Setari Cookie-uri

cand 1+1 este egal cu 3!

De la: miss_darine, la data 2011-01-27 20:10:10 Adriana duru duru...vino incoa sa te tzuc nebuno

Hahaha,esti in priza darine?Seara buna fato!
AdrianaR
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:13
De la: pickard, la data 2011-01-27 13:45:09
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-27 13:42:16
De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-27 13:33:39ai dreptate crysa.
sezar mi-aduce aminte de niste topice deschise demult. orice s-ar fi scris in ele, desii se cereau sfaturi la greu, o tineau pe a lor pana-n plasele.

Defapt nu-si doreste sa primeasca sfaturi. Doreste sa primeasca "sfatul ala" L-a primit...si restul nu mai conteaza

toti vrem sa ni se spuna ceea ce vrem sa auzim!
dar mai ales sa fim gadilati pe ureche
gabrielle_new
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:27
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 19:32:15
De la: AdrianaR, la data 2011-01-27 13:34:38
Poate mai aud pe careva ca indrazneste sa catalogheze fetele ce se "combina" (sau cum vreti voi sa-i ziceti) cu "mosi".
Pai multi dintre aia,au ceva creier fata de altii mai tinerei.Uite-te la tine bai Cezarica,ai 35 de ani si gandesti ca o curca...ca sa nu mai zic ca esti si egoist!Tu ai vrea-o pe femeiea aia pt tine,(poate vrei harem) dar de oferit nici macar un sarut de noaspte buna nu poti sa-i oferi...da tu te mai oftici ca l-a ales pe "mos".
Multi dintre voi asa-zisii barbati,habar n-aveti de voi,d-apoi de cum se trateaza o femeie,sau de ce are nevoie o femeie de la un BARBAT...
Uite-aci exemplu concret: Cezarica/35 de ani/Cluj

observ din ceea ce afirmi ca esti foarte sigura pe tine in ceea ce priveste felul meu de a fi; nu te pot contrazice fiindca nu sunt eu in masura sa evaluez ce si cat de mult pot oferi unei femei dar, te pot asigura ca asa, Cezarica cum ma "etalezi" in propria-ti privire, stiu de ceea ce are nevoie o femeie...
ideea e ca nu e sigur de nimic ..deci nu investeste in amor ..
gabrielle_new
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:29
De la: AdrianaR, la data 2011-01-27 20:08:01
Iubidubiduuuu,sunt convinsa.........De aia tii mortis sa pui laba pe coleguta neveste-ti!Nu-i asa?
Deja ai o bila neagra dragule,pt ca deja gresesti cand spui ca stii de ce are nevoie o femeie...pt ca te asigur ca o femeie n-are nevoie de ceea ce faci tu sau ce ceea ce poti tu sa oferi acum,decat in cazul in care amandoi vreti sex...si tu,parca ziceiai ca nu asta cauti la ea!
Cine naiba crezi ca vrea pe cineva ca tine?Cu nevasta si copii...si fara creier?
Pai tu inca vrei sa copilaresti...la 35 de ani!
O femeie care stie ce vrea,nu se leaga la cap cu unu ca tine!O femeie care stie ce vrea,o ia de la 0...si nu sta sa creasca copiii altuia sau sa-si complice existenta cu unu cu responsabilitati mai ales daca-i o femeie cu copii,ca si colega neveste-tii (pt ca si-n cazul in care prin absurd ai divorta si copiii ti-ar ramane la ex.nevasta...si-ai continua sa punctezi la colega,nu te-ar baga in seama pt ca esti un om cu obligatii si responsabilitati,ai copii mici care au nevoie de tine cand nici nu te astepti) Alooo...trezireaaa!Intelegi tu asta?
Are ea destule pe cat ca sa-si mai complice viata cu cineva ca tine!Nu esti responsabil nici fata de familia ta,d-apoi fata de ea si copilu ei!
Tu n-ai ganduri curate fata de colega neveste-ti...asta-i clar ca buna ziua!N-ai ganduri si sentimente "amicale" fata de ea...
In locu neveste-ti,te-as trimite la plimbare sa-ti traiesti anii adolescentei pe care i-ai ratat!

cu luatul de la "0" asa cum afirmi, m-ai dat gata; spuneam, daca ai citi cu atentie, ca tipul are copii ceva mai maricei ca al ei, care nu stiu, probabil stau la el sau la fosta nevasta. si atunci de unde luat viata de la zero? si ce te face sa crezi ca nu sunt responsabil fata de familia mea? faptul ca am o idee si faptul ca simt ceva pentru... ea? dealtfel nici macar nu am spus ca e vorba de sentimente amicale... da, poate ca ceea ce simt e adolescentin dar nici macar de asta nu sunt sigur...
si... tu nu ai putea sa fi in locul sotiei mele fiindca... eu sunt prea adolescent pentru tine, dupa cum ma "cataloghezi"
cezar_blue_eyes
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:31
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 20:31:40 tipul are copii ceva mai maricei ca al ei, care nu stiu, probabil stau la el sau la fosta nevasta.

