Setari Cookie-uri

musulmani->niciodata. povestea mea

De la: iftimie, la data 2011-02-27 20:26:05ai dreptate,dar sa nu generalizam totusi...eu nu sunt in situatia asta slava domnului,eu lociesc in belgia si barbatul meu e roman dar noi nu avem divergente din astea,dimpotriva,,,el dupa munca vine calm si binedispus desi munceste 10 ore pe zi dar se bucura ca vine la familia lui care il asteapta cu drag adica eu si fetita de 6 ani,plus ca eu nu muncesc pt ca el castiga cam 12mii euro pe luna fiind independent si mai are un om la munca,dar el isi doreste doar zambete cand vine nu o femeie venita si ea de la munca obosita si acrita care trebuie sa faca si mancare si curatenie dupa o zi de munca si va zic eu ca e destula munca intr-o casa cu copii

stiu perfect cum e cu copii....nu sunt mama dar sunt dadaca la 2 copii fac toata treaba in casa...cu un copil mai merge totusi dar cand sunt doi ajungi fara viata acasa....
algocalmin500mg
Postat pe 27 Februarie 2011 20:34
De la: rashela, la data 2011-02-27 20:33:36
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-27 20:14:31Vai, ce ma enerveaza topicul asta! Vorba lui Spanish...va meritati soarta de naive ce sunteti.

Pe mine nu ma deranjeaza topicul, tema in sine ci felul cum apar ca ciupercile toata romancutele. Sunt asa de multe de zici ca suntem sub ocupatie musulmana.
Si asta ma umple de greata. Pentru ca mai mult de jumatate din ele, abia au pasit in viata, habar n-au ce inseamna sa iubesti, sa fii iubit, vax cultura, vax educatie, doar net unde l-au cunoscut pe habibi (oribil cuvant!!!), isi inchipuie ca de le zambeste prin wb cam un vanzator de camile, vor deveni printeze. Si vai de viata lor!

Da, are dreptate, isi merita soarta, numai ca, cel putin in teorie nimeni nu ar trebui sa fie lasat sa aiba o soarta crunta.

Da, asta voiam sa zic si eu cand am spus ca ma enerveaza topicul, dar am febra si mi-e lene sa scriu mult.
mimi_ca29
Postat pe 27 Februarie 2011 20:37
doamne fereste ce mi-au citit ochii......asta este cumva un film???? imi pare sincer rau dar cum ai putut sa stai cu un musulman????????? numai daca auzeam ca este musulman fugeam de nu mai imi gaseam picioarele.....pacat ca ai trait o experienta asa urata la o varsta asa de fargeda
onutta21
Postat pe 27 Februarie 2011 20:38
De la: rashela, la data 2011-02-27 20:33:36
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-27 20:14:31Vai, ce ma enerveaza topicul asta! Vorba lui Spanish...va meritati soarta de naive ce sunteti.

Pe mine nu ma deranjeaza topicul, tema in sine ci felul cum apar ca ciupercile toata romancutele. Sunt asa de multe de zici ca suntem sub ocupatie musulmana.
Si asta ma umple de greata. Pentru ca mai mult de jumatate din ele, abia au pasit in viata, habar n-au ce inseamna sa iubesti, sa fii iubit, vax cultura, vax educatie, doar net unde l-au cunoscut pe habibi (oribil cuvant!!!), isi inchipuie ca de le zambeste prin wb cam un vanzator de camile, vor deveni printeze. Si vai de viata lor!

Da, are dreptate, isi merita soarta, numai ca, cel putin in teorie nimeni nu ar trebui sa fie lasat sa aiba o soarta crunta.

pe "habibi" sau cum so scrie ...il intalnesti cel mai des in cluburi acolo unde sunt si fetitele in cautare de viata exotica nu prea gasesti pe net...

il intalnesti iarasi la un salon de masaj erotic unde o se duce pe seducatoarea sefa si o cara pe camila dupa el
habibi nu se gaseste nici in parcuri si nici la opera
foarte rar ziua in cafenele si daca e sa aleg dintre cluburi cu specific habibesc cred ca in bamboo isi fac veacul cei mai multi

cei de pe net in general sunt niste parliti ca si tiganii de la noi care se dau in stamba si fac arfe aiurea
algocalmin500mg
Postat pe 27 Februarie 2011 20:40
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 20:22:29
De la: rashela, la data 2011-02-27 19:59:14Cate nenorocite, amarate, vai de viata lor n-or zace prin tarile astora, uitate de familie si prieteni? Or fi scris si ele pe vreun forum sau or fi povestit celor din jur cat de fericite sunt alaturi de musulamnul lor, inainte de a pleca convertite intr-o tara despre care nu stiu decat ce le-a zis habibi. Cate dintre ele n-or fi fost ingropate de vii, mutilate, batute, transformate in obiecte?
Pana nu ajungeti acolo si imbatraniti alaturi de musulmanul vostru iubitor si darnic (mai ales darnic) mai bine taceti din gura.

