ,,a venit serios la mine si m a intrebat ,,auzi mama ,.tu cat mai ai de gand sa ti bati joc de viata ta???
POATE NU CREDETI DAR A FOST UN DUS TAREEE RECE PENTRU MINE .
....
CE am facut de atunci?????am trait !!!!am invatat din propriile greseli ,am invatat sa l apreciez pe cel de langa mine ,sa l iubesc fara sa i pretind dovezi de iubire dar le am primit in fiiecare clipa ,,poate pentru ca acum ,stiu sa comunic sunt fericita cand simt ca l am putut face fericit si mai ales sunt fericita cand vad cat de mult se straduie sa mi arate in fiecare clipa cat e de fericit langa mine si cat de bine ii facea asta .
VA intrebati dca e casatorit ......da ,,este ...dar din motive pe care amandoi le stim nu poate divorta ,l am inteles si nu i cer sa faca asta .IDEILE ACELea CU DISTRUSUL CASNICIEI NU MI LE SPUNETI ...E SI ACOLO O CASNICIE MOARTA ....NU DE IERI ..DE MULT ,,,,,ma mir insa cum sotia nu a simtit nimic pana acum ,,,,,poate ...nici nu i pasa ,,cine stie ,pentru ca eu ,in viata de sotie am stiut cand ,,a aparut amanta ...
SI SINCER ,IN TOTI ANII MEI DE SOTIE NU AM FOST MAI FERICITA DECAT ACUM
deci ..liber doamnelor la sfasiat ......

ok...eu nu ma apuc sa te sfasii...poate doar iti sar la jugulara, ca sunt leoaica
eu n-am facut decat sa spicuiesc ce mi s-a parut mai important...ai fost o sotie nefericita si inselata iar acu' esti o amanta fericita...deci ai fost de ambele parti ale baricadei...mi-as dori ca dupa alti 10 ani de "fericire" sa vi sa ne povestesti ce s-a ales de viata ta...atunci cand si copii au plecat fiecare pe drumul lui
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 20:28
miiiiiiiiss!!!!!!!!!!!!!! missed me? :D
greierash_is_back
Postat pe 2 Februarie 2011 20:30
De la: greierash_is_back, la data 2011-02-02 20:30:28miiiiiiiiss!!!!!!!!!!!!!! missed me? :D

aceeasi zapacita ai ramas te-am tzucat de zor si duminica pe nush ce topic, da' n-ai avut ochi pt mine...welcome back...chiar mi-a fost dor de tine
miss_darine
Postat pe 2 Februarie 2011 20:34
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 20:34:51
De la: greierash_is_back, la data 2011-02-02 20:30:28miiiiiiiiss!!!!!!!!!!!!!! missed me? :D

aceeasi zapacita ai ramas te-am tzucat de zor si duminica pe nush ce topic, da' n-ai avut ochi pt mine...welcome back...chiar mi-a fost dor de tine

