Setari Cookie-uri

musulmani->niciodata. povestea mea

De la: elenushtiger, la data 2011-08-23 20:11:09Ma bucur mult sa vad ca totusi esti o persoana chiar draguta si da te inteleg adevarul ca trebuie sa recunosc nu m-as amesteca cu anumite nationalitati si iubitul meu este strain si este chiar musulman nu din tarile acelea din arabia saudita nu ca as avea ceva cu ele dar este un baiat minunat am intalnit si baieti arabi care sincer m-au dezgustat dar asa sunt ei nascuti si crescuti. Am vorbit cu o parte dintre persoanele care chiar fac parte din elita care sunt oameni mari care au ajuns departe cu o anumita educatie si sunt persoane care ne agreaja pe noi romanii doar ca suntem muncitori, dar de asemenea ne si acuza ca multi dintre noi suntem inculti, lipsiti de bunele maniere, lipsiti de respect si asta iti zic ca sunt cuvinte din partea a unor patroane, chiar am avut o directoare unde am lucrat in 2010 care era foarte draguta si ea insasi era dezamagita de romanii care au lucrat pentru fii ei care traiesc si au firme in spania.Din pacate noi romanii suntem tratati urat si in europa adik mai exact in italia spania franta unde am rude care muncesc acolo si mi-au spus cum sunt tratati romanii bineinteles mai sunt si oameni de buna credinta care te ajuta si sunt draguti cu tine, dar nu toti. In orice caz consider ca oameni in general ar trebui sa lase la o parte rautatea invidia si rasismul, dar din pacate suntem creati sa le avem si pe acestea depinde doar de noi dak le lasam frau liber sau nu. Merci pentru ca ai fost draguta sa ma lamuresti cu sitautia ta kudika 132368!

... mami ... visezi rau de tot ... o sa te trezesti cu dureri mari de cap ... cei care ''ne acuza'' ca sintem inculti sa bage mina in buzunar si SA PLATEASCA EDUCATIA ... cind platesti o nimica toata nu se pot astepta la choix a la creme ... asta e un aspect ... a critica e o arta ... iar prostii care in inteleg din ce parte bate critica ajung sa le fie rusine si ca sau nascut ... in face placere sa stiu ca o romanica ''capabila'' se invirte printre ''elite'' dar credeam ca nu inteligentza te-a facut observata ... in alta ordine de idei iti pot da o multitudine de exemple cotidiene de barbarii savirsite de musulmani ... faptul ca isi schimba nitzel blana cind vin in europa nu inseamna ca sint altfel ... iar ca femeie as fi mai circumspecta ... din mai multe motive ... primul ar fi ca musulmanii nu iau femeile ''folosite'' ca sotie ... pot face niste compromisuri fiziologice dar asta nu schimba situatia ... restul o sa le afli pe pielea ta ...

marco918
Postat pe 30 August 2011 00:32
eu n-am fost nici amanta si nici n-am urmarit banii lui el ma tot ametit de cap si chiar da-ca ar fi avut banii multii nu a interesat acu de axemplu cand ma trateaza ca pe un gunoi as fi putut sa plec nu ? daca i-mi placeau banii suntem amandoi de aceasi varstadoar dif de cateva luni dar eu nu am pus la socoteala eu am vrut sa am o familie asa ca nu sunt vreo depravata ca pana la urma si roman dal nostru ese rau m-ia facut multe isi bate joc de mine dar tot il iubesc si vreau sa fim o familie si el spune ca vrea un baietel nu am batic in cap dar nuci nu ma inbrac la fuste mini este controlor uite sa-ti zic eu merg pe strada doar cu capu in jos si nu vb cu nimeni offffffffffffffffffffff cum am m-ai spus omit multe amanunte si cum am m-ai zis fereasca DUMNEZEU SA MOARA CINEVA DRAG SI SA NU POTI SA-TI EI RA MAS BUN CAND UMBLA CU PUTA AIA CARE AVEA UN COPIL CU UN MAROCAN DA AKLA ALASATO DE BUNA CEA FOST NICI COPILU MEU NU AVEA CE SA MANCE ASA NU GENERALIZEZ DAR SUNT OAMENI SI OAMENI ACU PT MINE E PREA TARZIU SI CU TOT CE-MI FACE TOT IL IUBESC
kudika_7160
Postat pe 11 Mai 2012 22:47
Fetelor, ce este cu mirajul acesta al "primaverii arabe" si "iubirii"cu iz de telenovela a la Kanal D ?Inteleg ca, pentru majoritatea , este la moda sa ai un prieten din strainatate,cu multi bani pe cardul din portofel, imbracat la patru ace si extrem de amabil, chiar prea amabil uneori, DAR treziti-va din acest vis, sa nu devina cosmar ! Realitatea este cu totul alta, foarte diferita de visul imaginat .In primul rand, fiecare cetatean din tarile musulmane venit la studii in Europa, deja are cel putin o sotie in tara de bastina sau este logodit. Aceasta este o lege impusa de familia lor si exceptii nu exista. In al doilea rand, dragostea inflacarata dureaza doar pana la prima relatie sexuala, pana la o alta gagicuta cu fusta scurta si priviri ademenitoare. In mare parte, este o farsa, o manipulare religioasa ascunsa. Cunosc cazuri de femei casatorite cu barbati de origine araba, iar dacã nu doreau sa accepte islamul totul se termina in divort. La fel am auzit alte cazuri, care dupa ce s-au casatorit cu arabi ºi au plecat la ei acasa peste hotare, erau transformate in roabe, nici vorba de camin fericit, dragoste sau afectiune. Pentru musulmani, arabi, femeile sunt doar ACCESORII si sunt tratate ca OBIECTE, nicidecum ca si fiinte cu drepturi si sentimente .Mare atentie ! Pentru ei legea este lege iar traditia nu se schimba, regulile in familie le dicteaza parintii, cuvantul lor are mare greutate , iar fetele/femeile intotdeauna sunt pe planul secund, inferior .Asa ca, dragele mele, incercati sa cautati fericirea undeva, deasupra acestor avutii ale unor indivizi musulmani libidinosi, agresivi si jegosi, incercati sa vedeti ADEVARUL, astfel veti fi libere sa alegeti CORECT in viata, sa gasiti adevarata fericire ,langa un om care stie sa va trateze ca OM si nu ca pe un animal de tractiune. :) Cu drag, Trina
MUSULMANI = O barat. Incearca u European e mai sexy, mai curat si mai updatat la secolul 21
kudika_7170
Postat pe 11 Mai 2012 23:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O dilema.. voi ce credeti? 14 De la: Lady_Gaga9 11 Mai 2009 19:49
ce parere aveti? 9 De la: kudika_13913 2 Septembrie 2012 21:41
=(( 40 De la: Razv 18 Februarie 2012 22:54
Cand trebuie sa consideri ca o relatie s-a incheiat? 11 De la: oana84onutza 15 Decembrie 2009 18:40
Ce e cu GELOZIA fetelor?! Are Leac???!!! 44 De la: Alex_Bodea 4 Ianuarie 2011 21:09