Poate ca aveti voi dreptate si crimele lor sunt doar izolate. Macar aveti intelepciunea de a nu va converti si a ramane intr-un stat european. Macar aveti mintea de pe urma si ramenti intre ai vostri care va pot salva cand dati de draku.

Habar nu aveti ce va asteapta acolo, nimeni nu are habar. Macar patrati contactul cu civilizatia.

personal am cunoscut femei in toaata firea intre 35-45 de ani casatorite cu musulmani,cu copii si peste toate astea ,fericite cele mai multe se intelegeau perfect cu sotul si erau fericite...oameni nebuni sunt peste tot asta nu inseamna ca toti suntem nebuni...e normal sa fii marcata de o intamplare urata alaturi de un partener si timpul o sa iti vindece ranile vei intalni pe cineva cu adevarat pentru tine nu e o tragedie mama mea a trecut printr-o drama oribila timp de 5 ani si a reusit sa depaseasca momentul cand a gasit persoana potrivita

Eu inteleg si accept ca exista si ceea ce spui tu, dar n-are nicio legatura cu mesajul pe care am vrut sa-l transmit.
Faptul ca vecina mea o duce bine cu musulmanul pe teritoriul EI e un adevar.
Faptul ca am cunostinte care zac in tari arabe si nu mai stim nimic de ele, este altceva. Tacerea nu inseamna intotdeauna ca lucrurile merg bine. In asemena cazuri, tacerea inseamna o grozavie la care refuzi sa te gadesti si in fata careia te gasesti neputincios.

Cand o fata de aici (Spania) a cunoscut un musulman, timp de noua luni de zile a fost o iubire ca-n filme intre ei. Cand a vazut inelul a zis: wow, m-am c...t in scaldatoare, ce noroc pe mine! Si dusa a fost in tara lui. Ultima stire despre ea a fost acum mai bine de un an cand urla si implora sa fie salvata. Probabil ca moartea ii va fi singura salvare.
rashela
Postat pe 27 Februarie 2011 20:41
au trebuit 124 de pagini pana sa inteleaga cineva. e totusi o luminita la capatul tunelului. inca 124 si va exista si o mica speranta.
rockk
Postat pe 27 Februarie 2011 21:06
De la: rashela, la data 2011-02-10 10:22:11
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 10:18:08
De la: _Cryssa_, la data 2011-02-10 10:15:23...Sa stii ca nu intotdeauna partea materiala conteaza pentru o femeie....

ai dreptate nu conteaza...insa conteaza la fel de mult ca si o pereche de tate mari pentru un barbat iti ia mintile

Numai gura-i de tine! Cand o sa ai alaturi o tatoasa de-i curge transpiratia pe sub tate toata ziua, cand o gafai ca abia si le duce, cand te-oi sufoca cu nasul in ele, atunci sa te aud.

Macar sa fie miniona ca de iei o paluga, sta cocosata de greutate.

Asa-ti trebuie!

ce a mai tare
bella28
Postat pe 27 Februarie 2011 21:07
De la: iftimie, la data 2011-02-27 20:57:41da draga si tu dupa poza chiar pari ca nu meriti dupa avatarul tau ai merita o pu..la i8n gat cu forta nu mai e de actualitate blondul ba..rbie decat daca o vrei in barba