Pariu ca ai vazut-o pe femeie doar in treacat si stii cum o cheama numai de la nevasta, stii ce-i cu viata ei de la nevasta si ai doar o fantezie care a explodat pe kudika??
kudika_pudika
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:35
cu luatul de la "0" asa cum afirmi, m-ai dat gata; spuneam, daca ai citi cu atentie, ca tipul are copii ceva mai maricei ca al ei, care nu stiu, probabil stau la el sau la fosta nevasta. si atunci de unde luat viata de la zero? si ce te face sa crezi ca nu sunt responsabil fata de familia mea? faptul ca am o idee si faptul ca simt ceva pentru... ea? dealtfel nici macar nu am spus ca e vorba de sentimente amicale... da, poate ca ceea ce simt e adolescentin dar nici macar de asta nu sunt sigur...
si... tu nu ai putea sa fi in locul sotiei mele fiindca... eu sunt prea adolescent pentru tine, dupa cum ma "cataloghezi" oare de ce esti sigur ??? hai sa fim seriosi
gabrielle_new
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:38
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-27 20:35:51
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 20:31:40 tipul are copii ceva mai maricei ca al ei, care nu stiu, probabil stau la el sau la fosta nevasta.

Pariu ca ai vazut-o pe femeie doar in treacat si stii cum o cheama numai de la nevasta, stii ce-i cu viata ei de la nevasta si ai doar o fantezie care a explodat pe kudika??

interesant cum se fac analize de fond pe seama textului... daca vrei lux de amanunte, nu stiu cu ce te ajuta varsta copilor sau daca stau la tata ori la mama, putem avea o discutie in privat, cumva...
si ca sa te... linistesc iti spun ca exista site-uri specializate in fantezii de genul la care faci referire;
nu am expus aici o fantezie ci o problema care ma macina si nu este deloc una imaginara!
cezar_blue_eyes
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:44
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 20:31:40
De la: AdrianaR, la data 2011-01-27 20:08:01
Iubidubiduuuu,sunt convinsa.........De aia tii mortis sa pui laba pe coleguta neveste-ti!Nu-i asa?
Deja ai o bila neagra dragule,pt ca deja gresesti cand spui ca stii de ce are nevoie o femeie...pt ca te asigur ca o femeie n-are nevoie de ceea ce faci tu sau ce ceea ce poti tu sa oferi acum,decat in cazul in care amandoi vreti sex...si tu,parca ziceiai ca nu asta cauti la ea!
Cine naiba crezi ca vrea pe cineva ca tine?Cu nevasta si copii...si fara creier?
Pai tu inca vrei sa copilaresti...la 35 de ani!
O femeie care stie ce vrea,nu se leaga la cap cu unu ca tine!O femeie care stie ce vrea,o ia de la 0...si nu sta sa creasca copiii altuia sau sa-si complice existenta cu unu cu responsabilitati mai ales daca-i o femeie cu copii,ca si colega neveste-tii (pt ca si-n cazul in care prin absurd ai divorta si copiii ti-ar ramane la ex.nevasta...si-ai continua sa punctezi la colega,nu te-ar baga in seama pt ca esti un om cu obligatii si responsabilitati,ai copii mici care au nevoie de tine cand nici nu te astepti) Alooo...trezireaaa!Intelegi tu asta?
Are ea destule pe cat ca sa-si mai complice viata cu cineva ca tine!Nu esti responsabil nici fata de familia ta,d-apoi fata de ea si copilu ei!
Tu n-ai ganduri curate fata de colega neveste-ti...asta-i clar ca buna ziua!N-ai ganduri si sentimente "amicale" fata de ea...
In locu neveste-ti,te-as trimite la plimbare sa-ti traiesti anii adolescentei pe care i-ai ratat!

si... tu nu ai putea sa fi in locul sotiei mele fiindca... eu sunt prea adolescent pentru tine, dupa cum ma "cataloghezi"