aoleu ! am facut eu asa ceva??? iarta-ma ....uite, ma revansez si mie mi-a fost dor de toate. sper sa gasesc timp sa intru iar
greierash_is_back
Postat pe 2 Februarie 2011 20:43
Cat de naiva esti... nu va divorta de sotia lui nicodata... pentru tine sau pentru altcineva. Pentru el nu esti decat o alta femeie care " a ridicat coada atunci cand a avut el chef".Din pacate toti barbatii sunt la fel. Isi inseala nevestele foarte usor. Sa-ti spunceva: ce leaga Dumnezeu foarte greu dezleaga omul . Ei au jurat in fata lui Dumnezeu atunci cand s-au casatorit. Nu se va desparti pentru tine si vrei sa stii de ce ? Pentru ca este un las. Ce a facut cu el poate vei face si cu altul la uin moment dat. Vrei un sfat: pleca ....pleaca cta mai departe de el. Refa-ti viata si nu mai cauta pe net. Intra in viata reala. nu-ti mai cauta perechea pe net....ca nu stii nicodata peste ce dai. si inca ceva.... nu-ti fie mila de sotia lui... sa-ti fie mila de tine... ti esti cea pacalita ...nu ea.
CREDE-MA, STIU CE VORBESC.
emma_niss
Postat pe 2 Februarie 2011 21:04
De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 09:39:22Buna, cu riscul de a fi judecata vreau sa va povestesc putin despre marea mea problema...am avut o relatie de 5 ani cu un baiat pe care l-am iubit, urma sa ne casatorim, dar s-a sfarsit totul inaintea acelui eveniment si pentru ca sufeream enorm am hotarat sa ies sa cunosc tipi poate totusi iese ceva, insa nu reuseam sa trec peste...trecuse mai bine de jumatate de an si eu tot singura eram inconjurata de multi prieteni si....l-am cunoscut pe EL pe net, un baiat neinteresant la prima vedere, insa...acum urmeaza povestea mea: el din capitala, eu dintr-un oras mai mic, s-a rugat de mine mult timp sa ne vedem si eu nu aveam chef, insa...intr-o seara i-am spus sa vina la mine sa ne cunoastem...era o nebunie, insa ne-am cunoscut si initial nu l-am placut, dar am tinut legatura, am vorbit mult la telefon si pe mess, ne-am mai vazut si uite asa m-am indragostit nebuneste....m-am dus la el dupa inca o luna unde am facut si dragoste, asta mi-a pus capac, insa aveam in suflet o tristete pe care nu o puteam descrie sau intelege, la putin timp am aflat ca ESTE CASATORIT si are si un copil...am suferit enorm, am vrut sa pun punct insa el a insistat foarte mult (cum fac toti barbatii casatoriti...ca nu o iubeste, ca ei nu fac sex, etc) si fara sa-mi dau seama m-am trezit ca fiind AMANTA..relatia noastra a inceput sa evolueze in sensul ca am inceput sa-i cunosc prietenii, o parte din rude si am ajuns sa renunt la tot: familie, prieteni, un job foarte bun si m-am mut in Bucuresti, sa locuim impreuna (sotia lui stie ca el lucreaza de noapte)...acum sora lui imi este prietena, este singurul meu sprijin si refugiu in afara de el...acum au inceput adevaratele probleme, ne descurcam foarte prost cu banii, m-am lovit cu capul de 1000 de defecte ale lui, dar il accept asa pentru ca il iubesc foarte mult...ideea este urmatoarea: el este alt om fata de cum il stiam eu si ciudat totusi il iubesc enorm...se cearta mereu cu sotia, insa nu vrea sa divorteze, dar nici eu nu-i voi cere asta vreodata, oscileaza cu mine...azi imi spune ca tine la mine, iar maine vine suparat si deprimat ...simt ca cedez psihic, insa nu pot sa pun punct sau poate nu vreau......am nevoie de niste sfaturi si nu de reprosuri sau critici pentru ca si eu am criticat-o pe o prietena de-a mea care era amanta si i-am spus ca eu niciodata nu voi fi cu un barbat insurat, insa se pare ca nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viata...tin sa precizez ca am trecut prin foarte multe piedici, eu le consideram incercari sau poate semne sa punem punct, dar....tot impreuna suntem...ce sa fac?? mi-e mila de sotia lui, dar ma gandesc si la mine, nu vreau sa destram o familie, dar nu se mai poate numi asa...sunt foarte confuza :( de aceea am nevoie de niste sfaturi va rog...va multumesc

Tu daca nu te poti hotara ce vrei si nici el nu pare prea hotarat, nu exista sfaturi. Decat sa stati asa in continuare, pe ascuns in stres si nervi. nasol, nu?
greierash_is_back
Postat pe 2 Februarie 2011 21:10
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 20:28:13
De la: cl2010, la data 2011-02-02 16:39:21.acum cativa ani eram si eu o sotie disperata ...
...
in ziua cand fiul meu cel mare a facut 16 ani ,,a venit serios la mine si m a intrebat ,,auzi mama ,.tu cat mai ai de gand sa ti bati joc de viata ta???
....
CE am facut de atunci?????am trait !!!!am invatat din propriile greseli ,am invatat sa l apreciez pe cel de langa mine ,sa l iubesc fara sa i pretind dovezi de iubire dar le am primit in fiiecare clipa ,,poate pentru ca acum ,stiu sa comunic sunt fericita cand simt ca l am putut face fericit si mai ales sunt fericita cand vad cat de mult se straduie sa mi arate in fiecare clipa cat e de fericit langa mine si cat de bine ii facea asta .
VA intrebati dca e casatorit ......da ,,este ...dar din motive pe care amandoi le stim nu poate divorta ,l am inteles si nu i cer sa faca asta .IDEILE ACELea CU DISTRUSUL CASNICIEI NU MI LE SPUNETI ...E SI ACOLO O CASNICIE MOARTA ....NU DE IERI ..DE MULT ,,,,,ma mir insa cum sotia nu a simtit nimic pana acum ,,,,,poate ...nici nu i pasa ,,cine stie ,pentru ca eu ,in viata de sotie am stiut cand ,,a aparut amanta ...
SI SINCER ,IN TOTI ANII MEI DE SOTIE NU AM FOST MAI FERICITA DECAT ACUM