totusi sa ne pastram un mionim de decenta in cuvinte nu suna prea bine mesalul acela mai ales cand vine de la o femeie matura si mama unui copil....
algocalmin500mg
Postat pe 27 Februarie 2011 21:14
De la: alen79, la data 2011-02-27 17:57:48
De la: kudika226171, la data 2011-02-27 14:05:41La inceput sunt foarte atenti,iti fac cadouri.Sunt foarte generosi si se comporta ca si cind ai fii cea deosebita femeie.Poi te introduce in familie,prieteni unde toti se comporta la fel.De fapt este un teatru.Apoi incepe sa-ti spuna ca prietenele tale sunt geloase pe tine,unle chiar se dau la el.Nu este adevarat .Asta este doar sa bage zazanie sa te certi cu ele,sa rami singura si el sa detina monopol asupra ta.Apoi cind esti singura incepe sa-ti arate cine este.Te insala pe fata,te jigneste si totul este justificat ptr ca asa este la ei.Am incercat de multe ori sa trag un semnal de alarma dar nu ma ia nimenii in serios.Doar patitele.Situatia este mult mai grava,mai ales in Europa occidentala.Unde devin majoritari.In franta sunt deja.Nimenii nu mai indrazneste sa spuna ceva de ei.Europa va devenii musulmana si in scurt timp.10-20 ani.FaK copii k iepuriiCa tiganii.Fura,comit fapte de violenta si este justificat .Nu suntem musulmani si nu este pacat.Din contra este un motiv de mandrie.Pe ei nu-i intereseaza ca esti crestin,ateu sau alta religie.Daca vor veni la putere, te vor obliga sa faci cum spune religia lor.Stilul lor de viata.Cu burqa(val pe cap,femeia nu va mai are libertate.Barbatul,fratele,tatal vor avea putere asupra ta.Daca le aduci rusine in casa te pot ucide justificat.Te casatoresti cu cine iti spun ei.Brbatii nu au voie sa bea alcool.Sunt tari care si la ora actuala te spinzura in piata publica,daca sa gasit alcool asupra ta.Nu exagerez cu nimic.Aveti ex Egiptul.In anii 70 era ca in occident.Fuste scurte ,par scurt .Iar acum te impsca daca stai de vorba cu un barbat.Nu stiu cum va fii acum dupa revolutie, dar personal vad o migratie masiva in Europa.Cauta-ti pe you tube Europa musulmana.Ce se intimpla in Franta,Italia(unde visul lor cel mi mare este sa arunce Vaticanul in aer,sa-l stearga de pe fata pamantului.),Olanda,Belgia(unde locuiesc si va spun din experienta),smd...Deschideti-va ochii pina nu e prea tirziu.

:))))) wooow.. foarte faina povestea!!!! unde ai citit-o? sau ai visat? in orice caz povestile gen teoria conspiratiei par a fi specialitatea ta!! succes mai departe
kudika047989
Postat pe 27 Februarie 2011 21:38
De la: iftimie, la data 2011-02-27 20:07:49mai popooo man mi-e si jena sa-ti scriu...ce-ai facut,ai gasit bani pe jos,ti-ai gasit fericirea intr-o scula cu os?asculta parazitii?daca vrei sa intelegi....dar eu sa inteleg ca tu propovaduiesi cumva iubirea dintre doua persoane de aceasi sex?sa fii sanatos si sa o sug...i cu spor dar nu ne inbuiba cu idei bolnave sau pe alti cititori care au o educatie sexuala precara

Si mai ai si un copil la avatar!
Spanish_Dancer
Postat pe 27 Februarie 2011 21:39
Gata?!?!

sa stins flarcara arabica??
nu isi mai da nimeni cu parerea?!?
nici un sfat,ninic???

pacat chiar imi placea ideea topicului mai ales ca acum este la moda treaba asta cu islamu
trebuie doar sa te uiti la tv....pe acasa "iubire si onoare" iar la stiri....egipt ,libia...etc
algocalmin500mg
Postat pe 27 Februarie 2011 21:41
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 20:22:29
De la: rashela, la data 2011-02-27 19:59:14Cate nenorocite, amarate, vai de viata lor n-or zace prin tarile astora, uitate de familie si prieteni? Or fi scris si ele pe vreun forum sau or fi povestit celor din jur cat de fericite sunt alaturi de musulamnul lor, inainte de a pleca convertite intr-o tara despre care nu stiu decat ce le-a zis habibi. Cate dintre ele n-or fi fost ingropate de vii, mutilate, batute, transformate in obiecte?
Pana nu ajungeti acolo si imbatraniti alaturi de musulmanul vostru iubitor si darnic (mai ales darnic) mai bine taceti din gura.

Poate ca aveti voi dreptate si crimele lor sunt doar izolate. Macar aveti intelepciunea de a nu va converti si a ramane intr-un stat european. Macar aveti mintea de pe urma si ramenti intre ai vostri care va pot salva cand dati de draku.