Nici nu ma asteptam sa ai alta atitudine vis-a-vis de ceea ce am spus.
Pt simplul fapt ca am fost foarte sigura cand am zis ca esti imatur,asta ai si dovetit (din nou) intorcand cuvintele si interpretand in favoarea ta!
E plina lumea de cei ca tine...De aia o femeie cu capu pe umeri v-a alege ce-i mai bun pt ea si cei ca tine,vor ramane cu ce au! (daca au ceva...)
1. "mai ales daca-i o femeie cu copii,ca si colega neveste-tii" clar am spus!Am facut referinta atat la o femeie "fara trecut" de genul asta,cat si la colega neveste-tii!Fii mai atent cand citesti!
2. "ai copii mici care au nevoie de tine cand nici nu te astepti" crede-ma ca nu de idioata am specificat "copii MICI",ci pt faptul ca am citit tot ceea ce ai scris,iar din ceea ce ai scris,copiii "mosului" sunt mari decat ai tai.

AdrianaR
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:45
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 20:44:48

interesant cum se fac analize de fond pe seama textului... daca vrei lux de amanunte, nu stiu cu ce te ajuta varsta copilor sau daca stau la tata ori la mama, putem avea o discutie in privat, cumva...
si ca sa te... linistesc iti spun ca exista site-uri specializate in fantezii de genul la care faci referire;
nu am expus aici o fantezie ci o problema care ma macina si nu este deloc una imaginara!

Nu ma intereseaza varsta copiilor si nu ma intereseaza nici cu cine stau. Mi se pare ciudat ca tu, om care vrei sa o iei pe ea de a doua soata, nu stii exact in ce situatie se afla ea.
kudika_pudika
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:48
De la: isabelle_11, la data 2011-01-27 20:38:01cu luatul de la "0" asa cum afirmi, m-ai dat gata; spuneam, daca ai citi cu atentie, ca tipul are copii ceva mai maricei ca al ei, care nu stiu, probabil stau la el sau la fosta nevasta. si atunci de unde luat viata de la zero? si ce te face sa crezi ca nu sunt responsabil fata de familia mea? faptul ca am o idee si faptul ca simt ceva pentru... ea? dealtfel nici macar nu am spus ca e vorba de sentimente amicale... da, poate ca ceea ce simt e adolescentin dar nici macar de asta nu sunt sigur...
si... tu nu ai putea sa fi in locul sotiei mele fiindca... eu sunt prea adolescent pentru tine, dupa cum ma "cataloghezi" oare de ce esti sigur ??? hai sa fim seriosi

hai sa-ti raspund cu o intrebare:
au existat vreodata momente in viata ta cand nu ai fost sigura pe ceea ce simti, cand totul ti s-a parut ca o ecuatie cu multe necunoscute asa cum afirma mai devreme un coleg de forum?
cezar_blue_eyes
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:49
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-27 20:48:56

Nu ma intereseaza varsta copiilor si nu ma intereseaza nici cu cine stau. Mi se pare ciudat ca tu, om care vrei sa o iei pe ea de a doua soata, nu stii exact in ce situatie se afla ea.

dar de ce ar trebui sa ma intereseze situatia copiilor celuilalt? ca nu inteleg... imi "scapa" ceva oare?
cezar_blue_eyes
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:50
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 20:49:27
De la: isabelle_11, la data 2011-01-27 20:38:01cu luatul de la "0" asa cum afirmi, m-ai dat gata; spuneam, daca ai citi cu atentie, ca tipul are copii ceva mai maricei ca al ei, care nu stiu, probabil stau la el sau la fosta nevasta. si atunci de unde luat viata de la zero? si ce te face sa crezi ca nu sunt responsabil fata de familia mea? faptul ca am o idee si faptul ca simt ceva pentru... ea? dealtfel nici macar nu am spus ca e vorba de sentimente amicale... da, poate ca ceea ce simt e adolescentin dar nici macar de asta nu sunt sigur...

hai sa-ti raspund cu o intrebare:
au existat vreodata momente in viata ta cand nu ai fost sigura pe ceea ce simti, cand totul ti s-a parut ca o ecuatie cu multe necunoscute asa cum afirma mai devreme un coleg de forum?
intodeauna ma bazez pe lucruri si fapte cunoscute ..ptr sunt in stare sa imi evaluez sentimentele ..trebuirile astea sunt ..destul de inocente .si lasa loc de intepretare !!
gabrielle_new
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:52

daca m-ar fi interesat si situatia celuilalt cred ca da, as fi explodat aici pe kudika!!!
cezar_blue_eyes
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:53
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 20:50:45

dar de ce ar trebui sa ma intereseze situatia copiilor celuilalt? ca nu inteleg... imi "scapa" ceva oare?