ok...eu nu ma apuc sa te sfasii...poate doar iti sar la jugulara, ca sunt leoaica
eu n-am facut decat sa spicuiesc ce mi s-a parut mai important...ai fost o sotie nefericita si inselata iar acu' esti o amanta fericita...deci ai fost de ambele parti ale baricadei...mi-as dori ca dupa alti 10 ani de "fericire" sa vi sa ne povestesti ce s-a ales de viata ta...atunci cand si copii au plecat fiecare pe drumul lui

scumpa mea ....copii mei deja au plecat pe drumul lor si uite ca nu simt de loc ...ca ceva grav si ireparabil mi s a intamplat ...ba ...o sa ti spun un secret ...mi e groaza in secret ce s-ar fi ales de viata mea daca nu rupeam la timp mult ravnitul act de casatorie...as fi ajuns o doamna respectabila plina pana la refuz de ganduri bune ,intelegere si alte chestii ??(
ai tu garantia ca atunci cand copii ar fi plecat eu brusc as fi inceput sa fiu fericita cu un om cu care nu mai aveam in comun decat actul de casatorie ????
.si da ,,ai dreptate ..faptul ca am fost de ambele parti ale baricadei imi da dreptul sa vb din proprie exerienta
nu casatoria e ceea ce ar trebui sa si doreasca cu disperare o femeie ...ci sa stie ca fie femeie ,,,,si mai ales sa aiba norocul sa l intalneasca pe el ,,cel care sa o aprecieze
daca voi ,dragele mele inchizitoare ati avut norocul sa aveti o canicie minunata ,un sot bun care sa va iubeasca si sa va aprecieze ,care sa va priveasca in ochi si sa va spuna ,,ma faci fericit atunci ...toata stima si respectul meu ,categoric e si meritul vostru ...
altele .....nu l au avut ,asa ca ,fi ti macar indulgente ,,,si iertatoare ,voi cele norocoase ...
sotii vostri sunt fericiti cu voi ,va iubesc ,si deci nici prin gand nu le trece sa alerge in baratele nemernicelor de amante ...care ,,atau la panda si ataca din umbra casniciile voastre perfecte ..vor ramane singure si nesatisfacute ...ele ,amantele si gata ,,poate li se va stinge rasa ...