Habar nu aveti ce va asteapta acolo, nimeni nu are habar. Macar patrati contactul cu civilizatia.

personal am cunoscut femei in toaata firea intre 35-45 de ani casatorite cu musulmani,cu copii si peste toate astea ,fericite cele mai multe se intelegeau perfect cu sotul si erau fericite...oameni nebuni sunt peste tot asta nu inseamna ca toti suntem nebuni...e normal sa fii marcata de o intamplare urata alaturi de un partener si timpul o sa iti vindece ranile vei intalni pe cineva cu adevarat pentru tine nu e o tragedie mama mea a trecut printr-o drama oribila timp de 5 ani si a reusit sa depaseasca momentul cand a gasit persoana potrivita

ai dreptate
123violeta
Postat pe 27 Februarie 2011 21:41
Imi pare rau pentru ce ti sa intamplat.....Important este ca ai scapat din aceasta relatie daca pot sa ii zic asa.Oricum ranile din suflet raman si pacat ca ai pierdut cei mai frumosi ani...Numai bine
madalina_morcan
Postat pe 27 Februarie 2011 21:48
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-27 19:51:46
De la: cosmy_kiss, la data 2011-02-27 19:39:03

Poate citesti si Coranul inainte sa emiti tampenii de genul asta. Deocamdata lapidarile sunt recunoscute, practicate si apreciate in tarile musulmane, nu in cele crestine.

Mi-e sila.

nu te supara ca te intreb, dar ce coran ai citit tu? ca eu nu am dat peste asa ceva..
hai cu dovezi clare cand zici ceva de genul.. spune exact capitolul, versetul, si explicatia.. nu asa aiurea.. sa poate verifia tot omul...
am mai vazut si alte chestii pe aici ceva de genul natia lor , bla bla... sa fi musulman nu inseamna sa faci parte dintro natie .... ci sa ai un set de valori si credinte...
nu are rost sa scriu un mesaj lung si aiurea k si asa nu ii pasa nimanui si nu il citeste nimeni... dar ata mai vreau sa adaug profetul mohammad saws a spus ca cel mai bun dintre musulmani este acela care este cel mai bun cu sotia lui, cu familia lui!!! este hadis autentic
kudika047989
Postat pe 27 Februarie 2011 21:48
imi pare rau de experienta ta , dar nu vreau sa fiuinteleasa gresiit , dar asa sunt ei , nu am avut de aface cu nici unul dar ce stiu de la voi fetele asa sunt ei toti !!!!!
voicumagdalena
Postat pe 27 Februarie 2011 21:50
De la: voicumagdalena, la data 2011-02-27 21:50:03imi pare rau de experienta ta , dar nu vreau sa fiuinteleasa gresiit , dar asa sunt ei , nu am avut de aface cu nici unul dar ce stiu de la voi fetele asa sunt ei toti !!!!!

am impresia ca esti una din multe alte fete care vorbesc ca sa nu taca....cum poti sa zici ca toti sunt la fel???
daca pe tine te musca un caine de picior te apuci sa condamni toate animalele pt fapta unuia....???
gandeste inainte sa deschizi pliscu ......serios treaba asta chiar ma intriga rau dupa ce am scris tot topicul ca oamenii sunt diferiti indiferent de natie ,culoare si religie ...apari tu ca sa spui ceva ,dar nu ai citit nici macar 3% din topic
algocalmin500mg
Postat pe 27 Februarie 2011 21:57
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-27 21:39:34... Si mai ai si un copil la avatar!

poate ca "iubeste" copiii ... stii cum e cu predatorii astia sexuali in fiecare colt al netului sta ascuns un pedofil sau o pedofila
battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 21:58
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 19:37:02
De la: thadoogback, la data 2011-02-27 19:21:54
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:52:53
De la: thadoogback, la data 2011-02-27 16:38:18
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:29:32
De la: kadija, la data 2011-02-27 12:41:52...imi pare rau pt tine..de fapt pt orice femeie care a trecut sau trece prin aceleasi momente prin care ai trecut tu. ...dar....nu asocia rautatea unui om cu religia lui. oricare religie existenta pe pamant indeamna la pace si intelegere. daca adeptii unei religii sunt atipici speciei umane...asta nu inseamna ca religia lor o cere..o impune. "orice padure are si uscaturi" ...e o vorba pe care o intalnesti in orice coltz de lume te-ai afla....deci...fa abstractie de religie pt ca nu asta l-a facut pe iubitul tau sa fie atat de violent. oare dupa experienta asta...ai gandit ca ..un roman sau italian..sau de orice alta nationalitate...poate fi mai putin violent ..sau deloc?? te inseli amarnic. ..dar ..ce zici de femeile care-si omoara sotii,copiii..??? aici iti spun cu siguranta ca in islam nu ai sa auzi de ..asemenea cazuri...in alte religii ai auzit cumva??? deci...intr-o viitoare relatie fii mult mai prudenta, fa uz de experienta pe care ai trait-o si ai sa
vezi..ca o sa te ajute enorm. iti doresc o primavara frumoasa,tie si tuturor fetelor..femeilor!