Pai da Cezare, ca daca stau cu el copiii, atunci 1+1=5, intelegi?? Si se complica situatiunea. Oricum e complicata, caci daca vrea sa o ia de soata, copiii lui o sa o cunoasca sau o cunosc.
Eeeeehhhh, complicata rau viata asta, nu?
kudika_pudika
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:54
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 20:53:23

daca m-ar fi interesat si situatia celuilalt cred ca da, as fi explodat aici pe kudika!!!

situatia lui este si situatia ei
kudika_pudika
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:56
De la: isabelle_11, la data 2011-01-27 20:52:22
intodeauna ma bazez pe lucruri si fapte cunoscute ..ptr sunt in stare sa imi evaluez sentimentele ..trebuirile astea sunt ..destul de inocente .si lasa loc de intepretare !!

ok, dar ca sa le cunosti(faptele si lucrurile pe care te bazezi) nu-ti trebuie in primul rand experienta? si daca, ipotetic vorbind, te vei confrunta vreodata cu nereusita evaluarii unor sentimente, atunci cum vei reactiona oare? vei fi tot atat de sigura pe tine ca si acum profitand de faptul ca ai, probabil, un coeficient dal inteligentei emotionale mai ridicat decat, spre exemplu, al meu sau al altora care se confrunta cu diverse probleme... inocente... asa cum le numesti?
cezar_blue_eyes
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:58
...stii ce cezare???...vezi-ti tu de treaba ta...eu as da orice pe lumea aceasta si pe cea de dincolo sa-mi pot reintregi familia...acuma esti mare si tare...si sigur pe tine...oi vedea tu cand piezi TOT...inclusiv culorile in care vezi viata...cand o sa vezi totul fara nici o valoare...o sa vezi ca-ti piere chiar si libidoul pe care din belsug il ai acum, dupa cate citesc...te simti barbat???...o sa vezi ca o sa-ti "treaca"....asa ca stai tu pe pla ta ...pana ti-e bine!
kudika195501
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:01
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 20:58:20
De la: isabelle_11, la data 2011-01-27 20:52:22

ok, dar ca sa le cunosti(faptele si lucrurile pe care te bazezi) nu-ti trebuie in primul rand experienta? si daca, ipotetic vorbind, te vei confrunta vreodata cu nereusita evaluarii unor sentimente, atunci cum vei reactiona oare? vei fi tot atat de sigura pe tine ca si acum profitand de faptul ca ai, probabil, un coeficient dal inteligentei emotionale mai ridicat decat, spre exemplu, al meu sau al altora care se confrunta cu diverse probleme... inocente... asa cum le numesti?
priveste lucrurile din afara si ia decizia corecta ..parerea mea !!.ceea ce spui tu se cheama instabilitate emotionala ..sau superficialitate ca sa zic asa ..poate nu e cazul tau acum ..
gabrielle_new
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:02
sa inchei intr-un mod placut ...si vesel o sa iti zic un proverb ,,pestele de la cap se strica ,,
gabrielle_new
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:04
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-27 20:56:26

el oricum are obligatii indiferent ca stau copii la el ori nu... spun asta din prisma unui paralelism intre mine si celalalt... pentru ea, e cam tot una daca privim din punct de vedere al copiilor (ai mei sau ai lui)...
cezar_blue_eyes
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:07
De la: kudika195501, la data 2011-01-27 21:01:01...stii ce cezare???...vezi-ti tu de treaba ta...eu as da orice pe lumea aceasta si pe cea de dincolo sa-mi pot reintregi familia...acuma esti mare si tare...si sigur pe tine...oi vedea tu cand piezi TOT...inclusiv culorile in care vezi viata...cand o sa vezi totul fara nici o valoare...o sa vezi ca-ti piere chiar si libidoul pe care din belsug il ai acum, dupa cate citesc...te simti barbat???...o sa vezi ca o sa-ti "treaca"....asa ca stai tu pe pla ta ...pana ti-e bine!

ar fi bine sa ai dreptate si sa fiu asa cum spui.... din pacate...
cezar_blue_eyes
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:15
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 21:07:34
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-27 20:56:26

el oricum are obligatii indiferent ca stau copii la el ori nu... spun asta din prisma unui paralelism intre mine si celalalt... pentru ea, e cam tot una daca privim din punct de vedere al copiilor (ai mei sau ai lui)...