poate ,,,,,sau poate atata timp cat vor fi oamenii oameni vor fi fel si fel de situatii particulare ..sotii inselate sau sotii fericite ,soti fericiti in casa lor ,soti care raman intr o canicie din obligatie si responsabilitate pentru copii soti care aleg sa rupa o canicie care i consuma ,,,,
cl2010
Postat pe 2 Februarie 2011 22:04
Bunaaaa....ma bucur enorm ca s-au mai linistit apele si va multumesc frumos ca ati inceheiat cu jigmire si putem sa discutam ca niste oameni maturi, ca pana la urma aia suntem...Am citit foarte atenta ce ati scris fiecare in parte si cred ca m-ati inteles gresit...eu nu le judec pe TOATE femeile casatorite ca sunt rele, neatente cu sotii, neiubitoare, etc...nici voi nu judecati pe TOATE amantele ca poate unele din ele chiar au suflet si sentimente, acum nu spun ca nu exista amante care nu-si doresc decat sex, sau au o placere deosebita sa faca rau gratuit, dar oamenii si situatiile sunt diferite....
matzu_2005
Postat pe 3 Februarie 2011 00:03
De la: cl2010, la data 2011-02-02 13:48:36draga mea
am citit ...cu placere chiar, cum iti aperi dreptul de a fi fericita !!!!! si nu pot spune decat ca te admir .Din nefericire pentru acele doamne casatorite dar atat de rele si artagoase cred ca ele nu au simtit nicioadata cat de bine e sa fi iubit .... dar sunt convinsa ca nici de iubire neconditionata nu stiu sa dea dovada .LE COMPATIMESC PE CELE CARE AU REUSIT SA STRANGA ATATA RANCHIUNA IN INIMA INCAT SA FIE CAPABILE SA O REVERSE CU ATATA PATOS AICI ...Poate dara ar mai sti sa iubeasca un om doar pentru al sti pe el fericit ,fara sa ceara nimic in schimb dar stiind sa se bucure de iubirea pe care o primesc tocmai pentru ca nu pretind cau dreptul la ea ...
asa ca .....parerea mea ..nu sfatul meu ca nu sunt eu in masura sa dau sfaturi ..e FI FERICITA.IUBESTE-L ARATA I ASTA SI BUCURA TE DE IUBIREA LUI .
ATUNCI CAND ANII VOR TRECE ..MACAR VEI AVEA CE TI AMINTI ,nu exista reteta pentru fericire ,dar nici garantii ca vei putea fi toata viata fericita ,Casatorita sau nu ,amanta ,sau nevasta fericita sau nefericita ,viata trece ,,,

Cl2010 iti multumesc foarte mult de parere si de sprijinul acordat, conteaza foarte mult
matzu_2005
Postat pe 3 Februarie 2011 00:04
D-na cl2010( parca..)si Pisoi...eu sunt una din acele sotii norocoase si nu o spun ca sa ma laud ci doar ca o introducere...ma lupt in fiecare zi pentru linistea familiei mele, dar daca as fi inselata ...in nici un caz nu as acuza "amantele". Singurul vinovat ar fi sotul meu. Da,aveti dreptul la fericire! Sper sa si dureze!
mimi_ca29
Postat pe 3 Februarie 2011 08:31
De la: cl2010, la data 2011-02-02 16:51:36
De la: ironia, la data 2011-02-02 14:19:34
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 14:15:08ok, eu una deja m-am plictisit de topicul acesta...nu inainte de a incheia apoteotic...dragele mele amante, iubire exista de dinaintea erei noastre...nu ati inventat voi nici apa calda si nici roata...DAR...atat timp cat va claditi universul vostru perfect pe nefericirea altora, aceasta mare iubire va fi intotdeauna una gaunoasa...punct

ehh...draga mea...eu inca astept cu nerabdare sa mi se mai explice ...cum daca ele... sunt atat de bune si sotiile ale dreacu...cum pot ei barbatii sa rateze fericirea?cum de accepta sa fie legati de nenorocitele alea de sotii care nu ii inteleg?cum isi refuza ei dreptul la fericire totala?

nu vreau sa raman datoare cu un raspuns
nu toate sotiile sunt ale dreacu .doar o parte!! cum nici toti tipii casatoriti cu amante nu sunt nefericiti in casnicie ..doar o parte ...
nu toate sotiile au uitat sa fie femei ,,,,doar o parte
nu toti sotii sunt victime ale nenorocitelor de sotii .doar o parte
fiecare caz e aparte ,nu e locul sa dezbatem asta .doar ca uneori sunt sotii minunate care au soti minunati si pe aceea ii felicit din toata inima .si alteori ...nu...asta e ,fiecare cu propriul destin.
sunt femei minunate care au avut norocul sa nu intalneasca un om cu care sa se potriveasca ,chiar daca poate si acela este un om minunat ,,,,,sunt cazuri si cazuri
si de ce nu divorteaza unii barbati??????
aici doar ei pot raspunde .cunosti insa femei nefericite in casnicie care nu divorteaza ?????
poate sti si de ce.......
fiecare om are are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui .

interesant! ca nevasta ai dat "rateuri" insa ca amanta esti perfecta! oare de ce?
vitamina_c
Postat pe 3 Februarie 2011 08:39
De la: vitamina_c, la data 2011-02-03 08:39:08
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 14:15:08ok, eu una deja m-am plictisit de topicul acesta...nu inainte de a incheia apoteotic...dragele mele amante, iubire exista de dinaintea erei noastre...nu ati inventat voi nici apa calda si nici roata...DAR...atat timp cat va claditi universul vostru perfect pe nefericirea altora, aceasta mare iubire va fi intotdeauna una gaunoasa...punct

ehh...draga mea...eu inca astept cu nerabdare sa mi se mai explice ...cum daca ele... sunt atat de bune si sotiile ale dreacu...cum pot ei barbatii sa rateze fericirea?cum de accepta sa fie legati de nenorocitele alea de sotii care nu ii inteleg?cum isi refuza ei dreptul la fericire totala?

nu toate sotiile sunt ale dreacu .doar o parte!! cum nici toti tipii casatoriti cu amante nu sunt nefericiti in casnicie ..doar o parte ...
fiecare caz e aparte ,nu e locul sa dezbatem asta .doar ca uneori sunt sotii minunate care au soti minunati si pe aceea ii felicit din toata inima .si alteori ...nu...asta e ,fiecare cu propriul destin.
sunt femei minunate care au avut norocul sa nu intalneasca un om cu care sa se potriveasca ,chiar daca poate si acela este un om minunat ,,,,,sunt cazuri si cazuri
aici doar ei pot raspunde .cunosti insa femei nefericite in casnicie care nu divorteaza ?????

interesant! ca nevasta ai dat "rateuri" insa ca amanta esti perfecta! oare de ce?

daca citeai cu atentie aflai ....
in primul rand m am maturizat ..apoi am aflat ca exista lucruri in viata care conteaza mai mult ..si spre norocul meu
cl2010
Postat pe 3 Februarie 2011 09:03
spre norocul meu rateurile de care vorbeai nu m au inrait si nu mi -au umplut sufletul cu ranchiuna ,

Si ar mai fi ceva ,,poate am avut noroc sa intalnesc un om cu care ma potrivesc,matur dar plin de afectiune
cl2010
Postat pe 3 Februarie 2011 09:06
De la: cl2010, la data 2011-02-02 22:04:48
nu casatoria e ceea ce ar trebui sa si doreasca cu disperare o femeie ...ci sa stie ca fie femeie ,,,,si mai ales sa aiba norocul sa l intalneasca pe el ,,cel care sa o aprecieze
daca voi ,dragele mele inchizitoare ati avut norocul sa aveti o canicie minunata ,un sot bun care sa va iubeasca si sa va aprecieze ,care sa va priveasca in ochi si sa va spuna ,,ma faci fericit atunci ...toata stima si respectul meu ,categoric e si meritul vostru ...

draga mea cl...am avut partea mea de nefericire ca nevasta si i-am pus punct in secunda doi, in conditiile in care aveam si-un bebe mic...acum sunt intr-o relatie de ceva timp, cu un barbat la fel de liber ca si mine...nu m-am cramponat niciodata de nimeni, dar imi este greu sa va inteleg...asta-i tot
miss_darine
Postat pe 3 Februarie 2011 09:11
De la: cl2010, la data 2011-02-02 16:39:21
De la: ironia, la data 2011-02-02 14:07:26
De la: miss_darine, la data 2011-02-02 14:05:09
De la: cl2010, la data 2011-02-02 13:48:36draga mea
am citit ...cu placere chiar, cum iti aperi dreptul de a fi fericita !!!!! si nu pot spune decat ca te admir .Din nefericire pentru acele doamne casatorite dar atat de rele si artagoase cred ca ele nu au simtit nicioadata cat de bine e sa fi iubit .... dar sunt convinsa ca nici de iubire neconditionata nu stiu sa dea dovada

hai ca esti adevarata ...te rog zi zau cu limba scoasa si dupa aceea repeta cu intonatie..... femeile casatorite nu stiu sa iubeasca si nu se lasa iubite

nu-i asa ca si dansa este un fel de amanta sub acoperire?