in primul rand daca citesti coranul vezi clar ca la ei moartea nu este moarte ci prin moarte e un fel de spovedire se curatare a pacatelor apoi orice pedeapsa se lasa cu mutilare sau chiar cu moarte pt ca la ei crima inseamna dreptate asa cum e puscaria la noi,,,multe musulmane sunt mutilate pentru a se face dreptate..

eu una sunt 100% convinsa inca de cand am realizat asta la 14 ani cel mai bine pt romance e sa se casatoreasca cu romani atent alesi pt ca orice alta natie fie ei arabi englezi ,francezi,americani,italieni etc ... se vor purta urat cu sotiile lor indiferent de nivel ma refer nu numai la batai dar si la faptu ca de exemplu un strain trateaza o romanca de sus cu aroganta ,cu nasu pe sus pt ca oricat de nopbila ar fi femeia e romanca si sa nu uitam ca romania are o reputatie foarte proasta un strain cand se gandeste la romance zice da... prostituate bune pe bani putini ...asta e treaba nu modul in care suntem ne strica viata si cine suntem si de unde venim..datorita reputatiei tarii noi cei care suntem romani platim oriunde am merge...un barbat roman nici o o data nu m-a facut sa ma simt inferioara pe cand am vazut un cuplu romanca si italian el se purta foarte ciudat cu ea si eu ma intrebam cum de ea il lasa sa isi dea atatea aere si fitze si pe ea sa o bage undeva in umbra
aaa si la tn moartea e moarte,,,tu nu sti in ce consta religia ta si citesti despre altele

nu ma amesteca pe mine cu religiile eu sunt atee nu cred in nimic alceva decat in stiinta pura
ca am o oarecare pasiune pentru diverse civilizatii si stiluri de viata cum ar fi in arabia sau de ce nu in africa si am realizat o paralela extrema in africa femeile nu poarta decat chiloti in schimb la arabi femeile poarta toata plapuma + cearceafu din pat pe ele ....asta le e felu nu condamn daca in arabia ti-se scoate ochiu pt ca te uiti la femeia altuia in africa te dezmosteneste de toagte avutiile si te expulzeaza din sat simplu fiecare cu dreptatea lor cat despre cei care o comit nu ii pune nimeni sa faca acea greseala....o fac de buna voie si ne siliti de nimeni

inca o data habar nu ai ce zice religia ta si vb despre altele,,ateismul inseamna pur si simpu ignoranta,,,tu nu esti atau ca nu sti ce inseamna,,tu esti o ignoranta,,nu stii ce inseamna aya stiinta,,daca ai sti nu ai mai fi ignoranta

daca nu ma insel deja deviezi de la topic

ateu = om fara zeu (om care nu crede in zeitati in mistic ...etc ) basme cu zmei
daca nu ma insel prima ai deviat tu,,,religia nu inseamna basm,,ateul inseamna basm
thadoogback
Postat pe 27 Februarie 2011 22:04
De la: battleofwits, la data 2011-02-27 21:58:23
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-27 21:39:34... Si mai ai si un copil la avatar!

poate ca "iubeste" copiii ... stii cum e cu predatorii astia sexuali in fiecare colt al netului sta ascuns un pedofil sau o pedofila

totusi ar trebui sa aiba putin respect pt.cei de pe forum nu toti sunt vanzatori de cartofi in piata cum isi inchipuie ea...mai sunt si oameni cu facultati si nu mi se pare normal sa carcaterizezi pe cineva dupa poza de la avatar asa cum a facut ea...
algocalmin500mg
Postat pe 27 Februarie 2011 22:07
De la: thadoogback, la data 2011-02-27 22:04:51
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 19:37:02
De la: thadoogback, la data 2011-02-27 19:21:54
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:52:53
De la: thadoogback, la data 2011-02-27 16:38:18
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:29:32
De la: kadija, la data 2011-02-27 12:41:52...imi pare rau pt tine..de fapt pt orice femeie care a trecut sau trece prin aceleasi momente prin care ai trecut tu. ...dar....nu asocia rautatea unui om cu religia lui. oricare religie existenta pe pamant indeamna la pace si intelegere. daca adeptii unei religii sunt atipici speciei umane...asta nu inseamna ca religia lor o cere..o impune. "orice padure are si uscaturi" ...e o vorba pe care o intalnesti in orice coltz de lume te-ai afla....deci...fa abstractie de religie pt ca nu asta l-a facut pe iubitul tau sa fie atat de violent. oare dupa experienta asta...ai gandit ca ..un roman sau italian..sau de orice alta nationalitate...poate fi mai putin violent ..sau deloc?? te inseli amarnic. ..dar ..ce zici de femeile care-si omoara sotii,copiii..??? aici iti spun cu siguranta ca in islam nu ai sa auzi de ..asemenea cazuri...in alte religii ai auzit cumva??? deci...intr-o viitoare relatie fii mult mai prudenta, fa uz de experienta pe care ai trait-o si ai sa
vezi..ca o sa te ajute enorm. iti doresc o primavara frumoasa,tie si tuturor fetelor..femeilor!