Cum sa fie totuna? Vorbim de oameni care rad si plang aici sau vorbim de posesiuni, obiecte?
kudika_pudika
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:23
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-27 21:23:07[quote]

Cum sa fie totuna? Vorbim de oameni care rad si plang aici sau vorbim de posesiuni, obiecte?[/quote]
cred ca te-am "pierdut" sau vorbim impreuna si ne intelegem separat! si sper sa nu sara ceilalti profitand de neatantia mea sau a ta... cu scuzele de rigoare!
cezar_blue_eyes
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:49
... fetiliii ... tot cu vasile va chinuiti ? ... a ajuns saracul la criza virstei a doua si isi inchipuie ca e datoria lui sa ''ajute'' orice femeie ... cu macaroana lui ... ... are bani de aruncat, are timp de pierdut ... e ''indignat'' ca o femeie libera alege un barbat liber si el nu e inclus in ecuatie ... ... badie, cind o sa te trezesti o sa constati ca ai impinso pe nevasta-ta sa-si caute un amant ... si poate, in afara de asta, te da si pe usa afara (ceea ce nu ar fi rau deloc) si cind iti revii o sa fii un neica nimeni de care unii isi vor aduce aminte cu scirba ... rau e sa fii invidios, egoist, cinic, pierde vara ...
marco918
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:57
De la: marco918, la data 2011-01-27 21:57:28... fetiliii ... tot cu vasile va chinuiti ? ... a ajuns saracul la criza virstei a doua si isi inchipuie ca e datoria lui sa ''ajute'' orice femeie ... cu macaroana lui ... ... are bani de aruncat, are timp de pierdut ... e ''indignat'' ca o femeie libera alege un barbat liber si el nu e inclus in ecuatie ... ... badie, cind o sa te trezesti o sa constati ca ai impinso pe nevasta-ta sa-si caute un amant ... si poate, in afara de asta, te da si pe usa afara (ceea ce nu ar fi rau deloc) si cind iti revii o sa fii un neica nimeni de care unii isi vor aduce aminte cu scirba ... rau e sa fii invidios, egoist, cinic, pierde vara ...

daca as fi exact cum afirmi, nu m-as mai fi chinuit sa cer parerile voastre... dar ma rog, poate ca ai si tu dreptate...
cezar_blue_eyes
Postat pe 27 Ianuarie 2011 22:05
te salut ...marco
kudika195501
Postat pe 27 Ianuarie 2011 22:08
De la: kudika195501, la data 2011-01-27 22:08:02te salut ...marco

... salutare ... frate ...
marco918
Postat pe 27 Ianuarie 2011 22:09
De la: marco918, la data 2011-01-27 22:09:37

...vezi ca o "tanti" viitoare medic...a "spus" ca nu merita sa faci copii in lumea asta
kudika195501
Postat pe 27 Ianuarie 2011 22:12
De la: kudika195501, la data 2011-01-27 22:12:55

...vezi ca o "tanti" viitoare medic...a "spus" ca nu merita sa faci copii in lumea asta

... bravo ei ... unii nici nu merita asa ceva ... prostii, frustratii, egoistii, cinicii, individualistii se exclud singuri din viitor ... exista un ciclu al vietii care are grija ca anumite jeguri sa nu se inmulteasca ... ceeea ce nu este rau ...
marco918
Postat pe 27 Ianuarie 2011 22:16
De la: marco918, la data 2011-01-27 22:16:16
De la: kudika195501, la data 2011-01-27 22:12:55
De la: kudika195501, la data 2011-01-27 22:08:02te ...se exclud singuri din viitor ... exista un ciclu al vietii care are grija ca anumite jeguri sa nu se inmulteasca ... ceeea ce nu este rau ...

...interesant...vezi la asta nu m-am gandit
kudika195501
Postat pe 27 Ianuarie 2011 22:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog din tot sufletul,ajutati.ma cu un sfat 12 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:36
DILEMA.... 48 De la: polin 30 Noiembrie 2011 18:39
buna 15 De la: Barbie30_ 1 Iunie 2011 10:55
Iubiri imposibile 70 De la: cotyca 14 Ianuarie 2011 09:28
ce parere aveti despre sentimentul matern, fata de iubit.... 6 De la: sycorax 11 August 2009 11:01