dragelor .degeaba va ascutiti gherutele sa ma sfasiati ...
viata si meseria m-au invatat ca cel mai bine e sa i lasi pe altii sa judece ,,tu doar asculta si...invata
deci ....nu s amanta sub acoperire .SUNT femeie ..PUR SI SIMPLU
in al doilea rand ,nu m am nascut amanta si nici nu port vreun insemn ...DESI SUNT SIGURA CA ATI FI FERICITE DACA AS PURTA UN DIRECT PE PIELE ... .acum cativa ani eram si eu o sotie disperata ca vata din familie este o insiruire de compromisuri i a se citi mai ales acceptarea din spirit de sacrificiu pe altarul sfant al familiei a unui numar suficient de amante si alte capricii.dar de,,asa cum sta bine unei doamne casatorite si cu copii am mers mai departe asteptand sotul risipitor sa se intoarca acasa ,si sa i treaca si sa se maturizeze ..ceea ce nu sa intamplat .
Un timp am plans .l am condamnat pe el ,pe ele ,dar pe mine ..nu .NORMAL ,,,NU??
apoi am hotarat ca totusi ar fi timpul sa fac ceva cu viata mea ca uite copii au crescut SI PE MINE M A COPLESIT SINGURATATEA IN DOI
Am vrut sa divortam ,dar el nu ....pentru ca aveam rate impreuna ,copii impreuna ,casa si masina impreuna
Si au mai trecut niste ani ,urati cu certuri si mizerii ,dar cu statutul de DOAMNA inca neatins .CE DACA nu ne mai priveam ,nu ne mai atingeam ,ce daca pana si o simpla omleta nu mai stiam sa fac ce daca copii asistau la schimburile de replici taioase sau de priviri urate ,,,
aveau parintii impreuna si conform parerilor de pe aici asta ar fi trebuit sa i fereasca de suferinte ...
aiurea ...
Atunci am luat hotararea sa rup acel act ,total neaducator de fercire eterna si de garantia ca voi fi o femeie fericita pana la adanci batraneti .
asta e
de atunci viata mi a aratat ca nu am gresit ca am luat acea hotarare ,copii sunt linistiti ,o vad pe mama lor vesela .si fara chef de cearta iar eu ,chia daca am niste ani ..nu ma mai simt urata grasa si inutila .

.am avut insa timp sa analizez ,,sa aflu de ce nu a mers casnicia ,,
aveam placeri diferite ,pasiuni diferite nevoi emotionale diferite.si .,,nu aveam niciunul rabdarea sa comunicam ,uitasem sa ne uibim ,uitasem sa ne privim frumos ,sa ne vorbim frumos ,sa ne sarutam dimineala cand iesim din casa si sa ne strangem in brate .cred ca am avut amandoi o parte de vina .actul ce casatorie nu se da cu instructiuni de folosire si nici nu ne nastem gata maturi sa stim ce vrem ..am fost de multe ori neintelegatoare .....poate uneori artagoasa ,poate imi doream sa fiu altfel iubita altfel apreciata ,,,poate si in cazul lui era la fel ,,nu stiu ,,nu am aflat pentru ca nu stiam sa comunicam .
UN lucru e insa sigur ....nu mai ma regaseam in aceea casnicie ,si i am pus cap ,
GATA . ma opresc aici ....sunt convinsa ca deja vreti sa mi sariti la gat sa mi aruncati in fata toate cuvintele urate pe care le stiti ...
nu aveti decat ,,,sunteti libere sa faceti ce va indeamna propria constiinta ,,,eu sunt fericita ,m face fericita privirea lui cand intra in casa si tot ccea ce inseamna lucrurile marunte care compun aceasta relatie .SI SINCER ,IN TOTI ANII MEI DE SOTIE NU AM FOST MAI FERICITA DECAT ACUM

ideea este una foarte clara....mai reciteste ceea ce ai postat...poate ai sa intelegi ceea ce ai fost....si ceea ce ai ajuns...si acum ca ai statut de amanta..faci exact ceea ce ai primit in casnicie...
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 09:27