in primul rand daca citesti coranul vezi clar ca la ei moartea nu este moarte ci prin moarte e un fel de spovedire se curatare a pacatelor apoi orice pedeapsa se lasa cu mutilare sau chiar cu moarte pt ca la ei crima inseamna dreptate asa cum e puscaria la noi,,,multe musulmane sunt mutilate pentru a se face dreptate..

eu una sunt 100% convinsa inca de cand am realizat asta la 14 ani cel mai bine pt romance e sa se casatoreasca cu romani atent alesi pt ca orice alta natie fie ei arabi englezi ,francezi,americani,italieni etc ... se vor purta urat cu sotiile lor indiferent de nivel ma refer nu numai la batai dar si la faptu ca de exemplu un strain trateaza o romanca de sus cu aroganta ,cu nasu pe sus pt ca oricat de nopbila ar fi femeia e romanca si sa nu uitam ca romania are o reputatie foarte proasta un strain cand se gandeste la romance zice da... prostituate bune pe bani putini ...asta e treaba nu modul in care suntem ne strica viata si cine suntem si de unde venim..datorita reputatiei tarii noi cei care suntem romani platim oriunde am merge...un barbat roman nici o o data nu m-a facut sa ma simt inferioara pe cand am vazut un cuplu romanca si italian el se purta foarte ciudat cu ea si eu ma intrebam cum de ea il lasa sa isi dea atatea aere si fitze si pe ea sa o bage undeva in umbra
aaa si la tn moartea e moarte,,,tu nu sti in ce consta religia ta si citesti despre altele

nu ma amesteca pe mine cu religiile eu sunt atee nu cred in nimic alceva decat in stiinta pura
ca am o oarecare pasiune pentru diverse civilizatii si stiluri de viata cum ar fi in arabia sau de ce nu in africa si am realizat o paralela extrema in africa femeile nu poarta decat chiloti in schimb la arabi femeile poarta toata plapuma + cearceafu din pat pe ele ....asta le e felu nu condamn daca in arabia ti-se scoate ochiu pt ca te uiti la femeia altuia in africa te dezmosteneste de toagte avutiile si te expulzeaza din sat simplu fiecare cu dreptatea lor cat despre cei care o comit nu ii pune nimeni sa faca acea greseala....o fac de buna voie si ne siliti de nimeni

inca o data habar nu ai ce zice religia ta si vb despre altele,,ateismul inseamna pur si simpu ignoranta,,,tu nu esti atau ca nu sti ce inseamna,,tu esti o ignoranta,,nu stii ce inseamna aya stiinta,,daca ai sti nu ai mai fi ignoranta

daca nu ma insel deja deviezi de la topic

ateu = om fara zeu (om care nu crede in zeitati in mistic ...etc ) basme cu zmei
daca nu ma insel prima ai deviat tu,,,religia nu inseamna basm,,ateul inseamna basm

auzi cum suna faza ca nu stiu ce sfant a despicat nu stiu ce rau in 2???
vrei un raspuns de la mine....absurda...demna de povestea aia..."cenusereasa"
cum ti se pare treaba cu ploaia de lacuste sau nilul transformat in sange???

am acelasi raspuns...si stii ce nu sunt venite de la zei ci sunt fenomene ale naturii apa se inroseste datorita algelor care atunci cand raman cu prea putin oxigen in apa intr-o anumita perioada a anului ...ele adica algele se inrosesc...

lacustele invadeaza si in ziua de azi hectare intregi de pamant arat pe care a crescut graul deoarece isi urmeaza un ciclu natural de viata

mai era una...
mureau toti mezinii familiei....de ce???

ei bine granele erau depozitate necorespunzator si in timp o parte din ele faceau mucegai

pe vremea aia mezinii aveau dreptul sa manance primii in familii deoarece se considera ca ei trebuie sa fie puternici ca sa duca avutiile familiei mai departe ei fiind mici erau si mai sensibili la acel spor,de aceea mureau

nu incape vorba de dumnezei si alte balarii de genul asta

dar nu are rost sa iti explic tie ,e clar ca esti limitat de IQ-ul slab
algocalmin500mg
Postat pe 27 Februarie 2011 22:15
Buna,
Imi pare rau de ce ti s-a intamplat si sper ca acum esti bine. M-a impresionat povestea ta si cred ca toate fetele sa aiba grija cu cine se intalnesc, cui le dau nr de telefon s.a.m.d.
Eu am avut o experienta de genul ca era sa ma implic intr-o relatie cu un barbat de origine araba si cand am aflat ca este musulman nu am mai dorit sa mai vorbesc cu el (ii dadusem doar nr de telefon si nu il cunosc personal).

Nu am nimic impotriva musulmanilor, dar am auzit ca sunt extrem de posesivi, de violenti si nu au respect fata de femei. Pentru ei, femeile sunt un nimic, un gunoi care trebuiesc calcate in picioare de cate ori au ei chef.
silviacalin
Postat pe 27 Februarie 2011 22:35
buna! eu sant any! am citit povestea ta si am ramas scarbita!!!! pacat ca o traiesc multe fete.........nu numai romance.noi cel putin putem scapa de ei intr-un final,dar nevestele lor ce viata or duce??cunosc fff multi musulmani ,am in familie si un lucru au totii in comun [se cred buricul pamantuli] .cat despre violenta ea este nativa ,voi nu vedeti cum i-si rez eu problemele?????asta ar fii trebuit sa va dea de gandit !!!pacat ca la ora asta in lume fff multe femei sant maltratate de sotii lor musulmani si nici familia nu se baga ,sant batute ,violate,supuse la niste umilinte groaznice ,dar asta nu inseamna ca toti sant la fel.sa nu generalizam!!concluzia....diferentele culturale,religioase,diferntele de gandire n u duc decat la atrocitati asa ca mai bine fiecare cu,,,,,,,,a ma-si!!!!!!!!!
kudika172406
Postat pe 27 Februarie 2011 22:39
Imi pare rau pentru ce ai patit, dar sa stii ca eu sunt musulmanca si sunt maritata cu un musulman de 6 ani si nici o data nu a ridicat mana la mine. asa ca te rog nu baga toti musulmanii la un loc pentru un caz izolat.
ALLAH este ne vede ce facem .
kudika063801
Postat pe 27 Februarie 2011 22:44
De la: kudika047989, la data 2011-02-27 21:48:46
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-27 19:51:46
De la: cosmy_kiss, la data 2011-02-27 19:39:03

Poate citesti si Coranul inainte sa emiti tampenii de genul asta. Deocamdata lapidarile sunt recunoscute, practicate si apreciate in tarile musulmane, nu in cele crestine.

Mi-e sila.

nu te supara ca te intreb, dar ce coran ai citit tu? ca eu nu am dat peste asa ceva..
hai cu dovezi clare cand zici ceva de genul.. spune exact capitolul, versetul, si explicatia.. nu asa aiurea.. sa poate verifia tot omul...
am mai vazut si alte chestii pe aici ceva de genul natia lor , bla bla... sa fi musulman nu inseamna sa faci parte dintro natie .... ci sa ai un set de valori si credinte...
nu are rost sa scriu un mesaj lung si aiurea k si asa nu ii pasa nimanui si nu il citeste nimeni... dar ata mai vreau sa adaug profetul mohammad saws a spus ca cel mai bun dintre musulmani este acela care este cel mai bun cu sotia lui, cu familia lui!!! este hadis autentic

Sura 9, versetul 73: “O, Profetule, lupta impotriva necredinciosilor si a ipocritilor si fii aspru cu ei. Salasul lor va fi Iadul.”
Sura 9/5: “Si cand lunile sfinte se vor fi terminat, omoara idolatrii oriunde i-ai gasi, ia-i prizonieri, asedieaza-i, si asteapta-i.” (De mentionat ca acestea sunt ordine clare la actiuni ofensive, nu defensive cum sustin musulmanii.)
Sura 47/4: “Si, cand ii intalnesti pe necredinciosi, strange-i de gat pana incep sa sangereze.”
Sura 9/123: “O, tu care crezi, lupta impotriva necredinciosilor din jurul tau, si arata-le cat de aspru poti fii.”
Sura 2/177: “O, credinciosilor, razbunare pentru asasini este porunca voastra: un barbat (liber) pentru un barbat (liber), un sclav pentru un sclav si o femeie pentru o femeie.
Sura 2/220: “O copila sclava credincioasa este in mod cert mai buna decat o femeie necredincioasa.”
Sura 4/11: “ Allah iti impune,cu respect fata de copii tai,ca barbatul va mosteni echivalentul a ceea ce mostenesc doua femei.”
Sura 2/227: “ barbatii sunt cu un nivel deasupra lor.”
Sura 4/34: “ barbatii au grija de femei.” . “Acele femei care crezi tu ca se pot razvarti,mustreaza-le si apoi abandoneaza-le in patul lor si bate-le.”
Sura 2/223: justifica violul: “ Femeile tale sunt pamantul tau. Deci, foloseste-l de cate ori vrei.”