spune-mi tu cat timp ai stat in casnicie de cand s-a destramat?pt ce ai stat? si mai ales cat ai sperat la inceput ca nu se va ajunge aici?
si da cunosc femei care afirma sus si tare ca ele nu lasa copii...pt asta chipurile stau in casnicie...dar nu-i adevarat..multe stau pt ca se tem ca nu vor mai gasi alt barbat...sau se tem de mai rau...
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 09:30
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-03 08:31:26D-na cl2010( parca..)si Pisoi...eu sunt una din acele sotii norocoase si nu o spun ca sa ma laud ci doar ca o introducere...ma lupt in fiecare zi pentru linistea familiei mele, dar daca as fi inselata ...in nici un caz nu as acuza "amantele". Singurul vinovat ar fi sotul meu. Da,aveti dreptul la fericire! Sper sa si dureze!

sunt convinsa ca te lupti in fiecare zi ..si cred ca merita asta ,daca viata in familia ta iti ofera echilibru si liniste ,,,atunci sigur merita
E valabil asta pentru orice cuplu ,casatorit sau nu ,,,dupa cum vedeti lucrurile acum s au schimbat ,nu se mai cauta cu disperare o casnicie ci mai degraba o relatie care sa te implineasca asa ca .daca ai i asemenea relatie merita sa lupti pentru ea .
cl2010
Postat pe 3 Februarie 2011 09:35

e uite vezi ca te-am mirosit!
intotdeauna la amanata sotul de plange de sotie ca-i asa...ca-i pe dincolo...ca intre ei nu mai este nimic...si ca sta doar din alte motive cu ea....serios?da cam care ar fi motivele alea?
te-ai intrebat vreo clipa ca poate asa facea si sotul tau?cand tu sperai la resuscitarea casniciei?te-ai intrebat ca poate doar din pct-ul lui de vedere este moarta casnicia?
si tu daca ai simtit ca are amanta...ce ai facut?ai asteptat si ai sperat ca este doar o toana...poate asta asteapta si ea?si ce ai vrea sa vina sa te paruiasca?
nu uita tu stii doar varianta lui!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 09:38
De la: cl2010, la data 2011-02-03 09:03:39
De la: vitamina_c, la data 2011-02-03 08:39:08

daca citeai cu atentie aflai ....
in primul rand m am maturizat ..apoi am aflat ca exista lucruri in viata care conteaza mai mult ..si spre norocul meu

stii ceva! niciodata nu te voi intelege pentru ca stiu cum sunt eu si cum consider eu ca ar trebui sa fie toate femeile!tu crezi ca exista femeie ce nu ar fi putut deveni amanta? tu crezi ca eu n-as fi putut deveni amanta? afla doamna draga ca da, dar am refuzat categoric acest lucru pentru ca nu-mi plac JUMATATILE DE MASURA imi place sa cred ca am caracter(coloana vertebrala-cum ii spun unii) si ca ma pot privi in oglinda fara mustrari de constiinta! dar cum spuneam nu se poate padure fara uscaciuni! ei, doamna draga asta-i diferenta intre noi!
vitamina_c
Postat pe 3 Februarie 2011 09:44
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-03 08:31:26D-na cl2010( parca..)si Pisoi...eu sunt una din acele sotii norocoase si nu o spun ca sa ma laud ci doar ca o introducere...ma lupt in fiecare zi pentru linistea familiei mele, dar daca as fi inselata ...in nici un caz nu as acuza "amantele". Singurul vinovat ar fi sotul meu. Da,aveti dreptul la fericire! Sper sa si dureze!

perfect adevarat!
puiut_77
Postat pe 3 Februarie 2011 09:54
De la: ironia, la data 2011-02-03 09:38:14

intotdeauna la amanata sotul de plange de sotie ca-i asa...ca-i pe dincolo...ca intre ei nu mai este nimic...si ca sta doar din alte motive cu ea....serios?da cam care ar fi motivele alea?
te-ai intrebat vreo clipa ca poate asa facea si sotul tau?cand tu sperai la resuscitarea casniciei?te-ai intrebat ca poate doar din pct-ul lui de vedere este moarta casnicia?
si tu daca ai simtit ca are amanta...ce ai facut?ai asteptat si ai sperat ca este doar o toana...poate asta asteapta si ea?si ce ai vrea sa vina sa te paruiasca?