Mai citez?

Spanish_Dancer
Postat pe 27 Februarie 2011 22:44
poti fi*
Spanish_Dancer
Postat pe 27 Februarie 2011 22:46
Imi pare rau pt ce ai patit,dar daca ai vazut ca da in tine de ce ai ma stat cu el?Doar ca erai tu oribita de iubire?Sunt 1000 de baieti pe lumea asta.Indiferent ce e. Nu judec musulmanii,dar aici e si vina ta ca ai stat cu el vazand ca numai e barbatul care ti-l doreai tu.AM inteles ca nu ai stat pt bani,dar dc ai stat?pt ce?iti placea bataia? . Nu te inteleg..Intr-un final ai scapat,si isi cerea scuze nu ca te iubea,si nu iti garantez ca te-a iubit...ca iti facea cadouri,astepta si altceva in schimb..sorry for you...multa bafta...in continuare,si gaseste un barbat care stie sa respecte cu adevarat.si sa iubeasca, nu sa ridice mana la tine!!! In locul tau nu mai stateam cu el, ii spuneam pa direct,putea dupa sa vina cu flori si cu 100 de cadouri .Sincera sa fiu,nu toti barbatii sunt asa...dar mai se nazare cate unul sa fie altfel...Si in Romania exista din astia... Oricum succes...te pup:*
Gi_
Postat pe 27 Februarie 2011 22:48
Musulmanii au religie SATANICA inspirata de la evrei Talmudul Babilonian. Si obiceiurile le sunt la fel. Valoarea femeii este zero. Tot din cauza evreilor ni s-a impus si noua crestinilor aceasta religie omenesca nenorocita Vechiul testament care nu are nici o legatura cu Dumnezeu. Va veni o zi cand veti afla totul. Ceea ce nu mai stiti despre aceasta secta este si faptul ca, la fel ca si jidanii ei sunt taiati imprejur iar femeilor li se extirpa organele genitae externe (infibulatie partiala sau totala). In religia lo nu ai sa gasesti decat reguli omenesti (se spala la sezut cu mana stanga, manaca cu mana orice, sunt violenti la vorba si triviali. Nu tin seama de familie. Degeaba va faceti iluzii in legatura cu copiii pe care-i faceti cu musulmanii ca, ei dupa un timp nu vor mai sti despre copii vostrii, se vor intoarce la tigancile lor nespalate. Tiganii au originea din Africa dar si la obiceiuri se aseamana. Faptul ca mahomed al lor le-ar fi transmis ca ar trebui sa aibe 4 neveste dupa starea lor materiala, este o implementare a PROSTITUTIEI. Va dati sema ce este in casele lor si cum sunt educati acei copii. Sa nu mai vorbim de abuzurile sexuale facute asupra propriilor copii. Informati-va corect. De aceea e4ste bun si un razboi impotriva lor ca si impotriva jidanilor caci din cauza lor a fost distrusa om,enirea cu religia lor imputita.
kudika027178
Postat pe 27 Februarie 2011 22:51
De la: kudika027178, la data 2011-02-27 22:51:06Musulmanii au religie SATANICA inspirata de la evrei ...

daca esti crestina,
din pacate trebuie sa-ti dau o veste proasta
si crestinismul tot de la evrei se trage ...asa ca ...

battleofwits
Postat pe 27 Februarie 2011 22:53
Mai adaug : de cate ori le spui despre ce scrie in coranul lor , ei INTOTDEAUNA iti dau ca raspuns: vai, ce coran ai citit? , ca si cand nu un coran este. NUMAI MINCIUNI spun ei.
kudika027178
Postat pe 27 Februarie 2011 22:55
ai mai cunoscut musulmani in afara de acel arab? ai studiat despre musulmani? stii ca nu toti musulmanii sunt arabi? ei sunt un sfert din numarul de musulmani.
kudika063801
Postat pe 27 Februarie 2011 22:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o poveste 13 De la: little_doll 1 August 2012 22:33
Relatie esuata!!! Ce mai pot face? 9 De la: iulia069834 12 Decembrie 2009 20:00
Impacare? 8 De la: kudika_987625 25 Mai 2015 13:33
Iubitul Meu versus Parintii Mei 19 De la: dragon_fly88 9 Iulie 2010 16:44
ma autodistrug ... 49 De la: kudika_33716 18 Iulie 2013 08:32