alta chestie pe care n-o accept! barbatii ce-si vorbesc de rau sotiile/prietenele la alte femei! pentru mine aia sunt niste fatalai!
vitamina_c
Postat pe 3 Februarie 2011 09:57
De la: cl2010, la data 2011-02-03 09:35:36

sunt convinsa ca te lupti in fiecare zi ..si cred ca merita asta ,daca viata in familia ta iti ofera echilibru si liniste ,,,atunci sigur merita
E valabil asta pentru orice cuplu ,casatorit sau nu ,,,dupa cum vedeti lucrurile acum s au schimbat ,nu se mai cauta cu disperare o casnicie ci mai degraba o relatie care sa te implineasca asa ca .daca ai i asemenea relatie merita sa lupti pentru ea .

Am si eu o curiozitate..tu te simti implinita? Nu-ti doresti sa-l ai aproape noapte de noapte? Nu esti geloasa ca se intoarce la sotie in fiecare zi? Nu l-ai vrea doar pt. tine? Daca DA, atunci nu te simti oarecum mizerabil sa-ti cladesti fericirea ranind pe altcineva? Iti amintesti cum te simteai ca si sotie inselata? Iti mai amintesti acea durere enorma, acea tradare, iti amintesti ca ti se sfasia sufletul? Stii ca exista o mare posibilitate ca acea sotie a amantului tau sa simta la fel? In acest caz, fericirea e deplina? Te vei simti implinita????
mimi_ca29
Postat pe 3 Februarie 2011 10:00
De la: vitamina_c, la data 2011-02-03 09:57:26 alta chestie pe care n-o accept! barbatii ce-si vorbesc de rau sotiile/prietenele la alte femei! pentru mine aia sunt niste fatalai!

Well said C -ule
_Cryssa_
Postat pe 3 Februarie 2011 10:02
De la: _Cryssa_, la data 2011-02-03 10:02:44
De la: vitamina_c, la data 2011-02-03 09:57:26 alta chestie pe care n-o accept! barbatii ce-si vorbesc de rau sotiile/prietenele la alte femei! pentru mine aia sunt niste fatalai!

Well said C -ule

Cryssa! am asa o pofta nebua sa te pupacesc!
tu nu ravnesti la statutul de amanta? atata fericire debordanta?
vitamina_c
Postat pe 3 Februarie 2011 10:04
De la: vitamina_c, la data 2011-02-03 10:04:17
De la: _Cryssa_, la data 2011-02-03 10:02:44

Well said C -ule

Cryssa! am asa o pofta nebua sa te pupacesc!
tu nu ravnesti la statutul de amanta? atata fericire debordanta?

Nici vorba!!! Asta a fost unul din principiile mele in viata: sa nu umblu cu barbati insurati sau care au prietena. De ce? E simplu: pentru ca nu imi place sa impart un barbat!
_Cryssa_
Postat pe 3 Februarie 2011 10:36
De la: vitamina_c, la data 2011-02-03 09:57:26

alta chestie pe care n-o accept! barbatii ce-si vorbesc de rau sotiile/prietenele la alte femei! pentru mine aia sunt niste fatalai!

si cand le vb de bine pe fostele cu actuala de ce faceti fata lunga
Histria
Postat pe 3 Februarie 2011 10:40
De la: The_King, la data 2011-02-03 10:40:31

pai da intervine intrebarea ...daca era asa buna de ce a lasat-o?
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 10:48
De la: The_King, la data 2011-02-03 10:40:31

este vorba de barbatii care fac asta pentru a capata compasiune din partea celor slabe de inger!
vitamina_c
Postat pe 3 Februarie 2011 11:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa cedez sau sa lupt in continuare? 15 De la: corneliaP 6 Aprilie 2011 23:11
Ajutorrr!!! 3 De la: BabytzaDolc3 22 Iunie 2010 20:02
Buna ziua 1 De la: kudika_1034665 23 Noiembrie 2018 14:12
IUBESC ALT BAIAT 50 De la: rashela 22 Iulie 2009 08:01
cum sa-l fac sa ma remarce? 35 De la: soniaa 15 August 2009 12:49